PDA

Tam Sürümü Gör : Duyuru: Yenilenme

SauroN
05.03.2009, 18:34
Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneği

DUYURU

09.03.2009 Tarihinden itibaren Derneğimizde üye kayıtları yenilenecektir.

Derneğimize kayıt yaptırmak isteyen arkadaşların bu tarihten itibaren;

- 2 adet fotoğraf
- Kimlik bilgileri
- Cep telefonu numarası (SMS yolu ile organizasyonlar bildirilecektir.)
bırakmaları gerekir.

NOT: Yeni yapılanmaya gidiyoruz.

İçinde gerçek KAYSERİSPOR sevgisi taşıyan İstanbul Takımlarına gönül vermeyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Adres: Serçeönü mah. Çankaya Cad. Hasbülbül Sok. Sinema Onay karşısı.

Kapadokyalı
05.03.2009, 19:22
Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneği

NOT: Yeni yapılanmaya gidiyoruz.

İçinde gerçek KAYSERİSPOR sevgisi taşıyan İstanbul Takımlarına gönül vermeyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Adres: Serçeönü mah. Çankaya Cad. Hasbülbül Sok. Sinema Onay karşısı.

Dernek Kayserispor ve Erciyesspor Taraftar Dernegi ama içinde gerçek Kayserispor sevgisi taşıyanlar derneğe çağırılıyor.Lütfen biraz daha duyarlı olalım

m.emin38
05.03.2009, 19:48
belki cogu kimse buraya yorum yapmaktan kacınıyo nedeni nedir bilinmez,benim gayet samimi bir sorum olacak samimi bir cvp verirseniz sevinirim...
''NOT: Yeni yapılanmaya gidiyoruz.''ifadesiyle tam olarak neleri kastediyosunuz???

Kapadokyalı
05.03.2009, 20:06
evet acaba yönetim anlamında bir yapılanma mı yoksa dernegin politikası falan vs.. mi?

SauroN
05.03.2009, 20:30
belki cogu kimse buraya yorum yapmaktan kacınıyo nedeni nedir bilinmez,benim gayet samimi bir sorum olacak samimi bir cvp verirseniz sevinirim...
''NOT: Yeni yapılanmaya gidiyoruz.''ifadesiyle tam olarak neleri kastediyosunuz???

Yeni yapılanma derken ; Her konuda yenilenmeler. Gerek showlar olsun gerek tezahuratlar olsun...

Düzenli bir ortam ve daha sistematik bir çalışma.Modernleşme aşamasında büyük adım atılmaktadır.

kankasceco38
05.03.2009, 23:16
tmm güzelde üye kartları olcakmı verecekmi dernek? ve ne zaman sürede verecek...

zami38
05.03.2009, 23:39

yeni yapilanma derken dernek yonetimi ve baskani degisti
bu paralelde kastedildigini saniyorum
devamli baskanlariyla diyalog icinde oldugumdan baska birsey kastedildigini dusunmuyorum.
bazi seyler daha duzenli ve daha ciddi yapilacagi falan soyleniyor
gozle gorunur degisimler olacaktir,zamanla gorunecektir

Alper MUTLU
06.03.2009, 01:00
maçın ertesi günü dernekteyim inşallah ;)

METİN
06.03.2009, 09:27
GÜZEL BİR GELİŞME DİYECEĞİM ŞU AŞAMADA. M.EMİN KARDEŞİMİN SORUSUNA GELİNCE SORU SORMAYA GEREK YOK KARDEŞİM KAYSERİSPOR VARYA İÇİNDE.