PDA

Tam Sürümü Gör : www.kayserispor.com.

holigan_38
26.09.2007, 23:52
arkadaslar konuyu buraya actım ama buradan duyurmak ıstedım kısa bı sure sonra www.kayserispor.com.yenı sıtemız faalıyete gecıcek suan calısmalarımız tum hızıyla devam etmektedır yenı ıcerıgı ve degısık konularıyla kısa bı sure sonra hızmetınızde.Kısaca sıtede yapacagımızbazı seylerden bahsedelım futbolcu yonetıcı ve teknıkdırektor roportajları en buyuk eksıklıgımız olan yonetım taraftar arasındakı kopruyu kurmak taraftar kosesı olusturmak ve her hafta bı futbolcuyu sız degerlı arkadaslarımızla ınternet aracılıgı ıle bulusturup sorularınızı ve goruslerınızı ıletebılmenızı ve sorularınıza cevap bulabılmenızı saglamak.yazımın basındada ıfade ettıgım gıbı daha nıce yenılıklerle ve ıcerıgıyle kısa bı suresonrasız degerlı arkadaslarımızın hızmetıne sunacagız sımdıden hepımıze hayırlı ve ugurlu olsun yıne kısa bı sure sonra hızmetınıze gecıcek olan www.cılgınlar38.com ve suankı sıtemız kayserıspor org ıle sesımızı daha ıyı duyurabılme ımkanımız olacak.(eger konuyu yanlıs yere actım ıse sızlerden cok ozur dılerım modlardan rıcam konuyu yanlıs yere actım ıse konuyu tasıyabılırler)

Quaresmaa
26.09.2007, 23:55
inşallah daha yenilıklerınızı beklıyıoruz başarılar süper düşünce olmuş emeği geçen her arkadaşıma sonsuz teşekkürler tekrardan başarılar

YAKAMOZ_38
26.09.2007, 23:58
başarılar umarım güzel olur siteler dogru biraz yanlış yere açmışın konuyu serbest bölgeye açsan daha iyi olurdu

LEVENT ŞEKER
27.09.2007, 00:07
basarılı olur allah utandırmasın

KAYSERİLİ_KİZ
27.09.2007, 00:10
inşallah başarılı olur başarılar

Ayhan BAYNAL
27.09.2007, 00:14
Yeni sitemizin aşağı yukarı bir çok eksikliği bitti. Büroma gelen arkadaşlar çalışmalardan haberdarlar.
Noksanlıklar ise:
1-Forumdaki son konuları ana sayfaya taşıma işi kaldı.
2-Yeni Banner çalışması (Yada logo)
bu ilk 2 madde tamamlandığında siteye yenileyeceğim.

Bu arada söz açılmışken;
Sizlerden banner çalışması bekliyorum.

holigan_38
27.09.2007, 00:57
konu tasınmıs tesekkur ederım arkadaslar sızlerınde yardımıyla cok guzel bı sıte yaratacagız ıleleyen zamanlarda sızlerden de yardım alacagız www.kayserıspor.com gercekten harıka bı sıte hazırlıyoruz dusuncelerımızın hepsı gerceklesecek soyledıklerımız lafta kalmayacak