Tam Sürümü Gör : Tolunay Kafkas'ın Performansını Nasıl Buluyorsunuz? [Anket]
batuhandan
16.11.2008, 16:25
Tolunay Kafkas'in Performansini Nasil Degerlendiriyorsunuz?
Iyi. Oynanan futbol ve alinan sonuçlar iyi
Iyi. Sanssiz sonuçlar alsakta futbol umut veriyor
Kötü. Futbol iyi olsada sonuçlar kötü
Kötü. Futbol ve alinan sonuçlar kötü ve umut vermiyor
Yorumsuz..
Muzaffer
16.11.2008, 16:31
Tolunay hocaya teşekkür edip yeni hoca arayışlarına girilmesi gerek.
Bu kadar dengesiz bu kadar kötü futbol ve bu kadar sistemsiz oyun olamaz.
Sadece ilk 11 i belirliyor ve çıkın oynayın diyor. Hiç bir şey yok.
Bu hoca yüzünden futbolcularda zarar görüyor.
Küfür yiyorlar ve performansları düşüyor.
Hocam çek git artık nooooolur...
12 Haftadır Çin işkencesi gibi eziyet ediyorsun maç izleyenlere....
Yeter artık bıktık oynattığın oyundan, yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...
Avendano38
16.11.2008, 16:31
Anketi iyi veya kötü diye yapsaydik sonuc daha net ve acik görülürdü sanirim ama bu sadece bir tavsiye ben oyumu kötü. sonuc ve futbol kötü den yana kullandim.
Tolunay hocayı değerlendirmek gercekten çok zor bulmaca gibi kendisi ama korktuğum birşey var umarım burdan giderken kayserisporu dağıtmadan gider zaten biraz daha kalırsa veya birileri uyarmassa ipin ucu elden kacmış olur..
38ölümüne38
16.11.2008, 16:33
Berbat futbol!!! = Kotu sonuc!!!
Muzaffer
16.11.2008, 16:37
85. dakikada tevfik giriyor...
gol aramamız lazım,aga oyundan atılmış bizimkisi halen bakıyor.
bu anketden cikacak sonuc belli oldugu icin bir anket daha acilmali yeni hocamiz kim olmali diye :p
Freestyle
16.11.2008, 16:39
Bu kadar yetenekli futbolcu nasil bu kadar kötü futbol oynar anlamis degilim. Ha tamam transferde hata yaptik diyelim, transferi hoca onaylamiyor mu?
Kötü. Futbol ve alinan sonuçlar kötü ve umut vermiyor
yav harun nerde muslu nerde purovic nerde escobar nerde bilen varmi yav
bu adamlar oynamiyacaklarsa niye alindi onu bilen varmi yav
sorumlular kimse ciksin ortaya istifa etsin yav
Muzaffer
16.11.2008, 16:44
Arap sabunu bol bulmuşta onmdan o oyuncular alınmış..
Mustafa Develioğlu
16.11.2008, 16:48
benim yazmama gerek yok ligin başından beri söylüyorum ne yazacağımı herkes biliyor
defoooooooooooooool
tolunay
tolunay istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
batuhandan
16.11.2008, 16:54
Arkadaşlar son dakika ;
Meğer Tolunay hocayı Trabzon yollamış Kayseriye, 5. büyük olmayalım diye :P
Yaw Ertuğrulu bile arar olduk... Defol git artık Kendini beğene beğene seni beğenecek bir adam bırakmadın Tolunayyy hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artık defolsun gitsin yüz varsa
Muzaffer
16.11.2008, 17:00
Özhaseki gitsin derse gider, öyle göndermek kolay değil...
Nede olsa şehirde takımda onun...
Ziya DİNÇSOY
16.11.2008, 17:02
Özhaseki gitsin derse gider, öyle göndermek kolay değil...
Nede olsa şehirde takımda onun...
şehirde bizim..
takımda bizim..
takımımızı herhangi bir ayrıcaklı zümreye ve yahut kişiye bırakmaya niyetimiz yok..öyle bir heves içerisinde olanlar var ise hiç boşuna umutlanmasınlar biz-ler takımımızın her zaman destekçisiyiz şartlar ne olursa olsun..
ali gider ahmet gelir veli gider mehmet gelir...isimler değişebilir ama baki kalan sevgimizdir..
ali38_38
16.11.2008, 17:28
İyi , oynanan futbol ve skor iyi diyen kişi
galiba tolunayın kendisi :D:D yoksa imkanı yok ya kör olması lazım yada tolunay olması lazım ona oy veren kişinin
Peşindeyiz
16.11.2008, 17:29
Sistem desen yok, oyun desen yok, oyun okuma desen yok..
Tolunay Hoca gönderilmeli bir an evvel.
HASER_38
16.11.2008, 17:36
burdan tolunay hocaya cek gitdiyenlere saygım sonsuzdur ama yarın cek gitdiyenler ertugrul saglama isterse terbiyesizliktir unutmayın erturul bizi yarı yulda bırakıp gitti bu takım düşmemeye bile oyanasa ben TOLUNAY HOCANIN YANINDAYIM sadece kendı yorumum sizin yorumunuzada saygılıyım ama ertugrul gelsın demeyın sakın
Zlatan38
16.11.2008, 17:40
tolunay hocam derhal istifa et sen gerçekten kişilikli bir insansın artık eleştirler dozunu kaçırıyor kımse kişiliğine laf söylmeyemez ama teknik direktörlüğün sıfırın altında eksilerde o derce kötü ancak senin futbol anlayışın yunanıstan lıgıne uyuyor full defans yap lütfen nolur allahını seversen istifa et
Peşindeyiz
16.11.2008, 17:42
burdan tolunay hocaya cek gitdiyenlere saygım sonsuzdur ama yarın cek gitdiyenler ertugrul saglama isterse terbiyesizliktir unutmayın erturul bizi yarı yulda bırakıp gitti bu takım düşmemeye bile oyanasa ben TOLUNAY HOCANIN YANINDAYIM sadece kendı yorumum sizin yorumunuzada saygılıyım ama ertugrul gelsın demeyın sakın
Tolunayda gelmesin Ertuğrulda.. Kayserispor'a gelmek için can atan büssürü teknikd. dolu yaa..
batuhandan
16.11.2008, 17:45
tolunay hocam derhal istifa et sen gerçekten kişilikli bir insansın artık eleştirler dozunu kaçırıyor kımse kişiliğine laf söylmeyemez ama teknik direktörlüğün sıfırın altında eksilerde o derce kötü ancak senin futbol anlayışın yunanıstan lıgıne uyuyor full defans yap lütfen nolur allahını seversen istifa et
Kardeşim Tolunay gidince Sağlamın gelmesi şart değil...
sarıkırmızı 38
16.11.2008, 17:46
erturuldan başka hocamı yok ki kayseri gel desin yeterki
sarıkırmızı 38
16.11.2008, 17:47
atan galip oley yaşa tolunay süper taktik
Peşindeyiz
16.11.2008, 17:51
Yeni stada bu adamla girmemeliyiz..
sarıkırmızı 38
16.11.2008, 17:55
Yeni stada bu adamla girmemeliyiz..
bukadarda insafsız olmayalım lütfen bu adamlada yeni stadımıza girelim ama hoca olarak degil seyirci olarak
gul gibi kadro var elinde adam kullanamıyo ve kullanamazda hocalık denen bişey yok bu herifde ,, yavas yavas da elindeki kadroyu yok edecek ne olur istifa ett tolunay hocaaaa, Allah rızasi icin ,, biz eski kayserisporumuzu istiyoruzz
İstifa etmesi lazım artık siteyi takip ediyorsa görsün istemiyoruz...
sevdali_sehit
16.11.2008, 20:20
valla kotu futbol sonuc kotu umut yok berbat icim karardi her mac beraberlige cikan ve eger gol atarsak ustune yatariz mantigiyla yuruyorsan bunda bi is var
simdi bu tolunay hoca gitse kim gelecek simdi en buyuk merakim bu
Kim gelebilir ertuğruldan baska?
bukadarda insafsız olmayalım lütfen bu adamlada yeni stadımıza girelim ama hoca olarak degil seyirci olarak
Tolunay hocayı seyirci olarak düşündümde 90 dk susar uzatmalarda bağırır:clapping:
Ya şu adam gitsin ertuğrul gelsn onada razıyım ama yeterki gitsin şu adam küstürdü seyirciyi valla bende soğudum bu ne her maç diken üstünde içerde güzel bi maçımız yok
batuhandan
16.11.2008, 21:42
Kim gelebilir ertuğruldan baska?
Ertuğrul Hocanın gidişine çok kızgındım ama kim gelirse gelsin isterse Ertuğrul hoca gelsin ama yeterki artık Tolunay amca gitsin olmuyoooooorrrr.
m.emin38
16.11.2008, 21:55
kim iyi ve sonuclar iyi diye oy vermiş cok merak ediyom
Cidden artık istifa etmeli bu ne ya takıma daha fazla zarar vermemeli.Kendi gidip yönetimle anlaşıp yollarını ayırmalı.Böyle futbolla yeni stada 5 bin taraftar bulamazsın..
ali38_38
16.11.2008, 21:57
Muhaha :D valla bende merak ediyom , hatta futbol umut veriyor diyen 3 kişiyide merak ediyom
Muhaha :D valla bende merak ediyom , hatta futbol umut veriyor diyen 3 kişiyide merak ediyom
onlar diğer taraftarlardır bursa ankara antalya eses taraftarlarının üyeleri :D
Kayserili olup ona oy verenler yorumsuz:O
ibrahim.onur38
16.11.2008, 22:23
yaa.. bu sene tolunay hoca bir garip.. beraberliğe bile razı olan bir tutum izliyor..
bence fazla tolerans tanılıyor..
the end demenin zamanı geldi...
ibrahim1299
16.11.2008, 22:24
ERTUGRUL GELSİN....
dilmen rıdvan gelsin adaşımdır
kötü buluyom tabii ki sadece hocada sorun yok oyunculara bakın oyunlarına bakın
tat yok tuz yok ruh gibiler nasıl olacak halleri bilmiyom ama bu gidişle sonumuz hayra alamet degil
kendilerine gelmelerini istiyom haftaya konya deplasmanı var eger ordan da kötü sonuçla gelirlerse şehre hiç gelmesinler nereye giderlerse gitsinler ben çıkar oynarım onların yerine
böyle oyun oynamalarını istemiyom
ertugrul saglam ın da ismini almayın ya o daha adi
bcengiz38
16.11.2008, 22:28
madem herkes tolunay gitsin diyor.kamuoyu oluşturalım sesimiz duyulsun.ben telelig@trt.net.tr ye mail attım hepimiz atalım dikkat çeksin.
BEKALDIKO
16.11.2008, 23:17
valla kotu futbol sonuc kotu umut yok berbat icim karardi her mac beraberlige cikan ve eger gol atarsak ustune yatariz mantigiyla yuruyorsan bunda bi is var
simdi bu tolunay hoca gitse kim gelecek simdi en buyuk merakim bu
Ya kim gelirse gelsin,inan bundan daha iyi olur.Kim gelmesin.1-Mustafa uğur
2-Tolunay kafkas-hala görevde kendileri
3-Ertuğrul sağlam-
4-Birde trabzonlu teknik d. vardı Hüsnü özkara.
Bunlardan başka kim gelirse gelsin.ilk 3 teyiz.
bu kadroyla bu kadar kötü futbol oynanmaz hocammm
Peşindeyiz
17.11.2008, 00:41
Hurma Trabzonlu, Tolunay Trabzonlu.. İyi yere kapak atmış bunlar..
Defol git Tolunay..
bcengiz38
17.11.2008, 00:46
Defol git Tolunay..
zaten aldığımız sonuçlarda hep trabzona yaradı.taşeron etti bunlar bizi..
Freestyle
17.11.2008, 00:50
Defol git Tolunay..
Çok genis çapli degil sadece su arastirma yeterli;
Geçen yil Kemal'in golü ile yendigimiz bir Trabzonspor maçi var. O golde Süleyman Hurma'nin gol sevincini izlemen, onun Trabzonla ima ettigin manada bir alakasi olmadigini göstermeye yeter.
Peşindeyiz
17.11.2008, 00:52
Benim yorumumun Trabzonsporla alakası yok. Saadece ikiside Trabzonlu anlaşıyorlar nasıl göndereceğiz bu adamı demek istedim.
Freestyle
17.11.2008, 00:55
:)
Ertugrul ile daha da iyi anlasiyordu, onunla beraber de ikisi Samsunlu idi. Nasil Saglam onu birakip gittiyse, ayni sekilde o da Kafkas'i birakip gönderebilir. Insallah.
Peşindeyiz
17.11.2008, 00:56
:)
Insallah.
bende sezon basindan bu yana tolunayin oynattigi futboldan bir sey anlamadim yaliniz takimin performansida bence iyi degil forvet gol atamiyor defans gol yemiyor bize acil gol yollarinda çözüm gerek aksi taktirde defanstaki çaba bosa gidecek birazda hocanin daha cesur kararlar vermesi lazim 11 maç oynadik
O .G B M A .Y P
11 5 3 3 11 6 18
ligin en az gol yiyen takimiyiz ve ayni zamanda hacettepeden sonra en az gol atan ekibide biziz
biran önce gol yollarina bir çare yoksa alinan sonuçlara ve tablodaki yerine ragmen Tolunay Kafkasin el sallamasi gerekecek ben bu takimdan en az ikincilik bekliyorum
Çok genis çapli degil sadece su arastirma yeterli;
Geçen yil Kemal'in golü ile yendigimiz bir Trabzonspor maçi var. O golde Süleyman Hurma'nin gol sevincini izlemen, onun Trabzonla ima ettigin manada bir alakasi olmadigini göstermeye yeter.
Hurma laz değil Erzincan'lı..bugün çıkıpta istifa ediyorum dese tolunay...:(
Arkadaşlar hadi Tolunay istifa etti. Yerine kim gelecek?? Sene de 3 takım değiştiren yerli hocalarımız mı yoksa Türkiyeyi bilmeyen ligimizi bilmeyen avuc dolusu paralar döktüğümüz yabancı hocalar mı? Süper Ligde ki diğer takımların haline bakın. İstikrar olmadan başarı gelmez. Oynattığı futbol göze hoş gelmeyebilir, alınan sonuclar tatminde etmeyebilir. Ama ligde 18 puanımız var, Fenerbahcenin 1 Galatasarayın 2 puan gerisindeyiz. Lütfen sağduyu olalım hocamıza sahip çıkalım.
Muzaffer
17.11.2008, 12:15
Ne takım oyuncuları nede taraftar hocayı istiyor.
Gitmesi kalmasından daha hayırlı.
Elimizdeki kadro çok iyi, kulüp çaycısı bile yönetse en kötü 10. olur bu takım.
Olaylar nasıl da pamuk ipliğine bağlı, Kayseri doldur boşalt yaparken, ya da topu ileri şişirirken bir gol bulsaydı puanı 20 olacaktı bu anket açılmayacaktı. Kötü futbolu görmemek için yine gözlere perdeler çekilecekti. Galiba Konya'ya yenilmemiz bizim için en hayırlısı olacak.
Ne takım oyuncuları nede taraftar hocayı istiyor.
Gitmesi kalmasından daha hayırlı.
Elimizdeki kadro çok iyi, kulüp çaycısı bile yönetse en kötü 10. olur bu takım.
çok doğru:good:
JACK SPARROW
17.11.2008, 16:11
Renkdaşlar bu işi ''kırıcı'' olmadan yapalım derim ben size...
Tamam Tolunay Hocanın futbolunu beğenmiyoruz,hatta nefret ediyoruz ama Tolunay Hoca bugüne kadar Kayserispor ve Kayseri hakkında hiç olumsuz söz etmemiştir,Ertuğrul Hocanın yaptığı gibi Erciyesspor'a antipatiyle değil sempatiyle yaklaşmış,efendiliğiyle gönlümüze girmiştir...
Ha ne olmuştur,antrenörlüğü iyi değildir,futbolunu sevemeyiz,o zaman eyvallah deriz yollar ayrılır...
Ama dikkatinizi çekerim Tolunay hoca bir Yılmaz Vural,Samet Aybaba... değil,
o yüzden kırıcı olmadan da halledebilriiz diye düşünüyorum...
Ve buradan Tolunay Hocamıza '' İSTİFA'' çağrısı yapıyorum,bu işi yönetime bırakmadan kendisi halletmelidir...
2.yarıya da yeni stadyumumuzda çok kaliteli bir hocayla çalışmalıyız...
Tolunay Hocaya takımımıza,oyunculara ve Kayseri'ye vermiş olduğu tüm emekler için çok teşekkürler...
Bundan sonra takımda kalması artık zarar verir...
ya neden Ertugrul gelmesin ki, zamanında yapmıs bir hata bırakmıs takımımızı amaa dusunseninize onun doneminde oynadıgımız guzel futbolu gene o gunlere donmek istemezmisiniz, artık hatasını anladı ve tekrar gelirse uzun yıllar kayseride kalır belkide Ertugrul Saglam bizim sir alex ferguson umuz olabilir ve gelmesinide cok istiyorum
JACK SPARROW
17.11.2008, 16:44
ya neden Ertugrul gelmesin ki, zamanında yapmıs bir hata bırakmıs takımımızı amaa dusunseninize onun doneminde oynadıgımız guzel futbolu gene o gunlere donmek istemezmisiniz, artık hatasını anladı ve tekrar gelirse uzun yıllar kayseride kalır belkide Ertugrul Saglam bizim sir alex ferguson umuz olabilir ve gelmesinide cok istiyorum
Doğruyu söylemek gerekirse bende O'nun geri dönmesini isterim lakin bir kere ''satıldık'',bu zamanı geldiğinde bie kere daha ''satılabileceğimiz'' anlamına geliyor maalesef...
Avendano38
17.11.2008, 18:10
Adama satti satildik felan yakistirdiniz. Futbol proffessionel bir branstir. Adami tutmak bizim elimizdeydi ama tutamadik bizim Yöneticilerde onu gönderdi ve anlasarak oldu bu is yani satilma aslinda söz konusu degil ama biz Türk milleti olarak insanlara bir DAMGA yapistirmasini cok sevdigimiz icin simdi tükürdügümüzüde yaliyamiyoruz ne de olsa GURURLUYUZ :)
Hadi Tolunay istifa etti. Kim Gelecek? Herkes Ertuğrul diye bağıracak, Ertuğrul gelmem derse? Ortada dolaşan Hikmet,Yılmaz Vurallar gibi biri mi gelecek. Hiç gitmesin daha iyi ;)
yaa arkadaşlar ,,tolunay hoca ya bence fazla yükleniyorsunuzz...tamam takımın aldıgı sonuçlar iyi degill,ama bunda sadece tolunay hocamı suçlu,,tolunay hocanın yanında ,bence en büyük suçludan biriside yönetimm,alınan oyuncular ortada,,,genç oyunculardan başka hepsi fos çıktı,,,
Tolunay hoca başarısız bence de.Ama "defool" vs gibi sözler kayserispor taraftarına yakışmaz.Sonuçta halen hocamız..Verdiği bi emek var...
Ama şu bir gerçekki yapmış olduğu işler için teşekkür edip kendisini ve bizi daha fazla ayağa düşürmeden gitmelidir...
BEKALDIKO
17.11.2008, 20:30
Lütfen Tolunay hoca ilerde küfür yiyebileceğini düşünerek,kimseyi üzmeden efendice git.Yoksa yarın taşla,küfürle kovarlar seni.O zamanda kayseri dibi boylamış olur.Lütfen diyorum bak,çok kibarım sana karşı.
ne köy olur ne kasaba diye bir şık yoktu bende yorumsuz geçtim
bu saate kadar bieşy olmadı elindeki adamları değerlendirmekten aciz kaldıki bundan sonra ne zaman düzelecek ohoooo
Sergio_Aguero
17.11.2008, 21:57
İSTİFAAAAAAAAA
gaziköylü0038
17.11.2008, 23:03
böyle taraftarlık olmaz olsun işin suyunu çıkarıyorsunuz.
aslında fena dusuncelerı yok.. ama takımdakı o tatlı hava yok..
her an gol atabılen, oynadıgı futboldan zevk alan, gulucukler sacarak sahada muthıs ofans futbolu gosteren takım yok..
savasan oyuncular ıle arası ıyı ama bıraz 'yıldız' olan oyuncular ıle anlasamıyor..
Mustafa K.
18.11.2008, 11:16
İşin bir garip yönüde haftalardır gol sorunu çektğimiz çok açık ve net olmasına rağmen ofansa yönelik hiç bir sistem veya oyuncu değişkliği düşünmemesi.
Yine aynı kadro yine aynı diziliş.
2 defansif orta saha
2 uyumsuz forvet
1 ne yapacağı belli olmayan Mehmet Topuz
Kaleci şişirsin Turgay indirsin Ceza sahası önünde faul alırsak mehmet topuz abansın.
Daha 3-4 pas yapıp attığımız gol yok
FANATİK38
18.11.2008, 11:54
tolunay geldi geleli dogru düzgün maç seyredemez olduk.
yemlihali
18.11.2008, 13:00
yaa arkadaşlar ,,tolunay hoca ya bence fazla yükleniyorsunuzz...tamam takımın aldıgı sonuçlar iyi degill,ama bunda sadece tolunay hocamı suçlu,,tolunay hocanın yanında ,bence en büyük suçludan biriside yönetimm,alınan oyuncular ortada,,,genç oyunculardan başka hepsi fos çıktı,,,
baha bu takıma yapılan transferleri hoca istemdimi demek istiyorsun yoksa bu transferleri yemlihanın imamı yaptırdıda yönetime bizimmi haberimiz yok hem kaç kere izledinde yapılan fransferlerin fos çıktıgını söylüyorsun hiç izledinmi escobarı puroviçi olembe bile şunun şurasında iki haftadır giriyor takıma hiçte kötü oynamıyor ama başımızdaki teknik direktör olacak zavallı bir türlü vazgeçemiyor turgaydan saidodan mehmet erenden hatta mehmet erenden vazgeçemediginden sag bekte bile oynatıyor elimizde çok güzel bir kadro var iyi bir rotasyonla bu ligi en kötü üçncülükle bitiririz lig başladıgında ilk maçımız sivasla idi o kadroyu bir daha hiç sahada gördünmü hep aynı kadro çift ön libero saido ragıp ileride agahowa ardında turgay bu takımda tek degişebilen mavkimiz var oda sag bek geri kalan mevkilerde kimin oynayacagı belli varlık içinde yokluk çekiyoruz artık tolunayı istifası kendi menfatinedir yoksa kovulacak
Ziya DİNÇSOY
18.11.2008, 15:36
böyle taraftarlık olmaz olsun işin suyunu çıkarıyorsunuz.
aynen..
herkes işini yapacak..
bizim işimiz nedir? şartlar ne olursa olsun takımımızın(ya da armamızın isimler değişebilir ali veli olur ahmet mehmet olur) peşinde,destekçisi olmaktır..
bundan başka hiç bir durum beni alakadar etmez...tabi cok ucuk bir durum yoksa..
ben futboldan filan anlamam..o yüzdendir oyun ile ilgili yazımda yoktur,olamaz zaten..
her neyse teknik direktörler değişebilir daha öncesinde değiştiği gibi,oyuncular değişebilir sürekli değiştigi gibi ama baki olacak taraftartır ve taraftarın armasına sadakatidir..durum ne olursa olsun..takımımızın başında tolunayda olsa ahmette olsa şampiyonlar liginde final maçına da çıksa 3.lig terfi maçına da çıksa -benim için takımın başındaki adamında,maçın mahiyetininde pek bir önemi yoktur..
haylas-38
19.11.2008, 13:13
bu hoca forveti bi oynatabılseeee off offf süper işler yapacak ama malesef.....
Kötü. Futbol ve alınan sonuçlar kötü ve umut vermiyor
ibrahim1299
19.11.2008, 14:13
Ben bu takımı tutuyorsam, ben eger taraftarsam benim takımım hakkında yorum yapmam gayet dogaldır...Sonucta futbola oyun gözüyle baktıgımızda oyunda önemli olan zevk almaktır...Zevk vermiyorsa oyun buna tepki gösterecegimdir elbet...Sadece bagırmak cagırmakla taraftar olunmaz...Bu durum aynı hafta sonu camasır makinesine camasırları atıp dügmesine basıp calıstırmak gibi bisey...Bu kadar sacma bisey olamaz taraftarlıgı bu kadar dar kalıplara sıgdırmak insanlara hakaret gibi bisey...Destekte vereceksin yeri geldiginde de yanlıs gördügün durumlara karsıda cıkacaksın...Tabi bu benim takımım diye sahipleniyorsan...Bilmem anlatabildim mi?
bakalım bu mactan sonra yorumlar nasıl olacak :)
Mustafa Develioğlu
23.11.2008, 16:16
bu adamda performasn yokki nasıl bulalım olmayan performansı
ruh yok adamda ruuuuuuh
haylas-38
23.11.2008, 16:45
bencede adamda ruh yokkkkkkkkkkkk!!!! bide cıkar futboldan menmunum derse ben futbolu bırakıcam :D:D
batıkan_develi
23.11.2008, 19:12
vallaha ben bu adamdan daha iyi yönetirim takımı
artık bırakma vakti geldi tolunay efendiii!!!
Trabzon maçı tolunay için dönüm maçı bence,,,ts den gol yedigimiz anda,tüm stad Tolunay istifa diye bagıracaktırr,,,kaybedersek artık ipi çekilecektir,kaznırsak 2-3 hafta daha tolunay sesi çıkmaz kimseden..bakalım nolacakk
Sanıyorum Tolunay'ı en çok iddaa oynayanlar seviyordur. Kayseri maçlarına tahmin yapmak zor olmasa gerek.
Freestyle
24.11.2008, 01:39
Konya maçini 5-0 yensek te yorumumuz ayni olacakti :)
yemınler etsen bı kez daha...
sen yoluna bız yolumuza :D
haylas-38
06.12.2008, 16:46
GİT ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
TOLUNAY İSTİFA
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.