Tam Sürümü Gör : Erciyesspor-Karşıyaka Maçı bilet fiyatları açıklandı
Muzaffer
05.10.2007, 13:57
K.Erciyes-Karşıyaka maçı bilet fiyatları
TFF 1. Lig'de pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka maçının bilet fiyatları açıklandı.
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kadir Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, karşılaşmanın Kadir Gecesi'ne denk gelmesi nedeniyle taraftar katılımının çok fazla olmayacağını tahmin ettiklerini, bu nedenle kale arkası tribünlerin açılmayacağını bildirdi.
Karşılaşma için bilet fiyatlarının açık tribün için 2 YTL, kapalı tribün için ise 20 YTL olacağını ifade eden Uslu, taraftarın maça yoğun katılımını sağlamak için bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını kaydetti.
ahmetkaracaglar
05.10.2007, 17:30
Kimse gitmez..Zaten Kadir gecesine denk geliyor
ali38_38
05.10.2007, 17:46
evt zaten maça gelen 2-3 bin taraftar vardı şimdi bide Kadir gecesi olunca 10-20 kişi gelir heralde :jp:
Ben Yine Her Zaman Olduğu Gibi Yerimi Alıcagım,Gelen Gelir Gelmeyende Gelmez 2+2=4 Bu Kadar Net Yok Şöle Yok Böle Yazmanın Anlamı Yok,Zaten Bırakın Pazartesiymiş Kadir Gecesiymiş Bütün Şartlar Uygun Olsun Yine Kimse Gelmiyor Gelende Zaten Çekirdeğiyle O Kadar İşli Dışlıki Değil Tezahurat Yapmak Gollda Gooool Diye Bile Bağrmıyor
Yani Uzun Lafın Kısası Stad Full Olsa Yine Boş Gibi Hiç Bi Fark Yok Bırakın Gelmesin Kimse Valla Bu Konuda Cok Doluyum ( Zaten Stada Gelenlerin Bir Çocuga Teknik Tröktör Olacakmış Son Anda Direkten Dönmüş Yok Şunu Çıkar Bunu Oyuna Sok Ofsayt Deil Falan Filan) Yeminle Söylüyorum Halimiz Harbiden İşler Acısı
Quaresmaa
05.10.2007, 18:02
çok isterdım bu maça gıtmeyı ama mağlum kadir gecesi kusura bakma erciyesim
ya çok kötü bi fikstürü var erciyesin.
hep kayseriyle aynı hafta kayseriden bir gün sonra maçı oluyor. ben dahil çoğu kişi 2 gün üstüste maça gitmeye eriniyor. bu haftada erciyesi es geçeceğim inşlah şu fikstür düzelirde her hafta bir maç olur
cılgınlar_38_
05.10.2007, 19:20
sans ercıyesım sansımız olsa kume dusmezdık yazık valla yazık
YAKAMOZ_38
05.10.2007, 23:09
erciyes böyle giderse takımı destekleyen kimse olmayacak çekirdekçi taraftar bile gelmeyecek artık maçlara erciyes şu vakitten itibaren lige sonuna kadar asılmalı ve her maçtan puan çıkarmalı
arkadaşlar takım iki maç kaybetti diye destegimizi çekmemeliyiz.sonuna kadar erciyes.bilet fiyatlarıda uygun takımımızı destekleyelim.
her zamanki gibi takımımı destekleyeceğim bir hafta 2 maç var diye gitmemek çok komik bir bahane insan takımını desteklemeye eriniyorsa hiç boşuna ben taraftarım demesin
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.