PDA

Tam Sürümü Gör : 7.Hafta Hakemleri Belli Oldu

ali38_38
27.09.2007, 14:08
Turkcell süper liginde 7.hafta hakemler belli oldu işte maçlar ve hakemleri ...

28 Eylül Cuma:
Fenerbahçe - MKE Ankaragücü: Aytekin Durmaz

29 Eylül Cumartesi:
Gençlerbirliği Oftaşspor - Çaykur Rizespor: Süleyman Abay
Galatasaray - Beşiktaş : Selçuk Dereli

30 Eylül Pazar:
Denizlispor - Kayserispor: Cüneyt Çakır
Sivasspor - Bursaspor : Halis Özkahya
Gaziantepspor - Ankaraspor A.Ş.: Fırat Aydınus
Trabzonspor A.Ş. - Konyaspor: Bünyamin Gezer
Gençlerbirliği - Kasımpaşa: Oktay Demiray
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Vestel Manisaspor: Barış Şimşek

ali38_38
27.09.2007, 14:11
cüneyt çakır benim en sevmediğim hakemdir malesef ben o maçtan hiç bişey beklemiyom bizi geçen sene ankara maçında yaktıydı bide erci-ts kupa çeyrek finalinde :evil:

YAKAMOZ_38
27.09.2007, 14:22
biz ne olursa olsun artık her maçımızı kazanmalıyız

LEVENT ŞEKER
27.09.2007, 16:17
bızde ılk önce hakemi sonra horozları yenerız

Zlatan38
27.09.2007, 16:24
cüneyt çakırı bende beğenmiyorum ama uefada önümüzdeki hafta maç yönetecek avrupa beğeniyo neresini beğeniosa ama işimiz hakemle diil horozla

Quaresmaa
27.09.2007, 18:18
denizliye horoz kellesi almaya gidiyoruz kesip geleceğiz sonra o kelleyi pastırmaya katacağız

hakem cüneyit çakırı sankı kasıtlı olarak vermişler bu adamı hiç sevmiyom

zirveci38
27.09.2007, 19:30
HAKEM TAKINTISI OLMAMALI...
Bakıyorum da forumda yazanların büyük çoğunluğu hakem Cüneyt Çakır'ı ne beğeniyor, ne de seviyor (!)..İyi de,bizim rakibimiz Denizlispor...Hakem değil ki ? Bu maçı kim yönetirse yönetsin, kafalarda hakem TAKINTISI olmamalı.Hatta öyle ki, bir sezon önce HATALI bir kararıyla yakmış olsa da...Herşeyin altında bir KASIT ararsak, takımımızı da zora sokarız.
Eğer benim takımım bu ligde yer alıyorsa, çıkacak oynayacak ve rakip her kim olursa olsun yenmeye , en azından puan almaya çalışacak. Başka bir yol varsa söyleyin lütfen ?

YAKAMOZ_38
27.09.2007, 19:33
HAKEM TAKINTISI OLMAMALI...
Bakıyorum da forumda yazanların büyük çoğunluğu hakem Cüneyt Çakır'ı ne beğeniyor, ne de seviyor (!)..İyi de,bizim rakibimiz Denizlispor...Hakem değil ki ? Bu maçı kim yönetirse yönetsin, kafalarda hakem TAKINTISI olmamalı.Hatta öyle ki, bir sezon önce HATALI bir kararıyla yakmış olsa da...Herşeyin altında bir KASIT ararsak, takımımızı da zora sokarız.
Eğer benim takımım bu ligde yer alıyorsa, çıkacak oynayacak ve rakip her kim olursa olsun yenmeye , en azından puan almaya çalışacak. Başka bir yol varsa söyleyin lütfen ?

geneşde bakıyorumda forumda insanların yazdıklarını eleştiriyorsunuz bence sizde biraz hakemi ve fedarasyonu eleştirin çünki onlar hakediyorlar bunu

jackal_3806
27.09.2007, 19:52
ıns macı dogru yonetır