PDA

Tam Sürümü Gör : TSL.8.Hafta|Kayserisporumuz 1-1 Galatasaray

Sayfa : [1] 2

Fatih Y.
02.10.2007, 14:35
Türkiye Süper Ligi - 2007-2008 Sezonu - 08. Hafta Maçı

http://www.futbolmerkezi.com/resimler/logolar/kayserisporlogo.jpghttp://www.futbolmerkezi.com/resimler/logolar/galatasaraylogo.jpg

KAYSERİSPOR GALATASARAY

Stat : Kayseri Atatürk Stadı
Tarih : 07.10.2007, 20:00
Yayın : LİG TV-CANLI

Bilet Fiyatları :
Kapalı : 200 Ytl
Maraton : 20 Ytl
Kale Arkası : 10 Ytl

lazio38
02.10.2007, 15:17
bu ney ya bilet fiyatlarına bak önce bir stadı doldurda sonra sonra am yap yine boş trübünler önünde maç oynanacak böyle aciz menfatçi yönetim görmedim taraftara yönelik hiç projeleri yok kukla yönetim

lazio38
02.10.2007, 15:19
recep başkan 10 ytl senin için küçük bir miktar olabilir kayseride onu bulamayanlar var

KyS_ToTTi
02.10.2007, 15:27
@ lazio38

1 Ytl olduğunda Geldinizmi ? kidaha bu fiyata da homurdanıyon

Bu şehir Bu takımın Kiymetini Bilmiyor Bu Takım Eshişehirde olsa isterse hermaç 100 ytl olsun stad full dolar
Eğer takımı için 10 ytlsine kıyamayan varsa bida bu foruma ben taraftarım diye yazmasın Ben Kayseriliyim Kayserisporluyum bile demesin

tutkumsun38
02.10.2007, 15:30
yine bilet fiyatlarını pahalı tutmuş yönetim... Bu ve buna benzer maçlarda sadece parayı hesap eden bir yönetimimiz var malesef... son lig maçımız 1 ytl bu maç en düşük bilet fiyatı 10 ytl... çok ilginç...

Bir örnek verecek olursak; bir ögrenci hem erciyessporu hem kayserisporun tum maçlarına gidiyor... Persembe uefa maçına girecek 5 ytl verecek.. pazar gs maçına 10 ytl verecek. p.tesi bir erciyes maçına daha gidecek 2 yt de ona verecek... 4 gün de 17 ytl parası cebinden çıkacak...

Hesap yapmayı iyi bilen Kayserispor yöneticileri: bu ögrenciye ya yemek yemiycen biriktircen maçlara gideceksin ya da İki takım sana agır geliyormuş madem birinden birini tercih edeceksin diyorlar heralde...

Maç için diyeceklerim ise Gs ilk yenilgisini bizden alacaktır...

KyS_ToTTi
02.10.2007, 15:32
Ya Allahtan Korkun Beğenmediğiniz Denizlisporun bu hafta bizimle yaptığı maçın bilet fiyatları açık 15 kale arkası 7.5 tu bu kadar da cimri olmayın Kefenin Cebi Yok

KyS_ToTTi
02.10.2007, 15:38
kimse kimseye laf vurmasın tamam mı arkadaşlar.herkesin bütçesi bir değil..
tamam ben gidecem maça devamlı gidiyorum ama gerçekten madur olan gidemeyen insanlar var..insanlar pahalı deyince onlara vatan haini gibi davranmayın..

madem öle konuşuyosunuz herkes 1 kişinin biletini alsın hadi bunu yapabiliyomusunuz.ben razıyım almaya..

Ankara maçında 1 ytldi ne oldu stadda ne kadar adam vardı peki

Cörekdere38
02.10.2007, 15:42
bu maci gs 3-1 alir

imparator38
02.10.2007, 15:47
Onu bunu bilmem de bu maçı kesin almamız lazım yoksa zirveden iyice uzaklaşacağız. Herkesin elinden geldigi kadar destek vermesi lazım bu kötü gidişe bi dur demek için, 10 ytl bişey değil imkanı olan kesin gitmeli maça

mali38
02.10.2007, 15:52
20 ytl olsa yine full çeker bu maçta kafanızı yormayın:) kayserisporlular gelmezse içimizdeki fenerliler, beşiktaşlılar gelir doldurur

onur38
02.10.2007, 15:53
inşallah yeneriz ama bu oyunla biraz zor

piizman
02.10.2007, 16:36
Konuyu Keşke Bilet Fiatları Diye Acsaydınız Maçla İlgili Yorum Yok :( Ayıptır

Maça Gelince Gs Favori Bana Göre Çook Zor Bir Maç Gs Tam Havasında Ama

Bizde Bi İktidarsızlık Var.

Başarılar Kayserisporumuza..!

RooT
02.10.2007, 16:44
arkadaslar bilet fiyatına yüklenmeyin...
bursada her mac 20YTL oluo taraftar geliyor biz 1 YTL iken stadı dolduramıyoruz.
stadın dolacaını biliyor yönetim keşke kale arkasıda 20 YTL olsaydı... maraton 50 YTL olsaydı..
sizler gelmesenizde elbet gelicekler !!!
yönetim bunun farkında ve bence gayet dogru yapıyor biz 1 YTL iken 5000 kişiye oynuyoruz bilet fiyatı 10 YTL oldu ilk hafta herkez bagırdı cagırdı 10 YTL macmı olur die baska hiç bi şehirde 10 YTL ye bilet bulamazsınız ...

mali38
02.10.2007, 17:13
bu maç çok çekişmeli olur büyük ihtimal alt biter. kayserisporumuz evinde kolay kolay maç vermez ama beraberlik daha fazla öne çıkıyor.

gönlümüz galibiyetten yana. çokta zor değil. inşallah bu seferde lincoln bi dövüş çıkarırda kadro dışı olur:O benim çekindiğim oyuncu lincoln. uzaktan vuruşları ile ivankovu çok rahat avlar

LEVENT ŞEKER
02.10.2007, 17:27
@ lazio38

Bu şehir Bu takımın Kiymetini Bilmiyor Bu Takım Eshişehirde olsa isterse hermaç 100 ytl olsun stad full dolar
Eğer takımı için 10 ytlsine kıyamayan varsa bida bu foruma ben taraftarım diye yazmasın Ben Kayseriliyim Kayserisporluyum bile demesin

aynen katılıyorum tottı sana

LEVENT ŞEKER
02.10.2007, 17:29
berabere bır mac

Quaresmaa
02.10.2007, 18:14
@ lazio38

çok doğrusun 10 ytl veremıyorsan takının maçını izlemeye boşunada forumda hava atmayacan
haa durumun yoktur o ayrı ona bişey demiyoruz ama beleşe maç izlemeye çalışanlar var ayıp yaa bu takım şampiyonlar liğinde kupayıda alsa eger bilet fiyatları açık trb 30 ytl desinler kimse gelmez

YAKAMOZ_38
02.10.2007, 18:16
Bilet fiyatlari büyük maç için gayet dogal. 10 YTL'sine kiyamayan varsa bilmem tabi. Bi paket sigara az içsin.

eyvallah kardeş haklısın dogru söylüyorsun ayrıca bu maçı kesin almalıyız yoksa tolunay hocaya yol görünür

Quaresmaa
02.10.2007, 18:24
bu formalarla çıkarsak kesin yeneriz

http://img218.imageshack.us/img218/9406/newsmansetresimmmkayserxs9.jpg

VK38
02.10.2007, 19:02
hasan sankim babasindan dayak yio bidaha yapacanmi hiii seni seni :D varol tole ii terbie edio hasani :intheclub:

PrivatePilot
02.10.2007, 19:18
bugün bilet almaya gittim ama maça bilet alanlar hep galatasaraylı yani milletin kayserispor umrunda deil,herkes galatasarayı görmeye ve desteklemeye geliyor.yazıklar olsun.bence kayserisporun gercek taraftarı 2-3 bin gerisi üc ezikli maç olsun da izleyelim diolar.....

SivasLady
02.10.2007, 19:19
Kayserispora basarilar diliyorum insallah galip gelirler
Bu istanbul takimlarini yenip, artik Anadolunun gücünü göstermek lazim
gecen haftanin hüzününü bu hafta telafih ederler insallah

:) tabiki cani gönülden diliyorum ama aklinizda gecenleri ben söyleyeyim
tabiki bu galibiyet SivasSpor`umuza yariyacak buda ayri birsey
ama anti istanbul olarak Anadoluyu her zaman desteklerim

Kapadokyalı
02.10.2007, 20:21
mutlaka galip gelmeliyiz yoksa biranda 12.13 sıralara ineriz

F.K
02.10.2007, 20:39
Kayserispor Denizli Maçında Oynadığı Oynarsa Pek Şansımız Olmaz Fakat Benim Gözlemlediğim Kayserisporlu Futbolcular Bu Tür Takımlara karşı farklı bir motivasyonla oynuyorlar o yüzden biraz bu maçtan umudum var tolunay hoca kayseriye çok şey kaybettirecek bunu herkes iyi bilsin iş işten geçiyor

Cilginlar_38
02.10.2007, 21:13
arkadaslar yine Tolunay`in maç esnasinda yapacagi degisiklikler oyunun skor`unu yansitacaktir, insallah tesadüf olsa bile oyuncu degisikliklerini iyi yapar. bu maça forvette Gökhan - Igleseas la baslar insallah.

anti_ist_38
02.10.2007, 21:19
bence macı ya alacazz yada beraberee ama skor taraftara baglı stad full cekerse mac bızım kuskusuzzzz....

aliefe
02.10.2007, 21:23
bu mac bence harıka olacak ve cok gergın olacak ıkı takım ıcın de zor mac ama bızım muhakkkat almamız lazım ust sıralar ıcın

realk@yseri
02.10.2007, 21:24
bu maçı almak zorundayız bence tolunayın kaderini bu maç belirler gibi,yavvv insaf be bu paraya şu maçı izleyeceksiniz çok diyenler var size ne olacak biliyormusun neyse forum kuralları sözlerimin devamına elvermiyor

M_G
02.10.2007, 21:36
bu mac bizim bu sezonki durumumuzu gösterecek en önemli mactır. bu macı almayılız üst sıralarda olmak icin.

Halitus
02.10.2007, 21:36
Kayserispor genelde 3 bizanslara karşi iyi oyun sergiliyor. Inşallah biz bu maç daha üstün bir futbol sergileyip maç sonunda galip gelen taraf oluruz...

megs38
02.10.2007, 21:38
inşallah alırız gs ilk yenilgisini ks den tadacak...
fakat biletler bir öğrenci için pahalı 1 haftada nerdeyse 20 ytl çıkıcak cepten...
yazıktır... Para bu devirde kolay bulunmuyor....

turgi
02.10.2007, 21:49
Zor maç yenilirsek çok ciddi bir prestij ve pozisyon kaybına uğrarız.
Son iki senede elde ettiğimiz prestijimizi bu maçı kazanarak en azından kaybetmemeliyiz.
Artık biraz futbol oynayalım istiyorum!

Vanhelsing_38
02.10.2007, 21:56
güzel maç olacağı kesin geçen seneki gibi çatır çatır buzda da oynanamayacak gollü ve tempolu bir maç olur gibi umarım kazanırız

Quaresmaa
02.10.2007, 22:20
bu maçı almalıyız başka hiç bir şekılde yolumuza tam olarak devam edemeyiz çok koptuk işler karışmadan bu maçla tam yol ileri

yav arkadaşlar bilenınız varmı biz hiç gs yi yenmişmiyiz

SivasLady
02.10.2007, 22:32
bu maçı almalıyız başka hiç bir şekılde yolumuza tam olarak devam edemeyiz çok koptuk işler karışmadan bu maçla tam yol ileri

yav arkadaşlar bilenınız varmı biz hiç gs yi yenmişmiyiz

son iki sezon yok üc maglubiyet bir beraberliginiz var
önceleri bilmiyorum ama insallah bu hafta ilk galibiyetiniz gelir :)

YAKAMOZ_38
02.10.2007, 22:43
Bu MaÇi Alicaz BaŞka Yolu Yokkkkkkkkkkkkkk

thuna
02.10.2007, 22:51
Ben Kayserisporun içerdeki hiçbir maçını bilet 20 isede 10 isede kaçırmadım .Bu yılki izlediğim maçların hiç birinde Takımımın oyunun sevmedim ve bundan sonrada Tolunay Kafkas gidene kadar maçlara gitmicemm.

Quaresmaa
02.10.2007, 22:51
son iki sezon yok üc maglubiyet bir beraberliginiz var
önceleri bilmiyorum ama insallah bu hafta ilk galibiyetiniz gelir :)

son ıkı üç sezon değil daha geriler önemli benım hatırladıgım ve spor yorumcularından duydugum kadar hiç galibiyetimiz yokmuş
inşallah bu hafta şeytanın ve gs nin bacağını kıracağız
kaçın ulan bizans kargaları

mustafaozkanks
02.10.2007, 22:54
ne kadar acıki ilk kez takımımın yenilmesini istiyorum sırf bu tolunay denen adam başımızdan gitsin diye

mustafaozkanks
02.10.2007, 22:58
Ben Kayserisporun içerdeki hiçbir maçını bilet 20 isede 10 isede kaçırmadım .Bu yılki izlediğim maçların hiç birinde Takımımın oyunun sevmedim ve bundan sonrada Tolunay Kafkas gidene kadar maçlara gitmicemm.

aynen katılıyorum keşke bu maça bir tane bile taraftar gitmesede ne kadar öfkeli ve kızgın oldugumuzu anlasa yönetimde tolunay denen adamda

ibrahim_1966
02.10.2007, 23:16
@ lazio38

ben 10ytl veripte maç izleyemiyorsam bu suçmu. maça gitmem. forumada aslanlar gibi yazarım. çünkü be kayserisporluyum. bu yönetimi tutmuyorum. kayserisporu tutuyorum. 100 milyon olsa ful dolar diyon. eminim burda 50 olsun ilk maça gitmeyecek adam sensin

Erkan
02.10.2007, 23:18
Ligtv viriyo nasossa

13
02.10.2007, 23:26
inşallah bu maç çıkış maçımız olur yoksa gerçekten zor bir döneme giriyoruz

udi
03.10.2007, 00:01
Ozaman Kale Arkası 20 YTL olsun Maraton 40 YTL olsun Kapalı 500 olsunda futbolcu alalım maça gelenede 1 kılo cekırdek BEDAVA ! olsun cok guzel olur...!

Cörekdere38
03.10.2007, 00:28
Galatasaray 3-1 yenecek tolunayda gidecek baska yolu yooook :uzgunum:

mustang
03.10.2007, 00:41
Yönetim maça gelene 70 ton çekirdek vercek neden 70 biliyormusunuz ? Diger maçlara artsın diye

gelde_icme38
03.10.2007, 01:54
cimbom 5 atar bize böle oynarsak işallah iyi oynarda 2 yeriz

gelde_icme38
03.10.2007, 01:56
bilet fiyatlarına gelince 20 ytl maça verirsek cepte para kalmaycak geçim zor.. biz beleş para yiyenlerden değiliz burda adam 400 lira maaş alıyo istanbulda aynı adam 1000 alır tahminimce ordada biletler aynı keşke maaşlara göre oranlasalar

baha38
03.10.2007, 04:01
gerçekci olursak,geçdigimiz haftalardaki oyunumuzu gördükden sonra galatasaray bize 2 tane atar sanırım.ama her ne olursa olsun maça gidecem,desdekliyecem takımımızı.inşallah tahminimde yanılırımda,biz atarız onlara 2 tane

atakan38
03.10.2007, 05:05
Bu sayfaya yorum yazanlar kayserispor taraftarımı oluyor şimdi.Vay kayseri G.S yenilsinde tolunay gitsin vay bilet fiyatları çok pahalı vs.vs. ayıp arkadaşlar .İster beğenin ister beğenmeyin maç bilet fiyatları pahalı değil.Takım böyle maçlarda para kazanmayacakta hangi maçta para alacak.Elinde ki yıldız oyuncaları nasıl elde tutacaksın.Burda çok kişi boşa konuşmuş.Ben bir çok yerde maça gittim en ucuz bilet kayseride.Gerçi 1 ytl olsa da gelmiyorlar.Kayseri de yaşayan insanlara bu takım çokkkkk bile .Yazık bu takım başka taraftarı olsa şampiyon bile olabilir.Futbolcularla konuştuğumda söyledikleri stada geldiğimizde hiç bir heyecan yok.seyirci yok bu stattda bizlerin motive olması çok zor diyorlar.Daha yöenetimi suçluyanlar var adamlar da para yok yok yok .siz dua edinde devre arasında topuzla gökhaını satmasınlar parasızlıktan .Böyle parasız pulsuz işler olmuyor .Federasyondan ve Tv den gelen gelirlerle bu iş yürümüyor.
ben eskiden olsa satılmalarına karşıydım.Ama bu kadar az taraftara dabu kadar maliyeti ok futbolcu tutulması yanlış olacaktır.

KAYSERİLİ_KİZ
03.10.2007, 07:19
arkadaşlar bilet fiyatlarına kimse laf söylemesin 1 ytl yekn stadı doldurmayı başaramadınız sanki herkez gelmişte buna isyan ediyorsunuz ayrıca 3 büyüklerden biriyle maç yapıyorsunuz haliyle bilet fiyatları yüksek olucak .....
inşallah bu maçı alırız yada artık yönetim bu işe dur der ve gideceğe yol yakınken
haydi abbas vakit tamam yol gözüktü der
Hocam inaşallah Fatih e olan gareziniz bu kader maçındada devam etmez fatih gökhan ve mehmet li takımımıza GS dayanamaz malum gs iyi futbol oynamadan maç kazanıyor kanatlardan gelirsek GS biter Servet otobüs gibi kalkışı çok yavaş kalktıktan sonrası çok iyi ama kalkıncaya dek biz işi bitiririz song u birisi oyalasa yeter song oyalanırken servetin tarafından gol bulunabilir arada bi akılları karıştırmak için song un olduğu yer kullanılır gs kanatlardan gelen ataklarda beerbat

Halitus
03.10.2007, 09:21
Bizim şuan sergilediğimiz oyunla Gs'ye yenmemiz zor. Ama Kayserisporumuz 3 bizanslara karşi iyi futbol sergiliyor. Umuyorumki bizanslara hep oynadiğimiz iyi oyunumuzu oynariz ve bu maçi galibiyet ile sonuçlandiririz...

KyS_ToTTi
03.10.2007, 09:41
ben 10ytl veripte maç izleyemiyorsam bu suçmu. maça gitmem. forumada aslanlar gibi yazarım. çünkü be kayserisporluyum. bu yönetimi tutmuyorum. kayserisporu tutuyorum. 100 milyon olsa ful dolar diyon. eminim burda 50 olsun ilk maça gitmeyecek adam sensin

Nerden Biliyon benim gitmeyeceğimi gel o zaman bu hafta seninle tanışalım kapalı tribüne girelim ne dersin
Bana Özelden Ulaş ok
Sen Beni Sanal Taraftarla karıştırıyon galiba hem tanışmış oluruz

KyS_ToTTi
03.10.2007, 10:03
BU YAZIM BANA TEPKİ GÖSTERENLERE ANLAMAYANLARA YADA ANLAMAK İSTEMYENLERE

Sevgi Fedakarlık İster Arkadaşlar Eğer gerçekten Seviyorsak Gözümüz hiç bişeyi görmez
Benim Tepkim Yüreği Kayserispor Aşkıyla yanıp maddi imkanları elvermeyen arkadaşlara asla değil
Benim tepkim bu takıma yakışmayan 1 ytl lik bileti bile bedavaya getirmeye çalışan zihniyete

Bu takıma siz 10 ytl bilet fiyatını çok görürseniz Sizin Bu takımdan hiç bir hedef beklemeye hakkınız yok.Antep e Denizli ye yenildik herkes oraya buraya saldırdı peki suçu hiç kendinizde aradınız mı ? Siz kulübe ne verirseniz onu alırsınız.

Stadda tezahürat yapmayım oturuyum çekirdeğimi çitiyim termosla çayımı üstüme battaniyemi atıyım takım takır takır top oynasın galibiyetler alsın Avrupa da Başarılı olsun Ligde Kupalar alsın ama ben 10 ytl mi maça Benim adamım var biletimi ondan alırım diyen zihniyete benim tepkim.

Transfer döneminde ne kadar kasanda para olursa ona göre harcama yaparsın bu sene nerdeyse Silah zoruyla Fabrikalara kombine satıldı bunu kim inkar edebilir? Bence Kayserispor un Futbol a harcadığı parayla Futboldan aldığı verim olağanüstü denilebilecek kadar iyiydi ne oldu bu sezon başı biletler 20 lira oldu kimse maça gelmedi 10 oldu yine gelmedi 1 oldu stadın yarısı doldu takım 2 mağlubiyet aldı herkes hortladı.Ben 1 ytl lik bilet fiyatını Kayserispor gibi bir kulübe yakıştıramıyorum Bu hafta Denizli maçını Lgtvde Seyrederken bile 3 lira para verdik.Galatasaray maçının biletlerinin diğer maçlara göre fazla olması kadar doğal bişey yoktur ben o arkadaşlara tepki gösterdim.

Kusura kalamayın ama Arkadaşlar sözlerim bazılarının zoruna gidebilir
NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ
Bilet Fiyatları konusunda Başka yorum yazamayacağım çünkü burası maç topiği
Maça gelcek olursak

Kayserispor Evinde iyi Futbol olmasada iyi sonuç alan bi takım Galatasaray Avrupa Kupası yorgunluğuyla Kayseriye gelecek Gönül her maçtan 3 puan çıkarmak ister 1 puan iyidir fakat Kayserispor 3 puana Galatsaraydan daha yakın....................

Fatih Y.
03.10.2007, 10:07
Telafi ederiz

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Denizli karşısında alınan yenilginin, paniğe neden olmamasını istedi. Miraboğlu, "Lig uzun bir maraton. Bu hafta G.Saray'ı yeneceğiz" diye konuştu.

lazio38
03.10.2007, 10:18
beyaz formayı giyersek maçı kesin alrız

forvetlerinde 2 tane şaban var onlara dikkat

tottim seninle benimle olmuyo işte sen ben ve bizim gibiler 100 milyonda olsa borç morç bulur gider ama kayseri halkından söz ediyom taraftardan değil kuru kalabalıktan onlar hava yağmurlu olursa gelmez sıcak olursa gelmez tv veriyorsa gelmez bilet pahalıysa gelmez geldiğindede son 10 dakika kapıcaya hucum eder

maçımıza moruklar gelmesin açık trübüne gelen adamlar hep orta yaş üstü onlardanda hoplayıp zıplama bekmeyemen tabi 1.5 milyon nüfuslu kentte niçin gençler maça ilgi göstermezse anlamıyom türkiyede kayserisporun yerinde olmak isteyen 100 lerce takım var

bide bilet fiyatı istersen 10 kuruş olsun yine beleş girmenin yollarını ararlar adamlara alışkanlık yapmış

tutkumsun38
03.10.2007, 12:12
kaç sayfa boyunca maç ile ilgili yorumlara bakınca ne kadar umutsuz kişi var buraya toplanmış... Kayserispor bu maçı kesin kazancaktır... Kaybedecegimizi düşünenlere ve Tolunay hocaya haksız yorum yapanlara da kapak olacaktır... Bazıları sanki Gs liymiş gibi buralara yorum yapıyolar...

gelde_icme38
03.10.2007, 14:13
arkadaşlar bilet fiyatlarına kimse laf söylemesin 1 ytl yekn stadı doldurmayı başaramadınız sanki herkez gelmişte buna isyan ediyorsunuz ayrıca 3 büyüklerden biriyle maç yapıyorsunuz haliyle bilet fiyatları yüksek olucak .....
inşallah bu maçı alırız yada artık yönetim bu işe dur der ve gideceğe yol yakınken
haydi abbas vakit tamam yol gözüktü der
Hocam inaşallah Fatih e olan gareziniz bu kader maçındada devam etmez fatih gökhan ve mehmet li takımımıza GS dayanamaz malum gs iyi futbol oynamadan maç kazanıyor kanatlardan gelirsek GS biter Servet otobüs gibi kalkışı çok yavaş kalktıktan sonrası çok iyi ama kalkıncaya dek biz işi bitiririz song u birisi oyalasa yeter song oyalanırken servetin tarafından gol bulunabilir arada bi akılları karıştırmak için song un olduğu yer kullanılır gs kanatlardan gelen ataklarda beerbat

onların büyük olduğunu sen bile kabuyllenmissin...3 büyükle oynuyon diyon... ssonra ahkam kesmeyin

Muzaffer
03.10.2007, 14:45
Çok zor bi maç olacak burası kesin..
Bu arada bilet fiyatlarınada gelince,Stadı Kayserispor taraftarı değil,Galatasaray taraftarı yada sempatizanı dolduracaktır. Bu yüzden fiyatlar gayet normal..

Cörekdere38
03.10.2007, 15:39
Tolunay kovulacak bu mactan sonra :yahoo:

Erkann_38
03.10.2007, 16:50
Biz kesin bu maci alicagiz.
Gs kotu takim.
BENIM EN BUYUK DUSMAN GS.
Kayserispor affetmez.
Kayserispor 2-0 Salatasaray
Insallah.
CILGINLAR 38 SHOW YAPICAK KESIN.

Quaresmaa
03.10.2007, 17:57
gs ye karşı hiç üstünlük kuramıyoruz ama bu maçta işini bitireceğiz artık yeter şeytanın ve gs nin bacağını kıracağız

hsnnn
03.10.2007, 18:19
Ankara maçında 1 ytldi ne oldu stadda ne kadar adam vardı peki

1 ytl ile stadı dolduramıyon 10 ytl mi stat dolcak 1 milyondan 10 milyon

Kapadokyalı
03.10.2007, 18:51
öyle yada böyle galip gelecegiz

Cörekdere38
03.10.2007, 18:53
YAZIK BU SITEYE YAZIK GSLI FENERLI BJKLI DOLU HATTA MOD BILE YAPIYORLAR ONLARI BIZDE ANTIBIZANS DIYORUZ FORZA BIZANS DESEK DAHA DOGRU OLUR :evil:

ahmetkaracaglar
03.10.2007, 19:37
sadece gs tarafi dolacak
Oleyy oleeyyy ooo Mehmet Topuz Cinbomada KOOOORRR

YAKAMOZ_38
03.10.2007, 19:53
kayseriliyim deyipte o stada gidip cimbomu destekleyen insanın kayserililiginden şüphe ederim BU ALEMDE TEK BÜYÜK VAR ODA KAYSERİSPOR

M_G
03.10.2007, 19:58
bayagı umutsuzluk var ne bu hal? Bu macı kesinlikle alacagız. gecen sene bu takım evinde sadece 1 mac yenildi. bu sezon daha kendi sahamızda hic yenilmedik.

Cilginlar_38
03.10.2007, 20:10
yav bu maçtan çok korkuyom niye bilmiyom. hiç böyle olmamistim. :S:S

kaç sene oldu hatirlamiyorum ama bunu ilk kez yaziyorum ben.

aliefe
03.10.2007, 20:12
bencede zor maç olacak denızlı macını alsaydık en azında 1puan alsaydık bence daha stressız oynardık ama olsun gs yenecek gücümuz var

realk@yseri
03.10.2007, 20:48
galatasaray bu maçtan 3 puan alamaz alacağı en iyi puan 1 puan tabi onu da alırsa öpüp başına koysun bu maç bizim paniğe gerek yok

HERZAMAN
03.10.2007, 21:13
şu maçı alah ın izniyle bi alalım neler yazacaklar şu anti tolunaycılar merak içindeyim yenilirsek allah korusun yorumları belli zaten

ÜnSaL38
03.10.2007, 21:16
bu mactan mutlak galibiyetle cıkmamız lazım aksi takdirde işler tersine gidebilir sevmiyorum tolunayı

YAKAMOZ_38
03.10.2007, 21:18
şu maçı alah ın izniyle bi alalım neler yazacaklar şu anti tolunaycılar merak içindeyim yenilirsek allah korusun yorumları belli zaten

hacı iyi oynarsak tolunay hocada takımı iyi kurarsa yeneriz gs yi sen merak etme iş yine tolunay hocanın oyun düzenine kalıyo

Cilginlar_38
03.10.2007, 21:55
ivankov

Koray Ali Aydin TOledo

Topuz Rago Saidou F. Ceylan

GOkhan Leo

söyle baslasa varya dassssssssss

ibrahim_1966
04.10.2007, 00:01
onların büyük olduğunu sen bile kabuyllenmissin...3 büyükle oynuyon diyon... ssonra ahkam kesmeyin

tespit süper. :clap2::clap2::clap2:

realk@yseri
04.10.2007, 00:29

kardeşim bu maçı alıp almaması birşeyi değiştirmez,ha zaten yenerse de takır takır oynayarak yenemez...biz burda tolunaylı kayserspor yenemez demiyoruz yener ama oyundan zevk alacağınıı zannetmiyorum ayağa pas sıfır,herkes bir havada,ve yine transferde fiyasko...unutmadan biz teknik drektörü bir maça göre değerlendirmiyoruz

astrifistoncu
04.10.2007, 01:56
arkadaşlar kimse kusura bakmasın kayseri 1.000.000 nufüsa sahip bir şehir gelecek adam bilet parasına bakmaz gelemeyen garibanlarda stadyumdan izlemesin abi napalım garibanların izlemesini isteyen arkadaslar takımı yollayalım 3 kümeye açık .50ykr kapalı 1 ytl kale arkası 0.25 ykr uyarmı

Volcanic Mount
04.10.2007, 02:14
Artık b i l e t fiyatı muhabbetlerini bıraksak tam süper olacak!
-- tek bir gerçek var BİLET ile ilgili "KOMBİNE ALMA KARLI ÇIK FELSEFESİ" :)

--- Gelelim bu önemli müsabakaya, Kayseri açısından maça hazırlanma süreci yeterince ama gs açısından hiçde öyle değil, belkide perşembe akşamı olası bir SİON faciası gs yi çatlatabilir KAYSERİDE DE KAYSERİSPOR patlatabilir gs yi...

Ha sion çatlatmasa bile KAYSERİSPOR patlatmalı çünkü lider gs şuana kadar
manisa maçı hariç dirençli rakiplerle oynamadı...

Belki alakasız olacak ama KAYSERİNİN sarı kırmızı çıkmasını diliyorum sahaya,
gs ne giyecekse giysin yeterki KS gerçek formasıyla çıksın sahaya!

ÖzgüR
04.10.2007, 02:45
bu maci gs 3-1 alir

Yanlıs ve gereksiz bir önyargı bence!!!

Bu maçı kesin alırız kesin galibiyet bizimle göreceksiniz gs maçına eksiğimizde yok hele Ks taraftarını ayrı bi göreceksiniz o maçta bu maç bizim puan kaybına kimsenin tahamülü yok Çılgınlar+Kayserisporumuz inş süper bir maç olacak !!!

4ever_kay
04.10.2007, 02:47
Lincoln ü adam adama tutmamak gibi bi hataya düşmez inşallah Tolunay hoca , açık alan bulmaması lazım o adamın . Bi de Nonda ya dikkat , Aydın a güveniyorum o konuda . Duran toplara dikkat etmeliyiz ayrıca , ceza sahası cevresinde faul yapmamalıyız .
Kazanmamak için bir neden yok ama içimden bir his kaybedeceğiz diyor =(

ÖzgüR
04.10.2007, 02:56
Arkadaslar konudaki cvpları okudum ve sok oldum neden bu kadar ümitsiz yazılar yazıyoruz.Futbolcularımız okusunda moralleri bozulsun gs taraftarı okusunda kendilerini bişey zannetsinler diyemi yapmayın böyle olmayalım gs de diğer 18 takım gibi ne farkı var 11 kiseye 11 kisi ne eksiğimiz var söyleyin daha hem büyük takım olmaya calısıyoruz ama önce içimizdeki bu duyguları değiştirmeye calısmalıyız.Haydi bakalım gercek Kayserispor hastasıyım diyen arkadaslar sivas kale arkasında show yapmaya bekliyoruz sizleri hep beraber omuz omuza tezahurat yapmaya....!

Çılgınlar38 olarak hiç bir zaman takımımıza güvenmemezlik yapmadık yapmayacağızda gs maçında inş en güzel sekilde takımımızı destekleyeceğiz!!

Unutmayın Gercek Tarftar Her maçta takımına güvenmelidir.Güvenmezse maça o duygularla gelmesine gerekte yoktur bence!!

Saygılarımla Özgür!

emre_38_ks
04.10.2007, 03:11
cokta tozpembe bakamıyorum bu maca..eger kı denızlı macına kadar olan maclardakı gıbı oynarsak fark bıle kacınılmaz olur..yalnızca besıktas macındakı futbolu begenmıstım ondan sonra dususe gectık zaten..ınsallah bjk macındakı gıbı dısıplınlı ve mucadelecı bır futbol ortaya koyarız..:boxing:

Fatih Y.
04.10.2007, 07:58
Kayseri'den gözdağıGelecek hafta Galatasaray ile sahasında karşılaşacak olan Kayserispor'dan lidere...
4.10.2007
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_4803__kayseri_sev0410.jpg

Gelecek hafta Galatasaray’la sahasında karşılaşacak olan Kayserispor’dan lidere... İki sezon formasını giydiği Cim Bom’a karşı teknik adam olarak ilk sınavını verecek olan Kayserispor’un hocası Tolunay Kafkas, “Kazanmak için oynayacağız. Galatasaray’ın bulunduğu yer, yenilmezliği bizi ilgilendirmiyor. Baskı altında değiliz ve rakibimizden çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsin. Gökhan Ünal’ın da cezasının bitmesi bizim artılarımızdan birisi” açıklamasını yaptı. “Galatasaray’da top koşturduğum yılları unutmam mümkün değil” diyen Kafkas, “Anılar elbette olacak ama şu anda teknik direktör olarak benim tek hedefim, sarı kırmızılı renktaşımı Kayseri’den eli boş göndermektir” açıklamasını yaptı.
Oktay ENSARİ/DHA

mustafaozkanks
04.10.2007, 11:53
inşallah dua ediyorum fark yeriz ve bu maç tolunayın sonu olur inanın bu bizim hayrımıza olacak eğer ligi ilk 3 te bitirmek istiyorsak

Ultraslan
04.10.2007, 11:54
kayseri bu futbolla biraz zor yener galatasarayı

Ultraslan
04.10.2007, 11:54
tolunay hocanın biraz risk alması lazım gizli saklı futbol oynatmaması lazım

imparator38
04.10.2007, 12:19
tolunay hocanın biraz risk alması lazım gizli saklı futbol oynatmaması lazım

siz merak etmeyin gereken yapılır.

baha38
04.10.2007, 12:43
kayseri bu futbolla biraz zor yener galatasarayısen fazla yorma kafanı,o dedigin pazar akşamı belli olacak.

Samil38
04.10.2007, 13:52
Kayserispor 2 - 1 Galatasaray

mustang
04.10.2007, 14:20
:evil::rtfm:Admin adamın birisi öyle nasıl bir nick almış siz bunlara nasıl musade ediyorsunuz

your_azrail38
04.10.2007, 14:33
-------------Ivankov------------------
Koray------Ali-------------Aydin----Toledo
Topuz-----Ragip----------Saidou----F Ceylan
-----------Gokhan--------Cangele----------

Gökhan'i Song tutacak. Diger forveti Servet tutar. Servet fizigi güçlü oldugu için Leo'yu tutabilir, ama kivrak Cangele'yi tutamaz

Kesinlikle katılıyorum...Gsde kanatlarda çok büyük sıkıntı var özellikle savunmada sağda Uğur ileri çıkıyor sık sık ,solda volkan da öyle ve hızlı dönemiyorlar buralara F.Ceylan ve Topuz ile sızarsak çok rahat gol bulabiliriz...Bu maçta göbekte Saidou ve Ragıp oynamalı, Çünkü gs orta sahası güçlü ve bu ikili Arda ve Lincolnü oynatmazsa kazanırız...Fakat ben Tolunay Kafkas'ın bu dizilimle sahaya çıkacağını düşünmüyorum Fatihi oynatmaz gene..Ayrıca gsye karşı savunma(kontra atak) değil atak oynamalıyız çünkü rakip hucüm yapmasını biliyor bu fırsatı vermemeliyiz....

YAKAMOZ_38
04.10.2007, 21:41
bu maç kesinlikle bizim beyler zaten bu maçı almazsak tolunay hocaya yol görünür kesin kazanmalıyız bu maçı bence bu maç 2-1 bizim

LEVOBABA
04.10.2007, 22:28
kesınlıkle almalıyız

ahmetkaracaglar
04.10.2007, 23:19
Tolunay Kafkas a buyuk tepkiler olabilir herhangi bir puan kaybinda

zola.38
04.10.2007, 23:49
Çok Zorlu Bİr Vİraja Gİrİyoruz. Bunun İlk AyaĞi Galatasaray MaÇi. Umarim İyİ SonuÇ Alir Ve Lİgde Tekrar HakettİĞİmİz Yere Gelİrİz.. İnaniyoruz Kayserİm.... YeneceĞİz BaŞka Yolu Yok.

4ever_kay
04.10.2007, 23:59
GS bize karşı da Sion a karşı oynadığı gibi oynarsa Tolunay hocaya yol görünür

realk@yseri
05.10.2007, 00:02
iki takım için de çok zor maç olacak bugün galatasaray siona 5 attı tabi biz sionla bir değiliz,tahminim zor da olsa 2-1 alırız bu maçı

realk@yseri
05.10.2007, 00:04
GS bize karşı da Sion a karşı oynadığı gibi oynarsa Tolunay hocaya yol görünür

evet galatasaray bugünkü gibi oynarsa gerçekten zorlanırız ama karşılarında sion olmayacak KAYSERİSPOR olacak

Erkann_38
05.10.2007, 01:04
Ben Aydin Toscalli'la konustum koray,avendano ve fatih ceylan yok bu macta.

KyS_ToTTi
05.10.2007, 09:22
G.Saray'ı yeneceğiz

Kayserispor'da, Galatasaray maçı öncesi yoğun bir hazırlık yaşanıyor. Genel menajer Süleyman Hurma, lideri devireceklerini ifade ederek, "Bu hafta ligde yenilmez takım kalmayacak. Futbolcu ve teknik kadromuzun inancı üst düzeyde" diye konuştu.

KyS_ToTTi
05.10.2007, 09:23
Kafkas iddialı
Haftasonu Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserispor’da teknik direktör Tolunay Kafkas, bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. 3 puanı alıp, hem ligde Galatasaray’ın namağlup unvanını sona erdirmek, hem de dikkat çekmek istediklerini söyleyen Kafkas, “Eğer rakibimize kendi oyunumuzu kabul ettirirsek, maçı kazanırız” dedi. Sarı-Kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan Fatih ve Koray’ın oynamayacağı b

anti_ist_38
05.10.2007, 11:15
ınsaallah yenecez...

KyS_ToTTi
05.10.2007, 12:06
TRİBÜNLER DOLMALI

Kayserispor-Galatasaray maçının biletleri satışta..

Yönetim kale arkası 10 YTL, Maraton 20 YTL, Misafir Tribün 20 YTL ve kapalı tribün bilet fiyatlarını 200 YTL olarak açıkladı. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada” Galatasaray maçında tribünlerin dolacağını belirterek” Böylesine önemli bir maçta taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Pazar gecesi tribünler dolmalı”dedi. Şahin, “Galatasaray’ı yenmemiz hiçte sürpriz olmaz”dedi.

Kayserimac

ANT!bizans
05.10.2007, 13:36
cincon maçı tabi zor maç ama alacagız inş...

your_azrail38
05.10.2007, 14:12
Ben Aydin Toscalli'la konustum koray,avendano ve fatih ceylan yok bu macta.

Sakatlık mı var ?

cılgınlar_38_
05.10.2007, 16:53
bu macı alacagız baska yolu yok kım ne derse desın bu mac kayserının

Serdar ERBASI
05.10.2007, 17:43
Forumda konu çok dağılmış:

1 - Bilet Fiyatları
Bilet Fiyatları pahalı değil. Bu ayda tribünlerin dolmaması konusuna takılmayın. Kayseri Şehri Ramazanda ifarını ailesinin yanında yapar. Çoğunluğu haftasonu bir yerlere iftara davetlidir. Halkımızın büyük bir kısmı Teravih Namazı için camiye gider... Durum böyle olunca Ramazanda tribünler dolmaz. Yönetim de bunu düşünerek bilet fiyatlarında indirime gitti ama Manisa Maçındaki seyirci sayısının üzerine çıkamadı.

2 - Galatasaray maçındaki favori takım Kayserispor' dur. GS yalakası Spor Yazarları da bunu bildikleri için takımlarının motivasyonunu artırma adına Kayserispor' u küçük düşüren ve GS' nin bu maçta işinin kolay olduğunu belirten yazılar yazmakta. Sion maçından sonraki açıklamalarında tüm topçuları önemli olanın Kayserispor olduğunu belirttiler.

3 - Takımın Oyunu
Takımımızın oyununun kötü olduğu konusundaki yorumlara katılmıyorum. Şu bir gerçek ki Anadolu Takımları İstanbul takımları ile yapacakları maçlara nasıl motive oluyor, artık bizim maçlara da motive oluyorlar. Denizli de bunu gördüm. Denizli de kişisel hatalardan 2 gol yedik ve yenildik. Futbolda olağan sonuçlardan. Antep e de kişisel hatalardan yenilen gollerle yenildik. Artık bu konsantrasyon kaybı mıdır? yada başka bir şey mi bilmiyorum ama olayın kaynağı araştırılarak çözülerin üretileceğini düşünüyorum.

4 - Hoca Karşılaştırmaları
Tolunay Hoca' nın gitmesi yönündeki peşin önyargılarda bulunan arkadaşlara geçen yılki maçlarımızı, puanlarımızı ve İstanbul' daki Galatasaray maçımızı hatırlamalarını öneriyorum. 4-0' lık maçta o kadar onursuz, korkak oynamıştık ki... Ayrıca ikinci yarıdaki puan kayıpları da başka bir hikaye. Geçen yıl aynı dönemde kaç puandaydık, bunlara baksınlar ve ondan sonra eski hoca ile yeni hocaı karşılaştırsınlar. Acele etmesinler, beklesinler. Desteklerini versinler ve beklesinler. "Hoca Defol" demek için çok erken. Bu arada GS yensin de Tolunay Hoca Gitsin diyen arkadaşların hakiki taraftar olduğu konusunda şüphelerim var.

Maçı birazdan yorumlarız...

megs38
05.10.2007, 17:50
çok zor maç olacak ama alacağımıza inanıyorum...

Erkann_38
05.10.2007, 19:58
Sakatlık mı var ?

Evet Sakatlar var

Quaresmaa
05.10.2007, 20:01
bu maçta kayserimiz gs ye fb ye oynadıgı gıbı hırsla oynarsa offfffffff yaktık gs yi korkunlan bizden bizans kargaları

oktay38
05.10.2007, 22:05
Beşiktaş maçındaki konsantrasyonu sağlarsak kazanabiliriz.Avendano ve Cangele'nin olmaması olumlu bir gelişme.Takıma ayak bağı olacak kimse yok.Gökhan gününde olursa kazanabiliriz.

realk@yseri
05.10.2007, 22:09
maçı alacağız iddaadaki bize verilen 3.30 orana inat oynadım

suvari
05.10.2007, 22:28
açık tribüne giren ilk 3000 kişiye forma verilecekmiş.

VK38
05.10.2007, 22:53
forma veriliosa ii bizim millet kosar belesciler carsidan 5lira veripde almazlar..bizim cilginlar memleketsiz kayseri ultraslani sustursun ltfen

mali38
05.10.2007, 23:14
uzun bir aradan sonra statı full görecez heralde. bide öne geçersek meksika yaparız ohh ne güzel:O çatlasın gs

VK38
05.10.2007, 23:18
arkadaslar imkani olanlar maca gidenler ltfen cilginlara girsin delirin iice kafayi neyin yiyin takimi atesleyin benim yoklugumu belli etmeyin :D :frantic4yc:

YAKAMOZ_38
05.10.2007, 23:22
bu maçta stad yıkılacak millet çekirdek çiterse ne deyim ben onlara

mali38
05.10.2007, 23:24
pazar günü 6-7 kişiyle h-bloktayım

mustang
05.10.2007, 23:26
bu maçta stad yıkılacak millet çekirdek çiterse ne deyim ben onlara

Arkadaşlar fazla umutlanmayın ne olacagı belli çılgınlar bagıracak sonra çılgınlarda bagırmaktan yorulacak ondan sonra cinconların sesi gelecek bizim çekirdekçiler ise ulan adamların ne kadar iyi taraftarı var diyecek çeşke bizimde böyle bir taraftarımız olaydı deyecek ama hiç bir şey yapmadan çekirdege devam olacak .... olacagı bu başka bir şey beklemeyin

VK38
05.10.2007, 23:30
Arkadaşlar fazla umutlanmayın ne olacagı belli çılgınlar bagıracak sonra çılgınlarda bagırmaktan yorulacak ondan sonra cinconların sesi gelecek bizim çekirdekçiler ise ulan adamların ne kadar iyi taraftarı var diyecek çeşke bizimde böyle bir taraftarımız olaydı deyecek ama hiç bir şey yapmadan çekirdege devam olacak .... olacagı bu başka bir şey beklemeyincokda yanlis deilsin :cray:

Halitus
05.10.2007, 23:33
http://medya.zaman.com.tr/2007/01/01/okur_gokhan.jpg

Cimbom’un kabusu!

Gökhan Ünal Galatasaray maçlarında boş geçmiyor.

Cimbom'un en büyük kabusudur Gökhan Ünal… Galatasarayla oynanan maçlarda boş geçmeyen milli futbolcu Pazar gecesi de geleneği bozmayacağını ve Orkun'u avlayacağını iddia etti. Kupa ve Denizlispor lig maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Gökhan Ünal, "kaldığım yerden devam edeceğim. Galatasaray'a gol atacağıma inanıyorum" dedi.

mali38
05.10.2007, 23:35
kral bi tane yetmez en az 2 tane bekliyoz

YAKAMOZ_38
05.10.2007, 23:38
Arkadaşlar fazla umutlanmayın ne olacagı belli çılgınlar bagıracak sonra çılgınlarda bagırmaktan yorulacak ondan sonra cinconların sesi gelecek bizim çekirdekçiler ise ulan adamların ne kadar iyi taraftarı var diyecek çeşke bizimde böyle bir taraftarımız olaydı deyecek ama hiç bir şey yapmadan çekirdege devam olacak .... olacagı bu başka bir şey beklemeyin

dogrusun bizim kayserililer çekirdek çitmekten başka bi işe yaramıyorlar stadda işallah bişeyler olurda çekirdegi bırakıp takımı desteklerler

mustang
05.10.2007, 23:40
Bizimkilerin çekirdigi bırakması türkiye'nin Mars'a uzay mekigi göndermesi kadar zor :D

YAKAMOZ_38
05.10.2007, 23:46
Bizimkilerin çekirdigi bırakması türkiye'nin Mars'a uzay mekigi göndermesi kadar zor :D

:):):)

ibrahim_1966
05.10.2007, 23:56
uzun bir aradan sonra statı full görecez heralde. bide öne geçersek meksika yaparız ohh ne güzel:O çatlasın gs
kardeş dediğin çok zor.
keşkeeeeeeeeeeeeeeeee:uzgunum:

ahmetkaracaglar
05.10.2007, 23:58
Yeni stadyumla birlikte bence biraz hareketlenme olcak..o da yeter zaten en ufak seste bile yankilanma olacagi icin....Bu stadta bisey beklemek dogru degil..

ahmetkaracaglar
05.10.2007, 23:59
En son ful cektigimz maci bile hatirlamiyorum o kadar eski ki

ibrahim_1966
06.10.2007, 00:07
devam et hocam sen o fatih ceylanı oynatmamaya. sn süleyman hurma ve tolunay hoca yazık ediyonuz o adama. bu takım sizin değil kayserinin. formayı artık iyi olana verin ne olur.

PrivatePilot
06.10.2007, 00:12
bu maçı alıp özgüvenimizi tekrar kazanmalıyız.namaglup anlamayız.itinayla bozarız.....

VK38
06.10.2007, 00:13
En son ful cektigimz maci bile hatirlamiyorum o kadar eski kierc antalya sanirim :thinking:

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 00:13
Bence Fatih Ceylan o kadarda abartilmamali..Bence acayip tribune oynayan bir oyuncu..Formayi oyle kapmaya calisiyor

tiktak38
06.10.2007, 01:01
kayseri tolunaydan kıurtulmalı bu işler efelikle yürümezzz

KyS_ToTTi
06.10.2007, 08:54
Bence Fatih Ceylan o kadarda abartilmamali..Bence acayip tribune oynayan bir oyuncu..Formayi oyle kapmaya calisiyor

Onun Yerinde Oynayan Kemal in Hİç olumlu bi hareketini gören var mı ? :D
Sadece Gaziantep maçında Cangele ye yaptığı asist var :D

Fatih Y.
06.10.2007, 09:37
http://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/seyircii%20copy.jpg
Biletler kapış kapış

10-20-200 YTL

Kayserispor-Galatasaray maçı biletleri kapış kapış… Sarı kırmızılı taraftarlar Pazar gecesi Atatürk Stadının tribünlerini doldurmak için şimdiden bilet alıyorlar. Tickettürk bayilerinde satışa çıkartılan ve kale arkası 10 YTL, Maraton ve Misafir tribün 20 YTL olarak belirlenen biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Galatasaray maçında tribünlerin büyük olasılıkla dolacağı ifade ediliyor. Bu sezon tribün desteğini bir türlü arkasına alamayan Kayserispor bu maçta taraftarından büyük destek bekliyor. Sarı kırmızılı futbolcular tribünlerin dolu olmasının kendilerinin işini kolaylaştıracağını iddia ettiler.

http://www.kayserimac.com/rxAdmin/rxResimler/rxJpeg/golhann%20copy.jpg
Cimbom’un kabusu!

Gökhan Ünal Galatasaray maçlarında boş geçmiyor.

Cimbom'un en büyük kabusudur Gökhan Ünal… Galatasarayla oynanan maçlarda boş geçmeyen milli futbolcu Pazar gecesi de geleneği bozmayacağını ve Orkun'u avlayacağını iddia etti. Kupa ve Denizlispor lig maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Gökhan Ünal, "kaldığım yerden devam edeceğim. Galatasaray'a gol atacağıma inanıyorum" dedi.

Zlatan38
06.10.2007, 11:27
stada kayserili olupda gs tutanlara kıl oluyorum hem kayserili hemde gs yi tutio artık kendinizi deiştirin ayıp ayıp

ANT!bizans
06.10.2007, 12:26
stad ful biz hazır bekle bizi cincon..........

Sniper38
06.10.2007, 12:31
Artik bu macdan 3 Puan almamamiz lazim. Yoksa Ligdeki durumumuz cok kötü olacak. Umarim artik Galatasarayi yenip ve artik güzel bir Galibiyete seviniririz.
Basarilar Kayserispor.

Erkann_38
06.10.2007, 14:18
Yarin insallah.
KAYSERISPOR SHOW!!!
CILGINLAR38 SHOW!!!!

demdemınho
06.10.2007, 14:57
3-1
kalli şaşıracak
kalli 73 yaşındaydı herlade
10 yaşından beri futbolun içinde olduğunu hesaplıyalım
KAYSERİSPOR maçı 3-1 kazanacak ...vee maç sonrası kalli açıklaması

63 yıldır benim için önce almanya milli takımı sonra KAYSERİSPOR
EN İYİ ATAK FUTBOLUNU OYNUYOR
diyecektir.....

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 15:30
bence bol gollu mac olcak

Quaresmaa
06.10.2007, 15:37
3-1
kalli şaşıracak
kalli 73 yaşındaydı herlade
10 yaşından beri futbolun içinde olduğunu hesaplıyalım
KAYSERİSPOR maçı 3-1 kazanacak ...vee maç sonrası kalli açıklaması

63 yıldır benim için önce almanya milli takımı sonra KAYSERİSPOR
EN İYİ ATAK FUTBOLUNU OYNUYOR
diyecektir.....

senin bu yorumunu düşündüm ve karar verdim seni ALLAH konuşturuyor helall vereceğiz ayarı bizansın kedisine

ali38_38
06.10.2007, 16:17
rüyamda gs nin penaltı attığını gördüm ve maçı 3-1 yenmişiz :D inş hadi bakalım :jp:

Cilginlar_38
06.10.2007, 17:14
rüyamda gs nin penaltı attığını gördüm ve maçı 3-1 yenmişiz :D inş hadi bakalım :jp:

dostum zaten 'gs`nin bundan önceki maçlarina bakarsan, nerdeyse her maç penalti kullanmis adamlar.:thinking:

mali38
06.10.2007, 17:36
adamlarda hakan şükür gibi oyuncular oldukça daha çok penaltı kazanır gs.

hakan şükür ve diğerleri rakiple daha arasında 1 metre kala atıyolar kendilerini yere. hakan oynarsa dikkat etmeliyiz.

Quaresmaa
06.10.2007, 18:01
adamlarda hakan şükür gibi oyuncular oldukça daha çok penaltı kazanır gs.

hakan şükür ve diğerleri rakiple daha arasında 1 metre kala atıyolar kendilerini yere. hakan oynarsa dikkat etmeliyiz.

şaban oynarsa maçı kesin alırız sen rahat ol o adam kaleci ile karşı karşıya kalınca ben hiç panik yapmıyorum biliyorum yaff kesin dışarı atacak hatta kaleciyide çekin kaleden yine atamaz
adam tam bir yel çalgını

mali38
06.10.2007, 18:03
şaban oynarsa maçı kesin alırız sen rahat ol o adam kaleci ile karşı karşıya kalınca ben hiç panik yapmıyorum biliyorum yaff kesin dışarı atacak hatta kaleciyide çekin kaleden yine atamaz
adam tam bir yel çalgını

:Obende şaban kim, yenimi almışlar diyecektim tam:D

hakandan ala şabanmı var:)

oktay38
06.10.2007, 18:20
:confused1::wacko::unsure::search:

mustang
06.10.2007, 19:25
İçimden hep 1-0 geçiyor inş maçı 1-0 kazanacagız allahız izniyle

AKINCILAR-38
06.10.2007, 21:01
ıvankovn ve ragıp ın ayarı bozulmazsa yarın 2-0 alırız

sammykoc
06.10.2007, 21:26
Rakipleriniz hakkında yorum yaparken tehlikeli laflardan uzak durmanızı rica ediyorum.(Saban)
Hem arkadaslar gerceklerı gozardı etmeyın galatasaray dan bahsedıyosunuz.Kolay mac olur falan dıyosunuz.Bu takım istedigi zaman istedigi takıma gol atabılıyor.
Bence kayserispor da artık birseylerın degismesı icin bu macı yenılmemız iyi olacak dıye dusunuyorum.Hedefler yuksek ise kadronuz da iyi olacak.2. lig den aldıgınız oyuncularla nereye kadar uefa hedefı kovalayabılırsınız.
Bir de Tolunay Kafkas gercegi var.Daha once genc mıllı takımı calıstırdı ve kayserıspor ilk tecrubesı.Ben yonetımde olsam buralara kadar gelmıs bır takımın yanı hersene ılk 5 e gırmeyı basarmıs bır takımın basına daha tecrubelı bırısını getırırdım.Olan oldu dıyelım ve kayserısporumuza basarılar dılıyelım :D

sammykoc
06.10.2007, 21:30
Unuttugum bir sey de gokhan ünal la ilgili.Bir takım 1-2 oyuncunun uzerıne kurulmaması lazım.Denızlı de yoklugunda neler oldugunu bılıyoruz.Daha dengelı bır kadro olması lazım dıye dusunuyorum.
En buyuk hata da sezon basında İlhan ın fenerbahce satılmasıydı.Aslında satılması gereken gokhan unal dı.Real madrid in izledigi bir oyuncuyu yok pahasına verıyosunuz gokhan ı elınızde tutuyosunuz.Nereye kadar ya hadi 34 yasına kadar oynasın bu adam ondan sonra....Alttan yenıler gelmedıkce elınızdekı yıldızların hıc bı kıymetı yok.

YAKAMOZ_38
06.10.2007, 21:45
bu maç 2-1 bizim

38ANADOLU38
06.10.2007, 22:09
bu maçı almamız gerekiyo birazcık dikkat istek ve maç bizim. 2-1

38ANADOLU38
06.10.2007, 22:10
arkadaşlar bilen cevaplasın ne olur saido ne zaman oynayacak.?

ali38_38
06.10.2007, 22:13
saidonun sakatlık geçmiş hoca oynatırsa oynar :oleyo2:

your_azrail38
06.10.2007, 23:31
arkadaşlar bilen cevaplasın ne olur saido ne zaman oynayacak.?

Arkadaşlar bilen var mı Fatih Ceylan ne zaman oynayacak ya da bu takım ne zaman futbol oynayacak...Ertuğrul Hoca'nın bir özelliği vardı takım kadrosundan maximum şekilde faydalanıyordu...Rakip takımın özelliğine göre 11 sürüyordu sahaya... Ve oyuncular nerde ne yapacağını görev bölgesini biliyordu... Şimdi elimizdeki kadro geçen seneye göre çok iyi...(Sağ bek yok derseniz geçen sene orda Tayfun Cora vardı :mega_shok:) Hücum gücümüz çok yüksek çünkü elimizde Gökhan Ünal , Cangele , Mehmet Topuz, Fatih Ceylan ,Mehmet Eren gibi hızlı ve teknik Leo gibi hava toplarında etkili bir oyuncu var...Fakat bunlar arasında koordinasyonu teknik direktör sağlar...Bunu da Tolunay Kafkas ne zaman yapar onu bilmiyorum ama içimden bir his yarın yeneceğiz diyor...

ali38_38
06.10.2007, 23:44
herkes hücum futbolu istiyor defansı düşünen yok 50 tane fatih ceylan oynasa nolcakki bu defansa çözüm bulunmayınca ??? yanlışmı düşünüyorum :confused1:

VK38
06.10.2007, 23:50
ewet ya defans bi felaket

demdemınho
07.10.2007, 00:23
senin bu yorumunu düşündüm ve karar verdim seni ALLAH konuşturuyor helall vereceğiz ayarı bizansın kedisine

teşekkür birader
biz yarın gs yi yeneceğiz oyuncular kendilerini motive ediyorlar zaten böyle maçlara
....eee artık bizede stada gidip aslan etinden nasıl pastırma yapılıyor onu izleyeceğiz maratona bilet kalmamış diyolar aslı varmı

Cilginlar_38
07.10.2007, 01:49
Mehmet Topuz`un performansi çok önemli bu maç, gecen hafta`ki gibi 2. yari oyundan düserse, takimdà oyundan düser, sonuçta bizim dinamo`muz, ve takim`i ateslemesi gerek kaptandir. Yarin kendisinden çok is bekliyorum.

4ever_kay
07.10.2007, 02:07
Tek bi dileğim war erken gol yemiyelim . yazın bunu biir köşeye, eğer yemezsek GS de yorgnlk belirtileri başlayacaktır ,önce durdurup sonra vurmalıyız , gol yersek işimiz zor Nonda oynayacak cünkü forvette

gelde_icme38
07.10.2007, 11:07
galatasarayda gol atamayan adamlar bize ilk golünü atacak göreceksiniz

mali38
07.10.2007, 11:30
tolunay hoca çoluk çocuğu oynatmaz inşallah, geçen hafta adını bile duymadığım adamlar vardı

Esmer38
07.10.2007, 12:35
Cimbomu yenersek dengeleri alt üst ederiz, GS ilk yenilgisini almis olur, liderligi büyük olasilikla kaybeder, Kayserisporun eski gücünde oldugnu herkes anlar ve tabiki takimin kendine güveni yükselir.
Yani her acidan bir dönüm maci olacak insallah yenecegiz..

goki-topuz
07.10.2007, 12:37
Tolunay hoca büyük hatalar yapmazsa her maçtaki gibi

bugün en az 1 puan alırız

sağ bek e bi çözüm bulmalı arda yoksa orayı çok rahat geçecektir

topuz gökhan ve ragıp da çok iyi oynamalılar forwette gökhanın yanında leo oynamalı

inşallah stad dolar

realk@yseri
07.10.2007, 12:55
Kalli’nin, FC Sion karşılaşmasında aldığı darbe sonucu sağ dizinde ödem oluşan Lincoln’ü, sakatlığını daha da ilerletmemek adına Kayseri’de oynatmamayı planladığı belirtildi. Bu futbolcunun yokluğunda oyun kuruculuk görevini, tıpkı Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Arda Turan üstlenecek. Arda’dan boşalan sol kanat Hasan Şaş’a teslim edilecek.
FC Sion karşılaşmasında bekleneni veremeyen Hakan Şükür’ün yerine de Nonda ilk 11’e girmesi bekleniyor. Bu durumda Kayserispor deplasmanında Galatasaray’ın hücum hattı Ümit-Nonda ikilisinden oluşacak. Ayrıca, sol bek Volkan Yaman da Kayseri’de dinlendirilip, yerine Hakan Balta’ya görev verileceği ifade edildi.

Kaynak:Hürriyet

oktay38
07.10.2007, 13:25
Tolunay hoca büyük hatalar yapmazsa her maçtaki gibi

bugün en az 1 puan alırız

sağ bek e bi çözüm bulmalı arda yoksa orayı çok rahat geçecektir

topuz gökhan ve ragıp da çok iyi oynamalılar forwette gökhanın yanında leo oynamalı

inşallah stad dolar

Tayfun mesajı aldın mı?

4ever_kay
07.10.2007, 13:41
galatasarayda gol atamayan adamlar bize ilk golünü atacak göreceksiniz
kim mesela .
Ben sağ kanadımızdan korkuyorum , Durmuş kötü oynarsa Arda tehlikeli olabilir

Yücel Şahin
07.10.2007, 14:08
En son ful cektigimz maci bile hatirlamiyorum o kadar eski ki

kayseri-ankara maçıydı.3 sezon önce son maç

aliefe
07.10.2007, 14:11
enson 3 sene once maca gıtmısızsınız gecen senede stadımız full cektıgı maclar oldu

Yücel Şahin
07.10.2007, 14:11
Sağda durmuş olursa işimiz zor.Bir maçlıkta olsa topuzu oraya koysa önüne M.ereni Süper olur gibime geliyor.

Yücel Şahin
07.10.2007, 14:17
stada kayserili olupda gs tutanlara kıl oluyorum hem kayserili hemde gs yi tutio artık kendinizi deiştirin ayıp ayıp

Kayserili olup galatasarayı tutanları kınıyorum.Sanada katılıyorum.Anadoluda yaşayıp istanbul takımı taraftarı olmak bana mantıklı gelmiyor.

Köln38
07.10.2007, 14:18
ümit ederimki bu mactan en az 1 puan aliriz yoksa ligde asagi siralardan kurtulamayiz bir daha haydi hayirlisi GS ya karsi 33 yillik hasrete son ve galibiyet alarak gücümüzü ve bizim bir SION olmadigimizi gösteririz.

Kapadokyalı
07.10.2007, 14:18
biz kolay lokma degiliz.bizi küçümseyenlere en iyi cvp alacagımız galibiyet olacak

mali38
07.10.2007, 14:23
enson 3 sene once maca gıtmısızsınız gecen senede stadımız full cektıgı maclar oldu

:thumbup:helalll

ssaydamm
07.10.2007, 14:53
3 Ezİklerİ Sadece Avrupa MaÇlarinda Desteklerİm Ve Yenİncede Sevİnİrİm..bence De Haklisiniz Ama Bu MaÇi Kayserİspor Almali..alamazsak Cok KÖtÜ Olur.

realk@yseri
07.10.2007, 14:56
lincoln %99 yok bugün

4ever_kay
07.10.2007, 15:01
STAT: Atatürk
HAKEMLER:Zafer Ö.İpek, Serdar Diyadin, Asım Y.Öz

KAYSERİSPOR: Ivankov, Durmuş, Ali Turan, Aydın, Toledo, M. Topuz, Ragıp, Kamber, Kemal, Gökhan Ünal, Leonardo
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Barış, Linderoth, Lincoln, Arda, Ümit, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: K.H.Feldkamp

realk@yseri
07.10.2007, 15:04
ben bi yerde okudum servet sakat sakat oynayacakmış ve lincoln'u hoca riske atmayacakmış sion maçında aldığı darbeler yüzünden,bizim orta saha kemal ve kamberden çok çekiniyorum hata yapacaklar diye

Kapadokyalı
07.10.2007, 15:08
servetin nası oldugunu herkes biliyo.cangele biraz hırpalasın çok pozisyon buluruz.

realk@yseri
07.10.2007, 15:09
servetin nası oldugunu herkes biliyo.cangele biraz hırpalasın çok pozisyon buluruz.

yav servetten ben çok tırsıyorum mükemmel frikik çekiyor frikik vermememiz gerekiyor :O:O:O

baha38
07.10.2007, 15:18
gs çok formda ve moralli geldiler buraya.golü önce bulursak yeneriz.ama ilk golü yersek maçı çevirmemiz çok zor olur

Kapadokyalı
07.10.2007, 15:18
yav servetten ben çok tırsıyorum mükemmel frikik çekiyor frikik vermememiz gerekiyor :O:O:O

volkan yaman diyecektin galiba kardeşim yanlış oldu

Fatih Y.
07.10.2007, 15:26
Arkadaşlar Bu Maçta Dev Sarı Kırmızı Bayrak Açıyoruz Sivas Cad. Kale Arkasında Az önce Arkadaşlarla Bayrağı Stada Götürdük
Ayrıca Maç Biletleri Tükendi
Bu Akşam Muhteşem Bi atmosfer Olacak Bu maça Gelmeyen Çok Şey Kaybeder

batuhandan
07.10.2007, 15:55
yaa bugün topuzu durmuşun yerine çekse yerine mehmet eren oynasa ortada

38ANADOLU38
07.10.2007, 16:02
ya arkadaşlar farkındamısınız ama biz sağ açıksız oynuyoruz memo sürekli geriye ve ortaya gidiyo bu şekilde ataklarımızıda organize yapamıyoruz kanat bindirmesi malesef çok az (bize orta saha ve sağ defans lazım) böyle tadıda çıkmıyor maçın...:weety:

yalnızkurt38
07.10.2007, 16:06
bu maçı alacaz başka yolu yokkkk

KyS_ToTTi
07.10.2007, 16:12
Arkadaşlar Biletler Tükenmiş İçim içime Sığmıyor mutlaka kazanmamız lazım bu maçı

realk@yseri
07.10.2007, 16:16
volkan yaman diyecektin galiba kardeşim yanlış oldu

yok ya bilerek dedim serveti
bak şu futbolcular frikik kullanırken çok dikkatli olmalıyız
GALATASARAYDAN----SERVET
FENERBAHÇEDEN------DENİZ BARIŞ (ÜMİT ÖZAT VARDI GİTTİ)
BEŞİKTAŞTAN---------KORAY AVCI

:oleyo::oleyo::oleyo:

realk@yseri
07.10.2007, 16:17
Arkadaşlar Biletler Tükenmiş İçim içime Sığmıyor mutlaka kazanmamız lazım bu maçı

İŞTE BU GÜZEL HABER

!brhyme
07.10.2007, 16:53
Gs Tv'de Ceyhun Yılmaz (şovmen) ile roportaj yapıyolardı

Sunucı kız Kayserispor maçını ve Gökhan Ünal'ı sordu,

Ceyhun: " Kayseri maçını alırız " dedi

sonra "param olsa ben transfer edeceğim Kralı"
"Krallar Galatasaray'da oynar" , "En kısa zamanda Gökhan'ı bu formayla göreceğiz" gibi laflar etti :) gurur duydum

HER KESİN HAYALLERİNDE GÖREBİLECEĞİ FURBOLCULARIMIZ VAR,

Millet Ertuğrul Sağlamı eleştirirken orda Gökhan ve Mehmet vardı ondan oynuyomuş Kayserispor diyo :D

turgi
07.10.2007, 16:53
Bu maç bizim takımın kader maçı eğer kazanamazsak çok kötü şeyler olabilir. Bunu anlamak için fikstüre bakmak yeterli!

turgi
07.10.2007, 16:56
NTV de Hakan Ünsal "Anadoludan hangi futbolcuyu alıp 3 büyüklerde ilk 11'e koyabilirsiniz diye sorsanız gözüm kapalı Gökhan Ünal derim. Gökhan çok sıradışı bir forvet" dedi.

Serdar ERBASI
07.10.2007, 17:11
Forumdaki yazıları dikkatle okudum. Artık taraftarımız daha bilinçli. Fikirler gerekçeleri ile yazılıyor...

GS nin daha şanslı olduğu, kesin gol atacağı gibi yazılar da var. Bi ara bir arkadaşımız kendimizi toparlamamız için bu maçta yenilmemiz gerektiğini belirtmiş. Aklı başında bir Kayserispor Taraftarı bu yorumu yapmaz. İçinde hala GS aşkı bulunanların bu sayfada yorum yazmasına gerek yok...

GS Sion maçının havası ve yorgunluğu ile bu maçı kaybeder. Kayserispor' un gollerinin ise birinci yarıda geleceğini düşünüyorum. Belki ikinci yarıda kontraataktan bir gol daha atarız. Daha önceki maçlarımızda rakiplerimizin ikinci yarıdaki kondüsyon üstünlükleri de bu maçta olmayacak. Bu yüzden GS ilk yarıda yiyeceği golleri kurtaramayacak... Velhasıl bu maç bizim; Çok Zorlanmayacağız...

akyol38
07.10.2007, 17:18
ben bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum
%50 beraberlik
%49 KAYSERİSPORUMUZ alır
%1 gs alır
en kötü beraberlik

akyol38
07.10.2007, 17:20
gökhan ünal ve mehmet topuz gününde olursa fark olur

akyol38
07.10.2007, 17:21
olmazsa beraberlik olur

anti_ist_38
07.10.2007, 17:50
en koyu ıhtımal baraberlık kardes....

4ever_kay
07.10.2007, 19:10
kesin kadrolar belli oldu

KAYSERİSPOR: Ivankov, Durmuş, Ali Turan, Aydın, Toledo, M. Topuz, Ragıp, Kamber, Kemal, Gökhan Ünal, Leonardo
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Barış, Linderoth, Lincoln, Arda, Ümit, Hakan Şükür
TEKNİK DİREKTÖR: K.H.Feldkamp

mustafa_bayhan
07.10.2007, 19:18
BEN KAYSERİSPOR FORMAMI ATKIMI ALDIM ANKARA SOKAKLARINA KAYSERİ DİE AKACAM YENSEK DE YENILSEK DE BU GECE BENIM GECEM OLCAK CANINI YERIM KAYSERİSPORUM OLDE OLURUM HADI ALLAHIN IZNIYLE BU MACI ALCAZ GORUSURZ BEYLER !:sad::sad::sad::sad:

Zlatan38
07.10.2007, 19:21
2-0 alacaz bu maçı

zafer_38
07.10.2007, 19:23
BEN KAYSERİSPOR FORMAMI ATKIMI ALDIM ANKARA SOKAKLARINA KAYSERİ DİE AKACAM YENSEK DE YENILSEK DE BU GECE BENIM GECEM OLCAK CANINI YERIM KAYSERİSPORUM OLDE OLURUM HADI ALLAHIN IZNIYLE BU MACI ALCAZ GORUSURZ BEYLER !:sad::sad::sad::sad:

kardeşim biz ankaradayken nerdeydin yaw kimseyi bulamazdık ankaradayken şimdi yokum cıkdınız ortaya :D
kayserimede sonsuz başarılar birazdan maçı izlemeye gececem

Cilginlar_38
07.10.2007, 19:23
Kadro Bu

Ivankov

Durmus Aydin Ali Toledo

Eren Rago Kamber Kemal

Topuz

Gokhan Ünal

zafer_38
07.10.2007, 19:24
Kadro Bu

Ivankov

Durmus Aydin Ali Toledo

Eren Rago Kamber Kemal

Topuz

Gokhan Ünal

yaw niye tek forvet cıkıyor bu adam hayret bişey içerdeki maçta:nono:

superluxsick38
07.10.2007, 19:35
Vardır bir bildiği entellektüel hocamızın.

Roy Keane
07.10.2007, 19:37
kardeşim biz ankaradayken nerdeydin yaw kimseyi bulamazdık ankaradayken şimdi yokum cıkdınız ortaya :D
kayserimede sonsuz başarılar birazdan maçı izlemeye gececem

Olm millet ankarada anca: http://www.nvnews.net/reviews/saitek_pc_gaming_keyboard/images/glow01.jpg den yazar ve yazılanların %90u klavyede kalır. 4 senede nice klavyeler gördük monitörlerini göremediğimiz. Bizle başladı bzle bitti maalesef bu ANKS işi.

zafer_38
07.10.2007, 19:41
Olm millet ankarada anca: http://www.nvnews.net/reviews/saitek_pc_gaming_keyboard/images/glow01.jpg den yazar ve yazılanların %90u klavyede kalır. 4 senede nice klavyeler gördük monitörlerini göremediğimiz. Bizle başladı bzle bitti maalesef bu ANKS işi.

dede 10 numarasın haa...bu laf arkadaşım sana değil gelecez deyipte gelmeyen taraftar!!!kişiliklere bizim bir ANKS ımız var az ama adam gibi adam ve KAYSERİSPOR aşığı.. canımız sağ olduğu sürecede devam edecek:friends:.

Cörekdere38
07.10.2007, 19:44
gs bu maci alir kadrodan belli 1 puana razi tolunay efendi

Erkan
07.10.2007, 19:52
maç başlıyor

Cörekdere38
07.10.2007, 19:55
insallah iyi gecer ....

Cörekdere38
07.10.2007, 19:57
netten bakabilirmiyiz hbaberi olan varmi?
maca bakmayada gidemiyoruz burada iftar birazdan acilacak :(

superluxsick38
07.10.2007, 20:02
radyo linki verebilirmisiniz dostlar.

13
07.10.2007, 20:03
2 net gol kaçırdık

superluxsick38
07.10.2007, 20:04
link ayhan linkkkkk ver ayhaannnn :)

13
07.10.2007, 20:05
ya normal radyodan dinliyorum ben :)

13
07.10.2007, 20:06
gene kaçırdık gökhan dışarı attı

ali38_38
07.10.2007, 20:09
dk 12 0-0 lık eşitlik devam ediyor

superluxsick38
07.10.2007, 20:13
maçı trt radyomu veriyor?

paramedik
07.10.2007, 20:14
slmlar alem fm lig radyo ve radyo1 veriyor

ali38_38
07.10.2007, 20:14
maçı lig radyo veriyor

superluxsick38
07.10.2007, 20:16
maçı lig radyo veriyor
Bi de link versen tam süper olacaktı, lig radyonun

ali38_38
07.10.2007, 20:18
http://www.radyolig.com/

13
07.10.2007, 20:19
http://www.yayinonline.com/radyolar/ligradyo.shtml#

paramedik
07.10.2007, 20:23
stad doldumu seyirci sayısı hakkındfa bilgisi olan var mı

13
07.10.2007, 20:25
az boşlıuk var diyo ama ses çıkmıyo

ali38_38
07.10.2007, 20:27
dk 30 0-0 devam ediyor haydiiiiiiiii kayseriim bi gol att :penguin:

paramedik
07.10.2007, 20:29
goooooooooooooool

13
07.10.2007, 20:29
gollllllllll gökhan ünalllllllllllllll

ali38_38
07.10.2007, 20:33
gollllllllllllllllllllllllll gökhan oleyyyyyyyy

superluxsick38
07.10.2007, 20:36
goooollllllllllllllllllllllllllllllll

13
07.10.2007, 20:36
köşe vuruşu atıyoz

ali38_38
07.10.2007, 20:38
1-0 yeniyoz dk 41 :D

serdalyilmaz38
07.10.2007, 20:41
gooooool kral galataya golünü attı

KS38ERC38
07.10.2007, 20:43
arkadaslar lig tv burdan canli izleniyor:

http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_hs_getfile_v1_19199677.html?t=1191778 866&v=3600&

bu sayfadan tvants programini idirip kuruyorsunuz sonra bu adressi internet explorer'e yaziyorsunuz lig tv aciliyor tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3ee9f72e6c8919a72724d03338f2ae2c

13
07.10.2007, 20:44
dışarı attı gökhan çaprazdan

ali38_38
07.10.2007, 20:45
ilk yarı bitti 1-0

13
07.10.2007, 20:45
ilk yarı bitti

k@yserili_boy
07.10.2007, 20:48
helal be aslanlarım ıns ıkıncı yarıda skor artar cınconlar gunu gorurler

Leo İglesias
07.10.2007, 20:48
1-0 önde bitirdik ikinci yarı leo ve saidou girecek büyük ihtimal

Erkan
07.10.2007, 20:50
orta sahadan topu hızla sürükleyen mehmet topuz ara pasında topu gökhanla buluşturdu gökhan ünal beklemeden vuruşunu yaptı top kaleci orkunun bacaklarının arasından geçerek ağlarla buluştu..
servet ofsaiti bozdu uğurunda hatası var golde...

k@yserili_boy
07.10.2007, 20:50
leo gırerse kesın bır tanede o sallar ezıklere

k@yserili_boy
07.10.2007, 20:51
erkan nerden ızlıyon

Erkan
07.10.2007, 20:52
erkan nerden ızlıyon

ligtv

Cilginlar_38
07.10.2007, 20:53
leo bide saidou su an ISINIYOR. 2. yari Leo`yu alacak oyuna gibi geliyor, orta saha`nin ortasinda degisiklige gitmez bence, yani kamber`i çikarmayacak

Cilginlar_38
07.10.2007, 20:55
mehmet topuz ilk yari sonlarina dogru oyundan düstü. 2. yari kendini toplamasi lagzim. takimi atesleyecek olan Mehmet Topuz.

KS38ERC38
07.10.2007, 20:58
arkadaslar lig tv burdan canli izleniyor:

http://www.chip.de/downloads/c1_down...8 866&v=3600&

bu sayfadan tvants programini idirip kuruyorsunuz sonra bu adressi internet explorer'e yaziyorsunuz lig tv aciliyor tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3ee9f72e6c8919a72724d03338f2ae2c

k@yserili_boy
valla radyoda hep onun ısmını duydum ıkı kere guzel sut cektı bence noramal takımın yuku onda bıraz dusmeler olacaktır..

Erkan
ikinci yarı başlıyor
ikinci yarıda iki gol bekliyorum en az..