Tam Sürümü Gör : Uşakspor resmen ligden çekildi!
BÖRTECINE 38
26.02.2009, 02:59
Uşakspor ligden çekiliyor!
http://www.spor3.com/images/news/165491.jpg Uşakspor yönetim kurulundan 8 kişinin imzası ile ligden çekilme kararı aldı.
TFF 3. Lig 3. Klasman Grubu ekiplerinden Uşakspor'da, kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz, yönetim kurulundan 8 kişinin imzası ile ligden çekilme kararı aldıklarını söyledi. Yavuz, Uşakspor ile ilgili bugüne kadar hiç konuşmadığını belirterek, kulübün içinde bulduğu durum gereği bir karar aldıklarını söyledi.
Uşakspor'a yeterince sahip çıkılmadığını savunan Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Dün yönetim kurulundan 8 kişinin imzası ile ligden çekilme kararı aldık. Bu isteğimizi de Türkiye Futbol Federasyonu'na ilettik. Olay çok boyutlu. Bu konuda çok kapsamlı konuşmak istemiyorum. Tekrar şimşekleri üzerime çekmek istemiyorum. Ancak Uşakspor'a gereken destek verilmedi.''
Futbol Federasyonu, TFF 3. Lig 3. Klasman Grubu'nda yarın oynanması gereken Uşakspor-İnegölspor maçının iptal edildiğini duyurmuş, iptal kararının, Uşakspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun yaptığı ''Profesyonel ligden çekilme'' başvurusu üzerine alındığını açıklamıştı.
BÖRTECINE 38
26.02.2009, 03:06
usakspor camiasina gecmis olsun ALLAH usakspor sevdalilarina sabir versin , bu takimlarin bu hallere düsmesinde dikkatimi ceken bir olayda sirketlesen takimlarin sirketler destegini cekince sahipsiz kalmasi usakspor umpas usaksporken 2.ligin tozunu atiyor adindan sikca söz ettiriyordu umpas birakti usakspor sahipsiz kaldi buna benzer cok örnekler yasadik mesala uzanlarin adanaspor ve istanbulspor´u batirmasi,jetpanin siirtspor´un sonunu hazirlamasi,göztepenin sirketlestikten sonra tepe taklak gitmesi ,yozgatspor´un suanki durumu 3.lige düstüler , benim bu takimlari göze alarak yaptigim tespit sirketlerin eline gecen takimlarin birdaha iflah olmamasi yönünde .
InsALLAH en kisa zamanda yeniden liglerdeki yerlerini alirlar
ne kadar acı bişe ya ALLAH cc kimseye yaşatmasın
daha dün 1. ligde oynuyordu şehir nasıl havaya girmişti şimdi ise ligden çekiliyo olacak şey degil
simyacı19
27.02.2009, 01:11
Gerçekten Uşak halkı için üzücü bir olay,şahsen bende üzüldüm,kendimi onların yerine koymak bile insana acı veriyor.
Umarım adam gibi bir yönetim gelirde tekrardan takımlarını ayağa kaldırır.
Birde takımı ligden çekmek niye,sıkıntılar olabilir,sen eğer yönetim olarak bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi beceremiyorsan bırak başkası geçsin,başkası illa zengin bir iş adamı olmasıda şart değil,takıma gönül vermiş az çok katkısı bulunan çok insan idare edebilirdi klübü pekala.
Biz K.Elektiriksporu ligden çekdiğimize şimdi nasıl pişmansak,Uşakspor adına bu kararı alanlar ve Uşak halkıda çok pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Neyse geçmiş olsun tekrardan,üzüldüm.
Muzaffer
27.02.2009, 11:31
Aceba Pansu Şekerspor UşakSpor un haklarını alamazmı??
Yılalrdır 3.lige çıkmayı hedefliyorlar..
CILGINCA38
27.02.2009, 12:00
Onun bunun hakkini almak yerine.. Hakkiyla top oynayip istedikleri yere gelsinler.. ;)
muptela_38
02.03.2009, 05:58
Aceba Pansu Şekerspor UşakSpor un haklarını alamazmı??
Yılalrdır 3.lige çıkmayı hedefliyorlar..
haklarını alsa bile pansu şekerspor, uşakspor amatöre düştüğü için aynı tas aynı hamam olur :)
ademdolgun
02.03.2009, 13:05
ALLAH usakspor taraftarlarina ve sevenlerine sabir versin
UŞAKSPOR VE TÜRKİYE İÇİN HAYIRLISI OLSUN
BÖRTECINE 38
03.03.2009, 23:59
http://www.ajansspor.com/resim/usakspor_logo.jpg
Uşakspor resmen ligden çekildi!
Türkiye Futbol Federasyonu, Uşakspor'un "Profesyonel ligden çekilme" başvurusunu değerlendirdi ve aldığı kararı açıkladı..
Bu arada, Uşakspor Kulübü'nün 20 Şubat'ta yaptığı ''Profesyonel ligden çekilme'' başvurusunu da değerlendiren Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Uşakspor'un TFF 3. Lig'den çekilmesine onay verdi.
Uşakspor, sezon sonuna kadar olan maçlarda 3-0 hükmen yenik sayılacak.
ahmetg38
04.03.2009, 15:02
yazık olmuş
uşak için büyük bi ayıp bir şehir takımını ayakta tutamıyorsa
yöneticileri ve iş adamlarının sorgulanması gerekir
türk futbolu için olmaması gereken bi durum
BÖRTECINE 38
05.03.2009, 02:03
http://img12.imageshack.us/img12/505/asigofevziux3.jpg
22 Mart Büyük Uşakspor Yürüyüşü (http://www.asigolar.com/wp/2009/03/03/22-mart-buyuk-usakspor-yuruyusu/)
Tarih:22 Mart 2009
Saat:13.00
Yer:Tiritoğlu Parkı
1967 Yılında zamanın Uşak Belediye Başkanı rahmetli Hakkı YAĞCI ve arkadaşları Uşak ilinin ilk ve tek profesyonel futbol takımını kurdular.
42 yıldır ayakta olan sayısız futbolcu yetiştiren,ilklere imza atan mazisi başarılarla ve bir o kadar da imkansızlıklarla dolu olan kulüp geçtiğimiz hafta yine tarihinde ilk kez amatöre düştü.Bu düşüş Uşakspor sevdalılarının yüreğini acıttı.Çünkü Uşakspor savaşarak değil utanarak düşmüştü.9 kişi çıkılan maçlar,aç futbolcular,futbol oynamaya çalışan çocuk yaştaki gençler,boş tribünler,duyarsız "yetkililer" ve diğerleri…
3 sene önce süper lig mücadelesi veren takım şimdi amatörde.Amatöre düşmek değil de sahipsiz kalmak,görmezden gelinmek ve zamanında yan yana inşaa edilmiş stadyum ve salonda fakir ile zengini görmek,bir tarafta açlık diğer tarafta bolluk olduğunu bilmek üzüyor bizleri…
Halkın seçtiği ve yönetmesi için yetki verdiği kişinin ağzından çıkacak ve bizi kurtaracak o cümleyi beklerken,"Uşakspor cenazedir" demesi üzüyor,bize tarihi başarılar yaşatan başkanın "Uşakspor kapatılmalıdır" demesi üzüyor ve ilin en büyük mülki amirinin "Uşakspor’u kurtaramadık" itirafı üzüyor.Arkasında kimin olduğunu bilmediğimiz ve başında bulunduğu Uşakspor’u iki sezonda iki kez küme düşüren başkanın "Profesyonel liglerden çekildik" demesi üzüyor.Orhangazi’de yediğimiz 10 gol değil de,o golleri ertesi gün paylaştırmaya çalışanlar üzüyor…
Fenerbahçe’ye giden kaleci Adil,Beşitaş’a giden Rasim Kara,Kaptan Radyocu Mehmet,Anadol Mustafa,Galatasaray’a giden Yılmaz,yakın zamandan bahsedecek olursak süper lige giden Kaleci Yusuf,Süleyman,Mahmut ve şampiyonluk yaşayan kadroda yer alan diğerleri..Uşakspor’da yetişen,yıldızı parlayan oyunculardan sadece birkaçı..
Uşakspor sadece bir futbol kulübü değildir.Uşaklıların sahiplenmesi gereken Uşaklılık bilincinin en iyi şekilde yaşandığı bir sosyal faaliyettir.Bize göre ise aşktır,tutkudur ve vazgeçilemez…
22 Mart günü, Uşakspor ile tek bir an bile mutlu olan, kalbinde Uşakspor sevgisi taşıyan ve ben Uşaklıyım diyen herkesi saat 13.00′da Tiritoğlu Parkına bekliyoruz.Bu yürüyüş dirilme,ayağa kalkma,uyanma vs..Adını siz koyun.Bu şehirde Uşakspor’un herkesin takımı olduğunu o gün Uşakspor’a sırt çevirenlere ispatlayacağız.
Not:Bu yürüyüş hiçbir dernek ya da taraftar topluluğu tarafından değil,Uşakspor sevdalıları tarafından düzenlenmektedir.
www.asigolar.com (http://www.asigolar.com/) / www.usakspor.com (http://www.usakspor.com/)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.