Tam Sürümü Gör : Hoffenheim Hildebrand'ı kaptı!
Valencia'yla yollarını ayıran Alman kaleci Timo Hildebrand, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde fırtına gibi esen lider Hoffenheim'la anlaştı..
29 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Ocak ayı ara transfer döneminde Bundesliga lideri Hoffenheim'la resmi sözleşme imzalayacak. Hildebrand, geçtiğimiz hafta İspanyol ekibi Valencia'yla olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.
2007 yılında Bundesliga Şampiyonu Stuttgart'tan ayrılarak Valencia'nın yolunu tutan Hildebrand, bu sezon hiçbir maçta takımında forma şansı bulamamıştı.
Hoffenheim Kulübü'nden Hildebrand transferiyle ilgili olarak resmi bir açıklama yapıldı ve tecrübeli kalecinin basına tanıtılacağı ifade edildi.
kaynak:ajansspor
Zlatan38
10.12.2008, 22:20
hildebrand stutgartda çok iyi işler yapmıştı valenciada fazla takip edemedim helal olsun hoffenheime kaleciyi kapmışlar demekki maliyeti pahalı değildi şu kaleciyi biz alsak fenamı olurdu .
hoffenheım ıyı yolda ıbısevıc 17 gol en yakın rakıbıne 6 7 gol fark attı asist kralları salihovic oda alman lıgınde en fazla asist yapan oyuncu demba ba obasi iyi oyuncular
Incesu`lu
11.12.2008, 00:50
hildebrand stutgartda çok iyi işler yapmıştı valenciada fazla takip edemedim helal olsun hoffenheime kaleciyi kapmışlar demekki maliyeti pahalı değildi şu kaleciyi biz alsak fenamı olurdu .
Senelik geliri 2 Milyon € dan asyagi degildir!! Timo Hildenbrand ac gözlü, zaten Para yüzdün VfB Stuttgart'tan ayrildi ya ve ayrildiktan sonra'da Alman Milli Takim'dan da oldu.
Incesu`lu
11.12.2008, 00:59
hoffenheım ıyı yolda ıbısevıc 17 gol en yakın rakıbıne 6 7 gol fark attı asist kralları salihovic oda alman lıgınde en fazla asist yapan oyuncu demba ba obasi iyi oyuncular
Iste suanki Bundesliga'daki Gol Kralligi
1 Ibisevic 1899 Hoffenheim 18
2 Helmes Bayer Leverkusen 12
3 Grafite VfL Wolfsburg 11
4 Pizarro Werder Bremen 10
Novakovic 1. FC Köln 10
6 Wichniarek Arminia Bielefeld 9
7 Diego Werder Bremen 8
Kießling Bayer Leverkusen 8
Toni Bayern München 8
10 Liberopoulos Eintracht Frankfurt 7
Petric Hamburger SV 7
Ba 1899 Hoffenheim 7
Gomez VfB Stuttgart 7
14 Olic Hamburger SV 6
Obasi 1899 Hoffenheim 6
Klose Bayern München 6
Ribery Bayern München 6
Kuranyi FC Schalke 04 6
37 Sinan VfL Bochum 3
Özil Werder Bremen 3
94 Saglik VfL Wolfsburg 1
Puan Gol Asist
1 Ibisevic 1899 Hoffenheim 25 18 7
2 Helmes Bayer Leverkusen 14 12 2
Grafite VfL Wolfsburg 14 11 3
Kießling Bayer Leverkusen 14 8 6
Misimovic VfL Wolfsburg 14 5 9
6 Klose Bayern München 12 6 6
Dzeko VfL Wolfsburg 12 5 7
Salihovic 1899 Hoffenheim 12 4 8
9 Novakovic 1. FC Köln 11 10 1
Diego Werder Bremen 11 8 3
Petric Hamburger SV 11 7 4
Ba 1899 Hoffenheim 11 7 4
Gomez VfB Stuttgart 11 7 4
mustalik
11.12.2008, 08:58
Bu hafta Hildebrand Valencia ile olan sözlesmesini fesh etti, cünkü orada 3.kaleci idi. Yani Hoffenheim bonservis bedeli ödemeden aldi kaleciyi.
Eger biz sene basinda koydugumuz hedefleri yakalamk isteseydik ozaman böyle kaleciler almamiz lazimdi, Süleymanuyu degil. Maalesef ligin en kötü kalecilerinden biri bizde, Sadece 7 gol yedik ama herhangi vasat bir kaleci olsaydi bu sayi ya 4 yada 5 olurdu, uefa da ki yedigi gollerden bahsetmiyorum bile....
H.KaanK.K
12.12.2008, 09:15
pahalı değildi değil BEDAVA ydı...
feshetmiş kontratını...:thumbdown:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.