Tam Sürümü Gör : Kayseri bilet fiyatlarını 1 YTL yaptı
cılgınlar_38_
21.09.2007, 17:03
Kayseri bilet fiyatlarını 1 YTL yaptı
Kayserispor yönetimi, Ankaraspor ile yarın yapılacak maçın bilet fiyatlarında indirime gitti... Sarı-Kırmızılı ekibin yönetimi fiyatları şöyle açıkladı...
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu,yaptığı açıklamada, yarın akşam Ankaraspor ile yapacakları maçta, tribünlerin tamamen olması için
yönetim kurulu kararıyla bilet fiyatlarında indirim yaptıklarını söyledi.
Miraboğlu, ''5 YTL olan kale arkası biletleri 1 YTL'den, 10 YTL olan açık
tribün biletleri 5 YTL'den, 50 YTL olan kapalı tribün biletleri de 30 YTL'den
satışa çıktı. Fiyatları indirdik, taraftarlarımızı maça bekliyoruz'' dedi.
Yarın Atatürk Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.
LEVENT ŞEKER
21.09.2007, 17:06
aboooooooooooooooooooooooooooo ne bu 1 ytl
bizim okulda bilet dağıttılar
Taraftar yine gelmez ise kimse bana Kayserispor'da saglam taraftar var demesin
Haydi Maça..
Çılgınlar Bu Maçta Yerini Alacak.. Forza Kayseri
tolga_38
21.09.2007, 17:38
şimdide dolmazsa yazıklar olsun ne diyim
Arkadaşlar istediginiz oldu memnun oldunuz galiba ne yazikki bilet fiyatları böyle oldu
Mavisakal
21.09.2007, 18:31
Bence bu taraftara bir dokundurmaydı yönetim tarafından yapılan.
ali38_38
21.09.2007, 18:34
maraton aldıydım ben dün :intheclub:
çok tutarsız bilet fiyat politikası izliyorlar malesef
standart her maçta uygulanacak bir fiyat politikası izlemeleri lazım mesela 3-5 ytl veya 5-10 ytl gibi ama bunlar bakıyorsun bir maçta 20ytl oluyo bir maçta 1ytl oluyo çok tutarsız bir durum
batıkan_develi
21.09.2007, 18:38
şimdi stad dolmalı ama kuru kalabalıkla değil Kayseriyi inletecek kalabalıkla dolmalı
Quaresmaa
21.09.2007, 18:39
aslında yanlış yapıyorlar liğin ilk başınıda bilet fıyatlarını çok yüksek tutup sonra aşagı çekiyorlar ya şunu baştan yapsanızda o stad full dolsa olmazmı bu sene çok yanlış yaptılar bilet ve kombine olayında yine 1 ytl olmuş kışın kale arkası 50 krş olur yine
vay be 1 ytl olmuş. ben biliyodum zaten:O
Cörekdere38
21.09.2007, 19:12
hahhaha basladi herzamanki gibi kombine alani yine enayi yerine koydular
superluxsick38
21.09.2007, 19:22
Valla, sonrada neden kombine almıyosunuz diye artislik çekiyorlar.
realk@yseri
21.09.2007, 19:24
zuhahaahh kombineler yine zarar etti :D
hani kale arkası bitti diyolardı
almanci sezonu 10ytl idi simdiyse 1ytl :S
mac günü biletler sadece stad giselerindemi satılıyor gecen sene öyleydi bilgisi olan varmı
KAYSERİLİ_KİZ
21.09.2007, 23:28
Bu bilet fiyatlarına da stad dolmazsa artık yuh yani
birsürü pra verip kombine aldım şu yaptıklarına bak böyle olacağı belliydi.
kale arkaları tükenmişmi?
YAKAMOZ_38
21.09.2007, 23:49
beyler bana bilet alacak kimse yokmu ben çalışıyorum alamadım yarın stadda parasını vereyim biri alsın hayrına
beyler bana bilet alacak kimse yokmu ben çalışıyorum alamadım yarın stadda parasını vereyim biri alsın hayrına
bende fazla var ama maraton? kale arkası yok diye maraton aldım.istersen veririm.
Protje38Style
22.09.2007, 01:36
Rezalet Yahuuuu...
Izin Sezon'u Bitti Biletler'de Damping..
ali38_38
22.09.2007, 01:51
antunun sitesinde maskara olduk :evil::evil::evil::evil:
ibrahim_1966
22.09.2007, 02:27
zuhahaahh kombineler yine zarar etti :D:thumbup::thumbup::thumbup:
açık kombinesini 75 e aldın daha ne:D
hnai bilet kalmamış diolar yaww
kombine alanların günahı ne?
ANT!bizans
22.09.2007, 12:39
ciklet fiyatına maç yuhh artık walla
artık o stad dolmazsa yazıklar olsun.........
Kombine'yi daha ucuza çikmak için degil de Kayserispor'umuza destek olmak için alsaydin keske. O zaman böyle konusmazdin.
KyS_ToTTi
22.09.2007, 12:52
Kombine alanların Vay haline
ya tamamda hepimiz biliyoduk 1 ytl olacağını...kombineleri ucuz olsun değil takıma destek olsun diye gücü yetenler alır arkadaşlar. hele daha kış gelsin 1 ytllik bileti bizim okulda beleş dağıtmaya başlarlar merak etmeyin. sevgiyle
Bu fiyatlar ile stad dolmazsa, yaziklar olsun kayseri seyircisine.
ANT!bizans
22.09.2007, 13:31
Bu fiyatlar ile stad dolmazsa, yaziklar olsun kayseri seyircisine.
sanaldan konuşan konuşana walla.........:swoon:
söylem deil eylem lazım bize:)
Kombine'yi daha ucuza çikmak için degil de Kayserispor'umuza destek olmak için alsaydin keske. O zaman böyle konusmazdin.
Ben senelerdir destek oluyorum zaten neyin ne olduğunu bilmeden saçmalama.
Ben senelerdir destek oluyorum zaten neyin ne olduğunu bilmeden saçmalama.
Belli belli kimin saçmaladığı. Yazılarından destek akıyor. Uyduruk kendini maç yorumcusu sanmalar ile destek olunsaydıııı.......
HERZAMAN
22.09.2007, 16:07
böyle bir bir düşüncesiz yönetimle nereye kadar daha gideceiz allah sonumuzu hayır getirsin
ya manisa kadar rize kadar bile olamıyorlar adamlar senelik bilet fiyatlarını açıklıyor bizimkiler ankara gelince 1 bursa gelince2 bilmem şu gelince 3 fener gelince 10 ya anlayşız bir yönetim olamaz belirle kardeşim bilet fiyatlarını gelen gelir gelmeyen kendi bilir
tabi kombine sataman bu akılla yönetim adamlar bilmiyorlarmydı biletlerin 1 milyona düşeceni vay vay LÜTFEN KAYSERİSPORUMUZU DAHA FAZLA REZİL ETMEYİN YETERİNCE ETTİNZ ZATEN YAPTIĞINIZ BU SAÇMALIKLARLA
Sana ne be adam ister destek olurum ister destek olmam.Destek olacağım diye yapılan yanlışları gözü kapalı kabul mu edeceğim.Yazılarımı da beğenmiyorsan okumazsın veya beğenmediğin yerleri eleştirirsin.Uyduruyorum var mı diyeceğin, sende uydur.Kombinede alırım, desteklerimde, eleştiririm de.
Quaresmaa
22.09.2007, 16:33
böyle bir bir düşüncesiz yönetimle nereye kadar daha gideceiz allah sonumuzu hayır getirsin
ya manisa kadar rize kadar bile olamıyorlar adamlar senelik bilet fiyatlarını açıklıyor bizimkiler ankara gelince 1 bursa gelince2 bilmem şu gelince 3 fener gelince 10 ya anlayşız bir yönetim olamaz belirle kardeşim bilet fiyatlarını gelen gelir gelmeyen kendi bilir
tabi kombine sataman bu akılla yönetim adamlar bilmiyorlarmydı biletlerin 1 milyona düşeceni vay vay LÜTFEN KAYSERİSPORUMUZU DAHA FAZLA REZİL ETMEYİN YETERİNCE ETTİNZ ZATEN YAPTIĞINIZ BU SAÇMALIKLARLA
çok doğru tamamen haklısın hacım ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim ilk haftalar bılet fıyatları uçuk sonraki haftalara bedava maç izlet oldumu şimdi
buna bir çare bulmaları gerek
LEVENT ŞEKER
22.09.2007, 17:04
orucmu carptı
jackal_3806
22.09.2007, 17:28
bu fıyatlarla stad dolmazsa ne dıyım
YAKAMOZ_38
23.09.2007, 00:05
arkadaşlar bakıyorumda kombine alan arkadaşlar isyan ediyo takıma ufakta olsa yararınız dokunmuş çokmu görüyorsunuzki ben şu kadar para verdim ben bu kadar para verdim günahım ne diyorsunuz ayıp be insan söylerken utanır biri başına silahmı dayadı alın diye kombine almışınız takıma yararınız sokunmuş bunu kendinize zarar olarak görüyorsanız takımı düşünmüyorsanız siz taraftar falan degilsiniz verdigin beş kuruş paranın hesabınıı yapıyosunuz ayıp beyler ayıp
stad bomboştu sözde kale arkası biletleri satılmış 3 te biri boştu kale arkasının
bitti artık kapansa tam süper olacak konu moderatörüm
yaw kale arkası nası biter anlamam hadi bitti nie boş zor girdik yaw bilet abulup yönetim istifa
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.