Tam Sürümü Gör : Maccabi Tel aviv-Kayseri'de
Ayhan BAYNAL
29.08.2007, 16:21
Maccabi Kayseri'de
http://www.tumspor.com/photos/814119556.jpg
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı UEFA Kupası 2. Ön Eleme turu rövanş maçı için özel uçakla Kayseri'ye geldi...
TFF 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un genel menajer yardımcısı Nuhkan Rüzgar, Erkilet Havaalanı'nda, Maccabi Tel Avivli yönetici ve futbolcuları çiçekle karşıladı.
Tel Avivli yönetici ve futbolcularla birlikte bir grup taraftar da Kayseri'ye geldi. Taraftarlar, havaalanı önünde takımları lehine tezahüratta bulundular.
Havaalanından otobüsle Hilton Otel'e gelen kafile, burada kampa girdi. İsrail ekibinin havaalanında karşılanması ve otele gelişi sırasında polisin güvenlik önlemi aldığı görüldü. Tel Aviv'de 1-1 biten maçın rövanşı, yarın saat 19.00'da, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak.
yenecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz
saldır erciyes saldırrrrrr
SivasLady
30.08.2007, 12:08
Kayseri Erciyesspor`a basarilar dilerim
insallah bugün aksam kendi sahasindan galip ayrilip tur atlayacak
K.ErciyesSpor Anadolu umudumuz :)
yenecez burda süper olacak ondan sonraki rakibimizde kolay olursa köşe oluruzzz
superluxsick38
30.08.2007, 12:18
Bizimkiler inşallah temkinli ve tamamen deas anlayışıyla çıkmazlar sahaya aksi takdirde çok zor...
Şevket Ünübol
30.08.2007, 12:30
İlk yarı bir gol bulabilirsek iyice rahatlarız...
ibrahim1299
30.08.2007, 12:49
bugun bunları yenım dıer turuda atlarsak 8 mılyondolar mı ne alacaz.oda bize ilac gibi gelir varya...haydi erciyesım kukre bir kere o bize yeter...
bugun aklıma bı konu takıldı stad dolmaz dıye dusunurken bugun bayram dolasıyla cogu iş yerlerı tatıl sanırım bugun satadı dolduracagız
ibrahim1299
30.08.2007, 12:55
bugun aklıma bı konu takıldı stad dolmaz dıye dusunurken bugun bayram dolasıyla cogu iş yerlerı tatıl sanırım bugun satadı dolduracagız
evet haklısın...bugun bayram dolasılıgıyla is yeleri tatil..ugun stad dolar ins......
kslibooo38
30.08.2007, 13:15
gelecekler geri husranla gidecekler.....
ben az önce roylandta uğradım ordaki görevli maça hiç ilgi olmadığını söylüyor. umarım ilgi olur yoksa yazık yani...
realk@yseri
30.08.2007, 13:28
evet taraftar bu maçta erciyesi yalnız bırakmaz ben birazdan çıkacam
stadın dolmaması için hiçbir neen yok bu tur bizim
tutkumsun38
30.08.2007, 13:39
inşallah dolar... bizde saat 4 gibi alacaz biletleri insallah zafer günü zafer gecesiyle devam eder...
superluxsick38
30.08.2007, 13:41
Bence de full dolacak stad...
kale arkasinda cilginlarla beraber olucam isallah cok heyecanliyim
Evet arkadaşlar her zaman oldugu gibi bugünde statta yerimi alacagım .
Stadın dolmaması için hiç bir neden yok eger 1-2 koltuk dahi boş olsun bu kayserili taraftarın ayıbı olur.
yenriz kesin...statda dolar 90 dk susmuyacaz
erciyes için hayırlısı olsun
hadi erciyesim ez geç şu israillileri. duman et....:intheclub:
adEnisaY38
30.08.2007, 14:38
yazik bugün aglaya aglaya israile dönecekler
Kayseri Erciyesspor tur için çok ümitli
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda bugün İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor'da herkes turdan çok ümitli görünüyor.
Maç için önceki gün Kayseri'ye gelen İsrail ekibi de turu geçeceğine inanıyor. Özel uçakla gelen Maccabi kafilesi havaalanında çiçekle karşılandı. Tel Avivli yönetici ve futbolcularla birlikte bir grup İsrailli taraftar da Kayseri'ye geldi. Taraftarlar, havaalanında takımları lehine tezahüratta bulundular. Hilton Otel'e yerleşen İsrail kafilesi maç saatini beklemeye başladı. Tel Aviv'de 1-1 biten maçın rövanşı için son derece ümitli olduklarını söyleyen Kayseri Erciyesspor Başkanı Enver Kemaloğlu, taraftarın desteği ile turu geçeceklerini söyledi. Bu arada Maccabi Tel Aviv'in kalesini, Ankaraspor'dan tanıdığımız Dragoslav Jevric koruyor. Erciyesspor'un turu geçmesi için her türlü galibiyet ve 0-0'lık beraberlik yetiyor. İsrail ekibinin turu geçmesi için, ya galip gelmesi ya da maçın 1-1'den daha fazla gollü biçimde berabere bitmesi gerekiyor. Musa Özyürek, Kayseri
MUHTEMEL KADROLAR
K. ERCİYESSPOR: Yusuf, Hüseyin, Kemal, Osman, Ramazan, Köksal, Adem, Kamil, Aydın, İlhan, Burhan.
M. TEL AVİV: Jevric, Shpungin, Martinoviç, Meksika, Romann, Yeini, Nimny, Haddad, Haviv, Azran, Peretz.
Stat: Büyükşehir Atatürk Saat: 19.00
Hakem: Alexandru Dan Tudor (Romanya) Yayın: D Smart
Çetin GÖNEN
30.08.2007, 14:46
Erciyessporumuza basarilar dilerim.
Sniper38
30.08.2007, 15:25
Basarilar Erciyesspor
Besiktas ve Fenrbahce dün basardi
Bugün sira Galatasaray ve bizde!
Forza Erciyes!
tvye bi protesto olmayacakmı arkadaşlar maçta .d smarta.tambilgim yok ama herhalde ilk maçımızı canlı göstermemişlerdi.
ben iyce heycanlandım şimdi maç başlayıp hemen bitseydi
gayserili
30.08.2007, 16:28
Dur yaw daha maça gidecez..:)
PrivatePilot
30.08.2007, 16:28
çifte bayram olucak erciyes bayramı ve zafer bayramı
superluxsick38
30.08.2007, 16:42
Erciyesin bu maçı kazanıp tur atlaması en çok takımdaki gençlerin kendine güvenmeleri için önemli.
Bu gençlerin güveni kendine bi geldimi seneye inşallah tekrar süper ligde 2 takım bir yürek oluruz...
BugÜn TÜrkÜn GÜcÜnÜ İsraİle GÖsterecegİz.ayrica Bİzlere Destek Vermeyen Spor Medyasina Da Anlamli Bİr Msj VermİŞ Olacagiz Galİbİyetle..:yahoo::yahoo::yahoo:
38_yasin_38
30.08.2007, 17:00
biletimi aldım açık trübündeyim g blok 698. koltuktayım
inşallah çifte zafer bayramı kutlayacağız
SivasLady
30.08.2007, 17:15
gidemeyenler icin televizyon yayini var mi acaba :unsure:
mehmetgazi
30.08.2007, 17:17
Yaklaşık 40 dakika önce gişedeydim ve şu anda I blok biletleri satılıyor ve azda olsa sıra var. Maç saatine yaklaştıkça biletlerin tükeneceğini tahmin ediyorum.
mehmetgazi
30.08.2007, 17:18
Küçük bir hatırlatma L blok tamamen hacı boydak almış durumda :D
PrivatePilot
30.08.2007, 21:26
artık güle güle giderler yanlarında pastırma sucuk ve erciyessporlu futbolcuların formalarıyla :)
superluxsick38
30.08.2007, 21:56
8 milyon dolar felan almayacaklar, şampiyonlar liginde gruplara kalanlara 10 milyon euro veriliyor.
Quaresmaa
31.08.2007, 00:32
ne güle gülesi yaa herifler azkalsın bizim oyuncuları dövecektiler
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.