Tam Sürümü Gör : Mehmet Bulut
Ayhan BAYNAL
29.08.2007, 10:41
http://www.38haber.com/haber_imaj/Mehmet_Bulut.jpg
PrivatePilot
30.08.2007, 21:40
hocam rüştünü ispat ettin senden süper lig bekliyoruz
superluxsick38
30.08.2007, 21:47
Bu hocanın arkasında durmalıyız, bence kumaşı çok iyi, Ertuğrul felan hikaye bunun yanında...
mustafaozkanks
04.09.2007, 20:38
Mehmet hoca kendisini iki maçta ispatladı bence.Bir hocanın kendisini iki maçta ıspatlaması çok zorken Mehmet Hoca bunu başardı.Devamınıda getireceğine hiç bir şüphem yok.İnşallah yeniden süper lige çıkacak bu takım
Quaresmaa
04.09.2007, 20:48
ilk geldiğinde iddalı konuşmuştu doğru konuşmuş helal
Muzaffer
05.09.2007, 11:58
İlk geldiğinde hocamızı beğenmeyen bir çok arkadaşımız vardı..
Ama ocamız bu laflara takımı kimsenin beklemediği kadar güzel oynatarak ve başarılı sonuçlar alarak cevap verdiğini düşünüyorum.
Tesislere gittiğim zaman hocamla görüşme imkanım olursa sizlerinde yönelteceği sorularla hocamızla bir roportaj yapmayı planlıyorum.
Hocam..
Ne olursa olsun,Kimliğinde KAYSERİ yazıyor :)
valla mehmet hoca bu gidişle büyük ses yapacak. eğer süper lige çıkarsın takımı süper lig takımları peşinde olacak
Since 66
10.09.2007, 12:36
çok deneyimli bi hoca kurt hoca walla
imuneks38
10.09.2007, 12:40
yaptıkları az övülecek şeyler değil.gerçektende takımı çok güzel motive etmiş ve hazırlamış.bu kadar maçların içinden çok başarılı çıkmaları her takımının başaracağı şeyler değil.uefa,lig,türkiye kupası hepsindende başarılı çıktılar.tebrikler ediyoruz,başarıların devamını bekliyoruz.BRAVO SAYIN HOCAM BRAVOO
KAYSERİLİ_KİZ
14.09.2007, 20:01
tecrubeli deneyimli hoca ...hocam size çok güveniyoruz inş. süper lige takrar dan çıkacağız ve avrupadaki bütün maçlarımıızda herkeze gcümüzü göstereceğiz adımızı duyuracağız özellikle ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz bol şans başarılar
kisa bir süre içinde kendini ispatlamiş bir hoca. Takima iyi uyum sağladi, ve iyi skorlar almaktayiz. Inşallah Mehmet hoca ile zoru başaracağiz ve süper lig'e tekrar yükseleceğiz ( uefa kupasi, türkiye kupasi ). Başarilar hocam..
LEVENT ŞEKER
14.09.2007, 20:58
basarılar mehmet hocaya suan ki gıdısatı ıyıy devamını beklıyoruz basarıların
http://www.pixjet.net/img/dc8e9ffd49426b7e5ab23b6de741eedd/bulut.jpg
http://www.pixjet.net/img/4248e0015e64ba777384e5db18adf083/bulut2.jpg
benim berbere tras oluyo fuzulide izinde bi karsilasmadik ama
LEVENT ŞEKER
06.11.2007, 12:36
mardın macında 1 dakıka oturmadı kurt gıbı heves var elınden gelenı yapmaya calısıyor ama bu kadroyla bu kadar
Hocam sen elinden geleni yaptın biliyoruz. İlhan Özbay takıma geri döndü demek ki işin içinde başka işle var.
ilhanozbay
17.05.2008, 15:28
Ne yaparsa yapsın arkasındayız. İnanıyoruz sana hocam seneye bizi süper lige çıkaracağına.
Tel Aviv fatihi Mehmet pardon Mesut Bulut!
GECEKXNDU
17.05.2008, 19:24
Ben Pek Inanmıyom çıkcağımıza çünkü Kadro Kalitesi Olarak Belliiher Ne Olursa Olsun Kac Futbolcu Gitmiş Olursa Olsun Süperligden Düşen Takımın Kadrosu Her Zaman Iidir Bazı Kritik Maclar Elden Gidince Oldu
CILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ KAYSERİ BU STADI BAŞLARINA YIKALIM
KAYSERİLİ_KİZ
26.05.2008, 14:45
ben bu sene Erciyessporumuzdan çok şey bekliyorum çünkü hiç haketmediğimiz yerde ve konumdayız bu sezonu çok talihsiz şansız ve üzücü buluyorum ... hak ettiğimiz lig bank asya değil hak ettiğimiz sıra 7 değil bence hak ettiğimiz lig süper lig ve ilk 10 da hak ettiğimiz sıra geçen sene elimizdeki futbolcuları elimizde tutmalıydık ama geçen seneye kalın bir sünger çekip bütün talihsizlikleri unutup bence Erciyessporumuza tam destek vermeliyiz ve hak ettiği yere gelemsinde yardımcı olmalıyız die düşünüyorum
İnanmak Başarmanın yarısıdır biz inanırsak güvenirsek her maça korkusuz kazanma parolasıyla çıkarsak o istekle arzuyla hırsla azimle çıkarsak önümüzde hiç bir rakip duramaz kimse bize bu yolda çeklme takamaz diye düşünüyorum yeni sezonda Erciyessporumuza başarılar diliyorum ve seneye hak ettiğimiz yere yani süper lige geri dönüş yapoacağımıza da çok inanıyorum ve takımımıza yapılacak transferlere yönetime teknik kadroya çok güveniyorum
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.