PDA

Tam Sürümü Gör : Kayserispor Adana'da destek bekliyor!

ajansspor.com
19.01.2009, 11:40
Fortis Türkiye Kupası'ndan elenen Kayserispor, ligde hafta sonu Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Antalya'daki kampta sürdürürken, Asbaşkan Şaban Miraboğlu lige döndüklerini kaydeti ve "Taraftarlarımızdan Adana'da da bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi.. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090119/kayserispor_adanada_destek_bekliyor.html )

KS 1966
19.01.2009, 14:40
takımımızı adana da en iyi şekilde destekleyecegiz
gençlerbirgini de adana dan eli boş gönderecegiz
bu arada adanalılar da bize destekleyecegini söylüyorlar haftaya görecegiz bakalım ne kadar destek vereceklerini
YOLUN AÇIK OLSUN KAYSERİSPORUM

Muzaffer
19.01.2009, 14:54
Malesef, Kayserispor adanademirspor-adanaspor çekişmesi arasında kaldı.
birinin aptığını diğer yapmıyor.
Bildiğim kadarıyla Adanademirspor bizi desteklediği için adanaspor rakibi destekliyormuş.
Adanasporun taraftarı bildiğim kadarıyla demirspordan daha fazla.

tekin
19.01.2009, 15:07
Aghahowa'ya kötü haber!

Kayserispor'un İngiltere'nin Wigan Athletic takımından transferi Julius Aghahowa, ülkesinden aldığı haber ile adeta yıkıldı. Annesinin kanser olduğunu öğrenen golcü oyuncun ülkesine gitmek için kulübünden izin beklediği öğrenildi.
Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmenin moral bozukluğunu yaşayan ve çalışmalarını Antalya'da devam ettiren Kayserispor'u bir türlü şanssızlıklar ve kötü gelişmeler yakasını bırakmıyor. Julius Aghahowa, annesinin ölüm döşeğinde yattığı haberini alınca adeta yıkıldı. Ülkesine gitmek için yönetimden çıkacak izni bekleyen bu oyuncunun büyük bir moral çöküklüğü yaşadığı öğrenildi.
SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
Ankaraspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Aydın ve Toledo'nun lig maçına yetişmelerinin zor olduğu bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, sakatlıklardan dolayı canlarının çok yandığını ve hala bu sakatlıklardan kurtulamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. Kupa maçında sakatlanan Aydın ve Toledo'nun ligin ilk maçında yapacakları Gençlerbirliği mücadelesinde büyük olasılıkla forma giyemeyeceklerini belirten Hurma, Julius Aghahowa'nın da izin alarak ülkesine gideceğini söyledi.
Hurma, "Sakatlıklardan kurtulamadık. Aydın, Toledo, Puroviç ve Koray sakat. Gençlerbirliği ile oynayacağımız ligin ilk karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Julius Aghahowa'da annesinin kanser olduğunu öğrenince büyük bir moral çöküklüğü yaşadı. Bu futbolcunun da ülkesine gitmesi durumunda önemli oyunculardan yoksun bir kadro ile lige başlangıç yapacağız" dedi.

Kaynak: www.sporx.com (http://www.sporx.com)

Bir takimda bu kadar sanssizlik olamaz.... :( geçmis olsun Aga

Muzaffer
19.01.2009, 15:11
Agahowa sezonu kapattı bence..
Forvet transferi şart artık.

Peşindeyiz
19.01.2009, 15:28
Malesef, Kayserispor adanademirspor-adanaspor çekişmesi arasında kaldı.
birinin aptığını diğer yapmıyor.
Bildiğim kadarıyla Adanademirspor bizi desteklediği için adanaspor rakibi destekliyormuş.
Adanasporun taraftarı bildiğim kadarıyla demirspordan daha fazla.

Ne kalıcaz, kimse gelip desteklemesin. Biz bize yeteriz.
Adana Demirspor, Adanaspor'un 3-4 katı daha büyük potansiyele sahip. Bilgilendireyim.

darkwolf
19.01.2009, 15:48
Evet adanada demirspor daha fazlla

ADS

superluxsick38
19.01.2009, 16:18
Adanasporlu taraftarlarda bizi destekleyecekler, başkanları açıklama yaptı, yok öyle bişey...

LEVENT ŞEKER
19.01.2009, 16:18
ADS adanasporun 3 katı biz çokmu küçügüzkü böyle adanadan adana demirden filan destek istiyoruz...Biz bize yeteriz...

TALAS38
19.01.2009, 16:19
ads daha fazla biiz desteklicekelr ads liler.adanalılar bursa maçında bursayı desteklicekelrini sölüyorlar bursayı seviyorlarmış bursalılar da sizden daha fazla oluruz diye hayal kuruyorlar zuhahahhaa

M_G
19.01.2009, 16:52
Agahowa sezonu kapattı bence..
Forvet transferi şart artık.

zaten sezonu eskisehir macıyla acıp fb macıyla kapatmıstı
ondan baska oynanan 20 resmi macta bir daha gol attıgını gören bilen duyan olmadı
ayrıca nur topu gibi tartısmamız olmus kimin taraftarı daha cok diye

m.emin38
19.01.2009, 19:18
gercekten başkasına ihtiyac duycamız yere,kendi kendimize yeteriz

38ölümüne38
19.01.2009, 19:28
Aga gecmis olsun!!!!

Sergio_Aguero
19.01.2009, 20:24
Bu biz bize yeteriz diyenler oraya kaç kişi gidecek acaba soruyorum 20 000 kişilik stadı doldurabilirlermi sonra adamlar bizi kıl olacak rakibi desteklecek dahamı iyi olacak her maç deplasman olacak o zaman adanademirspor gibi bir camianın bizi desteklemesine çok sevindim ben şahsen umarım bu iki takım arasında iyi bir arkadaşlık olur

Muzaffer
19.01.2009, 22:11
Sporla siyaseti karıştırmayalım.
Gereksiz möesajlar silinmiştir.
Konuyla alakasız yazılar yazmyınız.

TALAS38
19.01.2009, 23:01
biz ibze yeteriz diyenler kaç bin kişi gidilecek ki ayrıca adana demirliler sağlam tarftarı var detekleyene yok destekleme mi diyelim herkese saygı duymamız lazım adamlar kardeş falan diyorlar sempati duyuyorlar sağolsunlar ee art niyet aramayalım inş. onların da desteğiyle daha da güçlü olacaz

agulhan
19.01.2009, 23:06
Sporla siyaseti karıştırmayalım.
Gereksiz möesajlar silinmiştir.
Konuyla alakasız yazılar yazmyınız.

Benim yazdığım yazınn neresi gereksizdi de sildin?

Muzaffer
19.01.2009, 23:09
Benim yazdığım yazınn neresi gereksizdi de sildin?

alıntı ve o alıntı hakkında yorum olduğu için silmek durumunda kaldım.
Yoksa konu uzadıkca uzayacaktı.

agulhan
19.01.2009, 23:12
alıntı ve o alıntı hakkında yorum olduğu için silmek durumunda kaldım.
Yoksa konu uzadıkca uzayacaktı.

Bende zaten o alıntının gereksiz olduğunu belirtmek için alıntı yaptım.
Kimseyle birşeyi uzatmak gibi bir niyetim yoktu.

Muzaffer
19.01.2009, 23:40
Bende zaten o alıntının gereksiz olduğunu belirtmek için alıntı yaptım.
Kimseyle birşeyi uzatmak gibi bir niyetim yoktu.

Şahsın adına söylemedim zaten.
Şimdi o mesajın ucundan tutup sündüren çok olurdu o yüzden sildim.

mehmetgazi
20.01.2009, 09:56
Kayserispor-Gençlerbirliği maçı biletleri Adana'da
Cumartesi günü oynayacağı G.Birliği maçı hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Kayserispor, cuma günü tarifeli uçakla Antalya'dan maçın oynanacağı Adana'ya geçerek Hilton Oteli'nde kampa girecek.
19-1-2009 12:28

Biletlerin Adana'da satışa çıkarılacağı açıklanırken, Gençlerbirliği maçı öncesi Tickettürk firması yöneticileri Adana'ya giderek, bilet fiyatlarını kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün ise 20 TL'den satışa çıkarmak için hazırlıklara başladı. Tickettürk yöneticileri, talep olması halinde Gençlerbirliği ve Sivasspor maçları için Kayseri'de gişe açıp bilet satışı yapacaklarını söylediler. Bu arada kulüp tarafından Adana'ya gitmek isteyen sporseverler için cumartesi günü saat 06.00'da Kurşunlu otoparkından günü birlik otobüs kaldırılacak.

Öte yandan, Kayserispor'da bir süre önce istifa eden Şahin Akarsu, Ergün Bilen, Necmi Yıldız, İhsan Burakcın, Mustafa Danacı ve yönetim kurulu toplantılarına mazeretsiz olarak katılmadığı için görevden alınan Şahin Kara'dan boşalayan yönetim kurulu üyeliğine yedekten turizmci işadamı Ahmet Akı ile mimar Ömer Dilbaz alındı. Yönetim kurulundaki diğer 4 eksik için ise yedekten henüz bir atama yapılmadı.

Oktay ENSARİ / KAYSERİ,(DHA)

ajansspor.com
20.01.2009, 15:30
Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Gençlerbirliği maçının bilet fiyatları belirlendi. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090120/kayserigencler_biletleri_aciklandi.html )

LEVENT ŞEKER
20.01.2009, 15:50
Sabah 6 da otobüsler kalkacakta,otobüsler ve minibüsler sabah kaçta calışmaya başlıyorki??

Samil38
20.01.2009, 15:59
bızde forvet beklıyoz nolacak sımdı ???

KS 1966
20.01.2009, 15:59
bilet fiyatları yüksek
neyse herşeye ragmen takımımızı adana da destekleyecegiz
KAYSERİ nerede biz orada

avşar
20.01.2009, 22:14
Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Gençlerbirliği maçının bilet fiyatları belirlendi.
Kulüp başkanvekili Türker Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'deki Atatürk Stadı'nın yıkılması nedeniyle maçlarını bir süre Adana'da oynayacaklarını hatırlatarak, cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacakları maçta taraftar desteği beklediklerini ifade etti.

Taraftarlarının takımlarını yalnız bırakmaması için bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını kaydeden Horoz, şunları söyledi:

''Adana bizim kardeş şehrimiz sayılır. Bu nedenle maçlarımızı Adana'da oynamak istedik. Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşmada taraftar desteği bekliyoruz. Karşılaşmanın biletleri kale arkası tribün için 10 TL, açık tribün için 20 TL, kapalı tribünün alt kısmı için 40 TL ve üst kısmı için 50 TL'den satılacak. Kombine biletler bu maç geçerli olacak. Ayrıca, maçı izlemek isteyen taraftarımız için Adana'ya otobüs seferleri düzenlenecek. Hem Kayseri'den hem Adana'dan taraftarlarımızı maça bekliyoruz.''

20.01.2009
Kaynak : AA

zirveci38
20.01.2009, 22:25
KS1966'ya:
İçinden geçen duyguları çok güzel özetlemişsin " Takımımızı Adana'da en iyi şekilde destekleyeceğiz, gençlerbirliğini eli boş göndereceğiz" diye.
Ama unuttuğun bir nokta var : Hiçbir maç oynamadan- mücadele edilmeden kazanılmaz. Biz de isteriz takımımızın kazanmasını, üst sıraları zorlamasını hatta şampiyon olmasını. Ama GERÇEKÇİ olmak lazım, gol atmakta hayli zorlanan bu takım nasıl olup ta bu işi becerecek ?
Adana ilginç bir şehir...Orada Adana Demirspor- Adanaspor ezeli rekabeti her zaman için var. O nedenle, bizim Adana 5 Ocak Stadında oynayacağımız her maçta tribünlerin yarısı konuk ekibe, yani rakibimize yarısı da bize destek çıkacaktır. Taraftar üstünlüğümüz Gençlerbirliği maçı dışında asla olmayacak. Çünkü, Gençlerbirliği bu ligin taraftar açısından en gariban takımı. Ankara'da bile şöyle bir 3-5 bin taraftarı yok.
Lig bizim tek tutunacak dalımız. Kupaya mendil salaldık, UEFA Kupasından elendik. Eğer burada da başarılı olamazsak, hallerimiz harap. Yani sezon bizim adımıza kötü biter. Şahsen ligde altıncılıkla sekizincilik arasında bir yer bulacağız gibime geliyor. Umarım sonunda ben yanılırım. Ama bir tek transfer bile yapmayan bu takımın gol yollarında ne kadar kısır kaldığı da ortada.

takımımızı adana da en iyi şekilde destekleyecegiz
gençlerbirgini de adana dan eli boş gönderecegiz
bu arada adanalılar da bize destekleyecegini söylüyorlar haftaya görecegiz bakalım ne kadar destek vereceklerini
YOLUN AÇIK OLSUN KAYSERİSPORUM

EaGLe
20.01.2009, 22:28
Hayırlısı olsun.

avşar
20.01.2009, 22:29
:O bilet fiyatlarını düşük tutmuşlar