PDA

Tam Sürümü Gör : Konyaspor´un Yeni Hocasi Ünal Karaman

BÖRTECINE 38
28.09.2007, 01:32
Karaman Konya'ya ''merhaba'' dedi!

Karaman Konya'ya ''merhaba'' dedi!

Konyaspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, Yeşil-beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı seyrederken yönetim ile sorunsuz bir şekilde anlaştıklarını ve yarın (Cuma) imzayı atacağını açıkladı.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanı seyreden Konyaspor'un yeni teknik direktörü Karaman, memleketinin takımı olan Konyaspor'da göreve başladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Buraya gelişimde karar vermemde memleketim olması ayrı bir önem taşıyor. Yönetimimizle sorunsuz bir şekilde anlaştık. Yarın imzayı atacağım" dedi.

Takımın ligdeki durumunu değerlendiren Ünal Karaman, "Konyaspor'un durumu karanlık diye hocasız kalacak değil. Ünal Karaman olmazsa başka bir hoca olur. Zor durumda, farkındayız. Ama bunu biz umutsuzluk olarak görmüyoruz. Takımın durumunu düzelterek ateş ortasından çıkacağız. Öncelikle camiayı tanımamız gerekiyor" diye konuştu.

Yeni ekibindeki hocaları tanıtan Ünal Karaman, "Geçmişte Konyaspor forması giymiş Yavuz İncedal var. Zamanında benim Konyaspor forması giydiğim dönemde teknik direktörlük yapan hocamız Ömer Zengin var. Sami Özeroğlu ve kaleci antrenörümüz Alper Boğuşlu hocamız bulunuyor" ifadelerini kullandı. Konya insanının spora biraz daha ilgi göstermesi gerektiğini ifade eden Karaman, "Taraftarımızla paylaşacaklarımız olacak. Spor etkinlikleri olacak. Biz de her zamankinden biraz daha fazla ilgi bekliyoruz. Çünkü bulunduğumuz durumda bu desteğe çok ihtiyacımız var" dedi.

KİŞİSEL BİLGİLERİ
Ülke: Türkiye
Doğum Tarihi ve Yaşı: 29/06/1966 ( 41)
Doğum Yeri: Türkiye / Konya
Görev Yeri: Orta Saha

OYNADIĞI TAKIMLAR
Ankaragücü
Gaziantepspor
Malatyaspor
Trabzonspor

Konyaspor genç takımında forma giydi.1984'te Gaziantepspor'a transfer oldu.Malatyaspor'da yıldızı parlayan ve ilk kez Malatyaspor'da iken Türk Milli Takımı formasını giyen Ünal, kariyerinin büyük bir bölümünde Trabzonspor icin oynadiktan sonra, 1999'da, transfer olduğu Ankaragücü'nde futbolu bıraktı.Faal futbol yaşamını tamamladıktan sonra 2000 - 2004 arasında A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevinde bulunan Ünal, 2005 yılından beri Ümit Milli Takım teknik direktörlüğünü devam ettirmektedir.26 Eylül 2007 tarihinden beri Konyaspor'u çalıştırmaktadır.

BÖRTECINE 38
28.09.2007, 01:33
Hayirli Ugurlu Olsun Konyaspor Bence Iyi Secim Yapmis, Ünal Karamanla Basarili Olacaklarina Inaniyorum Nede Olsa Ünalda Konyali Memleketini Sahlandirir

Basilar Ünal Hoca

emre_38_ks
28.09.2007, 13:55
iyi iyi konya gidici

enex_ks
28.09.2007, 14:08
Konyaspor site kararttı
http://www.internethaber.com/images/news/47257.jpg

Ligin başlamasından bu yana geçen 6 haftada 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Konyaspor'un, son olarak Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor'a 2-1 yenilmesi taraftarları üzdü.

Bu sonuçlar karşısında büyük üzüntü yaşayan Konyaspor'un taraftar
gruplarından Nalçacılılar, tepkisini, internet sitesini karartıp, siyah zemin
üzerine ''Konyaspor'u kaybettim'' başlıklı mesaj yayınlayarak gösterdi.

Grubun internet adresi olan www.nalcaci.com'un editörleri, sadece forum
mesajı yazılan bölümü aktif halde bıraktıkları sitede şu mesajı yayınladı:
''Senelerce peşinden koştuğum, yeri gelince aç kalıp son parama bilet aldığım, yeri gelince kar kış demeden kilometrelerce gittiğim, son 5 aydır ayrı düştüğüm ama hiç bir zaman aklımdan çıkarmadığım sevgilimi, Konyasporum'u kaybettim.

...Ey sevgilim Konyaspor'um, yetmez mi artık bu kadar eziyet, yine eski günlerimize dönsek iyi olmaz mı? At be şu ölü toprağını üstünden, silkin kalk ayağa 'dur' de. Sabırla ve tüm takatimle aynı yerimde beklemekteyim seni Konyaspor'um.''

Bu mesajın alt bölümünde ise siyah zemin üzerine beyaz harflerle, ''Artık
usandık ve yüzümüz kalmadı, bir süre kapalıyız'' mesajı dikkat çekiyor.

cılgınlar_38_
28.09.2007, 14:45
valla acıdım sunlara salcacılara beee uzulme dostlar calısın sızınde olur hehehe konya kumeyeee konya kumeee

megs38
28.09.2007, 16:04
ünal karamanı severim iii hoca umarım aradıkları merhemi bulurlar...

cCcTÜRKELIcCc
28.09.2007, 18:55
hem ünal karaman hemde konyaspor icin hayirli olsun-konysporun süper ligde olmasi hem bizim icin hemde bölge icin önemli-ünal karamanin basarili olmasini cok isterim-