PDA

Tam Sürümü Gör : İstanbul - avcılar

circassian
28.11.2008, 16:44
meraba arkadaşlar bn erdi özkan
arkadaşlar istanbul avcılar ve civarında yaşayan varmı acaba. Tv de arasıra verilio zaten maçlarımız izleriz die düşünüyorum. cafelerde bi tek bn kayserisporlu oluom kavga etmek zorunda kalıoz. topluca izlesek müthiş olur. bide bn kendi çapımda rap yapıom inşallah kısa zamanda kayserispor konulu bi track yapıcam yayınlarım burada tabi uygun düşerse:D olmadı sözleri yayınlarız. saygılar sevgiler.
Circassian:intheclub:

3838
28.11.2008, 17:15
Hosgeldin Circassian :)

circassian
28.11.2008, 18:46
hoşbulduk

Zlatan38
28.11.2008, 22:09
kardeşim bende avcılar ambarlıda oturuyorum bende yanlız kalıyorum görüşelim en kısa zamanda ...

F.K
29.11.2008, 12:07
Bende İstanbuldayım GÖrüşelim

Alper MUTLU
29.11.2008, 12:34
meraba arkadaşlar bn erdi özkan
arkadaşlar istanbul avcılar ve civarında yaşayan varmı acaba. Tv de arasıra verilio zaten maçlarımız izleriz die düşünüyorum. cafelerde bi tek bn kayserisporlu oluom kavga etmek zorunda kalıoz. topluca izlesek müthiş olur. bide bn kendi çapımda rap yapıom inşallah kısa zamanda kayserispor konulu bi track yapıcam yayınlarım burada tabi uygun düşerse:D olmadı sözleri yayınlarız. saygılar sevgiler.
Circassian:intheclub:

:):):) ne güldüm ya. topluca kavga ederiz der gibi bişey olmuş :)

circassian
30.11.2008, 23:44
arkadaşlar msn imi veriyim bn en kısa zaamnda görüşelim ve ilk kayserispor maçını beraber izleriz
erdi.ozkan@hotmail.com

Alper MUTLU
30.11.2008, 23:46
arkadaşlar msn imi veriyim bn en kısa zaamnda görüşelim ve ilk kayserispor maçını beraber izleriz
erdi.ozkan@hotmail.com

İstanbul'da yaşamıyorum ama herhangi bir istanbul deplasmanında stadda izleyebiliriz maçı beraber.