Tam Sürümü Gör : TSL 18.Hafta | Kayserisporumuz 0-0 Sivasspor
TSL 18.Hafta
http://www.kayserispor.org/logolar/kayseri.jpg (http://www.kayserispor.org/logolar/kayseri.jpg) http://www.kayserispor.org/logolar/sivas.jpg (http://www.kayserispor.org/logolar/sivas.jpg)
31.01.2009
13:30
Adana 5 Ocak Stadyumu
LİG TV NAKLEN
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kayserispor, Sivasspor maçına evinde hazırlanıyor
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "Sivasspor maçını kazanarak yeniden tırmanışa geçeceğiz" dedi.
Sarı-kırmızılı oyuncular iki aşamalı Antalya kampı ve Atatürk Stadı'nın yıkılmasının ardından Adana'da oynadığı Türkiye Kupası ve lig maçlarının ardından Kayseri'ye dönerek, Sivasspor maçı hazırlıklarına Kadir Has Tesisleri'nde başladı. Defanstaki sakatlıklar yüzünden Gençlerbirliği maçına farklı bir onbirle çıkan Sarı-kırmızılı ekibin, Sivasspor maçını kazanarak yeniden tırmanışa geçeceğini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "Oyuncularımız haftalar sonrası Kayseri'de hazırlıklarını sürdürüp, Cuma günü Adana'ya geçecek. Şu anda sakat oyuncularımızın süratle iyileşmesini bekliyoruz. Devfanstaki sakatlıkların yanı sıra kırmızı kartla oyun dışı kalan Ali Turan'ın da yokluğu bizim için dezavantaj. Ancak, Anadolu derbisinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
KAYSERİSPOR'DA SAĞBEK SANCISI
Sarı-kırmızılı ekibin üç sezondur defansın sagına bir türlü çözüm bulamadığı belirlendi. Kayserispor son 3 sezondur sağbek sorununa Ankaraspor'dan kiralanan Muhammed Hanifi, ardından Galatasaray'dan kiralık Uğur ve Trabzonspor'dan kiralık Tayfun Cora ile geçici çözümler aradı. Sarı-kırmızılı ekipte Koray Çölgeçen'in sezon başındaki Süper Kupa maçında Galatasaray ile oynanan karşılaşmadaki sakatlığının ameliyata kadar gitmesi nedeniyle henüz forma giyememesi ve Durmuş'un bekleneni verememesi üzerine stoper Ali Turan ve açık oyuncusu Mehmet Eren'in defansın sağında oynaması da bu mevkiye çözüm getirmedi. Sporseverler, gol sıkıntısı çeken Kayserispor'da santrafor ve sağbek mevkilerindeki sıkıntının sonuçlara olumsuz yansıması üzerinde duruyor.
OKTAY ENSARİ - KAYSERİ / DHA
Muzaffer
26.01.2009, 14:14
Kötüde oynasa özledim takımımı :(
AH HASEKİ AH....
Mustafa K.
26.01.2009, 14:15
Sivas ardından Gs deplasman ardından Kocaeli deplasman ....
Zorlu bi döneme giriyoruz Allah yardımcımız Olsun
Kötüde oynasa özledim takımımı :(
AH HASEKİ AH....
harbiden de. AH HASEKİ AH. Bu kadar çile çekmemize sebeb oldunuz. Atatürk Stadını Özledim. Takımımı Özledim. Her hafta memlekete kaçmak için bahanem vardı :)
ibrahim.onur38
26.01.2009, 15:03
transfer zamanı bitti bitecek... eksik yerlere oyuncu almak yerene kadroyu halen yeterli gören kafkas hocanın nasıl bir politika izlediğini çok merak ediyorum...
bence sülo cangele ve toledo nun dışında kalan bütün yabancıları gönderip yerlerine sağlam ve kaliteli takviyeler yapılması lazım sezon sonunda.
sivas maçı bizim için çok önemli maç
bu maçı ne yapıp yapıp almalıyız başka yolu yok
hoca kulak ver bu seslere bunda hayal kırıklıgı yaşatmayın bizlere
BAŞARILAR KAYSERİSPORUM
ayrıca hurma bu hafta ki maça gelmesin
Sergio_Aguero
26.01.2009, 18:38
Hiç umudum yok açıkça söylemek gerekirse bu oyunla bu isteksizlikle sivas bizi duman eder
Kapadokyalı
26.01.2009, 19:30
Tolunay Kafkas mehmet eren yerine sağ bekte durmuşa görev verse ne kaybederdik.mehmet eren'in sağ tarafta ne kadar zorlandığını gördük.hamle zamanlamalarında hata vardı,pozisyon hataları vardı.Yahu biz gol atamıyoruz.siz tutup forvet elemanı mehmet ereni sağbek oynatıyorsunuz.yok madem durmuşu beğenmiyorsunuz neden boşuna para veriyorsunuz gönderin gitsin.
Eğer Kayserispor Kayserispor gibi oynarsa Sivasspor'un bize rakip olamayacağını herkes çok iyi biliyor ama takımdaki kopukluğu,isteksizliği gördükten sonra bizden çok daha iyi TAKIM olmayı başarabilmiş Sivasspor'u yensek ne değişir.önemli olan yönetimin ve hocanın kafa yapısının değişmesi.Şu bir gerçek ki Kayserispor maddi açıdan ve kadro kalitesi bakımından Sivasspordan üstün.ama Sivasspor şampiyonluğa oynarken Kayserispor ilk 5 e oynuyor.Zor bir periyottayız.üstüste zorlu maçlarımız var.eğer birazcık ruhunuz kaldıysa Sivasspor'u yenin.yoksa ilerleyen haftalar dahada kötü sonuçlar getirebilir.
İnşallah üzerime düşeni yapıp gitmek istiyorum sırf bu maç için sabırsızlanıorum :)
m.emin38
26.01.2009, 20:05
ARKADAŞLAR BU MACTA BİR DEGİŞİKLİK YAPALIM,MACI RADYODAN DEGİL LÜTFEN ADANADA STADDA TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM GECEN HAFTA YAŞANAN OLAYLAR BİZDE DERS OLMALI TAKIMIMIZA SAHİP CIKIP,BU TAKIMIN SAHİBİ BİZ YANİ TARAFTAR OLDUGUNU GÖSTERELİM,COK ZOR DEGİL,OTOBÜSLER AKIN AKIN GİTSİN ADANAYA,UYAN KAYSERİSPORLU!!!
:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping: :clapping:ARKADAŞLAR BU MACTA BİR DEGİŞİKLİK YAPALIM,MACI RADYODAN DEGİL LÜTFEN ADANADA STADDA TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM GECEN HAFTA YAŞANAN OLAYLAR BİZDE DERS OLMALI TAKIMIMIZA SAHİP CIKIP,BU TAKIMIN SAHİBİ BİZ YANİ TARAFTAR OLDUGUNU GÖSTERELİM,COK ZOR DEGİL,OTOBÜSLER AKIN AKIN GİTSİN ADANAYA,UYAN KAYSERİSPORLU!!!
belcikadan
26.01.2009, 20:43
Tolunay hoca hala takimin basindami inanilacak gibi degil nereye kadar israr edilecek hickimse tarafindan sevilmeyen takima hicbir katkisi olmayan defans futbolu oynatarak ve yaptigi transferlerle o guzelim takimi bitirdi ve hala takimin basinda ama bu hafta takimi cesaretli oynatarak sivasi yeneriz Tolunay hoca Trabzonu seviyorya anladiniz siz onu
tribundergi'de ads'lilerin yazdılarını şaşkınlıkla okudum.adamlar kayserispor taraftarı gibi biz girip soruna kadar destekleriz diyorlar.kayserispor taraftarı yönetimi tarafından resmen küçük düşürülmüş durumda.yönetimden ricam lütfen bu konuya bir açıklık getirmeleri ve kendi taraftarına sahip çıkmalarıdır
Mustafa Develioğlu
26.01.2009, 21:55
geçen haftaki gençlerbirliğ maçındaki gibi oynarsak sivastan 5 gol yeriz
bu oyunla sivas bizi dağıtır kimse kusura bakmasın herşey ortada
benim bir gram umudum yok kazanma adına
yemlihali
27.01.2009, 10:36
bu maç için yeterli sayıda otobüs ayarlanmalı şimdiden otobüs için çalışmalar başlatılmalı hatta sitemizde sivas maçı için otobüs konusu açılmalı çünkü gitmek isteyen çok olacak gelecek tepkilerden korkan yönetim çok sayıda taraftar götürmek istemiyecek
Bu maçi hoca alacagiz diyor haydi bakalim bekleyip görelim daha neler söyleyecek maçtan sonra sahsen benim bu maçtan ve bundan sonraki maçlardan da hiç umudum yok
batıkan_develi
27.01.2009, 11:10
önümüzdeki 2 maçtan en az 4 puan alamazsak bizim için lig biter!!!
ne yapip edip bu mac alinmali baska yolu yok
Peşindeyiz
27.01.2009, 11:53
Otobüs sıkıntısı yaşanacak, tepkiden korkan yönetimden herşey beklenir..
Muzaffer
27.01.2009, 12:34
inşallah,bu maça izin alıp gitmeyi planlıyorum.
Maç ya berabere yada yenilgiyle bitecektir.
Malesef Kayserispor a hiç şans tanımıyorum.
Ortalık toz duman yinede belli olmaz.
circassian
27.01.2009, 13:05
lanetolası lig tv bu maçı göstersin artık adanaya gidemeyecek kayserisporlu ve svs lı taraftarlar hiç değilse ordan izler. radyoda dinlemiştim sivas yönetimi onun için harekete geçmiş. inş maç canlı yayınlanırda izleriz.
maça gelecek olursak hakkaten sitenin %90 nının umudu yokk ama bnm umudum var bu maç için ilk 2 maçımızda en az 4 puan alacağımızı düşünüorum. tabi sadece bi ümit. umarım gerçekleşir. tolunay kafkas ta çözüm üretmesi lazım artık. sakatlık var diye sexonu bitiricez bu şekiilde. sonra avrupaya gidemicez. kadir has arenayada ilk yılında yazık olacak. umarım çözüm üretmiştir takımın gidişatına sayın tolunay. kesinlikle ilk gölü bizim bulmamız lazım. sonradan çeviremioruz çünkü
kaka_leite
27.01.2009, 14:48
bu maç çok şeyi değiştirecek çokkkkkkkkkk
bu maç bizim çok önemli maç
sivası adananın çimlerine gömmeliyiz tabii ki gençler maçındaki oyun anlayışıyla yenmemiz tabii ki rüya ama biz kötü rüya görmek istemiyoz
hoca uyuma bu maç bizim olmalı yoksa istifanı açıkla biz de bay bay diyek sana
Benim icin bu mac R.madrid den daha önemli .. Madridle yapsak yenmeyi bu kadar istemem .
Cörekdere38
27.01.2009, 16:04
gecen sezOn gibi sivasa puanlari hediye ederiz cünkü onlarin hedefi var bizim yok bizde iyi niyetliyiz ya maci "veririz": NEDE OLSA HEDEFIMIZE ULASAMADIK TÜRKIYE KUPASINDA:
COK MERAK EDIYORUM ÖNÜMÜZDEKI 3 MACI KAYBEDERSEK TOLUNAY VE HURMAYI GÖNDERIRLERMI VE YÖNETIM ISTIFA EDERMI ÖYLE OLACAKSA IYI OLUR ZATEN O MACLARIN HEPSINI KAYBEDERIZ VE EN FAZLA 2 PUAN CIKARIRIZ HAYIRLISI NEYSE O OLSUN!!!
<table style="border-collapse: collapse;" id="table61" width="100%" border="0" cellpadding="0" height="165"><tbody><tr> <td style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" height="21"> <table style="border-collapse: collapse;" id="table62" width="100%" border="0" bordercolor="#787878" cellpadding="0" height="22"> <tbody><tr> <td style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); background-position: left top; background-repeat: repeat-y;" bordercolor="#666666" width="542" background="images/menutop.jpg" height="35"> Biletler satışa çıktı
</td> </tr> </tbody></table>
</td> </tr> <tr> <td style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="justify">
http://www.kayserispor.org.tr/haberphoto/bilet_kssiv.jpgKayserisporumuz'un Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında 31 Ocak 2009 Cumartesi günü saat 14:00'te Adana 5 Ocak Stadyumu'nda Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkmıştır.
</td> </tr> <tr> <td style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="justify"> </td> </tr> <tr> <td style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="justify"> Kayserispor-Sivasspor mücadelesinin biletleri Perşembe gününe kadar Kayseri'de, Peşerşembe gününden sonra Adana'da satılacaktır.
Bilet Fiyatları:
Kale Arkası: 10 TL
Maraton: 20 TL
Alt Kapalı: 30 TL
Üst Kapalı: 40 TL
Misafir Tribünü: 20 TL
www.kayserispor.org.tr
</td></tr></tbody></table>
kayserispor derbilerde hep üstün gelmistir
bu mac bizim
osmanbaba
27.01.2009, 19:06
kayserispor derbilerde hep üstün gelmistir
bu mac bizimBeyler bu maç sizin için çok önemli bence,takımda bir istikrarsızlık var,bu maça tabiki daha fazla taraftar gelecektir(yağmur olmazsa kesin)tüm kayserispor hastası gardaşlarımı adanamıza beklerim.Bir önceki maçta da yaptığım gibi bu maçtada kayserispora ölümüne destek vereceğim.Ben bir Adana Demirspor taraftarıyım hatta hastasıyım. İnşallah bizim de bir gün kayseriye işimiz düşer de gelir bi mantı yerik
Adana,demirsporludur
Kayserispor ULAN
Sergio_Aguero
27.01.2009, 19:46
Defansta çok sıkıntımız varmış umarım sağlam bir 11le çıkarız bu maçıda kaybedersek zaten büyük ihtimal gsyede yenilriiz ali samiyende ve lig bizim için resmen bitmiş olur gibi birşey olur ne düşmeye ne zirveye
m.emin38
27.01.2009, 20:05
Beyler bu maç sizin için çok önemli bence,takımda bir istikrarsızlık var,bu maça tabiki daha fazla taraftar gelecektir(yağmur olmazsa kesin)tüm kayserispor hastası gardaşlarımı adanamıza beklerim.Bir önceki maçta da yaptığım gibi bu maçtada kayserispora ölümüne destek vereceğim.Ben bir Adana Demirspor taraftarıyım hatta hastasıyım. İnşallah bizim de bir gün kayseriye işimiz düşer de gelir bi mantı yerik
Adana,demirsporludur
Kayserispor ULAN
eyw..
bizim yönetim bizi size yanlış tanıttı ve biz asla onların gözündeki gibi taraftar degiliz....BİZ KAYSERİSPOR SEVDALISIYIZ ve O ARMA NERDEYSE BİZ ORDAYIZ
Sivas'lılar Sitelerin De Çok Şımarık Şımarık Konuşuyorlardı Kayseri'ye 2 çekerik 2-0 Diye.İnşallah Agızlarının Cevaplarını Alırlar..
Kayseri'de derbi hazırlığı
Kayserispor, Cumartesi günü Adana'da lider Sivasspor ile oynayacağı Anadolu derbisine haftalar sonra döndüğü evinde hazırlanıyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "Sivasspor maçını kazanarak yeniden tırmanışa geçeceğiz" dedi.
Sarı-kırmızılı oyuncular iki aşamalı Antalya kampı ve Atatürk Stadı'nın yıkılmasının ardından Adana'da oynadığı Türkiye Kupası ve lig maçlarının ardından Kayseri'ye dönerek, Sivasspor maçı hazırlıklarına Kadir Has Tesisleri'nde başladı. Defanstaki sakatlıklar yüzünden Gençlerbirliği maçına farklı bir onbirle çıkan Sarı-kırmızılı ekibin, Sivasspor maçını kazanarak yeniden tırmanışa geçeceğini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Yücel Şahin, "Oyuncularımız haftalar sonrası Kayseri'de hazırlıklarını sürdürüp, Cuma günü Adana'ya geçecek. Şu anda sakat oyuncularımızın süratle iyileşmesini bekliyoruz. Devfanstaki sakatlıkların yanı sıra kırmızı kartla oyun dışı kalan Ali Turan'ın da yokluğu bizim için dezavantaj. Ancak, Anadolu derbisinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
KAYSERİSPOR'DA SAĞBEK SANCISI Sarı-kırmızılı ekibin üç sezondur defansın sagına bir türlü çözüm bulamadığı belirlendi. Kayserispor son 3 sezondur sağbek sorununa Ankaraspor'dan kiralanan Muhammed Hanifi, ardından Galatasaray'dan kiralık Uğur ve Trabzonspor'dan kiralık Tayfun Cora ile geçici çözümler aradı. Sarı-kırmızılı ekipte Koray Çölgeçen'in sezon başındaki Süper Kupa maçında Galatasaray ile oynanan karşılaşmadaki sakatlığının ameliyata kadar gitmesi nedeniyle henüz forma giyememesi ve Durmuş'un bekleneni verememesi üzerine stoper Ali Turan ve açık oyuncusu Mehmet Eren'in defansın sağında oynaması da bu mevkiye çözüm getirmedi. Sporseverler, gol sıkıntısı çeken Kayserispor'da santrafor ve sağbek mevkilerindeki sıkıntının sonuçlara olumsuz yansıması üzerinde duruyor.
cangele21
27.01.2009, 20:32
bir zamanlar 5 atıp madara ettiğimiz takım şimdi bizle dalga geçiyor düştüğümüz duruma bak yav
Evet nasıl 5 atmıştık ama:) İlhan Parlak en erken golü atmıştı sanırım..
38ölümüne38
27.01.2009, 21:00
bir zamanlar 5 atıp madara ettiğimiz takım şimdi bizle dalga geçiyor düştüğümüz duruma bak yav
Amaaaaaa Nerdeeee O eski KAYSERISPOR????
Insallah adanaya gidenler Sayin hurma ve Tolunay hocaya gerekli tepkiyi verirde bundan sonra bu takimda bi seyler degisir!!!
Cilginlar_38
27.01.2009, 21:09
Defansa kimi düsünüyor merak ediyorum. Bi Eren kaldi saglam aralarinda. Aceba Aydin ve Toledo`da düzelme var`mi?
Zor maç. ALLAH sonumuzu hayir etsin. çooooook zor bir periyotà giriyoruz arkadaslar.
sivas samiyende gs ile 1-1 berabere kaldı kupada 3 gun icinde oynadıkları iki mactada yenilmediler.
acayip moralli olacaklar fakat bizim maca yorgun cıkacaklar
zaten kadroları kısıtlı alternatifleri yok
bize gelince g.birligi macından beri kötü bir hava var takımda eski inac ve istek yok
defansda ali turan cezası nedeniyle olmayacak toledonun sakatlıgı ne alemde bilinmiyor
forvet hattımız zaten cangele ye kalmıs durumda kalede degisen bir sey yok g.birligin attıgı ikinci golde kapattıgı köseden gol yiyor sülaymano macın kader adamı mehmet topuz olacaktır iyi gününde olursa galibiyete yakın taraf biziz
alınacak bir galibiyet cok önem tasıyor bizim acımızdan ve ligin seyri acısından
saldır kayserisporum
Herşeye rağmen Kayserispor..
belcikadan
28.01.2009, 01:02
Tolunay bey eger bu macida kaybedersen sakin kayseriye donme biraz onurun varsa istifa et ve bavulunu al cok sevdigin Trabzona git guzelim Kayserisporumuzu bitirdin gun gelecek senden kurtulacagiz ama ve sampiyon olacagiz sana ragmen
Tolunay Trabzonda Karadenizspor un Ofspor un felan anca başına gecer ..
Gitsin artık masaya yumrugunu vuracak biri gelsin ..
CILGINCA38
28.01.2009, 01:44
Sivas firtina gibi.. Umarim o firtinada savrulup gitmeyiz..
Roberto Hongo
28.01.2009, 01:53
Takımıma sonuna kadar güveniyorum ancak bu maç kesinlikle zor geçecektir. Moral bulmamız için tam zamanı, eğer kaybedersek bir sonraki maç Ali Sami Yen'de, yani mağlubiyet serisi söz konusu olabilir. Bu durumda çoğunluğun istediği istifalar, görev değişimleri gerçekleşebilir. Ancak bana göre yönetim ve idari kadro Kadir Has'ta oynayana kadar sessiz kalacaklar. Bakalım, olanları ancak zaman gösterecek. Umarım Sivasspor'u yeneriz.
Her zaman, her yerde Kayserispor
y_d_yazici
28.01.2009, 08:29
Bu haftanın üzücü taraflarından biri, aşağıdan gelen tazyikin kesilmesiydi: Ligin en az gol yiyen takımı Kayserispor, yeni stadı yetişmeden eskisini yıkmak zorunda kaldığı için Adana'da ağırladığı Gençlerbirliği'ne 3-1 gibi çarpıcı bir skorla yenildi. Böylece lider Sivas'tan iyice uazağa düştü. Ve diğer ümidimiz Gaziantepspor da Eskişehir'de, Deumi'yle öne geçtiği maçta 78'de Batuhan'a engel olamadı, 1-1'lik beraberlikle yetindi. Böylece bu ikili zirve grubundan kopmaya başladı, Belediye'yi 2-0 yenen Bursaspor'u da aralarına alarak orta sıralarda amaçsız bir güruh haline geldiler.
ntvsporda bir yazarın haftayı değerlendirmesinde bize yönelik yazdığı kısım. ne kadar acı buduruma düşmemeliydik:((
aleminkralı0138
28.01.2009, 08:47
arkadaşlar bu cumartesi sivasspor maçına adanaya akalım takımımızı adanada yalnız bırakmayalım bu günlerde takımımızın bize çok ihtiyacı var.hadiyin kayserliler adanaya... EN BÜYÜK KAYSERİSPOR
imparator38
28.01.2009, 10:25
Bu maçı alıp, kendimizi göstermeli ve çıkışa geçmeliyiz, en azından 5. olarak ligi kapatıp avrupaya gitmeliyiz.
Sivasspor dün özellikle gs karşısında 2.yarıda güzel ve atak bir futbol sergiledi bizim maçtada Abdurrahman Balili ve eğer oynarsa yeni transferlerine dikkat etmemiz lazım
ajansspor.com
28.01.2009, 10:50
Kayserispor, Sivasspor ile hafta sonu yapacağı karşılaşmaya günde çift idmanla hazırlanırken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı! Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090128/kayseri_sivasa_bileniyor.html )
ARKadaslar mehmet eren de sakatlanmis
bu gidisle tarihi fark yiyecegez...
oyuncu kalmadi tolunayin sayesinde
sivasa karsi muhtemel onbirimiz
Souleymanou
Durmus Eren Tayfun Bilal
M.Topuz Saidou Abdullah Umut
Aghahowa Cangele
Yedekler:Yusuf,Turgay,Olembe,Tevfik,Furkan,Ragip,B ayram
sakat veya durumu belli olmayanlar: toledo,aydin,ali,mehmet eren,koray,purovic
hoca bu maçı mutlaka almalıyız ne olursa olsun artık
sivasın havasını söndürmek zorundayız bizim tahtımızı ele geçirecek buna asla izin vermeyecegiz
gençler maçındaki oyunu görmek istemiyoz sivas maçında
H.KaanK.K
28.01.2009, 11:48
Tolunay Kafkas mehmet eren yerine sağ bekte durmuşa görev verse ne kaybederdik.mehmet eren'in sağ tarafta ne kadar zorlandığını gördük.hamle zamanlamalarında hata vardı,pozisyon hataları vardı.Yahu biz gol atamıyoruz.siz tutup forvet elemanı mehmet ereni sağbek oynatıyorsunuz.yok madem durmuşu beğenmiyorsunuz neden boşuna para veriyorsunuz gönderin gitsin.
Eğer Kayserispor Kayserispor gibi oynarsa Sivasspor'un bize rakip olamayacağını herkes çok iyi biliyor ama takımdaki kopukluğu,isteksizliği gördükten sonra bizden çok daha iyi TAKIM olmayı başarabilmiş Sivasspor'u yensek ne değişir.önemli olan yönetimin ve hocanın kafa yapısının değişmesi.Şu bir gerçek ki Kayserispor maddi açıdan ve kadro kalitesi bakımından Sivasspordan üstün.ama Sivasspor şampiyonluğa oynarken Kayserispor ilk 5 e oynuyor.Zor bir periyottayız.üstüste zorlu maçlarımız var.eğer birazcık ruhunuz kaldıysa Sivasspor'u yenin.yoksa ilerleyen haftalar dahada kötü sonuçlar getirebilir.
durmuş? izlemedin kardeş sen galiba durmuşu şu an kadromuzdaki en kötü futbolcu gerçekten durmuşun m.erenden iyi olduğuna nası kanaat getirdin anlayamadım ali turan bile durmuştan daha iyi sağ bek oynuyor...
bu arada önerim olembe ya da ragıptan birini sağ beke çekmek olembe oynar ama sol olduğu için zorlanabilir ama rago oynar...
bilet fiyatlarında bi degişiklik yok nedense
yönetim bilet fiyatları yine pahalı buna bi çare bul biraz indirsen nolacaktı
ne söylesek boş
Kapadokyalı
28.01.2009, 12:47
durmuş? izlemedin kardeş sen galiba durmuşu şu an kadromuzdaki en kötü futbolcu gerçekten durmuşun m.erenden iyi olduğuna nası kanaat getirdin anlayamadım ali turan bile durmuştan daha iyi sağ bek oynuyor...
bu arada önerim olembe ya da ragıptan birini sağ beke çekmek olembe oynar ama sol olduğu için zorlanabilir ama rago oynar...
sende mehmet erenin hatalarını görmedin galiba.aynı turgayla forvet oynadığımız gibi devam bu kafayla.
sende mehmet erenin hatalarını görmedin galiba.aynı turgayla forvet oynadığımız gibi devam bu kafayla.
Durmuş ne kadar kötü de olsa M.Eren'den daha iyi bir bek olacağı kesin.çünkü her mevkiinin kendine göre bazı kuralları vardır.M.Eren'in zamanlama hataları,pozisyon hataları,kademe hataları vs... kötüde olsa bir sağbeki sağ'da oynatmak bir forveti oynatmaktan daha akıllıca.Hemde bu forveti gol sıkıntısı çektiğin bir dönemde sağbek oynatıyorsan.
Peşindeyiz
28.01.2009, 13:35
Sivas'tan Nefret Ederim. Benim için bu maçı alsınlar diğer maçlar umrumda DeğiL.
Muzaffer
28.01.2009, 13:43
M.Eren hangi arada sakatlanmış?
Nasıl antreman bu nasıl kulüp doktoru bu?
Takım ha bire sakat oyuncu üretiyor.
Buna biri dur desin artık.
Sakatlananlarda düzelmiyor..
Yakında MehmetTopuzuda forvet mevkisinde görücez şaşırmayalım ..
Yakında MehmetTopuzuda forvet mevkisinde görücez şaşırmayalım ..
yanlıs hatırlamıyorsam ts macında bizzat forvette oynattı tolunay
Mustafa K.
28.01.2009, 16:08
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_gh_Tolunay_Kafkas001.jpg
Sivas'ı yenebilecek güçteyiz"
Kayserispor, ligin 18. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları sürdürüyor.
Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmana koşuyla başlayan sarı-kırmızılılar, kısa pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Sakatlığı süren Koray antrenmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Puroviç, Aydın, Ragıp ve Toledo, takımdan ayrı çalıştı. Puroviç, Koray ve Aydın'ın Sivasspor maçında oynayamayacakları, Ragıp ve Toledo'nun durumlarının ise maç günü belli olacağı belirtildi.
Teknik direktör Kafkas, Gençlerbirliği maçında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade ederek, takımdaki eksiklere rağmen Sivasspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Sivasspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Kafkas, ''Son dönemlerde Anadolu takımlarının gücü ligde hissedilmeye başlandı. Bu takımlar arasında Kayserispor da var. Sivasspor'u yenebilecek güçteyiz. Bu maçı kazanıp, iyi yerlere gelmek istiyoruz'' dedi.
Bu arada, yeni kurulan Grup 38 Taraftarlar Derneği yönetici ve üyeleri Kadir Has Tesislerine gelerek, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti. Taraftarlar, tezahüratlarıyla takımlarının yanında oldukları mesajı verdiler.
haylas-38
28.01.2009, 16:14
hiç umudum yok :( ya barabere yada maç sivasınn :(
your_azrail38
28.01.2009, 16:51
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_gh_Tolunay_Kafkas001.jpg
Sivas'ı yenebilecek güçteyiz"
Kayserispor, ligin 18. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları sürdürüyor.
Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmana koşuyla başlayan sarı-kırmızılılar, kısa pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Sakatlığı süren Koray antrenmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Puroviç, Aydın, Ragıp ve Toledo, takımdan ayrı çalıştı. Puroviç, Koray ve Aydın'ın Sivasspor maçında oynayamayacakları, Ragıp ve Toledo'nun durumlarının ise maç günü belli olacağı belirtildi.
Teknik direktör Kafkas, Gençlerbirliği maçında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade ederek, takımdaki eksiklere rağmen Sivasspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Sivasspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Kafkas, ''Son dönemlerde Anadolu takımlarının gücü ligde hissedilmeye başlandı. Bu takımlar arasında Kayserispor da var. Sivasspor'u yenebilecek güçteyiz. Bu maçı kazanıp, iyi yerlere gelmek istiyoruz'' dedi.
Bu arada, yeni kurulan Grup 38 Taraftarlar Derneği yönetici ve üyeleri Kadir Has Tesislerine gelerek, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti. Taraftarlar, tezahüratlarıyla takımlarının yanında oldukları mesajı verdiler.
Bu açıklama nası bir açıklamadır ya Sivassporu yenebilcek güçteyiz ne demektir....Elindeki kadro kimde var Tolunay Kafkas.....Sivasspora bakalım Musa Aydın,Mehmet Yıldız;Sedat Bayrak,Murat Sözgelmez gibi bir sürü isimsiz futbolcu Bülent Uygun sayesinde bir yerlere geldi....Şu an Sivas'ın en etkili oyuncularından birini Balili'yi kim gönderdi acaba.....Kimin elinde 3 sene önce satsan sivasspor'u alacak olan Mehmet Topuz var,,,,3 yıl önce geleceğin 50 büyük yıldızı arasında gösterilen Aghahowa var,,,kimin elinde Türkiye'nin en iyi savunması var......Kimin elinde bu kadar genç oyuncular var seni anlamak mümkün değil anlayamıyorum.......
Erkann_38
28.01.2009, 19:03
Sivas'tan Nefret Ederim. Benim için bu maçı alsınlar diğer maçlar umrumda DeğiL.
aynen vallah:gleam:
--------Süleymanu---------
m.eren Eren toledo bilal
(durmus)
M.topuz Saido abdulah olembe(mhmet eren,umut)
(ragıp)
CangeLe Turgay(agahowa)
http://www.kayserianadoluhaber.com/boyutlandir.asp?path=C:\siteler\kayserianadoluhabe r.com\httpdocs\images\kayseri_haber_00527.jpg&Width=250
BÜYÜK SIKINTI
Defans çöktü. Sivasspor maçı öncesi teknik heyet stoper bulamıyor. Son çare Delio Toledo Rodas.
<SCRIPT type=text/javascript><!--google_ad_client = "pub-0687620288363056";//250x250, oluşturulma 16.11.2007google_ad_slot = "3136270345";google_ad_width = 250;google_ad_height = 250;//--></SCRIPT><SCRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript></SCRIPT><SCRIPT src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/test_domain.js"></SCRIPT><SCRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/render_ads.js"></SCRIPT><SCRIPT>window.google_render_ad();</SCRIPT>
AYDIN SAKA, ALİ CEZALI
LİGİN ilk yarısında en az gol yiyen takım olma unvanı taşıyan Kayserispor'da defans sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Defans oyuncuları ve kalecinin başarıları sonucunda ligin ilk yarısında kalesinde gördüğü 7 golle en az gol yiyen takım olan Kayserispor, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle sıkıntıya düştü. Defansın başarılı oyuncularından Toledo ve Aydın'ın sakatlığından sonra, Ali Turan'ın Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşmesi sıkıntıyı artırdı.
DEFANSTA BÜYÜK SIKINTI
TEKNİK Direktör Tolunay Kafkas yaptığı açıklamada, takımın iyi mücadele etmesine rağmen gol bulmakta sıkıntı çektiğini, uzun süredir forvet sıkıntısı yaşadıklarını hatırlattı. Ligin başından itibaren şanssız sakatlıkların peşlerini bırakmadığını, şimdi de defans bölgesinde sıkıntıya düştüklerini ifade eden Kafkas, şunları söyledi: ''Defansımızın bel kemiği olan oyuncularımızdan Toledo'nun sakatlığı henüz geçmedi. Toledo'nun Sivasspor maçına yetişmesi için yoğun çaba sarf ediliyor, ama karşılaşmada oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Yine sakatlığı bulunan Aydın da büyük ihtimalle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkların üstüne bir de Ali Turan'ın kırmızı kart cezalısı olması eklendi. Forvet sorunumuzdan sonra şimdi de defans sıkıntımız başladı. Ancak, biz güçlü bir ekibiz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın yerine forma giyecek başka oyuncularımız var. Tüm sıkıntılara rağmen Sivasspor'u yenerek Gençlerbirliği yenilgisini telafi edeceğiz.''
<SCRIPT src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/test_domain.js"></SCRIPT><SCRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/render_ads.js"></SCRIPT><SCRIPT>window.google_render_ad();</SCRIPT><IFRAME name=google_ads_frame marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=undefined&dt=1233165182342&format=undefinedxundefined&output=html&correlator=1233165182342&ea=0&frm=1&ga_vid=1819502820395559000.1233164763&ga_sid=1233164763&ga_hid=1180163224&ga_fc=true&flash=10.0.12.36&u_h=768&u_w=1024&u_ah=734&u_aw=1024&u_cd=32&u_tz=120&u_his=23&u_java=true&dtd=30" frameBorder=0 scrolling=no allowTransparency></IFRAME><SCRIPT>window.google_render_ad();</SCRIPT>
Alper MUTLU
28.01.2009, 21:53
Görünen köy klavuz istemez dostlar. Gs, Fb ya da Bjk maçlarında bile takımımdan daha umutluydum. Bu maçta inşallah galip geliriz ama sivasspor iyi bir form tuturmuş durumda. İnşallah yeniliriz ve artık başarılı olduğunu savunmadığım Teknik ve kulüp yönetimi istifa eder.
haylas-38
29.01.2009, 09:12
bi defansımız vardı oda gittii forvet desen yok orta saha desen yok :(
Cilginlar_38
29.01.2009, 09:16
Kayserispor
Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Tolunay Kafkas, 3-1’lik Gençlerbirliği yenilgisine değindi. Kafkas, “Biz sadece sendeledik, ayağa kalkmak zorundayız. İyiler sendeler ama düşmez. Sivasspor karşısında 3 puan istiyoruz. Bundan sonra rakibimiz kim olursa olsun kazanmak zorundayız. Kredimiz tükenmeye başladı” dedi.
FANATIK
Hoca sonunda kredisinin bittigini anladi galiba....
ajansspor.com
29.01.2009, 11:40
Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında 31 Ocak Cumartesi günü saat 13:30'da Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Sivasspor maçının bilet fiyatlarının belirlendiği bildirildi. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090129/kayserisivas_bilet_fiyatlari.html )
vay be şu maç öncesi yaşadıgımız talihsizlere bak
forvet hattında sıkıntımız vardı bi de defans eklendi başımız agrımaz İNŞALLAH bu maçta
okadar konuulursa olacağıbuydu zaten. ne yapacaklarsa şimdi.
tolunay hoca umarım dedigin gibi olur sivas maçını alırız
amma alamazsak vay halimize ele güne rezil oluruz onun için bu maçı ne edin edin alın
KAYSERİYE eli boş gelmeyin sabrımızı taşırmayın
ali38_38
29.01.2009, 12:35
Bu maçı almamız çok zor sivas havaya girmiş bizim halimiz ortada , Allah sonumuzu hayır etsin bence berabere biter
yıkılan sadece stad olmadı bence...sivas a yenilelim diyen taraftarlara hayret ediyorum benim çok umurumda sivasın şampiyonluğu hertürlü kazanmalıyız bu maçı ...
<table style="background-image: url(App_Themes/TFF_Default/Images/design/gri.cizgigolge2.gif);" class="marginB altaBG" width="507" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="26"><tbody><tr><td style="padding-bottom: 8px;">Turkcell Süper Lig 18. hafta hakemleri
tff.org.tr
</td> <td style="padding-bottom: 8px;" align="right">
</td> </tr> </tbody></table> Turkcell Süper Lig 18. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı.
<center>
Turkcell Super Lig - 18 . Hafta </center>
<table width="100%" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr> <td style="text-align: center;" nowrap="nowrap">Tarih-Saat </td> <td style="text-align: center;">Stat </td> <td style="text-align: center;">Ev Sahibi Takım </td> <td style="text-align: center;">Skor </td> <td style="text-align: center;">Misafir Takım </td> <td style="width: 155px; text-align: center;">Hakemler </td></tr> <tr> <td style="text-align: center;">31.01.2009
13:30 </td> <td style="text-align: center;">ADANA 5 OCAK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=1) </td> <td style="text-align: center;">KAYSERİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=72) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73223) </td> <td style="text-align: center;">SİVASSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=74) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) CÜNEYT ÇAKIR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18626)
(Y) ORKUN AKTAŞ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19725)
(Y) SÜLEYMAN ÖZAY (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19811)
(D) ABDULLAH KALAFATOĞLU (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18999)
</td></tr> <tr> <td style="text-align: center;">31.01.2009
14:00 </td> <td style="text-align: center;">KOCAELİ İSMETPAŞA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=126) </td> <td style="text-align: center;">KOCAELİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=132) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73226) </td> <td style="text-align: center;">GENÇLERBİRLİĞİ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3606) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) ABDULLAH YILMAZ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19585)
(Y) ALİ ZAĞLI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20074)
(Y) BAHTİYAR BİRİNCİ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20195)
(D) MUHAMMET BAŞKAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19757)
16:00 </td> <td style="text-align: center;">YENİKENT ASAŞ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=20) </td> <td style="text-align: center;">ANKARASPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=4355) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73228) </td> <td style="text-align: center;">TRABZONSPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3596) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) BÜLENT YILDIRIM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18699)
(Y) ASIM YUSUF ÖZ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19948)
(Y) ÖZGÜR FATİH KALAYCI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20148)
(D) HÜSEYİN SABANCI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19769)
19:00 </td> <td style="text-align: center;">DENİZLİ ATATÜRK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=55) </td> <td style="text-align: center;">DENİZLİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=81) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73231) </td> <td style="text-align: center;">GALATASARAY A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3604) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) KORAY GENÇERLER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18913)
(Y) VOLKAN NARİNÇ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18552)
(Y) ARKIN AKGÖL (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20255)
(D) ERBAY ALDEMİR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18346)
</td></tr> <tr> <td style="text-align: center;">01.02.2009
14:00 </td> <td style="text-align: center;">ANKARA 19 MAYIS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11) </td> <td style="text-align: center;">MKE ANKARAGÜCÜ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3595) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73229) </td> <td style="text-align: center;">KONYASPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3600) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) FIRAT AYDINUS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18620)
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18213)
(Y) EMİN YILDIRIM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20355)
(D) İLKER MERAL (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19021)
14:00 </td> <td style="text-align: center;">BURSA ATATÜRK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=44) </td> <td style="text-align: center;">BURSASPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3601) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73224) </td> <td style="text-align: center;">HACETTEPE SPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=1211) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) SERKAN ÇINAR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19713)
(Y) BAHATTİN DURAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18630)
(Y) MURAT ŞAHİN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18607)
(D) OSMAN YİĞİT UZER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19397)
14:00 </td> <td style="text-align: center;">ESKİŞEHİR ATATÜRK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=66) </td> <td style="text-align: center;">ESKİŞEHİRSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73225) </td> <td style="text-align: center;">BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3665) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) HAKAN ÖZKAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=17913)
(Y) ERDİNÇ SEZERTAM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19633)
(Y) EKREM KAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19083)
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18085)
17:00 </td> <td style="text-align: center;">FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=86) </td> <td style="text-align: center;">FENERBAHÇE (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3592) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73227) </td> <td style="text-align: center;">GAZİANTEPSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=116) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) ÖZGÜÇ TÜRKALP (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19048)
(Y) SERKAN GENÇERLER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18914)
(Y) HÜSEYİN FİDAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20152)
(D) MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19372)
20:00 </td> <td style="text-align: center;">BJK İNÖNÜ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=85) </td> <td style="text-align: center;">BEŞİKTAŞ A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3590) </td> <td style="text-align: center;">- (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73230) </td> <td style="text-align: center;">ANTALYASPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=52) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap">(O) TOLGA ÖZKALFA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19089)
(Y) CEM SATMAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20183)
(Y) NİHAT MIZRAK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19426)
(D) TANER GİZLENCİ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19996) </td></tr></tbody></table>
Sivas Tolunayın Trabzonunun şampıyonlukdaki yarışı ölümüne oynatır bizimkileri.
Kayserispor çekinmiyor
http://www.fotomac.com.tr/2009/01/29/im/51C5769E73E86A4E9245BAF7x.jpg <!--~hb~-->
İkinci yarıya G.Birliği yenilgisi ile başlayan Kayseri, Sivas ile oynayacağı maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Sivas'ın ligin en güçlü ekiplerinden olduğunu belirten teknik patron Tolunay Kafkas, "Biz de iyi takımız. Eksiklere rağmen kazanacağız" dedi. <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right border=0><TBODY><TR><TD><SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript><!--if (!document.sbnr_used) document.sbnr_used = ',';document.write ("<" + "script language='JavaScript' type='text/javascript' src='");document.write ("http://ads.sabah.com.tr/adserver/sbnr.ads?");document.write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");document.write ("&exclude=" + document.sbnr_used);if (document.referer)document.write ("&referer=" + escape(document.referer));document.write ("'><" + "/script>");//--></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript src="http://ads.sabah.com.tr/adserver/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," type=text/javascript></SCRIPT><NOSCRIPT>http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)</NOSCRIPT></TD></TR></TBODY></TABLE>
<!--~hs~-->
Toledo Stoper de oynayacak,Bilal Aziz Sol bekde.
osmanbaba
29.01.2009, 13:55
beyler bu maçların telafisi çok zor olabilir.Sivas çok iyi form tutmuş durumda ,ne de olsa ligimizin lideri,kayseri de de bir istikrarsızlık söz konusu.Bunu kırmak için kayseriye Adanamızda desteğiniz lazım.Ne olursa olsun siz siz olun taraftarlığınızı gösterin.Ben de bir adanalı olarak burda desteğimi sonuna kadar vereceğim.Sonra tolunay demesin taraftarımızdan eksik oynadık fln diye...
Adana,demirsporludur
Kayserispor ULAN
belcikadan
29.01.2009, 14:36
ya arkadaslar bana biri mantikli bir tane sebep soyleyebilirmi biz tolunay hocada neden hala israr ediyoruz bitirdi guzelim takimi
ya arkadaslar bana biri mantikli bir tane sebep soyleyebilirmi biz tolunay hocada neden hala israr ediyoruz bitirdi guzelim takimi
Ya kardeşim ne diyorsun sen takım daha küme düşme potasına gelmedi yani Tolunay ın gitmesi için küme düşme potasına gelmemiz gerekir ...
Muzaffer
29.01.2009, 17:13
Haberlerde atılan başlıklarla zaten bizim ne duruma geldiğimiz ortada.
şimdi takım sivasa yenilirse ne olacak? yani yenilse ne olacak yenilmese ne olacak.
Ziya DİNÇSOY
29.01.2009, 18:16
maçı büyük ihtimal sivas kazanacaktır ama olsun bizler yinede takımımızın yanında olacagız..her yerde ve şartta
Cilginlar_38
29.01.2009, 19:39
Haber basliklari bu takima hiç yakismiyor. Bu takimi bu durumlara getiren hoca utansin.
Tausendsee
29.01.2009, 22:02
Belki benden daha iyi bilirsiniz ama bence bazi arkadaslarimiz tolunay hocaya haksizlik yapiyorlar. kupalari getirdiginde helal olsun hocam diyenler simdide istifaya cagiriyorlar. atasözü bosuna demiyorki "yigidi sirtindan vur fakat hakkini yeme" farz edelimki tolunay hoca istifa etti...yeni hocami gelip gol aticak ? tamam belki oyun sistemi defans agirlikli ama bu kadro ile gercekten baska sistem oynanmaz. bence su an kayserispor icin en iyi hoca tolunay hoca. sikintimiz acik... gol atma ve gol posisyon üretmekte sikinti yasiyoruz. bence tolunay hoca biraz daha cesur olmasi lazim. mesela agahowa...toplam 4 gol atmis bununda 3 tanesi FB ye...tolunay hoca daha iyi bilir fakat ben olsam yedege cekerim kardesim....arkanda gencecik tevfik var...hele bir iki mac arka arkaya oynat bu genci ya...sans tani...agayi yeterince gördük...adam sansiz su an...yedege cek....mesela puro ne is yapiyor su an ? bol bol yatiyor vallah....nasil olsa paralar tikir tikir ödeniyor kim takar kayserisporu dimi ? gönder kardesim....zararin neresinden dönersen kardir demi ? su an sakatlar cok demi ? getir gencleri gaza motive et saldirsinlar sivasa...ama tolunay hocayi cok severim...adam elinden geleni yapiyor ve kayserisporun basarisi icin hersey deniyor...adamin "istifasini" istemeden önce yaptiklarini ve iyiliklerini hatirliyalim....
ben almanyada yasadigim icin türkce klavuzum yok..yazimda bazi yanlisliklar olur hakkinizi helal edin...
saygilarimla
ali38_38
29.01.2009, 22:05
Aboo maçın hakemine bakın hele cüneyt çakır :D:D zaten umudum yoktu bu adamla birlikte hiç kazanamayız gerçi bütün hakemler bize ters ama bu biraz daha belli ediyor
Cilginlar_38
29.01.2009, 23:29
Senmisin hakkkem cüneyt çakir.
Sen olsanda olmasanda saydiracagiz Sivasa takir takir.
Roberto Hongo
29.01.2009, 23:44
Sakat ya da cezalı vs. geçin bunları. Takım sahaya 11 kişi çıkacak ve hepsi de aslanlar gibi mücadelesini verecek. Yense de yenilse de;
Her zaman her yerde, Kayserispor
Bülent Uygun tamamen havalandi. Kendisini Arsenal'dan üstün görmeye basladi. Onu indirmenin tam zamani :)
Peşindeyiz
30.01.2009, 00:27
Sivas'ta şampiyonluk sesleri!
Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Valimiz sayın Veysel Dalmaz'dan Belediye Başkanımız sayın Sami Aydın'a kadar, tüm bürokratlarımızın ve siyasilerimizin de bizleri desteklemeleri, şampiyonluğa olan inancımızı her geçen gün daha da pekiştiriyor'' dedi.
Otyakmaz, kulübün aylık olarak yayımlanan resmi yayın organı Sivasspor Dergisi'nin 10'uncu sayısının önsözünde, takımının başarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Sivasspor Sportif A.Ş. adına imtiyaz sahibi olduğu derginin ön sözüne ''Sevgili Yiğidolar'' sözleriyle başlayan Otyakmaz, ''Sivassporumuz'un 2008-2009 futbol sezonunu ikinci defa ve Anadolu takımları arasında bir rekora imza atarak lider bitirmesinin gururunu hep birlikte yaşarken, Türkiye Kupası'nda da emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
Kırmızı ile yazılı yerlere dikkat.. İyi Uykular Kayserispor Yönetimi ve Taraftarı..
http://www.kayserihaber.com.tr/boyutlandir.asp?path=C%3A%5Csiteler%5Ckayserihaber %2Ecom%2Etr%5Chttpdocs%5Cspor%5Fhaber%5Fresimleri% 5Cantre%5Fks%2Ejpg&Width=200 KAYSERİ YARA SARACAK
Kayserispor hafta sonu Anadolu derbisinde Sivasspor ile oynayacağı maça evinde hazırlanıyor. Gençlerbirliği yenilgisini unuttuklarını belirten Genel Menajer Süleyman Hurma, “Sivas maçını kazanıp yeniden tırmanışa geçeceğiz” dedi. SİVAS MESAİSİ BAŞLADI! Adana'da oynadığı ilk lig maçında Gençlerbirliği'ne 3–1 mağlup olan Kayserispor, bir günlük aranın ardından hafta sonu lider Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Karpuzatan Kadir Has Tesisleri’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yapılan antrenmana düz koşu ile başlayan Sarı-Kırmızılı futbolcular daha sonra kültür-fizik çalışmasının ardından yarım sahada 5’e 2 top çalışması yaparak idmanı tamamladılar. “ANADOLU DERBİSİ BİZİM” Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, defanstaki sakatlıklar yüzünden hafta sonu oynanan Gençlerbirliği maçına farklı bir onbirle çıktıklarını belirtti. Cumartesi günü yine Adana’da oynayacakları Sivasspor maçını kazanıp yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyleyen Hurma, “Oyuncularımız hazırlıklarını Cuma gününe kadar Kayseri’de sürdürecek. Şu anda takımda sakat oyuncularımızın süratle iyileşmesini bekliyoruz. Defanstaki sakatlıkların yanı sıra kırmızı kartla oyun dışı kalan Ali Turan'ın da yokluğu bizim için dezavantaj olacaktır. Ancak Anadolu derbisinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.
http://www.kayserihaber.com.tr/boyutlandir.asp?path=C%3A%5Csiteler%5Ckayserihaber %2Ecom%2Etr%5Chttpdocs%5Cspor%5Fhaber%5Fresimleri% 5Cmanset28%2Ejpg&Width=200 “YIKILMADIK, AYAKTAYIZ”
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda lider Sivasspor ile oynayacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını belirterek, “İyiler sendeler ama düşmez. Rakibin kim olduğu önemli değil. Milan da olsa ayağa kalkmalıyız” dedi. Adana 5 Ocak Stadyumu’nda bu kez lider Sivasspor ile karşılaşacak olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını Karpuzatan Kadir Has Tesisleri’nde sürdürüyor. “HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK” Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Sivasspor maçı hazırlıklarını Kayseri'de tamamlayıp Cuma günü yine Adana'ya gideceklerini söyledi. Gençlerbirliği yenilgisinin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Kafkas, bu maçtan çıkarılması gereken dersler olduğunu kaydetti. Atatürk stadının yıkılması ve yeni stadın yapım aşamasında olması nedeniyle maçlarına Adana’da devam edeceklerini belirten Kafkas, “İşin bir gerçeği var. Bizim için zor oluyor ama alışmak zorundayız. Aslında iyi bir başlangıç da yapamadık. Çok iyi hazırlandığımız, çok da umutlu olduğumuz Gençlerbirliği maçından maalesef büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldık” dedi. “İYİLER DÜŞMEZ, SENDELER” Sivasspor maçının oldukça zorlu geçeceğini belirten Kafkas, “Sivasspor'un yakaladığı çizgi onları bağlar. Şimdi biz kendi hesaplarımızın içerisindeyiz. 'İyiler düşmez, sendeler' diye bir söz vardır. Biz sendeledik, buradan kalkmak zorundayız. Rakibin karşımızda kim olduğu önemli değil. Milan da olsa ayağa kalkmalıyız. Biz güçlü insanlarız. Bunun sonucunda da, ben de, takımım da buradan çıkmak zorundayız. Hafta sonu bizim için bir fırsat. Rakibin Sivasspor veya Milan olması bence fark etmez. Bizim açımızdan tekrar ayağa kalmak için bir fırsat. Tek dezavantajımız Adana'da oynamış olmamızdır” şeklinde konuştu.
maca 24 saat kaldı
gidecek arkadasların yolu acık olsun
hakem tam bir tetikci bu konuda allah futbolcularımıza yardım etsin
gerci gs ile oynamadıgımızdan fazla bir sorun cıkmaz adam gsnin son iki derbi macında rakip takıma leblebi gibi kırmızı kart gösteriyordu
bu mac adanada olmasaydı yarın bilet bulunumazdı kayseride
neyse olan oldu artık gidecek tüm arkadaslar galibiyet alıp getirler bizde dinleriz artık
bu macı alacagız baska yolu yok!!!!!!!!
alamazsak bazı sahıslar!! adanada kalabilir
Kimin bileği bükülecek?
Ligde yaptığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve bu 7 maçın 5'i üst üste olmak üzere 6'sını kazanan Sivasspor, yarın Adana'da karşılaşacağı Kayserispor'u da yenerek liderliğini ve yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
Sivasspor, 18. haftada ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile yarın saat 13.30'da Adana 5 Ocak Stadı'nda karşılaşacak.
Ligin ilk haftasında Kayseri ekibi ile Sivas'ta 0-0 berabere kalan Sivasspor, Kayseri Kadir Has Stadı tamamlanana kadar maçlarını Adana 5 Ocak Stadı'nda oynama kararı alan Kayserispor'u yarın yenmenin planlarını yapıyor.
Ali Sami Yen Stadı'nda 27 Ocakta Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının ardından İstanbul'da kalan ve Riva'da yaptığı kampla Kayserispor maçına hazırlanan Sivasspor'da, bu maç öncesinde sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya'nın sakatlığı sürüyor.
Ligde bu sezon 6. haftada Ankaraspor'a deplasmanda 2-0 ile ilk yenilgisini alan Sivasspor, 10. haftada da Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmişti. Antalyaspor maçının ardından 11. haftada iç sahada Konyaspor'u 1-0 yenen, 12. haftada ise Trabzonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Sivasspor, daha sonra iç sahada Gaziantepspor'u 3-0, Hacettepe'yi 2-1, Galatasaray'ı 2-0, dış sahada ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 ve Gençlerbirliği'ni 1-0 yenmişti.
8. RANDEVU
Bugüne dek ikinci ligde, kupa maçlarında ve özel karşılaşmalarda birçok kez mücadele eden Sivasspor ile Kayserispor, yarın Adana'da bir kez daha karşı karşıya gelecek.
Süper ligde gösterdikleri performansla futbolseverlerin beğenisini toplayan, ligin flaş iki ekibi, yarın ligdeki 8. randevularına çıkacak. Bugüne dek iki ekip arasında ligde oynanan 7 maçta, Sivasspor'un 3, Kayserispor'un ise 1 galibiyeti bulunurken, 3 maç beraberlikte sonuçlanmıştı.
Anadolu derbisi olarak nitelendirilen maçı, Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Süleyman Özay'ın yapacağı karşılaşmada, Abdullah Kalafatoğlu dördüncü hakem olarak görev alacak.
Dikkatinizi çekerim hakem Istanbul bölgesi hakemi.
Tetikçi hakem yarin belkide çikarlar için yarin bizim lehimize çalisir....
Bülent Uygun tamamen havalandi. Kendisini Arsenal'dan üstün görmeye basladi. Onu indirmenin tam zamani :)
Olayları iyi okumalıyız..
Yanlış okuduğunuz zaman insanlara kin güdebiliriz işte böyle!!!
Arsen Wengerin elinde tüm imkanalr var,para ,altyapı,istikrar isteyen yönetim,tesisler,güzel zeminler,kurumsallaşma...Hepsi var Arsen Wengerde..Bunlar varken başarılı olması doğal..
Ama gelsin Konya'da,Kayseri'de,Sivas'ta,Ankara'da başarılı olsun o zaman ona başarlı diyeyim dedi..
YAni o imkanalrda başarılı olmak zor değil diyor..
Ortada kendini üstün görme yok..
Sivasın bi yerleri kalkmış..
ARKADASLAR EGER BU TOLUNAY HOCALIKTAN ANLIYORSA MEHMET OZHASEKIDEN KALECI OLUR.
INANIN BU ADAM HOCALIK FALAN BILMIYOR.
TRABZONDAKI ESKI ALT YAPI HOCALARIN TELEFON DIREKTIFLERIYLE TAKIM IDARE EDIYOR.
YARDIMCILARI KASAP MI MANAV MI BELIRSIZ?
BILMEDEN YAPTIRDIGI YANLIS ANTREMANLARDAN DOLAYI HER KAMP DONEMI KESIN 5 SAKAT
MEHMET EREN SAGBEK OYNAYACAK ENSON INSAN ONU SAGBEKTE OYNATIYOR.YEDIGIMIZ GOLLER VE TUM ATAKLAR HEP SAGDAN GELIYOR.MEHMET INDE SUCU YOK ADAM DEFANS DEGIL.GENCLERDEN YEDIGIMIZ 2.GOLE BAKIN NE DEDIGIMI ANLARSINIZ,AYAGINI UZATAMADI ADAM DAR ACIDAN ATTI.
KORAY GECEN YILDA SAKATLANDI YINE SAGBEK ALDIRMADI.DURMADAN SOL ORTAYA ADAM ALIYOR 1 TANE SAG BEK 5 TANE SOL ORTA VAR TAKIMDA
CUNKU ADAM HOCA DEGIL.SABAH IDMAN SAHASINA CIKINCA NE YAPTIRACAGINI SASIRIYOR,AKSAM INTERNETTEN IDMAN SEKILLERINE BAKIP ONLARI UYGULUYOR.
RESMEN SABANIN ZUBUK HIKAYESI GIBI
BU DURUMDA IS FUTBOLCULARA KALIYOR CIKIP ONU DINLEMEDEN OYNAMALARINA KALIYOR
ODA YETMIYOR ADAM DURUP DURURKEN TAKIMDA EN IYI OYNAYANI CIKARIYOR,BIRDEN TURGAYI SOKUYOR KAFASINA GORE BIRSEYLER YAPIP TAKIMIDA KARSITIRIYOR
HOCASIZ CIKSAK MACLARA TOPUZ CIKARSA TAKIMI INANIN BUNDAN DAHA IYI OYNARIZ
BUDURUMDA ISIMIZ ALLAHA VE TOPCULARA KALIYOR,TABI TOLUNAY ISI KARISTIRMAZSA
YADA NE YAPSAK MACTAN ONCE AGZINI BANTLAYIP SOYUNMA ODASINAMI KITLESEK MAC BITENE KADAR:clap2:
BIRSEY DEMIYORUM TOLUNAY SANA....SENI BU TAKIMA LAYIK GORENLERE YAZIKLAR OLSUN
SEN ANCAK CANINDAN COK SEVDIGIN TRABZONUN PAF TAKIMINI DA DEGIL MINIK TAKIMINI CALISTIRIRSIN
INSALLAH SIVASI YENERIZ SOYLE YADA BOYLE SU YERLERDE GEZEN PRESTIJIMIZ ICIN GEREKLI
SIVASI YENSEK BILE TAKIMIN GELECEGI ICIN SU TOLUNAYDAN KURTULMALIYIZ
Peşindeyiz
30.01.2009, 15:30
Olayları iyi okumalıyız..
Yanlış okuduğunuz zaman insanlara kin güdebiliriz işte böyle!!!
Arsen Wengerin elinde tüm imkanalr var,para ,altyapı,istikrar isteyen yönetim,tesisler,güzel zeminler,kurumsallaşma...Hepsi var Arsen Wengerde..Bunlar varken başarılı olması doğal..
Ama gelsin Konya'da,Kayseri'de,Sivas'ta,Ankara'da başarılı olsun o zaman ona başarlı diyeyim dedi..
YAni o imkanalrda başarılı olmak zor değil diyor..
Ortada kendini üstün görme yok..
Zaten hep Küçük Emrah rolüne yatarak milletin desteğini almaya çalışıyor vede başarıyor..
Stadımızdan - Tesislerimize - Takım Otobüsümüze kadar kıskanan bi kişilik Bülent Uygun..
Zaten hep Küçük Emrah rolüne yatarak milletin desteğini almaya çalışıyor vede başarıyor..
Stadımızdan - Tesislerimize - Takım Otobüsümüze kadar kıskanan bi kişilik Bülent Uygun..
Tesislerimiz modern,otobüsümüz modern,stat desen bu sene temeli atılıyor..Kıskanmak kendinden daha iyi olana doğrudur..
Neyse mesele bu değil..
Kıskanılan biri varsa o da Bülent Uygun..
Ama kıskanmak yerine keşke gıpta edilse,"keşke ben de öyle olsam" deyip bu başarısı örnek alınsa daha iyi olmaz mı Anadolu futbolu adına..
Madem başarılı olmak Küçük Emrah gibi davranmak kadar yakınsa, hepimiz Küçük Emrah olalım..
Süper Ligde 4.yılımız ve ikinci kez şampiyonluğa oynuyor bu takım..Dolyısıyla böyle bir takım kimseyi kıskanmaz,ancak ve ancak kıskanılır..
Yarınki maç içinse önce dostane bir maç olur umarım..:shake2:
@Sipas kardes......bu sitede dolanmana bir sey demiyorum ama bizim baska takimlar hakkindaki yorumlarimiza saygi gostermeni istiyorum.
Kendi sitenizde bizim hakkimizda dusuncelerini yazabilirsin bunlar beni ilgilendirmez. Bu sitede ben kendi dusuncelerimi yazarim, bu seni ilgilendirmez :)
Peşindeyiz
30.01.2009, 15:54
Tesislerimiz modern,otobüsümüz modern,stat desen bu sene temeli atılıyor..Kıskanmak kendinden daha iyi olana doğrudur..
Neyse mesele bu değil..
Kıskanılan biri varsa o da Bülent Uygun..
Ama kıskanmak yerine keşke gıpta edilse,"keşke ben de öyle olsam" deyip bu başarısı örnek alınsa daha iyi olmaz mı Anadolu futbolu adına..
Madem başarılı olmak Küçük Emrah gibi davranmak kadar yakınsa, hepimiz Küçük Emrah olalım..
Süper Ligde 4.yılımız ve ikinci kez şampiyonluğa oynuyor bu takım..Dolyısıyla böyle bir takım kimseyi kıskanmaz,ancak ve ancak kıskanılır..
Yarınki maç içinse önce dostane bir maç olur umarım..:shake2:
Bu şekil devam edip gerçekleri görmezseniz şampiyonluk Sivas için hayal. Lider olabilmek önemli tabikide fakat havalara girmekde o kadar zararlı.
Ben Sivas'la Kayseri'yi kıyaslamadım. Kıyaslıyamamda zaten saçma olur. İmkan bakımından.. Bir kaç beden büyük geliriz.
Bizden sonraki maçlarınızda başarılar dilerim.
@Sipas kardes......bu sitede dolanmana bir sey demiyorum ama bizim baska takimlar hakkindaki yorumlarimiza saygi gostermeni istiyorum.
Kendi sitenizde bizim hakkimizda dusuncelerini yazabilirsin bunlar beni ilgilendirmez. Bu sitede ben kendi dusuncelerimi yazarim, bu seni ilgilendirmez :)
Kayserili hemşehrim,komşum;
Büyük düşünen insanlar "düşünceleri" tartışır...
Biz de burda düşünceni tartışarak doğru olanı yaptığımızı düşünüyorum..
Bildiğimiz gibi küçük kişiler de "kişileri" tartışır..
Biz küçüklük yapmayalım,düşünceleri tartışalım..
Ama yok arkadaş benim düşüncem tartışılmasın,düşüncemi ben yazacağım ben okuyacağım diyorsan da saygı duyuyor ve özür diliyorum..:yes:
Bu şekil devam edip gerçekleri görmezseniz şampiyonluk Sivas için hayal. Lider olabilmek önemli tabikide fakat havalara girmekde o kadar zararlı.
Ben Sivas'la Kayseri'yi kıyaslamadım. Kıyaslıyamamda zaten saçma olur. İmkan bakımından.. Bir kaç beden büyük geliriz.
Bizden sonraki maçlarınızda başarılar dilerim.
Buna havalanam demiyelim de şöyle diyelim..
Bu ligde şampiyonluğa oynayan takım sayısı az..
Kaç şehir bu heyecanı yaşadı ki?
Biz de bu heyecanı yaşıyoruz hepsi bu!
İmkanlar konusuna gelince,evet imkanların çok olması önemli ama o imkanalrı ne kadar verimli kullandığımız daha önemli..Mesele bundan ibaret!!
Mustafa K.
30.01.2009, 16:17
@ sipas
Takımınızın başarısı şahsım adına ve anadolu adına övünç kaynağı.
Ama Bülent Uygun için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim.
Mütevazilik bir erdemdir.Buda Bülent Uygun da bulunmayan bir değer.Kimi yerde kendini Sivas valisi Sivas Belediye başkanı gibi görüyor.
Bana Yılmaz Vural ı anımsatıyor
Ahmet Ak.
30.01.2009, 16:23
bu maç bizim için dönüm noktası, alırsak belki yukarılar için avrupa için umutlarımız sürecek ama alamazsak bu sene biraz daha erken havlu atacağız.
komşum sivasa da bizim maç hariç maçlarında başarılar diliyorum.
inşallah bu sene şampiyon anadoludan olacak...
Muzaffer
30.01.2009, 16:50
ikimaç üstüste kaybedersek bizim için hiç iyi olmaz.
Hedefsiz bi takımız zaten.
Eğer hedefimiz olsaydı oynadığımız oyunlarda bunu gösterirdik.
anlık hedeflerle bişeyler yapmaya çalışıyoruz sadece..
Muzaffer
30.01.2009, 16:55
bu arada neden biz galibiyet için bileniyoruzki?
Şampiyon olacağız diyen onlar,galibiyete ihtiyacı olan onlar.
Bırakın üzerimize gelsinler..
Biz onların üzerine gidersek o zman onların istediği olur.
Biz her daim defasn yapmsını biliriz ama onları uyuduğu an çok olur.
Onlar üzerimize gelsin...
Hadi sivas 3 puan için saldır :)
Cangele bekliyor..
karizmatix
30.01.2009, 20:22
Organizasyon var mı Sivas maçına?
Olası bir mağlubiyette eksiklerimiz çoktu bilmem neler tolunayın bahanelerine hazır olalım .
@ sipas
Takımınızın başarısı şahsım adına ve anadolu adına övünç kaynağı.
Ama Bülent Uygun için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim.
Mütevazilik bir erdemdir.Buda Bülent Uygun da bulunmayan bir değer.Kimi yerde kendini Sivas valisi Sivas Belediye başkanı gibi görüyor.
Bana Yılmaz Vural ı anımsatıyor
Sayın hocam;
Her insanda aynı değerler,aynı oranda bulunmayabilir..
Sonuçta onun yaptığı şey büyük bir başarı..
Belki de onun karakteri gururun okşanmasından hoşlanan bir karakter..Övülmeyi seven bir karakter..
Tolunay Hocam da biraz övülmeyi seven bir karakter olsa,ama Kayserisporu şampiyonluğa oynatsa "hayır arkadaş ben bu hocayı istemiyorum" mu diyeceksiniz? Tabi ki hayır!
Bu yüzden kişiyi değil de yaptıklarını tartışmak,düşüncelerini tartışmak daha doğru sanırım..Saygıyla:papatya:
Sivaslıların biyerleri kalkmış: ) Sivasdan adam çıkmaz bunu herkes biliyor: )
Kapadokyalı
30.01.2009, 23:42
valla kardeş kusura kalma.sen bunu yazınca eline ne geçti bilmiyorum.altı üstü bir maçtır.bunun için başkalarının adamlığını sorgulamak kimseye düşmez.bizde sivasın sitesine giriyoruz ama bize hiç böyle şeyler denmiyor.ben Nevşehirliyim.kayseri içinde söylense böyle bişeyi kabul etmem sivas içinde.Sivası sevmeyebilirsiniz ama adamlara resmen hakaret ediyorsunuz.sevmeyin ama biraz olsun saygınız olsun.
Senin adamlıktan kastın sana bu cümleyi yazdıran adamlıksa evet haklısın Sivas'tan adam(!) çıkmıyor..:yes:
bizim arkadaslarimiz dostlarimiz var sivasli hepside adam gibi adam
muptela_38
31.01.2009, 00:49
hiç yakışık almayan bir ifade!!!
Kayserispor'un maçı kazanabileceğini pek zannetmiyorum ama olurda bu maça iyi konsantre olurlarsa söyleyeceğim Kamanan adlı futbolcu çok hızlı ve güçlü ona dikkat etsinler.
Mehmet Yıldız'ın, Balili'nin, Musa'nın provakasyonuna gelmesinler.
Üçüncüsü de oyunu hep denge de tutmaya çalışsınlar, Sivas öne geçti mi daha maçı vermez. Sivas'a yapılacak en iyi şey onu kendi silahıyla vurmaktır yani 90 dakika geride bekleyip, sabırla zayıf anı beklemek.
tamam arkadaşlar gereken yapılmıştır...
aynı anda birden çok yere yetişmem imkansız aslında sizlerde muptela arkadaşımız gibi cevap verene adar rapor etseniz ne kadar hoş olur dimi
tamam arkadaşlar gereken yapılmıştır...
aynı anda birden çok yere yetişmem imkansız aslında sizlerde muptela arkadaşımız gibi cevap verene adar rapor etseniz ne kadar hoş olur dimi
sende gitseydin adanaya
forum bize kalsa ne güzel olurdu:w00t2:
saka bir yana kimse kalmadı yaaa
iki bucuk saat kaldi...
forumda kimsenin olmamasi daha iyi demek iyi taraftar gitmis...?
bilgisi olan varmi kac kisi adanaya gitmis...?
Mustafa K.
31.01.2009, 11:30
30 Otobüs gitmiş :)
bayagi gitmisler 3000 kisi
Mustafa K.
31.01.2009, 11:49
5-6 bin civarı taraftarımız varmış stad ve çevresinde
kardes nerden aliyorsun bilgileri :)
Kapadokyalı
31.01.2009, 11:57
maça az kaldı.maça giden herkese teşekkürler.inşallah kazanırız
kaka_leite
31.01.2009, 12:02
bende birazdan çıkar lig tv den izlerim kalbim sizlerler
Mustafa K.
31.01.2009, 12:24
kardes nerden aliyorsun bilgileri :)
Mehmet Gazi (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=22) 'den
arkadaslar lig tv izleyecegimiz guzel bi site varsa paylaşalım ben burdan izlicem http://www.ligtv-izle.tv/ daha kaliteli bilen varsa paylasabilirmi ???
Muzaffer
31.01.2009, 13:05
Ankaraspor maçının başlığına bak orada link vermişti bi arkadaş.
Kapadokyalı
31.01.2009, 13:07
http://www.justin.tv/ligtvdevu2
malesef toledo'da yok kadroda.
ibrahim.onur38
31.01.2009, 13:07
son 23 dk :)
ibrahim.onur38
31.01.2009, 13:09
http://www.justin.tv/ligtvdevu2 daha kaliteli bi yayın
http://www.ligtv-izle.tv/ bura daha kaliteli arkadaslar karsılastırdım
38ölümüne38
31.01.2009, 13:13
Buyrun arkadaslar stada gidemiyoruz bari burdan izleyelim!!!
http://fr.justin.tv/ligtvdevu2
evet ben de Ayhan AYDIN (http://forum.kayserispor.org/member.php?u=145) 'la konustum..
acayip yagmur yağmiş..
adana demir yine destek oluyomuş...
haydi kayserim alalim bu maci
Mustafa K.
31.01.2009, 13:21
sülo
durmuş
eren
saidou
bilal
topuz
ragıp
abdullah
m.eren
cangele
aghahowa
taraftarlarimiz stadi inletiyorlar helal olsun ayrica adanademirsporlulara tesekkur ederim,onlarda bizi destekliyorlar
Cörekdere38
31.01.2009, 13:28
kac bin kisi gitti bizden?
38ölümüne38
31.01.2009, 13:29
KAdro: sulo-m.eren-bayram-eren-bilal-m.topuz-ragip-saido-abdullah-cangele-agahowa
Fatih Y.
31.01.2009, 13:35
İnşallah Kazanan Biz oluruz
Fatih Y.
31.01.2009, 13:35
Saido kaçırmış
Tausendsee
31.01.2009, 13:36
hayret umut yedeklerde bilem yok.....cocuk genclere karsi iyi oynamisti aslinda
Muzaffer
31.01.2009, 13:38
Bayramneredeyse hiç oynamadı bizimle..
Bakalım nasıl bi performans sergileyecek..
Kimbilir belki formayı bi daha çıkarmaz..
samimar38
31.01.2009, 13:39
arkadaşlar aghahova neden oynuyor kaç maçtır ne yapıyo Turgay neden begenilmiyor en azından rakip defansı dagıtıyor hava topuna çıkar etkisiz bişi yapmayan adammı yoksa bişiler yapan ugraşan bi adam mı oynamalı neyse olan olmuş agahova utandır beni takımım için haksız olmaya razıyım ben
samimar38
31.01.2009, 13:41
apo dan cangaleden sonucu degiştirecek işler bekliyorum topuz oynarsa bi de o var tabi
Muzaffer
31.01.2009, 13:42
orta sahayı çıkamıyoruz şuy ana kadar..
Muzaffer
31.01.2009, 13:44
çok kritik bi noktadan serbest vuruş geliyor..
samimar38
31.01.2009, 13:44
adana 5 saat yakın bir yer bulamadılar dilimizde tüy bitti adana nın sebebi ne sıkıldım bu ben yaptım oldu yaklaşımlarından bu takım sahipsizmi anlamadım arkadaş.
millet adana demir spora tezahurat yapıyor. kotu bi durum
Muzaffer
31.01.2009, 13:46
zeminde su birikintileri var ai atakta toplar duruyor.
samimar38
31.01.2009, 13:48
http://fr.justin.tv/ligtvdevu2 linki, veren arkadaşdan Allah razı olsun maçımızı izleyebiliyorum çok saol..
38ölümüne38
31.01.2009, 13:48
Cangele ilerde cok faul yapiyor!!!
38ölümüne38
31.01.2009, 13:49
Agahoxa super bir pozisyona girdi ve ona faul yaptilar...
kritik yerden serbest vurus kullanacagiz ve sivas sari yedi!!!
samimar38
31.01.2009, 13:51
topuz iyi vuramadı isteksiz gibiyiz yine
üç serbest vurus en uzagında bile kaleye vurdu. biraz dikkat topuzum. iyi oynuyoruz. haydi hayırlısı.
Zlatan38
31.01.2009, 13:51
saidou gerçekten çok iyi oynuyor .
samimar38
31.01.2009, 13:55
yiyoduk golü biz adam alamadık
ucuz atlattık. geçmiş olsun
Muzaffer
31.01.2009, 13:59
apo vurdu petkoviççççç..
Manyak Bİr gOL Kaçırdık. Hadi Be...
Geliyorrrrrr. Haydi Aslanlarımm.
Muzaffer
31.01.2009, 14:02
at bi dene artık..
yine bir tehlike atlattık.
Muzaffer
31.01.2009, 14:04
Kamanan yine bir gol pası verdi ama defasn iyiydi.
Cangele ile Topuz' un nesi var bugun. Biri Faul yapmadan duramıyor. Diğeri Top alıp kullanmıyor.
Sivas da İbrahim Dağaşan biz de Apo ile saido ve bilal iyi oynuyorlar.
Muzaffer
31.01.2009, 14:08
İkinci yarı inş. daha iyi olur.
Bİ hata olmazsa ilk yarı böyle biter gibi..
Nazarım mı değdi ne. saido sakatlandı :)
k_ercıyes_38
31.01.2009, 14:11
maçı hangi siteden dinliyonuz.
Bir Karambolu Daha Ucuz Atlattık.
http://www.ligtvdevu.net/kanal/turks34full.html
Muzaffer
31.01.2009, 14:14
İlk yarı böyle bite bari.
Zemin ağır,maç berabere biter kaza golü yemezsek
mac beraber bitecek gibi gözüküyor
İlk Yarı Bitti. Geçmiş Olsun.
samimar38
31.01.2009, 14:19
çok kötü maç hiç keyif yok 0-0 a baglanmış gibi
Aga'yi düsüren Bilica'ya sari kart verdi...Kirmizi verebilirdi çünkü arkadasinda sadece kaleci vardi baska kimse yoktu...
Defanstaki eksikliklere bakin:
Koray-Ali-Aydin-Toledo... nerdeyse ilk onbir defansi...........
Kapadokyalı
31.01.2009, 14:30
maç ortada geçiyor.ragıp'ın topuzun biraz daha agırlıklarını koymaları lazım.ortasahada topun kontrolünü almamız lazım.kazanmamamız için hiçbir neden yok.defansta ilk kez oynayan bayram hiç sırıtmadı orda.cangele ve agha ile bu işin olamayacağını birkez daha gördüm.yedek kulübesinde turgay da yok sanırım.hoca bence olembe'yi ikinciyarı sahaya sürmeli
your_azrail38
31.01.2009, 14:30
BAyram ve Eren inanılmazlar Maaşallah nazar değmesin 2sinide Mehmet Yıldızla Kamanan'a top göstermediler maçta çok pozisyon yok bi Cangele'nin süper pasına çarprazdan Abdullah vurdu Petkoviç aldı.....Mehmet Eren mancınık gibi verilen her topu gerilio ve ileri vuruo aynı zamanda çok sinirli kırmızı kart görebilir......Mehmet Yıldız da sinirli Bilaller kavga ediolardı nerdeyse Cangele-Topuz-Abdullah şu ana kadar iyiler.....Aga çok istekli bi faulle durduruldu Bilica tarafından kırmızı kart ağır olurdu o pozisyona ama sarı kart doğru.....Topuz 3 frikik kullandı tehlikeli noktadan ama dağlara taşlara yere çarptırsa kesin gol çünkü acaip bi su var maç şu an ortada teknik müdahaleler maçın yönünü çevirebilir........
Abilerim yanlis duymadiysan Adana Demirsporun Taraftar Grubu Simsekler bizim icin Tezahürat yapiyor mac boyunca.
your_azrail38
31.01.2009, 14:32
Ha bi de sivasspor futbol fln oynamıyor sadece doldur boşalt bu takım liderse bizim ligin kalitesi çok düşük ya da başka olaylar dönüyor.....
Mustafa K.
31.01.2009, 14:35
Orta saha topu geride karşılıyor.Buda çıkışımızı geciktiriyor.
Aga ile cangele top alabilmek için geriye gelmek zorunda kalıyor.
Topuzun ve abdullahın topu ileriye taşımaları lazım.
atıyorlardııııı. sulo tuttu
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:42
Böyle giderse korktugumuz basimiza gelebilir posizyon vermeye basladik
Muzaffer
31.01.2009, 14:43
sivas her zmaanki gibi oynuyor aslında..
SOn dakikalara dikkat etmek gerek..
klasik kayseri alt olur bu mac. atan kazanır oda atarsa
baskı kurdukk korner kullanıyoruz.
Muzaffer
31.01.2009, 14:44
Korner geliyor...
38ölümüne38
31.01.2009, 14:45
Abdurrahman dereli sari kart dkk 54!!
apo süper oynuyor masdallah
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:48
Bence Futbolcularimizda haddinden cok rahatlik var adana da oynamayi bahane edercesine..
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:49
yine cok tehlikeli geldiler... dakka 57
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:50
Bilal Aziz Sari kart gördü dakka 58
sivas iyi basıyor bu dakkalarda
Muzaffer
31.01.2009, 14:51
çok enteresan bi maç
iki taraftar rakibin hata yapomasını bekliyor.
sanki orta sıra mücadelesi veren iki takım..
38ölümüne38
31.01.2009, 14:51
Bilal aziz'de sari gordu!!!
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:54
Süleyman Hurma 4. Hakeme tepkisini gösteriyor...
Sivasspor alır gibime geliyo keşke maç Sivasta olsaydı Adana uğursuz geldi bize.
Balili de giriyo vay defansımızın haline
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:57
Birazdan Balili oyuna girecek... AHHH AHHH kim gönderdiii Balili yiii
Kapadokyalı
31.01.2009, 14:57
belalımız balili giriyor oyuna :)
Muzaffer
31.01.2009, 14:58
Yozgat süper lig standartında değilmiydi aceba ?
Kapadokyalı
31.01.2009, 14:58
yedek kulübemizde oyuna alıpta birşeyleri değiştirebilir diye bekleyebileceğimiz sadece olembe var.
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 14:59
Sivasspor böylece 3 Forvete döndü...
Orta Saha Üstünlüğü yok. çok top kaybediyoruz orta sahada.
Muzaffer
31.01.2009, 15:00
belalımız balili giriyor oyuna :)
Oyunu karıştırır şimdi bu balili denen şahıs..
Provakatör herif
Dikkatinizi Çekti mi Bilmiyorum Ama Benzer Pozisyonlar da Sivas ın Lehine verilen bütün kararlar Kayserispor için verilmiyor. Neden Acaba ?
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:02
Mehmet Eren Sari Kart gördü... dak. 69
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:04
Sivassporlu Sedat sari kart gördü dak. 72
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:05
Balili sari kart gördü dak 73
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:06
Furkan Özcal (Kayserisporumuz) Aghahowanin yerine oyuna girdi... o kim yaa???
off offf İBB'den farkımız kalmadı.Şuna bak 7.yiz bu hafta 9.luğa düşeriz.
Muzaffer
31.01.2009, 15:07
böyle karşılıklı kartlar ile maç bitecek heralde..
İki takımada 1 puan yaramaz..
Ah Be Topuzum. Biraz Daha Sert Biraz Daha.
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:08
Mehmet Topuz uzaktan etkili vurdu Petkovic göle izin vermedi. dak. 76
Muzaffer
31.01.2009, 15:10
Furkan mı ?
Tevfik yada Turgay nirde ola?
turgay nerde ya adam gene gol atıyodu boyle macta furkan oynatılırmı
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:14
Furkan bu arada iyi oynuyo dikkatimi cekti...
Muzaffer
31.01.2009, 15:14
Ne çok faul oldu öyle..
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:18
Macin kötü gecmesinin bir önemli sebebi zeminin cok cok agir olmasi...
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:20
Muhammed in yerine Onur girdi dakka 88...
Muzaffer
son dakikalar...
1 puan iyi vbir puan değil..
SiMaRiQ_38
Olembe Abdullahin yerine girdi... dakka 88
koçum abdullah çıktı. olembe girdi
Kapadokyalı
31.01.2009, 15:21
vay be olembe bu dakkadan sonra ne verebilir bu takıma inanılmaz
Kimse kusura bakmasinda...bu takim mavfolmus.. ne agresifliv var, dolu top kaybi var... yaziklar olsun bu takimi bu haline getirenleri...!!!
son dakikalar...
1 puan iyi vbir puan değil..
Kayserispor vecizeleri
''1 PUAN İYİ PUAN.''
TOLUNAY KAFKAS
Bir Kayseri vecizesi 1 puan iyi puan der.
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:22
Furkan ve Bilica kirmizi gördü.. dakka 90
Muzaffer
31.01.2009, 15:23
Takıma kim katkı sağlıyorki olembe katkı sağlıyacak?
hepten numaracı bu sivaslılar
Keşke 70 de olsaydı bu 2 kırmızı
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:24
Sivas yüzde yüzlük kacirdi... son anlar artik
Muzaffer
31.01.2009, 15:24
son dk atıyordu az kalsın.. :s
adanada oynamalarına ragmen iyi mucadele aferin kayserili topculara
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:26
Mac bitti oyuncu degisikligi hazirligi yapiyor Tolunayy pasaaa
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:27
Mac sonu 0-0
Muzaffer
Maç bitti...
Bakalım bahanemiz ne ?
Forvet olmadan gol atamıyacağımızı yada mücadele olmadan bişeyler olmayacağını sanırım tolunay hocamız bilmiyor...
Kapadokyalı
hey Allahım son dakkada tayfunu oyuna almamız işin garipliğini bir daha gösteriyor.bundan sonra gs ve kocaeli maçları var Allah sonumuzu hayır etsin
SiMaRiQ_38
31.01.2009, 15:28
Ben artik eskisi kadar tad alamiyorum malesef... allahtan yeni stadimiz geliyor yoksaa kimsee bu takimin yüzüne bakmaz...
adanada olmaz bu iş gerci kayseridede taraftar gelmiyor
ajansspor.com
31.01.2009, 15:30
Turkcell Süper Lig'de liderliğini sürdüren Sivasspor'un 5 maçlık galibiyet serisi Adana'da sona erdi! Gençlerbirliği mağlubiyetiyle ilk 6'ya yaklaşma fırsatını tepen Kayserispor'a konuk olan Yiğido, iki ekibin de 10 kişi tamamladığı maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı ve taraflar 1 puana razı oldu! Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090131/ne_kayseri_ne_sivas.html )
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.