Tam Sürümü Gör : A.Madrid Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı
Muzaffer
25.09.2007, 15:14
ATLETİCO MADRİD MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Kayseri Erciyesspor 4 Ekim Perşembe günü Atatürk Stadı'nda oynayacağı rövanş maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Basın Sözcüsü Kadir Uslu, "Kayserili futbolseverlere dünya devi Atletico Madrid'i izleteceğimiz için gururluyuz. Deplasmanda 4-0 yenilerek tur şansını zora soktuk, ancak maçı izleyen herkesin ortak kanısı, ezilmedik. Üstelik önemli eksiklerle çıktığımız Madrid karşısında zaman zaman başa baş mücadele ettik. A. Madrid'in Floran'a ödediği transfer ücreti 20 milyon euro. Erciyesspor'un toplam bütçesi ise 2.5 milyon euro. Yani A. Madrid'in bütçe olarak 600'de biriyiz" dedi.
A.Madrid takımını hazırlık maçı ya da özel turnuva için Kayseri'ye getirmenin bedelinin çok yüksek olacağını ifade eden Uslu, "Kayseri futbolseverler, kadrosu dünya yıldızlarıyla dolu A.Madrid'i kale arkası 2, açık tribün 5, kapalı tribün için ise 25 YTL vererek izleyebilecek" dedi. Maçın 19.00'da başlayacağını ve iftar saatiyle çakışacağını da söleyen Uslu, "Taraftarımızdan bu maçta fedakarlık bekliyoruz. Biz yönetim olarak bilet fiyatlarını düşük tutarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra taraftarımızda. Gerekirse iftar saatinde tribünlere kumanya dağıtacağız. Tüm Kayserilileri maça bekliyoruz" dedi.
LEVENT ŞEKER
25.09.2007, 15:22
mac saatı cok kotu kımse olmaz
Ayhan BAYNAL
25.09.2007, 15:23
Ben maçtayım.
Ben Takıma destek olacağım.
Zlatan38
25.09.2007, 15:25
cidden bu takımla hazırlık maçı oynamak birsürü para hazır kayseriye geliyor ve maça gitmemek çok tuhaf kaçar tamam insanlar ibadet edior haklısınızda bu bir mazaret olamaz eline bir şaşal su birde yiyeceğini almak çok mu zor
zuhahaha nasıl denk gelmiş yawww.obişi değilde rezil olcaz avrupayaa....:D
nise giderik artik..bişiler yapıp..
orucumu cekirdekle acacam.....D::D
ssaydamm
25.09.2007, 15:28
bencede arkadaşım stadın kapısına 1 kamyon cekirdek getirsinler kumanya olarak onu dagıtsınlar...
ssaydamm
25.09.2007, 15:30
şaka bir yana bu maça ne olursa olsun gitmeliyiz.kocaeli macına gittim pişman olmadım inşallah aynı şeyleri bu macdada bekliyoruzzz...Ekmek arası yanına da bir şise su tamam dır bu iş...Ama gercekten 7 de olması kötü olmuş..Bakalım ne kadar fedakar taraftarımız var...
Muzaffer
25.09.2007, 15:38
Ben maçtayım.
Ben Takıma destek olacağım.
Bu Tarihi anı kaçırmayacağım
Bende orda olacağım...
LEVENT ŞEKER
25.09.2007, 15:39
ben a blok ta en uste olacagım her zamanki gıbı hhhhhhhhhhhhhhhhh
Muzaffer
25.09.2007, 15:42
Gerçekten Maç saatinin iftara denk gelmesi çok kötü...
Umarım stadda bi organizasyon olur..
olsun artık da millet gelsin yaa
Fatih Y.
25.09.2007, 15:50
Bu konuyla bi alakası yok ama Erciyesspor Kocaelispor maçından çıkıyoruz tam orta kapıdan orda ''ACİL MÜDAHELE ODASI'' diye bir yer var kapısı açıktı içeri baktık Çekirdekler , Minderler filan var güzel bir espri konusu oldu .
Taraftarların çekirdeği bitince demek ordan acil müdahele yapıyorlar duruma :d
Acil Çekirdek Takviye Odası olsa ismi daha Güzel Olurdu :D
ali38_38
25.09.2007, 16:04
Bu konuyla bi alakası yok ama Erciyesspor Kocaelispor maçından çıkıyoruz tam orta kapıdan orda ''ACİL MÜDAHELE ODASI'' diye bir yer var kapısı açıktı içeri baktık Çekirdekler , Minderler filan var güzel bir espri konusu oldu .
Taraftarların çekirdeği bitince demek ordan acil müdahele yapıyorlar duruma :d
Acil Çekirdek Takviye Odası olsa ismi daha Güzel Olurdu :D
zuahhaa he yav o manzara çok komiktii :D :D içerdeki çeirdekler acil müdahele odasında ilk yardımı çeirdekle yapacaklar :D
zirveci38
25.09.2007, 16:04
BU YILDIZLARI ANCAK TV'DE GÖRÜRÜZ...ÖYLE İSE DOĞRU MAÇA !!!
4 Ekim Perşembe akşamı Atatürk Stadında olmak herhalde tarifsiz bir duygu olacak.Çünkü, böylesi yıldızları bir daha ancak TV ekranlarında görebiliriz.Kayseri Erciyesspor'umuzun sayesinde İspanyol devi Atletico Madrid'i şehrimizde izleyeceğiz, ne güzel...
Bilet fiyatı mı dediniz ? Yapmayın Allah aşkına...Bu fiyata başka ilde ancak tuvalete girer veya bir şişe su içersiniz.UEFA Kupası maçı ve 2-5 ve 25 YTL öyle mi ? İspanyollar bu fiyatı duyunca şaşkınlıktan mutlaka dudakları uçuklayacaktır ! Öyle ise kapacağız bayrağı, doğru stadaaa...
Kapadokyalı
25.09.2007, 16:23
bu fiyattada stat dolmuyorsa.yazık ki ne yazık.kaç yılda bir elimize atletico gibi bi takımla maç yapma fırsatı gelirki
Y@lçıN'Ks
25.09.2007, 16:29
Köfte ekmek bide ayran aldıkmı güzelce iftarımızı açarız sonrada,A.Madrid'in yedek takımını izleriz..
en fazla 7bin kişi olur o da en fazla bizim kayseri insanını tanımıyormusunuz
iftarı stadda açmasına açarızda içeriye su almıyo alçaklar
Gidenlere Bol Seyirler....
Bol Bol Çekirdekleerrr zuaaaaaaaaaaaaaaa....
biletler ne zaman satışa çıkacak?
KAYSERİLİ_KİZ
26.09.2007, 19:27
inaşallah stad dolar ve 12 ci adam avantajını rahat kullanırız bence bilet fiyatları çok cazib ve çok uygun A.Madrid maçında takımımıza başarılar inşallah stad karanavala döner pankartlar formalar atrkılar tezahurat ve marşlarla tam bi şölen olur
Zlatan38
26.09.2007, 19:40
eğer maddi durumu olupda gitmeyen arkadaslarıma yazıklar olsun derim elinizdekinin fırsatını bilin beyler biz istanbulda anca 3 büyüklerin maçını bekliyoruski kayserisporumuzu yada erciyesi görelim diye ama siz haftada 1 göriosunuz bu takımlardan birini bence kaçırmayın gidin maça
fiyatlar süper de tam iftar saati yinede gideriz
anti_ist_38
26.09.2007, 20:47
Bu Tarihi anı kaçırmayacağım
Bende orda olacağım...
madem ıkınızde ordasınız bende gelıyom
deliboran
02.10.2007, 10:36
iftarı stadda açmasına açarızda içeriye su almıyo alçaklar
Evet bende tam o konuya değinecektim, Yönetici efendiler Taraftar Taraftar diye dileniyorlar, bir sürü fedakarlık yapıp maça gitsen köfte ekemek ile ayran alsan içeri sokmazlar. Buna ne demeli şimdi.??? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kardeşim.!!! Garanti versinler öyleyse içeri su veya içecek alacağız diye.!!!
ibrahim1299
02.10.2007, 15:41
valla iyi fikir haa bende orucumu cekirdekle acacam tam kayserilik bir olay olur...tvden izleyenler baya güler haaa...abi bundan sonra hurmaayı unutun bundan sonra cekirdek var...sadece mac ta deil bundan sonrada orucumu cekirdekle acacam...hınaaaaa manyak bisi valla buuuu:yahoo::yahoo::yahoo:
LEVENT ŞEKER
02.10.2007, 17:02
gercekten orucu ne ıle acacaz yaffff
anti_ist_38
02.10.2007, 21:23
oruc tutmayanlar gıder ama tutanlarda fedakarlık yapmalılarr...
buralara kadar gelme başarısını göstermiş erciyessporumuzu nasıl yanlız bırakırız
orucu stada 1 adet hurma bide ekmek arasıyla açarız içerdende artık su alırız zor bişey değil heralde herkes bunu yapabilir...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.