PDA

Tam Sürümü Gör : Duyuru;Dernekte Toplantı Yapılacaktır

3838
23.12.2008, 21:22
Dernekte Toplantı Yapılacaktır

[SIhttp://img214.imageshack.us/img214/2079/duyuru2kc3.jpg (http://imageshack.us)

30.12.2008 Salı günü Derneğimizde Yeni Stad , Pankartlar ,Yeni Yapılacak Polar ve Atkılar, Tribün gibi konuların ele alınacağı bir toplantı yapılacaktır. Toplantı tüm Kayserispor taraftarlarına açık olup isteyen herkes katılabilecektir. Kayserispor taraftarlarını salı günü saat 18.00′de derneğimize bekliyoruz..(ksfan.com)

Peşindeyiz
23.12.2008, 23:10
Hayalimizdeki Tribünler için hepinizi bekliyoruz..
Bu arada ksfan.com değil KSFan.Org

kseu
23.12.2008, 23:48
ANKART ISINI KONUSUN,turkiyede bizimki kadar pankart asilmayan mac yok,tiyatromu stadmi belli degil,ESKIDEN HER TARAFT SARIKIRMIZI GUZEL SARKI SOZLERI YAZAN PANKARTLARLA DOLARDI,iki dernek oldugu icin pankart yeri kapma savasi yasanirdi,simdi dernek tek olunca eringeclikten dolayi bir tek pankart bile asilmiyor,ERCIYES KALE ARKASI,ACIK BOS OLUYOR EN AZINDAN ORALARA PANKART ASILMALI,eskiden stad ful olsada milletle kavga ederdik asmak icin simdi asacak yer cok pankart asan yok………..LUTFEN DIKKAT EDIN TURKIYEDEKI BUTUN STADLARA BIZIMKI KADAR RENKSIZ,PANKARTSIZ STADYUM VARMI,BUNUN SEBEBI REKABET OLMAMASI YADA HEYCAN MESELESI,,,EGER EMNIYET ISTEMIYOR DENIRSEDE KANUNEN KOTU BIRSEY YADA KUFUR OLMADIGI MUDDETCE MECBURDUR ASTIRMAYA YOKSA EMNIYETIDE MAHKEMEYE VERIRIZ YETERKI PANKART ASILMAK ISTENSIN AMA KIMSE DUSUNMUYOR…TARAFTARLIK BOYLE DETAYLARDA GIZLIDIR HATIRLATIRIM DERNEK YONETICILERINE

LEVENT ŞEKER
24.12.2008, 09:53
Hayalimizdeki Tribünler için hepinizi bekliyoruz..

artı 1966

TALAS38
24.12.2008, 10:58
hadi hayırlısı daha güzel tezahuratlar ve organizasyonlar bekliyoruz her şey kayserispor için

Muzaffer
24.12.2008, 11:35
Bi fikir vermek istiyorum.

Bu sene kupadan dolayı göğsümüzdeki ayyıldızı kullanarak Ülker'in Milli takımlar için söylediği "yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz kayserim" desek olmamı ?

hem herkez biliyor hemde söylerkende coşturuyor.

LEVENT ŞEKER
24.12.2008, 12:26

Bu sene kupadan dolayı göğsümüzdeki ayyıldızı kullanarak Ülker'in Milli takımlar için söylediği "yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz kayserim" desek olmamı ?

neden olmasın:shake2:

ibrahim.onur38
24.12.2008, 13:28
güzel bir organizasyon...
ben istanbulda olduğum için katılamıyorum ama yapılan işleri canı gönülden destekliyorum :friends:

karizmatix
24.12.2008, 17:15
Şu işi ocaktan sonra yapsanız bende gelirdim!
İnşaallah bir daha ki sefere! :D
Bu arada mali konular hakkında görüşler neler...
İş adamlarından yardım falan alınabiliyor mu?

Peşindeyiz
24.12.2008, 22:07

Muzaffer abi fikir için çok sağol, Salı günü aramızdada görmek dileğiyle..

Muzaffer
25.12.2008, 17:03
Muzaffer abi fikir için çok sağol, Salı günü aramızdada görmek dileğiyle..

Rica ederim. Uzun zamandık aklımda olan bişey ama söyleyecek kimsde yoktu.

Birde şu takımı havaalanında karşılama ve yeni transferleri havaalanında karşılama olayını bi başlatsanız fena olmayacak.
Tüm takımlar hem futbolcularını hem yeni transferini havaalanında karşılıyor.

Peşindeyiz
25.12.2008, 17:15
Tamam işte ne güzel fikirlerin var. O gün görüşmek üzere..

kiLLa
25.12.2008, 19:13
Demiştik yeni stadla bir şeyler değişecek diye bu toplantıda bunun bir göstergesidir.
Herkesin kendince fikirleri var bunu forumda yazmak yerine oraya gelip söylerse kesinlikle daha faydalı ve gerçekçi olur.
Koltukta oturup iyi yada kötü yorum yapmak kolaydır ama biz bir değişim içerisine giriyoruz ve gerçek Kayserisporlu herkes elini taşın altına koymak zorunda.İçerisinde gerçek Kayserispor sevgisi olan herkesin geleceğini umuyorum ve her zaman söylediğimiz gibi ;
Bizler çoğalmadan onlar azalmayacak !

LEVENT ŞEKER
26.12.2008, 19:28
Bu konuya biraz duyarlı olalım.

karizmatix
27.12.2008, 09:58
Bende katılmak isterdim... :sad:

m.emin38
27.12.2008, 10:57
evet işte ne gzl bir organizasyon diger haberlere sayfalarca yorum yapabiliyoruz,salı günü hepberaber dernekte buluşalım...

muho!
28.12.2008, 22:26
neco buraya niye actınki bu konuyu sanki kayserisporlu taraftar varda!

RooT
28.12.2008, 23:41
neco buraya niye actınki bu konuyu sanki kayserisporlu taraftar varda!

Yok mu ?

38ölümüne38
28.12.2008, 23:45
Bende aranizda olmak isterdim...:sad:

RooT
28.12.2008, 23:51
Bende aranizda olmak isterdim...:sad:

Siz zaten varsınız ;) beden olarak orada bulunmasanızda aklınız orada oluyor. Sizlere bazen çok kez helal olsun diyorum. Ya buradaki arkadaşlar ? Sıradan bi febe-gese-bejeke haberlerine onlarca sayfa mesaj yazılırken.. Tribünde oluşum yok diyen arkadaşlar. Taraftarlar Derneğine çamur atmaya çalışan arkadaşlar uygulanan organizasyonlar karşısında şaşkın ve çaresiz kaldılar bu kez !

Bu tarz uygulamalar her zaman devam etmeli edecekte !
Kayseri'de tek olan grubumuza köstek değil destek olma zamanıdır !
Artık herkez üzerine düşen görevi bilmeli daha sonra biz tribün olamıyoruz demelidir.
Bazı mesajlarda olayı kişiselleştiren arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz. Eğer güzel birşey olduğunda bizim tribün yada bizim takımımız diye sahipleniyorsa Tüm KAYSERİ görev zamanı geldiğindede görevini bilmelidir !

LEVENT ŞEKER
28.12.2008, 23:56
Siz zaten varsınız ;) beden olarak orada bulunmasanızda aklınız orada oluyor. Sizlere bazen çok kez helal olsun diyorum. Ya buradaki arkadaşlar ? Sıradan bi febe-gese-bejeke haberlerine onlarca sayfa mesaj yazılırken.. Tribünde oluşum yok diyen arkadaşlar. Taraftarlar Derneğine çamur atmaya çalışan arkadaşlar uygulanan organizasyonlar karşısında şaşkın ve çaresiz kaldılar bu kez !

Artık herkez üzerine düşen görevi bilmeli daha sonra biz tribün olamıyoruz demelidir.
Bazı mesajlarda olayı kişiselleştiren arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz. Eğer güzel birşey olduğunda bizim tribün yada bizim takımımız diye sahipleniyorsa Tüm KAYSERİ görev zamanı geldiğindede görevini bilmelidir !
OLAY BUDUR:good:

38ölümüne38
28.12.2008, 23:59

SAGOL!!!
Butun yazdiklarinada katiliyorum!!!:shake2::clap2:

Peşindeyiz
29.12.2008, 00:22
RooT neredeyse 2 yıldır senide göremiyoruz Tribünlerde. Sende gelde Klawye taraftarlarından farkın olsun.

Üzücü senin gibi arkadaşları aramızda görememek..

RooT
29.12.2008, 00:53
RooT neredeyse 2 yıldır senide göremiyoruz Tribünlerde. Sende gelde Klawye taraftarlarından farkın olsun.

Üzücü senin gibi arkadaşları aramızda görememek..

Farkındayım . Sınavlar okul derken yeterinden fazla aksattım tribünü aslında. Ama az kaldı. Salı günü büyük ihtimalle dernekte olacağım zaten . 2. Sezonda maçlardayım ölüm kalım olmazsa ALLAH'ın izniyle ...

FANATİK38
29.12.2008, 09:17
Katılmayı çok isterdim ama iş nedeni ile katılamıyacağım malesef giden arkadaşlardan şu pantkart sorunu dile getirmelerini ve derneğin imajıyla ilgili birşeyler yapmalarını gündeme getirmelerini hatta gerekirse grup isminin degişmesini çünkü her şehirde nerdeyse aynı isimler bizimki Çılgınlar38 Sivasınki 58 daha orjinal bir isim olabilir yeni stadla radikal kararlar almanın tam zamanı tabi bu benim şahsi fikrim olur ve olmaz dile getirilir veya getirilmez sadece fikir şimdiden teşekkür ederim.

m.emin38
29.12.2008, 10:23
ilk yazdıgım mesajda da bunu kastedemiştim başka haberlere sayfalarca yorum yapıyoruz fakat bu tür haberlere ve organizasyona nedense kimse bu sayfalara ugramıyo,bir oluşum bir hareker oluyorsa neden bunun icinde bulunmayalım,eger bi sıkıntınız da varsa dile getirmek icin bundan iiyi organisazyon veya fırsat olurmu...

Cörekdere38
29.12.2008, 15:28
bende katilmak isterdim....
ama nedense kimse bu foruma birsey yazmiyor katilim az olur herhalde :S

RooT
29.12.2008, 15:36
bende katilmak isterdim....
ama nedense kimse bu foruma birsey yazmiyor katilim az olur herhalde :S

Kimse yazmıyor değil. Herkez forumu okuyor ancak cevap vermiyor. Sonrada yapılan işleri eleştiriyor. Bundan 4 ay önce organizasyon yok diyen arkadaşlar alın size organizasyon nerdesiniz ?

muho!
29.12.2008, 19:14
Yok mu ?

bu forumda gerçek kayserispor taraftarı göremiyorum olanlarıda zaten biliyoruz!

ahmetg38
29.12.2008, 19:55
orda olacam inş

RooT
29.12.2008, 20:20
bu forumda gerçek kayserispor taraftarı göremiyorum olanlarıda zaten biliyoruz!

e orası zaten hep öyle...

ahmetg38
29.12.2008, 21:34
bu forumda organizasyon demek
10-15 kişi demek tek tek sayabilirim

RooT
29.12.2008, 21:54
Malesef ..

BinBOA
30.12.2008, 21:21
Kayseri'de olsaydım kesin gelirdim (Önce kayıt olurdum tabi :D )
Fakat gurbetteyiz.
Ancak bizimde fikirlerimizi iletirseniz seviniriz: Taraftar gurubumuzun İsminin Daha yaratıcı bi isim olmasını ve pankart işini biraz daha büyütmeniz dileğimdir...
Toplantıdan önemli kararların çıkacağına inanıyorum.İnş. lafta kalmaz...
Kolay gelsin

Uni.İnfaz
30.12.2008, 22:21
gelen arkadaslara teşekkur edioruz her ne kadar ben sonuna yetişsemde

RooT
30.12.2008, 22:24
Bugün dernekteydik.
Tabi bu yazımı yine oraya gelenler okuyacak.
Hani şu sitedeki kayserisporumuz diyerek herkezle döğüşen arkadaşlar nasılsa okumayacaklar.O yüzden içeriğine pek deyinmeyeceğim zaten biliyorsunuz.
O yüzden fazla açıklama yapmaya gerek görmüyorum.
Hani sitedeki KAYSERİSPOR'luyum diyen sanal taraftarlar şimdiye kadar hep toplantıdan organizasyondan bahsetmişlerdi . Neredelerdi ?
Hani şu dernek taraftarla iletişim kuramıyorum diyen arkadaşlar vardı bundan 1-2 ay önce .
Buyrun size tribün olma şansı? Buyrun size olanak? Buyrun tribünü yüceltecek parlak fikirleriniz neredeydi bugün? Hayal dünyasında yaşamıyoruz arkadaşlar.
Herşey bi noktaya kadar ama.Burada ne aslı ile kerem ne de ferhat ile şirin in hikayesinden bahsediyoruz. Burada SARI KIRMIZI Sevdadan bahsediyorum. Ama Kime ?
Neyse sözüm tüm site halkına . Geleni gelmeyeni zaten biliyoruz. Ama şu dahi fikirleri olan yada dernek hakkında organizasyon yok diyen arkadaşlar?
Bugün herşey vardı. Siz neredeydiniz ?

3838
30.12.2008, 22:26
Bugün dernekteydik.
Tabi bu yazımı yine oraya gelenler okuyacak.
Hani şu sitedeki kayserisporumuz diyerek herkezle döğüşen arkadaşlar nasılsa okumayacaklar.O yüzden içeriğine pek deyinmeyeceğim zaten biliyorsunuz.
O yüzden fazla açıklama yapmaya gerek görmüyorum.
Hani sitedeki KAYSERİSPOR'luyum diyen sanal taraftarlar şimdiye kadar hep toplantıdan organizasyondan bahsetmişlerdi . Neredelerdi ?
Hani şu dernek taraftarla iletişim kuramıyorum diyen arkadaşlar vardı bundan 1-2 ay önce .
Buyrun size tribün olma şansı? Buyrun size olanak? Buyrun tribünü yüceltecek parlak fikirleriniz neredeydi bugün? Hayal dünyasında yaşamıyoruz arkadaşlar.
Herşey bi noktaya kadar ama.Burada ne aslı ile kerem ne de ferhat ile şirin in hikayesinden bahsediyoruz. Burada SARI KIRMIZI Sevdadan bahsediyorum. Ama Kime ?
Neyse sözüm tüm site halkına . Geleni gelmeyeni zaten biliyoruz. Ama şu dahi fikirleri olan yada dernek hakkında organizasyon yok diyen arkadaşlar?
Bugün herşey vardı. Siz neredeydiniz ?

Evet Nerdeydiniz ??

Cilginlar_38
30.12.2008, 22:27
car car car car car klavye basiiiiiiiiiiiii. is pratige geldimi ortada kimse yog.

deplasman konularina 1 2 kisi anca yazar zaten bu site`de. yazig vallahaaaaaaaa yazig. aglicam. toplantiya katilanlarin anlindan öpüyorum. burdakiler`de herseye elestiri. evde sicak sicak elestirin bagalim.

Uni.İnfaz
30.12.2008, 22:45
rooot kardeşim cok haklısın zaten ben bu forumdaki kimseyi tribunde goremiom nedenini acıklasalar ii olcak