PDA

Tam Sürümü Gör : Önemli! Kayseride Taraftar Olmak !

RooT
31.12.2008, 11:32
Kayseride Taraftar Olmak !

Uzun gözlemler, uzun fikirler arkasında çözülmeyi bekleyen birsürü soru var aslına bakılırsa. Düşük profilde bir taraftar seviyesi var şehrimizde. Buna rağmen İspanya-Türkiye maçı Kayseri'de oynansın sesleri yükseliyor bir taraftanda. Kayseri'de bir milli maçı oynamak ne derece doğrudur bilmiyorum. Şehrimiz adına güzel birşey fakat burda oynanması için bir sebep yok ortada ...

Yapılan Kadir Has Arena'nın reklamını yapmak için mi bu karşılaşma burada oynanacak ? Bence boş bir stadda oynansa en azından futbolcular rahatsız olmazlar. Peki Lig maçları ? "Mükemmel ötesi bir stadyum ama taraftar yok" denmesini mi isteniyor. Artık tribün adına şehir adına birşeyler feda edilmeli... Yapılacak planlar besteler hareketler kötü şeylermi ? Peki ya yeni stada herşey düzene girmez mi? Bence yeni stadyum için herşey yolunda. Artık bırakın stadyumda salatasaray yada başka bir takım forması görmek bizleri üzüyor. Yeri geldiğinde herkez konuşuyor ama şimdi destek zamanı ! Bursa'da ki tribün kültürü neden yok bizde ? Neden hiçkimsede Bursa'daki gibi atkı ve forma göremiyoruz maçlarda. Çünkü herkez onlara paramı verilir derken o insanlar son parasını atkı ve forma için harcıyorlar. Kayserispor'lu olmak zor iş. Heleki böyle bi ortamda imkansız. Kayserispor Taraftarlar Derneği hakkında olduk olmadık şeyler söyleniyor şehirde. Peki ağızdan ağıza dolaşan bu sözlere inanmak yerine gidip kendiniz görmeyi hiç denediniz mi? Bir çok eleştiri oluyor dernek hakkında bu işi sevdaları uğruna yapan başka biri varmı? Yeni kurulan grup olayına zaten hiç girmiyorum. Adı var kendi yok! Herkezi dernek çatısı altına davet ediyorum. Organizasyon, düşünce, fikir, öneri, olumlu yada olumsuz herşeyin çözüleceği tek yer burası. Taraftarlık takımı uğruna herşeyi feda edebilmektir. Taraftarlık okuldan fire verip maçlara gelmektir. Taraftarlık işyerini erken kapatıp o günü siftahsız kapatmaktır. Taraftarlık fedakarlıktır! . Peki soruyorum Bugüne kadar Kayserispor için ne yaptınız ? Oturup maç mı izlediniz? Bu Kayserispor sevdası değil keyiftir bana sorulursa.

Kayserispor sevdalısı herkezi derneğe davet ediyorum! Haydi Kayseri Hep beraber Güzel Günlere ...

Uni.İnfaz
31.12.2008, 11:35
bu forumdakiler sadece yorum yapıolar kayserisporumuz için gerçek bu:sad::sad:

RooT
31.12.2008, 12:46
bu forumdakiler sadece yorum yapıolar

Sanırım ... Bugün Kayserispor İçin Ne Yaptınız ?

m.emin38
31.12.2008, 13:21
ben yıllardır Kayserisporumuzun peşindeyim,bu siteyede yeni üye oldum arkadaşlarımın ısrarı üstüne gözlemledigim kadar iş ciddiye binerse veya binecegi zaman hic bir arkadaşımız ne o işin icinde olyo nede zahmet edip yorum yapıyo iddasına girerim bu yazıda 2-3 sayfa olmadan tarihe karışır....

ben üstüme düşen görevi yaptıgıma inanıyorum ve bu yüzden icim cok rahat tek sıkıntım hepimiz böyle olalımm...

SAYGILAR...

!brhyme
31.12.2008, 14:25
bu foruma insanlar takılıyo evet ama sadece forum olduğu için olamaz.

Kimisi forum muhabbet olsun diye takılır,
Kimisi Kayserisporludur ama işi,pozisyonu gereği gelip karda çamurda kale arkasında tezahürat yapamıyodur (ben de olsam bende gelmem şu koşullarda)
Kimisi maça geliyodur ama açığa giriyodur.
Kimisi gençtir bizim gibi her maç tribündedir.
Kimisinin futbolla alakası yokken ortamı sevmiş , görüşleri de değer görünce kalmıştır..

v.s v.s şudur budur ama en önemlisi Hepsine saygı duymak zorundayız.

Burdaki temel iş tribünlerimizin herkese açık ve cazip olmasını başarabilmek. O zaman bu tür yazılara gerek olmayacak.

Hepimizin ortak dileğini gerçekleştirmek adına dernekte güzel sinyaller verildi , kaliteli , şeffaf , güvenilir bir ortam oluşturulduğunda biz istemesek de her yaşta taraftar aramıza "eğlence" adına katılacaktır.

Uni.İnfaz
31.12.2008, 14:29
bu foruma insanlar takılıyo evet ama sadece forum olduğu için olamaz.

Kimisi forum muhabbet olsun diye takılır,
Kimisi Kayserisporludur ama işi,pozisyonu gereği gelip karda çamurda kale arkasında tezahürat yapamıyodur (ben de olsam bende gelmem şu koşullarda)
Kimisi maça geliyodur ama açığa giriyodur.
Kimisi gençtir bizim gibi her maç tribündedir.
Kimisinin futbolla alakası yokken ortamı sevmiş , görüşleri de değer görünce kalmıştır..

v.s v.s şudur budur ama en önemlisi Hepsine saygı duymak zorundayız.

Burdaki temel iş tribünlerimizin herkese açık ve cazip olmasını başarabilmek. O zaman bu tür yazılara gerek olmayacak.

Hepimizin ortak dileğini gerçekleştirmek adına dernekte güzel sinyaller verildi , kaliteli , şeffaf , güvenilir bir ortam oluşturulduğunda biz istemesek de her yaşta taraftar aramıza "eğlence" adına katılacaktır.

tamam zaten biz saygılıyız ama derneği acımasızca eleştirenler bizim eksik oldugumuzu dusunen arkadaslar o eksiklikleri gidermek adına bişe yapmıolar biz bunu dile getirioruz yoksa adam acıga girer kapalıya girer bizi ilgilendirmez

!brhyme
31.12.2008, 14:44
tamam zaten biz saygılıyız ama derneği acımasızca eleştirenler bizim eksik oldugumuzu dusunen arkadaslar o eksiklikleri gidermek adına bişe yapmıolar biz bunu dile getirioruz yoksa adam acıga girer kapalıya girer bizi ilgilendirmez

o adamlara da saygı duyuyoruz.

O insanlar eski derneğin önyargısıyla hareket ediyor.

Mehmet abilerden önceki derneği hepimiz biliyoruz.Ne kadar uğraştıklarını , ne rantları geriçevirdiklerini ve temiz bir ortam adına neler yaptıklarını biliyoruz. Şuanda bu aşamada olmamız eskiye göre mucizedir. Bu önyargıları yıkmak kolay değil.

Şimdiki eleştrienler Bir kere derneğe çay içmeye gelseler , bizimle oturup bi muhabbet etseler anlyacaklar ama onun da zamanı gelecektir.

Uni.İnfaz
31.12.2008, 14:51
bizde bunu anlatmaga calısıoruz işte inş hayalimizdeki tribunlere kavusucaz artık on yargılı davranmasın kimse her şey KAYSERİSPOR için sonuçta

Peşindeyiz
31.12.2008, 15:36
Klawyeden yazı yazdılar naapsınlar daha..

ÖzgüR
31.12.2008, 18:25
ßu genel ßir sorun gercektende kolay kolay düzelecek bir durumda değil.Sehrimizde doğup büyüyen ve su anda diğer takımları tutan kişi sayısı oldukca fazla..
Bunu düzeltmek sadece Taraftarlar Derneğinin işi değildir Yönetim-Dernek-Taraftar-Kayseri Sehri bir kitle halinde bu olaya odaklanmalıdır.Bu kitleyi Kayseride olusturmak lazım Yönetimden Dernekten Kayserispor adına en basitinden Okullarda Konferans vs etkinlikler yapılarak yeni stadda ayrı bir trübün olusturularak daha atesli bir seyirci kitlesi olsuturmak gerekmektedir.
Dernek eski izlenimini üstünden tam anlamıyla atmıştır fakat Kayseri halkının gözünde eskisi gibi anılıyor buda cok acı..Dernek cok farklı ortam su an süper diyebilirim ama dısarıdaki insanların derneğe bakıs acısı aldıkları duyumlarla negatif..
Ama arkadaslar eski duyumlara ıstıtıp ısıtıp tekrarlamayalım.Taraftarlar derneğine daha cok ilgi ve taleplerinizi bekliyoruz...
Bu Sehirde gfb-ultrasln-carsı vb grupların üyeleri bile daha fazla faaliyet gösterebiliyorsa bu biizm eksiğimiz.Duvarlara-Parklara bu grupların isimleri yazılıp ciziliyor ve şehrimizde bu gruplar barınabiliyosa bu bizim eksiğimiz..
Artık herkes birşeyin bilincini anlasın Kayserispor su anda sıradan bir kulüp değil bu takımı atesleyecek daha güzel bir taraftar topluğu lazım...
Bu düzen yeni stadın ilk maçlarındada değişmezse o stad bizim için facia olur..
Kayserispor ve Erciyesspor'a Gönül veren herkese derneğin ortamını yakından tanımasını tavsiye ederim..
ßizler Coğalmadıkça Onlar Azalmayacak..!

Saygılarımla..

Cilginlar_38
31.12.2008, 19:26
Kayseri`de taraftar olmak, az insana nasip olur. gerisi seyircidir, ya bilgisayarin basindan, yada evinden kayserispor destekler. Bu insanlarin çogu bi baska takim daha tutmaktadir. Taraftar olmak kayseri`de zor bi sanattir. Herkes yapamaz.

LEVENT ŞEKER
31.12.2008, 20:26
Herkes seyirci olabilir ama taraftar asla olamaz...