Tam Sürümü Gör : Kayserispor nereye gidiyor?
tartanay
30.09.2007, 22:03
Maalesef Denizli'den çok kritik bir yenilgi aldık...Neden kritik önümüzdeki maçlara bakarsak bunun cevabının çok kolay olduğunu göreceğiz...Ama sayın Ayhan Baynal'ın da dediği gibi Ankaraspor ve öncesindeki iki maç bu yenilginin habercisiydi...Takımımız yükselme dönemindeki mükemmel defans uyumunu nüsıl kaybetti anlayamıyorum...Üstelik bu defans orta sahayı beslemekle kalmıyor gol de atıyordu...Ama şimdi neredeyse en çok gol yiyen defans yarışında önde gidiyor...İleride halen Gökhan a alternatif bulamadık..Takımda bir bitkinlik ve yüze çıkmayan uyum sorunu var..Her ne kadar Tolunay hocanın bu görüntü içindeki payı az diye yorumlar yapılsa da ,parçaları birleştirecek kişinin ondan başkası olmayacağı da açıktır...Gerçekçi olalım ve bu takımın bir an önce yükselme dönemindeki kimligine kavuşmasında hem uyarıcı hem de katılımcı olalım...Tabi en büyük görev teknik heyet ve futbolculara düşüyor...
YAKAMOZ_38
30.09.2007, 22:08
yazdıklatında haklısın tolunay hoca bunları okumalı ve kendi kendine yorumlar yapmalı ben ne yapıyorum diye
LEVENT ŞEKER
30.09.2007, 22:12
katılıyorum dusuncelerıne
kayseripor umuz denizli karşışındaki şok mağlubiyetini yaratanları kınıyorum tolunay hocaya fazla lafım yok ama fatih ceylan neden oynamaz sağ bek de eli ayağı doşan çoçuğu nasıl oynatır anlamak elde değil eğer kayserisporun hedefi üst sıralarsa bu durmuş la kemalle kamberle olmaz 3 tane adam gbi transfer yapamadılar para harcamaya da gerek yoktu yanı başında kürşat jabi emre toramanı alması yeterdi sayın recep mamura sesleniyorum futbolcu satmıyoruz demeyle olmuyo kukla gbi başkan olmayın kayseri stadı türkiyenin en rahat deplasmanı olmuş buna çare arayın kale arkasını öğrencilere tahsis edin deplasmana bile ötobüs kaldırmıyorsun oysa kayseri taraftarı bu takım için ölüme bile gider futbolla içe içe yöneticiler istyoruz
dogru valla bunlar hep yanlış transfer politikasından geliyo bide üstüne hoca ekleyince al sana sonuççç
Zlatan38
30.09.2007, 22:30
kayserispor nereye gidiyor biliomusunuz içinden çıkamayacağı bir kaos ortamına giidiyor nedeni hakkı tolunay kafkas dan başkası deildir eğer bu hocadan kurtulmazsak kendimize 8*9 luk arasında bir yer buluruz erciyesin geçen sene yaptığı lorant yanlısını bizde aynen yaşıyoruz
mustafaozkanks
30.09.2007, 22:32
tolunay hocaya suç bulmayın lütfen adamın kapasitesi bu onu burda tutanlarda kabahat çünki bu kapasiteyi demekki kabul ediyorlar
ibrahim1299
30.09.2007, 22:43
Hatirlarmisiniz Taaaaa Tolunay Gelmeden Dİyordum Ben Tolunay İstİfa Dİe Sonra Sirf Bu Yuzden Bena 2 Defa İhtar Verİldİ Oncekİ Sİtede Sİmdİkİnde De 1 İhtar Almistim...herkes ÜstÜme Gelİyordu Sen Ne Demek İŞstİyonda Sen Gİt Bİzans Takimlaerini Tut Da Falan Da Fİsmanda...en Sonunda Ne Oldu Bana Okadar Laf Soyleyenler Sİmdİ Tolunay İstİfa Dİyorr... Yaa Ozellİkle Sİte Admİnlerİnden Bİrİ Var Cetİn GÖnen O Cok İyİ Bİlİr Bu Mevzuyu...yanİ Sunu Soyleyecem O Gun Bana Laf Soyleyenler Bu Gun Tukurdugunuzu Yaliyormusunuz...yaaa Boyle Olur İste Kac Haftadir Dedİk Skora Aldanmayin Oyuna Bakin Oyun Berbat Dİe Ama Neyse Artik Bundan Sonra Kayserİsporumuz A Hayir Getİree
PrivatePilot
30.09.2007, 22:53
yenilen gollere bakınca ben bu maçı şansızlık olarak görüyorum,hala gelecek için ümitliyim,sanırım bazıları kayseriyi yerden yere vurmak için fırsat bekliyorlardı ama gerçek taraftar güvenir ve bekler....
yorulmaz
30.09.2007, 23:17
Biz haftalardır diyoruz da bağırıyoruz anlatamıyoruz. Ya canlı gözle maç izlerken belli oluyor bir kere takımda bir uyum yok. bülent bölükbaşı gitti orta sahaya hala onun yerine bir adam alınmadı. nerde genç yeteneksiz topçular var bilmem almanyada orda burda alıyorlar. bura deneme tahtası mı arkadaş. sağ bek yok belli koca klüp bir transfer yapamadı. mendez gitti gelen adam onu arattı. ZARARIN NERESİNDNE DÖNERSEK KARDIR. inş. gs maçında bir yenilgi almayız. kapsitesi yüksek oyunculara sözü geçecek bir hoca istiyoruz. ERİC GERETS gelsin. hocam kusura bakmayın ama bizim hedefimiz büyük .......
cenk5821
30.09.2007, 23:25
yaaaa kaseriiii nasill yenildiii olamazz ya bizde bursaya futbol dersi verdikkkk 2-0 dan 3-2 cok guzeldii
medrese hocasi
30.09.2007, 23:42
bu sene kayserinin yerini sivas alacak gibi.baksaniza adamlar 6 galibiyet 1 maglubiyet.
Kapadokyalı
30.09.2007, 23:43
bindik bi alamete gedeyoz kıyamete hemde oynayı vererekten.durum okadarda vahim degil.bu gidişin sonu hayır dır.kafanızı yormayın fazla
Biz haftalardır diyoruz da bağırıyoruz anlatamıyoruz. Ya canlı gözle maç izlerken belli oluyor bir kere takımda bir uyum yok. bülent bölükbaşı gitti orta sahaya hala onun yerine bir adam alınmadı. nerde genç yeteneksiz topçular var bilmem almanyada orda burda alıyorlar. bura deneme tahtası mı arkadaş. sağ bek yok belli koca klüp bir transfer yapamadı. mendez gitti gelen adam onu arattı. ZARARIN NERESİNDNE DÖNERSEK KARDIR. inş. gs maçında bir yenilgi almayız. kapsitesi yüksek oyunculara sözü geçecek bir hoca istiyoruz. ERİC GERETS gelsin. hocam kusura bakmayın ama bizim hedefimiz büyük .......
Eric Gerets Gelemez Çünkü Adam 1 Hafta önce Marsilya ile Anlaştı
Kayserinin Gidişatı hiç iyi değil geçen sezon erciyesin başına bülent gelmeden önce tolunay hoca gelcek dediler şok olmuştum bu adam erciyese nasıl gelir diye şimdi adam kayserisporun başında
geçen sene ligde fırtına gibi esen kayseri yok bu kimin hatası acaba
Bana öyle geliyorki Ertuğrul Bjk'den 2 hafta içinde kovulur.G.Birliği ve Ts maçları var.Kayseri'ninde Gs, G.bir,Ts maçları var o zamana da Tolunay kovulur.Gider geri Ertuğrul'u alır bizimkiler.
sabır. dedik katlanacağız. kafkas demişti ağresifim diye hocam kusura bakma bizde ağresifiz ama. biz futbolcuların da agresif olmasını istiyoruz.bu sebeble nereye gidiyoruz vesselam.
Kayserispor bir yere gitmiyor oldugu yerde sayıyor
1.biz bu defansla ligi 10.bitiririz
2.orta sahada kamber bosuna oynuyor.
3.sen sag acik bulent bolukbasini gonderirsen vede ustune basa basa burda soyledim bulenti gondermeyin diye yani sag kanat oldu basimiz sagolsun.
4.fatih ceylan gibi bir yildizi oynatmazsan sol acikda olmus demektir basimiz sagolsun.
5.tolunayin ne yapmak istedigini hic anlamis degilim, anlayan varsa lutfen anlatsin bizde anlayalim.
6.sayin suleyman hurma sen nasil transferler yapiyorsun ALLAH askina hicmi utanmiyorsun getirdigin futbolculardan
7.yonetim bir an once aklini basina alip gerekeni yapmazsa durumumuz icler acisi
8.ya lutfen ama lutfen bizede yazik o kadar umutlerle takimlarimizi destekliyoruz ama hersey ortada yazik.
9.herkes lutfen basini onune koysun biraz dusunsun
emre_38_ks
01.10.2007, 00:09
kume dusmemeye oynadıgımız sene bıle bu kadar kotu bır mac oynadıgımızı hatırlamıyorum..pozısyonumuz yok cangelenın bır sutundan harıc..bu kadar psıkolojımız bozuk demek kı..ne dıyelım..artık orta sıralarda kendımıze yer bakacaz..daha zor rakıplerle bıle oynamadıgımızı dusunecek olursak(gs fb sıvas ankaragucu bursa ıst bld vs..) sıkıntılı gunler bızı beklıyo..:confused1:
takimda denge yok
defansda bi toledo ile aydin var
orta saha mehmet topuz
forvet gökhan ünal gerisi kötü oynuyo yyaa
kaizereis
01.10.2007, 00:25
bu bole olmaz ligde zevkle seyrettiğim tek takım vardı o da bugün gördük ki diğerlerine özenmiş
boyle devam edemez etmemeli
artık takımın bunu düzeltmesi lazım
yorulmaz
01.10.2007, 01:11
arkdaşlar hepimizin artık kaybetmeye tahammülü yok ve takımda gözle görülür bir düşüş var. gidenlerin yeri doldurulmamış transferde. haftaya eğer bir kaza olurda inş. olmaz ama istida sesleri başlar ve şimdiden milletin ağzında. BU HOCA İLE OLMAZ
ve fatih crylan kardeşimize de yazık. harcanıyor
38gayseri
01.10.2007, 02:31
Ben sadece Bülent Bölükbasi diyorum.Adam takimi atesliyordu.:crying:
Yücel Şahin
01.10.2007, 09:29
İki yıl süren parlama bitti.3 hafta sonra 13 cü sıraya falan ineriz.Eski günlere doğru dönüyoruz.düşmemeye oynarız.genç hoca değil kurt hoca lazım.Staj yeri olduk.
Yücel Şahin
01.10.2007, 09:30
%100 haklısın adamın hırsı yetiyordu,Katılıyorum.
realk@yseri
01.10.2007, 09:52
rampa aşağı gidiyoruz bakalım
Y@lçıN'Ks
01.10.2007, 11:07
Gökhaaaaaannn üüüüünallllll GÖKHANNNN ÜNALLLLL GÖKHAN ÜNALLLL....
KRAL ve TOPUZ bu takımdan giderse bizi kimse kurtaramaz direkt kümediyiz..
Kayseri halkının isteğide o ya zaten...Cangaleyle felan olmaz bu işler..Tolunay hocam çok hırslı ama futbolcularda hırs diye bişey yokk be kardeşim..
jackal_3806
01.10.2007, 13:28
sana katılıyorum bulent bolukbası olsadı daha degısık seyler olurdu
Alla Alla yazilanlara bak 2 maç yenildi diye nereye ...Tutmasak Ligten düşereceksiniz takımı....kendinize gelin beyler
Sevinmek İÇin Sevmedik...
çilginlar 38
Ben Takimda Hedef GÖremİyorum.ruhsuz Hedefsİz Ancak Eskİ GÜnlerdekİ Gİbİ DÜŞmemek Hedef Olacak Sankİ
alayina38
01.10.2007, 16:48
bu adam gitmeden bi bok olmaz al samet aybabayi ya adam kayseridede calismis güya büyük takim olacaz staj yeri oldu biizm takim sopnra tolunayda basarili olsun oda trabzona gitsin ertugrul saglama 3 hafta veriyorum kesin kovulacak eger geri dönersede daha hayatta gitmez kayseriden anca kovulur cok üzdün beni be kayserim dün cok icim yandi kahvede maca bakarkene geceen seneki memleketim bumuydu dedim neyse saglik olsun gs macini alsakda fayda etmez bu hocayla yönetimdede cok suc var madem mehmet topuzu gökhani tutuyon al iki üc tane daha iyi bir oyuncu sehir olarak sampiyon olmamiz lazim ama iste destek yok
alayina38
01.10.2007, 16:50
benim anlamadigim bide fatih ceylan bu adami oynatmayana yaziklar olsun be yaziklar hangi zihniyetle kadro kuruyorlar ya hangi adami fitil ediyorlar gönderin su cangeleyide be adam kendisi icin oynuyor bi insan bukadarmi egoist olur
sadece destekleyin ve bekleyip görün.
LEVENT ŞEKER
01.10.2007, 18:16
yınede sevıyoruz kayserısporu
BEKALDIKO
01.10.2007, 18:18
Nereyemi? Belli olmuyormu,bu hafta gs ye yenildinmi gelecek haftada nasıl olsa deplasmanda kazanamıyorsun,2 haftada 6 puan gittimi düşme potsına,anladınmı nereye giitiğimizi.
Abartmayın sizde arkadşlar bu takım kaliteli.Hocasızda 5.-6. olur.
Quaresmaa
01.10.2007, 19:20
kayserispor nereyemi gidiyor aşağıya gidiyor bundan başka nere olabılır tek çözum bu hocayı göndermek kan değişikliği lazım biraz
realk@yseri
01.10.2007, 20:38
zararın neresinden dönersek kardır...takımın başında tolunay değilde ben olsaydım bende buzamana kadarki puanları toplardım ama işte kaliteli biri olsa şimdi sivasın yerindeydik
sımdı sıze soruyorum beyler lıgde hangı takım tam hazır takır takır futbol oynuyo bence gereksız yere haksızlık edıyoruz olumlu elestırı ok ama dozunu aşmamak gerekır
^bencede arkadas bıraz fazla yuklenıyosunuz kayserıspor'a alıefenın dedıgı gıbı hangı takım takaır takır futbol oynuyo bence hıcbı takım oynamıyo kayserısporda ılerkı haftalarda kendını toparlıcaktır ama toparlmassada bıze dusen destek bırde sıze sunu sorarım hangı takım sezon ortası veya devre arası teknık dırektor degısıklıgı basarı getırmıstır evet bazen kan degısıklıgı ıyı oluyor ama sımdı bunun kayserıspora hıc bır faydası olmaz aksıne zararı olur bende tolunay hocanın gelmesınden yana deyıldım ama yapacak bısey yok lutfen köstek deyıl destek olalım
muptela_38
01.10.2007, 21:52
hiç iyi bir yere gittiğimiz yok ilerde daha kötü durumlarla karşılaşmamak için şimdiden tedbirler almak lazım tolunay kafkasla olacak iş değil bu
denizlispor maçında izlediğim kayserispor küme düşmemeye anca oynar bu kadar ezik bir futbol kabul edilemz
yorulmaz
01.10.2007, 22:00
BaĞdat Ta YetİŞen Hurmalardan Olmasin Olacaksa Kayserİ De YetİŞen Hurmadan Olsun Çikiyor SÜleyman Hurma Takim İyİ Dİyor Hoca İyİ Dİyor Taraftara Kiziyor Bu Taraftar Nİce Hoca GÖrdÜ Nİce Kadro GÖrdÜ. EĞer Hurma GÖrmedİyse GÖzÜnÜ AÇsin ÖnÜne Baksin Kayserİ Meydani Ona Kalmaz. Adam Akilli Transfer Yapmadi Senelerdİr Nerde İŞe Yaramaz TecrÜbesİz Adam Var Hepsİnİ Aldi. Gemİ SaĞdan Su Aldi
olur böyle maçlar, kayserispor çıkışı yakalar:)
Cörekdere38
01.10.2007, 23:00
valla durumumuz hic umut vermiyor.
e.saglam varken futbolumuz cok zevk veriyordu 2-3 mac arka arkaya yenilsek bile korkmuyorduk simdi evde yeniyoruz ve yinede korkuyoruz
Quaresmaa
01.10.2007, 23:09
valla takım nereye gittiğini kendıde bılmıyor bir sormak lazım takıma yav be allahın kulları siz nereye gidiyorsunuz erciyesin yanınamaı yoksa erciyesle yer değişmeyemi
KAYSERİLİ_KİZ
02.10.2007, 07:46
Ne takım nereye gittiğini biliyor ne teknik heyet nede yönetim nereye gittiğini bilmiyor ama herkezin bildiği bir şey var oda iyi bir yere gitmediği ve bunuda herkesin bildiği ama önlem alınmadığı taraftarın gitgide daha agresifleştiği sabırların taşmak üzere olduğu hatta yavaş yavaş taştığı hedeflerden uzaklaşıldığı
Bizim şimdiki oynadiğimiz oyun hic umut vermiyor. Geç kalmadan önlemlerimizi almaliyiz bu Tolunay hocanin istifasi ile mi olur yoksa başka birşey mi bunu artik yönetim düşünsün. Böyle gidesere ne taraftarda umut kalacak ne yüksek siralardaki bulunacağiz... Geç kalmadan yönetim artik önlemleri alsin.
yolunay hoca maç içinde olacakları bilmiyor oyunu okuyamıyor denizli macında acemice yapılan penaltı ve bu oyuncunun yetersi kalışını göremedi güvenç kurtar hoca gördü ve o bölgeyi kullandı ikinci yarı ve sonucada gitti kısaca kayserisporun bu seneki trans ferleri boş ve takımın havasını bomuş cangele bizim oyun sistemimize uymuyor hocada n heyecan ve hırs yok futbolcular ancak 3-5 pas yapmayı öğretmiş okadar birileri futbolun bu olmadını ve iki kale direginin arasına topu gecirmek oldunu tolunay hocaya anlatmalı ne o takım ortada kalmalımı oynuyor bak denizliye nasıl tak tak işibitirdi helal olsun sen uyu daha hoca gerci sen hala rüyadasında kayseri gibi bir takıma gelmissin baska kaliteli bi hoca olsa bu takım ilk 2 kiye girerdi
zirveci38
02.10.2007, 13:45
SKOR ÖNCELİKLİ BİR MİLLETİZ...
Sitedeki arkadaşların büyük çoğunluğunun Denizlispor yenilgisiyle hayli KARAMSAR olmalarını görmek insanı üzüyor.Ne yani, bir takım tüm maçları ille de kazanacak diye bir kural mı var ? Futbol üç neticeli olduğuna göre, üçüne de katlanmak gerekir.
Kayserispor Süper ligin en iyi oynayan takımlarından ilk üç içinde sayılabilir.Ama, SKOR yönünden fakir !!! Bir Gökhan Ünal'ın yokluğunun koskoca takımı bu kadar etkilememesi lâzım.Haydi cezalı değil de uzun sürecek derecede sakattır..Olur ya.Peki o zaman ne yapacağız ? "Gökhan Ünaaaallllll " diye ağıt mı dizeceğiz yani ? Eğer bu Kayserispor bu ligde ilk sıraları , Türkiye Kupasını hedefliyorsa; kadroda herkesin bir alternatifi de olmaz mı ? Ama, kulübeye bakıyoruz KESİNLİKLE yok ! Bu da Tolunay'ın değil, Yönetimin hatası.
Aslında ligimizde tüm takımlar istikrarsız.Bu ligde hele hele ilk haftalarda alınan her sonuç NORMAL. Ancak, Kayserispor'un ilk onbirinin diğer tüm takımlardan geri kalmayacak bir gücü olduğu da kesin. Teknik Direktör değişimini boş geçin...Bu takımı belki de daha kötüye götürür.Madem herşey SKOR üzerine, o halde alırsınız arka arkaya üç maç, herşey sütliman oluverir.Kaygıların yerini de UMUTLAR alıverir.Günlük yaşamayı seven bir milletiz.Kaybedince tabana vuruyor, kazanınca kendimizi bulutların üstünde sanıp DEV gibi görüyoruz.Gelin, biz şunun ortasını bulalım ha ?
tartanay
02.10.2007, 14:47
Dikkat ederseniz konu sadece Denizli yenilgisini hedef almıyor...bundan önceki haftaları da içeriyor...Bu maç sadece uyarı zamanını ve biriken eleştirilerin dışa vurulmasını belirliyor...nitekim yorumda bulunan arkadaşların çoğuda tehlikenin kapıda olduğunu ve Kayserisporumuzun son iki yılda ki parlak gidişinin özlemini çektiklerini yazıyorlar ve haklılar...konuya duyarlılıkla yaklaşan ve yapıcı eleştirilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...imkanı olan arkadaşların yönetimle de temasa geçerek takımımızın bundan sonra ki maçlarında takım-taraftar-yönetim işbirliğinin sağlanması için taraftar eleştirilerini sadece dinlemekle kalmamalarını,acil çözüm üretmelerini aksi halde taraftar desteğini alamayan takımların başarıyı yakalayamayacaklarını anlatmaları gerekir...
horozigombenim
02.10.2007, 21:38
bence kötü deil takim o kadarda... bn td yi tecrübesiz buluyorum
kayserispor ayni gecen seneki gibi oynuyo bizim tekkk eksigimiz diger takimlar takimlarini biraz daha güclendirmek icin adam gibi transfer yapti biz sadece izledik gittik nerde yaramaz adam var takima aldik sonuc ayni bir sivas .kasimpasa olamadik adamlarin transferleri kurt gibi suclu tolunay felan degil tamemen yönetip takimi costuracak adam gibi biri lazim jonsonun ölüsü bile bu takimin defansina bedel acilen bülent tipinde oyuna canlilik verecek takimi hirslandiracak biri lazim herkes tolunay suclu diyo oda kendini ispatlamak icin elinden geleni yapiyo adam cikip kendimi oynasin ne takimin nede tolunayin sucu burda tekkkk suclu yönetim taraftara yalan hedefler gösteren beceriksiz transfer yapan yönetimin sucu birazda yönetimin yaptigi hatalara deginelim arkadaslar
atakan38
03.10.2007, 04:50
Ben bu kadar olumsuz yorumları görünce şaşırdım.Futbol biraz şans işidir.Denizlide ilk yarı çok iyi oynadı adamalrın pozisyonları dahi yoktu.Öyle hemen hoca değişimi falan olmaz.Hoca değişimi hiç takıma lşimdiye kadar fayda getirmedi.Ben inanıyorumki çıkışımız bu hafta galatasarayı yenerek başlayacaktır.Kim ne derse desin bu takım liğin en iyi 3 takımından biridiribunu hep beraber göreceğiz
38NEWYORK
03.10.2007, 06:06
tolunay takimi siradanlastirdi
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.