Tam Sürümü Gör : Türkiye-İspanya A Milli Takım Aday Kadrosu
Fatih Y.
21.03.2009, 17:59
İŞTE MİLLİ TAKIM!
A Milli Takım'ın İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarının kadrosu belli oldu.
Ümit Milli Takımımızın gelecek hafta Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maçların kadrosunda bulunan Sercan Yıldırım, A Milli Takım'ın İspanya maçları için açıklanan kadrosuna dahil edildi.
A Milli Takım'ın kadrosunda bulunan futbolcular, 22 Mart Pazar günü saat 17.00'den itibaren İstanbul Polat Renaissance Otel'de toplanmaya başlayacak. A Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından açıklanan kadroda, Rüştü Reçber, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez ve Sedat Bayrak da uzun bir aradan sonra yer aldı.
KALECİLER
1- Volkan Demirel - FENERBAHÇE
2-Rüştü Reçber - BEŞİKTAŞ
3- Ufuk Ceylan - MANİSASPOR
SAVUNMA OYUNCULARI
4- Gökhan Gönül - FENERBAHÇE
5- Sabri Sarıoğlu - GALATASARAY
6- Emre Aşık - GALATASARAY
7- Sedat Bayrak - SİVASSPOR
8- İbrahim Kaş - GETAFE CF
9- Eren Güngör - KAYSERİSPOR
10- Hakan Kadir Balta - GALATASARAY
11- İbrahim Üzülmez - BEŞİKTAŞ
ORTA SAHA OYUNCULARI
12- Hamit Altıntop - BAYERN MÜNIH
13- Kazım Kazım - FENERBAHÇE
14- Ayhan Akman - GALATASARAY
15- Mehmet Aurelıo - REAL BETIS
16- Emre Belözoğlu - FENERBAHÇE
17- Nuri Şahin - BORUSSIA DORTMUND
18- Mevlüt Erdinç - FC SOCHAUX
19- Tuncay Şanlı - MIDDLESBROUGH FC
20- Arda Turan - GALATASARAY
HÜCUM OYUNCULARI
21- Nihat Kahveci - VILLARREAL CF
22- Batuhan Karadeniz - ESKİŞEHİRSPOR
23- Semih Şentürk - FENERBAHÇE
24- Gökhan Ünal - TRABZONSPOR
25- Sercan Yıldırım - BURSASPOR
kazım denem dalkovuk emre denen şaklavan varken bızım topuzumuz bu kadroda yer alamıyo yazıklar olsunnn
Hocanin kayseriye ve kayseride oynayan oyunculara garezi var herhalde
kadroda topuz un olmamasi bir ayiptir
Mehmet Topuz gibi istekli ve hirsli bir oyuncu yok kadroda..onun yerine yeteneksiz bir genc görüyorum..ismi "M" ile basliyor "evlüt Erdinc" ile bitiyor..
EDIT: Bir tane daha var, gözüme carpti, kendisini Maradona zannediyor, kendi takiminda kadro disinda, ve yinede milli takima cagriliyor...inanilmaz..
topuzu almayan adam kazımı alarak ne demek istiyor kendi takımında kadro dışı milli takıma çağrılıyor yazıklar olsun.
EREN GÜNGÖR ise kadroda stoper oynayabileck kabiliyetli bi isim mutlaka oynayacaktır
şu kadro içindeki oyuncuların biri hariç hepsi için belkide bir mazeret bir açıklama getirilebilir çağıranlar tarafından ama tek biri var ki onun bu kadroda olması hiç bir şekilde hiçbir mantıklı-mantıksız ifadeyle açıklanamaz. kim mi osiz onu biliyorsunuz. KAZIMMMMMM
karizmatix
21.03.2009, 20:18
Topuz'u Vur Kafasına! Sinyore Terim'in 3 ezik yalakalığı devam ediyor!
13- Kazım Kazım - FENERBAHÇE - Kendi takımı dışlamış. Oynamıyor... Ama Kadroda yeri var herzaman.:(
16- Emre Belözoğlu - FENERBAHÇE - Bunun ne hayrını gördük... :(
18- Mevlüt Erdinç - FC SOCHAUX - Sahada ne işimize yaradı... :(
22- Batuhan Karadeniz - ESKİŞEHİRSPOR - Bu ne ya! :(
Bazen düşünüyorum da... Sanırım Terim'inde kombinelileri var. Kendi takımında oynasa da oynamasa da... Formunda olsa da olmasa da... Her zaman yerleri hazır bazılarının takımda..!
yunusemre38
21.03.2009, 21:14
kazım kazım ne ya
bunu alan adam topuzu almıyosa.. ne dıım kı :GOOL:
karizmatix
21.03.2009, 21:36
Gözüne Topuz mu Kaçtı Terim? :(
omr_ahmt
21.03.2009, 21:37
Topuz'u Vur Kafasına! Sinyore Terim'in 3 ezik yalakalığı devam ediyor!
13- Kazım Kazım - FENERBAHÇE - Kendi takımı dışlamış. Oynamıyor... Ama Kadroda yeri var herzaman.:(
16- Emre Belözoğlu - FENERBAHÇE - Bunun ne hayrını gördük... :(
18- Mevlüt Erdinç - FC SOCHAUX - Sahada ne işimize yaradı... :(
22- Batuhan Karadeniz - ESKİŞEHİRSPOR - Bu ne ya! :(
Bazen düşünüyorum da... Sanırım Terim'inde kombinelileri var. Kendi takımında oynasa da oynamasa da... Formunda olsa da olmasa da... Her zaman yerleri hazır bazılarının takımda..!
batuhan gelecek için kazanılması için çağırılmış olabilir. mevlüt de hadi neyse ama diğerlerini çok doğru söylemişsin. bir arkadaş da yazmış kombineleri var heralde fatih hocada.
:oha:
terimin gözüne başka bişiy kaçmıs anlasılan
karizmatix
21.03.2009, 21:42
Ben göz mü dedim. Yanlış yazmışım herhal! :O
y_d_yazici
21.03.2009, 22:51
buna milli takım demek biraz yan lış olur. bu olsa olsa terim ve saz ekibi olur. kazım kim yaa!!! topuzun ölüsü kazıma 10 basar. gerçi biz boşuna uğraşıyoz adam öküz ne laf anlar ne de... sadece kafasında bi kaç kişi var gerisi yalan. sabri, emre aşık , kazım , i.üzülmez, yaa bu adamların bu takımda ne işi var anlamıyorum.
Mustafa K.
21.03.2009, 23:48
Lider takımdan 1 futbolcu var !
Kendi takımında 18 e giremiyen futbolcu var !
Aferim sinyor Terim yine Milli Takımı İstanbul'dan düzmüşün...
yunusemre38
21.03.2009, 23:51
Sedat Bayrak - SİVASSPOR ?????????
Kazım kazım -??????????????
kazım 18 e bile giremiyor
Batuhan Karadeniz ???????????? Daha iyisi var bundan,
Sercan Yıldırım 2 maç iyi oynadı diye buyuk bı maçda oynanamamalı
mehmet topuz bunlara 65498657 bin çeker
SivasLady
22.03.2009, 02:48
Terim yapti yine yapacagini
büyütülmüs takimlardan kurdu kadrosunu
Adaletli secsede isterse her takimdan bir secsin
umarim ispanya karsisinda bu kadroya ragmen galibiyet aliriz
38ölümüne38
22.03.2009, 02:54
Terim yapti yine yapacagini
büyütülmüs takimlardan kurdu kadrosunu
Adaletli secsede isterse her takimdan bir secsin
umarim ispanya karsisinda bu kadroya ragmen galibiyet aliriz
:uzgunum: ama Barca nin maclarini izlerseniz saadece xavi ve iniesta bizimkileri dagtacagini anlarsiniz...
Turan ÖZTÜRK
22.03.2009, 02:56
Еrеni оynatırsa işlеr dеğişir bеlki iddia еdiyоrum Еrеn dünyadaki sayılı dеfans оyuncularından biridir gs maçını hatırlatayım Barоşa adım attırmadıydı
SivasLady
22.03.2009, 02:59
:uzgunum: ama Barca nin maclarini izlerseniz saadece xavi ve iniesta bizimkileri dagtacagini anlarsiniz...
Avrupa Sampiyonu Ispanya`nin gücünü herkes biliyor
her ne kadar sansimiz az olsada galibiyete inanmamiz gerekir
Taraftarlik budur Inanmak zaferin yarisidir
birak ben mucizelere inanayim :D
sen simdiden karamsar düsünürsen :) hic sansimiz olmaz
38ölümüne38
22.03.2009, 03:00
Еrеni оynatırsa işlеr dеğişir bеlki iddia еdiyоrum Еrеn dünyadaki sayılı dеfans оyuncularından biridir gs maçını hatırlatayım Barоşa adım attırmadıydı
OYNATMAZ...
Turan ÖZTÜRK
22.03.2009, 03:02
OYNATMAZ...
ben oynatır dеmеdim ama оynatırsa bеlki farkı еrеn önlеyеbilir bоşvеr hiç оynamasın еrеn bizе lazım :)
38ölümüne38
22.03.2009, 03:36
ben oynatır dеmеdim ama оynatırsa bеlki farkı еrеn önlеyеbilir bоşvеr hiç оynamasın еrеn bizе lazım :)
Haklisin bende oyle dusunmustum!!!:thumbup:
Fatih Terim'in koyu Galatasaray'li oldugunu hepimiz biliyoruz.
Aceba bizimkiler zamaninda Mehmet ve Gökhan'i Galatasaray'a satmadi diye mi bu kadar zit gidiyor?
Zlatan38
22.03.2009, 10:06
Topuz Türkiyenin Bana göre hatta Dünyanın Sayılı Futbolcularından Kayserisporlu Oldugum İçin değiL azcık Futboldan anLamak yetiyor.Fatih Terim Bana Bu kadrodan Topuzdan daha yetenekli bir aDam göstersin Yemin ediyorum Takım tutmayacam.Yazıklar Olsun Sayın terime.Diyor ki Ben her Takımın Maçını izliyorum sadece İstanbul Klüplerininkini Değil Neden Biz Terimi Bi gençler-denizli maçında veya ankaragücü-kocaeli maçlarında göremiyoruz.Ama gs-kocaeli kayseri-fener oldugu zaman ön sıradaki yerini alıyor.Birde diyorki her ne olursa OLsun Milli tAkım oyuncusu Ahlaklı falan olacak diyor Sayın terim Emrenin yanı milli takım kaptanının cangeleye yaptıgı hareketi hiç mi izlemedin senin ahlaktan anlayışın ne acaba sence bu oyuncu milli takıma alınmayı üstelik kaptanlık görevinin verilmesini Hakediyormu.Kusura Bakma Terim Milli Takımda Olsa Önce Adalet diyoruz.Eskisi Gibi İçimden GelmiYor senin ve Emre gibilerin Oldugu grubu Desteklemek .
y_d_yazici
22.03.2009, 12:05
terimin işi dostlar alışverişte görsün hesabıyla yaklaşıyor. acaba diyorum kazım sivasta yada kayseride veya herhangi bir anadolu takımında olsaydı ne olurdu? topuz gibi bi adamı hangi mantıkla çağırmazsın ya bu kadar rezil adamları çağırırken.! bütün adam gibi yorum yapan spor yazarlarının ortak fikri en iyi 3 yerli oyuncudan biri topuz diye, performans dersen , orta saha oynamasına rağmen son 14 maçta 9 gol attı oyunu ortada. ama yok terim imparator ya!!! milli takımın geleceği çok vahim, 30 yaş üstü kaç topçu var bi bakalım , ilerleyen yıllarda kime emanet edeceğiz biz bu takımı????????*
terimin bizim KAPTAN A karşı bi antipatisi mi var ne
1 kişi var bizim takımdan yazık be terim gerçekleri görmede biraz pasif kalıyo ya da inatçılık yapıyo bizim takımda milli takıma çagırılacak kaç tane oyuncu var ama terim ne yapıyosa 1 kişiyi görüyo terim de başkalarının oyuncagı olmuş yazık terim
BÜYÜK KAPTAN MEHMET TOPUZ her zaman arkandayız SENİ SEVİYORUZ
yunusemre38
22.03.2009, 12:25
fatihterimspor
o kazımın yerıne topuzu alsaydı ucururdu mıllı takımı topuz
kazım mevlüt volkan emre belezoğlu gibi adamlar yerine tonla adam var..!!!!
ahmetg38
22.03.2009, 12:55
kazım ve emre konusunda bilemyecem yani
hele de mevlüt erdinç
Freestyle
22.03.2009, 13:10
Emre ve Kazim tam komedi
gaziköylü0038
22.03.2009, 13:11
topuz şu anda ligde fomda olan bir oyuncu en iyi zamanında topuzu almamak kafa karıştırıcı bir durum.kazım şu anda fenerde kadroya giremeyen oyuncu ayrıca topuızla karşılaştırışlamaz bile.eren konusunda ise eren bu maçta mutlaka oynaması gerek hızı ile rakip forvetleri durduracak tek isim bu kadroda şöyle bir aldıkları defans oyuncularına bakıyorum içlerinde en iyisi eren güngör bu maçta oymazsa yazıklar olsun ama bence oynatır
Terim klasiği ne beklenebilirki..
Eren'i bari farketmiş..
Topuz ile arasında sorun vardır öyle tahmin ediyorum inadına almıyor..
Mustafa Develioğlu
22.03.2009, 16:49
ispamyollar bu kadroyla bi güzel dalga geçer heralde orta sahamıza bakarmısınız fenerbahçenin paf takımında oynayan kazım ve aynı takımın ve terimin yarı oğlu emre salatasarayın kazması sabri
bunların karşısındaki oyuncular dünya yıldızları
rezil olmak için çıkıyoruz oda olacak
arkadaslar terimin takimi belli. dayisi olan oynuyor anlarsinizya............
karizmatix
22.03.2009, 17:47
batuhan gelecek için kazanılması için çağırılmış olabilir. mevlüt de hadi neyse ama diğerlerini çok doğru söylemişsin. bir arkadaş da yazmış kombineleri var heralde fatih hocada.
:oha:
Kardeş adam kazanmanın zamanı İspanya maçı mı? :oha:
Bu takımıun adını Milli diye anmasınlar o zaman. 3 Büyükkar(z)maspor diyelim gitsin.
:uzgunum: Bu milletin duaları arkadan olmasa çoktan bavulu toplamıştı Terim. :uzgunum:
yunusemre38
22.03.2009, 17:48
90 bin kişi önünde bu kadro fark yer tüm dünyaya rezil oluruz
ademdolgun
22.03.2009, 19:10
[B]İbrahim Kaş - GETAFE CF
Kazım Kazım - FENERBAHÇE
Emre Belözoğlu - FENERBAHÇE
İbrahim Üzülmez - BEŞİKTAŞ
Korkmayin arkadaslar bu isimler oldugu müddetce Milli Takimimizin sirti yere gelmez[B]
Hangi zihniyetle bu kadroyu çıkartıyo bu İtalyan bozuntusu ya :(
Kazım Kazım kim ya adam ilk 11 e çıkamıyor ama her maçta kadroda :(:(:(
Mehmet Topuz'un egoist bir oyuncu oldugunu iddia edenler var..yaziklar olsun!
JACK SPARROW
22.03.2009, 22:43
Batuhan'ı Sercan'ı da anladık da bu Kazım,Emre Belözoğlu,Mevlüt nereden çıktı ya!
Kazım'ı kovacak Fenerbahçe bahane arıyor Terim Milli Takıma çağırıyor.
Ayriyeten Gökhan Ünal bizdeyken de gelecek vaat ediyordu,kaç maç çağırmadılar sonradan çağırdılar.
Yuh ya.
mehmet topuzu niye cagırmıyor bu hoca
ayrıca kazım ı fb kovmak icin bahane arıyor
ama ne yapalım o formanın üstünde ay yıldız icin destekleyecegiz bu adamı
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.