Tam Sürümü Gör : Tartışma Mehmet TOPUZ Nereye Gidiyor?
http://www.resim-yukle.gen.tr/images/gtch37mjsgrvnwn1be84_thumb.jpg (http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=gtch37mjsgrvnwn1be84.jpg)
Tüm Türkiye' nin gözü üzerindeydi. Spor Yazarı Mehmet DEMİRKOL' un deyimiyle Şu anda Türkiye' nin en iyi 3 futbolcusundan biri. Ama Mehmet TOPUZ nereye gidiyor? İki yıl önceki ya da geçen seneki Mehmet TOPUZ' a ne oldu? Hırsı, akıllı oynu, inancı, özverisi nerde? Koskoca Kayserispor' u sürükleyen Mehmet TOPUZ' a ne oldu sizce?
Bir İki tahmin yürütülebilir aslında:
1- Mehmet TOPUZ en iyi olduğu dönemlerde yapılan astronomik transfer tekliflerinin etkisinde kaldı. Kayserispor' un kendisini göndermeyişine isyan edip takıma olan inancını yitirdi.
Bunu düşünüyor çoğu. Ama biliyoruz ki Mehmet TOPUZ Kayseri' de doğdu büyüdü. Kendisini Kayserili olarak görüyor ve yönetim ile taraftarın kendisine verdiği değerin fazlasıyla farkında. Ben bu ihtimale pek şans vermiyorum. Kendi şahsi düşüncem Mehmet TOPUZ maddi ve manevi bakımdan Kayserispor' da mutlu.
2- Mehmet TOPUZ takımda en iyi anlaştığı arkadaşlarını bir bir kaybediyor. Gökhan ÜNAL, Bülent BÖLÜKBAŞI, Fatih CEYLAN, Kamber ARSLAN gibi hem maçlar da, hem de normal yaşantısında birlikte olduğu arkadaşlarını arıyor ve onların yokluğunu hissediyor. Şu anda takımda adı geçenler gibi samimiyet kurabildiği, anlaştığı isimlerin sayısının az olması gibi.
Benim aklıma yatan en mantıklı tahmin bu. Neden? Mehmet TOPUZ hem saha içinde hem saha dışında yukarıda adı geçen arkadaşları ile çok iyi anlaşıyordu. Özellikle Gökhan ÜNAL ve Bülent BÖLÜKBAŞI ile saha da birbirlerinin ne yapacaklarını, aldıkları nefesi, koşacakları yeri bakışları ile anlayabiliyorlardı ki Kayserispor' un elde ettiği başarıların büyük çoğunluğu bu isimlerinin özverisi ile gelmişti. Şu anda onların olmayışı Mehmet TOPUZ' u olumsuz yönde etkiliyor. Tabi bu da takımın etkilenmesine neden oluyor.
3- Mehmet TOPUZ üzerine yüklenen yükü kaldıramıyor. Kaptanlık, yeni gelenlerin takıma adapte olmasına yardımcı olmak, Bir takımın bütün taraftarlarının kendisinden birşeyler beklediğini bilmek gibi.
Bu İhtimal de bence çok düşük. Mehmet TOPUZ karakter olarak oldukça sağlam bir yapıya sahip. Takımda ki herkesin kendisine saygısı, sevgisi var ve her ortamda bu belli oluyor. Mehmet TOPUZ sorumluluktan kaçacak yapıda birisi değil. Üzerine yüklenen yükü kaldırabilecek güçte.
4- Mehmet TOPUZ' un Teknik Direktör Tolunay KAFKAS ile sorunları var. Oynadığı mevkiye alışamadı vs. vs.
Bu İhtimallerde çok düşük. Tolunay KAFKAS ile sorunu olma ihtimali var. Ama çok az bir ihtimal. Bir maçta kullanılacak Frikik konusunda Umut KOÇİN' in frikiği kullanacak olmasına aşırı tepki göstermişti. Ama sanırım Mehmet TOPUZ gibi karekterli bir futbolcu burda yaptığı hatanın farkına varmıştır ve bu olay tatlıya bağlanmıştır. Hoş Gökhan ÜNAL' da bir karşılaşma da oyundan alınmasına tepki göstererek eldivenini çıkarmış ve hocanın önüne atmış ve bu olaydan sonra Tolunay Hoca İle Yıldızları Hiç barışmamıştı ama Mehmet TOPUZ' un bunu bu kadar büyüteceğini Tolunay' ında buna karşılık vereceğini hiç sanmıyorum. Oynadığı mevki konusuna gelince; Mehmet Orta sahanın her bölgesinde oynayabilecek yapıda bir oyuncu. Ortanın sağı solu ortası onun için farketmez. Bunun da oyununu etkileyeceğini sanmıyorum. Öyle ki Milli Takımda Sayın Fatih TERİM onu çoğu zaman savunmanın sağında oynatıyordu. Bu mevkide bile sırıtmayan adam orta saha da hiç sırıtmaz.
Sözün özü Mehmet TOPUZ son zamanlarda bir düşüş içinde ve malesef bu takımı olmsuz yönde etkiliyor. Hem Teknik Paton Tolunay KAFKAS' ın hem yönetim kurulunun bu işe bir çare bulması gerektiğini düşünüyorum.
Bunu Foruma yazdım Çünkü Gerçek Mana da sizlerinde görüşlerini merak ediyorum. Mehmet TOPUZ' daki bu düşüşün sebebi nedir, ne olabilir?
aphel38
takımdaki genc oyuncular mehmet topuzdan cok korkuyor.besiktas macında turgay ı itmesi trabzon macında frikigi umut kocin kullandıgı icin sinirlenmesi etik davranıslar degil...
performans düsüklügünün sebebi ise topuzdan cok sey bekleniyor,topuzun yetenekleride buna müsait degil.messi robben gibi oyuncuların yaptıgı yapmaya calısıyor beceremiyor.
H.KaanK.K
09.02.2009, 16:32
TİM CAHİLL BAN BU ARKADAŞ MEHMET TOPUZU SEVMİYOR TAHİMİNİM GALATASARAYLI SIRF LAF İÇİN GELİP BURADA FORUMU KİRLETME
SENİN ARDA'NDAN YETENEKLİ VE KARAKTERLİ OLDUĞU KESİN GİDİP SAĞDA SOLDA KARI KIZLA SÜRTÜP SAHADA RAKİP KARŞISINDA(TOPUZ VE EREN)BİŞEY YAPAMADIĞI İÇİN SAHANIN ORTASINDA ZIRLAMIYOR TOPUZ...
MESSİ ROBBEN ARDA TOPUZ PEH...
TİM CAHİLL BAN BU ARKADAŞ MEHMET TOPUZU SEVMİYOR TAHİMİNİM GALATASARAYLI SIRF LAF İÇİN GELİP BURADA FORUMU KİRLETME
SENİN ARDA'NDAN YETENEKLİ VE KARAKTERLİ OLDUĞU KESİN GİDİP SAĞDA SOLDA KARI KIZLA SÜRTÜP SAHADA RAKİP KARŞISINDA(TOPUZ VE EREN)BİŞEY YAPAMADIĞI İÇİN SAHANIN ORTASINDA ZIRLAMIYOR TOPUZ...
terbiyeni takın git işine polemige cekme beni
takımdaki genc oyuncular mehmet topuzdan cok korkuyor.besiktas macında turgay ı itmesi trabzon macında frikigi umut kocin kullandıgı icin sinirlenmesi etik davranıslar degil...
performans düsüklügünün sebebi ise topuzdan cok sey bekleniyor,topuzun yetenekleride buna müsait degil.messi robben gibi oyuncuların yaptıgı yapmaya calısıyor beceremiyor.
Messi ya da Roben bunların stili başka Topuzun stili başka.Bence yetenek var fakat asıl yerinde oynamıyor.Geçen seneleri hatırlayın.Topuz sağ kanatda süper oynuyordu.Şimdi forvet arkası oynatılıyor ve orda sıkışıyor.Daha çok geniş alanı seven bir futbolcu Topuz...
Messi ya da Roben bunların stili başka Topuzun stili başka.Bence yetenek var fakat asıl yerinde oynamıyor.Geçen seneleri hatırlayın.Topuz sağ kanatda süper oynuyordu.Şimdi forvet arkası oynatılıyor ve orda sıkışıyor.Daha çok geniş alanı seven bir futbolcu Topuz...
bence mehmet topuz ortada oynamalı dedigin gibi kanat oynayacak adamlar messi robben ronaldo tarzı oyuncular oluyor
tıpkı lampard gerrard gibi topuzun da ortada oynaması lazım araya iyi paslar atar uzaktan iyi sutlar cıkarır fizik gücüde iyi orta tam topuza göre
Akşamki yorumumdada yazmıştım gökhan,fatih ve topuz üçlüsünün olduğu zamanları hatırlayın topuzu kıyaslayın iyi anlaşıyorlardı ve zevkle maç izliyorduk ama şimdiki duruma sebep olanlar kendilerini biliyorlar kendi düşen ağlamazmışş..
mehmet demirkol yorumunda haklı mehmet topuz u tanıyamaz olduk neden aceba bu düşüşü
İNŞALLAH ileriki haftalarda kendini toplar da takıma tekrar yararlı olmaya başlar
chefchemiker
09.02.2009, 21:35
bu duyduklarimi inanamiyorum, topuzun yetenegi türkiyedeki cok futbolcudan daha ilerde,
bu duyduklarimi inanamiyorum, topuzun yetenegi türkiyedeki cok futbolcudan daha ilerde,
evet türkiyedeki en yetenkli oyunculardan birisi ama bunu bu aralar gösteremiyor kazım bile milli takımda topuz degil zaten yeteneksiz demedim messi roben kadar yetenekli deil ama onların yaptıklarını yapnaya calısıyor dedim ama eminin büyük kaptan toplayacak kendini eski mehmet topuzu özledim
H.KaanK.K
09.02.2009, 22:14
terbiyeni takın git işine polemige cekme beni
sen hangi takımın forumunda olduğunu unuttun galiba yazdıklarını bir gözden geçirmeni tavsiye ederim...milletle polemiğe giren sensin ARDA BİLE 1 TRİLYON alıyormuş.Gayet açık kimin polemik yapmaya çalıştığı...
sen hangi takımın forumunda olduğunu unuttun galiba yazdıklarını bir gözden geçirmeni tavsiye ederim...milletle polemiğe giren sensin ARDA BİLE 1 TRİLYON alıyormuş.Gayet açık kimin polemik yapmaya çalıştığı...
tamam birader sende haklısın
Alper MUTLU
09.02.2009, 22:25
bence çok doğru söylemiş TimCahill. söylediklerinde çok haklı. ortada bir gerçek var ve mehmet topuz berabt oynuyor.
H.KaanK.K
09.02.2009, 22:37
dayı orasına bende katılıyorum.hatta forumda ilk konuyu açan da benim.ama şunu unutmayalım mehmet topuzu mehmet topuz yapan kayserispordur.kayserisporu biryerlere getirende mehmet topuzdur bu adam bu takımın kaptanı ancak kendisi bunu psikolojik olarak kaldıramıyor özelliklede eski AĞABEY ler gittikten sonra bu hem oyununa hem mutluluğuna yansıdı...
Alper MUTLU
09.02.2009, 22:39
dayı orasına bende katılıyorum.hatta forumda ilk konuyu açan da benim.ama şunu unutmayalım mehmet topuzu mehmet topuz yapan kayserispordur.kayserisporu biryerlere getirende mehmet topuzdur bu adam bu takımın kaptanı ancak kendisi bunu psikolojik olarak kaldıramıyor özelliklede eski AĞABEY ler gittikten sonra bu hem oyununa hem mutluluğuna yansıdı...
Mehmet Topuz'u yalnız bırakanlarda suç...
BÖRTECINE 38
09.02.2009, 22:48
MEHMET TOPUZMU? BU SENE SAHADA BÖYLE BIR FUTBOLCU GÖREN VARSA BERI GELSIN
mehmet topuzun kotu oldugu neye gore degerlendiriliyor?
ne olcu aliniyor?
aceba takim cok iyide mehmet icinde siritiyormu?
bakin arkadaslar takim dokulurken heralde mehmet battal gazi degil
supermen degil
takimin encok gol atan adami orta saha oynamasina ragmen,hem gol atyor,hem gelip defanstan top cikariyor,boyle ortasaha turkiyede yok
sahada basmadik yer birakmaz
su takimada mehmet topuzu kotu denilen haliye bile cikarin zaten zar zor rakip kaleye gidiyoruz,hic gidemeyiz
bunlar tesaduf olamaz,
2 yildir takimin performans cizgisi hep asagi dogru,futbol olarak,fizik gucu olarak
sakatliklar her donem 6-7 tane
hicbir futbolcunun ust duzey formu 3-4 hafta surmuyor
takim kayseride bile en vasat takimlari soyle 20 dk bile baski altina almiyor
fizik gucu dusuk oyuncularin,hep yavas,yatarak oynuyolar sahada
iste olay burda
tolunayin yaptirdigi yanlis antremanlardan sakatliklar
yetersiz kondisyon idmanlarindan gucsuzluk
bu yuzden temposuz maclar,isteksiz futbolcular ve sakatliklar olusuyor
mehmet topuz bunlarin icinde,hemen hemen sakatlanmayan,formu kotu oldugu donemde bile bircizginin altina dusmeyen biridir
bunun sebebide tolunay efendi degildir
sebebi kendisidir
kayserispor idmanlarini takip edenler bilir
antreman bitip tum topcular iceri girdikten sonra cogu idman sonunda topuz girmez
tek basina calismaya devam eder
kalecilerden birini alir sut calisir
ertugrul hocaninda onu tesvik ettigi donemleri biliyorum
ama tolunay beyin umrundami onu bilmiyorum
onada gerek yok adam gibi idman verse
ama yaptirdigi 1saat lik amator idmanlara
bu sakatlar az bile
futbolcularin gucsuzlugu,kondisyon eksikligi,oyunu forse edememek,top kayiplari,asiri fauller,asiri kartlar bu yuzden olmakta
bu tek kiside olsa bunu istisna der,topcunun sucu dersin
ama bu tum takim uzerinde goruluyorsa suc hocadadir
topuz yine takimin en guclusudur,cunku hedefleri oldugundan kendine bakmiya calisan birisi
ama takimin genelinde saldim cayira mevlam kayira havasi var
sanki amator takim
eger futbolcularin kendi yaptigi ozel calismalar falan olmasin,tolunayin amator idmanlariyla 2.devreleri maclarda oynayamazlar bile
2 sene oncede ayni topcular,simdi de ayni topcular vardi
tabanca gibiydi 90.dakika boyunca hepsi
ama simdi 45 yasindaki nostalji takimi gibi
sanki haftada 1 idman yapiyolar gibi
onun icin topuz a haksizlik etmeyeli
eger onun 2.gorevi olan goller olmasaydi takim suan dusme potasindaydi
mehmet topuzun kotu oldugu neye gore degerlendiriliyor?
ne olcu aliniyor?
aceba takim cok iyide mehmet icinde siritiyormu?
bakin arkadaslar takim dokulurken heralde mehmet battal gazi degil
supermen degil
takimin encok gol atan adami orta saha oynamasina ragmen,hem gol atyor,hem gelip defanstan top cikariyor,boyle ortasaha turkiyede yok
sahada basmadik yer birakmaz
su takimada mehmet topuzu kotu denilen haliye bile cikarin zaten zar zor rakip kaleye gidiyoruz,hic gidemeyiz
bunlar tesaduf olamaz,
2 yildir takimin performans cizgisi hep asagi dogru,futbol olarak,fizik gucu olarak
sakatliklar her donem 6-7 tane
hicbir futbolcunun ust duzey formu 3-4 hafta surmuyor
takim kayseride bile en vasat takimlari soyle 20 dk bile baski altina almiyor
fizik gucu dusuk oyuncularin,hep yavas,yatarak oynuyolar sahada
iste olay burda
tolunayin yaptirdigi yanlis antremanlardan sakatliklar
yetersiz kondisyon idmanlarindan gucsuzluk
bu yuzden temposuz maclar,isteksiz futbolcular ve sakatliklar olusuyor
mehmet topuz bunlarin icinde,hemen hemen sakatlanmayan,formu kotu oldugu donemde bile bircizginin altina dusmeyen biridir
bunun sebebide tolunay efendi degildir
sebebi kendisidir
kayserispor idmanlarini takip edenler bilir
antreman bitip tum topcular iceri girdikten sonra cogu idman sonunda topuz girmez
tek basina calismaya devam eder
kalecilerden birini alir sut calisir
ertugrul hocaninda onu tesvik ettigi donemleri biliyorum
ama tolunay beyin umrundami onu bilmiyorum
onada gerek yok adam gibi idman verse
ama yaptirdigi 1saat lik amator idmanlara
bu sakatlar az bile
futbolcularin gucsuzlugu,kondisyon eksikligi,oyunu forse edememek,top kayiplari,asiri fauller,asiri kartlar bu yuzden olmakta
bu tek kiside olsa bunu istisna der,topcunun sucu dersin
ama bu tum takim uzerinde goruluyorsa suc hocadadir
topuz yine takimin en guclusudur,cunku hedefleri oldugundan kendine bakmiya calisan birisi
ama takimin genelinde saldim cayira mevlam kayira havasi var
sanki amator takim
eger futbolcularin kendi yaptigi ozel calismalar falan olmasin,tolunayin amator idmanlariyla 2.devreleri maclarda oynayamazlar bile
2 sene oncede ayni topcular,simdi de ayni topcular vardi
tabanca gibiydi 90.dakika boyunca hepsi
ama simdi 45 yasindaki nostalji takimi gibi
sanki haftada 1 idman yapiyolar gibi
onun icin topuz a haksizlik etmeyeli
eger onun 2.gorevi olan goller olmasaydi takim suan dusme potasindaydi
tolunay kafkas a deginmesen sasırtacaktın beni:nono:
arkadasım tolunay bu takımın basında KA-LA-CAK:shhh:
ister gitsin ister kalsin,ben mehmet topuz ve bu baglamda,takimdaki 2 yillik futbol,fizik ve mental anlamdaki dususe farkli bir acidan isik tutmaya,insanlarin kafasina bir fikir vermeye calistim,bu kadar anlattigima karsin diyecegin sadece deginmesen sasacaktimmi?
gidip kallma meselesine gelince orasi belli olmaz
hoca kendi kafasinca senenin planlarini yapsin
eger biraz ceki duzen biraz umit verdi verdi yoksa o planlari ruyasinda yapar
belkide birileri onemli olan kayserispor,illaki tolunay diye bir israrimiz olamaz diyip seneye her ihtimale karsi B plani hazirliyor olabilir
H.KaanK.K
10.02.2009, 12:54
ister gitsin ister kalsin,ben mehmet topuz ve bu baglamda,takimdaki 2 yillik futbol,fizik ve mental anlamdaki dususe farkli bir acidan isik tutmaya,insanlarin kafasina bir fikir vermeye calistim,bu kadar anlattigima karsin diyecegin sadece deginmesen sasacaktimmi?
gidip kallma meselesine gelince orasi belli olmaz
hoca kendi kafasinca senenin planlarini yapsin
eger biraz ceki duzen biraz umit verdi verdi yoksa o planlari ruyasinda yapar
belkide birileri onemli olan kayserispor,illaki tolunay diye bir israrimiz olamaz diyip seneye her ihtimale karsi B plani hazirliyor olabilir
inşallah:helpsmilie:...
Topuz ne yapmaya çalışıyo anlamıyorm ..
Benim bu yazıyı yazmamdaki sebeb hem takımdaki hem Topuz' daki düşüşe dikkat çekmekti. Sad' ın da dediği gibi belkide yine takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri ama eski hırsından uzak. eskiden takımı sırtlayacak bir oyuncuydu şimdi o özelliği yok. ben buna dikkat çekmek istedim. yoksa benim Topuz' a olan hayranlığımda her hangi bir değişiklik yok. Maksadım onu acımasızca eleştirip yaptılaklarından ve yapmadıklarından dolayı suçlamak değil. Sadece sizlerle birlikte hem takımdaki düşüşe, hemde Topuz' daki düşüşe dikkat çekmek ve nedenlerini bulmaktı. Sevgilerimle.
gökhan ünal vakasina dönmesin bu
yönetim bir hedef koymazsa bu adam da yeri gelir soğar neden mi mehmet topuz canıyla başıyla ali turan gibi kayseri için mücadele ediyor sivasa bakıyor görüyor bizim neyimiz eksik diyordur biz neden şampiyonluğa oynamıyoruz diyodur kaç senedier ligdeyiz ama bir hedef yok sivastan ekonomik olrak da daha iyiz ee neden bir hedef yok stat yaptırıyoruz en modern stad ama hedeef yok ister istemez soğutuyor zoruna gidiyodur.topuzun yaptığını kimse yapamaz istese çoooooktan giderdi ama hedef bekledi baktı her sene 5.lik falan artık sanmıyorumn durmaz.sen bir hedef koymazsan yıldınız da elinden uçaaaarrr.giderse de inş. avrupaya gider eziklere gitmez.
Uni.İnfaz
11.02.2009, 11:41
topuz tek basına oynamıo sahada adam daha ne yapacak bu takım için anlamıorum
aLaYıNa gİdEr!!
11.02.2009, 11:45
yinede en iyi oynayan adamımız mehmet topuz buyuk kaptan senı cok sevıyoruz..!
topuz artık futbola doydu her türk futbolcu gibi ben artık oldum dedi ve çalışmayı hırsı bıraktı.. ama inanıyorumki topuz bunun farkına varacak ve eski hırsı tekrar sağlıyacak
Ziya DİNÇSOY
11.02.2009, 12:17
gökhan ünal vakasina dönmesin bu
gökhan ünal vakası derken ?
6 milyon euro takım kazanmadı mı ? adam daha ne yapacaktı ki
samimar38
14.02.2009, 17:41
ŞİMDİ 6 MİLYON EURO KAZANDIRIP GİTMESİ BENİMDE BEGNMEDİĞİM YÖNETİMİN GS A VERMEMESİNDEN OLDU TS A VERDİLER AMA BİZDEN GİDİP BAŞKA YERLERDE 8 ATTIYSA BİZDE OLSA 10 GOLÜ RAHAT GEÇERDİ YERİNE FORVET DİYE GELENLER TOPLAMDA KAÇ TANE ATTI , GÖKHAN OLAYI HALA TARTIŞILIYOR İYİMİ KÖTÜMÜ OLDU TRABZON GÖKHAN YERİNE ALACAGI ADAM BİZİM AGA GİBİ AGALAR GİBİ TRABZONDA YATACAKTI TRABZONA KAÇ PUAN KAZANDIRMIŞ GOLLERİ İLE ASİSTLERİ İLE BAKILIRSA OLAY ÇÖZÜLÜR, TOPUZ OLAYI DA BÖYLEDİR SEN ELİNDEKİ HAZIR ELEMANI SATARSAN HEDEFLERİNİ DE SATARSIN TOPUZ GİDERSE YERİNİ DOLDURAMAYIZ HELE BU TRANSFER KOMİTESİ Mİ MENEJERMİ KİM YAPIYORSA BU TRANSFERLERİ BUNLARIN ALDIĞI ADAMLARLA DÜŞERİZ ALİMALLAH KOCA STADDA 2. LİG MAÇLARI YAPARIZ ADAM SATIP Bİ YERLERE GELİNSEYDİ G.ANTEP-GENÇLER BİR YERLERE GELİRDİ HER SENE DÜŞMEMEYE OYNUYORLAR, TOPÇULAR OYNAMIYORSA MANEJER HOCA YÖNETİM NE GÜNE VAR TARAFTAR MI OYNATACAK HEDEF KOYACAN ONA GÖRE SİSTEM KURACAN TAKIMI DEFANS SAGLAM OLSUN DİYE BİTİRMEYECEN, DAVUL ZURNAYLA ADAM ALIP (olembe,agahova)LİG BİTMEDEN, ADAMLAR FOS ÇIKIP TAKIMIN TEMELİNİ DİNAMİTLEMEYECEN...
antisagun38
14.02.2009, 23:13
arkadaşlar takımın şu an en çok gol atan oyuncusu kimm? Allah aşkına yapmayın yaa. daha ne yapsın bu adam. maradona gibi tüm sahayı çalıma dizip gol atmasınımı bekliyosunuzz. yapmayın lütfen.
adama bizim sahip çıkmamız gerekirken. ankaragücü, ads taraftarı kendi oyuncusu olmadığı halde tribüne çağırıyo, alkışlıyo. szde burda vay berbat oynadı vay oynamadı tantanası yapıyosunuzz. yazık walla..
çok gereksiz bi konu olmuşş...
aLaYıNa gİdEr!!
15.02.2009, 21:18
arkadaşlar takımın şu an en çok gol atan oyuncusu kimm? Allah aşkına yapmayın yaa. daha ne yapsın bu adam. maradona gibi tüm sahayı çalıma dizip gol atmasınımı bekliyosunuzz. yapmayın lütfen.
adama bizim sahip çıkmamız gerekirken. ankaragücü, ads taraftarı kendi oyuncusu olmadığı halde tribüne çağırıyo, alkışlıyo. szde burda vay berbat oynadı vay oynamadı tantanası yapıyosunuzz. yazık walla..
altına ımzamı atarım kral topuzzz.!
Konu kapanabilir TOPUZ bu konuya gereken cevabı verdi
ya bizim takım çalışmayan makina gibi.çalışmayan makinada 1. sınıf parçadan da verim alamazsın.yine de elinden geleni yapıyor arkadasların da dediği gibi...
H.KaanK.K
15.02.2009, 22:11
forvet oynasın o zaman bu adam 3 trliyon alıyorsa ya %50 inecek haketmiyom diyecek yada OY-NA-YA-CAK,SIRT-LA-YA-CAK...Ben topuzu sevmediğimden mi aksine geçen gördüm dizlerimin bağı çözüldü en sevdiğim topçu topuzdu küçüklüğümden beri soprona neyim attığı goller v.s ama o günlerdeki gibi olsun istiyoruz biz maradona gibi 10 kişi+kaleciyi çalımlasın istemiyoruz...
HASER_38
15.02.2009, 22:23
MEHMET TOPUZUN KAYSERİYE HEYKELİ DİKİLECEK ADAM NEDE OLSA KAYSERİ COCUGU GADANI ALIYIM SENİN TOPUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
BU HAFTA BİZİ KURTARDI HELAL OLSUN SANA TOPUZZZZZZZZZZZ
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.