Tam Sürümü Gör : TSL 25.Hafta| Kayserisporumuz 2-0 Ankaragücü
Fatih Y.
15.03.2009, 22:59
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/KulupLogolari/000071_120x120.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/OrganizasyonLogolari/superlig.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/TSLKulupLogolari/ankaragucu.jpg
Yer: Kadir Has Stadı
Tarih: 21.03.2009
Saat: 13.30
ali38_38
15.03.2009, 23:09
İlk yorum benden 1-0 alırız
Muzaffer
15.03.2009, 23:43
Tek temennim var oda Tolunay hocanın protesto edilmesi.
Kapadokyalı
15.03.2009, 23:45
Tolunay Kafkas gider belki diye herkes yenilelim diyecek ama malumunuz gitmeyeceği için hiç değilse biran önce toparlanalım ve seri galibiyetler alalım.İçinde bulunduğumuz durum bize yakışmıyor.Ben Ankaragücü'nü yeneceğimizi düşünüyorum.Bu maçtan sonra beşiktaş ile deplasmanda oynayacağız ve üst üste puan kayıpları hiç istemiyeceğimiz yerlerde olmamıza neden olabilir
adEnisaY38
16.03.2009, 00:31
arkadaslar biz tolunayi istifaya cagiramiyoruz...lütfen herkes 90 dk, sonuc ne olursa olsun tolunayi istifaya cagirsin
Rahat kazanacagimiz bir maç yalniz tolunay farkini ortaya korsak hiçte belli olmaz
bu maçta sonuç ne olursa olsun seyirci tolunayi istifaya çagirmali...
.
5-0 da kazansak takimin gelecegi icin tepki konmali
eger konmazsa gelecek yil 8.hafta kovulur
hem gelecek yil gider,hemde transfer donemi takimi dagitir
derneklerden cilginlar bagirmaz yonetimden okey almayinca,grup38 in amaci yonetimle ugrasmak takim futbol umurlarinda degil
is gercek tarftara kaliyor,macin basinda tepki konmali
eger 2-3 gol atip one gecersek,bizim taraftar hemen unutur
ama gelecege bomba koyar
organize olup 1.dak istifa denmeli
5dk istifa sonra takima destek 5dk istifa sonra takima destek
ancak boyle olur
yoksa ulusal medyada adam gundeme bile getirmiyo
cok mutlu hoca imaji vermeye calisiyor
istifa lafi bir duyulsun o bile yeter
Kapadokyalı
16.03.2009, 00:53
İstifaya davet edilecekse bile bunun bilinçli kişiler tarafından organize edilmesi tercihimdir.Kayserispor taraftarına yakışacak seviyede bir tepki olması temennimizdir.
Fatih Y.
16.03.2009, 09:00
Taraftarlar Kayserispor-Ankaragücü Maçının Saatinin Değişmesini İstiyor
Bu hafta sonu Cumartesi Saat: 13:30'da Kadir Has Arena'da oynanacak. Geçtiğimiz Fenerbahçe maçına gireyemeyen yada bilet bulumayıp maça gidemeyenler için bir fırsat olması için Akşam 19:00'da oynanması yönünde büyük talep oluştu.
Maçın gündüz olması ve Cumartesi olması nedeni ile Hem Kayserispor'un menfaatleri, hemde Taraftarların menfaatleri gözönüne alınarak TFF'ye Maçın Akşam Saatlerine alınmasını istiyorlar.
Kayseripor Yönetimine güveniyor ve gereken girişimlerde bulunacaklarını tahmin ediyoruz.
www.kayserispor.org
LEVENT ŞEKER
16.03.2009, 09:19
Bu maçta sonucun ne olacağı belli olmayabilir.Ankaragücü zor durumda maça asılır bizimkiler içinde lig bitmiştir.Maç saati inşallah değişir:D
maç pazar olsa ne vardı ne guzel olurdu
yunusemre38
16.03.2009, 09:32
maçın sokaru onemlı deıl bizim için.... yensek ne olacak yenılsek ne olacak
sırf tolunay İSTİFA demek ıcın gıdecegiz... bana katılacak cok arkd. olacagınada ınanıyorum stadda
aLaYıNa gİdEr!!
16.03.2009, 09:33
beyler mesaj yağdıralım mac 19,00 alınsın .!
sarıkırmızı 38
16.03.2009, 09:49
inşallah mac saati degişir yoksa maca gidemiycez :
birde cok zor bir mac olacak ankaragücü bumacı kaybederse kendini ateşin icerisine atar maca cok asılacaklar bizde gol atamıyoruz bakalım ne olacak
macın saatinin degismesi icin mail atalım arkadaslar
dun nasıl telelig programına damgamızı vurduysak inanıyorumn macın saatini degisir
maca gelecek olursak valla bizim takımım ne yapacagı belli degil
toplu protesto şart,yönetime ve bu amatör hocaya
karizmatix
16.03.2009, 11:43
toplu protesto
Hep birlikte protesto etsek daha iyi kanımca. :)
ibrahim.onur38
16.03.2009, 11:54
[B]arkadaşlar yönetimle taraftarlar yani bizler arasında kopukluk var.
yönetimin taraftarlarına holigan dedikten sonra. bence yönetimde değişmesi gerekir.
tonunayın arkasındayız diyor.
bence;
"yönetim tolunayı alda git."
mehmetgazi
16.03.2009, 12:37
Umarım Maç Saatini Değiştirirler
Pazar Günü Olması Taraftar Sayısında Büyük Rol Oynamaktadır.Umarım pazar olur..
[b]arkadaşlar yönetimle taraftarlar yani bizler arasında kopukluk var.
yönetimin taraftarlarına holigan dedikten sonra. bence yönetimde değişmesi gerekir.
tonunayın arkasındayız diyor.
bence;
"yönetim tolunayı alda git."
Yönetim ne zaman taraftarın arkasında olduki , her alanda taraftarı sucluyorlar kendilerinde hiç suç yok..!
Valentino
16.03.2009, 13:12
bakın bu hafta ankaragücü taraftarı geliyor adamlar 100 yıllık kulüp kümede kalma savaşı veriyor takıma nasıl destek olunur görün biraz demekki biz ankaragücü taraftarı yerinde olsak intihar etmemiz gerekecek.deplasman yok destek yok anca kuru gürültü
yunusemre38
16.03.2009, 13:15
bakın bu hafta ankaragücü taraftarı geliyor adamlar 100 yıllık kulüp kümede kalma savaşı veriyor takıma nasıl destek olunur görün biraz demekki biz ankaragücü taraftarı yerinde olsak intihar etmemiz gerekecek.deplasman yok destek yok anca kuru gürültü
sen unuttun galıba kayserı kumeye oynadıgı zman desteqın nasıl oldugunu.... stad full cekerdı bı o kadar kısıde dısarda kalırdı.
sımdı olanlar farklı
bişey daha hatırlatıyım .... İSTİFA DİYE ANKARAYI YIKTILAR
SIVAS MACINDA TAKIMA SIRTLARINI DONDULER DEMMK KI TEPKI OLUYOR
Valentino
16.03.2009, 13:20
sen unuttun galıba kayserı kumeye oynadıgı zman desteqın nasıl oldugunu.... stad full cekerdı bı o kadar kısıde dısarda kalırdı.
sımdı olanlar farklı
bişey daha hatırlatıyım .... İSTİFA DİYE ANKARAYI YIKTILAR
SIVAS MACINDA TAKIMA SIRTLARINI DONDULER DEMMK KI TEPKI OLUYOR
farkı ney hacı anlatta ayıkalım
yunusemre38
16.03.2009, 13:21
farkı ney hacı anlatta ayıkalım
takım top oynayamıyooo.........
futbol denen bişey yok
oynasınlar yenılsınler basımın ustune ama işte malum..:GOOL::GOOL:
anakara gucunu ornek gosterdınde :D bence dıyım dedım
Valentino
16.03.2009, 13:22
takım top oynayamıyooo.........
futbol denen bişey yok
oynasınlar yenılsınler basımın ustune ama işte malum..:GOOL::GOOL:
haaa işte sen diyorsunki o zaman biz skora göre konuşuruz
oki oldu :nicethread:
yunusemre38
16.03.2009, 13:26
haaa işte sen diyorsunki o zaman biz skora göre konuşuruz
oki oldu :nicethread:
ben sana takım top oynayamıyo dıom sen hala skor dıyon ben sana top oynasınlar yenılsınler basımın ustu dıom sen hala bana skor dıon ben mı anlatamıom sen mı anlamak ıstemıon :tes:
KyS_ToTTi
16.03.2009, 13:29
Bu Hafta maçtayız
Bakalım tribünler ne kadar dolacak
Ne kadar kişi takıma gereken desteği verecek
Kimler İstifa diyecek
Hepsini bu hafta sonu görecez
Avatar imza değiştirmekle oluyormuymuş bu işler gidip göreceğim.......
Pazar Günü Olması Taraftar Sayısında Büyük Rol Oynamaktadır.Umarım pazar olur..
pazar olmaz sanirim,iki mac harici butun maclar cumartesi
sadece galatasaray persembe uefa maci oldugu icin ve
genclerbirligi macida hacettepe cumartesi icerde oldugu icin pazar
onun harici cumartesi,milli takim arasi oldugu icin ereken girilecek sanirim araya,belki aksam saat 19;00 a alinabilir
LEVENT ŞEKER
16.03.2009, 14:42
Bu Hafta maçtayız
Kimler İstifa diyecek
vARAN 1 trübinler dolmayacak bahane hazır maç cumartesi idi diyecekler
VARAN 2 takıma hiç destek verilmeyecek herkes maç izleyecek sinema gibi
VARAN 3 KİMSE İSTİFA DEMİYECEK ALKIŞLAYACAKLAR TOLUNAYI
VARAN 4 avatar imza değişenlerin çogu klavye taraftarı üstüne kim alınırsa alınsın
Valentino
16.03.2009, 14:57
bursa taraftarı yendiği 2 maç sonunda güvenç istifa dediler istifa ettirdiler ankaragücü taraftarı başkanlarını istifa ettirdiler
bizde öylemi olacak sanıyorsunuz burda avatar değiştirmekle olmaz bu işler leventin dediği gibi bikaç istifa tezahüratı olur belki oda olmaz.Önce taraftarlığı bilmek öğrenmek lazım
yunusemre38
16.03.2009, 15:12
bursa taraftarı yendiği 2 maç sonunda güvenç istifa dediler istifa ettirdiler ankaragücü taraftarı başkanlarını istifa ettirdiler
bizde öylemi olacak sanıyorsunuz burda avatar değiştirmekle olmaz bu işler leventin dediği gibi bikaç istifa tezahüratı olur belki oda olmaz.Önce taraftarlığı bilmek öğrenmek lazım
sende gelde sayımız bı artısın bole konusmakla olmuyo işte
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=fi_0 id=fi_0 colSpan=2>http://http://img9.imageshack.us/img9/9707/sayfa1.jpg (http://img9.imageshack.us/my.php?image=sayfa1.jpg)
Kayserispor nereye?
</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE width="100%"><TBODY><TR><TD class=C id=C vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=fi_32 id=fi_32 colSpan=2>Cangele’nin maçın sonlarında oyuna ağırlığını koyması Kayserispor’a puanı getirdi. Kayserispor, kaptanı Mehmet Topuz’un forma giymediği karşılaşmada Sarı-Kırmızılı ekip 59.dakikada 10 kişi kaldı. <O:p></O:p>
Toledo’nun kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan Kayserispor, hezimetten döndü. Kayserispor son 6 dakikada bulduğu gollerle 1 puanı hanesine yazdırırken, haftayı 1 puan alarak geride bıraktı.<O:p></O:p>
:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
Valentino
16.03.2009, 15:18
sende gelde sayımız bı artısın bole konusmakla olmuyo işte
bizim mekan belli rahat ol
Mustafa K.
17.03.2009, 16:34
Kafkas için lig şimdi başlıyor
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ''Lig, bizim için bundan sonra başlıyor'' dedi. Ankaraspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kayserispor, bu hafta evinde oynayacağı Ankaragücü maçı için kulüp tesislerinde hazırlıklara başladı.
Teknik direktör Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci devre başladıktan sonra 7 maçı dışarda oynadıklarını ve içerdeki maçlarını Fenerbahçe karşılaşması ile açtıklarını hatırlattı.
Atatürk Stadı'nın yıkılması nedeniyle Adana'da oynadıkları maçların kendilerine fayda sağlamadığını vurgulayan Kafkas, şunları söyledi:
''İkinci devre başlayalı 8 maç olacak. 7 maçı deplasmanda oynadık ve içerdeki maçlarımızı Fenerbahçe maçı ile açtık. Buraya kadar çıkardığımız puanlar biraz az gibi gözükse de bence büyük bir iş başardık. Maçlarımızı deplasmandaymış gibi bir havada oynadık. Bu hafta oynadığımız Ankaraspor maçında da oyuncularımız iyi mücadele gösterdi. Maçı 2-0'dan 2-2'ye getirdik. Bence lig, bizim için bundan sonra başlıyor. 7 haftada ağır maçlar oynadık. Galatasaray, Sivasspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Ankaraspor gibi ligin kalbur üstü takımları ile karşılaştık. Bu değerlendirmeyi iyi yapmak lazım. Geçiş dönemini iyi atlattık, şimdi bizim için lig Ankaragücü maçıyla yeni başlıyor. Lig her takım açısından çok zor geçecek. Düşme hattındaki takımlarla maçlarımız var. Ağır bir lig geçecek, ama Ankaragücü maçında hedefimiz 3 puan. Taraftarımızın desteğiyle Kadir Has Stadı'nı çok iyi kullanıp, rakip takımı boğmak için elimizden geleni yapacağız.''
Kadir Has Stadı'nda oynanan ilk maç olan Fenerbahçe karşılaşması öncesi stadın zemini ile ilgili tartışmaların takıma zarar verdiğini ifade eden Kafkas, Fenerbahçe maçında iyi mücadele etmelerine rağmen, kendilerine yakışmayan iki golle mağlup olduklarını belirtti.
Takıma zarar verecek tartışmalara girilmemesi gerektiğini kaydeden Kafkas, ''Eleştiriye açığız, iş yapan insanlar eleştirilir, ama lütfen hiç kimse Kayserispor'a zarar vermesin'' dedi.
Toledo'nun Ankaraspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Ankaragücü maçında oynayamayacağını bildiren Kafkas, Saidou'nun sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamadığını, uzun süredir sakat olan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Koray'ın da Beşiktaş maçından sonra forma giyebileceğini sözlerine ekledi.
17.03.2009
Kaynak : AA
Fatih Y.
20.03.2009, 12:38
Kayserispor'un muhtemel 11'i
Süper Lig'in 25. haftasında yarın saat 13.30'da Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kayserispor'da sakatlığı süren Saiodu ve kırmızı kart cezalısı Toledo forma giyemezken, cezası biten kaptan Mehmet Topuz takımdaki yerini alabilecek.
http://www.sporx.com/images/1/29/6460_B_mehmettopuz016.jpg
Sarı kırmızılı ekipte sakatlığı süren Saidou'nun yanı sıra, Ankaraspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 2 maç ceza alan defansın tecrübeli sol kanat oyuncusu Toledo'da, Ankaragücü maçında olmayacak. Delio Cesar Toledo sarı kırmızılı kulüpte oynadığı 3 sezonda 26 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.
Hüseyin Göçek'in yöneteceği, yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Hakan Yemişken'in yapacağı karşılaşmaya Kayserispor'un Souleymanou- Ali Turan, Eren Güngör, Aydın , Bilal Aziz- Mehmet Topuz ,Furkan , Abdullah, Mehmet Eren- Turgay ( Aghahowa), Cangele onbiriyle yer alması bekleniyor.
KAYSERİSPOR ADANA'YA BORÇLU
Atatürk Stadı'nın yıkılmasının ardından 4 maçını Adana'da oynayan sarı kırmızılı kulübün Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 63 bin TL borçlu olduğu, Adana 'daki müdürlüğün 44 bini 4 maçlık saha kirası olmak üzere alacağını tahsil için kulübe yazı yazdığı sonuç alamayınca Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Hukuk dairesine başvurduğu ifade edildi.
Bu arada, Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün de yıkılan Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmalardan doğan toplam 52 bin TL ve son Kayserispor-Fenerbahçe maçındaki Genel Müdürlük, Savunma Sanayi gibi 70 Bin TL'lik kesintiler olmak üzere toplam 122 bin TL'lik alacağı için Futbol Federasyonu ve Genel Müdürlük Hukuk Daire başkanlığına başvurduğu ögrenildi.
20.03.2009
Kaynak : DHA
Oynanan oyundan memnun değilim bu maçta bile çekimserim ben ya
Freestyle
21.03.2009, 13:04
Aslanim Cangele :)
ali38_38
21.03.2009, 14:51
Evimizde gidemediğim 2 maç var ikisinide kazandık bendemi bi sorun var :(
ohh bee
nasil oldu anlamadim
bu skorla artık Tolunay 6 hafta daha kalır....
ali38_38
21.03.2009, 14:58
ohh bee
nasil oldu anlamadim
ben gitmeyince 5 bile atarız rahat ol adam gibi bi gol göremedim zten bu sene :thinking:
Zlatan38
21.03.2009, 15:04
Taraftar sayısı hakkında Bilgisi Olan Varmı
Taraftar sayısı hakkında Bilgisi Olan Varmı
ve Tolunay'ı istifaya çağırdılar mı?
5 - 6 bin civarinda taraftar varmis Ankaragüclüler haric.
ayyamini
21.03.2009, 15:26
erciyes kayuseri erciyes
Turan ÖZTÜRK
21.03.2009, 15:27
kaysеri tamam sırada еrciyеs
zor donemin sonunda iyi gelmiştir takıma. tebrikler
sarıkırmızı 38
21.03.2009, 15:45
maca gidemedim cok üzgünüm bu saatde mac olurmu ankaragüçlü taraftarlar koltukları kırmış dogrumu
Turan ÖZTÜRK
21.03.2009, 15:46
maca gidemedim cok üzgünüm bu saatde mac olurmu ankaragüçlü taraftarlar koltukları kırmış dogrumu
еvеt yinе çirkеflik yapıp kоltuklarımızı kırmışlar
Mactaydım ankaragücü cok silik bir görüntü çizdi 10 kişi kalınca ankaragücü taraftarı koltukları kırdı kısa bir sure olaylar cıktı emniyetin cabasıyla yatıstırdılar, mac girisindede bizim taraftarlardan bir kesin ankaragücü taraftarlarının otobusunun camlarını kırmıs gerek yok böyle seylere kale arkası tamama yakın doluydu acıktada yer yer bosluklar vardı sanırım macın cumartesı olması taraftar sayısını etkiledi.
sarıkırmızı 38
21.03.2009, 15:47
ha bu arada forumu 1 hafta boyunca acmayıp bügün niye actınız taraftar organize olmasın diye olabilirmi???.
maca giden arkadaslardan yorum olsak
superluxsick38
21.03.2009, 15:52
Ben yeni maçten geldim; İlk dea Kayserisporun etkili oynadıgını gördüm bu sene. Ankaragücü 10 kişi kaldıktan sonra ve Jaba çıktıktan sonra iyice etkisizleşti.
Tolunay efendi sonunda dogruyu buldu ve Aghahowayı kesti, Turgay_Cangele ikilisi süper bence...
tutkumsun38
21.03.2009, 15:54
Kuzey Kale arkasının tamamı doluydu. Maraton ve Numaralı da büyük boşluklar vardı. 9-10 bin civarında taraftar vardı. 250 kadar da Ankaragücü taraftarı vardı.
Güzel mücadele ettik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Rakip takım poz. bulamadı.
Tribunler ise gergindi. Karşılıklı atışmalar oldu. İlk yarıda Ankaragücü taraftarları 10-15 koltuğumuzu kırdı malesef. Olaylar uzamadan kontrol altına alındı.
Zemin ise berbat durumda. Erciyesspor'un çok kritik bir maçı var ama o zeminde futbol oynanmaz.
sarıkırmızı 38
21.03.2009, 15:55
inşallah devamı gelir ligde alt sıralarda iyice karıştı bu hafta
Fatih Y.
21.03.2009, 15:57
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63625F61645F6361616A5162666B62656B6666997E827BA4.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63625F61645F6361616A5162666B62656B666567A961ABA9.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63625F61645F6361616A5162666B62656B666597A873A486.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63625F61645F6361616A5162666B62656B6665689C879B7A.j pg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7484/B_00c5fc1306f4b62049e5cbdea996e3d9.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7484/B_6bceea9cec56556413f1dd24cdd3252b.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7484/B_2dceb058b602ed29c6f5f85e340347b1.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7484/B_26189a16378eea0f27ea5e2cef503384.jpg
ben kazandigimiz icin cok memnunum ama tolunayin bir an once gitmesini istiyorum
nihayet haftalar sonra bizimde yüzümüz güldü, devamini bekleriz.
bu hafta malessef, skor tahmininde bulunamadik, cünkü forum bölümü p.tesiden beri site bakim calismasi var diye kapali olmasindan dolayi tahminimizi yapamadik.
Turan ÖZTÜRK
21.03.2009, 16:07
maçı radyоdan dinlеdim hеrzamanki gibi uyuz spikеrlеr salladı yоk 5-6 bin taraftar vardı diyе ama arkadaşın biri staddan izlеmiş 9-10 bin diyо.
gеçеn sеnе ligin ilk maçında manisa ilе karşılaştığımız maçta еn az 20 bin taraftar vardı yalancı mеdya 5 ilе 10 arası diyоrdu nе alıp vеrеmеdiklеri var bu adamların bizimlе hala anlamış dеğilim.
tutkumsun38
21.03.2009, 16:11
Stat büyük olunca kafadan sallıyorlar. Evet tribunlerden bakınca az gibi görünüyor ama 9-10 bin civarı taraftar vardı. Çünkü Kuzey Kale arkasının tamamı doluydu. Maraton ve Numaralıda da yaklaşık 2-3 bin kişi vardı.
Umarım bir daha Kayseri'de 13.30'da bir lig maçı olmaz. Gerçekten çok saçma bir saat. Sanayi ve ticaret kenti burası. Sadece öğrenciler ve emekliler ile ancak bu kadar. Tabii bir de takımın hedefinin olmaması sayıyı çok etkiliyor.
karizmatix
21.03.2009, 16:11
Ne kadar 3 puana sevinsekte benim içim kan ağladı. O stadı her zaman doldursak ne olur? [Amin!] :sad:
kulosman
21.03.2009, 16:17
Arkadaşlar yorumları okudumda içim daraldı. YAv işiniz gücünüz Tolunaymı sizin. Kafatı Tolunaya takmış bazıları istifa da istifa. Taraftarmısınız yoksa Teknik direktör düşmanımı. Sizleri okuyunca Fenerbahçe geldi gözümün onüne. O hocayı gönder ötekini getir. BAk adamlar akıllandılar da artık eskisi gibi hoca aşağı haca yukarı demiyolar. Sizler sadece takımı destekleyin gerisi gelir. Bakın takım kaç maç dışarda oynadı. Ayrıca gelen yabancılar fos çıktı. Bi Tolunayla iş bitmiyorki gönderelim işler düzelsin. Böyle davranışlar takıma zarar vermenin ötesinde hiçbir karşılığı olmayan davranışlardır. Maçlara gidelim takımımızı destekleyelim. stadın sporun tadını çıkaralım. Tezahürat yapalım. Bunlar güzel şeyler. Boş işlere kafayı takmayalım.
Bu arada bu hafta bilet fiyatları neydi?
yunusemre38
21.03.2009, 16:18
Ar
Bu arada bu hafta bilet fiyatları neydi?
10 tl 20 tl :D:D
Valentino
21.03.2009, 16:23
saha berbart yarın erciyes de oyanyınca sahaya çamur deryasına dönecek cangelenin attığı gol uzamanlık işi bi benzerini bursaya atmıştı sıfırdan
tutkumsun38
21.03.2009, 16:26
Gerçekten berbat bir zemini var stadyumun.
Patates tarlası gibi.
Erciyessporlu futbolcular umarım bundan olumsuz etkilenmez ve sakatlık yaşamaz.
yunusemre38
21.03.2009, 16:28
katılıyorum acayıp kotü zemin fotbolcular ayakta durmakta zorladı hadı hayırlıısı bakalım
yer yer camur olmustu zaten..
Yeni maçtan geldim arkadaşlar...
Beni hain ilan etmeyin ama golden hemen önce Aydın'ın yaptığı hareket bence penaltı idi. Zaten dönen top 1 dakka içinde gol oldu.
Saha da rezalet. Aynen patates tarlası
Fatih Y.
21.03.2009, 16:44
-Futbolcular maçta futbol oynamaktan çok ayakta durmaya çalıştılar.Zemin çok berbat bir halde.Top sahada sekmiyor çamur bir zemin var.Öncelikle bu sahada bu mücadeleyi gösteren ve galip gelen takımımızı tebrik ediyorum.
-Bence Bilal Aziz maçın yıldızı maçın skoruna direk etki etmedi ama bu skora zemin hazırladı alınan galibiyette büyük payı var.Elyasanın kırmızı kart görmesini sağladı Jabayla girdiği mücadelerden galip çıktı Jaba oyundan alınınca Ankaragücü ileride Etkisiz kaldı.
-Cangele Kadir Has Stadının ilk golünü ataak tarihe geçti. çok güzel bir gol attı.Attığı gol klasına yakışacak cinstendi Mehmet Topuz un attığı golün asisti de Cangeleden geldi.
-Furkan Özçal a Ayrı bir parantez açmak istiyorum.Bileklerine çok hakim ne yaptığını bilen bir futbolcu genç yaşına rağmen çok güzel işler yapıyor.Kendini biraz daha geliştiebilirse bu takımın değişmez ismi olur.İnşallah rehavete kapılmaz ve yeteneğini daha da geliştirmeye çalışır.
-Abdullah Durak da çok yetenekli bir futbolcumuz bu sene en büyük kazancımız gençlerimiz.Çok soğukkanlı ve yerinde müdaheleleri ile oda güzel işler yaptı.
- Sağ bek ve forvet sorunumuz hala devam ediyor
KyS_ToTTi
21.03.2009, 16:55
Bu Hafta maçtayız
Kimler İstifa diyecek
Bütün sorularımın cevabını aldım bugün Teşekkürler.............
Zemin neysede, Radio'da Ankaragücü taraftarlarinin oturaklari kirdiklari söyleniyordu, ondan ne oldu?
Turan ÖZTÜRK
21.03.2009, 16:56
şu stadın üstünüdе kapatsalar nоlurki ? yağmur falan yağdığında çimе zararı dоkunmaz.
tutkumsun38
21.03.2009, 16:58
5-10 tane koltuk kırdılar. Sonra olaylar büyümedi.
Maç öncesi ise bir grup Kayserispor taraftarıda Ankaragücü otobusunu taşlamış. O koltuğu kıranında, Ankara'dan buraya takımı için deplasman yapmış kişinin otobusune taş atanda benim gözümde değeri sıfırdır. Yazıklar olsun öyle taraftarlara.
Yazik abi yazik..imajimiz zaten yoktu..
Sayın Site yöneticileri 4 gündür bu site neden kapalı . Neden maçın hemen sonrası açıldı.Kayserispor yenilse site açılacakmıydı.Kimlerden baskı gördünüz lütfen özgürlükler ortamı interneti de karanlık işlere alet etmeyin..
Oynanan oyundan memnun değilim bu maçta bile çekimserim ben ya
aynen katiliyorum,adamlar 50 dk. 10 kisi oynadi
yoksa isimiz zordu
bu maclar iste insanlari kandiriyor
tolunay pacayi kurtardi
gelecek yil 10. hafta kovulur,is istende gecer
Bakalim bugün ne diyecek :D
"Gol sikint..."
Maça gitmeyen arkadaşlar Tv görüntülerine falan aldanmasın...Oyun yine sıfır.
Bence golden 1 dakika önce Aydın'ın yaptığı hareket penaltı ve durum 1-1 olacakken bir dakika içinde 2-0 oldu.
Skora aldanmayın arkadaşlar
benim anlamadigim site neden mac bitince acildi
aceba organize olunmasin diyemi,tolunaya karsi
eger boyleyse sacmaliktan baska birsey degil
boyle yaparak kayserispora iyilik mi yapmis oluyorsunuz
boylelikle gelecek sezonumuzuda tolunaya teslim ettirip,gelecek yilida istikrarsiz bir takimin hazirlanmasinda pay sahibi oluyosunuz
tabela taraftari olmadim olmicam,10 kisilik ankaragucunu yenmekle tolunay benim gozumde pacayi kurtaramaz
o adam kalirsa gorursunuz
ertugrul saglamla tek tek dizilerek yapilan tugla duvar
tolunay la tek tek yikilmaya baslandi
tamamen yikilip ortada duvar kalmayinca
kafasinca iyilik yapanlari gorururum:evil::evil:
Sayın Site yöneticileri 4 gündür bu site neden kapalı . Neden maçın hemen sonrası açıldı.Kayserispor yenilse site açılacakmıydı.Kimlerden baskı gördünüz lütfen özgürlükler ortamı interneti de karanlık işlere alet etmeyin..
katilmamak elde degil sitede bakim var denmis bakim 4 gün mü sürer onuda bir bilene sormak gerek :thinking:
:uzgunum: o kadar sürmez
..
38kayseri
21.03.2009, 17:38
Zemin neysede, Radio'da Ankaragücü taraftarlarinin oturaklari kirdiklari söyleniyordu, ondan ne oldu?
Bundan sonra Ankaragücü taraftari alinmasin stada.
Maça gitmeyen arkadaşlar Tv görüntülerine falan aldanmasın...Oyun yine sıfır.
Bence golden 1 dakika önce Aydın'ın yaptığı hareket penaltı ve durum 1-1 olacakken bir dakika içinde 2-0 oldu.
Skora aldanmayın arkadaşlar
zaten skorla iliskisi kalmadi kayserispor taraftarinin hepmiz biliyoruz ki yensek bile oyun olmayacak görünen köy klavuz istermi en iyi çözüm hocanin bir an önce gönderilmesidir
benim merak ettigim sey stadda seyirci dollulugu nasildi :thinking:
Bundan sonra Ankaragücü taraftari alinmasin stada.
Eski stada'da zarar vermisler diye duydum, dogru mu?
--
Bakim denildi, ama ben bir sey fark edemedim.. :uzgunum:
lig tv suan bugunku maclarin ozetini veriyor
yunusemre38
21.03.2009, 17:54
bo form makım makım ayagına kapatıldı
amac tolunaya tepkı olmasın diye
maçtan sonra actılar eger maçı kaybetsek acılmazmıydı ?
ligtv ozetleri gosterdi
saha resmen sapsari gorunuyor,cimler cok kotu gozukuyor
birde alt tribunler bos oldugundan stad bombos gibi gozukuyor
bence bundan sonra bilet satislari once alt tribunlerden baslamali
satildikca ust tribunlere dogru gitmeli
yoksa ust tarafaflarda 20,000 kisi olsada bos gibi gozukecek
oncelikle alt tribunlerden satis yapilmali
ama boyle ince ayrintilari dusunecek adam varmi o supeli
cangele ne gol atmis ama
birde dikkatimi ceken mehmet topuz cangelenin yanagindan öptü
dogru gördüysem barismislar
cok sevindim :)
cünkü hep küs oynuyorlardi
bu takimin iki süperstari cangele ve mehmet topuz :)
evet.açıklayın:grrrrr:
zafer_38
21.03.2009, 18:34
cangele tek geçerim aslanımı....maça gelince rakip 10 kişi kalmasa gene serumla dinlerdik eminim.herzaman diyorum tolunay bize el freni tez zamanda gitmesi gerekli...
radyodaki spiker maçta 3500 civarinda seyirci vardi sonradan gelenlerle 5000 civarinda var dedi
Maç öncesi ise bir grup Kayserispor taraftarıda Ankaragücü otobusunu taşlamış. O koltuğu kıranında, Ankara'dan buraya takımı için deplasman yapmış kişinin otobusune taş atanda benim gözümde değeri sıfırdır. Yazıklar olsun öyle taraftarlara.
Olayı bilip bilmeden konuşuyorsunuz !.
Biz orda toplanıyorduk maça girecektik. İlk başta onlar otobüsten hareketler fln yaptılar. El Kol hareketleri. Bunun karşısında hicbirsey yapmadan duracakmıydık. Sonra onlar otobüsten indiler üzerimize doğru koşmaya ve taş atmaya başladılar. Bizde karşılık verdik tabiki. Biz karsılık verince onlar kaçmaya başladılar :).
sanırım 10-15 kisinin kafası yarılmıstır. Daha sonra küfür fln ettiler bizde otobüslere saldırdık.Camlar kırıldı işte ankaragüclüler kacmaya basladılar.
Daha sonra Polisler girdi araya Joplarla saldırdılar üstümüze. Daha sonra küfürler, hakaretler sanki teröristiz gibi hareketler yaptılar.
Olayla budur özet olarak. Bilip bilmeden konusmayın lütfen !
_Sehzade_
21.03.2009, 19:16
Kayserispor'un hali ne olacak bu kel kafayla böyle. Nedir çektigimiz bu adamdan.
maçda ne kadar insan vardı
tolunay istifa diye bağıran bi kişi yoktu ben bi kaç kez başlatmaya çalıştım foss çıktı tribünler
yunusemre38
21.03.2009, 19:25
arkd burda böle dıosun ama sen orda olsaydın bi
otobusten ındıler taş vs ne varsa fırlatmaya basladılar ee karsılıksız kalmaz tabi aldılar cvplarını onlar :)
tolunay istifa diye bağıran bi kişi yoktu ben bi kaç kez başlatmaya çalıştım foss çıktı tribünler
Bu millete ney lazim aceba, takimin durumu yetmiyor herhalde.. :thinking:
arkd burda böle dıosun ama sen orda olsaydın bi
otobusten ındıler taş vs ne varsa fırlatmaya basladılar ee karsılıksız kalmaz tabi aldılar cvplarını onlar :)
Gelecek sene Erciyes'e karsi oynarlar artik 2.Lig'de..Erciyes kalmayi basarirsa tabii ki..
2 sene sonra biz de katiliriz :D ..Tolunay'dan kurtulamaz isek gelecek sezonun sonuna kadar..
yeşsarlı
21.03.2009, 19:42
bu galibiyet gerçekten ilaç gibi geldi takımımıza ama bu sonuç takımımızında iyi oyun oynadığı anlamına gelmez bir kaç futbolcu dışında takım yine iyi değildi.
burdan toplasan 5 10 kısı bagırmaz çogu klawye ben işdeydım yoksa gelip bagırırdık
Ben bagririm abi.
Ama tek basina olmuyor iste OL-MU-YOR!
Bir grup olusturacaksin, pankartlar hazirlayacaksin..keske gurbetci olmasam, ah ah!
bırakın arkadaşlar radyo spikerini siz o adam saymayı bilmiyor :D bence stadda yaklaşık olarak 14000*15000 arası seyirci vardı.
Muzaffer
21.03.2009, 20:15
maçta 8-10 koltuk kırıldı sonrada kısa süreli bi arbede yaşandı.
Maçta 3-5 bin seyirciden çok fazlası vard.
Diğer anadolu klüplerinin küçük stadlarını full dolduracak kadar adam vardı.
o ankaragüçlülere taş atanların ellerinden öper ellerine sağlık derim hepsinin. hakediyor o şerefsizler.
yunusemre38
21.03.2009, 20:25
o ankaragüçlülere taş atanların ellerinden öper ellerine sağlık derim hepsinin. hakediyor o şerefsizler.
biri bendım :D
karizmatix
21.03.2009, 20:30
Çimler ilk geldiğinde ne güzeldi. Afedersiniz ama işini bilmeyen çavuşlar içine etti maalesef. Sanırım sezon sonu tekrar çim gelir. :sad:
your_azrail38
21.03.2009, 20:32
Özeti izlediktn sonra acaba geçen sene bitirmeye çalıştığı bir diğer adam olan Cangele'yi bitirebilseydi Tolunay Kafkas acaba onu kim kurtarırdı diye düşündüm cevap basit KİMSE kurtaramazdı.....İlk gol akıllara zarar o golü bir tek Cangele atar Türkiye'de 2. golde Mehmet Eren'e attığı pas mükemmel direk skora etki eden 2 hareket....Bu arada ilk golde Topuz Cangele'yi yanağından öptü,,,,ikinci golde Cangele Topuz'un kaba etine tekme attı barışmışlar çok sevindim =)))))))
karizmatix
21.03.2009, 20:37
Fidaydayı unutmayalım! :O
aghahowa gözden düşmüş 87 de girmiş:)
tutkumsun38
21.03.2009, 20:59
@Mekansız38
@SauroN
Ben yapmazdım rahat ol. Ben olayları görmedim, ama az çok tahmin ediyorum.
3 sezondur Ankara deplasmanına giderim. Ligin ilk yarısındaki ve 3 sezon önceki maçta bizleri çok iyi karşılamışlar sahada ise alkışlamışlardı.
Ben Kayserispor taraftarı olarak deplasmana gittiğimde bana yapılmasını istemediğim bir şeyi kendim başkasına yapmam. Hayatımda hiç bir takıma ve taraftarına da taş atmadım atmamda.
Karşındakiler de durduk yere sana taş atmamıştır. Burada taş atmanızın haklı yanları olduğunu söylemenize hiç gerek yok. Onlar attı diye biz de attık diye mantığı ben kabul edemem. Eğer siz ediyorsanız o zaman Ankaragücü taraftarlarının koltuk kırmalarını da haklı olduğunu savunuyorsunuz. Çünkü karşı taraftan küfür yerlerse karşılığında böyle tepki verirler sonuçta.
Yine aynı şekilde tribunlerde Ankara Kümeye, A.....K.... Ankaragücü, vs. gibi küfürleri ve sözleride ben söylemedim. Heleki bir takım küme düşme hattındaysa bunu hiç yapmam. Çünkü aynı şeyler bizim de başımıza gelebilir. Haa bunları söylüyorum diye ne kadar alıntı yaparsanız yapın. Bu arada dediğim gibi deplasmana gelip, rakip takım taraftarlarına küfür eden, koltuk kıranlarda benim gözümde değeri sıfırdır.
aynen katiliyorum,adamlar 50 dk. 10 kisi oynadi
yoksa isimiz zordu
bu maclar iste insanlari kandiriyor
tolunay pacayi kurtardi
gelecek yil 10. hafta kovulur,is istende gecer
gecen haftada biz 50 dakika 10 kisi oynadik
yunusemre38
21.03.2009, 21:42
@Mekansız38
@SauroN
Ben yapmazdım rahat ol. Ben olayları görmedim, ama az çok tahmin ediyorum.
3 sezondur Ankara deplasmanına giderim. Ligin ilk yarısındaki ve 3 sezon önceki maçta bizleri çok iyi karşılamışlar sahada ise alkışlamışlardı.
Ben Kayserispor taraftarı olarak deplasmana gittiğimde bana yapılmasını istemediğim bir şeyi kendim başkasına yapmam. Hayatımda hiç bir takıma ve taraftarına da taş atmadım atmamda.
Karşındakiler de durduk yere sana taş atmamıştır. Burada taş atmanızın haklı yanları olduğunu söylemenize hiç gerek yok. Onlar attı diye biz de attık diye mantığı ben kabul edemem. Eğer siz ediyorsanız o zaman Ankaragücü taraftarlarının koltuk kırmalarını da haklı olduğunu savunuyorsunuz. Çünkü karşı taraftan küfür yerlerse karşılığında böyle tepki verirler sonuçta.
Yine aynı şekilde tribunlerde Ankara Kümeye, A.....K.... Ankaragücü, vs. gibi küfürleri ve sözleride ben söylemedim. Heleki bir takım küme düşme hattındaysa bunu hiç yapmam. Çünkü aynı şeyler bizim de başımıza gelebilir. Haa bunları söylüyorum diye ne kadar alıntı yaparsanız yapın. Bu arada dediğim gibi deplasmana gelip, rakip takım taraftarlarına küfür eden, koltuk kıranlarda benim gözümde değeri sıfırdır.
ne demek ya onlar attı bızde attık mantıgını kabul edemem ne yapacaktık bıde dayakmı yeseydık nede olsa mısfırler ama adam gıbı gelsenler adam gıbı gıtsınler...!
bıde bısey dııcem o adam deıklerın var ya orda ıkı kucuk kayserıpolu cocugu sıkıstırdı ara yolda kaç kısı gıttı cocugun ustune bumu adamlık bumu ınsanlık
lutfen klavye şeylıgı yapma......
ya bide dıosunkı karsı tarafa kufur edıosun onlarda oyle dıyo onları melekmı sanıyon sen hey allam ya onlarda stadda .... ... kayseri dıyolardı kulaklarını acıp dınlesydın bıraz...! bızde TAKIMIMIZA kufur ettırmeyız ..
tutkumsun38
21.03.2009, 21:52
Bak genç kardeşim. Adamlar otobusle gelmiş. Direk sana taş niye atsın. Haa atmışsa ki atmış allah belasını versin. Ama sana atılan taşa cevap verirsen o da senin ayıbın olur. Karşında bir insan var. Sen bir deplasmana gidince taşlanmak istermisin.
Yani attın o taşları ettin o küfürü eline ne geçti. Delikanlı mı oldun ne yani. Şu anda seni biri şu yazdıklarını delil olarak gösterip polise verse hiç bir şey yapamazsın. Burada attığın taş ile övünmeyeceksin.
Klavye şeyliği terimini güzel dilimize kazandırdığın için tebrik ederim seni. Hep böyle delikanlı ol iyi mi?
Benim gözümde küfür eden, taş atan, koltuk kıran, adam bıçaklayan vs. insanlık namına sıfırdır. Ben oraya takımımı desteklemeye gidiyorum. Başka takımlarla,taraftarlarıyla uğraşmam. Bana küfür ediyorsa, takımıma küfür ediyorsa o edenlerin sorunudur. Ben insanlıktan çıkmış bir kaç kendini bilmez için günaha girmem, can yakmam.
ankaragücü kümeye :)
ya özetlerde dikkatimi cceken
turgay topa nasil vuruyor hicmi gücü yok bu futbolcunun
yani kaleciye geri pas verirmis gibi vuruyor...
3 veya 4 posizyonda gördüm
almanyada 12 yasindaki cocuklar bile daha hizli sut cekiyor :)
yunusemre38
21.03.2009, 22:17
Bak genç kardeşim. Adamlar otobusle gelmiş. Direk sana taş niye atsın. Haa atmışsa ki atmış allah belasını versin. Ama sana atılan taşa cevap verirsen o da senin ayıbın olur. Karşında bir insan var. Sen bir deplasmana gidince taşlanmak istermisin.
Yani attın o taşları ettin o küfürü eline ne geçti. Delikanlı mı oldun ne yani. Şu anda seni biri şu yazdıklarını delil olarak gösterip polise verse hiç bir şey yapamazsın. Burada attığın taş ile övünmeyeceksin.
Klavye şeyliği terimini güzel dilimize kazandırdığın için tebrik ederim seni. Hep böyle delikanlı ol iyi mi?
Benim gözümde küfür eden, taş atan, koltuk kıran, adam bıçaklayan vs. insanlık namına sıfırdır. Ben oraya takımımı desteklemeye gidiyorum. Başka takımlarla,taraftarlarıyla uğraşmam. Bana küfür ediyorsa, takımıma küfür ediyorsa o edenlerin sorunudur. Ben insanlıktan çıkmış bir kaç kendini bilmez için günaha girmem, can yakmam.
ohooo bu kdar duygusal yaklasırsak olaya yandık desene....onlar bıze taş atıyo bız ınsan degılmıyız biz onalra atıncamı onlar ınsan oldu sımdı ... :)
tabi haklısın bide alıp emzirseydım onları nede olsa ınsan onlar :D bakmak lazım
EŞ CINSELLERLE İŞİM OLAZ ZATEN
holigan_38
21.03.2009, 22:26
bu macı cumartesı gunu saat 13.30 da oynatan zıhnıyetı kınıyorum
Taraftar mac saatinin degistirilmesini istemisti, ondan ne oldu?
TFF niye cevap vermedi?
yunusemre38
21.03.2009, 22:52
ERCİYESIN MAÇI PAZAR DA ONDAN KAYSERİNİNKİ CUMARTESİ
Mustafa K.
21.03.2009, 23:07
Maç kazanmanın yanı sıra böyle maçlarda genç oyunculara güvenerek onları kazanmakta oldukça önemli.
Bir Furkan olsun bir Abdullah olsun bana göre bugün oldukça başarılı bir performans sergilediler.
Bilal Aziz'inde 11 deki yeri artık sabitlenmeli !
cangele bugun etkileyiciydi.Zemin cangeleye ters bi zemindi ona rağmen yine takımın shov adamı oldu :D
sahanin cimleri pazartesi komple sokulup yenilenecekmis
ligtv maraton da soyledi
38fatih38
22.03.2009, 09:49
arakadaşlar boşuna tolunay istifa demiyelim ersun yanalı çağıralım tolunayda canından çok sevdiği trabzona gider bizde rahatlamış oluruz
hayret haftalar sonra 3 puanla tanıştık şimdi kaybettigimiz punalara mı yanalım
hele de ezikbahçeye 3 puan kaptırdık ya ona hala yanıyorum ya
tebrikler KAYSERİSPOR bizi 3 puanla tanıştırdıgın için yeni stadımızda
hocanın yeri yeniden saglamlaştı kimse istifa ettiremez ne desek boş bundan sonra
ankaragücü kümeye :)
ya özetlerde dikkatimi cceken
turgay topa nasil vuruyor hicmi gücü yok bu futbolcunun
yani kaleciye geri pas verirmis gibi vuruyor...
3 veya 4 posizyonda gördüm
almanyada 12 yasindaki cocuklar bile daha hizli sut cekiyor :)
Turgaydan forvet olmaz. Aslında Turgay düşmemeye oynayan anadolu kulüplerinde oynayabilir. Kayseride bu futbolla yedek bile olamaz.
Ama şunu söylemek lazım..Dün saha çok berbattı..Yani bu sahada Hagi bile vursa toplara kaleye ancak yavaşça giderdi...
Düşünebiliyormusun yerden giden topların hiçbiri auta çıkmadı....Çimin üstüne kum dökmüşler.
Bir de bu site şayet Tolunay için kapatıldıysa yazıklar olsun...Biz burda fikirlerimizi özgürce söyleyemeyeceksek ne işimiz var burda?
4 gün neyin bakımı kardeşim. Ben 1 günde koca devlet hastanesinin server'ini değiştiririm.
Bi de site ne karşılığında kapatıldı diye insanın aklına geliyor? Şayet Tolunay için kapatıldıysa, karşılığında ne beklenti olabilir?
Yazık, hem de çok yazık.
Sanki Tolunay efendi çok süper top oynattı, takım bomba gibi de biz bi tarafımızdan tepki uyduruyoruz.
Biz kayserisporu karşılıksız seviyoruz.
Hiçbir beklentimiz yok.
yunusemre38
22.03.2009, 11:09
tolunay istifa tek gerçek bu!!
mustafaozkanks
22.03.2009, 11:39
HER ŞEYE RAGMEN TOLUNAY İSTİFA
gaziköylü0038
22.03.2009, 12:52
at gözlüklerini çıkaralım.futbolcuların sahadaki emeğine biraz saygı duyun
takımdaki gençler ilerisi için ne kadar umut veriyor bunları neden görmezden geliyorsunuz hangi takımda var bu genç yetenekler
Furkan Özçal
Bilal Aziz Özer
Eren Güngör
Umut Koçin
Abdullah Durak
bunlar sadece kadroya giren gençler ve bunları takıma kazandıran kim acaba ?
at gözlüklerini çıkaralım.futbolcuların sahadaki emeğine biraz saygı duyun
takımdaki gençler ilerisi için ne kadar umut veriyor bunları neden görmezden geliyorsunuz hangi takımda var bu genç yetenekler
Furkan Özçal
Bilal Aziz Özer
Eren Güngör
Umut Koçin
Abdullah Durak
bunlar sadece kadroya giren gençler ve bunları takıma kazandıran kim acaba ?
GençlerBirliği gibi futbolcu yetiştirip satacaksak sorun yok.Ama bu takımın hedefleri farklı...
GençlerBirliği gibi futbolcu yetiştirip satacaksak sorun yok.Ama bu takımın hedefleri farklı...
O hedeflere ulasmak için o genclerin yetişmesi lazım.Altyapısı saglam olan takımın bileği bükülmez. Kayserisporun bir futbolcuya 1-2 milyon euro verecek parası yok bunu göremiyormusunuz.. Tolunayın en güzel tarafı bu gencleri yetiştirmesidir.. ayrıca takımdaki arkadaslıga bakarsanız Tolunayın kötü iş yapmadığınıda görürsünüz..
Kayserisporun tek sanssızlıgı yabancılardır.. Tolunayında bu yabancılarda sucu yok adam ne yapsın 7-8 maç deplasmanda oynadı.. Geldi alışmadıgı bir stadda FB ile maç yaptı..Bu sene alınan yabancıların hepsi fos cıktı..Tüm sanssızlıklara ragmen Kayserispor 7.sırada..
Tolunayı yargılamadan evvel onun gibi düşünmeye calısın.. Adam elindeki oyuncularla en iyisini yapmaya calısıyor.. Bu sene bu sekilde geçecek önemli olan bu yabancıları gönderip yerine saglam oyuncular alabilmek..Bu Kayseri 3-4 tane iyi oynayan yabancıyla ilk sıralara oynar..Bu sene Tolunay İstifa diye bagıranlar seneye takım cok iyi olursa ne yapacaklar cok merak ediyorum..
38ölümüne38
22.03.2009, 14:11
O hedeflere ulasmak için o genclerin yetişmesi lazım.Altyapısı saglam olan takımın bileği bükülmez. Kayserisporun bir futbolcuya 1-2 milyon euro verecek parası yok bunu göremiyormusunuz.. Tolunayın en güzel tarafı bu gencleri yetiştirmesidir.. ayrıca takımdaki arkadaslıga bakarsanız Tolunayın kötü iş yapmadığınıda görürsünüz..
Kayserisporun tek sanssızlıgı yabancılardır.. Tolunayında bu yabancılarda sucu yok adam ne yapsın 7-8 maç deplasmanda oynadı.. Geldi alışmadıgı bir stadda FB ile maç yaptı..Bu sene alınan yabancıların hepsi fos cıktı..Tüm sanssızlıklara ragmen Kayserispor 7.sırada..
Tolunayı yargılamadan evvel onun gibi düşünmeye calısın.. Adam elindeki oyuncularla en iyisini yapmaya calısıyor.. Bu sene bu sekilde geçecek önemli olan bu yabancıları gönderip yerine saglam oyuncular alabilmek..Bu Kayseri 3-4 tane iyi oynayan yabancıyla ilk sıralara oynar..Bu sene Tolunay İstifa diye bagıranlar seneye takım cok iyi olursa ne yapacaklar cok merak ediyorum..
Haklisin o zaman Tolunay hocayi alt yapiya verelim, zaten o genclerle calismaya alisik!!!
Yerine de Lucescu, Gerets, Abdullah AVCI, Senol GUNES dortlusunden biri gelsin!!!
Yabancılar diyorsun tamam, belki onları o almadı başkaları aldı.ama bu adamlar iyi oynamıyor.Bunlarda ısrar etmek neden?
Tevfik genç değil mi.Hadi koysun forvete!...
Sakatlanan futbolcular halısaha maçındamı sakatlanıyor yoksa antremanda mı?
Gelecek sene diyorsunuz ama bu takım ümit vermiyor.Görünen o ki tolunay kalıcı.Taraftar homurdanıyor ama cesaret gösterebile yok.
Bizlerde takımımızın başarılı olmasını isteriz.Tolunaylı yada onsuz.Ama görünen köy kılavuz istemez....
arakadaşlar boşuna tolunay istifa demiyelim ersun yanalı çağıralım tolunayda canından çok sevdiği trabzona gider bizde rahatlamış oluruz
ben dort gozle ersun yanalin istifasini bekliyorum
o istafa edince tolunay arkasina bile bakmadan kayseriden trabzona kacar
artik tolunay istifayi biraktim ersun yanal istifa diyorum
your_azrail38
22.03.2009, 14:31
ben dort gozle ersun yanalin istifasini bekliyorum
o istafa edince tolunay arkasina bile bakmadan kayseriden trabzona kacar
artik tolunay istifayi biraktim ersun yanal istifa diyorum
Dün Trabzon yenildiğinde ben de aynı düşünceyle çok sevindim İnşallah 2 hafta daha puan kaybeder Trabzon ve Ersun Yanal istifa eder o zaman Tolunay Kafkas da canından çok sevdiği trabzonspora gidebilir.....
toledo3838
22.03.2009, 15:08
ankaragucu taraftari herseyi hak ediyor onlar her yerde boyle escinseller kume duserler ins,her geldiklerinde boyle oluyor
rimednacnac
22.03.2009, 15:29
ya siz daha ne bekliyorsunz tolunay hocam'dan santraforsuz bi takım da ancak bu kadar oynar...gökhan ünal gitti yerine kim geldi onun yerini doldurabilecek sakat proviç mi?
ibrahim1299
22.03.2009, 16:03
Fidaydayı unutmayalım! :O
Çillibom beklerdim...:D:D
gaziköylü0038
22.03.2009, 16:22
.kimi çıkıyor rakip takıma ve taraftara şerefsiz diye hitap ediyor kimisi ise eşcinseller diyor yapılmayan küfür kalmıyor bu nasıl yakıştırmalar ..bu sözler bize yakışmaz aynı lafları bize neseler adamlara ana avrat düz gideriz aynı küfürü kendine yapılmasını istimeyorsan başkasınada yapma
karizmatix
22.03.2009, 16:43
İçim yandı resmen AG .tleri koltukları sökerken. Yakında olsam cidden dalardım. Hala gözümün önüne geldikçe sinirleniyorum. :(
Turan ÖZTÜRK
22.03.2009, 19:08
http://img237.yukle.tc/images/51414054_20090321163558057_1.jpg (http://fanatik.ekolay.net/Galeri/GalleryDetail.aspx?Gallery=4054&Photo=2)
iştе haftanın еn güzеl gоlü
Cörekdere38
22.03.2009, 19:27
artik tolunay istifa demiyorum forza tolunay böyle yönetime ve kücük düsünen organize olamayan "taraftarlara" tolunay yeterde artarda bile
Erkann_38
22.03.2009, 19:44
http://www.gecekondutv.com/index.php?option=com_seyret&Itemid=56&task=videodirectlink&id=134
REZALET BUUU.
KAYSERISPOR TARAFTARLAR NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
y_d_yazici
22.03.2009, 20:40
radyodan maçı dinledim gerizeklaı spiker 3-4 bin civarında seyirci var diyodu. akrandan gördüğüm kadarıyla en 13-14 bin seyirci var. ya bunlar kasıtlımı yapıyo anlamadım. bugün süper ligde 5 takım dışında hiç birinin kapasitesi 13-14 binden fazla değil. yani bizim stad onlar gibi küçük olsa her maç ful çekeriz. o zamanda bu dallama spikerler hala KAYSERİ seyircisi maçlara gelmiyormu diyecek.
Ahmet Ak.
22.03.2009, 22:12
radyodan maçı dinledim gerizeklaı spiker 3-4 bin civarında seyirci var diyodu. akrandan gördüğüm kadarıyla en 13-14 bin seyirci var. ya bunlar kasıtlımı yapıyo anlamadım. bugün süper ligde 5 takım dışında hiç birinin kapasitesi 13-14 binden fazla değil. yani bizim stad onlar gibi küçük olsa her maç ful çekeriz. o zamanda bu dallama spikerler hala KAYSERİ seyircisi maçlara gelmiyormu diyecek.
cehalet başa bela işte kardeşim. lig radyonun spikeri keşke böyle güzel bir stada eski stadın çimleri serilmeseydi dedi yahu. güler misin ağlar mısın işte...
karizmatix
22.03.2009, 23:30
http://www.gecekondutv.com/index.php?option=com_seyret&Itemid=56&task=videodirectlink&id=134
REZALET BUUU.
KAYSERISPOR TARAFTARLAR NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Adamların kendi çektiği videoyla Kayserispor taraftarı nerede demene anlam veremedim.
Kuzey Kale Kale Arkası : Tamamı Dolu
Diğer taraflarda da azımsanamayacak derecede taraftar vardı. Yaklaşık 15.000 kişi vardı.
Taraftara nerede derken insaf edin. Günlerden Cumartesi, Saat: 13.30, ve burası bir sanayi şehri. Sadece pazar günü tatil olanları mı sayayım yoksa öğlen verilen maçımı...?
dardanelx
22.03.2009, 23:42
arkadaşlar biraz daha sabır
beşiktaş maçındanda puan koparmak lazım
Metrajzede
23.03.2009, 01:48
Öncelikle Ankaragücü maçı aldatıcı olmasın ama şunlarıda belirtmeliyim.Bu maçtaki hırsımızın ve mücadele gücümüzün üzerine koymalıyız.Hırslıydık bunda Ankaragücününde parmağı var onlar tetikledi bizimkileri:).Çok sert maç oldu aydın-de nigres ve jaba-bilal resmen birbirlerini yediler.Bi parantez açmak ve bunun içinede BİLAL AZİZİ altın harflerle yazmak gerekli.Süper yürekli bi oyuncu helal olsun diorum ona kendini savunmada biraz daha geliştirirse ligteki en ii sol bek oyuncusu olur.Sol bekte daha çok ihtiyacımız var ona çünkü toledo çok fazla bindirme yapamıo.Bilal daha diri kalıo ve müthiş top kesio devamını üzerine koyarak beklioz aslanım
rimednacnac
23.03.2009, 11:27
artik tolunay istifa demiyorum forza tolunay böyle yönetime ve kücük düsünen organize olamayan "taraftarlara" tolunay yeterde artarda bile
helal olsun hocam, doğru söze ne denir!
rimednacnac
23.03.2009, 11:33
Adamların kendi çektiği videoyla Kayserispor taraftarı nerede demene anlam veremedim.
Kuzey Kale Kale Arkası : Tamamı Dolu
Diğer taraflarda da azımsanamayacak derecede taraftar vardı. Yaklaşık 15.000 kişi vardı.
lütfen taraftar demeyelim seyirci diyelim... arasında çok fark var biri seyreder diğeri tarafında olur, destek verir, köstek olmaz... bu duruma bakılınca kayserisporun amigo recai'yi saymazsak pek bi taraftarı olduğunu düşünmüyorum, türkiyenin pek çok stadında maç izlemiş birisi olarak...:uzgunum:
Metrajzede
23.03.2009, 11:45
Organizasyonun önemini burda anlatacak deilim.Dünyanın en çok kazananları ciolardır.Genel müdürlere neden ihtiyac duyuluoda bu kadar para verio şirketler deli mi?Aynı tribünde (kuzey kale arkası) kopukluk oluosa burda suçalanacak kişiler bellidir.Herkes kendince bişeyler bağırsa yine taraftar olur mu sence?Bağıranlar taraftar oluo ya!!!Eğri oturup doğru konuşalım.Bizim istediğimiz taraftar profili şimdiki derneklerle falan olacak işler deil.Adam celtic montuyla komut verio ne kadar acı:(:(:(:(Bu işi hiçbi gelir beklemeksizin özerk insanların yönetiminde,kültürlü belirli bi kariyeri olan insanların el atması lazım yoksa bunlarla hiçbişey olmaz dahada fazlasını beklemek hayalcilik olur maalesef gerçekler acı....
ibrahim.onur38
23.03.2009, 14:54
arkadaşlar cok üzücüki diğer takım taraftarları bizimle ve stadımızla dalga geçmekte..
dün telelig programında sivaslı bir taraftar. kayserisporla ilgili bir mail atmıs.
sivas-bjk macı en ucuz bileti 22 tl imiş. hemen hemen bütün maçları 3 aşşa 5 yukarı aynı fiyattaymıs. biz stadı her macta full dolduruyoruz. keske kayseride bizim gibi yapsa...
dedi. benim icim sızladı..
yani böyle bir stad yapılıyor ve stadın tamamı boş.
ben özhaseki olsam sorardım! süper bir stad yaptım sizlere o kadar para harcandı neden stad boş diye..
az önce alman liginin özetlerini izledim bütün maçlarda stadlar full. kümeye oynayan takımın bile stadını dolduruluyor neden kayseri bu konuda eksik..
dün kayserinin maç özetini izlerken hiç hosuma gitmedi... :thinking:
Metrajzede
23.03.2009, 15:00
Ankaragücü maçı için stadyuma girdiğimde içimde büyük bi burukluk oldu çünkü her taraf bomboştu nerdeyse.Bu konuyu ii analiz etmek gerek.Sivas 8 bin kişiye oynuo dolu gözüküo tabikide stadımız büyük dolu gözükmüo 15 bin kişi vardı die sığınamayız bu bahaneye.Dolmamasının bi ton sebebi var.Önce iddialı bi takımımız olcak kimse şunu unutmasın daha 4 sene öncesine kadar türkiyede maç başı ortalamaya oynayan 3.cü şehirdi burası.Demekki suçu sadece taraftara atmak çok yanlış.Lobi çalışması yapamamıştır yönetimimiz.sanayi şehri olan c tesi çalışan bi şehre o saatte ve o gün maç oynatılmamalı.Stad dolar yeterki kafaya oynayan bi ekibimiz olsun kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın ve son olarak acilen store istioruzzz.İnş seneye herşey istediğimiz gibi ilerlicek
arkadaşlar cok üzücüki diğer takım taraftarları bizimle ve stadımızla dalga geçmekte..
dün telelig programında sivaslı bir taraftar. kayserisporla ilgili bir mail atmıs.
sivas-bjk macı en ucuz bileti 22 tl imiş. hemen hemen bütün maçları 3 aşşa 5 yukarı aynı fiyattaymıs. biz stadı her macta full dolduruyoruz. keske kayseride bizim gibi yapsa...
dedi. benim icim sızladı..
yani böyle bir stad yapılıyor ve stadın tamamı boş.
ben özhaseki olsam sorardım! süper bir stad yaptım sizlere o kadar para harcandı neden stad boş diye..
az önce alman liginin özetlerini izledim bütün maçlarda stadlar full. kümeye oynayan takımın bile stadını dolduruluyor neden kayseri bu konuda eksik..
dün kayserinin maç özetini izlerken hiç hosuma gitmedi... :thinking:
kardeş haklısın keşke her maçı ful çeksek bende çok isterim ama bunu söyleyen sivasın stadı 16000-17000 arası bir kapasitesi var. bizim ortalamamız bildiğim kadarı ile 15000 lerde yani sayı aynı o yönden bakacak olursak. ama eski stadımızında yeni statımızında kapasite yüksek olduğu için bu 20000kişi de olsa hep boşluklar görülecek ve sanki boş tribünlere oynuyor gibi algılanacak,
bu olimpiyat satadında da görüldü cincon samiyende 25 bin kişiye oynuyordu olimpiyata geçti yaklaşık 35 bin 40 bin kişi gitti ama 80 bin kişilik stadda yarısı gene boştu ve dolmuyor dendi
Ahmet Ak.
23.03.2009, 15:46
berbat futbol oynayan takımımızın formalite maçına cumartesi olmasına rağmen gelen taraftarı sivasın stadı almaz.
38ölümüne38
23.03.2009, 15:50
berbat futbol oynayan takımımızın formalite maçına cumartesi olmasına rağmen gelen taraftarı sivasın stadı almaz.
Evet haklisin!!!
Sivas formalite maci oynasaydi 5bin taraftar bile gelmezdi...
Bence kiyaslamak bile dogru degil!!!
Son ankaragucu macindaki minik tarftarlarimiz gordum,okadar hosuma gittiki sizlerinde gormenizi isterim
http://kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=464 (http://kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=464)
Cocuk taraftarlar stadyuma cekilmeli cocukluktan taraftarlik aliskanligi asilanmalidir.
Cogu stadyumarda cocuk tribunleri bulunmaktadir
Cocuklarin olmasi ayri bir guzelligin yaninda kufurun onlenmesi ve olaylarin azalmasinda etkili olacaktir.
Ayrica cocuk yasta Kayserispor sevgisini alanlar ilerde tek takim tutar oda Kayserispor olur.
Yoksa cocuk televizyonlardan gordugu Istanbul takimlarina yonelir,buda gayet dogaldir.
Bu konuda Bursaspor ve Eskisehirspor`un cocuklara yonelik buyuk cabalarinin oldugunu gormekteyiz.
Kayserispor kulubude bunlara onem vermelidir.
Ornegin 33,000 kisilik stadyumun bir kosesi cocuk tribunu yapilabilir ve
cocuklara maclar ucretsiz olmalidir.
Gece maclarina gelemiyecekleri dusunulerek milli egitim mudurluguyle ortak olarak her hafta bir ilkogretim okulunu maclara getirilmelidir.
Bu duzen sene icerisinde devamli donerek devam etmelidir.
Stadyumda atki veya forma dagitilacaksada bence bu cocuk formasi olarak dagitilmalidirki,cocuk yasta giyilen bir forma o cocukta buyuk izler birakir.
Abi yada babalari gibi goturup dolabin icine atmazlar,sokakta oyunda,macta hep ustunde olur.
Her yil Bursaspor`un 5 bin cocuk formasi dagittigini biliyorum,abileri babalarida storeden alsin.
Belki cok onemsiz yada detay bir konu gibi gorunsede cocuk taraftarlarin onemi bence cok buyuktur.Kayserispor kulubude bu konuya onem vermelidir.Evet cok onemli diyip sumen alti etmemelidir.
Cörekdere38
23.03.2009, 18:30
bu ankaragüclülerin varya alayini ...... kayseriye ana avrat küfür ediyorlar stadi inletiyorlar bizimkiler nerde sinema izliyor yaziklar olsun size böyle stadi kayseri degil kocaeli hak ediyor göztepe hak ediyor ama kayseri etmiyor
Metrajzede
23.03.2009, 18:39
bu ankaragüclülerin varya alayini ...... kayseriye ana avrat küfür ediyorlar stadi inletiyorlar bizimkiler nerde sinema izliyor yaziklar olsun size böyle stadi kayseri degil kocaeli hak ediyor göztepe hak ediyor ama kayseri etmiyor
:)Burda olmayanlar olanları birebir yaşamayanlar böle yaklaşabilirler.Şahsen ben sizin o kadar isyan ettiğiniz malum taraftarlara pek hata bulmuorum.Biliorum onların vukuatları çok.Maça canhaliyle sert başladı ankgücü çünkü düşme potasındalar.Sert pozisyonlardan sonra bizim taraftan ankara kümeye gibi bize yakışmayan tavır sergilediler.Sonra bikaç kendini bilmez koltuk kırmaya başladı bu szöler üzerine.İkincisi ortada küfür varsa üzgünümki hep bizdendi:(:(:(2. golden sonra suspus oldular bizimkiler bunun tadını çıkaracağına onlara yine küfretmeyi tercih ettiler ve onlarda kabul edinki kayıtsız kalamazlardı.Yaptıklarını asla tasvip etmiorum ama bizde sütten çıkmış kaşık falanda deiliz.Bazıları maçtan önce taş falan olayı var diolar ama bize yakışan şu sözdeki gibi bi davranıştır.Dıçkıya taş atma üzerine bulaşır.Bu hafta tek kelimeyle böle oldu
KyS_ToTTi
23.03.2009, 18:49
:)Burda olmayanlar olanları birebir yaşamayanlar böle yaklaşabilirler.Şahsen ben sizin o kadar isyan ettiğiniz malum taraftarlara pek hata bulmuorum.Biliorum onların vukuatları çok.Maça canhaliyle sert başladı ankgücü çünkü düşme potasındalar.Sert pozisyonlardan sonra bizim taraftan ankara kümeye gibi bize yakışmayan tavır sergilediler.Sonra bikaç kendini bilmez koltuk kırmaya başladı bu szöler üzerine.İkincisi ortada küfür varsa üzgünümki hep bizdendi:(:(:(2. golden sonra suspus oldular bizimkiler bunun tadını çıkaracağına onlara yine küfretmeyi tercih ettiler ve onlarda kabul edinki kayıtsız kalamazlardı.Yaptıklarını asla tasvip etmiorum ama bizde sütten çıkmış kaşık falanda deiliz.Bazıları maçtan önce taş falan olayı var diolar ama bize yakışan şu sözdeki gibi bi davranıştır.Dıçkıya taş atma üzerine bulaşır.Bu hafta tek kelimeyle böle oldu
Sen nerde seyrettin maçı yaw
Adam Kahrolsun Kayseri Eşşeklere özgürlük diyerekten maça girdiler
Küfür üstüne küfür ettiler sen daha bizimkiler sövdü diyon
Benmi Başka maçtaydım sen mi?
Metrajzede
23.03.2009, 18:54
Kahrolsun kayseri eşşeklere özgürlük lafını ben skor 2-0 dan sonra bizim taraftan ankaranın bi tarafına koyduktan sonra duydum.Adamlar suspus olmuşlardı bu slogan üzerine birden ayaklandılarMaça yaklaşık yarım saat kala girdim ve küfürlerini duymadım.Ben ankaranın hastası falanda deilim biliorum onlarınne çirkef olduklarını.Sonuçta bize küfrediolar die küfürle karşılık vererek onlardan farkımızın kalmadığını savunuorum.
Valentino
23.03.2009, 18:56
:thumbup:
KyS_ToTTi
23.03.2009, 18:59
2-0 dan sonra sadece oturup putunu yemiş ermeni gibi maçı seyrettiler zaten alkışla oturdukları yerden ***** tuttular bizim taraftar onların terbiyesizliğinden sonra onalara nispet yaparcasına Susstu .. Ankara kümeye filan dediler . Ama sen kulaklarını bi bakıma alsan iyi olur bende maça yarım saat kala filan girdim adamlar paso küfür ediyordu kayseriye sağa sola sünüyolardı.
Metrajzede
23.03.2009, 19:04
Öle diosan öledir totti.İtalya görmüş biri olarak fikrine saygım sonsuz:)Küfre her zaman karşıyım kim ederse her ne için ederse.2-0 ın zevkini onlara küfrederek çıkaran bi taraftarımızın olması içinize siniosa sorun yok.ADamların sesi çıkmıodu birden ayaklandılar kulaklarımda biliom sorun varda şükür gözler sağlam totti otorite:)
KyS_ToTTi
23.03.2009, 19:11
Öle diosan öledir totti.İtalya görmüş biri olarak fikrine saygım sonsuz:)Küfre her zaman karşıyım kim ederse her ne için ederse.2-0 ın zevkini onlara küfrederek çıkaran bi taraftarımızın olması içinize siniosa sorun yok.ADamların sesi çıkmıodu birden ayaklandılar kulaklarımda biliom sorun varda şükür gözler sağlam totti otorite:)
:) Bizimkileri bilmiyon mu sen adamlar küfür etmek için geliyom maça diyolar böylece stres atmış oluyom diyen adam çok gördüm.2. Yarı başlayınca bugün topuzun tadı yok demeye başlarlar sonra bi top kaptırsa söverler hakeme ona buna derken herkesle bi akraba olurlar
Y_S_N.38
24.03.2009, 11:32
suanda sıvasın yerınde kayserı olsa o stad dolar taşar
ama işte adam işini gucunu bırakıp cumartesı gunu bu maça gitsem ne olacak gıtmesem ne olacak dusuncesınde üzgünüm
Ankaragücü maçında çektiğim fotolar:ksjpeg:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326578357_1532385590_269337_2729507_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326418353_1532385590_269333_376521_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326458354_1532385590_269334_2969673_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326498355_1532385590_269335_240536_n.jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326538356_1532385590_269336_2006160_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326298350_1532385590_269330_4050876_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326338351_1532385590_269331_7746727_n.jpg
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs016.snc1/2637_1096326378352_1532385590_269332_4648832_n.jpg
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.