PDA

Tam Sürümü Gör : Tahkim Kurulu tekrar kararını bozdu!

ali38_38
20.09.2007, 18:40
Tahkim Kurulu tekrar kararını bozdu!
Flaş! Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, olaylı Trabzonspor - Sivasspor maçıyla ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun maçın tekrar oynanması kararını bozdu. Bugün yapılan toplantıda maçın hakemi Bülent Demirlek'i dinleyen Tahkim Kurulu'nda toplantının ardından bir açıklama yapan Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan, yaptıkları inceleme ve değerlendirme sonucunda Futbol Federasyonu yönetim kurulunun maçın tekrar oynanması şeklindeki kararını bozma kararı aldıklarını açıkladı.

Öte yandan Tahkim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'na karşılaşmanın 3-0 Sivasspor'un lehine tescil edilmesi yönünde tavsiyede bulundu.

Quaresmaa
20.09.2007, 18:42
aslında ikisinede 0 puan çekeceklerdi

batıkan_develi
20.09.2007, 18:52
bencede iki takımada puan verilmemeli

Quaresmaa
20.09.2007, 19:00
birisi hak etmediği puanı alacak

diğeride kendi yaptığ hatanın sonucunda tekrar oynanması nedenıyle puana

yatma işi yapacak aslında en güzel ve tarafsız karar iki takımada sıfır puan

vererek olayı kapatmak bunun ikinci bir düşüncesi bence olmamalı artık bu

olayı en kısa zamanda kapatmalılar liğin ilk başında bu tip olay çıkaran iki

takımada bence verilecek en güzel karak bu dur puansız devam yola diyecek

Çetin GÖNEN
20.09.2007, 19:18
Sivasspor 3-0 hukmen galip!

YAKAMOZ_38
20.09.2007, 19:28
Bencede İkİsİnede 0 Puan Vereceklerdİ Bu Sİvasin İŞİne Geldİ Bu ÜÇ Puan Bİzİm AÇimizdanda KÖtÜ Oldu

ademdolgun
20.09.2007, 19:38
20 Eylül 2007 19:10

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, olaylı Trabzon-Sivas maçıyla ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun maçın tekrar oynanması kararını bozdu...

Bugün yapılan toplantıda maçın hakemi Bülent Demirlek'i dinleyen Tahkim Kurulu'nda toplantının ardından bir açıklama yapan Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan, yaptıkları inceleme ve değerlendirme sonucunda Futbol Federasyonu yönetim kurulunun maçın tekrar oynanması şeklindeki kararını bozma kararı aldıklarını açıkladı.

Tahkim Kurulu maçın 3-0 Sivasspor lehine olarak tescil etti.

ademdolgun
20.09.2007, 19:49
Bencede İkİsİnede 0 Puan Vereceklerdİ Bu Sİvasin İŞİne Geldİ Bu ÜÇ Puan Bİzİm AÇimizdanda KÖtÜ Oldu

niye gardas KAYSERISPOR ve Sivasspor kafa kafaya sampiyonluga oynuyorlarda bizimmi haberimiz yok
bal gibi sivasin hakkiydi bu 3 puan

Zlatan38
20.09.2007, 19:50
bence maç 1-0 tsye verilmeliydi zaten dk 90 dk maç bitmiş neyse hayırlısı olsun

Necati
20.09.2007, 20:26
en iyi karar böyle oldu ama aramızdan bazı arkadaşlar sivasspor 3 puan aldığı için tepki gösterecekler çünkü ligde bizden üst sıradalar ama unuttunuz mu dün kardeş sivasspor diye konu açmıştınız kardeş sivasspora hakettiği 3 puanın verildiği için çok mutlu oldum bundan sonraki tüm maçlarındada başarılar dilerim

Alper MUTLU
20.09.2007, 20:41
en iyi karar böyle oldu ama aramızdan bazı arkadaşlar sivasspor 3 puan aldığı için tepki gösterecekler çünkü ligde bizden üst sıradalar ama unuttunuz mu dün kardeş sivasspor diye konu açmıştınız kardeş sivasspora hakettiği 3 puanın verildiği için çok mutlu oldum bundan sonraki tüm maçlarındada başarılar dilerimnecoya katılıom hamsi kafalılara verileceğine sınır komşumuza verilsin daha ii

LEVENT ŞEKER
20.09.2007, 20:42
eniyi karar

sevindim bu habere helal olsun ılk defa bır anadolu takımına yakısanı yaptılar

YAKAMOZ_38
20.09.2007, 21:03
niye gardas KAYSERISPOR ve Sivasspor kafa kafaya sampiyonluga oynuyorlarda bizimmi haberimiz yok
bal gibi sivasin hakkiydi bu 3 puan

farkındaysan sivas bizden üst sıralarda bu üç puanı alınca dahada üste çıkıyo sizi bilmem ama benim için kayserispordan önemli hiç bir takım yok ben o açıdan bakıyorum kardeş sizin için sivas kayserispordan önemliyse ona bişey diyemem

Cörekdere38
20.09.2007, 21:19
güzeeel 3 puan sivasin

ademdolgun
20.09.2007, 23:59
farkındaysan sivas bizden üst sıralarda bu üç puanı alınca dahada üste çıkıyo sizi bilmem ama benim için kayserispordan önemli hiç bir takım yok ben o açıdan bakıyorum kardeş sizin için sivas kayserispordan önemliyse ona bişey diyemem
kardesim nedemek sizin icin sivas kayseriden önemliyse sacmaladiginin farkindasin demi yav lafi niye g,,, anliyonuz ne alakasi var simdi sivas yerine tarbzon alsa onlarda bizim üzerimizde yer alacaklar siralamada hem sen sivasi istemedine göre dogal olarak 3,puanin trabzona gitmesi gerekiyor simdi bizde lafi kicindan anlayarak senin trabzonu kayseriden üstün gördügünümü düsünelim

YAKAMOZ_38
21.09.2007, 00:01
kardesim nedemek sizin icin sivas kayseriden önemliyse sacmaladiginin farkindasin demi yav lafi niye g,,, anliyonuz ne alakasi var simdi sivas yerine tarbzon alsa onlarda bizim üzerimizde yer alacaklar siralamada hem sen sivasi istemedine göre dogal olarak 3,puanin trabzona gitmesi gerekiyor simdi bizde lafi kicindan anlayarak senin trabzonu kayseriden üstün gördügünümü düsünelim

benim yazımı iyi okursan görürsün ben iki tarafada sıfır puan verilmeliydi dedim yani ne sivası ne trabzona verilsin demedim ikisinede puan verilmeyince ikisde bizim üstümüze çıkamaz anlatabildim herhalde anlamışındır umarım kim lafı neresinden anlıyo senmi benmi

ibrahim1299
21.09.2007, 00:05
ya sivas bizden ustte falan puan almasın trabzon puan almasın gibi kısaca ikiside 0-0 gibi sonucla 1 puan verilmeli gibi kelimeler yanlıs...Fifa nın belirledigi kurallarda ne yazıyorsa o belirlememli sonucu...Yani adlet yerini bulsun...yapmayın lütfen!!!!!!!

Quaresmaa
21.09.2007, 00:10
ikiside 0,0 başka karar veririlerse saçma olur illede 0,0 ikisinde 5 er maç

seyircisiz ceza ne acımazaızım demı ama bu liğ bu tip olaylarla hep başka

ülkelere adımızı barbar olarak yapan kım olursa olsun acımayacaksın iki tane

dengesız oyuncunun yüzünden liğimiz karıştı daha liğin ilk maçı bee balili bu

adam tamamen olay ayman her topa girişi faul ne bu yaav verın cezaların en

babasını bak ne oluyor

ademdolgun
21.09.2007, 00:13
benim yazımı iyi okursan görürsün ben iki tarafada sıfır puan verilmeliydi dedim yani ne sivası ne trabzona verilsin demedim ikisinede puan verilmeyince ikisde bizim üstümüze çıkamaz anlatabildim herhalde anlamışındır umarım kim lafı neresinden anlıyo senmi benmi
bak abisi ben senin ilk yazina göre yazmadim bu mesajimi sadece ben sivasin hakkiydi 3,puan dedigimden ötürü sen tarafindan sivasi kayseriden üstün tutmak ile suclandigim icin yazdim umarim seninde bunu anlama kabiliyetin vardir

M_G
21.09.2007, 00:16
bu karar kesinmi sonradan tekrar bozulmasın?

ali38_38
21.09.2007, 00:17
karar kesin 3-0

Yücel Şahin
21.09.2007, 10:10
şaşırdılar,Aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı.

Y@lçıN'Ks
21.09.2007, 11:54
İşte şimdi oldu gerçekten hak yerini buldu lazlar maç tekrar edilecek diye her yola baş vurdular ama hemşerileri haluk olusoy doğru olanı yaptı ve bu çok daha iyi oldu.Sivas 2,3 hafta sonra manisaya dönecektir zaten..

Freestyle
21.09.2007, 12:49
Ikisinede puan verilmemeliydi. Ama yinede diger karardar daha dogru bir karar. Sivas bizim olmamiz gereken yerde oldu :cray:

Samil38
21.09.2007, 13:11
Dogru bir karar. Sivas'a bak yaa Mehmet'e top sisirip Balili'ye çirkeflik yaptirma taktigi ile ligde ikinci olmuslar.

imparator38
21.09.2007, 13:50
doğru karar, geçte olsa sonuç hakkın yanındaydı, madem böyle olacaktı, kaç haftadır hakemin yıpranmasına ne demeli adama da yazıktır yaa

YAKAMOZ_38
21.09.2007, 22:58
bak abisi ben senin ilk yazina göre yazmadim bu mesajimi sadece ben sivasin hakkiydi 3,puan dedigimden ötürü sen tarafindan sivasi kayseriden üstün tutmak ile suclandigim icin yazdim umarim seninde bunu anlama kabiliyetin vardir

tartışmanın bi anlamı yok ben sivasın bizden üstün olmasını istemiyorum o yüzden böyle söyledim sadece sviasın degil hiç bir takımın bizden üstün olmasını istemem sen sana göre dogruyu ben bana göre dogruyu söyledim sence sivasa 3 puan verilmesi dogru bence ikisinede sıfır puan verilmesi dogru tartışmaya gerek yok

aliyalcinks
22.09.2007, 01:40
arkadaşlar tahkim dogru bir karar verdiyokzamazallah herkes mackötüye giderken sahaya dalardı

Necati
22.09.2007, 11:01
bazı arkadaşlara üzülerek söylüyorumki tahkim kurulu kararını kim kayserisporun üstünde kim kayserisporun altında diye düşünerek vermiyor biraz gerçekçi olalım 3 puan sivasın hakkıydı ve sivasa verildi helali hoş olsun adamlar bileklerinin hakkıyla 2. sıraya çıktılar bizde iyi oynasaydık bizde 2. sıraya çıkabilirdik sezon sonunda sivasspordan 3 puan eksiltseniz bile ligi bizden yukarda bitirecekler

onur38
22.09.2007, 11:45
iyi olmuş

ANT!bizans
22.09.2007, 12:10
aptal tahkim aptal tff geri zekalı yöneticiler

Quaresmaa
22.09.2007, 13:27
bazı arkadaşlara üzülerek söylüyorumki tahkim kurulu kararını kim kayserisporun üstünde kim kayserisporun altında diye düşünerek vermiyor biraz gerçekçi olalım 3 puan sivasın hakkıydı ve sivasa verildi helali hoş olsun adamlar bileklerinin hakkıyla 2. sıraya çıktılar bizde iyi oynasaydık bizde 2. sıraya çıkabilirdik sezon sonunda sivasspordan 3 puan eksiltseniz bile ligi bizden yukarda bitirecekler

bu futbolla evet bıtırırler ama her takımın bellı bır yere kadar gücü vardır

örneğin geçenyıl manisaspor liğderdi kaç hafta sonra ne oldu az kalsın liğden

düşeceklerdi daha çoooook su kaldırır bu liğ kimsenin nerede bitirdiğ bizi

ilgilendirmez biz kendimize bakarız allahın izniyle babalar gibi ,2 nci.3 üncü

bitirirsek süper gerisi fıss benim için

LEVENT ŞEKER
22.09.2007, 16:17
yap boz oyunumu lan bu

jackal_3806
22.09.2007, 16:19
sıvasa 3 puan verıldıgı ıyı oldu haketmıslerdı

PrivatePilot
22.09.2007, 17:39
sivas ın hakkıydı sonuçta bu olay dünyanın neresinde olursa olsun aynı şekilde olurdu biraz obkejtif bakmalıyız...

13
22.09.2007, 17:48
yiyosa trabzondan puan da silsene hani tff karar almıştı