Tam Sürümü Gör : UEFA / Erciyesspor 0-5 Athletico madrid
bu maçı alırız. 1-0 veya beraberede bitebilir ama madrid kesinlikle almaz maçı
orda 2-0 bitseydi keşke daha heycanlı olurdu.
evet 3-0 bitsede iyiydi ama 4-0 olunca pek iyi olmadı:(
tutkumsun38
01.10.2007, 17:31
En azından Ülke puanına katkı için kazanmalıyız...
Sonuç ne olursa olsun bu maçın oynanması bile çok önemli ve gurur verici... Umarım Erciyessporun bu maçına Kayseri halkı sahip çıkar ve stadtaki yerini alır...
Bu maç sonucunda Uefaya veda etsekte bize düşen görev takımımızı alkışlayarak ugurlamak olmalıdır...
Sevinmesini bilmiyoruz, kaybetmeyi kabullenemiyoruz, saygı ve sevgi kavramları bizim tribunlerimizde yok denecek kadar az, bari bu kez stadı doldurarak takımımızı bize yasattıgı bu güzel duygu için , bizleri gururlandırdıkları ve avrupa da temsil ettikleri için alkışlayarak onurlandıralım!
realk@yseri
01.10.2007, 17:35
madrid'i Kayseri'ye getirdikya helal olsun elensek bile bu maçı kazanmalıyız
PrivatePilot
01.10.2007, 19:30
internet sitesinden bilet alınmıyor maça da çok az kaldı napıcaz
çıkmadık candan umut kesilmez ama karşıdaki rakip de rakip yaniii
Quaresmaa
01.10.2007, 20:05
elenmek veya elenmemek öenmli olan dünya devinin ayagımıza gelmesi hangı adadolu takımı madridi getırmış anadoluya her takımın harcı değil
kaybedecek hic bir seyimiz yok .cıkıp sonuna kadar mücadele edecegiz
inş maçı alırız dilerim 5-0 olur ama gercekten oda cok zor ama hiç bir şey imkansız değildir bence basarılar erciyes
muptela_38
01.10.2007, 22:09
madrid yedek ağırlıklı bir kadroyla falan oynar kanımca prestij açısından alınacak bir puan bile çok iyidir umarım bizim gençler başarılı olurlar ama bu uefa serüveni lig a ya tam konstantre olamamıza neden oldu gibi geldi bana
Bence Mardİd Jest Olarak MaÇi Verebİlİr. YaparŞarmi BÖyle BİŞey???
GerÇİ Gerek Yok Bİz SÖke SÖke Aliriz Seyİrcİ DesteĞİmİzle
Cörekdere38
01.10.2007, 22:58
bakarsiniz ilk dakikalarda bir penalti kazaniriz onlar kirmizi kart yer ve oyunun sekli bam baska olur
Mecbur çarşıda açacaz iftarı bu büyük maça gitmemekte olmaz..
serkan038
01.10.2007, 23:53
evet kaybedeceğimiz bişe yok erciyesimize yakışır bi şekilde mücadelemizi veririz başarılar erciyesimize
Müh.Volkan
02.10.2007, 00:03
yenilmezsek güzel olur..kolay gelsin Erciyesspor
ibrahim1299
02.10.2007, 01:10
ilk yarı 2 tane atsak ikinci yarı hersey olabilir...Cıkmadık candan umut kesilmezzz...Zate adamlarda 4-0 ın rahatlıgıyla bazı onemli oyuncularıda getirmezler buyuk ıhtımal...Burda tek sey inanmak eger inanırsa futbolcular...
rubeanik
02.10.2007, 04:09
erciyes kayseri erciyes
SivasLady
02.10.2007, 09:43
k.erciyes bir anadolu takimi olarak güzel bir basari elde etti
biz taraftar olarak galibiyete inaniyoruz nede olsa inanmak zaferin yarisidir
tabiki taraftara cok is düsüyor, takimi son saniyeye kadar en kralindan desteklemek
top yuvarlaktir neyin ne olacagi belli degildir :) insallah güzel bir farkla tur atlarlar
olmasada buraya kadar gelmekte büyük bir zafer
tebrik ederim bizler gurur duyuyoruz
Fatih Y.
02.10.2007, 09:44
Tur Atlamamız mucize gibi gözüksede hiç olmazsa Atletico yu burda yenmemiz lazım.Hem ülke puanı hemde takımın morali açısından
İnşallah kazanan Erciyesspor Olur
K.Erciyesspor'da UEFA mesaisi
TFF 1. Lig'de deplasmanda Orduspor'a 2-1 yenilen Kayseri Erciyesspor, ara vermeden UEFA 1. Tur rövanş maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Diröktör Mehmet Bulut, "Perşembe günü prestij ve ülke puanı için mücadele edeceğiz. Şimdiden tüm futbolseverlere iyi futbol sözü veriyorum. İftar saati olmasına karşın, tüm Kayserilileri Atatürk Stadı'na bekliyorum" dedi.
Orduspor önünde özellikle ilk yarıda kötü oynadıklarını ve yenilgiyi hak ettiklerini söyleyen teknik direktör Mehmet Bulut, "Kötü oynamamıza karşın maçı kazanacak pozisyonlarımız da oldu. 27. dakikada hakem penaltı noktasını gösterirken, son adam uygulaması yapıp kaleci Şenol'a kırmızı kart çıkartamadı. Kuralı uygulasa maçın şekli çok daha farklı olurdu" diye konuştu. Hakem hatalarının arkasına sığınmayacaklarını ve bu yenilgiden gerekli dersi çıkartacaklarını söyleyen teknik direktör Mehmet Bulut, "Biz nasıl kötü oynadıysak, nasıl hata yaptıysak hakemlerimizin de hata yapma hakkı var. O nedenle Orduspor yenilgisini kesinlikle hakemlere bağlamak istemiyoruz. Bu yenilgiden gerekli dersi çıkaracağız" dedi.
BİR AYDIR ANTRENMAN YAPAMIYORUZ
Kayseri Erciyesspor'un maç trafiği nedeniyle bir aydır antrenman dahi yapamadığını ve futbolcularda yorgunluk belirtilerinin baş gösterdiğini söyleyen teknik direktör Mehmet Bulut, "Bir aydır haftada 3 maç oynuyoruz. UEFA, lig ve Türkiye Kupası nedeniyle sürekli rejenerasyon antrenmanı yapmak zorunda kaldık. Oysa takımda geçen sezon 5-6 maçta forma giymiş arkadaşlarımız var. Dolayasıyla adeleleri yoruldu. Orduspor deplasmanında da bu yorgunluğun sonucu kötü oynadık" ifadesini kullandı.
YUSUF A. MADRİD MAÇINA YETİŞECEK
Ordu deplasmanında ter idmanı sırasında kasığında yırtık oluşan ve son anda kadrodan çıkartılan kaleci Yusuf'un Atletico Madrid maçına yetiştirileceği bildirildi. Yusuf'la birlikte sakatlığı geçen Kemal Dulda'da görev verilmesi halinde perşembe günü takımdaki yerini alabilecek.
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Kayseri Erciyesspor'un, Atletico Madrid önünde ezilmeden, ilk maçta olduğu gibi kazanmak için mücadele edeceğini söyleyen teknik direktör Mehmet Bulut, "İlk maçta kadroda ciddi eksiklerimiz vardı. Bu kez saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak kazanmak için mücadele edeceğiz. Maça iki takımda rahat çıkacak. Biz prestij ve ülke puanı için mücadele edeceğiz. Futbolseverlere keyifli futbol sözü veriyoruz. Perşembe günü iftardan hemen sonra oynanacak karşılaşmada tüm Kayserilileri stada bekliyoruz. Dolu tribünler önünde taraftarımızla birlikte önemli bir sınavdan daha alnımızın akıyla çıkacağız. A. Madrid'i Kayseri'den yenerek göndereceğiz" iddiasında bulundu.
PrivatePilot
02.10.2007, 11:12
biletimi aldım maçta görüşürüz,her koşulda destek
evet 3-0 bitsede iyiydi ama 4-0 olunca pek iyi olmadı:(
evet malesef burada en az gol yemeden 5-0 yada 7-1 skorlar lazım bari kşke orada 1-2 goooollllll atsaydık daha avantajlı olacaktı! hayırlısı böyleymiş dur bakalım kocaeliye 6 atan madrid'e 5 atar belki şans işi! :D
KyS_ToTTi
02.10.2007, 14:52
FORZA Erciyes
atletico madrid' e başarılar dilerim...
Yönetim Uyarısı
:rtfm: İnsanlar bu foruma Kayseri ve Erciyes spor için geliyorlar, Atletico Madrid için değil.
Ayrıca rakip takımları övüyorsun, (kaldı ki Türk takımı bile değil) bu şekilde davranman hem sana hem de forum bütünlüğüne zarar verir.
Bu yazdığın için uyarı alacaksın, tekrarlaman durumunda forumdan uzaklaştırılacaksın.
bunu ciddi olarak söylediğini sanmıyorum. inşallah bi mecaz felan yapmışındır.
bunu söyleyen bi bir türk genci olamaz
burda avrupa kupalarında türk takımlarımız sadece futbol değil, modern gaza ve cihat yapıyolar. bu gaza ve cihatlarımızda gavurları destekleyen bi türk genci:shake2:bravo
Tamam anladık Erciyes'e gıcığın var bari uefa maçında yapma şunu sonçta Türkiye' yi temsil ediyo
bunu ciddi olarak söylediğini sanmıyorum. inşallah bi mecaz felan yapmışındır.
bunu söyleyen bi bir türk genci olamaz
burda avrupa kupalarında türk takımlarımız sadece futbol değil, modern gaza ve cihat yapıyolar. bu gaza ve cihatlarımızda gavurları destekleyen bi türk genci:shake2:bravo
:clap2:
Erciyessporlu Futbolculara Değil, Takımın Başındaki Kayseri kelimesine Başarılar Dilerim :)
Yönetimin mesajı
Bir daha bu tür mesaj görmek istemiyoruz
Roy Keane
02.10.2007, 17:47
Terbiyesizliğin gereği yok.
Çifte standartı görüyoruz. Necati banlanıyor.Bazıları sadece uyarılıyor... Üstelik bazıları da mod olduğu halde ayrımcılık yapıyor.
Atletico tarafına girecek tipleri merak ediyorum.Ne kadar sözünüzün erisiniz göreceğiz bekliyoruz.
YAKAMOZ_38
02.10.2007, 18:18
kendi seyircisi önündede yenilecek degil herhalde erciyes canınnı dişine takacak ve bu maçı kazanacak
Quaresmaa
02.10.2007, 18:42
allah yardımcımız olsun bizim iiçim prestij maçı yensekte yenılsekte erciyesim herzaman bizim gönlümüzün şampiyonusun sen
superluxsick38
02.10.2007, 19:00
Terbiyesizliğin gereği yok.
Çifte standartı görüyoruz. Necati banlanıyor.Bazıları sadece uyarılıyor... Üstelik bazıları da mod olduğu halde ayrımcılık yapıyor.
Atletico tarafına girecek tipleri merak ediyorum.Ne kadar sözünüzün erisiniz göreceğiz bekliyoruz.
Atletico tarafına girecek olanlara İspanya bayrağı gönderebilirim, sallarlar artık misafir tribününde. :evil:
Anlayan anladı.
rubeanik
02.10.2007, 19:10
su kola vs alacaklarmı maça iftar saati ne yiyip içeceğiz
develideportivo
02.10.2007, 19:33
Atletico Madrid'e
Erciyesspor karşısında
Başarılar dileğinde bulunan
bütün üyelere ŞİMDİLİK SADECE,
YAZIKLAR OLSUN diyorum...
bunu deditdirenlerede YAZİKLAR OLSUN....
:whistling:Bilet Fiyatlarından Haberi olan varmı ? ? acil yazsın ona gore harclık koparcam :whistling:
:offtp:
Arkadaşlar lütfen biraz daha sağduyu ile hareket edelim, bazı kişiler gerekli uyarıları aldı. Konuyu dağıtmayalım, polemiğe girmeyelim. Aksi taktirde başlığı kapatmak durumunda kalacağız.
Bu hem foruma hem de bizlere zarar verir.
:offtp:
atakan38
03.10.2007, 05:07
sanırım 1-2 bin seyirci ancak olur.Çünkü bizim şehir alışkın ya avrupa takımarını izlemeye Şimdiden yazıklar olsun
38NEWYORK
03.10.2007, 06:22
aramizda turkce bilen ispanyollar var demek
KAYSERİLİ_KİZ
03.10.2007, 07:29
Kaybedecek hiç bir şeyimiz yok ssahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edersek ve taraftar olursa bence az da olsa şansımız olur çıkmadık candan umut kesilmez 1 gol 1 goldür koskoca madrid bize geliyor 1 golde atarız canım hediyemiz olsun Erciyessporumuza madrid maçında bolşans kolay gelsin inş gol atarlar goller atarlar
Toledo38
03.10.2007, 11:26
Maci hangi kanal gosteriyor D-smart mi?
Roy Keane
03.10.2007, 11:45
bunu deditdirenlerede YAZİKLAR OLSUN....
Sitegrubunu sindirenlerle ittifak yapanlara da yazık...
Erciyesspor size ne dedirtmiş merak ediyorum.
Belirttiğim gibi Atletico tarafına gireceğiz demiştiniz çılgınlar 38 olarak. Ne kadar sözünüzün erisiniz görelim. 1 liralık maçlara bile beleş girenler acaba 3-5 liralarına kıyabilip de Madrid tarafına girebilecek mi?
Kayserispor'a böyle bir terbiyesizlik yapılsaydı( terbiyesizliği de bırakınız toz konsaydı ) nefes alamazdı kimse. Erciyesspor mu. Peh. Uyarın sadece.
Olur da bu sene Kayserispor Avrupa arenasına katılma başarısı elde ederse Kayserispor'a Avrupa'da başarılar. Çirkef değiliz bazıları gibi.
tutkumsun38
03.10.2007, 12:27
Bu sitede bazı kişiler neden banlanmıyor? Yeter artık enyin ayrımcılıgını yapıyorsunuz siz ya? İki takım tek yürek nerede kaldı? Sonuna kadar KAYSERİSPOR VE ERCİYESSPOR U destekleyenler bu sitede varlıgını sürdürsün digerleri defolsun gitsin...
Artık bir çözüm bulun ya... bir zamanlar severek girdigimiz severek yorum yaptıgımız bu sitede böyle seviyesiz yazanlar ile dolup tastıgı için artık dogru duzgun yorum yapan nadir kişi kaldı...Çözüm bulunmadıkça böyle maç topiclerinin içine ederler işte...
biletlerden haberi olan varmı satılıyomu nasıl durum:helpsmilie:
Maç günü hava yagışlı gösteriyor inş yagmur falan yagmaz
Muzaffer
03.10.2007, 15:59
İftarın üstüne birde yapmur haberide eklenirse...
Ceza almış takım gibi boş trübünlere oynarıs
rubeanik
03.10.2007, 19:01
stadın ışıkları yanmakta
atletico antrman yapıyor herhalde.
:):):) Hadi BakaLım göreceğiz..
atleticoya başarılar mı ben yanlış siteye mi girdim acaba :S
develideportivo
03.10.2007, 19:33
Erciyesspor'un İspanya'daki maçının tamamını internette bulup izleme imkanına sahip oldum ve Erciyessporumuzun orada aslanlar gibi mücadele ettiğini gördüm. Oradan bir galibiyetle gelmeleri bile mümkünmüş.
Sonucun 4-0 olduğuna bakarak Erciyessporumuzun orada ezildiğini sanmayın. Sonucu sadece futbolcularımızın uluslararası maç tecrübesizliğinden doğan hataları belirlemiş.
Benim rüyalarıma pek maçlar girmez ama bugün nasıl olduysa rüyamda Erciyesspor-Atletico maçını gördüm ve daha ilk dakikalarda baskılı bir oyun kurarak 2-0 öne geçmiştik ki, heyecandan uyanıvermişim :)
Sonucu her ne olursa olsun Erciyesspor'u birilerinin yalnız bırakmaya çalıştığı bir ortamda alkışlamak için yarın maçta yerimizi alacağız.
Tek dileğim içimizdeki ispanyolları kahredecek bir sonuçla bitirmeleri. Zira Atletico Madrid Kayseri'de yalnız değil, kişisel menfaatlerini şehrinin takımının menfaatlerinden üstün tutan ve kendi şehrinin takımı karşısında bir yabancı takıma başarı dileyen o kadar çok yabancı Kayserili var ki aramızda.....
ademdolgun
03.10.2007, 21:00
coluk cocuk yine almis sazi eline anlasada yaziyor anlamasada vay kayserim ne hallere düstün ALLAH´dan sanal alem burasi neyse ALLAH sonumuzu hayir eylesin
pablo aimar
03.10.2007, 21:11
Herhangi bir televizyon kanalı veriyormu maçı...olsada seyredemeyeceğiz ama...
ulusal medya tarafından takip edilen sitede böyle mesajların yazılması yanlıştır iki gün sonra şehrin takımları bölündü diye haber çıksa iyi mi olacak?
ali38_38
03.10.2007, 22:33
maçı d smart veriyor :thinking:
Roy Keane
03.10.2007, 23:00
coluk cocuk yine almis sazi eline anlasada yaziyor anlamasada vay kayserim ne hallere düstün ALLAH´dan sanal alem burasi neyse ALLAH sonumuzu hayir eylesin
Sorma.:weety: Haklarından ıslak meşe odunu gelir bazılarının da...
Atletico taraftar sayısı merak konusu... Küçükken topu inşaata kaçanlar el kaldırsın. :nono:
TÜRKİYE İÇİN
Erciyesspor Asbaşkanı Naci Bulut yarın Avrupa Arenasında çok önemli bir sınava çıkacaklarını belirterek”
Bu maç bizim olduğu kadar ülkemiz adınada çok önemli bir karşılaşma. Türkiye için, ülke puanımıza katkı sağlamak için sahaya çıkacağız. Kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız”diye konuştu. Erciyesspor’un bu sezon Avrupada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğininde altını çizen Bulut” Trabzonspor gibi şaümpiyşonluk planları yapan bir takımın İntertoto Kupasına daha başlangıçta veda ettiği bir dönemde sınırlı kadromuzla ilk kez katıldığımız UEFA Kupasında elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Yarınki maçımızda da Atletico Madrid’i devirmek için bütün gücümüzü sahaya yansıtacağız”diye konuştu. Bulut, taraftarlardan da destek istediklerini sözlerine ekledi.
batuhandan
04.10.2007, 00:49
Bu takımla eşleştiğimizden beri içimde bir rahatlıktır alıp götürüyor beni sanki 4-0 yenilen biz değiliz, umarım yarın bir mucize gerçekleşecek. Aslına bakarsanız bence Erciyessporumuzun adı bile bir mucize, o kadar çok iş yaptıki. Yıllardır Kayseri takımlarını desteklerim ama başım hep önde gezerdim, ama geçen yıl ilk defa takımımı Türkiye kupasında izmirde seyir ettim varmı bundan büyük zevk. Bir diğer takımım Az ile burada kıyasıya savaştı E.Satan olmasa belki gruplara kalacaktık. Geçen yıl belki olmadı ama ben bugünkü maçtan çok güzel bir sonuç bekliyorum...
Haydi Erciyes Rüzgarı.
develideportivo
04.10.2007, 01:02
Bu takımla eşleştiğimizden beri içimde bir rahatlıktır alıp götürüyor beni sanki 4-0 yenilen biz değiliz, umarım yarın bir mucize gerçekleşecek. Aslına bakarsanız bence Erciyessporumuzun adı bile bir mucize, o kadar çok iş yaptıki..... Geçen yıl belki olmadı ama ben bugünkü maçtan çok güzel bir sonuç bekliyorum...Haydi Erciyes Rüzgarı.
Samet, gerçekten ben de böyle bir rahatlık var nedense....
Ama maalesef Volkan, Kemal ve Yusuf sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklarmış.
Kalede Yusuf'un olmaması büyük kayıp, Ordu maçındaki kalecimiz Kaya'yı ben pek beğenmedim açıkçası...
batuhandan
04.10.2007, 01:07
Bazılarına Erciyesin nesi batıyo çok merak ediyorum
Ayıptır
.......evet murat abicim bende duydum yine eksik bir kadro ile çıkacakmışız, ama yürekleriyle oynadıktan sonra o kadroda bende olsam mutlaka yeneriz. Bellimi olur fazlada iki gol daha atar penaltılara kalırız.
Ayrıca tv den dahi seyir edemedikleri yıldızları şehirlerine getiren bir takıma teşekkür edeceklerine rant peşinde koşan asalaklarıda kınıyorum...
Fatih Y.
04.10.2007, 08:00
Gururumuz için
A.Madrid, ilk maçı 4-0 kazanırken, Erciyes hiç ezilmemişti. Bugün ise rövanş günü. Ekibimizin şansı az ama İspanyollar'a ders için kollar sıvandı.
4.10.2007
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_4807__amadrid_erciyes0310.jpg
Bulut’tan iddialı sözler
Geçen sezon Türkiye Kupası finalisti olarak katılmaya hak kazandığı UEFA Kupası’nda bugün Atletico Madrid ile rövanş maçına çıkacak olan Kayseri Erciyesspor, geri sayıma geçti. İspanya’daki ilk maçta rakibine 4-0’lık skorla yenilen Mavi-Siyahlılar, Boğalar’a gözdağı verdi. Futbolcular, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatacaklarının sözünü verirken teknik direktör Mehmet Bulut, “Madrid’e boyun eğmeyeceğiz. Stattan alkışlarla ayrılacağız” iddiasında bulundu.
Seitaridis temkinli konuştu
Rakiplerinden çekinmediklerini kaydeden Bulut, “Tur şansımız mucizelere kaldı, ama biz çıkıp, ülke futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun sözünü verebiliriz” diye konuştu. Temsilcimizde kaleci Yusuf ile Emrah, Volkan, Kemal ve Ömer Közen’in sakatlıklarının devam ettiği belirtildi. Bu arada Madrid’in Yunanlı yıldızı Seitaridis, “Türkler çok agresif oynuyorlar. Kaybedecek hiçbir şeyleri yok bu yüzden kolay bir maç olmayacak” yorumunu yaptı.
Demet ÖZTÜRK/DHA
K.ERCİYES
Kaya
İlker
Aydın
Kemal
Hüseyin
Adem
Osman
Kamil
Köksal
İlhan
Burhan
A.MADRİD
Abbiati
Seitaridis
Eller
Antonio Lopez
Ze Castro
Luis Garcia
Jurado
Maniche
Simao
Mista
Forlan
Stat: Atatürk
Yayın: D Spor
Saat: 19.00
Hakem: Stefen Messner
zor bir maç olacak hayırlısı olsun bakalım başarılar gooolll atarız ama 1-0 2-0 biter de işe yaramaz ula bide 5-0 oluyomu varya dellenirler :D !
yalnızkurt38
04.10.2007, 13:16
uyduda veren kanal yokmu bu maçıı
atletikoya başarılar
Atletiko kadar başına taş düşsün emi :(
atletikoya başarılar
şşşşşşşşşşşşşşşşşş Amman Haaaa !!!
Avendano38
04.10.2007, 13:40
atletikoya başarılar
Sen kac yasindasin? 13? 14? bilemedik 16? Hayat da hic birsey henüz elde edememis piskolojik sorunlari olan bir gence benziyorsun. Akli selim birisi olsaydin yazdiklarindan biraz utanirdin. Ortaligi karistirmaya calisiyorsun. Milletin icine fitne ve fesat sokmaya calisiyorsun. Fitne ve Fesat sokmak insan öldürmek kadar kötü bir olaydir. Dinimizde gerekli aciklamalar da mevcut bu konuda. Ramazan ayinda herkez biraz kendine ceki düzen versin ve türklügünü ve müslümanligini unutmasin derim.
Sizler biraz gurbet yasasaniz burnunuz sürtünse o zaman görürdüm sizi ama zengin Kayseri bebelerisiniz ne de olsa bir eliniz yagda digeri balda bol keseden atin bakalim.
Ispanyol özentileri sizi. Gecmisini ve kökenini inkar eden yok olmaya mahkumdur.
Aciz mahlukcuklar sizi.
Erciyessopra basarilar. Kayseirspora da basarilar. Ortaligi bölmek isteyen köpeklere inat iki takima yürekten basarilar.
Sen kac yasindasin? 13? 14? bilemedik 16? Hayat da hic birsey henüz elde edememis piskolojik sorunlari olan bir gence benziyorsun. Akli selim birisi olsaydin yazdiklarindan biraz utanirdin. Ortaligi karistirmaya calisiyorsun. Milletin icine fitne ve fesat sokmaya calisiyorsun. Fitne ve Fesat sokmak insan öldürmek kadar kötü bir olaydir. Dinimizde gerekli aciklamalar da mevcut bu konuda. Ramazan ayinda herkez biraz kendine ceki düzen versin ve türklügünü ve müslümanligini unutmasin derim.
Sizler biraz gurbet yasasaniz burnunuz sürtünse o zaman görürdüm sizi ama zengin Kayseri bebelerisiniz ne de olsa bir eliniz yagda digeri balda bol keseden atin bakalim.
Ispanyol özentileri sizi. Gecmisini ve kökenini inkar eden yok olmaya mahkumdur.
Aciz mahlukcuklar sizi.
Erciyessopra basarilar. Kayseirspora da basarilar. Ortaligi bölmek isteyen köpeklere inat iki takima yürekten basarilar.
:clap2:
Volcanic Mount
04.10.2007, 14:02
atletikoya başarılar
Vatan satsa bir kişi anında biter işi!:(
batuhandan
04.10.2007, 14:29
Alkışlar avendano 38
millet atleticoya başarılar diliyor hiçbir işlem yapmıyorlar ben erciyessporu savunduğum için banlanıyorum yazıklar olsun
şşşşş.....akılııl konusun cilginlar laf söyleyenleri derneğe bekliyoz.....yada cikmayın karşimia...
şşşşş.....akılııl konusun cilginlar laf söyleyenleri derneğe bekliyoz.....yada cikmayın karşimia...
Çocuk Çocuk Yazılar Yazma Lan Dün Boktun Bügün Koktun
Kimsenin Çılgınlara Yada X e Y ye Laf Söyediği Yok Böle Aptalca Yazılardan Kaçının Yok Bekleriz Falan Diye Çocuk Olmayın Sakıın !!
acaba radyo D yıne verıcekmı ??
Kapadokyalı
04.10.2007, 17:42
erciyesimize yürekten başarılar.herkese ve herşeye ragmen başarılar.buraya kadar gelmeside benim için büyük bi başarıdır.malesef tv den izleyecez.statta olmayı isterdim
Quaresmaa
04.10.2007, 18:02
bu akşam stad full dolmazsa anladığım kadarıyla kayseri halkı futboldan anlamıyor
neden derseniz
1.öncelikle bizim canımız olan erciyesimiz buralarakadar geldi ikinci liğe düşmesine rağmen bizlere bu sevinci ve duyguyu yaşattı
2.rakip a.madrid belkı bu takımı türkiyeye her takım getiremez ama erciyesim
ayagına kayseri ye getiriyor bi çoğumuza kısmet olmaz böyle büyük bir takımı
canlı canlı izlemek ama erciyesim sağolsun bu anı bizlere yaşatıyor
yanı demem şudur bu maç her nekadarda erciyesin açısından normal
derecede bir maç olsada stadı full doldurmalıyız keşke bende kayseride
olsaydımda tek sahuru bile stadda yapsaydım ama değiliz inşallah stad dolar
ve takımımız kendini yanlız hissetmez bu büyük takımın karşısında allah
yardımcınız olsun başarılar erciyesim
Muzaffer
04.10.2007, 18:07
Maç izlenimleri inşallah akşama yada yarına aktarırım hepinize...
Ben şimdilik eve gidiyorum..
Akşam maça gidecek arkadaşlarla Stadda görüşürüz...
realk@yseri
04.10.2007, 18:35
Kalede Yusufun Olmamasi BÜyk Bİr Dezavantaj ÇÜnkÜ Kaya Ordu MaÇinda Pek İÇ AÇici DeĞİldİ
Alper MUTLU
04.10.2007, 18:37
maç hangi kanalda?
anti_ist_38
04.10.2007, 18:52
d-samartta
J.M.Calderon
04.10.2007, 19:00
http://www.radyod.com/radyodplayer.asp?path=radyod
Maçı buradan dinleyebilirsiniz...
J.M.Calderon
04.10.2007, 19:04
maç bitti 0-1
Sniper38
04.10.2007, 19:08
Golü atan:
6. Dakika: Sergio Aguero
J.M.Calderon
04.10.2007, 19:12
bu ne be 0-2
Sniper38
04.10.2007, 19:14
0-2 oldu, dakika 15
Ikinci Golü atan: 14' Jose Jurado
güzel oynuyoz, baskılı oynuyoz. ama yeniliyoz
çok kötü oynuyoruz adamlar istese 10 tane atar böyle giderse
güzel oynuyoz, ama son vuruşlarda tecrübesizliğimiz ortaya çıkıyor
radyoya efekt koymuşlar tarftar cimbom diyip duruyo:O
Sniper38
04.10.2007, 19:38
Dakika 40
Erciyesspor - 0 - 2 - A. Madrid
Volcanic Mount
04.10.2007, 19:40
Birkez daha TEŞEKKÜRLER ERCİYES.. ama daha gol yeme yav...
galiba bu gidisle gol yeme rekoru kiracagiz avrupada
J.M.Calderon
04.10.2007, 19:48
kalecimizin adı kaya değil kova...
Avendano38
04.10.2007, 19:51
Erciyesspor - Atlethiko maci Internet üzerinden...
Arkadaslar bu linke girerek maci izleyebileceginiz dair bilgi aldim...
Denemesi bedava...
http://www.gs1905.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12503&postdays=0&postorder=asc&start=1270
Bu linki iyi okuyun orada sanirim gerekli bilgiler herkezin anlayabilecegi sekilde ben su an da systemi kurdum sanirim japon kanali oradan istediginiz maci secebiliyorsunuz.
Erciyes icin kanal 7 ye tikladim su an da mac göstermiyor sanirim devre arasi oldugu icin ...
Avendano38
04.10.2007, 20:04
Ben maci internet üzerinden izliyorum!
Ücretsiz ve cok net görüntü takilmadan ve sorunsuz sekilde herkeze tavsiye ederim ...
Avendano38
04.10.2007, 20:08
penalti oldu ...
ve gol
Sniper38
04.10.2007, 20:08
4 oldu
hangi kanal birader proyu indirdim kurdum hangi kanaldan izliyosun???
Avendano38
04.10.2007, 20:10
hangi kanal birader proyu indirdim kurdum hangi kanaldan izliyosun???
KANAL5 KANAL6 KANAL7 bunlari dene
realk@yseri
04.10.2007, 20:12
bari bu maçı alsaydık
realk@yseri
04.10.2007, 20:13
şeref golümüzü atsak bari
Volcanic Mount
04.10.2007, 20:13
sopcatta çin tv si veriyordu ama takıldı bende hatta bağlantıma birşeyler oldu- d smart elmi attı nedir :( bu arada maç maç olmaktan çıkmış 4 olmuş.
artık hedef tek = süper lig.
KANAL5 KANAL6 KANAL7 bunlari dene
tamam kardeş saol buldum dediğin gibi japon kanalı:) kalite çok yüksek bu pro sopcastı 10 a katlar
Avendano38
04.10.2007, 20:15
Kanallari asagidaki sari yazidan seciyorsunuz eger baska basaran olduysa bir bildirsin
oyuncu değiştirdiler ama anlamadım
mehmet_efe
04.10.2007, 20:24
hangi siteden izliyosunuz?
Avendano38
04.10.2007, 20:28
1. http://www.futbolizle.org/ giriyoruz ...
2. Yüklü degil ise oradaki playeri kuruyoruz...
3. Ana menü den izlemek istedigimiz maci seciyoruz ve hangi kanal verdigini yandaki bölümde okuyoruz sonra asagida sari yazi ile yazilmis kanal seceneklerinden dogru kanali seciyoruz ...
Bunlari uygularsaniz normalde olmasi gerek
Ben dedigim gibi gs sayfasina girerek gördüm ve oradaki denilenleri kademe kademe yaptim ve oldu ...
yanlız 5 dkkadar geriden geliyor. idare edin artık:)
maç ortada geçiyor biz onlardan çok atağa kalkıyoruz
ali38_38
04.10.2007, 20:37
yanlız 5 dkkadar geriden geliyor. idare edin artık:)
maç ortada geçiyor biz onlardan çok atağa kalkıyoruz
mütiş bir yorum yapıyorsun mali hayranım senin yorumlarına maç 5-0 olmuş artık daha çok atağa kalkıyoz yazıyorsun helal :cray:
38NEWYORK
04.10.2007, 20:39
5 oldu, atak ustune atak yapiorus, oyunu rakip sahaya yigdik, fakat adamlar arada bi atak yapiyo o da gol oluyo.. neyse canlari sag olsun..
mütiş bir yorum yapıyorsun mali hayranım senin yorumlarına maç 5-0 olmuş artık daha çok atağa kalkıyoz yazıyorsun helal :cray:
şuanda maçı izliyorum. adamlar geldimi atıyor bizimkiler daha çok atak yapıyo ama çok kolay harcıyolar pozisyonları
bizde yalan yorum yok:D
Avendano38
04.10.2007, 20:44
Isterse 10 - 0 yenilsin Erciyesspor... Gercek taraftar daima takimlarinin yanindadir. Iyi gün de ve kötü günde. Bazi daha yasi olgunlasmamis insanlar gibi ne de olsa iki takim var bugün onu tutarim yarin onu tutarim. Hangisi idealime uyarsa o gün o takimdanim demiyoruz. Biz icabinda takim 10 - 0 yenilse bile o takimi alkislariz cünkü biz gercek taraftariz. Sadece yendigimiz zaman bazi larin arkasinda durmayiz. Bugün bunlari erciyese yazip Atletikoya basarilar dileyen sakin ama sakin 6 ay sonra Erciyes Erciyes diye bagirmasin yüzlerine tükürürüm..
tribünler bomboş. maratonda 4 bin kişi felan var. toplam 6 bini geçmez
ali38_38
04.10.2007, 20:46
maç bitti 5-0 geçmiş olsun :cray::cray::cray:
realk@yseri
04.10.2007, 20:48
Şeref GolÜ Nerdeeeeeeeeeeeeee
realk@yseri
04.10.2007, 20:49
Ve Bİr Macera Daha Bİttİ Beyse Dİyelİm Buralara Kadar Gelmek De Bİr BaŞariydi
her zaman her yerde en büyük erciyes. bekle bizi süper lig
bugün oynadığımız futbolla rahat süper ligdeyiz
batuhandan
04.10.2007, 20:54
Canımız sağolsun, tebrikler Erciyesim
bide iyi yanından bakın artık sadece süper lig için ter dökecezzz. kupa maçları yüzünden ligde zorlanıyoduk
bu maçı alırız. 1-0 veya beraberede bitebilir ama madrid kesinlikle almaz maçı
:thinking::thinking::thinking:
:D:D:D:D:D:D
Zlatan38
04.10.2007, 21:32
sağlık olsun boswerin ya zaten sanki uefa kupasınımı alcaktık alarız ama şu an zamanı diil sadece aklımızda süper lig var
Mad_Chemist
04.10.2007, 21:34
mücadeleniz yeter aslanlarım
YAKAMOZ_38
04.10.2007, 21:34
takım hiç sahada varlıgını gösteremediki adamlar resmen bimizmle dalga geçti bizimkilerde bi tek gol bile atamadı taraftar bile dalga geçti erciyesle çok yazık çok
Bizim kaleciden hiç bişi olmaz. :(
artık önümüzdeki avrupa maçlarına bakcaz seneye avrupada hedefimiz şampiyonlar ligine kalmak:D:D
şaka bi yana:D
erciyes elendi
YAKAMOZ_38
04.10.2007, 21:42
Bizim kaleciden hiç bişi olmaz. :(
kalede yusuf yoktu kaya vardı oda al sana kaya nerene dayarsan daya hesabı bütün gelen golleri yedi
Quaresmaa
04.10.2007, 21:43
buraya kadar gelmesi yeter bzizm için herşey için sonsuz tşk erciyesimmmm sen bizim kalbımızın şampiyonusun alnının akıyla maçını oynadın yınede bır avrupa takımını eleyerek geldın buralara trabzonspora kapak olsun
YAKAMOZ_38
04.10.2007, 21:46
canları saolsun saolmayada o kadar golde yenmezdi rezil olduk tüm türkiyeye
Avendano38
04.10.2007, 22:05
canları saolsun saolmayada o kadar golde yenmezdi rezil olduk tüm türkiyeye
Is rezil olamya geldi ise bizden önce Trabzonspor rezil olmasi gereken.
Sporx.com daki Erciyesspor hakkindaki yaziyi oku orada ne kadar övüyorlar Erciyesi ve caniniz sagolsun diyorlar. Sahip cikiyor elin adami senin takimina. Sen ise burada gelmis rezillikten söz ediyorsun. Git isine be kardesim. Adam akilli takimlariniza sahip cikamiyacaksaniz iyi ve kötü günde gidin bayanlar futbolu izleyin.
Bu iki takimi tutmak erkek isidir gönül isidir. yüregi olmayan lar gelmesin katilmasin aramiza .. Günes gördügünde dönen ayva ciceklerini istemiyoruz aramizda.
LEVOBABA
04.10.2007, 22:25
ne rezıl olacagız buralara kadar gelmesı bıle yeter bıze rezıl olanlar baksın kendine
Canin sağolsun Erciyesim buraya kadar geldikya bundan sonrasida inşallah gelir. Bize bu heycani yaşatti daha ne isteyelim. şimdi sadece lige konsantre olalim inşallah bide süper lige yükselirsek...
muptela_38
04.10.2007, 23:00
bu kadar fark beklemiyordum doğrusu ama canları saolsun ellerinden geleni yaptılar
Erciyes - Madrid maçının ardından
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, UEFA Kupası 1. turunda 5-0 yenildikleri Athletico Madrid maçı sonrası futbolu çirkinleştirmeden en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.
Bulut, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Athletico Madrid'in dünyaca ünlü başarılı bir takım olduğunu, ancak kendilerinin de iyi futbol oynadıklarını kaydetti.
Karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını ifade eden Bulut, ''Rakip pozisyonları değerlendirdi. Ama biz gol pozisyonları bulmamıza rağmen fırsatları kaçırdık. Elimizden geleni yaptık. Futbolu çirkinleştirmedik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık'' diye konuştu.
Athletico Madrid Teknik Direktörü Javier Aguirre de, UEFA Kupası'nda turu geçtikten sonra lig maçlarını düşünmeye başladıklarını kaydetti.
Kayseri Erciyesspor maçında, erken gol bulduktan sonra, rakibin üstüne gitmediklerini ve rakibin üstlerine gelmesini bekleyerek akıllı oyun oynadıklarını bildiren Aguirre, şunları söyledi:
''Ligde Barcelona ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. 5. sıradayız ve önümüzdeki hafta Barcelona ile zor bir maçımız var. Bu maçtaki amaç maçtan hasar almadan sağlam çıkmaktı. Ciddi sakatlıklarımız yok. Barcelona maçına eksiksiz çıkmayı bekliyoruz. Rakibimizde Şampiyonlar Ligi'nde oynadı. İyi oynayan kazansın, ama tabi ki biz kazanmak istiyoruz.''
HERŞEY İÇİN ÇOK SAOL ERCİYESİM... HELAL OLSUN SANA KOCA AVRUPA TAKIMI A.MADRİDİ KAYSERİYE GETİRDİN BU ONUR SANA YETER. SEN TÜRKİYE NİN EN SEMPATİK TAKIMISIN VE ÖLE KALACAKSIN... YOLUN AÇIKOLSUN LİGDE... DESTEKÇİNİZ HERZAMAN....
PrivatePilot
04.10.2007, 23:52
dünya yıldızlarını bize kayseride izlettigin ve onurluca mücadele ettigin icin cok saol erciyesim
realk@yseri
04.10.2007, 23:57
buraya kadar gelmek büyük başarı kolay değil karşısında bir dünya takımı var ve eminimki atletico madrid en az yarı final oynar uefa'da
ssaydamm
05.10.2007, 00:13
tşkler erciyesim
bari şeref golü atsaydınız...9 tane yediniz,neyse sağlık olsun...yinede tebrikler israil takımını eledik,o bize yeter,madridi ne fb ne gs ne bjk eleyebilirdi zaten
demdemınho
05.10.2007, 00:50
yazık oldu
ademdolgun
05.10.2007, 01:04
tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN tabi bu sözüm futbolculara degil onlar ne yapsinlar adamlarin kapasitesi bu kadar ama gecen sezonki kadroyu bozan ve daha lig bitmeden yönetimi birakacagini aciklayan ziya eren ve yönetimine yeni yönetiminde 3, kulvarda yarisacak kadro kuramadigindan tek sorumlu ERCIYESSPOR camiasidir. koskoca KAYSERI halkina ve ERCIYESSPOR camiasina rakip kim olursa olsun bu sonuclari yasatmaya ve bizleri bu kadar üzmeye hakkiniz yoktu o yüzden tekrar tekrar YAZIKLAR OLSUN
realk@yseri
05.10.2007, 02:28
elenmenin bile bir adabı vardır ama neyse sağlık olsun diyecez mecbur
realk@yseri
05.10.2007, 03:02
Bu arada geçen yil Intertoto kupasinda eledigimiz FC Larissa, Blackburn Rovers'i eleyip UEFA'da gruplara kaldi.
vay be elediğimiz adamla blackburnu eliyor şimdi elediğimiz takımların gücünü daha iyi anlıyorum
Fatih Y.
05.10.2007, 08:52
Teşekkürler
Size Şunu Diyim Arkadaşlar Erciyessporumuz Tecrübesizliğe elendi
İnanın Dün sahada oynayan Erciyes Gol Bulan Atleticoydu
Atletico kalemize 7 defa geldi 5 i gol oldu
Erciyesspor sayısız fırsattan yararlanamadı galiba 15 e yakın kornerimiz var
Sağlık Olsun
mustafaozkanks
05.10.2007, 09:08
erciyesim canın saolsun siz süper lige çıkın bize yeter saolun bu arada kamber mükemmel oynadı
KyS_ToTTi
05.10.2007, 09:18
erciyesim canın saolsun siz süper lige çıkın bize yeter saolun bu arada kamber mükemmel oynadı
Kamber ? :lac:
KyS_ToTTi
05.10.2007, 09:29
Erciyesspor Dün Güzel Futbolunu Skora yansıtamadı
Yanlız Dün maçtan çıkarken kimsenin suratı asık değildi herkes çok mutlu çıktı staddan.
Baktık Erciyessporun artık tur atlama gibi şansı kalmadı 2. yarı Erciyesspor her pas yaptığında oley çektik.
Reyes le baya uğraştık :d açık Tribüne el salladı ayağına her top geldiğinde millet ayağa kalktı güldü oley filan dedi :D morali baya bozuldu adam sağ kadana kaçtı ondan sonra.
Ben dünkü maçtan şu sonucu çıkardım:
'' Tecavüz Kaçınılmazsa , Zevk Almasını Bileceksin''
TEŞEKKÜRLER ERCİYESSPOR
anti_ist_38
05.10.2007, 10:10
VARLIGIN YETER...
yolun acık oldusun ercıyesım suprız bı skor degıldı
KyS_ToTTi
05.10.2007, 12:08
http://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/bos.jpg
Tribünler bom boş kaldı
Erciyesspor-Atletico Madrid maçına Kayserili spor severlerz yeteri kadar ilgi göstermedi.
Kayseri tarihinde ilk kez bir İspanyol takımını ağırlamasına rağmen Kayserili bu maça ilgi göstermedi ve Erciyesspor’u yalnız bıraktı. Özellikle maç saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle maça gelemeyen Kayserili sporseverler önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Maça gelen az sayıdaki taraftar ise 90 dakika boyunca Erciyesspor’a destek vermeye çalıştı.
KyS_ToTTi
05.10.2007, 12:08
http://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/erciyessporro.jpg
FARK YEDİK VEDA ETTİK
Erciyesspor, Atletico Madrid’e mağlup olarak UEFA Kupasından elendi.
Erciyesspor, UEFA Kupası 1. tur ikinci maçında Atlitico Madrid’e 4-0’ın rövanşında 5-0 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti. Dün İftar saatine denk gelmesi nedeniyle taraftarların fazla ilgi göstermediği karşılaşmada Erciyesspor özellikle ilk 45 dakikada ardı ardına yediği gollerle rakibine teslim oldu. Prestiji açısından önem taşıyan karşılaşmada Erciyesspor güçlü rakibi karşısında direnmeye çalışsada tutunamadı ve sahadan tarihi bir yenilgi ile ayrıldı. Avrupa Kupasına bu sezon ilk kez katılan Erciyesspor, sınırlı kadrosu ile ancak bir tur geçebildi. İlk turda İsrail temsilcisi Maccabi Telaviv’i kupa dışına atarak büyük bir sürprize imza atan Erciyesspor UEFA Kupası 1. turunda ise İspanyol devi Atletico Madrid’e elendi. İlk maçta deplasmanda 4-0 boyun eğdiği rakibine rövanşta ise 5-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Mavi siyahlı takım dün gece veda etti. İspanyol temsilcisi ise Atatürk Stadında izleyenlere kiyif dolu anlar yaşatırken Erciyesspor’a bariz bir üstünlük sağladı ve oyunu istediği gibi yönlendirip maçı ve turu koparmasını bildi. Stat: Atatürk Hakemler: Stefan Messner**, Klaus Strasser,** Thorsten Obwurzer** (Avusturya) K.Erciyesspor: Kaya xx, Hüseyin xx, Ömer x (Dk. 46 Emre x), Köksal xx (Dk. 86 Ali ?), Adem xx, Kazım xx (Dk. 73 İlker x), Kamil xx, Aydın xx, İlhan xxx, Alaattin x, Burhan xx A.Madrid: Abbiati xxx, Lopez xx, Pernia xx, Santana xx, Raul Garcia xx (Dk. 61 Reyes xx), Luis Garcia xx, Aguero xxx (Dk. 46 Forlan xxx), Rodrigez xxx, Eller xx (Dk. 46 Ibanez xx), Rosa xx, Jurado xxx Goller: Dk. 6 - 44 Aguero, Dk. 13 Jurado, Dk. 52 Rodrigez (penaltı), Dk. 79 Forlan (A.Madrid)
Muzaffer
05.10.2007, 12:50
http://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/bos.jpg
BENCE ALAKASIZ BİR YAZI OLMUŞ KAYSERİMAÇ GAZETESİNİN. DÜN BU KADARMI SEYİRCİ VARDI.. STADA GİRİNCE GÖZLERİME İNANAMADIM İFTAR SAATİ GELEN BU KADAR SEYİRCİYE...:lac:
ssaydamm
05.10.2007, 13:33
Teşekkürler
Size Şunu Diyim Arkadaşlar Erciyessporumuz Tecrübesizliğe elendi
İnanın Dün sahada oynayan Erciyes Gol Bulan Atleticoydu
Atletico kalemize 7 defa geldi 5 i gol oldu
Erciyesspor sayısız fırsattan yararlanamadı galiba 15 e yakın kornerimiz var
Sağlık Olsun
sana sonuna kadar katılıyorum..biraz tecrübeli olsak daha farklı olurdu ama saglık olsunn.
ANT!bizans
05.10.2007, 14:21
hani nerde taraftar acıktakiler kapalıdakiler (telaviv maçnda oraya koştunuzya)
ÇLGNLR unutmaz............
Kapadokyalı
05.10.2007, 14:31
geçmiş olsun.acı ama güzel bi tecrübe oldu
Roy Keane
05.10.2007, 17:12
tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN tabi bu sözüm futbolculara degil onlar ne yapsinlar adamlarin kapasitesi bu kadar ama gecen sezonki kadroyu bozan ve daha lig bitmeden yönetimi birakacagini aciklayan ziya eren ve yönetimine yeni yönetiminde 3, kulvarda yarisacak kadro kuramadigindan tek sorumlu ERCIYESSPOR camiasidir. koskoca KAYSERI halkina ve ERCIYESSPOR camiasina rakip kim olursa olsun bu sonuclari yasatmaya ve bizleri bu kadar üzmeye hakkiniz yoktu o yüzden tekrar tekrar YAZIKLAR OLSUN
Hocam suçlu Ziya Eren kadar Mehmet Özhaseki ve Kayseri'nin zenginleridir. Ziya Eren'in suçu takıma yaptığı harcamaların acısını topçuları satarak çıkarması olmakla beraber açıklamasına dikkat etmek lazım: Bu şehirde Erciyesspor'un başarılı olmasını istemeyenler var. Bu şartlar altında devam edemem. Aynısını Bülent Korkmaz da söylemiştir.
Enver Kemaloğlu da Mehmet Bulut da çok büyük risk alarak tamamen dağılmış bir Erciyesspor'u nerelere taşımıştır. Rakip 170 milyonluk Atletico Madrid ve adamları nasıl korkutmusak as kadroyla geldiler. Düşünsene oyuna soktukları adamlar Forlan ve Reyes. İyi korkmuşlar hem de Erciyesspor'dan.
Bu şartlar altında Erciyessporla sadece gurur duymalıyız.Kınanmayı eleştirilmeyi hak etmediler 5-0 yenilseler dahi.
ademdolgun
05.10.2007, 18:14
Hocam suçlu Ziya Eren kadar Mehmet Özhaseki ve Kayseri'nin zenginleridir. Ziya Eren'in suçu takıma yaptığı harcamaların acısını topçuları satarak çıkarması olmakla beraber açıklamasına dikkat etmek lazım: Bu şehirde Erciyesspor'un başarılı olmasını istemeyenler var. Bu şartlar altında devam edemem. Aynısını Bülent Korkmaz da söylemiştir.
Enver Kemaloğlu da Mehmet Bulut da çok büyük risk alarak tamamen dağılmış bir Erciyesspor'u nerelere taşımıştır. Rakip 170 milyonluk Atletico Madrid ve adamları nasıl korkutmusak as kadroyla geldiler. Düşünsene oyuna soktukları adamlar Forlan ve Reyes. İyi korkmuşlar hem de Erciyesspor'dan.
Bu şartlar altında Erciyessporla sadece gurur duymalıyız.Kınanmayı eleştirilmeyi hak etmediler 5-0 yenilseler dahi.
kardes yazimi dikkatlice okursan ben ne teknik ekibe nede futbolcularimiza en ufak bir sitemde dahi bulunmadim benim suclu gördüklerim gecmis yönetim, yeni yönetim hatta gelecekteki yönetim yani ERCIYESSPOR camiasidir tarihimizde ilk defa üc kulvarda yarisma firsati gelmisken camia olarak birlik, beraberlik icerisinde bu takima enazindan 3-5 tane tecrübeli isimler takviye edilebilinir 3-5 tanede gecen seniki kadrodan adamlar elde tutulabilinirni. neyse cenabi ALLAH seninde belirttigin gibi ERCIYESIMIZIN basarili olmasini istemeyen kisilerI BILDIGI GIBI YAPSIN
mustafaozkanks
05.10.2007, 18:56
yinede saol erciyes hemde çok saol tolunaya buda ders olsun bir takım ne kadar yürekli oynar diye
k_ercıyes_38
05.10.2007, 19:10
helalsin erciyesim bize uefa duygusunu yaşattıpın için...
ortada uefada alınan 4 puan ve atlanan bir tur var.
unutulmamalıki büyük takım diye geçinen takımlardan biri mahhale takımına elenirken erciyes bunları yaptı
ASLANORDUM
05.10.2007, 19:24
TÜRKİYEYİ rezil ettiniz ALLAH belanızı versin sizin.şimdi millet dalga geçiyo türkiye futboluyla erciyesle ne biçim adamlarsınız ne biçim takımsınız adam kendi sahasında 5 yer mi leyn:whistling:
realk@yseri
05.10.2007, 19:33
TÜRKİYEYİ rezil ettiniz ALLAH belanızı versin sizin.şimdi millet dalga geçiyo türkiye futboluyla erciyesle ne biçim adamlarsınız ne biçim takımsınız adam kendi sahasında 5 yer mi leyn:whistling:
ulan ananı bacını seviyorsan git burdan yada bada-38@hotmail.com a gel tabi yerse
ASLANORDUM
05.10.2007, 19:36
la küfür etmeyin bi konuşalım daha ne güzel sohbet edelim ama öyle değil mi trabzona vermediniz gidip kendiniz oynadınız saçmalık bu ve de haksız yere finale kalmıştınız o sene türkiye kupasında orduyu yenerek grulara kaldınız dakka90 2-1 öndeyiz hakeme basmışsınız parayı anasını satim 1 dakkada 2 golle eleyin bizi
TÜRKİYEYİ rezil ettiniz ALLAH belanızı versin sizin.şimdi millet dalga geçiyo türkiye futboluyla erciyesle ne biçim adamlarsınız ne biçim takımsınız adam kendi sahasında 5 yer mi leyn:whistling:allah senin belani versin kocaburunlu futboldan anlasan böle konusmazdin hangi 2.lig takimi getirmis madridi ayagina kadar balikbeyin
la küfür etmeyin bi konuşalım daha ne güzel sohbet edelim ama öyle değil mi trabzona vermediniz gidip kendiniz oynadınız saçmalık bu ve de haksız yere finale kalmıştınız o sene türkiye kupasında orduyu yenerek grulara kaldınız dakka90 2-1 öndeyiz hakeme basmışsınız parayı anasını satim 1 dakkada 2 golle eleyin biziküfür etmeyin dio kendi a...... s.... dio kocaburunlu ztn biz küfür edipde sizin seviyenize düsmeyiz adamim :O
realk@yseri
05.10.2007, 20:39
yaw bırakın şunu işte gelirler başka yapacakları yok laf atarlar,kendileri gitsinler uefa ya ve a.madridle oynasınlar 10 yesinler valla alkışlarım
ahmetkaracaglar
05.10.2007, 20:54
bu macin golleri yokmu herhangi biyerde arsiv yapiyorumda:)
YAKAMOZ_38
05.10.2007, 23:35
Is rezil olamya geldi ise bizden önce Trabzonspor rezil olmasi gereken.
Sporx.com daki Erciyesspor hakkindaki yaziyi oku orada ne kadar övüyorlar Erciyesi ve caniniz sagolsun diyorlar. Sahip cikiyor elin adami senin takimina. Sen ise burada gelmis rezillikten söz ediyorsun. Git isine be kardesim. Adam akilli takimlariniza sahip cikamiyacaksaniz iyi ve kötü günde gidin bayanlar futbolu izleyin.
Bu iki takimi tutmak erkek isidir gönül isidir. yüregi olmayan lar gelmesin katilmasin aramiza .. Günes gördügünde dönen ayva ciceklerini istemiyoruz aramizda.
sen özeline baksana bişlader burdan cevap yazmayım ben sana yine kavga ediyo demesinler özeline bak sen belden aşagı laf vuruyon vurma bence
Roy Keane
06.10.2007, 15:39
kardes yazimi dikkatlice okursan ben ne teknik ekibe nede futbolcularimiza en ufak bir sitemde dahi bulunmadim benim suclu gördüklerim gecmis yönetim, yeni yönetim hatta gelecekteki yönetim yani ERCIYESSPOR camiasidir tarihimizde ilk defa üc kulvarda yarisma firsati gelmisken camia olarak birlik, beraberlik icerisinde bu takima enazindan 3-5 tane tecrübeli isimler takviye edilebilinir 3-5 tanede gecen seniki kadrodan adamlar elde tutulabilinirni. neyse cenabi ALLAH seninde belirttigin gibi ERCIYESIMIZIN basarili olmasini istemeyen kisilerI BILDIGI GIBI YAPSIN
Son derece haklısın. Geçen seneden birkaç isim elde tutulmalıydı. Hele Lazarov'un gönderilmesini içime hiç sindiremedim. Hiç olamzsa Kürşat , Özgür Bayer ve Mustafa Sarp da elde tutulmalıydı. Elde tutulamıyorsa da en az Adem Dursun kadar tecrübeli yaşı 30 civarında bir iki topçu alınmalıydı tecrübesiz oyuncularımıza ağabeylik yapacak. Ancak nutuyoruz ki birileri Erciyesspor'a finansman ayırmıyor kolunu kanadını kırıyor maalesef. Muhtemelen Enver Kemaloğlu da bunları biliyordu ama mali açıdan yapacak fazla birşeyi de yoktu.
superluxsick38
06.10.2007, 16:00
O bu değil de bu tribünler,n hali ne böyle, bomboş. Kayseri halkı acaba futbolamı doydu? Eger öyle ise Kayseri'ye değil 2 takım 1 takım bile fazla.
Kayseri'ye gelen en ünlü takım Atletiko, gazozuna maç olsa bu stadın full çekmesi lazımdı ama bomboş gerçekten anlamıyorum. Bu durum Kayseri belediyesi tarafından araştırılmalı ve çözüm yolları bulunmalı.
realk@yseri
06.10.2007, 16:06
dün misafir olarak ESKİŞEHİRSPORLU arkadaşlar geldi eve,adamlar dedi kardeşim valla Erciyes'e helal olsun en iyi şekilde temsil ettiler bizi 9 tane yedik ama ezilmedik dedi ama gel gelelim tribünlere dedi...yazık gerçekten yazık dedi...öyle bir takımınız var stadınız bomboş dedi...o maç eskişehirde olsa stadda izdiham çıkar dedi,ağzımı açıp söyleyecek bişey bulamadım...bu arada ESKİŞEHİRSPOR maçı izlemek için 15 ytl vermeniz gerekiyor ve stad her maç full çekiyorrr
asıl bizlere yazıklar olsun...
u.e.f.a kupasında bir mücizeyi gerçekleştirdi ve israil leşlerini tüm dünyanın gözü önünde ne kadar aciz, perişan etti... ve kayserimize kayserisporla birlikte üstüste iki senedir avrupada oynama heyecanı gösterdi...ve kendinden milyonlarca pahalı bir takıma yenildi ama bu kadar şeyi yapmış başarmış bir takıma teşekkür etmek için bile stadta kimse yoktu...bu takıma kayseri seninle grur duyuyor demeye gelen 7 , 8 bin yoktu... asıl bize yazıklar olsun asıl bize...
ve dikkatimi çeken orada küçük çocukların gelipte erciyesimizi desteklemesiydi...
gerçekten büyüklerine oranla daha ruhluydular...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.