PDA

Tam Sürümü Gör : İlhan Parlak

Selahattin
23.11.2008, 21:44
18.1.1987 tarihinde Yahyalı'da dünyaya gelen İlhan Parlak Kayserispor alt yapısından yetişip A takımına yükselme başarısı gösteren ve Kayserispor'un hemen her maçında sonradan da olsa forma şansı bulan bir oyuncumuz iken Fenerbahçe ile anlaşıp İstanbul'a giden bir futbolcumuz.TRT 1'de stadyum programında biraz önce Ankaragücü Fenerbahçe maçının özetini izliyordum.Kameralar Fener yedek kulubesini gösterirken İlhan Parlak gibi yetenekli bir futbolcunun orada olması beni çok üzdü.Ümit milli takım formasını taşıyan bu yetenekli futbolcunun 2 yıldanberi doğru dürüst forma şansı bulamaması ve yedek kulubesine mahkum olması ne kadar acı.Öte yandan takımımızda devamlı ilk 11'de sahaya çıkan Iglesias gibi bir oyuncunun da Ankaragücü gibi bizden zayıf bir takımda kadroya girememesi ve oyunun bitiş düdüğüne saniyeler kala oyuna vakit çalmak amacıyla alınması da izledim.Ve bugün Konyaspor ile karşılaşan ve forvette pozisyon üretemeyen takımıza baktım.Süper ligin en çok gol atan takımlarından biri iken şu anda ligin en az gol atan takımlarından birisiyiz.Defans oyuncularımızın çok iyi olması nedeniyle zor gol yiyoruz ama gol de atamıyoruz.Sadece 1 maçta 4 gol Fener ağlarına gönderdik.Forvet hattımız adeta kış uykusuna yatmış durumda.Ankaragücü Fenerbahçe maçında her iki takımın yedek kulübesinde bulunan ve sarı kırmızı forma için ter akıtan futbolcularımızın yedek kulübelerinde çürüdüğünü gördüm.İlhan Parlak gibi geleceği çok parlak olan bir futbolcunun ise sarı kırmızı forma altında kalsa ilk 11 şansı bulacağına ve çok gol atacağına inanıyorum.Bence en verimli çağında kendi memleketinin takımında forma şansı bulurken Fenerbahçe'ye gitmekle büyük bir hata yaptı bu oyuncu ve kendi yeteneklerini gösterme şansı bulamadı.Bu konudaki düşüncelerinizi yazarmısınız?

gaziköylü0038
23.11.2008, 21:56
ilhan bana göre gitmekle hata yapmıştır ama kendine göre haklı nedenleri vardır orasını biz bilemeyiz.bana kalırsa devre arasında kiralık olarak alalım derim şu anda fener iye düşünüyorum.iglegsas konusunda ise onu göndermekle hata yaptık bazı arkadaşlar yeni transferlerimize bakarak onları futbolcu sandı bana kalırsa iglegsasın onlar eline su dökemezlerdi.biz çok iyi bir takımız tek eksik olan tarafımız hücüm hattumız yani forvet oyuncularımız

Selahattin
23.11.2008, 22:01
Gaziköylü yazdıklarının tamamına katılıyorum.Iglesias bu takımda çok iyi işler yaptı.Boşuna gönderildi.İlhan Parlak orada yedek kalmaktansa bize ya da başka bir takıma kiralık gitse kendi kariyeri için iyi olur.Zira Fenerbahçe ile 2012 yılına kadar sözleşmesi varmış.

Ayhan BAYNAL
24.11.2008, 00:07
Iglasias'da maça şort giymeden çıktı bu hafta. Bayağı komikti.