Tam Sürümü Gör : Kim Hangi Takımı Tutuyor Araştırması
Ayhan BAYNAL
22.12.2008, 17:47
Sevgili Arkadaşlar;
Kayseri'de kim hangi takımı tutuyor diye bir araştırma yapıyorum.
Araştırmada, Futbolcular, Kulüp Yöneticileri, Gazeteciler,İş adamları gibi kişileri, gerek bizzat gerekse basından takip ettiklerim ile yine bazı arkadaşlarından edindiğim bilgiler (Duyumlar) ile listeyi yakında ekleyeceğim. Yapmış olduğum listeye itirazlar olursa düzelteceğim.
Bakalım kim bu listeyi yalanlayacak yada susacak.
Sanırım bu konu bizi sezonun 2.yarısı başlayana kadar devam edecek.
Bu arada bazılarınında kalbi kırılacak.
:rtfm:
Liste yakında bu bölümde...
kaplan38
22.12.2008, 18:16
sabırsızlıkla bekliyorum AYHAN ABİ
sonuç belli gibi 3 ezikler daha fazla çıkar malesef memleket haini çook bizim memlekette ama inş. yanılırım inş.
Kapadokyalı
22.12.2008, 18:44
şampiyon belli 2.kim ?? kesinlikle başka takım tutan daha fazladır
Ayhan BAYNAL
22.12.2008, 19:38
Kayseri Futbolunu yönetmeye kalkanların aslında kimin kontrolünde olduğunu anlamanız açısında iyi bir araştırma olacak. Şu ana kadar 8-9 kişi hakkında bilgiler topladım...
LEVENT ŞEKER
22.12.2008, 19:44
Kayseri Futbolunu yönetmeye kalkanların aslında kimin kontrolünde olduğunu anlamanız açısında iyi bir araştırma olacak. Şu ana kadar 8-9 kişi hakkında bilgiler topladım...
Ayhan abi kayseri futbolu derken kayserispor klübünün içindekilermi oluyor??*
Ahmet Ak.
22.12.2008, 20:41
ben KAYSERİSPOR' luyum...
gerisi umrumda değil , :yes:
zirveci38
22.12.2008, 22:07
Ayhan Baynal arkadaşımın ne kadar araştırıcı ve arşivlere hevesli olduğunu iyi bilenlerdenim.
Ayhan ara dönemi renklendirecek bir araştırma yapmış bence... Görelim bakalım, Kayseri'de kim hangi takımı tutuyormuş ? Kimler hangi takımın sempatizanıymış ?
İnanıyorum ki bu araştırma şu futbolsuz ARA döneme BOMBA gibi düşecek. Beni bu sitede Galatasaraylı olduğum için eleştiri konusu yapanların ve bu yaşıma gelmişken " Ya sev ya terket" diye mesaj bombardımanına tutanların bu araştırmaya ne gibi bir tepki vereceklerini merak ediyorum doğrusu ???
Ben hangi takımı tuttuğumu kimseden çekinmeden ve kendi öz irademle TV'de de, bu sitede de, gazetede de açıklarım. Ama acaba Ayhan Baynal kardeşimizin yaptığı araştırmada hangi kulübün sevdalısı oldukları açıklanacak olanlar acaba bu erdemi gösterebilecekler mi ?
Ben her zaman için şunu savunuyorum: Herkes istediği takımı tutabilir. takım tutma konusunda kimsenin kimseye tahakkümü olamaz. Ama yeni nesil, mutlaka ama mutlaka Kayserisporlu olarak yetişmeli...Benim torunlarımın tümü de Kayserisporlu. Ama, bunu bilen az.
Alıntısını yaptığım site arkadaşımın görüşüne de saygı duyuyorum. " Ben Kayserisporluyum. Başkası beni ilgilendirmez." diyor. Doğru söze Hacı Emmin ne desin ?
Ayhan Baynal'ın bu araştırmasını büyük bir merakla bekliyorum. Burada tüm üyeler tarafından hangi takımı tuttuğu bilinen tek kişi var : O da Bekir Demirağ.. Yani zirveci 38.
ben KAYSERİSPOR' luyum...
gerisi umrumda değil , :yes:
listenin en başına kendini yaz gsli olarak
Ayhan BAYNAL
23.12.2008, 09:40
Bu listedekiler Kayseri'nin tanınmış simalarından oluşuyor...
superluxsick38
23.12.2008, 09:48
Ayhan Baynal arkadaşımın ne kadar araştırıcı ve arşivlere hevesli olduğunu iyi bilenlerdenim.
Ayhan ara dönemi renklendirecek bir araştırma yapmış bence... Görelim bakalım, Kayseri'de kim hangi takımı tutuyormuş ? Kimler hangi takımın sempatizanıymış ?
İnanıyorum ki bu araştırma şu futbolsuz ARA döneme BOMBA gibi düşecek. Beni bu sitede Galatasaraylı olduğum için eleştiri konusu yapanların ve bu yaşıma gelmişken " Ya sev ya terket" diye mesaj bombardımanına tutanların bu araştırmaya ne gibi bir tepki vereceklerini merak ediyorum doğrusu ???
Ben hangi takımı tuttuğumu kimseden çekinmeden ve kendi öz irademle TV'de de, bu sitede de, gazetede de açıklarım. Ama acaba Ayhan Baynal kardeşimizin yaptığı araştırmada hangi kulübün sevdalısı oldukları açıklanacak olanlar acaba bu erdemi gösterebilecekler mi ?
Ben her zaman için şunu savunuyorum: Herkes istediği takımı tutabilir. takım tutma konusunda kimsenin kimseye tahakkümü olamaz. Ama yeni nesil, mutlaka ama mutlaka Kayserisporlu olarak yetişmeli...Benim torunlarımın tümü de Kayserisporlu. Ama, bunu bilen az.
Alıntısını yaptığım site arkadaşımın görüşüne de saygı duyuyorum. " Ben Kayserisporluyum. Başkası beni ilgilendirmez." diyor. Doğru söze Hacı Emmin ne desin ?
Ayhan Baynal'ın bu araştırmasını büyük bir merakla bekliyorum. Burada tüm üyeler tarafından hangi takımı tuttuğu bilinen tek kişi var : O da Bekir Demirağ.. Yani zirveci 38.
Sayın Bekir Abi;
Öncelikle size yaşınızdan dolayı büyük saygım var. Bu konu bu sitede çok tartışıldı. Benim gibi sadece Kayserisporu tutan arkadaşlarım bu siteye bizi her fırsatta hakem ve diğer faktörlerle ezen, bizi bir hiç yerine koyan o 3-4 eziklerin taraftarlarının yazı yazmasından oldukça rahatsız oluyoruz.
Biz gerçek Kayserispor taraftarı olarak takımımızın ikinci takım olarak tutulmasından oldukça rahatsısız ve bu durumu kabullenemiyoruz. Siz de lütfen bir Galatasaray taraftarı olarak onların sitesine yazın, onlarla tartışın. En azından ben artık sizin yazılarınızı okumaktan hiç haz almıyorum.
Saygılar...
İsteyen İstediği Takımı Tutar Kimse Karışamaz Fakat GS Şampiyon Olsun Diye Yorumlar Yaparken Gelipte Benim Başkanıma Laf Söylemesin
Mustafa K.
23.12.2008, 10:02
Bu Tecrit Kampanyası'da nerden çıktı.
Peşindeyiz
23.12.2008, 12:24
İsteyen istediği takımı tutabilir fakat, istediği foruma yazamaz. Şahsen Kayserispor Forumlarında Galatasaray'lı olduğunu açık açık söyleyen, yazılarında Galatasaray'ı öven birilerinin dolaşmasından ben aşırı derecede rahatsız oluyorum. Yazılarınızı okumuyorum ama yinede rahatsızlık verici..
aslinda güzel bir düsünce ama, bu Kayserispor yönetimindeki bazilarini Kayserispor taraftarlarinin gözünde zor duruma düsürebilir, bu 3 Istanbul takimlari sempatizanligi sadece bizim yöneticilerde degil bütün Türkiye genelinde vardir olacakda, bu zamanla degisecektir görüsündeyim.
yeni nesillerin daha cok kendi sehirlerinin takimlarini tutmasi ve bu takimlarinda seyirci taraftar kitlesinin cogalmasi demektir buda basariyi getirecektir.
ben Kayseriliyim vede Kayserisporluyum, Erciyessporluyum.
ayhan abi teşekkür edrim böyle bir konuyu gündeme getirdigin ve araştırma yapacagın için
bizler de bunu bekliyorduk bakalımnasıl sonuç çıkacak
Kimin Hangi Takımı Az Çok Tutuğunu Biliyoruz
Kayserililer Takım Tutma İşinde 4 e Ayrılır
1.Doğumduğumdan Bu Yana Kayserisporluyum (Nadir Bulunur)
2.Önceden Şu Takımı Tutuyordum Ama Şu Günden Bu Yana Sadece Kayserisporluyum (Sitedeki İnsanların Çoğu Bu Sınıftadır)
3.Ben Şu Takımı Tutuyorum Ama Kayserispor Oldumu İş Değişir Kayserisporu Desteklerim (Bunlar Çoğunluktadır Ama Kayserisporu Desteklemezler Tuttukları Dİğer Takımın Sevgisi Daha Büyüktür)
4.Banane Kayserispordan Ben Şu Takımı Tutarım Kayserispor Beni İlgilendirmez Sanki Kayseri Şampiyonmu Olacak
Bir Çoğumuz Önceden Bir Başka Takımı Desteklemiş Olabiliriz Fakat Bir Noktadan Sonra Hayatımızda Sadece Kayserispor Olmuştur onun Başarısı Bizim İçin En Büyük Mutluluk ve Gurur Kaynağıdır Ne GS NE BJK Nede FB Bizim İçin En Büyük Kayseridir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.