Tam Sürümü Gör : Bu Takım Sahipsiz Değildir !
Peşindeyiz
25.01.2009, 14:04
BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİLDİR !
Kayserispor kulübünün asıl sahipleri olan biz Kayserispor taraftarları ile Süleyman Hurma arasında , dün oynadığımız Gençlerbirliği maçında talihsiz görüntüler oluşmuştur.
Kayserispor ve Erciyessspor Taraftarlar Derneği olarak Kayseriden 320 km yol katederek , yağmur ve çamura aldırmadan takımımıza gönülden destek vermeye çalışan taraftarlarımızın üzerine yürüyen yönetici zihniyetini esefle kınıyoruz.
Yapılan yanlış transferlere yaptığımız göndermeye cevap olarak kendi kulübünün taraftarı üzerine yürüyen bi yönetim zihniyeti kabul edilemez.Şehir dışında oynanan bir maçta taraftarının yanında olması beklenen Süleyman Hurma'nın bu tavrı oldukça düşündürücüdür.
Kayserispor'a destek olmak amacındaki Kayserili taraftarları hiçe sayarak bu muameleyi yapan yönetim zihniyetinin, Adana Demirspor taraftarına Kayserispor'a destek olması amacıyla bilet,deplasman masrafı gibi yardımlarda bulunması da oldukça vahim ve olayların artık ne kadar çığrından çıktığının göstergesidir.
Her zaman Kayserispor'un çıkarı adına mücadele veren derneğimiz olarak kınadığımız bu talihsiz olaylarda sayın Hurma'ya "bu kulübün asıl sahibinin Kayserispor taraftarı" olduğunu bir kez daha hatırlatırız.
Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneği
www.ksfan.org
Kayserispor kulübünün asıl sahipleri olan biz Kayserispor taraftarları ile Süleyman Hurma arasında , dün oynadığımız Gençlerbirliği maçında talihsiz görüntüler oluşmuştur.
Kayserispor ve Erciyessspor Taraftarlar Derneği olarak Kayseriden 320 km yol katederek , yağmur ve çamura aldırmadan takımımıza gönülden destek vermeye çalışan taraftarlarımızın üzerine yürüyen yönetici zihniyetini esefle kınıyoruz.
Yapılan yanlış transferlere yaptığımız göndermeye cevap olarak kendi kulübünün taraftarı üzerine yürüyen bi yönetim zihniyeti kabul edilemez.Şehir dışında oynanan bir maçta taraftarının yanında olması beklenen Süleyman Hurma’nın bu tavrı oldukça düşündürücüdür.
Kayserispor’a destek olmak amacındaki Kayserili taraftarları hiçe sayarak bu muameleyi yapan yönetim zihniyetinin, Adana Demirspor taraftarına Kayserispor’a destek olması amacıyla bilet,deplasman masrafı gibi yardımlarda bulunması da oldukça vahim ve olayların artık ne kadar çığrından çıktığının göstergesidir.
Her zaman Kayserispor’un çıkarı adına mücadele veren derneğimiz olarak kınadığımız bu talihsiz olaylarda sayın Hurma’ya “bu kulübün asıl sahibinin Kayserispor taraftarı” olduğunu bir kez daha hatırlatırız.
Peşindeyiz
25.01.2009, 14:06
Dün bizler Adana'ya gidebilmek için eziyet çekerken, 6 da buluşup tam 2,5 saat otobüs diye didinirken.. Meğer Süleyman Hurma ADS'nin otobüsleriyle ilgileniyormuş!
Bu tüm Kayserispor Taraftarlarına Yapılan çoook büyük bir terbiyesizliktir!
YETER YÖNETİM YETER !
Muzaffer
25.01.2009, 14:16
Gaza gertirmek olarak algılanmasız lütfen, bu yazacaklarım..
Bu durumda derneğe gerçekten büyük bir sorumluluk düşüyor.
Olay tüm ks taraftarına yapılmış olup, temsilci olarakta derneğin bir şekilde daha sert bi mesaj vermesi lazım.
Dernek şu aşamada Kayserispor'un asıl sahiplerinin başınsakiler değil, bu takımı Karşılık beklemeden destek veren taraftarların olduğunu hatırlatmalıdır.
Eğer iki gün sonra yine aynı tas aynı hamam olursa dernek bu sınavdan kalmış olacaktır.
Bence toplu olarak kulübün tesislerine medya ile gidip, kapısına siyah çelenk bırakıp bir basın açıklaması yapılıp; Sorumlular istifaya davet edilmelidir.
Olay tüm ks taraftarına yapılmış olup, temsilci olarakta derneğin bir şekilde daha sert bi mesaj vermesi lazım.
Dernek şu aşamada Kayserispor'un asıl sahiplerinin başınsakiler değil, bu takımı Karşılık beklemeden destek veren taraftarların olduğunu hatırlatmalıdır.
Eğer iki gün sonra yine aynı tas aynı hamam olursa dernek bu sınavdan kalmış olacaktır.
Bence toplu olarak kulübün tesislerine medya ile gidip, kapısına siyah çelenk bırakıp bir basın açıklaması yapılıp; Sorumlular istifaya davet edilmelidir.
kişisel olarak yürekten destekliyorum. Maçta olan arkadaşlar herkesin çok sinirlendiğini , işin çığrından çıktığını bahsetti. Bu yapılan kabul edilemez bir durum. İnşallah dediğiniz gibi saman alevi gibi sönüp gitmez ve bu tür olayları yapacak bi yönetim olmaz.
En azından 100 o hareketi yapmadan önce 100 defa düşünür ve uygun olan yere geri koyar..
haklı bi tepki bu takım sahipsiz degildir sonuına kadar ölümüne destekleyecegiz takımımızı
sevdali_sehit
25.01.2009, 15:50
muzaffer abiye destek veriyorum boyle bisey cok gerekli zaten taraftari hic yerine koyuyor yonetim her seferinde taraftar yok deyip duruyolar ayip bence bidaha ki maca taraftarin cok buyuk organize olmasi lazim
Peşindeyiz
25.01.2009, 16:07
Katılıyorum. Artık daha somut adımlar atmalı dernek. Bu organizasyon altındada tüm taraftarlar Dernekle hareket etmeli..
EVET DAHA SOMUT ADIMLAR ATILMALI
YAPILAN YANLISLIKLARDA HEMEN HOCAYA SUC ATMIYORUZ,YAKLASIK 2 SENE ICINDEYIZ GELDI GELELI TOLUNAY NE YAPTI?bundan sonrasi icin ne yapacak?birde suc hocadami diyosun hocada degil cunku tolunay hoca degil,teknik bilme taktik bilmez,hicbir tecrubesi dogru duzgun diplomasi yok,trabzonda ozkan sumerden gorduklerini uygulamaya calisiyor onuda eline yuzne bulastiriyor,yaptirdigi yanlis antremanlar yuzunden herkamp donemi 5 sakatimiz var birde cikip yenilgiler sonrasi kufreder gibi dalga gecerek aciklama yapiyor.
TOLUNAYI YONETIM NIYE KOVMAZ?
1-tolunay her soyleneni emir eri gibi yapar,sus de susar,yat de yatar,surunde surunur.
2-transfere karismaz,kimi getirirlerse razi olur,sadece icinde kalan intikam hirsini gelenleri kadroya almayarak yapar.
3-para olarak verileni alir,taraftar salla derler sallar,su topcuyu harca derler harcar,sunu kadroya koyma derler koymaz,yani kendi basina birsey yapamaz,bir memur gibi hep hazir olda sesiz sedasiz deneni yapmakla yukumludur
TOLUNAY NIYE ISTIFA ETMEZ?
1-cunku tolunaya kriz ortaminda kimse tikir tikir para vermez,oda milyon liralari birakip gitmez.
2-bizim gibi bir takima rezil top oynattigindan vasat kadrolarla mac kazanamayacagini hatta 2.ligde bile hocalaik yapamiyacagini bilir.
3-dogru duzgun antre etme bilgisi olmadiginda yanlis antremandan futbolculari sakatladigindan gittigi yerde basi agrir
4-maclardan sonra cikip hicbirsey olmamis gibi siritip,taraftarla dalga gecer gibi aciklama yapip,hicbir tepki almadan onune bakacagini bildiginden,hicbir cekincesi korkusu,baskisi olmadigindan kayseri cifligi adeta ciftlik gelir.
5-adam gibi adam olmadigindan sevilmedigini bildigine ragmen,taratarin kendisini gecen yil trabzon macinada silmis oldugunu bildigine ragmen kovulmayi bekleyip uc bes kurus tazminat pesinde oldugundan kisiligindende emin olmadigimizdan
BU SARTLARDA NE O ISTAFA EDER,NEDE YONETIM KOVAR
alan memnun satan memnun,haftaya bir beraberli,birde galibiyet sikistirirsa herseyin unutulup bir oyle bir boyle,o parasini oburleri koltugunu koruyacagini bilirler...........ama gercek kayseri taraftarini unuturlar,testi kirilmak uzere kirilmadan taraftar kovacaktir tolunayi
ha kim gelsin diyeceksiniz?KIMSE GELMESEDE OLUR,TOLEDO HAZIRLASA YADA HOCASIZ CIKSAK BUNDAN KOTU OLMAYIZ,HATTA SAKATLIK AZ OLUR DAHA IYI OYNARIZ,sezon sonuna kadar boyle idare edip bir hoca takimi takip etmeli,gelecek yilin transferlerini yapmali sezon sonu gelmeli,tolunaylada bir halt olmayacagindan 3.ligde bile hoca olmayacagindan gecen zamana yazik hocasiz cikalim bundan iyi,ondan yoyumcuda olmaz,gazetecide bence futbol sektorunden ciksin ne bileyim minibusculuk yada kadir has stadi insaatind calissin baska ise yaramaz
HERZAMAN
25.01.2009, 22:00
HURMA MEDYAYA ÇIKIP KAYSERİSPOR TARAFTARLARINDAN ÖZELİKLEDE ÇILGINLAR 38 DEN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIMDIR
AYRETEN GELİP HAKAN BAŞKANIN ELİNİ ÖPMESİ GEREKİR:JCuz::JCuz::JCuz::JCuz:
Muzaffer
25.01.2009, 22:03
:)
Eğer bi özürle olayı kapatmayı düşünen başka arkadaş varsa, bu olayı hiç dallandırıp budaklandırmayalım...
Böyle gelmiş böyle gider deriz....
Peşindeyiz
25.01.2009, 22:05
Öyle düşünen kim. Bu iş çığrını aştı artık..
HERZAMAN
25.01.2009, 22:14
:)
Eğer bi özürle olayı kapatmayı düşünen başka arkadaş varsa, bu olayı hiç dallandırıp budaklandırmayalım...
Böyle gelmiş böyle gider deriz....
KİM KAPATALIM DEDİ YA TARAFTARIN BÜYÜKLÜĞÜ İÇİN ÖZÜR DİLESİN DİYOZ YANİ TABİ GİDECEK BU KÜLÜPTEN
yemlihali
25.01.2009, 22:17
kuşunlu otoparkı önünde otobüs bekliyoruz ünlülerin elli nc otobüsü geldi öümüze durdu kaskini servisi imiş biri ha otobüs geldi dedi iki dakika içinde yaklaşık elli kişi otobüse bindi kimse inmek istemiyor ayaktada olsa gideriz diyor bu taraftarı bu yönetim haketmiyor zehri zıkkım olsun size bu taraftarın hakkı kayserispor yönetimi
Erkann_38
25.01.2009, 23:04
15 otobus gitti adanaya
tribun resimler ya da videolar yok mu yaaa.
hic kimse telefon ya da camera goturmedi mi?
biz gurbet olarak sizi bekliyoruz vallah
TOLUNAY IN ERTUĞRUL İLE EŞLEŞTİRİLMESİNE KARŞIYIM BU YAZIDA. GEÇMİŞİ UNUTMADAN GÜNÜ YAŞAMAK VE ANLAMAK GEREK GEÇMİŞİ İRDELEDİĞİMİZDE TAKIMI NE ÇABUK SATAN TEKNİK ADAMLAR VE YÖNETİMLER VARDI. ŞİMDİ DAHA İYİYİZ HAMDOLSUN. İNŞALLAH YÖNETİME VE TEKNİK EKİBE HEP DESTEK TAM DESTEK VERDİĞİMİZDE BAŞARI BAŞARI GELECEKTİR.
HİÇ BİRİMİZ HEPİMİZ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİZ.
HURMA MEDYAYA ÇIKIP KAYSERİSPOR TARAFTARLARINDAN ÖZELİKLEDE ÇILGINLAR 38 DEN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIMDIR
AYRETEN GELİP HAKAN BAŞKANIN ELİNİ ÖPMESİ GEREKİR:JCuz::JCuz::JCuz::JCuz:
haha.
Ayrıca Sn Hurma gelsin bizimle kale arkasında tezahürat yapsın.
Bağlarda Villa yı söylemezse affetmeyiz .
falan filan..:dribble:
haha.
Ayrıca Sn Hurma gelsin bizimle kale arkasında tezahürat yapsın.
Bağlarda Villa yı söylemezse affetmeyiz .
falan filan..:dribble:
:oleyo::oleyo::clap2:
yönetim istifa özellikle de hurma istifa kayseriye zararındna başka bir şeyin dokunmadı yabancı trabsferler özellikle de sen topçudan anlıyosan ben de ne olayım.ee maçta hurma sitifa diye bağrılmadı mı istifa ettirene kadar her maç hurma istifa dense olmaz mı.bunlar çıkracı adam.ben hiç bir yönetim de görmedim adamalr taraftarıyla öyle bir kenetleniyor ki bizimkiler de ruh yok ruh.takım otobüsü bile bomboş 2.lig takımların ki bile bizden iyi yazık yazık.taraftarı ateşleyecek hiç bir şey yapmıyorlar ve sonunda da iş çığrındna çıkmış hurma İSTİFA kayserisporun asıl sahipelri bizleriz sizler gidici biz kalıcıyız burda yeterrrrrr artık.
benim anlamadığım adanda hurmaya taraftarlrın desteği vardı bu çok komik acaba kim kaç para aldı ve hurmaya yalakalık yaptırdı böyle bir taraftar derneğinde işim olmaz giderim kendim maçımı izler gelirim başındaki insanlar para yiyecek diye onların uşağı olamam
Ziya DİNÇSOY
04.02.2009, 12:20
evvela yaşanan olayları kısa bir şekilde özetleyerek başlayayım..Adana'da oynadıgımız ilk lig maçı olan Gençlerbirliği müsabakası sonrasında 'yabancılar niye oynamıyor' şeklinde bir slogan atıldı ve Hurma el kol haretleri yaptı..tabi haklı olarak el kol hareketi yapılan kitleden bir tepki geldi,elektriklenme oldu..Kayseriye gelindiğinde herkes oldukça sinirliydi ve başta hurma olmak üzere bütün yönetime saglam bir tepki vermeyi planlıyordu,takımın sahibinin bugün yarın ve daima taraftar oldugunu hatırlatmayı tasavvur eyliyordu..bütün hafta boyunca bu şevk ile günlerin geçmesini bekliyordu..
cuma gece otobüslerle hareket ettik adanaya..sabah 6 gibi adanadaydık..herkes dolaştı yedi içti gezdi bayagıda bir ıslandı..
maç saati geldi ve stadyuma girdik..başlangıcta kuzey kale arkasına giren Kayserisporlularla cok güzel,oldukça senkronize bir biçimde tezahüratlar yaptık,bazen karşılıklı bazen hep beraber aynı tezahüratı...futbolcuları çagırdık kale arkasındaki arkadaşlarımızla beraber...daha sonra bizim bulundugumuz tribünden sülayman hurmayı methedici tezahüratlar yapılmaya başlandı durum kale arkasına da aksetti ve bir anda stadyum sülayman hurma tezahüratları ile inledi..o anda beynimden vurulmuşa döndüm..aglamaklı ama kızgındım..gecen hafta yaşanan olayda neredeyse hemen hemen aynı kişiler vardı tribünde olan bitenleri herkes biliyordu ne olmuştu da 1 hafta içerisinde böyle bir değişim peyda olmuştu ?
bu olayın üzerimde yaptıgı etki daha tesirini yitirmemişken 'asker bülent oleyy' diye bir slogan yükseldi tribünlerden..o anda kahroldum,yıkıldım..bizim ne alakamız vardır bülent denen meczupla..neden cagırırız..
bazı şeyleri artık sorgulamanın vakti geldi de geçiyor bile..
grubumuz bu olay sonrasında oldukça prestij kaybetti ne yazıkki..kaybedilen prestijin,itibarın tekrar kazanılması cok zor..yaprak dökümü başlayacaktır ki başladı bile..ayrılan cok arkadaş oldu...
:sad:http://forzalivorno.org/images/smiles/neutre.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_confused.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_eek.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_evil.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_rolleyes.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_cry.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/poster_oops.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/help.gif http://forzalivorno.org/images/smiles/icon_mad.gif
Uni.İnfaz
04.02.2009, 13:25
evvela yaşanan olayları kısa bir şekilde özetleyerek başlayayım..Adana'da oynadıgımız ilk lig maçı olan Gençlerbirliği müsabakası sonrasında 'yabancılar niye oynamıyor' şeklinde bir slogan atıldı ve Hurma el kol haretleri yaptı..tabi haklı olarak el kol hareketi yapılan kitleden bir tepki geldi,elektriklenme oldu..Kayseriye gelindiğinde herkes oldukça sinirliydi ve başta hurma olmak üzere bütün yönetime saglam bir tepki vermeyi planlıyordu,takımın sahibinin bugün yarın ve daima taraftar oldugunu hatırlatmayı tasavvur eyliyordu..bütün hafta boyunca bu şevk ile günlerin geçmesini bekliyordu..
cuma gece otobüslerle hareket ettik adanaya..sabah 6 gibi adanadaydık..herkes dolaştı yedi içti gezdi bayagıda bir ıslandı..
maç saati geldi ve stadyuma girdik..başlangıcta kuzey kale arkasına giren Kayserisporlularla cok güzel,oldukça senkronize bir biçimde tezahüratlar yaptık,bazen karşılıklı bazen hep beraber aynı tezahüratı...futbolcuları çagırdık kale arkasındaki arkadaşlarımızla beraber...daha sonra bizim bulundugumuz tribünden sülayman hurmayı methedici tezahüratlar yapılmaya başlandı durum kale arkasına da aksetti ve bir anda stadyum sülayman hurma tezahüratları ile inledi..o anda beynimden vurulmuşa döndüm..aglamaklı ama kızgındım..gecen hafta yaşanan olayda neredeyse hemen hemen aynı kişiler vardı tribünde olan bitenleri herkes biliyordu ne olmuştu da 1 hafta içerisinde böyle bir değişim peyda olmuştu ?
bu olayın üzerimde yaptıgı etki daha tesirini yitirmemişken 'asker bülent oleyy' diye bir slogan yükseldi tribünlerden..o anda kahroldum,yıkıldım..bizim ne alakamız vardır bülent denen meczupla..neden cagırırız..
bazı şeyleri artık sorgulamanın vakti geldi de geçiyor bile..
grubumuz bu olay sonrasında oldukça prestij kaybetti ne yazıkki..kaybedilen prestijin,itibarın tekrar kazanılması cok zor..yaprak dökümü başlayacaktır ki başladı bile..ayrılan cok arkadaş ol
:good::good::good::good::good::good::good::good::g ood::good::good::good:
bence bu olay taraftar derneğinin karar verdiği bir olay değildir.tribunde bir kaç kişinin tezahüratlarıyla başlayan bir hadisedir.İnsanlar tribunde bazen sadece tezahüratlara ayak uydururlar.dogru ve ya yanlış o an düşünmeyebilirler.bu da şunun göstergesidir ki taraftar derneği deplasmana gidiyor ama demekki dernekte bir otorite boşluğu var.Derneğin maçlardan önce üyeleriyle toplanıp belli bir duruşta karar kılmaları lazım.
(yanlış anlaşılmasın,sadece hurmaya tezahürat yapanların taraftar derneginden oldukları yazıyor.ordan yola çıktım)
Peşindeyiz
04.02.2009, 13:42
bence bu olay taraftar derneğinin karar verdiği bir olay değildir.tribunde bir kaç kişinin tezahüratlarıyla başlayan bir hadisedir.İnsanlar tribunde bazen sadece tezahüratlara ayak uydururlar.dogru ve ya yanlış o an düşünmeyebilirler.bu da şunun göstergesidir ki taraftar derneği deplasmana gidiyor ama demekki dernekte bir otorite boşluğu var.Derneğin maçlardan önce üyeleriyle toplanıp belli bir duruşta karar kılmaları lazım.
(yanlış anlaşılmasın,sadece hurmaya tezahürat yapanların taraftar derneginden oldukları yazıyor.ordan yola çıktım)
Derneğe gelen bir çok insan neyin ne olduğunu bilmiyor. Şunu yapıyoruz deniliyor yapılıyor :good:
m.emin38
04.02.2009, 16:00
neden bi acıklama gelmiyo birinci agızdan???
bu kadar büyük bir tepki hurma tarafından trübünlere ve ardından hafta ici buna cvp olarak sanalda büyük bir tepki ve cumartesi günü adanada şok oldum desem yeridir hurma trübünlere cagrıldı ve cicek verildi...
NEDEN???
haylas-38
04.02.2009, 16:00
BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİLDİR !
Yapılan yanlış transferlere yaptığımız göndermeye cevap olarak kendi kulübünün taraftarı üzerine yürüyen bi yönetim zihniyeti kabul edilemez.Şehir dışında oynanan bir maçta taraftarının yanında olması beklenen Süleyman Hurma'nın bu tavrı oldukça düşündürücüdür.
Kayserispor'a destek olmak amacındaki Kayserili taraftarları hiçe sayarak bu muameleyi yapan yönetim zihniyetinin, Adana Demirspor taraftarına Kayserispor'a destek olması amacıyla bilet,deplasman masrafı gibi yardımlarda bulunması da oldukça vahim ve olayların artık ne kadar çığrından çıktığının göstergesidir.
Her zaman Kayserispor'un çıkarı adına mücadele veren derneğimiz olarak kınadığımız bu talihsiz olaylarda sayın Hurma'ya "bu kulübün asıl sahibinin Kayserispor taraftarı" olduğunu bir kez daha hatırlatırız.
www.ksfan.org (http://www.ksfan.org)
bu adama nie çiçek veril di acaba ??????????????????????????????? cvp beklıyorumm ???
taraftar siteleride kapalı neden?
Ziya DİNÇSOY
04.02.2009, 19:53
hiç sorma yau :sad: :(
yellowred umarım kısa bir ara olarak kapandı..açacagız ama
Peşindeyiz
04.02.2009, 21:25
taraftar siteleride kapalı neden?
Sitelerle ben ve bi arkadaşımız daha ilgileniyordu. Bıraktık iş nedeniyle..
m.emin38
05.02.2009, 18:11
Sitelerle ben ve bi arkadaşımız daha ilgileniyordu. Bıraktık iş nedeniyle..
tam bazı şeyler yerine oturcaktı yani kıpırdamalar oluyo dedik ama gene dernek bu sınavıda gecemedi aynı süleyman hurma konusunda oldugu gibi...
SİTELERE,VERDİGİNİZ EMEK ve CABADAN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN İKİNİZDENDE TEŞEKKÜR EDERİZ...
Saçma sapan bir dernek başındaki bir kaç insan kaymağını yiyor sırf sadece Kayserisporu desteklemek için gelen insanları kullanıyorlar yazık ama kendilerr ikaybediyorlar süleyman hurma gidince bu insanlarıda beraberinde götürecektir heralde
arkadaslar hemen herkesi yargilamayalim,genelleme yapmayalim
zaten dernektede yonetim degisti,baskan ve yardimcisi yonetim degisti bundan sonraki icraatlarina bir bakip ondan sonra degerlendirme yapmak lazim
m.emin38
06.02.2009, 21:43
arkadaslar hemen herkesi yargilamayalim,genelleme yapmayalim
zaten dernektede yonetim degisti,baskan ve yardimcisi yonetim degisti bundan sonraki icraatlarina bir bakip ondan sonra degerlendirme yapmak lazim
Allah Allah biz niye duymadık bunu,kim oldu yeni başkan ve yardımcısı söylermisin?
Allah Allah biz niye duymadık bunu,kim oldu yeni başkan ve yardımcısı söylermisin?
baskan olarak kimi biliyorsun?
Uni.İnfaz
07.02.2009, 01:00
ne deişmesi yaaa hakan başkan işte
m.emin38
07.02.2009, 10:17
baskan olarak kimi biliyorsun?
bildigim kadarıyla hakan abi,yanlışmı biliyorum?
Muzaffer
07.02.2009, 10:20
Bu tepki vermeme ve bülent uygunu tribüne çağırma olayımı başkan değişikliğie neden oldu?
Ziya DİNÇSOY
07.02.2009, 12:19
o olayla herhangi bir alakası yoktur..
Muzaffer; ben öyle bir şeyi ilk kez SAD isimli gizemli üyeden duydum desem..
valla hocam bugün bisorup soruşturacam..
Mustafa K.
07.02.2009, 12:24
Bende birkaç gün önce yerel gazetenin birinde Kayserispor Erciyesspor Taraftarları Derneği Başkanı adı altında farklı bir isim okudum.
Hakan Pazan değildi...
Ziya DİNÇSOY
07.02.2009, 12:26
Gazi abi olmuş olabilir
ama tam net bir bilgi değil
hacıveletli
07.02.2009, 12:43
Gazi abi olmuş olabilir
ama tam net bir bilgi değil
geçen hafta televizyonda duydum bende. gazi abi olmuş diyordu...
Muzaffer
07.02.2009, 13:07
geçen haftaki olaydan sonramı değişmiş?
Evet başkanın değiştiği doğrudur. Biraz önce konustum gerekli kisilerle.Ama yine hersey aynı Hakan Pazan yine dernekte yine dernegi o açıyor. Sadece isim değişikliği diyebiliriz.
Duyduğuma göre geçen haftaki olayla uzaktan yakından alakası yokmus. Bazı nedenlerden dolayı değişmiş bende tam net bilmiyorum ama tahmin ettiğim hüsuslar var.Burada söylemem dogru olmaz.
normalde her sene 1 yıl biri yapıyordu ali abi olmuştu hakan abi oldı sonra bir kaç yıl kaldı ama hayırlısı olsun.peki yeni isim kim bilen var mı?
Uni.İnfaz
07.02.2009, 15:44
hayırlısı olsun baaalım
Peşindeyiz
07.02.2009, 16:32
tam bazı şeyler yerine oturcaktı yani kıpırdamalar oluyo dedik ama gene dernek bu sınavıda gecemedi aynı süleyman hurma konusunda oldugu gibi...
SİTELERE,VERDİGİNİZ EMEK ve CABADAN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN İKİNİZDENDE TEŞEKKÜR EDERİZ...
Gerçektende taraftar sitesi olmuştu. Üzgünüm kapandığı içinde ama malesef ilgilenemiyeceğiz. Foruma katkıda bulunan bi çok arkadaşa teşekkür ederim.
ARKADASLAR SUNU SOYLEYIM
BASKAN GAZI
2.BASKAN SANCAR OLDU
SUNUDA SOYLEYEYIM DERNEKTE DEGISIMLER OLABILIR
CUNKU BU KISILER KAYSERISPORU SEVEN KISILERDIR
KAYSERISPORUN MENFAATI ZARAR GORDUGU DUSUNULDUGUNDE
KIMSEYE TAVIZ VERMEZLER
holigan_38
08.02.2009, 15:18
Gerçektende taraftar sitesi olmuştu. Üzgünüm kapandığı içinde ama malesef ilgilenemiyeceğiz. Foruma katkıda bulunan bi çok arkadaşa teşekkür ederim.
bizde ıbrahımle sana tesekkur ederız verdıgınız emekler ıcın bu sehrın sızın gıbı trıbuncu arma sevdalısı adamlara gercekten ıhtıyacı var
o olayla herhangi bir alakası yoktur..
Muzaffer; ben öyle bir şeyi ilk kez SAD isimli gizemli üyeden duydum desem..
valla hocam bugün bisorup soruşturacam..
DUNYADAN HABERIN YOKMUS
DEGISMISMI KARDESIM?
GIZEMLI UYEDEN DUYDUNMU?:p
Ziya DİNÇSOY
11.02.2009, 18:45
ilgilenenlere duyurulur
www.ks.gen.tr (http://www.ks.gen.tr)
açılmıştır
bizde ıbrahımle sana tesekkur ederız verdıgınız emekler ıcın bu sehrın sızın gıbı trıbuncu arma sevdalısı adamlara gercekten ıhtıyacı var
Ali abicim teşekkür ederiz.
Yaşım ufak olsa da bu hayatta bazı ilkelerim var ve taviz vermektense olması gerekeni yaptık.
Site açarken amacımız hemşehrilerle - dernek bağını güçlendirmek tribünümüzü güzelleştirmekti kişisel olarak çok çabaladık senin gibi abilerimizle tanıştık tribünde beraber olduk..
Şu üniversite sınavı geçsin yine bişeyler yapacağız ama sınavlar,malum olaylar, yanlız mücadele verme gibi konuların üstesinden gelmek yıprattı bizi.
.
Birisi dernekten kopmalar demiş. Bu mevzu dernekle bizim aramızda bi meseledir oraya "dernek" olarak soyut bir isim olarak bakmıyorum ben .
Abilerimiz, arkadaşlarımız var orada . Fikir ayrılıkları olacaktır , Ki olmalıdır da. Herkesin aynı düşündüğü bir yer varsa orada hata var demektir.. Konuşulur halledilir..
Özetlersek. Olması gereken buydu.
Bize yakışan buydu ve böyle oldu..
Peşindeyiz
16.02.2009, 23:08
Katılıyorum. Bursa maçında görüşmek üzere İbrahim. Görüşemiyoruz bayadır..
Arkadaşalr yeni bir oluşum başlıyor eğer bu oluşum gerçekten samimi bir şekilde olursa Kayseride büyük bir potansiyel oalcaktır bu oluşumun adı grup tayfa ve Bursa maçında 150 kişiyle adanada oalcaklardır büyük ihtimal ileride çok büyük kavgalar döğüşler çıkacak bakalım hayırlısı ma grup tayfa samimi olursa çok büyuük bir şwekile gelişecektir
Alper MUTLU
22.02.2009, 00:09
neden yeni bir oluşum? neden kavga döğüş?
Ziya DİNÇSOY
22.02.2009, 09:05
tribünlerde bölünme küçülme anlamında oldugu vakit elbette kötü..ama bölünerek büyüme gelişme yönünde adımlar atıldıgı vakit(ki ben bunu öyle görüyorum) sakıncalı bir durum olarak algılamamak lazımdır..
mazakalar da kendi içinde başka bir örgütlenme içerisine girmiş 'belsin tayfa' diye elbette güzel..
zamanında bunları yapmaya çok ugraşmıştık Dirgenali yapmıştıda ama ne yazıkki devamlılıgı saglayamamıştılar..
her neyse takımı için samimi duygularla birşeyler yapmaya çalışanların her zaman yanındayım..sempatizanlarıyım
LEVENT ŞEKER
23.02.2009, 22:16
Herkes bir grup kuruyor kafasına göre bakalım ne kadar sürecek bu gruplar
Herkes bir grup kuruyor kafasına göre bakalım ne kadar sürecek bu gruplar
yeni grubun destekçisi kilci olacak :good:
FANATİK38
24.02.2009, 10:15
Bakalım hayırlısı biz iki dernek isterken bu seferde 3-4 olacak inşallah ank.gücü gibi olmayız.
m.emin38
24.02.2009, 10:32
yeni grubun destekçisi kilci olacak :good:
yeni grup dernek bidahamı dernek kuruluyo,oyuncak oldu artık dernek kurmak hali hazırda iki tane dernek var işte...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.