Tam Sürümü Gör : B.A.1. lig 21.hafta Sakaryaspor 2 - 0 Erciyessporumuz
Muzaffer
03.02.2009, 11:31
http://img150.imageshack.us/img150/2108/adszzq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/adszzq2.jpg/1/w575.png (http://g.imageshack.us/img150/adszzq2.jpg/1/)
Tarih: 08.02.2009 PAZAR
YER: Sakarya Atatürk Stadı
Saat: 13:30
Kapadokyalı
03.02.2009, 11:42
Sakarya zor günler geçiriyor.Ligin dibine demir atmış durumdalar.bu maçı kesinlikle kazanmak zorundayız.
Ziya DİNÇSOY
03.02.2009, 12:05
Sakaryaspor ve Erciyesspor için oldukça önemli bir maç
Sakarya taraftar desteginide arkasına alıp kazanacaktır büyük ihtimal malum son sıradalar ve her gecen gün daha da zor bir duruma düşüyorlar
Muzaffer
03.02.2009, 12:18
Kazanırsak sakarya dibe çöker..
Kaybedersek sakaryanın umutlarını yeşertiriz.
cangele21
03.02.2009, 13:09
sakarya içinde önemli bir maç
Sakarya için önemlide bizim için önemli maç değilmi?
İnanıyorum Erciyesspor bu maçı kazanacaktır.
Muzaffer abi açmış konuyu o zaman kazanırız :D
Mustafa K.
03.02.2009, 18:26
"6 haftadır yenilmiyoruz"
Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde <nobr>Teknik</nobr>Direktör Mustafa Uğur yönetimde yapılan antrenmana Selçuk ve Kemal katılmazken, Hüseyin ise düz koşu yaptı. Futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenman öncesi açıklamada bulunan Teknik direktör Mustafa Uğur, futbolda birinci önceliğin istikrarı yakalamak olduğunu söyleyerek, "Biz 6 haftadır yenilmiyoruz. Son olarak Çaykur Rizespor'a yenilmiştik. <nobr>Önemli</nobr> olan önce yenilmemeyi öğrenmek. Ben bunu takım olarak başardığımızı düşünüyorum. Ligin ikinci devresinin zorlu geçeğini her zaman söylüyorum. Rakiplerimiz ciddi transferler yaptılar. Kimse küme düşmeyi kabul etmiş değil. Bizimde alt sıralardan kurtulma adına istikrarı ve galibiyet serisini yakalamamız gerekiyordu. İnanıyorum ki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti, bir serinin başlangıcı olur. Sakaryaspor maçında galibiyet hedefliyoruz. Şu gerçeği görmemiz gerekiyor. Alttan üçüncü sıradayız ve birinci hedefimiz alt sıralardan kurtulmak olacaktır. Alt sıralardan kurtulduktan sonraki hedefimiz yukarılarda güzel bir yer bulmak olacaktır" dedi.
Futbolculardan Ramazan Durdu ise, takım olarak iyi durumda olduklarını ifade ederek, "Takımımız iyi bir hava yakaladı ve her şey yolunda gidiyor. Aldığımız üç puan çok güzel oldu. Önümüzde Sakaryaspor maçı var. Sakaryaspor'un da kümede kalma adına son şansı denilebilir. Bizim için fark etmiyor. 3 puan alıp Erciyesspor'u ligde layık olduğu yere getireceğiz. İlk 6 şansımız devam ediyor. Arada 7 puanlık bir fark var ve biz çok iyi bir takımız. Sakarya maçını kazanarak, ilk 6'ya gireceğiz" dedi.
Futbolculardan Ali Aliyev'de, takımın iç ve dış sahada 6 haftadır maç kaybetmediğini belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı geçen sezondan kalan kötü bir şansımız vardı. Bu şansızlığı bu maçla kırdık. Hedefimiz ilk 6. Bunu sona kadar zorlayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirmenin meyvelerini yiyoruz. Oynayacağımız Sakaryaspor maçı da diğer maçlar gibi olacak. Takımları ne küçümsüyoruz ne de büyük görüyoruz" diye konuştu.
03.02.2009
Kaynak : İHA
Erciyesspor 1.lig'in güçlü takımlarından birisi.Olması gereken yer kesinlikle alt sıralar olmamalı.Antep maçında aldığımız 3 puanın anlamlı olabilmesi için sakaryayı yenmemiz gerekiyor.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum
bu maçı İNŞALLAH alacagız ya ERCİYESİMİZDE düzelme var ligde kalmayı başaracak ERCİYESSPORUMUZ
BAŞARILAR ERCİYESSSPORUM
cangele21
04.02.2009, 12:22
SAKARYA GEÇİLECEK!
Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına 3 puan parolasıyla başladı. Teknik direktör Mustafa Uğur, yaptığı açıklamada, ligde önce kaybetmeyi sonra ise kazanmayı öğrendiklerini söyledi. SAKARYA MESAİSİ BAŞLADI! Bank Asya Birinci Ligi’nde bu sezon küme düşmeme mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hürriyet-yeniköy tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetimde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Selçuk ve Kemal katılmazken, Hüseyin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Uğur, antrenman öncesi futbolcularını toplayıp Sakaryaspor maçı hakkında bilgiler verdi. Daha sonra idmana düz koşu ile başlayan futbolcular ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada 5-2 top çalışması yaparak çalışmayı tamamladı. “ÖNCE KAYBETMEYİ, SONRA İSE KAZANMAYI ÖĞRENDİK” Teknik direktör Mustafa Uğur, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, önce kaybetmemeyi, sonra da kazanmayı öğrendiklerini söyledi. Şimdi sıra galibiyet serisini sürdürmeye geldiğini kaydeden Uğur, “ Sakat futbolcuların da düzelmesiyle çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Ligi ilk 6, ikinci 6 ve üçüncü 6 diye üçe bölersek, bizim öncelikli hedefimiz ikinci 6'nın içinde olmak. Sonra da ilk 6'yı kovalamak” dedi.
Kaynak:Kayseri haber
deplasmanlarda iyi oynuyoruz gibi,bu maçı alırız
ajansspor.com
05.02.2009, 13:50
Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de 21. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle.. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090205/iste_1_ligde_haftanin_hakemleri.html )
Mustafa K.
05.02.2009, 14:34
'KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI'
Erciyesspor'un tecrübeli kaptanı Evren Nuri Turhan, camia olarak artık kötü günleri geride bıraktıklarını belirterek, "Bundan sonra Erciyesspor'un adından başarıyla söz ettireceğiz" dedi.
MORAL BULDUK
ERCİYESSPOR'un tecrübeli kaptanı Evren Nuri Turhan, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarına inandıklarını belirterek, "Bizim için kötü günler geride kaldı. Artık Erciyesspor bundan sonra adından başarıyla söz ettirecektir" dedi. Tecrübeli kaptan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin kendilerine moral verdiğini belirterek, "Taraftarlarımızla bütünleşip kazandığımız için ayrıca mutluyuz. Sakaryaspor maçını da kazanabilecek güçteyiz" dedi.
YERİMİZ BURASI DEĞİL
TAKIMIN her geçen gün biraz daha toparlandığını belirten tecrübeli kaptan, "Çok kaliteli bir kadromuz var. Ligin ilk yarısında çok şanssız puanlar yitirdik. Özellikle bazı maçlar var ki bizleri çok demoralize etti. Ancak artık önümüze daha da umutla bakıyoruz. Erciyesspor'un yeri alt sıralar değil, zirvedir. Biz de kısa sürede daha da iyi sonuçlar elde edip, üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.
<SCRIPT> var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i<tmp.length; i++) tmp[i].target = "_blank"; </SCRIPT>
Biraz zor gecicek gibi geliyor bana. Sakaryaspor Taraftar destegini arkasına alarak bizim üzerimizde etkili bir oyunla üstünlük saglayacak gibi.
Ama İnsallah kazanırız
Muzaffer
05.02.2009, 14:42
Gerçekten erciyessporumuzun yeri burası değil.
Pazar günü oynanan maçta izleyeneler gördüki herşey tamam bi defasn eksik.
O yüzden lider kadar gol atıp bi o kadarda yiyoruz.
İnş. 4-5 maç sonrasında erciyessporumuzun üst sıralardaki yerini alacaktır.
ya onlar bizi yanlarına cekecek ya da düşene bir darbe de biz vuracağız,kader maçlarımızdan biri.inşallah kazanırız....
Cilginlar_38
05.02.2009, 15:46
bu maçi alirsa erciyes. 4 hafta içinde ilk 10da.
Biraz zor gecicek gibi geliyor bana. Sakaryaspor Taraftar destegini arkasına alarak bizim üzerimizde etkili bir oyunla üstünlük saglayacak gibi.
Ama İnsallah kazanırız
Sakaryaspor ve Erciyesspor için oldukça önemli bir maç
Sakarya taraftar desteginide arkasına alıp kazanacaktır büyük ihtimal malum son sıradalar ve her gecen gün daha da zor bir duruma düşüyorlar
Siz kafadan maçı vermişşiniz sakaryaya..
koramaz38
06.02.2009, 02:01
tamammi devammi mücadelelerden biri yenisi daha..rakip sakaryasporude büyüttükce büyütmüssünüz..iki takimda bulundugu pozisyon bulundugu ortam kritik ikiside puana degilde puanlara ac..zor gececegi her halinden belli..takimimiz liderlerden puan veyahutda puanlar koparabiliyorsa ligin dibinde bulunan engelimi asamiyacak..tahminimce en kötü ihtimal puanla döneceklerdir..
küme düsme potansındayız ama benim bu takıma inancım var süper lige cıkacaklar bu sene 6. sıradaki ile aramızda 7 puan var
Arkadaşlar oynadığımız takım sakarya yani ligin dibindeki takım biraz güvenin takıma ben güveniyorum Erciyessporumuza o maçı alacaktır.
ayyamini
08.02.2009, 09:53
Hadi erciyesim göster kendini
bu macı alacagız
destege ve güvene devam
http://www.justin.tv/livetribun maçı burdan izleyebilirsiniz
Kapadokyalı
08.02.2009, 13:46
bugün düşme hattına yakın takımlar önemli maçlara çıkacak ve büyük ihtimal bir kaçı puan kaybedecek.Eğer Erciyesspor kazanabilirse düşme hattının üstüne çok yüksek bir ihtimalle çıkacaktır.Bu durumda ilerleyen haftalarda daha rahat olmamızı sağlayacak.Ben Sakarya'yı yeneceğimize inanıyorum
Kapadokyalı
08.02.2009, 14:47
sakarya 1 0 öne geçti gol özgürcan özcan ama panik yok daha çok dakka var.haydi erciyes
Cörekdere38
08.02.2009, 14:53
valla erciyes oynamiyor maci zor cevirir sakarya bastiriyor ve herzamanki gibi stad full ve destek süper
SiMaRiQ_38
08.02.2009, 14:57
hic net pozizyon bulamadik mi?
Cörekdere38
08.02.2009, 15:03
su an biraz geliyor ama bencil oynuyorlar son vuruslari yapamiyorlar
ayyamini
08.02.2009, 15:05
gökhan olmasa 5 gol yerdik
dakım oynamıyo.
Cörekdere38
08.02.2009, 15:06
özgürcan cok pis geliyor gökhan olmasa 3-0 4-0 olurdu su an
şans bizden yana erciyes nasıl oynuyo ya
Cörekdere38
08.02.2009, 15:10
toplari direkden döndü valla gökhan süper kaleci helal olsun
Cörekdere38
08.02.2009, 15:13
bu arada fatih ceylan antalyanin 2 golünüde atti dakika 11
Cörekdere38
08.02.2009, 15:21
maci cevirmesi cok zor cünkü erciyes oynamiyor
Turan ÖZTÜRK
08.02.2009, 15:22
ilk yarı bitti 1-0 gеridеyiz Gökhan'da оlmasa ilk yarı 3 vеya 4-0 bitеrdi.
kayserispordan daha kötü bir futbol oynayan takim varmis...
maalesef erciyesspor...
cok kötü orta sahayi gecemedik
ikinci yari 3-4 tane daha yeriz
ya su gökhan en az 3 net gol pozisyonu önledi...
ayip yaaa kimse kosmuyor
mustafa ugur zaten futboldan anlamiyor
SiMaRiQ_38
08.02.2009, 15:29
demekki maci bazen izlememek daha iyi oluyor.
SiMaRiQ_38
08.02.2009, 15:35
hadi arkadaslar sizlerden iyi haberler bekliyoruz... oyuncu degisikligi varmi ??
Turan ÖZTÜRK
08.02.2009, 15:47
sakaryada еlеktriklеr kеsilmiş
kümede kalmaya mı oynayacagız süper lige cıkmak icin mi bu macın sonucu onu büyük ihtimmalle belirleyecek
düşme hattındakı butun takımlar galip bu çok kötü!!!!
Turan ÖZTÜRK
08.02.2009, 16:07
yedik :(
Giresun deplasmanda kasımpaşaya 2 attı manisa karabükden 5 yedi sakaryaya yenılıoz malatya galip of of rakıplerımzı hep 3 puan alıo.
ali38_38
08.02.2009, 16:12
Geçmiş olsun 6 puan kaybettik görünüş tutunamıycaz bu ligde :(
Turan ÖZTÜRK
08.02.2009, 16:17
Karabük 6-1 Manisa
Altay 3-2 Güngörеn
Kasımpaşa 0-2 Girеsun
Malatya 4-2 Ordu
Rizе 1-4 Bоlu
Sakarya 2-0 Еrciyеs
Samsun 2-1 Karşıyaka
ajansspor.com
08.02.2009, 16:40
Bank Asya 1. Ligi'in dibine demir atan Sakaryaspor ikinci devredeki ilk, sezondaki dördüncü galibiyetini Erciyesspor karşısında aldı! Özgürcan attığı iki golle yeşil-siyahlılar'a galibiyeti getiren isim oldu! Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090208/sakarya_canlandi.html )
cangele21
08.02.2009, 16:52
ööf çok kötü oldu bu
Yapılacak bi yorum fln yok yazık
Haftaya adana maçı var kazanmamız lazım.
ERCİYESİ tanıyamadım bugünkü maçta kasımpaşa antep maçındaki oyun nerede sakarya maçındaki oyun nerede
alttaki takımlar kazandı biz kaybettik yazık oldu ERCİYES
ajansspor.com
08.02.2009, 17:50
Sakaryaspor'un teknikdirektörü Engin İpekoğlu, Kayseri Erciyesspor maçının daha farklı bir skorlabitebileceğini belirterek, ilk yarıda gösterdikleri performanstan dolayıfutbolcuları kutladığını söyledi. Devamı... ( http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090208/sakaryada_mac_sonu.html )
bu sakarya zaten kayseriye her zaman ters:s
kayseride 2 hafta üst üste erciyes i 2 0 kayseri yi 3 0 yenmislerdi 2. ligdeyken sakarya bize ters ben bunu bilirim
Kapadokyalı
08.02.2009, 18:41
sadece sahamızdaki puanlarla bu iş olmaz.kendimizi biranda küme düşmüz buluruz,inşallah hoca ve takım bunun farkındadır
erciyes i bu hale getirenler kına yaksınlar kapris yapan kim varsa kovsunlar bundan daha kötü olmayızya çok kızıyorum çok bu hallere düşecek takım değildi söylenecek çok şey var ama ...ama işte
Ziya DİNÇSOY
08.02.2009, 19:55
demiştim..
sakaryada tatangaların önünde puan almak zor iş..
demiştim..
o yüzden 13 puanı var sakaryanın:)
muptela_38
08.02.2009, 21:03
<table style="border: 1px solid rgb(204, 204, 204);" id="tblStanding" width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="0"> <tbody><tr style="" class="alt1 puan_row" align="right"><td>10</td><td>1</td><td>2</td><td>7</td><td>9</td><td>18</td><td>5</td><td>-9</td></tr></tbody> </table>
mağlubiyet beni şaşırtmadı açıkcası
samsunsporla birlikte deplasmanda en az puan toplayan takımız..
kalan 6 iç saha maçında puan kaybına mahal vermememiz gerekiyor..
demiştim..
Herşey taraftarla olsaydı Sakaryaspor Bank asyada son sırada olmazdı 1. sırada olurdu.
koramaz38
09.02.2009, 01:03
demiştim..
bakdigimiz zaman sakarya simdiye kadar kendi evinde iki mücadelede galip gelmis bunlarin icinde bugünki erciyes mücadelesi dahil..diyarbakir kartal manisa bolu malatya altay kasimpasa anteb bld gibi takimlar deyim yerindeyse ligin yarisi tatangalar önünde 3puani kapan taraf olmus..bu isin zora binen kismini anlamis degilim..
kötü oldu yenilmek ama sağlık olsun demekten başka çare yok sanırım.
ademdolgun
09.02.2009, 20:46
Ah ERCIYESIM ah, yenseydin 14´cü sirada olacakdin, hemde sakaryayi iyice atese atacaktin ama simdi sen atese iyice yaklastin
Ziya DİNÇSOY
09.02.2009, 21:46
Ah ERCIYESIM ah, yenseydin 14´cü sirada olacakdin, hemde sakaryayi iyice atese atacaktin ama simdi sen atese iyice yaklastin
balıklar ummanı arar ne bilsin kendi ummanın içindedir
JACK SPARROW
09.02.2009, 22:40
demiştim..
Sakarya kendi stadyumunda çok kötü maçlar çıkardı bu sezon,hepsini biliyorum.
Ama Erciyes maçı başkaydı.Düzenledikleri sempozyum sonucunda son maçlarına başka bir hırsla çıkıyor Sakaryaspor.
Bizim maça da o hırsla çıktılar ve hak ederek kazandılar.
BÖRTECINE 38
10.02.2009, 00:05
erciyesspor istikrar yakalayana kadar lig biter istikrari bugidisle 2.lig b de yakalayacak erciyesspor
arkadaslar icim kan agliyor
erciyes göz göre göre güme gidiyor...
mustafa ugur allahini seviyorsan ja üc puan icin oynat takimi yada git... lütfen yaa nerde defansif teknik adam var bizim takimlara geliyor olacak is degil...
Vallahi Erciyese yazik oluyor Mustafa hocada isleri yoluna koyamadi bir türlu
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.