PDA

Tam Sürümü Gör : Yönetimimiz Göreve Devam Etmeli Mi?

RooT
29.11.2008, 20:58
Kayseri Çiftliğiniz Değilki Sizin,
Bırakın Yakamızı Gidin
Recep mamur ve Hurma elini Çeksin
Şampiyonluk seneye Bizlere Gelsin ...

Sizce ?

haylas-38
29.11.2008, 21:00
kesinlikle etmeli aksesuar yönetim..........!
maçta dogru duzgun bagaramıyoz bilee....! taraftarın büyümesini istemiyo bizim yönetim

F.K
29.11.2008, 22:46
Dahamı İyi Olacak Yönetim İstifa Edinci Kim Gelecek Başa Geçmişten Günümüze Kayseri En İyi Dönemlerini Yaşatan Yönetim Bu Türkiye ye Kayserisporu Tanıtan Bu Yönetim Neden Yönetim İstifa Etsin Yanlış Transfermi Sadece Kayseridemi Oluyor Bu Sorun Bakın Gökhan 6,5 Mİlyon Euroya Trabzona Gitti Ne Oldu Çokmu Başarılı Takımı mı Değiştirdi Hayır Sıradan Bir Futbolcu Takımda Yıldız bu Futbolcudur Demeye 100 Tane Şahit Lazım Şimdi Bizim Futbolculardada Aynı Sorunlar yaşanıyor olamazmı Hemen Kötü Futbolcu yanlış transfer Diyoruz
Ben Yönetimin Hataları Yok Demiyorum Yapması Gereken ve Eksik Kaldıkları Belirli Noktalar Vardır ve Olacaktır Ama Bu Yönetimdeki Hatalar Yanlışlar Geçmiş Yönetimler Zamanındada vardı Gelecek Yönetimler Zamanındada Olacaktır Artıları ile Eksilerini Karşılaştırdığımız Zaman Kayserispor Yönetimi Başarılıdır Diye Düşünüyorum

ŞAMPiYON KS
29.11.2008, 22:51
yönetimin degismesine gerek yok profosyonellik dersi alsinlar yeter

3838
29.11.2008, 22:54
Özhaseki başkanımız olmasa onlar bi HİÇ !

_Sehzade_
29.11.2008, 23:14
Ingiltere de profesyonel yöneticilik kursu alsinlar yeter.
Birde Kayserispor'u artik sadece bir futbol takimi olarak degilde bir sirket olarakta görmenin zamani geldi de geciyor bilene.

Ayhan BAYNAL
29.11.2008, 23:44
Arkadaşlar bu ne acele.
Yönetimi kovun,
Hocayıda kovun.
Olmuşken saten yabancıların pek tatı yok.
Onlarıda kovalım.
Süleyman hurma'nın sevmiyenide çok.
Hadi onuda kovalım.
Taraftar destek olmuyor.
Eeee. ne yapalım. onlarıda stada almayalım...
Eeeee daha başka.
Arkadaşlar aklınızı başınıza alın.
Bu takım bir süreç yaşıyor.
Bu süreç içinde daha almamız daha çok yol var.
Şampiyonluk bir hava işidir.
Öz veridir.
Güçtür.
Paradır.
Herşeyden önce.
Basın, taraftar,yönetim,futbolcu birlikteliği ile olur.
Burada bazı noksanlıklarımız var.
Yani zamana ihtiyacımız var.
Bu yönetim ve teknik heyet (Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafas dahil) çok şey kattılar.
Yapılacak takviyeler ile daha iyi olacağız.
Zaman birlik zamanı.
Zaman bir birimize düşme zamanı değil.

RooT
29.11.2008, 23:50
Ayhan bey ne yapmayı düşünüyoruz peki? Defansımız kuvvetli olabilir.Fakat göz göre göre bi kıvranış var takım içerisinde.
Bunun sorumlusu benmiyim ?
Yönetimin şu güne kadar yaptığı tek bir şeyi söyleyin bende susayım ?

Freestyle
30.11.2008, 00:10
Bu tür konular açarken içerige dikkat edelim. Sakiz'dan çikma bir tekerleme ile degilde, daha çok detayli bir sekilde, seviyeli bir sekilde elestiriler yapalim, ve neden belirli bir düsüceye sahip oldugumuzu bilgiler kullanarak aydinlatalim.

Bu arada anketi degistirdim, Istifa etmeli mi yerine Göreve devam etmeli mi sorusunu yerlestirdim. Daha önce istifa etmeli diyen oylar yeni soruda 'hayir göreve devam etmesin' oldu, istifa etmesin diyen oylar 'göreve devam etmeli' kismina yazildi. Oy kaybi yahut hatali sayim yok yani.

Samil38
30.11.2008, 00:20

- toledo, olembe, saıdou, ıvankov, aghahowa, cangele gıbı normalde senın anca tv den ızleyebılecegın ust duzey yabancılar aldı. dunya kupasında defalarca oynamıs adamlar aldı.

- aydın, eren, koray, mehmet eren, bılal azız gıbı genc turk oyuncular aldı, hepsı bırbırınden kalıtelı.

- mehmet topuz ve gokhan unal ı takımda tutmayı basardı. akabınde gokhan takıma zararlı olunca gonderıldı ve dogrusu yapıldı.

- sana ılk defa avrupa kupası macı ızlettı

- sana ılk defa takımından gol kralı cıkarma duygusunu yasattı

- sana ılk defa turkıye kupasında fınal oynatıp kazanma duygusu yasattı

- senın sehrındekı macları tum takımların korkulu ruyası olarak yerlestırdı

- 3 buyuklere kafa tutmak neymıs ogrettı

- kumeye oynarken kafaya oynamak neymıs gosterdı

- belkı su an toplam maalıyetı 50 mılyon doları bulacak takımı cok az para harcayarak kurdu.

- bu yonetım degıde baska yonetım olsa su an ya bank asyadaydık yada kumeye onuyorduk.

- herkesın kıskanarak ızledıgı, guzel futbol oynayan, 3 sezondur lıgın en ıyı takımları arasında parmakla gosterılen bı takım yarattı

haylas-38
30.11.2008, 16:55
kesinlikle etmemeli aksesuar yönetim..........!
maçta dogru duzgun bagaramıyoz bilee....! taraftarın büyümesini istemiyo bizim yönetim ..............

F.K
30.11.2008, 17:04
Yönetim Statda Tek Tek Dolaşıp İnsanların Ağzını Tek Tek Bağlıyor Onun İçinde Bağıramıyor Bu nlar Doğru Yönetim İstifa Etsin

Bu Kadar Saçmalık olurmu ya

karizmatix
30.11.2008, 18:49
Sabrı öğrendiğimizde kazanmaya başlarız!

haylas-38
30.11.2008, 19:53
sabır taşı catladı gecen senede aynı oldu ıkıncı yarı 6 da 6 yaptıkta yırttık bakalım bu sefer olacakmı

_Sehzade_
30.11.2008, 21:10
Hele su stat bir bitsin. Tam anlamiyla oraya bir geçelim.
Bundan sonra bir sezon daha Tolunay'la olsun. Ondan sonra bakariz.
Gömlek degistirir gibi teknik direktör degistirilmez. Her basarinin ardinda sabir ve istikrar yatar.

Alper MUTLU
30.11.2008, 22:45
Bırakın Yakamızı Gidin

Sizce ?

Alternatifin nedir dostum?

ademdolgun
30.11.2008, 23:10
Ayhan bey ne yapmayı düşünüyoruz peki? Defansımız kuvvetli olabilir.Fakat göz göre göre bi kıvranış var takım içerisinde.
Bunun sorumlusu benmiyim ?

Defansimiz elbetdeki cok kuvvetli, orta sahamizda bence cók iyi, sadece suan icin forvetde sorun yasiyoruz, bundada aghavowa´nin cezali, purovicin kolunun kirilmasi, turgayi zaten hic begenmediniz, tevfik tecrübesiz, eee ne kaldi geriye yada yönetim ve hocanin suan icin elinden ne gelir söylesene, transfer sezonu degilki kadroya takviye yapsin, hadi yönetim degisti diyelim, gelecek kim, yada gelecek yönetim simdi yönetime gelirse transfermi yapacak
ya anket acmissiniz ama bence cok cabuk kararlar veriyorsunuz, yönetimde, hocada bence gayet iyiler FATIH KUSBURNU arkadasimizin dedigi gibide bize bircok ilki bu yönetim yasatti, suan TÜRK spor kamuoyunda KAYSERISPOR ismi cok iyi sekilde aniliyorsa bu yönetiminde hakkini yememek lazim, emegi gecen herkesden ALLAH razi olsun

Mustafa K.
30.11.2008, 23:13
Buda nerden çıktı şimdi ???

bcengiz38
30.11.2008, 23:21
Bu ankete evet diyenlerin alternatifleri nedir acaba.bu anketi yapan en kibar tarifle saçmalamıştır!!!
bu yönetimden önce biz her sene şampiyonlar ligindeydik galiba!bunlar geldi uefa ya düştük :)

Ya gardas simdi ben seni anlayamadim, hem ankete evet diyenlere kizmissin, hemde anketi düzenleyenlere kizmissin, valla ben bisey anlamadim ama yönetim hakkinda senin ile ayni görüsde oldugum icin ben EVET diye oy kullandim bunuda belirteyim

RooT
30.11.2008, 23:24
Benim bir alternatifim olduğu için söylemiyorum bunları.
Samil38 doğru söylemişsin. İvankov'u izletti bu yönetim bana.Yanlız 700000$ yerine 1000000$ istedi diye yollayarak ivankova verilmeyen ücrete Sülo alındı.
Doğru bu yönetim "- aydın, eren, koray, mehmet eren, bılal azız gıbı genc turk oyuncular aldı,"Fakat tolunay hocanın raporlarıyla.
"mehmet topuz ve gokhan unal ı takımda tutmayı basardı. akabınde gokhan takıma zararlı olunca gonderıldı ve dogrusu yapıldı." Darısı Topuz'a.Artık kendini düşünerek oynadığını hissettiğim için bunu söylüyorum.
"- sana ılk defa avrupa kupası macı ızlettı".Gelicek yönetim avrupa kupasına katılmıyoruz diyerek kupadan çekilmeyerek aynı futbolu oynatırdı.
3 büyüklere kafa tutmak yada kupada final oynatmak bana yönetimin değil futbolcuların getirdiği bir sevinçtir.

Şimdi gelelim benim söylüyeceklerime.
Artık bazı şeyleri kavrayın lütfen.
Futbol artık yönetimle yada teknik direktör dışında bir ceyranla sonuçlanıyor.(Taraftar)
Ben bu yönetimin gitmesini taraftar istememesinden dolayı istiyorum.
Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün.
Eskişehir gibi bursa gibi neden olamıyoruz diyerekten.
Bunun suçlusu ne siz nede biz.
Bunun suçlusu yönetim.
Bu yapılanlar tabi sizin bildiğiniz şeyler varmı bilmiyoruz.
Bursa deplasmanında sınırsız otobüs sağlandı diyerek kendi reklamını yapan yöneticiler vardı.Biliyorsunuzdur muhakkak.
Peki derneğe tahsis edilen otobüs neden sınırlıydı ve bir çok kişi geri gönderilmek zorunda kaldı ?
Peki bu tribünde oturmanın güçlükle sağlandığının sorumlusu kim?
Peki bu koltukları temizlemek için 1 poşet peçete ve 1 tomar gazeteyle taraftarın sitede gelmesinin sorumlusu kim?
Peki bazı deplasmanlara otobüs verilmemesinin sorumlusu kim?
Peki yapılacak organizasyonları kordine edip ateşleyecek kim?
Yönetimin televizyonda reklam yapmaktan başka bir olumlu yanını göremiyorum.
Garip ya çok garip gerçekten.Yönetim taraftar istemiyor .Bizde bekliyoruz ama neyi.
Tribünden ne tren geçicek nede vapur.
Şimdi yönetimi savunan arkadaşlar olucaktır muhakkak herşeyin muhalefeti vardır.
Ancak o zaman onlarında neden şu takım taraftarı gibi olamıyoruz deme gibi bir lüksü yoktur.
Eğerki bizim stadımıza meşale girmiyorsa,
Eğerki bizim stadımızda bizans takımlarına yüklenmek suçsa,
Eğer bizim stadımızda emniyet kuvvetleri taraftarla her dakka kavga içerisindeyse,
Neyse uzatmaya gerek yok.
Eğerki taraftarlık adına ufacık bir yeltenişe girdiyseniz dediklerimin doğru olduğunu anlıyacaksınız.!

Alper MUTLU
30.11.2008, 23:36
Root (ismini bilmiyorum maruz gör) olayı bence şahsileştirmişsin. Bu yonetimden once aklındana avrupada oynamak ya da Türkiye kupasını almak geçiyor muydu?

RooT
30.11.2008, 23:39
Root (ismini bilmiyorum maruz gör) olayı bence şahsileştirmişsin. Bu yonetimden once aklındana avrupada oynamak ya da Türkiye kupasını almak geçiyor muydu?

Elbette.Ayrıca hiçbirşey şahsi değil.Hedefini koyarsan hiçbirşey hayal değildir.Zorda imkansız değildir.Zoru başarmak için ise elinden gelenin en iyiside bazen yetmeyebilir.
Tekrar etmeyen başarı TESADÜFTÜR.

holigan_38
30.11.2008, 23:40
aksesuar yönetim yeter

Alper MUTLU
30.11.2008, 23:46
Elbette.Ayrıca hiçbirşey şahsi değil.Hedefini koyarsan hiçbirşey hayal değildir.Zorda imkansız değildir.Zoru başarmak için ise elinden gelenin en iyiside bazen yetmeyebilir.
Tekrar etmeyen başarı TESADÜFTÜR.

Sevgili kardeşim, o hedefi bu yönetim koydu ve elindeki futbolculara sahip çıkarak gösterdi.
Gökhan Ünal'ı ve Mehmet Topuz'u E. Sağlam zamanında da bir çok klup istedi yine de satmadı.
Sene başındaki transferlerde burdaki heyacanı sen de yaşadın. Escobar'ın haberi çıktı ooo süper transfer dedik. Proviç Transferi çıktı ooo bu daha super dedik.
Dmedik mi? Adamlar adaptasyon sorunu çekiyorlar. Bunda yonetimin sucu nedir?
Ayrıca Süleymanu'nun bu seneki performansı İvankov'u aratmıyor. Bjk ve Ts maçlarındaki kurtarışları sayesinde sahadan 3 ya da 1 puanla ayrıldık.

Tek sorunumuz Forvetimizin gol bulamaması.
Gs ile T. Kupasındaki maçımızda ortalık pozisyondan geçilmiyordu. Ama gol bulamadık. Olabilir.

Kendinle çelişiyorsun, oyuncuları yonetim değil hoca oynatıyor. Herhangi bir beraberlikte biz direk T. Kafkas'ta arıyoruz kusuru, ister haklı olalım ister haksız.

RooT
30.11.2008, 23:53
Kendinle çelişiyorsun, oyuncuları yonetim değil hoca oynatıyor. Herhangi bir beraberlikte biz direk T. Kafkas'ta arıyoruz kusuru, ister haklı olalım ister haksız.

Ben kendimle çelişmiyorum.
Bir hedef koyulursa o gerçekleşir elbet diyorum.
Hedefi yönetim değil teknik direktör koyar.
Hocanın bir sorunu olduğu kanısında değilim.
Ayrıca purovic dışında hiçbir futbolcunun alındığında sevinmedim.
Purovic'de şanssızlıkdan dolayı forma bulamadı.
Unutmayınki sizde o zamanlar Eren alındığında,Umut alındığında yazdığınız olumsuz mesajları hepiniz biliyorsunuz.
Yönetim transfer yapmaz.Yönetim sadece üstüne düşeni yapıp kendisine verilen listeyi tamamlamaya çalışır.
Onlarıda almayıp paf takımla çıkma gibi bir lüksleri zaten yok.
O yüzden şunu aldılar demeyin.O futbolcular Tolunay'ın isteği ile alınıyor.
Yönetici kafasına göre gidip futbolcu alamaz çünki.
Ben size futbolcuların ve teknik d. yaptıklarını söyleyin demiyorum yönetimin yaptıklarını söyleyin diyorum.

ademdolgun
30.11.2008, 23:55
ROOT Kardesim
Simdi yönetimin taraftarin oturdugu koltugu temizlemesinin, taraftara her deplasman icin otobüs vermesinin, yönetimin taraftar dernegi ile maclar icin birlikte organizasyon yapmasinin, yada stadda mesale yanmasisinin, TÜRK futbol kamuoyundaki KAYSERISPOR´umuzun söz sahibi olmasindan, Kayseripor´un süper ligin en iyi takimlari arasinda gösterilmesinin yada tarihindeki en büyük basarisi olan TÜRKIYE kupasini kazanmasindan yada son 5 sene öncesine kadar siradan ve süper ligin asansör takimi izleniminden kurtulup, avrupa kupalarinda oynamasindan dahami önemli görüyorsun ve son olara diyelimki bu yönetimi gönderdik yerine gelecek kim var ve bu senin istediklerini yapabilecek bir yönetim olusurmu sence!!! bence kesinlikle böyle bir yönetim cikmaz, ha belki mete eke dersin ama onunda bir ara röportajini okumustum ve baskanlik gibi bir düsüncesinin olmadigini söylemisti kendisi

RooT
30.11.2008, 23:58
Bence bu yönetim yerine sen geçsen sende aynı yönetimi yaparsın be dostum.
Israrla söylüyorum anlamıyorsunuz.
kupa kazanmak düşmek çıkmak yönetimin değil futbolcunun sorunudur.
Kupayı bize yönetim değil futbolcularımız kazandırmıştır.

Kapadokyalı
01.12.2008, 00:17
Bırakın Yakamızı Gidin

Sizce ?

nereye geliyo birader.25 bin kişilik statta kaç kişinin kaç paraya maç izledigi belli.bu parayla transfermi yapılsın,futbolcuların parasımı ödensin alt yapıyamı yatırım yapılsın.Allah aşkına şu yönetimin şu şartlarda yaptıkları şeyleride biraz göz önüne alalım.şampiyonluk yada başka hedefler o kadar kolay degil.

ademdolgun
01.12.2008, 00:25
Bence bu yönetim yerine sen geçsen sende aynı yönetimi yaparsın be dostum.
Israrla söylüyorum anlamıyorsunuz.
kupa kazanmak düşmek çıkmak yönetimin değil futbolcunun sorunudur.
Kupayı bize yönetim değil futbolcularımız kazandırmıştır.

ROOT Kardesim
Tamam hakli olabilirsin bize bu basarilari mantikli düsündügün zaman elbetdeki futbolcular yasatti ama daha önceki yönetimler gibi kalitesiz isimleri takima kazandirarak ve elindeki ender sayidaki kaliteli futbolcularida satarak bizleri bu yönetime kadar asansör takim duruma düsüren kimdi elbetdeki beceriksiz yönetimler ve kalitesiz futbolculardi
Ama simdi yönetim ne yapti takima kaliteli isimler alarak vede elindeki kaliteli isimleride takimda tutarak senin iddia ettigin basariyi futbolcular yasatti söylemini, hem yönetim hem futbolculara borclu oldugumuzu gösteriyor

!brhyme
01.12.2008, 01:42
yerine gelecekler daha iyi olacaklarmı bakalım..

Aksesuar yönetim oldukları doğrudur. Ama bunlar kötünün iyisi .

Bize düşen doğruyu yapmaya teşvik etmektir.