PDA

Tam Sürümü Gör : Istenen Futbolcu Olmak Guzel(MEHMET TOPUZ)

ahmetkaracaglar
01.10.2007, 17:11
"İstenen futbolcu olmak güzel"
Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz, sezon başındaki transfer teklifleri için, ''İstenen futbolcu olmak her zaman gurur vericidir'' dedi.

Mehmet topuz, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı TamSaha Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan röportajında, transferinin sürekli gündemde olmasının kendisini nasıl etkilediği sorusuna, ''Beni iyi yönde etkiledi. Hiçbir zaman rahatsız olmadım. Tek rahatsızlığım yalan haberlerdi. Örneğin 'İmza attı' diye haber yazanlar oldu, ama ben Kayserispor dışında hiçbir takıma imza atmadım. Bu tip yalan haberler üzdü beni'' diye yanıt verdi.

İstenen futbolcu olmanın her zaman gurur verici olduğunu ifade eden Mehmet, ''Sonuçta Türkiye'nin en büyük takımları istiyor sizi ve bu da beni çok mutlu eden bir şey'' derken, bu ilginin kafasını karıştırıp karıştırmadığının sorulması üzerine, ''Ben kendimi biliyorum. Oynadığım kulübü de biliyorum ve bence bu tip teklifler kendisini bilen futbolcuları çok etkilemez'' dedi.

Mehmet, ''Gitmek isteyip bir gidememe durumu söz konusu mu? Bir gönülsüzlük var mı?'' sorusuna ise, ''Yok. Öyle bir şey asla söz konusu değil. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Kayserispor için elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışırım. Zamanı gelince ben de gideceğim elbette. Ama biraz daha vaktim var'' cevabını verdi.

Kayseri'de son birkaç yıldır önemli gelişmeler olduğuna değinen Mehmet, şöyle devam etti:

''Bu açıkça ortada olan bir gerçek. Bu gelişmenin en önemli nedeni Kayseri'de futbola verilen önemin artmasıdır. Daha önce de futbol Kayseri için önemliydi ama kısa süreli başarılar yakalanmıştı hep. Takım bir kez lige çıkınca çok dayanamıyordu, çünkü bunu sağlayacak bir altyapı yoktu. Ama son yükselişten sonra durum değişti. Şu an sağlıklı yükselişini sürdürmek için yıldızlarını satmayan bir takıma kadar ulaştık.''

ahmetkaracaglar
01.10.2007, 17:12
Nereye gidiyosun ..Sampiyonluk yasamadan surdan suraya gitmek yook

realk@yseri
01.10.2007, 17:20
Zamanı gelince ben de gideceğim elbette. Ama biraz daha vaktim var

bunlar söylenmemesi gereken sözler be kaptan

LEVENT ŞEKER
01.10.2007, 18:14
zamanı geldımı oda gıder

kslee
01.10.2007, 21:18
ınsallah gıtmez ama seneye sankı zor tutarız gıbıme gelıyor topuz'u... sımdıden bu sekılde konusmaya baslarsa

muptela_38
01.10.2007, 21:57
övgülerin hepsini fazlasıyla hakediyor takımın en etkili silahı hermaçta canını dişine takarak oynamaya devam ediyor tebrikler mehmet topuz

Cörekdere38
01.10.2007, 23:02
seneye gökhan ve mehmet gider ama eger tolunay istifa ederse ve yerine iyi bir teknik adam getirilirse ozaman kalabilirler cünkü ozaman avrupaya gideriz

Quaresmaa
01.10.2007, 23:07
çok az zamanı kaldı ocak ayını bekleyın ve görün mehmet

topuz istanbulda yer kadıköy takım fenerbahçe bunun aksı yoooooook bu

adam fb ye gidecek kımsede durduramayacak zaten durdurmak isteyende yok

yönetimin istediği bu bir kere satmıyoruz dediler laf ağızdan çıktı sonra parayı

görünce dayanamadılar satmayıda kendilerıne yediremediler ocakta

satmazsalar mayısta kendılerı gıdeceği için dediler bari ocakta satalımda para

kazanalım

yoksa tolunay hoca hiç mehmet topuzu oyundan çıkartıp yerine başka oyuncu

alırmı maçlarda hangi teknık hoca yapar bunu mehmeti takımdan soğutmak

sonrada taraftara mehmet kaçtı diyecekler oyun bunlar oyuuuuun

Samil38
01.10.2007, 23:10
Forumda en çok yazisi olan üyenin böyle saçma sapan bir yazi yazmasi çok üzücü

tolga_38
01.10.2007, 23:26

yönetimin istediği bu bir kere satmıyoruz dediler laf ağızdan çıktı sonra parayı

kazanalım

olurmu kardeş abartma tabi her oyuncu oyundan alınır o zmn lincoln de mi takımdan soğutuluyor kadro dışı kalıyor bunlar olağan şeyler üstelik oyuncu değişikliği çok normal

Quaresmaa
02.10.2007, 00:18
Forumda en çok yazisi olan üyenin böyle saçma sapan bir yazi yazmasi çok üzücü

yok yaaa neresi saçma koçum gerçekler saçma gelır size dost acı söyler sen kendi yazına bak sağa sola laf atma

maho-38
02.10.2007, 00:25
adam 9 sezondur kayserisporda herhalde 1-2 sezon sonra gitcek ömür boyu kalmiyacak ya yine de ayaklarina saglik

Quaresmaa
02.10.2007, 00:30
adam 9 sezondur kayserisporda herhalde 1-2 sezon sonra gitcek ömür boyu kalmiyacak ya yine de ayaklarina saglik

bizde adama nakörlük etmiyoruz herhalde ayaklarına sağlık sonuna kadar teşekkür ederiz ben mehmet topuza bişey demiyomki demeyede hakkım yok ben yöenetimin oyununa diyorum mehmet topuzun hakkını kimse ödeyemez bu adama tek kelime ile helal olsun derim ama fazla kalmayacağı kesin takımda inşallah ben yanılırım da mehmet 5 yıl daha bizimle kalır

KAYSERİLİ_KİZ
02.10.2007, 07:44
valla ben Mehmet için yönetimin maddi olarak sözleşmede fiatını artıramadığını ve bu yüzden kendisine kayseri de ev-arsa vererek ikna ettiğini daha sonra bu söz tutlmayınca Mehmet in fb ile görüşme yaptığını bunu duyan yönetimin hemen harekete geçtiğini (çünkü taraftarın tepkisi çok sert olacağını çok iyi biliyor yönetim)ve verdikleri ev-arsa sözünü tutuklarını böylece Mehmet te FB transferini askıya aldığını duymuştum ...bu muhabbetten 1 ay sonra röportajda ev muhabetini zaten kendiside yaptı ... ama Mehmet tabiki 1 ömür boyu bu takımda kalıcak değil öyle bir zorunluluğu yok ha istemezmiydim valla ben kendi adıma söyleyim isterdim bir Bülent Korkmaz gibi jübilesi gelinceye dek bizde oynasın jübilesini bizde yapsın isterdim ama o genç bi futbolcu her futbolcu gibi onun da Avrupa hayalleri var ve inşalah bu hayalleri gerçekleşir ve gittiği klupte adından sıkca söz etirir ve bizim için döktüğü bütün emekler terler içinde teşekkür ederiz ama sezon arasında gidermi derseniz gitmez çünkü taraftar baskısı sert olur ancaksezon sonu gider sözleşmeside bitmiş olur ama yönetim için bu konuda bir şey diyemem zaten sevilen bir yönetim değil

king38
02.10.2007, 09:02
kayseride çıtanı birazdaha yükselt istediğin yer senin!

imparator38
02.10.2007, 09:35
Bazen kan değişikliği iyi olur, yarine gelecek iyi birileri bulunduktan sonra giderse sorun olmaz yönetimin bunu iyi ayarlaması gerek, bunun dünyanın en büyük kulüpleri de böyle yapıyor. Mehmet Topuz da keşke kendini avrupa da gösterebilseydi de transferi oraya yapsaydı onun içinde çok iyi olurdu, inşallahta öyle olur.

lazio38
02.10.2007, 15:22
giden gider ama geri dönemez fatih akyelde zamanında gs yi satıp gitmişti sonra kapıdan kovuldu şimdi sürünüyo

imparator38
02.10.2007, 15:37
Takımı küme düşürsünler demiyoruz ki, bedava da vermeyeceksin eğer oyuncu gitmek istiyorsa kulübede para kazandıracaksa gönderilmeli ve yerine de iyi oyuncular alınmalı yeri doldurulmayacaksa gönderilmesin tabiki

Quaresmaa
02.10.2007, 17:42
kardeş hocanın ve yönetimin hiç mi işi yokta mehmet'i oyundan alıp takımdan soğutacaklar..bu kadar da olmaz.bunu yapan bizi satar.bizi satanda o koltukta duramaz.
sonra bu nasıl bi yorum kardeş..mehmet ocakta fenerde diye.o zaman boşamı bağırdık bütün türkiyeye satmıyoruz diye..o zaman hepimize yazıklar olsun!!

kardeşim işi var yok o ayrı konu ama benım dikkatimi çeken bir olaya oldu
liğin ilk maçında manisa ile oynuyuruz maç 2,1 öndeyiz daha dakıkada erken sayılır tam hatırlayamayacağım ama muhtemelen 65,70 arası tabela kalktı gösterilen no 66 hoca mehmet topuzu çıkartmaya niyetlendi mehmet gitti hocanın yanına bişeyler konuşup geldı sonra tabela 67 ile değişti
ve ardından topuz golünü attı çıktı bu ilk hafta stadda benle beraber olan arkadaşlarımın hepsinin dikkatini çekti neyse dedık sonraki hafta konya da yine aynı olay oldu maç 1,1 mehmet topuzu çıkartıyor mehmet ne yaptı çıkarken formasını yedek kulubesine fırlattı.
ne iş bu kardeşim sen ençok savaşan adamını çıkartırsan bende derımki sen bu adamı takımdan ya sogutmak istiyorsun yada bişeysen anlamıyorsun diye düşünürüm bu düşüncemdede sonuna kadar haklıyım
hangi hoca mehmet topuz gibi bir oyuncuyu maçtan çıkartırki

Quaresmaa
02.10.2007, 17:46
olurmu kardeş abartma tabi her oyuncu oyundan alınır o zmn lincoln de mi takımdan soğutuluyor kadro dışı kalıyor bunlar olağan şeyler üstelik oyuncu değişikliği çok normal

Kardeş lincoln kadro dışı burakıldı ama neden burakıldı disipsizlikten
mehmet topuz da varmı böyle bir hareket
oyuncu değişikliği normal tamam ama zor maçların adamı kim bizde
mehmet topuz sen bu adamı oyundan çıkartırsan o zaman akıllarda soru işareti burakın

Quaresmaa
02.10.2007, 17:51
burada belkı benı yanlış anlayan olacak belkıde topuzun gitmesını ıstıyormuşum gıbı düşünenler olur ben baştan söyleyım kesinlıkle o düşünceye sahıp değilim belkı bu forumda benım kadar kayserispor hastası nadir vardır kim ister mehmet topuz veya gökhan ünal gibi bize yararlı oyuncunun ist takımlarına gitmesini eğer gitmek istıyorlarsa da avrupa olsun yoksa en büyük avrupada kayseri imparatorluğudur

SAYGILAR

ahmetkaracaglar
02.10.2007, 17:55
Gokhan Unal ve Mehmet Topuz ozelliklede Mehmet Topuz bu takimdan giderse diger Anadolu takimlarinda hic bir farkimiz kalmaz(Konyaspor,Ankaragucu......)...

YAKAMOZ_38
02.10.2007, 18:20
bence mehmet gitmekle hata eder ama yinede gidip gitmemek onun kararı

VK38
02.10.2007, 18:59
biz futbolculara deil renklere asigiz giden gider aha kapi orda

PrivatePilot
02.10.2007, 19:15
topuz giderse seneye düşmemeye oynarız

batıkan_develi
02.10.2007, 20:05
gönlüm tabiki gitmemesinden yana ama sözleşmesi bitince bedavaya gitceğine satılıp gelir elde edilse çok daha iyi olur

KAYSERİLİ_KİZ
02.10.2007, 20:51
o zaman herkez rengini belli etsin GS maçında Ks taraftarı pankart şov yapsın Mehmet Fatih ve Gökhan için bir nevi gövde gösterisi yapılsın yönetim ve Antrönörde ayağını buna göre denk alsın ...Özel tezahuratlar marşlar yapılsın

anti_ist_38
02.10.2007, 21:10
arkadaslar ertugrul gıttıde naptıı surda ıkı mac sonra kovacaklar paraya aldandı gıttıı ama ordanda oldu kayserıdendee ılhan gıttı nolduu fb de paf takımında bıle yokk.... bunlarda gıderse bılıyorlar ne olcagınııı mehmet gıtmez amaa gokhanı gondermemız lazımmm angası azdı onunn satıp parasını degerlendırmek lazım....

Cilginlar_38
02.10.2007, 21:20
@asya

hayirdir nereye gidecekmis. yav yapmayin böyle açiklamalar. Kayseri buyuk sehirdir, diger anadolu takimlarina benzemez.

Bunu herkes böyle bilsin. Hiç kimse gitmeyecek insallah, bunun için biz taraftarlar olarak elimizden geleni yapmamiz lagzim.

realk@yseri
02.10.2007, 22:47

kazanalım

dostum anlaşılan fotomaç seninde aklını çelmiş,yaw nasıl mantık be adam KAKA'YI oyundan alıyor bazen ne yani onuda herhalde real madrid'e satmak için oyundan soğutuyorlar
yapma gözünü seveyim bu yorum sana hiç ama hiç yakışmamış
burda küçüklerine moral falan vermen gerekirken sen ocakta mehmet topuz fenerde diyorsun menejerlik hayatında kolaylıklar:nono:

realk@yseri
02.10.2007, 22:49
Mehmet Topuz artık Kayserispor'da kalmamali.

helal olsun size helal bu yolda hızla ilerleyin herhalde siz istanbuldasınız ve daha çok izleme imkanınız olacak yazık yav çok yazık aferin size :clapping::clapping::clapping:

Quaresmaa
02.10.2007, 22:50
dostum anlaşılan fotomaç seninde aklını çelmiş,yaw nasıl mantık be adam KAKA'YI oyundan alıyor bazen ne yani onuda herhalde real madrid'e satmak için oyundan soğutuyorlar
yapma gözünü seveyim bu yorum sana hiç ama hiç yakışmamış
burda küçüklerine moral falan vermen gerekirken sen ocakta mehmet topuz fenerde diyorsun menejerlik hayatında kolaylıklar:nono:

sağol hacım ben olacakları söyledim inşallah olmazda ben yanılırım gönül isterki mehmet topuz 10 yıldaha oynasın kayseride ama gidiş onu pek göstermiyor
inşallah gitmez inanın bunu belki benden çok isteyen yoktur

realk@yseri
02.10.2007, 22:52
sağol hacım ben olacakları söyledim inşallah olmazda ben yanılırım gönül isterki mehmet topuz 10 yıldaha oynasın kayseride ama gidiş onu pek göstermiyor
inşallah gitmez inanın bunu belki benden çok isteyen yoktur

kardeşim söylediklerinle yazdıkların arasında çok büyük çelişkiler var...ocak'ta fenerdeymiş ya bırakın bu masalları...ama fotomaça helal olsu hedefine hızla ilerliyor sizin gibi arkadaşların kafasını çeldikçe daha o gazeteler çokkkkkkkkkkkk satar bizim stadlar falanda biraz zor dolar :shhh::shhh::shhh:

LEVENT ŞEKER
02.10.2007, 23:00
gıden gıtsın ne yangınlar söner ne yangınlar alevlenır bız aşıgız sadece kayserispora

Quaresmaa
02.10.2007, 23:02
[QUOTE=realk@yseri;18104]kardeşim söylediklerinle yazdıkların arasında çok büyük çelişkiler var...ocak'ta fenerdeymiş ya bırakın bu masalları...ama fotomaça helal olsu hedefine hızla ilerliyor sizin gibi arkadaşların kafasını çeldikçe daha o gazeteler çokkkkkkkkkkkk satar bizim stadlar falanda biraz zor dolar :shhh::shhh::shhh:[/QUOTE
diyorsunkı stad daha çooook dolar ben istanbuldan kalkıp sırf kayseri &erciyes maçı için kayseriye gelirken binlerce kayseride yaşan taraftarlar bilet fiyatlarını hocaları oyuncuları yönetimi bahane edip maça gelmeyenler var sen o gazetenin kimin aklını çeldiğini belki anlamışındır bu haftasonu ben kalkıp taa 1000 km yi kayserispor için geleceğim sende kalkıp gelsene oturup buradan sallama bakacağım sitede atıp tutanlardan kaç kişi maça gelecek

realk@yseri
02.10.2007, 23:05
[QUOTE=realk@yseri;18104]kardeşim söylediklerinle yazdıkların arasında çok büyük çelişkiler var...ocak'ta fenerdeymiş ya bırakın bu masalları...ama fotomaça helal olsu hedefine hızla ilerliyor sizin gibi arkadaşların kafasını çeldikçe daha o gazeteler çokkkkkkkkkkkk satar bizim stadlar falanda biraz zor dolar :shhh::shhh::shhh:[/QUOTE
diyorsunkı stad daha çooook dolar ben istanbuldan kalkıp sırf kayseri &erciyes maçı için kayseriye gelirken binlerce kayseride yaşan taraftarlar bilet fiyatlarını hocaları oyuncuları yönetimi bahane edip maça gelmeyenler var sen o gazetenin kimin aklını çeldiğini belki anlamışındır bu haftasonu ben kalkıp taa 1000 km yi kayserispor için geleceğim sende kalkıp gelsene oturup buradan sallama bakacağım sitede atıp tutanlardan kaç kişi maça gelecek

kardeşim ben boş adam değilim tamammı okulum var bak bu hafta röportaj bile yapamadım kimseyle,ama gelecek hafta gençlerbirliği-kayserispor deplasmanında buluşuruz eğer gelirsen tabi,eğer sen sadece kayseri-gs maçı için geliyorsan kayseriye zaten sana sözüm yok,sende kalkıp gelsene diyorsun malesef ben bayramda ailemin yanında olamayacağım anlamışsın sen aradaki farkı

Quaresmaa
02.10.2007, 23:10
[QUOTE=Quaresmaa;18110]

kardeşim ben boş adam değilim tamammı okulum var bak bu hafta röportaj bile yapamadım kimseyle,ama gelecek hafta gençlerbirliği-kayserispor deplasmanında buluşuruz eğer gelirsen tabi,eğer sen sadece kayseri-gs maçı için geliyorsan kayseriye zaten sana sözüm yok,sende kalkıp gelsene diyorsun malesef ben bayramda ailemin yanında olamayacağım anlamışsın sen aradaki farkı

tamam ozaman tanımadığın kişilere bilip bilmeden laf atma tamammı akıllı ol ben ne savdamdan geçerim nede davamdan benım sevdam kayseri davamda bu yolda ölmek onun için kim ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmiyor isterse stad full çeksin isterse boş olsun önemli olan benim sevdam
neyse yeter artık kapatalım tartışmanın sonu olmaz
eğer birilerın kalbini kırdıysam özürdilerim herkese saygılar

realk@yseri
02.10.2007, 23:13
[QUOTE=realk@yseri;18113]

tamam ozaman tanımadığın kişilere bilip bilmeden laf atma tamammı akıllı ol ben ne savdamdan geçerim nede davamdan benım sevdam kayseri davamda bu yolda ölmek onun için kim ne yapmış ne etmiş beni ilgilendirmiyor isterse stad full çeksin isterse önemli olan benim sevdam
neyse yeter artık kapatalım tartışmanın sonu olmaz
eğer birilerın kalbini kırdıysam özürdilerim herkese saygılar

tamam uzatmanın zaten anlamı yok ama şu sözü bir kenara yaz tamammı dostum

KRALLAR YOKKEN ÇOŞAR SOYTARILAR
KRALLAR YOKKEN EFELENİR ÇAKALLAR
UNUTMA! VERİLEN HER ARANIN BİR SONU VARDIR
KRALLAR EVE DÖNÜNCE KÖPEKLER AYAĞA KALKAR

realk@yseri
02.10.2007, 23:32
istanbul'da değilim ama olmak isterdim.
Mehmet Topuz'un Kayseride kalmasini doğru bulmuyorum ve bunu forumda paylaşiyorum sizin açınızdan nasıl bir sakincasi olduğunu anlayamadim.Biz ne kadar yorum yaparsak yapalım Mehmet istediğini yapar işine geleni tercih eder.
Fikrim şudur ki, Mehmet Topuz artık türkiyede isim yapmiş ve gündemin en üstüne oturmuş bir futbolcu olarak hedeflerini büyütmeli ve profesyonel düşünmelidir.Kayserispor'un şartlarını şüphe yok ki Fenerbahçe ile kıyaslayamayız.Bir futbolcunun futbol oynayabileceği yıllar zaten sınırlı olduğundan fikrimce ulaşabileceği zirveye elinde fırsat varken ulaşabileceği en en erken zamanda tırmanmalıdır.Nitekim Mehmet zaten bu sene değilse de seneye Kayserisporumuzdan ayrilacaktir.

çerçeveletip duvara asılacak yazı alkışşşşşşşşş:clapping::clapping::clapping:
böyle düşünmeye son sürat devam aferin size yeni nesil aferin:wallbash::wallbash::wallbash:

Erkan
02.10.2007, 23:36
Mehmet Topuz artık Kayserispor'da kalmamali.

Mehmet topuz satılmayacaktıda bu kadar reklam niye?
M.Topuz:Teklifler Beni Motive Ediyor
Mehmet topuzun perfonmansının ve İkiye bir çıkan yalan haberlerinde sebebi anlaşıdı..

LEVENT ŞEKER
02.10.2007, 23:44
bu gunlere geldıyse kayserılı taraftarın sayesınde geldı gıden gıtsın kapatın konuyu

Halitus
03.10.2007, 00:01
Helal olsun bir sözü nerden nereye çektiniz. Her futbolcunun bir hayali vardir tabi Mehmet'te her futbolcunun istediği gibi büyük bir takimda oynamak ister. Eğer Mehmet ezikbahçe'de oynamak isteseydi bu zamana kadar neden kayseride dursun ki. Kayserisporda kazandiği parayi orda iki mislini kazanirdi...

Zamanı gelince ben de gideceğim elbette. Ama biraz daha vaktim var'' cevabını verdi. bence Mehmet bu söz ile avrupayi kast etmek istedi.. Tabi bizde Mehmeti Avrupada top koşturuken görmeyi isteriz ve gurur ile onun hakkinda bahs ederiz bu futbolcuyu biz yetiştirdik diye...

şimdi birbirimizi kirmayi birakalim. KAPTANimiza güvenimiz sonsuz!

ahmetkaracaglar
03.10.2007, 00:08
Mehmet Abi bizi burda duyuyorsan.....SAMPIYONLUK YASAMADAN GITME NOLUR...

imparator38
03.10.2007, 09:44
Nerde görülmüş bir futbolcunun aynı kulüpte başlayıp devam edip hiç transfer yapmadan orada bitirdiği, belki bi iki örnek vardır ama ona çok spesifiktir. Her işte oldugu gibi orda bi alışkanlık olur ve zaman içinde futbolcuda kendini bu şekilde motive eder, heyecanını bu şekilde geri kazanır. Arkadaşlar çok daha iyi imkanlar sunulsa (iki katı maaş, iki katı sosyal haklar gibi) hangimiz redderiz veya ne kadar dayanabilir duymamak için, Kayserispor bi sevdadır aşktır, ama herşey bir yere kadardır. Her futbolcuda 35 ine kadar oynayıp parasını kazanmak sonra rahat etmek ister bu Mehmet Topuz içinde böyledir, Gökhan Ünal içinde böyledir, her futbolcu için böyledir. Biz taraftarız onlar gibi düşünemeyiz, tabiki bizde kalsın bizde jübile yapsın isteriz ama onların açısından durum farklıdır. Her türlü karara saygılı olmak gerekir. Ama biz bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyoruz, Ertuğrul Hoca gibi ezelden beri beşiktaşlı olan birinin bile gitmesini içimize uzun süre sindiremedik, belki de taraftar olarak bizde biraz profesyonel olmayız, bunuda bi ele almak lazım.

aliefe
03.10.2007, 11:48
hayal dünyandan sana başarılar

Fatih Y.
03.10.2007, 12:00
istanbul'da değilim ama olmak isterdim.
Mehmet Topuz'un Kayseride kalmasini doğru bulmuyorum ve bunu forumda paylaşiyorum sizin açınızdan nasıl bir sakincasi olduğunu anlayamadim.Biz ne kadar yorum yaparsak yapalım Mehmet istediğini yapar işine geleni tercih eder.
Fikrim şudur ki, Mehmet Topuz artık türkiyede isim yapmiş ve gündemin en üstüne oturmuş bir futbolcu olarak hedeflerini büyütmeli ve profesyonel düşünmelidir.Kayserispor'un şartlarını şüphe yok ki Fenerbahçe ile kıyaslayamayız.Bir futbolcunun futbol oynayabileceği yıllar zaten sınırlı olduğundan fikrimce ulaşabileceği zirveye elinde fırsat varken ulaşabileceği en en erken zamanda tırmanmalıdır.Nitekim Mehmet zaten bu sene değilse de seneye Kayserisporumuzdan ayrilacaktir.

Asya
Bu yazın sanki Kayserispor Taraftarı ve Taraftar sitesi Moderatörü değilde Fenerbahçe Futbolcu izleme komitesi başkanı gibi bir yazı olmuş

superluxsick38
03.10.2007, 13:37
Bu sitede bazı insanların kendilerini çok kültürlü, çok bilmiş gibi görmeleri diğer üyeleri küçümsemeleri en nefret ettiğim şey.

Ne varmış Fatih'in bakış açısında açıklarmısın Asya hanım? Senin bakış açının geniş olması Fenerbahçeyi Kayserispordan çok daha büyük bir klüp olarak görmen, aradaki tek fark bu.

Ama şunu unutma Fenerbahçe ile Kayserisporun arasında büyük bir fark yok, o farkı sadece siz yaratıyorsunuz. Dünyada ne klüpler var.

Mehmet Topuz'da Gökhan Ünal'da elbette bu takımdan bir gün ayrılacak, umarım, Chelsea'ye, M.United'a, Real Madrid'e veya Barcelona'ya giderler gideceklerse, Fenerbahçe gibi bir takım bozmasına gitmezler.

Gönül isterki bu değerli futbolcularımızla yeni stadımızda şampiyonluk yaşayalım öyle gitsinler.

superluxsick38
03.10.2007, 13:43
Yakışıp yakışmaması beni ilgilendirmiyor.Benim yazdiğim bu iki takım arasinda şartların kıyaslanamayacağı.Buna geniş bir şekilde bakarsanız anlamını anlarsınız.Mehmet Topuz çok kıymetli ve başarılı bir oyuncu en iyi yerde olduğunu görmek bana mutluluk verir.Ufacık bir örnektir ki yutdışında Kayserisporu tanıyan yok,hele Türkiyede bile bu takımı tanımayan o kadar az kişi varken sanırım benim desteğim sizi rahatsız ediyor.
Mehmet Topuz daha fazla yükselmek için elinden geleni zaten yapacaktır.
Özellikle benim yazdıklarımı değişik şekillerde algılamak sizin tarafınızdan kasıtlı yapılıyor.Sitede bulunuşumdan rahatsızlık duyuyorsanız bunu yetkili kişilere bildiriniz.

Sanki yurt dışında Fenerbahçeyi çok tanıyorlar:p; Emin ol 2 seneye kadar Kayserisporu tanıyanların sayısı daha çok olacak.

mustang
03.10.2007, 13:47
Asya sen her şeyi çok bilirsin bizim açılarımız ve üçgenlerimiz dar oldugu için maalesef senin gibi düşünemiyoruz ,hele hele objektiflik konusunda yanına yaklaşılmaz burası kayserispor taraftar sitesi sen herhalde burayı antu sitesi ile karıştırdın tabiki burda mehmet topuz gitmesin diyecekler sende biraz daha objektif ol millete bilmişlik taslama

Fatih Y.
03.10.2007, 13:58
Bakış açını genişletemeyip objektif bakamıyorsan yazdıklarımı anlayamamış olman çok normal..Kayseripor ve Mehmet Topuz'un başarılı oluşunu izlemek bana zevk veriyor...

Benim Bakış açımda Terslik Yok Bence kendi Bakış açına bakman lazım çünkü kendinle Ters Düştüğünün Farkında değilsin
''Kayseripor ve Mehmet Topuz'un başarılı oluşunu izlemek bana zevk veriyor'' Diyorsun Bundan Önceki Mesajında Topuz FENERBAHÇE ye Gitmeli diyosun Kendi mesajınla ters düşüyorsun.
Fenerbahçe Taraftarı olabilirsin ama Kayserispor Taraftarının Görüşüne Saygı Duymak zorundasın.
''Kayseripor ve Mehmet Topuz'un başarılı oluşunu izlemek bana zevk veriyor..''
Sence bu durum beni Rahatsız mı Ediyor ?

imparator38
03.10.2007, 15:24
Neden bu tartışma bu kadar uzadı ki, sonuçta kararı Mehmet Topuz verecektir. Herkes görüşünü belirtmekte belli kurallar çerçevesinde özgürdür heralde buna saygı duyulamayacaksa ozaman iş değişir, başka takımın tarafrarı neden bizim sitemize girip yazsın sürekli bikaç tane arada oluyo ama onlarda belli neden birbirimize düşüyoruz anlamadım en çok kenetlenmeye ihtiyacımız olan bu dönemde. Herkesin sakin bi şekilde yazdıklarını gözden geçirmesi sanırım daha hayırlı olacak.

ahmetkaracaglar
03.10.2007, 18:03
Konuyu Ben Actim...lutfen Buda Bu Konuda Son Mesaj Olsun....cunku Futbolcularda Burayi Takip Ediyor.......son......son......son....lutfen Moderator Kapatsin Konuyuuuu....son....son...son...