PDA

Tam Sürümü Gör : Konya'da Mustafa Uğur Sesleri

Ayhan BAYNAL
25.09.2007, 23:35
Gençlerbirliği beraberliğinin ardından görevinden ayrılan Nurullah Sağlam'ın ardından yönetimin ilk etapta Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman'ı takımın başına getirmek istediği şeklinde medyada haberler yeralmıştı. Ancak Rıza Çalımbay, kendisine Konyaspor'dan bir teklif gelmediğini belirterek, "Bir görüşmemiz olmadı. Konyaspor'dan hiçbir yönetici beni aramadı. Böyle bir gelişme yok" dedi. Yeşil beyazlı yönetimin Hikmet Karaman'la görüştüğü ancak mali konularda anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerin ardından rotayı Samet Aybaba ve Mustafa Uğur'a çeviren Konyaspor yönetimi, Samet Aybaba'yla da anlaşma sağlayamadı. Kayseri Erciyesspor'u lige çıkaran ardından Turkcell Süper Lig'de yeraldığı ilk sezonda iyi bir çıkış yakalayan Mustafa Uğur, bir sonraki sezonun 5. haftasının ardından Genel Menajer Reşat Çağanla birlikte görevinden istifa etmişti.

Mustafa Uğur'u takımın başına getirmeyi planlayan ve başarılı hocayla görüşmelerini sürdüren Konyaspor yönetimi, teknik adam konusunu en kısa zamanda neticelendirmek istiyor

13
25.09.2007, 23:38
valla hayırlısı olsun mustafa hoca için

Quaresmaa
25.09.2007, 23:47
hikmet karaman samet aybaba dan sonra mustafa ugur hocayamı sıra geçmiş vay bee mustafa hocaya bak süper liğ takımının hocalığını yapacak yaktın erciyesi bide konyayı yak ne olur

LEVENT ŞEKER
26.09.2007, 00:03
konyayada hoca dayanmıyor mustafa hocam ıcın hayırlısı ıse olsun

YAKAMOZ_38
26.09.2007, 01:28
ben başarılı olucanı zannetmiyorum ama umarım başarılı olur

mustafaozkanks
26.09.2007, 08:33
Mustafa hocaya canı gönülden başarılar

Kapadokyalı
26.09.2007, 10:33
mustafa hoca yakışır süperlige.eger anlaşırsa konyayla umarım başarılı olur

F.K
26.09.2007, 10:35
Zor Bİr İhtİmal Konya Nin BaŞina Gelmesİ

emre_38_ks
26.09.2007, 11:21
hikmet karaman samet aybaba dan sonra mustafa ugur hocayamı sıra geçmiş vay bee mustafa hocaya bak süper liğ takımının hocalığını yapacak yaktın erciyesi bide konyayı yak ne olur

KONYASPOR A DA BIR FRANSIZ OYUN SISTEMI OTURTUR MUSTAFA HOCA IKINCI LIGE GONDERIR KONYA YI DA :w00t2:

Turkmania
26.09.2007, 12:53
VAROLLL İMPARATOR MUSTAFA UGURR KAYSERILI BI HOCA GONYADA BAŞARILARRRRR

simyacı19
26.09.2007, 16:17
KONYASPOR A DA BIR FRANSIZ OYUN SISTEMI OTURTUR MUSTAFA HOCA IKINCI LIGE GONDERIR KONYA YI DA :w00t2:
yapmayın arkadaşlar erciyesimiz'in 2. lige düşmesinin tek sorumlusu çok bilmiş erol bedir ve onun getirdiği hoca müsvettesi bay loranttır,bana sorarsanız mustafa hoca konyada başarılı olamaz çünkü kadroları berbat el saka dışında,zaten konya ünal karaman la anlaşmış

F.K
26.09.2007, 16:22
Konyaspor Ünal Karamanla AnlaŞmiŞ Bİlgİnİze