PDA

Tam Sürümü Gör : Filistin bayraklarıyla sahaya daldılar!

m.emin38
06.02.2009, 20:35
srail’in Maccabi ve İspanya’nın Barcelona takımları arasında oynanan basketbol karşılaşmasında her şey normal gidiyordu. Ancak karşılaşmanın ilk çeyreğinin sonlarına doğru bir anda salonda her şey değişti. İlk çeyreğin son dakikası oynanırken çok sayıda taraftar aniden Filistin bayrakları açtılar. Taraftarlar İsral’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırısını ve binlerce sivili öldürmesini protesto ederken oyuncular şaşkınlık içerisinde onları izlediler.
Maç oynandığı esnada ise ellerinde Filistin bayrakları olan bazı taraftarlar salona indiler. Filistin diye bağıran taraftarlar zafer işareti yaparken, güvenlik güçleri protestocuları etkisiz hale getirerek salondan dışarı çıkardı ancak tribünlerdeki İsrail protestosu ise maç boyunca devam etti. http://img27.imageshack.us/img27/9426/852065076ba6.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/7476/719989366ol3.jpg

KS 1966
07.02.2009, 00:30
işte bu ya aslanlarım ellerinize saglık ne de iyi etmişsiniz
gazze yalnız degildir bunu herkes bilmeli

aKMel
08.02.2009, 02:32
mehmet emin kardeş sadece iyi niyetle filistin bayrağını avatar olarak koymuşsun ama şunu iyi bil isterim o bayrağın amacı zamanında Osmanlıya isyan eden arapların kullandığı bir bayraktı

Ziya DİNÇSOY
08.02.2009, 10:18
mehmet emin kardeş sadece iyi niyetle filistin bayrağını avatar olarak koymuşsun ama şunu iyi bil isterim o bayrağın amacı zamanında Osmanlıya isyan eden arapların kullandığı bir bayraktı

ya bi git işine :) :) :O :O

M_G
08.02.2009, 10:24
barcelona taraftarını bu eyleminden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum
diren filistin

Uni.İnfaz
09.02.2009, 14:00

aynen ole bi git işine hatayı yapan şimdiki insanlar deildi atalarıydı.

ibrahim.onur38
09.02.2009, 14:14
arkadaşlar. sakın beni yanlış anlamayın.
ülkemizde sayısını bilmediğimiz fakirler var. günde 1 ekmek yiyebilmek için hırsızlığı göze alabilen vatandaşlarımız var.. 10 milyonu aşan bir işsiz ordusu var.
bunlara yardım etmiyorsunuzda. bunlardan hiç bahsetmiyorsunuzda. hiç sahip cımıyorsunuzda. savaşa bir hiç uğruna giren filistinin yanında nasıl fas tutuyorsunuz anlamıyorum..
filistinde masumlarda zarar gördü. olmaması gerekirdi.ama oldu. önüne geçilemez. yardımlaşmak güzel bişey. taktir ediyorum ama ülkemizde ve dünya da fazla abartıldı.. ırak a aynı durumda kaldı binlerce masum öldü neden aynı hassasiyeti göstermediniz peki..
bence bu olayda siyasetin içine girdi.. :uzgunum:
Allah dünya daki bütün müslümaları korusun...

M_G
09.02.2009, 14:38
ülkemizde sayısını bilmediğimiz fakirler var. günde 1 ekmek yiyebilmek için hırsızlığı göze alabilen vatandaşlarımız var.. 10 milyonu aşan bir işsiz ordusu var.
bunlara yardım etmiyorsunuzda. bunlardan hiç bahsetmiyorsunuzda. hiç sahip cımıyorsunuzda. savaşa bir hiç uğruna giren filistinin yanında nasıl fas tutuyorsunuz anlamıyorum..
filistinde masumlarda zarar gördü. olmaması gerekirdi.ama oldu. önüne geçilemez. yardımlaşmak güzel bişey. taktir ediyorum ama ülkemizde ve dünya da fazla abartıldı.. ırak a aynı durumda kaldı binlerce masum öldü neden aynı hassasiyeti göstermediniz peki..

3 yasındaki bir bebegin bomba atılması sebebiyle vucudunun parcalanarak öldügüne sahit oldun mu hic canıl olarak
bizim ülkemizde plazma tv almak icin birbirlerini ezen sabah altılarda sıraya giren insanlarda var

onur38
09.02.2009, 18:39

katılıyorum

m.emin38
10.02.2009, 21:43
bende senin iyi niyetli oldugunu biliyorum fakat sende tarihi daha derinden araştır ve arap alemiyle müslüman alemini birbirine karıştırma sende biliyosunki o zaman bizim kendi insanımız bile ülkeyi karıştırmışlar,sayısızca ayaklanmalar cıkartılmış biz bunlarıda biliyoruz en yakın tarihi bir dön bak ülkemizi kimler kuşatmış icerden yani filistin bayragına gelen kadar...anladın beni biliyorum!

m.emin38
10.02.2009, 21:44
3 yasındaki bir bebegin bomba atılması sebebiyle vucudunun parcalanarak öldügüne sahit oldun mu hic canıl olarak
bizim ülkemizde plazma tv almak icin birbirlerini ezen sabah altılarda sıraya giren insanlarda var
tamamem haklısın...

H.KaanK.K
17.02.2009, 10:56
ya bi git işine :) :) :O :O
sen bi git işine kardeş o isyanı unutma tamam şimdi din kardeşlerimiz mağdur ama OSMANLIYA İSYAN EDEN HERKES MAĞDUR...bknz:kosova,tüm araplar,ırak,birazda çeçenistan...,onlar suçlarını biliyor...

gaziköylü38
02.03.2009, 15:31
:thumbup::thumbup::thumbup:
katılıyorum tşk kardeş iyi bir yaklaşım oldu

Ziya DİNÇSOY
02.03.2009, 15:53
son 7-8 mesajdır yazılanları neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor..ama bir yerinden başlamam lazım..

böyle bir fikir-cik olamaz,insanlık onuru ve hususiyeti bunu kabul etmemeli..

son yüzyılın en önemli liderlerin birinden bir alıntı zikredeyim,diyor ki ; 'Dünyanın neresinde olursa olsun ezilen yok edilmeye çalışılan bir halk var ise her durumda o halkı savunmak meşrudur.aksi tasavvur edilemez '

İsrail, Ortadoğu halklarına karşı emperyalizmin bölgede vurucu gücü olması; bölge halklarının iradelerini doğrudan ya da baskıcı iktidarların varlığını meşrulaştırarak ipotek altına alması; faşist ve ırkçı bir oluşum olması ve daha sayılabilecek onlarca nedenden dolayı tüm dünyanın ezilen halklarının "ortak düşmanı"dır.

İsrail'in emperyalist politikalardaki yeri ve dünya halklarına karşı savaştaki pozisyonu, Filistin direnişiyle dayanışmaya da kuşkusuz başka bir anlam yüklemektedir. Filistin direnişiyle dayanışma, bir enternasyonalist görev olduğu kadar, her halk, her ilerici hareket için aynı zamanda anti-emperyalist mücadelenin de bir parçasıdır.
İsrail'e vurulan her darbe, emperyalizme ve onun tüm dünyadaki işbirlikçilerine vurulmuştur

Her şeyden önemlisi, dünyanın neresinde olursa olsun, her kime yapılırsa yapılsın, herhangi bir haksızlığı her zaman içinizde birşeyler hissedebilmenizdir..yüreginizin sızlamasıdır..

Tim
02.03.2009, 15:57
son 7-8 mesajdır yazılanları neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor..ama bir yerinden başlamam lazım..

böyle bir fikir-cik olamaz,insanlık onuru ve hususiyeti bunu kabul etmemeli..

son yüzyılın en önemli liderlerin birinden bir alıntı zikredeyim,diyor ki ; 'Dünyanın neresinde olursa olsun ezilen yok edilmeye çalışılan bir halk var ise her durumda o halkı savunmak meşrudur.aksi tasavvur edilemez '

İsrail, Ortadoğu halklarına karşı emperyalizmin bölgede vurucu gücü olması; bölge halklarının iradelerini doğrudan ya da baskıcı iktidarların varlığını meşrulaştırarak ipotek altına alması; faşist ve ırkçı bir oluşum olması ve daha sayılabilecek onlarca nedenden dolayı tüm dünyanın ezilen halklarının "ortak düşmanı"dır.

İsrail'in emperyalist politikalardaki yeri ve dünya halklarına karşı savaştaki pozisyonu, Filistin direnişiyle dayanışmaya da kuşkusuz başka bir anlam yüklemektedir. Filistin direnişiyle dayanışma, bir enternasyonalist görev olduğu kadar, her halk, her ilerici hareket için aynı zamanda anti-emperyalist mücadelenin de bir parçasıdır.
İsrail'e vurulan her darbe, emperyalizme ve onun tüm dünyadaki işbirlikçilerine vurulmuştur

Her şeyden önemlisi, dünyanın neresinde olursa olsun, her kime yapılırsa yapılsın, herhangi bir haksızlığı her zaman içinizde hissedebilmenizdir..yüreginizin sızlamasıdır..
berfin sen bana cok tanıdık geldin:D adın ne senin :hug:

Ziya DİNÇSOY
10.03.2009, 09:16
sen yazıyı oku ve yazının özünü sindirmeye,anlamaya çalış gerisini boşver

F.K
10.03.2009, 09:41
Irkı cinsiyeti ne olursa olsun 3 Yaşındaki Çocukların ve sivil suçsuz insanların bu tür saldırıda canlarını kaybetmesi insan olan herkesi üzer kahrolsun israil kahrolsun amarikan köpeği duyarsız arap liderleri

METİN
10.03.2009, 09:46

o zaman ki filistin ile bu zaman ki filistin arasında fark var.