PDA

Tam Sürümü Gör : Play-Off Maçları...

13
22.03.2009, 13:13
TBBL 2009 Play-Off’ları Çeyrek Final Takvimi Belli Oldu

http://www.tbl.org.tr/Genel/imaj/haber/K78DEZ0KQ6I/Hb_I80F8DL230W.jpg

Büyük bir çekişmenin yaşanacağı ve 2008-09 TBBL şampiyonunun belirleneceği Play-Off’larda Çeyrek Final takvimi belli oldu. Normal sezonda verdikleri mücadele sonrasında TBBL’de ilk 8 takım içinde yer alan Fenerbahçe, Mersin Büyükşehir Belediye, Samsun Basketbol, Galatasaray, Beşiktaş Cola Turka, Tarsus Belediye, Ceyhan Belediye ve Panküp TED Kayseri Koleji takımları Play-Off’lara katılmaya hak kazandılar.

Play-Off Çeyrek Final’lerinde normal sezonu 1. sırada tamamlayan son şampiyon Fenerbahçe, Panküp TED Kayseri Koleji ile eşleşirken, 2. sırada yer alan Samsun Basketbol, 7. sırada ligi bitiren Ceyhan Belediyesi ile, 3.lüğü elde eden Mersin Büyükşehir Belediye ise normal sezonda 6. olan Tarsus Belediyesi ile eşleşti.

Play-Off Çeyrek Finali’nde iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş Cola Turka’nın Çeyrek Final’de karşılaşmaları kesin olsa da hangi takımın 4. sırayı kazanıp saha avantajını da eline geçireceği ancak 22 Mart Pazar günü saat 15:30’da oynanacak Galatasaray – Beşiktaş Cola Turka maçından sonra belli olacak.

26 Mart Perşembe günü İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe-Panküp TED Kayseri Koleji maçıyla start alacak Play-Off Çeyrek Final’lerinin maç programı ise şöyle:

http://img24.imageshack.us/img24/5616/playoff.jpg/news/

Not 1: Ligler Direktörlüğü müsabakaların gününde ve saatinde değişiklik yapabilir.
Not 2: Müsabaka saatleri naklen yayın programı belirlenerek 23 Mart 2009 Pazartesi günü açıklanacaktır.

Turan ÖZTÜRK
22.03.2009, 13:24
Fеnеrbahçе bizе hеp tеrs gеliyо bu yüzdеn pеk ümidim yоk...

M_G
23.03.2009, 10:50
bu eslesmeye en cok ben sevindim:yahoo:

rimednacnac
23.03.2009, 12:45
ama iki maçta da fenere ecel terleri döktürüp son anlarda yenildik... benim az da olsa umudum var, nilay'da son maçta triple-double yaptıktan sonra :D

karizmatix
23.03.2009, 13:16
Maça organizasyon olur inşaallah!