PDA

Tam Sürümü Gör : Kayseri'de 10 PKK'lı tutuklandı

mehmetgazi
08.01.2009, 14:52
Kayseri'de, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan ''Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi'' bünyesinde yasa dışı oluşum içine girdikleri iddiasıyla gözaltına alınan Y.Y. (36), Ö.C.İ. (26), A.M.K. (24), E.B. (22), E.S.İ. (24), N.A. (25), V.D. (26), M.E.Ç. (22), İ.H.Ç. (23) ve A.Y. (28), emniyetteki sorgularının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Cumhuriyet savcısına ifade veren sanıklar, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevine konuldu.

Sanıkların evlerinde yapılan aramada da örgütsel yayınlar, bilgisayar, kitaplar ve çeşitli doküman ele geçirilmişti.

Kaynak: Haber7 ve AA

Ziya DİNÇSOY
08.01.2009, 15:52
Kayseri Kapalı Cezaevi buz gibi duvarlar o nazarda soguk suratlar..

ilginç..

bu operasyon mu deyim artık her neyse ne zaman yapılmış nereye yapılmış bilen var mı ?

ilk defa duyuyorum..

Muzaffer
08.01.2009, 17:01
Kayseriyi karıştırmak isteyenler,surlardan sallanarak cezasını bulurlar..

Burası Kayseri,İstanbul DEĞİL

38ölümüne38
08.01.2009, 17:46

:yes::good::thumbup:

Cörekdere38
08.01.2009, 17:52
ulan kayseriye eskiden böyle kisiler cesaret edermiydi gelmeye ama ne olduysa bu sene geldim kayseri **** dolu :@:@:@ kayseri eski kayseri degil milliyetcilik cok cok az

Köln38
08.01.2009, 18:31
böylelerini Kayserimizde barindirmamaliyiz.

F.K
08.01.2009, 19:21
Hapse Atmak Çare Değil Çare İdam

ÖzgüR
08.01.2009, 19:59

Tamamen Katılıyorum..

LEVENT ŞEKER
08.01.2009, 22:31
içerde suratlar asık duvarlar buz

aliper
08.01.2009, 23:49
ben dün adliyede idim sabah bir sürü polis vardı sonra öğrendimki savcı bunların ifadesini alıyormuş aksama kadar sürdü sanırım. üniversitede faliyetleri falan varmış sanırım.

!brhyme
09.01.2009, 00:20
Kayseri Kapalı Cezaevi buz gibi duvarlar o nazarda soguk suratlar..

ilginç..

bu operasyon mu deyim artık her neyse ne zaman yapılmış nereye yapılmış bilen var mı ?

ilk defa duyuyorum..

Pazartesi ya da Salı gecesiydi. sinemadan çıktık geliyoruz k.parktan

Sivas caddesinde 4-5 ekip arabası ard arda dizilmişti. Biz giderken olay yeri inceleme arabası da geçti yanımızdan. Arkadaş hırsızlık dedi ama bu kadar polis aracı gelmez bi hırsızlığa dedim, geçen senelerde buna benzer bi olay olmuştu bi örgüt üyesine böyle bi arama yapılmıştı öyle bişeymi acaba dedim ; kesin bilgi yok ama sanırım o olay bu arama işinden biriydi.

!brhyme
09.01.2009, 00:25

** yiyosa gelsinler dükkan camı indirsinler Kayseride :O adama kötü şeyler yaparlar burda. (daha fazla forumun seviyesini düşürmeyim nazik kelimeler kullanıyorum)

harbiden kayseride bu tip olaylarda tutkunluk ve milliyetçilik harika. Bu olaylarda ilk gönüllü askerlik ayağını da bizim mahalleden abilerimiz gidip başvurmuşlar.(en azından öyle rivayet ediyolar :) ) 2 kişi sokağa çıksın anında tüm mahalle dökülüyo , heleki esnafların birbirine sahip çıkması v.s çok güzel bi kültürümüz var Kayseride..

13
09.01.2009, 00:41
Pazartesi ya da Salı gecesiydi. sinemadan çıktık geliyoruz k.parktan

Sivas caddesinde 4-5 ekip arabası ard arda dizilmişti. Biz giderken olay yeri inceleme arabası da geçti yanımızdan. Arkadaş hırsızlık dedi ama bu kadar polis aracı gelmez bi hırsızlığa dedim, geçen senelerde buna benzer bi olay olmuştu bi örgüt üyesine böyle bi arama yapılmıştı öyle bişeymi acaba dedim ; kesin bilgi yok ama sanırım o olay bu arama işinden biriydi.

:):):)

Geçen haftalarda mahallede kavga oldu 2-3 kişi arasında...
3-4 dakika içerisinde 7 tane ekip arabası geldi...3 ü sivil olmak üzere...
O yüzden normal yani...

ademdolgun
09.01.2009, 11:56
Cenabi ALLAH bu gibi pisliklerin belasini versin

!brhyme
09.01.2009, 13:20
:):):)

Geçen haftalarda mahallede kavga oldu 2-3 kişi arasında...
3-4 dakika içerisinde 7 tane ekip arabası geldi...3 ü sivil olmak üzere...
O yüzden normal yani...

hmm.

o kadar adaba ard arda durmuş , ortalık çok sakindi ama. 3-4 tane de polis öyle muhabbet ediyodu.

Diğer polisler içerde arama yapıyodur diye düşündüm :thinking:

heralde bizim arkadaşın dediği gibi hırsızlıkmış :friends:

KS 1966
09.01.2009, 13:37
KAYSERİDE bunlar nasıl barınıyo ya
insanı çileden çıkardıyorlar bunları sokacan içeri bir daha çıkarmıyacan orada geberip gidecekler
ALLAH cc bunların belasını versin

METİN
09.01.2009, 15:28
HEY GİDİ MEMLEKET HEY.

miralay
09.01.2009, 16:15
vay kayserinin haline vay
ömür boyu hapis vereceksin baska türlü kurtulus yok bu sülüklerden