Tam Sürümü Gör : İstanbul'daki Kayserisporlular haydi maça
muptela_38
05.02.2009, 20:43
Haftasonu oynanacak olan Galatasaray-KAYSERİSPORUMUZ maçına istanbuldaki tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.
Takımımızı istanbulda yalnız bırakmayalım.
Maça gelecek arkadaşlarla bu konu üzerinden irtibata geçelim lütfen.
m.emin38
06.02.2009, 18:09
hani yavv kimse gitmiyomu maca...takımı yanlız bırakmayın
imparator38
06.02.2009, 18:11
Geleceğiz inşallah, yalnız bırakmak olur mu.
muptela_38
06.02.2009, 19:27
Geleceğiz inşallah, yalnız bırakmak olur mu.
kardeş yarın maçta görüşürüz:clapping:
imparator38
06.02.2009, 19:32
Görüşmek üzere, inşallah.
dernek gitmiyor mu dernek.neden tüm anadolu taraftarları istanbula gidiolar da bizimkiler hiç gitmiyor nasıl iş bu ya neden dernek var icraat olmazsa neye yarıyor ki.antalya tarftarları inönüye kupa maçına gittiler bu hafta içi ama biz lig de bile gidemiyoz=(( çook saçma
Ziya DİNÇSOY
06.02.2009, 23:51
fatih taşdemir;gidilmiyor diye biliyorum..
kardeş el insaf biraz yavaş yau..geçen hafta adanaya o kadar adam gitti..'icraat' yapılmıyor gibisinden bir söylem eylemlerimizle,emegimizle hiçte bagdaşmayan sözler ayrıca senin gibi birisine de yakıştıramadım..
hadi diyelim organizasyon oldu gidildi istanbula..5 otobüs..ne işe yarar ki tribün açısından..200 kişi istanbulda gs bjk fb taraftarını mı susturacak,şekil mi koyacak ne yapacak?
eger istanbula organizasyon yapılacaksa bursa gibi yapılacak adanaya gidildiği yapılacak gideceksin 1000-1500 kişi o zaman 12 saatlik yola deger..çekilen sıkıntılar alınan hazdan dolayı bir miktarda olsa azalır..aksi durumda 150-200 kişi ile istanbul deplasmanı yapılmaz..ha diyen cıkabilir neden saglam bir organizasyon yapılmıyor istanbul deplasmanlarına..cevap belli ne gerek var ? herhangi bir iddialı durum mu var düşme vb gibi..yok..o zaman deplasman da yok :)
LEVENT ŞEKER
07.02.2009, 01:13
fatih taşdemir;gidilmiyor diye biliyorum..
kardeş el insaf biraz yavaş yau..geçen hafta adanaya o kadar adam gitti..'icraat' yapılmıyor gibisinden bir söylem eylemlerimizle,emegimizle hiçte bagdaşmayan sözler ayrıca senin gibi birisine de yakıştıramadım..
hadi diyelim organizasyon oldu gidildi istanbula..5 otobüs..ne işe yarar ki tribün açısından..200 kişi istanbulda gs bjk fb taraftarını mı susturacak,şekil mi koyacak ne yapacak?
eger istanbula organizasyon yapılacaksa bursa gibi yapılacak adanaya gidildiği yapılacak gideceksin 1000-1500 kişi o zaman 12 saatlik yola deger..çekilen sıkıntılar alınan hazdan dolayı bir miktarda olsa azalır..aksi durumda 150-200 kişi ile istanbul deplasmanı yapılmaz..ha diyen cıkabilir neden saglam bir organizasyon yapılmıyor istanbul deplasmanlarına..cevap belli ne gerek var ? herhangi bir iddialı durum mu var düşme vb gibi..yok..o zaman deplasman da yok :)
+1966
iyi de kardeş adanaya şirket falan kaldırıyor ve kendi sahamız mecbur gidilecek yok ona da gidilmesin.benim zoruma giden kötü antalya bile 1 otobüste olsa kaldırıp gidiyorlar ama biz istanbula hiç gitmedik hem de hiç yazıktır günahtır kayserispor tarftarı bu mu ? bursaya lig maçalrın da gidilmiyor neden asıl gidilmesi gereken yerlere gidilmiyor.adanay ayrı onu katma kardeş..üzülüyoruz organizasyon yok işte yok.hele ki son hurma olayı!!
Ziya DİNÇSOY
07.02.2009, 10:09
daha aynı yerdesin..diyorum ki otobüs kaldırılır gidilir,o sorun değil(demişsin ya antalya 1 otobüs gitti diye..45 kişi istanbulda ne yapabilir ki,bünyelerine verdikleri işkenceden başka o çekilen kadar yol ne işe yarar ki)
işe yaramayacak bir şey yapmak,boşa kürek çekmek yerinde bir filliyat olmasa gerek
Yönetim Otobüs Kaldırsa Gelen Olur Eziyet filan diyede düşünmezler bundan emin ol dernekte büyüklerine sor geçmişte istanbula kaç kere geldiler sana anlatsınlar 1-2 otobüs her neyse sayı önemli değil önemli olan kayserispor sevdası imkan ve fırsat bulundukça istanbul değil dünyanın öbür ucuna bile giden insanlar olur
Alisamiyende Misafir TakımTaraftar Bileti 15 TL Bilginize
iyi de istanbul kim ki ya.sen orda 20 kişi de olsan kendini göstermen yeterli.dalgaya alıyorlar şunlara bak tarftarları gelmiyor kayseriden diyorlar bu lafları.bi bursa ank.gücü denizli bile istanbula gidiyor ama diyorumya bizim dernek pasif ben de destekliyordum derneği gelsen antalyad ayaşıyorum sıralara çılgınlar38 falan yazıorum ortaokul lise şimdi de üniv.sıralarına ama artık yazmıcam icraat yok bieş yok.ne havaalanınd atakım karşılama ne tesislere ziyaret ne başka bieş yeri geldi mi tepki koyulması laızm yönetime falan o da yok sadece kendilerini temsil ediyorlar aRTIK soğuttular yani
Volcanic Mount
07.02.2009, 16:38
Bu maçın alt bitme ihtimali çok yüksek tahminimce. Ve de bu yönetim ve tolunay ile bu maçta
KAYSERİSPOR için 3 puan im kan sız ö te si!
Uni.İnfaz
07.02.2009, 16:51
iyi de istanbul kim ki ya.sen orda 20 kişi de olsan kendini göstermen yeterli.dalgaya alıyorlar şunlara bak tarftarları gelmiyor kayseriden diyorlar bu lafları.bi bursa ank.gücü denizli bile istanbula gidiyor ama diyorumya bizim dernek pasif ben de destekliyordum derneği gelsen antalyad ayaşıyorum sıralara çılgınlar38 falan yazıorum ortaokul lise şimdi de üniv.sıralarına ama artık yazmıcam icraat yok bieş yok.ne havaalanınd atakım karşılama ne tesislere ziyaret ne başka bieş yeri geldi mi tepki koyulması laızm yönetime falan o da yok sadece kendilerini temsil ediyorlar aRTIK soğuttular yani
bak bende dernge gider glrlm beni soguttular demişin sen orda kişiler için deil takım için gidiosun noktaaaaa
arma için gidiyorum evet..ama artık dernekle girmem maça başka dernek var onlarla girecem artık napalım demokraside çağre çok=))neyse bakalım nokta koyalım.
Mustafa Develioğlu
07.02.2009, 18:41
ben gidemiyoum çok üzgünüm kısmetse 8jk deplasmanına gideriz artık özel neden lerden dolayı bu maçta takımımızı yanlız buraktım ama hayırlısı olsun
Volcanic Mount
07.02.2009, 22:01
Bu maçın alt bitme ihtimali çok yüksek tahminimce. Ve de bu yönetim ve tolunay ile bu maçta
KAYSERİSPOR için 3 puan im kan sız ö te si!
:weety:
Peşindeyiz
07.02.2009, 22:14
10 Kişi Vardı Yoktu.. İstanbul'da ki Kayserisporlular bu kadar mı sahip çıkıyor takıma ? Nerede kasist?
karizmatix
16.02.2009, 13:45
10 Kişi Vardı Yoktu.. İstanbul'da ki Kayserisporlular bu kadar mı sahip çıkıyor takıma ? Nerede kasist?
Ne yazık ki doğru! Gol olduğunda LigTv kameraları misafir takım taraflarına ayrılşan yere çevirdi kamerayı... Hoplayıp zıplayan bir kaç kişi göründü! İnşaallah bundan sonraki maçlkarda daha iyi olur!
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.