Tam Sürümü Gör : Fenerbahçe Maçında 33.000 Kişi Olmak (!)...
kaka_leite
09.03.2009, 01:14
Arkadaşlar sahadaki futbolu bir kenara bırakıyorum,sizce o stadda 33.000 kişi mi yoksa 33 kişi mi vardı,artık seyirci yanımızı bırakalım diyoruz ama bu mantıkla çok zor.Arkadaşlarda foruma yazmış Kayserispor tribününde arka tarafta 2 tane kadın fener gol atınca seviniyor ve kimsede bişey demiyoruz...Kusura bakmayın taraftarız şuyuz buyuz gibi sözcüklerin arkasına saklanmaya gerek yok...o stadda adamakıllı bir tezahürat yapılamaz mı? sadece 1 kez tribünler canlandı o da 1 dakika bile sürmedi...
Güzel bir takımımız ve güzel bir stadyumumuz var ama bunun yanında kötü bir teknik heyet,bir yönetim ve burada hiç kusura bakmayın kötü bir taraftarımız var...Dost acı söyler misali bunları yazıyorum,amacım sizleri üzmek yada sinirlendirmek değil,gerçeklerin biraz daha farkına BİR KEZ daha varmanızdır...Kütahya'da arkadaşlarla maç izliyoz,onların stad konusunda ağzı açık kaldı ve sizin taraftar neden bağırmıyor adamlar sinema izliyor sanki dedi siz olsanız bu söz karşısında ne dersiniz? Diyecek tek bir şey var YAZIKLAR OLSUN!...
FENERBAHÇE MAÇINDA 33.000 KİŞİ OLMAK...
kardeşim aynen katılıyorum sana bu zihniyetle daha nereye kadar gideriz ne kadar ilerleriz herşey mükemmel ama biz taraftar olarak gercek taraftar değiliz stadımız göklerde ama kayserispr olarak sadece o stadı doldurduk baska bir söz yok sadece doldurduk stadı...
karizmatix
09.03.2009, 01:19
Kafa kafaya vermek gerek!
cok dogru be arkadas. o stadta kayseri sporlu seyirci vardi taraftar yoktu. zaten yarisindan fazlasida sessiz fb taraftariydi. ama hicde belli etmeden oturdular. üzülerek söylüyorum bunlari cogu kayseride yasiyan istanbul hayranlariydi.
kafa kafaya versek bile kac kişi olabiliriz ki
karizmatix
09.03.2009, 01:21
En azından stad içi organizasyonumuz iyi olur.
Kale arkasının tamamını harekete geçirsek bizim için güzel olur bence.
kaka_leite
09.03.2009, 01:23
şu staddaki atmosfere bakın sanki sesi kısılmış teyp gibi...yazık beeee
http://img147.imageshack.us/img147/3460/akifkeserakifkeser38af3.jpg
biz birlik beraberlik olamıyoruz en fazla ne kadar olabiliyoruz ki bizim taraftarlarda bu zihniyet olduktan sonra isterse kayserispor şampiyon olsun yine aynısı olur bu bir maclık olmamalı
karizmatix
09.03.2009, 01:27
Biz bu olmaz mantığını bırakmazsak birşey olacağı yok zaten! :sad:
olacak bu macta dedik herkes coskulu acılıs macı dedik 7 den 70 e herkes birlik beraberlik içine takımı destekleyecek dedikte ne oldu yine aynı vakalar...
kaka_leite
09.03.2009, 01:33
olacak bu macta dedik herkes coskulu acılıs macı dedik 7 den 70 e herkes birlik beraberlik içine takımı destekleyecek dedikte ne oldu yine aynı vakalar...
bizim şehrin insanı takımı nezaman destekler biliyormusunuz?
küme düşmemeye oynarken....:uzgunum:
düzgün bir tezahurat yok ki klasik tezahuratlar futboucyu gaza getiecek tezahuratlar yapılmalı
karizmatix
09.03.2009, 01:34
İlkler de aksaklıklar olur. En azından biz Kayserispor'u destekleyenler her kim olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.
Bu konularda kafa yormazlıyız.
Her şey unutulmalı. Sen ben bitmeli.
Mazakalar, Kayzerler, Çılgınlar38, Belsin Tayfa herkes bir araya gelmeli. Bu işin altından ancak birlik ve beraberlikle kalkabiliriz.
seyirciden taraftar yaratmak bir günde olacak is degil.
seneye 2-3 cok iyi transfer yapabilsek.
sivas gibi sampiyonluga oynayabilsek.
taraftarlarda o zaman daha atesli olur.
evet aynen öyle bencede ben unutamadıgım bir mac olarak küme düşmemeye oynarken final niteliğinde bir macta sakaryasporu 1 0 yendiğimiz mactaki coskumuz desteğimizdir demekki yeni stadımızda allah göstermesin küme düşmemeye oynarsak ancak o zaman mı destek verecekler
kaka_leite
09.03.2009, 01:40
evet şu maçlara bakın
KAYSERİSPOR-SAKARYASPOR
ERCİYESSPOR-ANTALYASPOR (2. YIL ÖNCE)
ERCİYESSPOR-ANTALYASPOR (2 YIL ÖNCE)
Yukardaki maçların 3'ü de küme düşmemeye oynadığımız maçlar ve destek süper...
birde şu maçlara bakalım...
KAYSERİSPOR-AZ ALKMAR
KAYSERİSPOR- PSG
KAYSERİSPOR-GS,FB,BJK,TS
final niteliğinde maçlar,dolmaya dolar stad ama sadece dolar....
evet şu maçlara bakın
KAYSERİSPOR-SAKARYASPOR
ERCİYESSPOR-ANTALYASPOR (2. YIL ÖNCE)
ERCİYESSPOR-ANTALYASPOR (2 YIL ÖNCE)
Yukardaki maçların 3'ü de küme düşmemeye oynadığımız maçlar ve destek süper...
birde şu maçlara bakalım...
KAYSERİSPOR-AZ ALKMAR
KAYSERİSPOR- PSG
KAYSERİSPOR-GS,FB,BJK,TS
final niteliğinde maçlar,dolmaya dolar stad ama sadece dolar....
allah göstermesin desteklemek için takımlarımız düşmemeye mi oynasın sen az alkmaar 4 büyükler macında desteklemeyeceksinde hangi macta destekleyeceksin takımını
bir dahada bu stad uzun bir sure 33 000 kisi olmaz taaa ermenistan maçina kadar emege yazik arkadaslar emege yazik
tutkumsun38
09.03.2009, 07:41
Tribunlere bu kadar yüklenmeye gerek yok.
5 saat öncesinden bağrılmaya başlandı inanılmaz bir hava vardı. Maç öncesi de çok etkiliydi taraftarlarımız.
Ancak maça bir çok kişi ezilerek girdi, kuzey kale arkasında tam bir org yapılamadı çünkü herkes dağılmış dört bir tarafa. Tabii saatler öncesinden bağrılınca ses falanda kalmadı. Diger kale arkasında Fb'lilerin altında da bir grup taraftar takımı ilk başlarda iyi destekliyordu.
Yarım saatte 2-0 olunca kimsede inanç kalmadı. Doğal olarak Fenerbahçe taraftarları etkili olmaya başladı. Tv'den izleyenlerin tribunler hakkındaki değerlendirmeleri yanlış olur bence. Biz dün maçtaydık. Her şey çok güzel olabilirdi. Daha ilk maç ve belli bir düzen yok. Bir de gerçekten kala arkası tribunlerinde kopukluklar var, çok büyük merdiven boşlukları olması etkiliyor. Kale arkası üst tribununden alt tribune ses gitmiyor.
Haa taraftarlarımız daha iyi olmalı mı tabikide olmalı. Olacakta. Ancak daha ilk maçta tribunler sıfırdı diyenler, 33 bin kişi maçı tiyatro gibi izledi diyenler oraya gelip, saatler öncesinden takımını destekleyen,sesi kısılan taraftarlarımıza büyük saygısızlık yapmaktadır.
bir stad yapmayla taraftarmı toplayacaz herkes seyirciye kızıyor ama bugune kim ne yaptı taraftar toplamak için dernek yan geldi yattı, yönetim anca para peşinde koştu yalansa yalan deyin
H.KaanK.K
09.03.2009, 08:05
HE YA O GÜNLERİ HATIRLADIMDA ŞİMDİ:thinking::thinking::thinking:
haylas-38
09.03.2009, 10:19
ya tamma kımse bagırmıyodu anladımda cılgınlar neyi seyredıyodu..............................! baya kişide vardı bagırsalar fenerlılerın sesi kesilirdi ama onlarda seyrettti malesef
Cörekdere38
09.03.2009, 10:23
ya tamma kımse bagırmıyodu anladımda cılgınlar neyi seyredıyodu..............................! baya kişide vardı bagırsalar fenerlılerın sesi kesilirdi ama onlarda seyrettti malesef
bak burada kendin itiraf ediyorsun fenerlilerin sesinin daha cok ciktigini ama diger tarafda bize diyorsun istediginiz sesleri duydunuz.
Muzaffer
09.03.2009, 10:26
Maç oynanmadan günler öncesinden yazmıştım.
Stada gelenlerin çoğunun fenerili yada stadı merakından geleceğini yazmıştım.
Bazı arkadaşlar bana tepki göstermişlerdi.
Bende inşallah yanılırım demiştim.
Dün maça giden arkadaşlar,sağınıza solunuza baktığınızda , kayserispor a gönülden destek veren bir tek adam gördünüzmü?
Ertuğrul zamanında maça gelmiş adam, takımı eleştiriyor.
Bir sonraki maçlar yeni stad hevesi geçene kadar tribünlerin yarısı dolar.
Bu ouyunlada taraftar maça gelmez.
Hele hele kombine rezaletinden sonra..
haylas-38
09.03.2009, 10:28
bak burada kendin itiraf ediyorsun fenerlilerin sesinin daha cok ciktigini ama diger tarafda bize diyorsun istediginiz sesleri duydunuz.
ben sana ses yonuunde demdım kı iyi bak ben yazmadım onu..
ben sana pankart olayında kızdım......
ben guney kale arlasın g.... yırttım amıgoluk yaptık ya resmen ama adamlar ınad ettı bagırmıo bı yerı kaldırıon obur yer oturuyo..... cılgırıon ıster ıstemez
Cörekdere38
09.03.2009, 10:30
tamam ama pankartlar gözükmüyor tvden biz napalim bilmek istiyoruz iste ama kimse demiyor pankartlarda ne yaziyordu ?????
haylas-38
09.03.2009, 10:32
tamam ama pankartlar gözükmüyor tvden biz napalim bilmek istiyoruz iste ama kimse demiyor pankartlarda ne yaziyordu ?????
bak aklımda kalan .
adamın has-ı kadiri bılendır.... bizimkısı memleket meslesı olan vardı
cıldınlar 38 vardı... marotonda kocaman bayrak acıldı..... pankartlar vardıda okuyamadım fazla .....
kaka_leite
09.03.2009, 10:49
@tutkumsun kardeşim...
burada örnek verecem de yanlış anlamayın,boca juniors,beşiktaş,bursa,kocaeli,adana demirspor ve hatta göztepe bunlarda maçtan saatler önce toplanıp bağırıyorlar ve tv den izlediğinizde bile spikerin sesini duyamıyorsunuz,ben sizlerin emeklerine saygı gösteriyorum ama Çılgınlar sanki bu işten yılmış hiç hevesi yok gibi,2. yarı zaten Çılgınların Ç'si kalmıyor...
@muzaffer'in dediği yerden göğe kadar haklı,bu maça gelenlerin çoğu ya stadı merak eden godamanlariyada içimizdeki irlandalılar...
yeni bir stad yapılıncaya kadar bu stadın dolacağına hiç mi hiç umudum yok...(ks maçlarında)
alayina38
09.03.2009, 11:46
yaziklar olsun Kayserisporlu taraftarlar anca 20bin vardi ah Kayserisporum ah nezeman sert tepki vercez staddlarda su istanbulu tutan kisilere nezeman bursaya kiziyoz eskisehire kiziyoz adamlar linc eder linc linc
alayina38
09.03.2009, 11:48
artik herkese en fazla 2 bilet satilsin yeter o ne ya dolmus kadin kiz hep modern olcakda sesde cikacak ya
m.emin38
09.03.2009, 12:17
yaziklar olsun Kayserisporlu taraftarlar anca 20bin vardi ah Kayserisporum ah nezeman sert tepki vercez staddlarda su istanbulu tutan kisilere nezeman bursaya kiziyoz eskisehire kiziyoz adamlar linc eder linc linc
NE SACMALIYON SEN NE 20.000 BAHSEDİYON....
tutkumsun38
09.03.2009, 12:21
Lig Tv izleyen arkadaşlar için şu foto bir anlam ifade eder heralde.
Lig Tv kamerası Fenerbahçe tribunlerinin tam üstünde.
33 bin kişi 90 dakika susarak maç izlemedi yani. Haa çok süper bağırmadık tamam, iyi org. olunmadı tamam ama goller olmadan önce stadyumda sadece Kayserispor taraftarların sesini duyuyordum ben.
http://img3.imageshack.us/img3/7757/forzanilsnapshot6.jpg
haylas-38
09.03.2009, 12:49
:oha: ne dıon ya sen :D
alayina38
09.03.2009, 12:56
kusura bakmayin arkadaslar yani diyorumki yanlis yazdim kayserisporlu taraftarlar anca 20bin vardi ezik fbliler vardi kesin 10bin aramizda bu beni üzüyor yanlis anlasilma oldu
alayina38
09.03.2009, 12:57
bunlarin arasinda extra Kayseri formasi giyip gelenler bile vardi allah bilir bizim trübünde lig tvden bakdigimda fbli formalida gördüm baska yerde giremezler
kaka_leite
09.03.2009, 13:09
Lig Tv izleyen arkadaşlar için şu foto bir anlam ifade eder heralde.
Lig Tv kamerası Fenerbahçe tribunlerinin tam üstünde.
33 bin kişi 90 dakika susarak maç izlemedi yani. Haa çok süper bağırmadık tamam, iyi org. olunmadı tamam ama goller olmadan önce stadyumda sadece Kayserispor taraftarların sesini duyuyordum ben.
http://img3.imageshack.us/img3/7757/forzanilsnapshot6.jpg
dostum tamam herşey iyi güzel de,adam gibi destek olsun tarfatardan istersen o lig tv kamerasını fenerli taraftarların arasına sok,32.000 kişi birden destek versin tezahürat etsin o kameranın camları çatlar...stad doldurmak başarı değildir
Stadda karşılaştığım bir kaç garip olay beni üzdü dün oynanan karşılaşmada.
Doğrudur 2 dernekte elinden geleni yaptı ama yetersiz.
Sürekli bi çaba vardı ama genel olarak ses çıkmadı. Çaba vardı ama sonuç yoktu.
Daha iyi bir atmosfer ve daha iyi ambians oluşması için benim görüşümce her iki derneğinde yan yana 2 blog halinde toplanıp bestelere standart girmeleri şart.
Beni üzen olaylardan bir tanesi maçtan önce tribünlere dağıtılan karanfil ve güllerdi.
Bunları ne amaçla dağıttıklarını bilemiyorum fakat sanırım fenerbahçeli futbolcular çıktığında bunları atalım diye dağıtılmadı.
fenerli futbolcular geldi ve vip alt bölümüne dağıtılan ne kadar karanfil gül v.s. varsa fenerbahçeli futbolculara fırlattılar.
Bir diğer olay ise 3 koltuk üzerimde çıkan bir kavga.Kavga nedenini öğrendiğimde tam anlamıyla şok geçirdim. Aynı sırada Köşede 3-5 arkadaş toplanmışlar tezahürat ediyorlar yandan adam bunlara kızıyor bağırmasanıza diyerek.
Beni mutlu eden bir yön vardı ilk defa bu kadar insanın maçı 90 dakika ayakta izlediğini gördüm.
Kuzey alt tribünündeydim. Tribünün çoğu ayaktaydı diyebilirim. Bu beni baya sevindirdi.
Yazmakla bitmeyecek kadar çok şey var.Ancak görevlilerin bir an önce ya bilgilendirilmesi yada değiştirilmesi şart.
Hiçbiri birşey bilmiyor görevli yerine soruları ben cevaplıyordum ilk sırada durmam neticesiyle.Neyse olur diyelim.
İnş. ÖLMÜŞ tribünümüz yeniden canlanır...
Herkezi sağduyulu ve köstek olmadan takımı desteklemeye çağırıyorum.
Doğrudur tribünlerimizde ses yoktu. Ama daha iyisi olana kadar EN İYİSİ BU !
Sergio_Aguero
09.03.2009, 13:11
Valla ya 1500 kişi olan fb taraftarının sesi hep daha çok çıkıyodu dün bağırmak için ayağa kalkıyom arkadaki hacemmi hemn otur yeğenim maçı göremiyok diyo deli oldum
kaka_leite
09.03.2009, 13:19
Daha iyi bir atmosfer ve daha iyi ambians oluşması için benim görüşümce her iki derneğinde yan yana 2 blog halinde toplanıp bestelere standart girmeleri şart.
Beni üzen olaylardan bir tanesi maçtan önce tribünlere dağıtılan karanfil ve güllerdi.
Bunları ne amaçla dağıttıklarını bilemiyorum fakat sanırım fenerbahçeli futbolcular çıktığında bunları atalım diye dağıtılmadı.
fenerli futbolcular geldi ve vip alt bölümüne dağıtılan ne kadar karanfil gül v.s. varsa fenerbahçeli futbolculara fırlattılar.
Bir diğer olay ise 3 koltuk üzerimde çıkan bir kavga.Kavga nedenini öğrendiğimde tam anlamıyla şok geçirdim. Aynı sırada Köşede 3-5 arkadaş toplanmışlar tezahürat ediyorlar yandan adam bunlara kızıyor bağırmasanıza diyerek.
Beni mutlu eden bir yön vardı ilk defa bu kadar insanın maçı 90 dakika ayakta izlediğini gördüm.
Kuzey alt tribünündeydim. Tribünün çoğu ayaktaydı diyebilirim. Bu beni baya sevindirdi.
Yazmakla bitmeyecek kadar çok şey var.Ancak görevlilerin bir an önce ya bilgilendirilmesi yada değiştirilmesi şart.
Hiçbiri birşey bilmiyor görevli yerine soruları ben cevaplıyordum ilk sırada durmam neticesiyle.Neyse olur diyelim.
Doğrudur tribünlerimizde ses yoktu. Ama daha iyisi olana kadar EN İYİSİ BU !
:worshippy::worshippy::worshippy:
tebrikler dostum anlatmak istediklerimi yazmışın...bişeylerin yapılması lazım ama bunun da en önemli yolu taraftar grupları,yönetimden bişey beklemeyin,
aslında ben bunu şu duruma bağlıyorum...taraftar olmak biraz refah seviyesiyle ilgili olması gerek...bana söyleyebilirmisiniz Ankara'nın doğusunda adından bahsedeceğimiz bir taraftar grubunu?
çünkü neden adam batıda 1500 aylık gelirle,bizim gibi şehirlerde de 480 lirayla idare ediyor...
Maslow'un ihtiyaçlar hireyarşisini bilirsiniz belki,fizyolojik ihtiyaçlar karşılanmadan estetiğe (hobilere) geçemezsiniz...
bu da maslow'un ihtiyaçlar hireyarşisi...tabi bu benim görüşüm...
http://img165.imageshack.us/img165/8311/bodyimagesasp.jpg http://img147.imageshack.us/img147/1641/maslowzegranya7.jpg
NOFEAR38
09.03.2009, 13:22
Maalesef KAYSERİ gerçeği bunlar, taraftarlar derneği olarak hiç iyi organize olamadık, maç başlamadan 1,5 saat önce bağırırsan olacağı bu birde doğru düzgün organizasyon yapmazsan, etrafa bakarsın sonra aval aval, umarım bundan sonra daha iyi oluruz...
:worshippy::worshippy::worshippy:
tebrikler dostum anlatmak istediklerimi yazmışın...bişeylerin yapılması lazım ama bunun da en önemli yolu taraftar grupları,yönetimden bişey beklemeyin,
aslında ben bunu şu duruma bağlıyorum...taraftar olmak biraz refah seviyesiyle ilgili olması gerek...bana söyleyebilirmisiniz Ankara'nın doğusunda adından bahsedeceğimiz bir taraftar grubunu?
çünkü neden adam batıda 1500 aylık gelirle,bizim gibi şehirlerde de 480 lirayla idare ediyor...
Maslow'un ihtiyaçlar hireyarşisini bilirsiniz belki,fizyolojik ihtiyaçlar karşılanmadan estetiğe (hobilere) geçemezsiniz...
bu da maslow'un ihtiyaçlar hireyarşisi...tabi bu benim görüşüm...
http://img165.imageshack.us/img165/8311/bodyimagesasp.jpg http://img147.imageshack.us/img147/1641/maslowzegranya7.jpg
Bizimkisi daha senin deyiminle tarif etmek gerekirse hayatta kalma seviyesinde . Bakalım üst seviyelere ne zaman ulaşabileceğiz.
Muzaffer
09.03.2009, 13:25
Davul alınmadı değilmi maça?
Ben davul sesi duymadımda..
Davul alınmadı değilmi maça?
Ben davul sesi duymadımda..
Davul nasıl oluyor bilmiyorum ama YASAKMIŞ !
kaka_leite
09.03.2009, 13:29
Davul nasıl oluyor bilmiyorum ama YASAKMIŞ !
ya bu şehir sakinliği seven şehir,özhaseki de bu şehirde şiddete holiganlığa yer vermez,bir yapay çılgınlar38 kurdurmuş,kendi halinde....
alayina38
09.03.2009, 13:29
Doğrudur tribünlerimizde ses yoktu. Ama daha iyisi olana kadar EN İYİSİ BU !kardes kesin fblilerdi ozaman o gülleri atanlarda of of neolcak ya eski stadda bile bukadar görmedim bu fblileri
ali38_38
09.03.2009, 14:35
33 bin adamdan fazla vardı bayağı kişi durcak adam gibi yer bulamadı
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.