Tam Sürümü Gör : TÜRKİYE 1-2 İspanya
Mustafa K.
29.03.2009, 01:01
http://www.tff.org/Resources/TFF/images/MilliTakimLogolari/turkiye.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/images/MilliTakimLogolari/ispanya.jpg
01 Nisan Çarşamba
Ali Sami Yen Stadı
21.00
ATV NAKLEN
:bayrak:
Mustafa K.
29.03.2009, 15:52
"İstanbul'da farklı olacak"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde,Türkiye'nin 5. Grup'ta İspanya'ya 1-0 yenildiği maçın ardından yaptığı açıklamada, ''İstanbul'da farklı olacak'' dedi. Türkiye'nin, herkesi yenebilecek güçte olduğunu ve İstanbul'daki maçta bunu başarabileceklerini savunan Fatih Terim, ''Gelecek çarşamba çok değişiklik yapabiliriz ve yapmak zorundayız. İstanbul'da değişiklik olacak'' değerlendirmesini yaptı.
karizmatix
29.03.2009, 18:04
bu kez şifre girer mi? Uydu'dan izleyenler için, Madrid'deki maçta şifreli değildi, buradaki maçta nasıl olur?
ali38_38
31.03.2009, 00:06
İlk maçın kopyasını bekliyorum ben ispanya 1-0 kazanır yada 0-0 biter
Sniper38
31.03.2009, 00:23
yine Terim ayni kafa ile ve ayni kadro ile cikarsa! Bu macdanda 3 Puan alamayiz!
Bosnada tahminen Belcikayi kendi evinde yener ve böylece 2.lik icin büyük avantaj yakalamis olur.
Fatih Terim bu düsüncesinden vazgecmedigi sürece Milli Takimin yenmesini hic istemiyorum. Artik revizyon sart. Eskiler out, yeniler in, yaslilar out, gencler in, hata yapsalar bile dahi raziyim on mac genclerle yenileyim ama önüm parlak olsun. Fatih Terimin bu kadar bile kafasi calismiyormu?
karizmatix
01.04.2009, 02:09
Eren'imizin idman resimleri...
http://www.sporx.com/images/galeri/119/7528/B_39e00b09db8f08945b07acc7c6990506.jpg
http://www.sporx.com/rGalerisi/bImage.php?a=119&b=7528&jsessionId=f9e5b393876c98ee80a166f6d6a452ca&img=e3c96f451d9e181f9775edbadb2c0576&sira=3&total=15&#
sporx
başlık İSTANBUL ispanya olsa daha iyi bence
38ölümüne38
01.04.2009, 14:49
-----------Volkan-----------
Gokhan.G--Eren--Emre.A--Hakan
Tuncay--Aurelio--Ayhan--Arda
-------Nihat----Semih-------
Bu kadroyle cikarsa belki 1 puan alabiliriz...
Yok Emre.B, Kazim, yada Hakan baltayi stoperde oynatirsa kesin yeniliriz!!!
Ardayla Hakan balta iyi anlasiyorlar sol kanatta ancak bu ikili durdurabilir Ramosu!!!
Toreslé Villayi ancak Eren durdurabilir!!!
yunusemre38
01.04.2009, 17:32
http://www.sporx.com/futbol/dunyakupasi2010/148784/
kendi kadronuzu kurun!!
Fatih Y.
01.04.2009, 21:00
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
İŞTE İLK 11'İMİZ
TÜRKİYE
Volkan
Gökhan Gönül
Emre Aşık
Hakan
İbrahim Üzülmez
Emre
Aurelio
Tuncay
Arda
Nihat
Semih
01.04.2009
Kaynak : Sporx.com
yunusemre38
01.04.2009, 21:51
İSPANYA
Casillas
Sergio Ramos
Marchena
Pique
Capdevilla
Senna
Xabi Alonso
Silva
Xavi
Riera
Torres
JACK SPARROW
01.04.2009, 22:37
1-0 öndeyiz:)
yunusemre38
01.04.2009, 22:54
2-0 bitebilirdi ilk yarı.
Fatih Y.
01.04.2009, 23:59
2-1 yenildik
Tebrikler Terimspor
35 lik Üzülmezleri oynattıktan sonra bu takım tabiki iflah olmaz
Helal olsun bu takımı buralara getirmekte büyük başarı.
2014 Dünya kupasına BELKİ
ali38_38
02.04.2009, 00:02
Oynayan adam gibi bi arda vardı tek başınada anca o kadar iş yapabildi , o nihat ve üzülmez ne halta yarıyo anlamış değilim kafana göre kadro kuran terime iyi oldu
Sniper38
02.04.2009, 00:03
TERIM ISTIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sniper38
02.04.2009, 00:04
ben o kadar üzülmedim! Terim icin iyi oldu! Umarim artik kurtuluruz sundan.
yunusemre38
02.04.2009, 00:04
Fatih Terime ders olsun bu maç.
*Emre gibi oyuncu milli takımda oynayamaz.
*Böyle kadro kurulmaz.Rezil olup gelirsin.
*Yanlış oyuncu değişikleri.
*Ardayı çıkarması facia!!
*Semih,Nihat gibi tecrübeli golcüleri alıp Batuhan gibi çaylak bir oyuncuyu önemli bir maçda oyuna girdirmen çok yanlış.En azından G.Ünal gibi golcü bir oyuncuyu oynatacakdın sonradanda olsa.
yunusemre38
02.04.2009, 00:08
Bosna hersek2-belçika0 biz bu grupda 2. olamayız.
mntasbas
02.04.2009, 00:18
1-1 ken penaltımız verilmedi tuncayın pozisyonu
y_d_yazici
02.04.2009, 00:23
çıkan oyuncular nihat arda semih
giren oyuncukar batuhan sabri nuri
sonuç:
sağdan sabrinin müthiş ortaları, soldan nurinin müthiş ortaları, her ortaya boyunun avantajını kullanan batuhan mükemmel kafa şutlarıyla ispanya kalesini topa tuttu!!!
yazık çok yazıkkkkkkkk
y_d_yazici
02.04.2009, 00:26
2. golü atan nerdeyse orta sahadan tek başına göre göre geldi bir kişi kademeye giremedi. üzülmez balta hataları 2 gol yedik. bu kadarda bencil takım kurulmazki bee!!! adam gibi 2 stoper solada balta olsa bu hatalar olmazdı ama sinyor terim imparator ya herşeyi o bilir futbol onun tekeli !!! senin babayın takımı değil bu bu bizim MİLLİ takımımız yazıklar olsun sana terim yazıklar olsun
ali38_38
02.04.2009, 00:27
*Semih,Nihat gibi tecrübeli golcüleri alıp Batuhan gibi çaylak bir oyuncuyu önemli bir maçda oyuna girdirmen çok yanlış.En azından G.Ünal gibi golcü bir oyuncuyu oynatacakdın sonradanda olsa.
Bu yaştan sonra ne dersi be abi bahanedir bu ders olayı ertuğrul sağlamda ve tolunay gibi zaten her maç sonrası mutlaka bir ders çıkar nedense , bir sonraki maçda o dersden eser yoktur
semih ile arda cıkıyor
kurtarıcı olarak batuhan ve sabri giriyor
ispanya teknik direktörü yapmazda bunu sanırım
yunusemre38
02.04.2009, 00:30
aylık 300 milyarı alıyon bı kadro yapamıyon yazıklar olsun
chefchemiker
02.04.2009, 00:39
Insallah istifa eder, ama sanmiyorum. Sadece umutla bekliyorum, nasil tolunayin istifasini bekliyorsam
Freestyle
02.04.2009, 00:44
Hakan Balta mükemmeldi canim iyiki Eren Güngör oynamamis hahahaha
Adam bariz 5 tane pozisyon hatasi yapti, Torres saçmalamasa fark yerdik.
Metrajzede
02.04.2009, 01:00
Bu kadarda vicdansızlık olmaz ya!!!
Aslanlar gibi mücadele ettik.Karşımızdaki takım dünya sıralamasının en tepesinde.Çıkanlar yok şunlar,girenler yok bunlar.Napacaktı yorulan takımı takviye etmicekmiydi?Maçın yıldızı arda adam tükendi ve çıktı.Maçı kaybetmemizin bir numaralı nedeni nihat formsuz maç eksiği var ve çıktı.Maçın bitmesine çok varken semihi çıkarıp hücumcu kanat oyuncusu oldı.Bence çok acımasızız.İspanyaya karşı ancak böle oynanabilirdi ama kırılma noktalarını değerlendiremedik.Volkanın kronik hatasıyla penaltı kazandılar.Son dakikadada baltanın hatası sonucu tayin etti.İşimiz çok zor ama imkansız deil.Bosnadan çok daha kaliteli bi kadroya sahibiz.Elimizde olmasada ben afrikaya gideceğimize sonuna kadar inanıyorum
Kapadokyalı
02.04.2009, 01:23
Bu dünya kupasınıda tv başında sırf iddaa oynamış olacağım için izleyeceğim.
hiç üzülmedim TINNNNNNNN 3 ezikelri nfutbolcularından kurulu bir takım ve bir zihniyet çokta tınnnnnnnnnnnn napim.ali turan m.yıldız gökdeniz özer hurmacı m.topuz vb. futbolcular dururken oynayamayan adamalrı oynatıyor
emre asigi övdüler de övdüler
adam 35 yasina gelmis daha arkasina bakmayi bilmiyor
son gole iyi bakin
ispanyol oyuncu orta sahadan kosarak geliyor emre arkasini dönüp bakmiyor
volkan emreye arkanda adam var demiyor
sabri adami takip etmiyor
terim avrupa sampiyonasinda son dakika golleri attigimizda ne demisti?
sans diye bisey yok.
sakin simdi sansa kaybettik demesin
karizmatix
02.04.2009, 02:18
Yenilen Türkiye olsa üzülürdüm. Yenilen Terim Ve Zihniyeti... Bunu anlamazsa daha çok yeniliriz biz.
bu takımın başına yürekli adam gibi adam lazım anadoludan oynayan topçuyu alan adamlar lazım
sırf fatih terim kendi egosunu tatmin etmek için bazı oyuuncuları oynatmakda ısrar ediyor,sanki adamlar milli takımın kadrolu elemanları,,,nedir bu sabri,ib üzülmez,kazım,emre ısrarı,,anlamış degilim,
Milli Takim yabanci bir hoca sart diyorum. Ama gercekten otoriter bir hoca mesela Trapatoni gibi yada Hitzfeld gibi yokmu Federasyonun o kadar parasi bassin parayi alsin böyle hocalari. Isvicre nasil aldi Hitzfeldi?
Ispanyanin yenmesine cok sevindim diye bilirim cünkü ben Bosna'nin 2. olup Afrikaya gitmesini istiyorum. Terim bu düsüncesinden vazgecmeyip hak edene formayi vermedigi müddet ise milli takimin basarili omlasini ISTEMIYORUM.
kaka_leite
02.04.2009, 09:22
şu duruma bakarmısınız,2002 de dünya 3. olmuşuz,ama ondan sonra sinyor terim gelmiş 2006 dünya kupası uçmuş,2008 euro bence rastgele gidebildiği yere kadar gidilmiş ve 2010 dünya kupasında ise Afrika bize daha da uzak olmuş
ve milli takım artık yenildiğinde çokta tınnn diyoruz,bunu bende diyorum,böyle dedirten terim e yazıklar olsun,her maçtna sonra hata bende diyor,bırak artık şu milli takımı rezilll,oyun denen bişey yok...şenol güneş ve ersun yanal a bukadar anlayışlı davranılmadı
tek kelımeyle olan mıllı takıma oluyoo hak eden oynamıyo artısler sahada
Muzaffer
02.04.2009, 13:02
Emre fenerde ne yapıyorki milli takımda neyapacak.
Jübile yapacak adamı sol kanada koyuyor.
İşe yarayacak adamları milli takıma çağırmıyor.
Terim türk futbolunun el frenidir.
yazıklar olsun be kendi evimizde 55 senedir yenemedigimiz takımı elimizden bizimkilerin beceriksizligi yüzünden hocamızın yanlış tercihler yapmasından yenildik ve dünya kupasına gitmek bizim için hayal oldu
hoca çıkmış açıklama yapıyo hata bende diye hata sende de seni uyarmayan federasyonda da seçtigin oyuncularda da adam gibi adam seçsen olmuyo mu
BÜYÜK KAPTAN MEHMET TOPUZ u almadın ya yuh diyom sana terim
terim istifa edip de yerine rıdvan dilmen gelse güzel olur rıdvan yine gerçekleri görüyo
Y_S_N.38
02.04.2009, 13:51
emre gibi adamları oynatırsa
bu adam artıst başka bısey bılmıyo işi güçü artıstlık yapmak terim :(
batuhan , nuri , gökhan gönül , ibrahim üzülmez , emre aşık , emre belözoglu şunlara bakın ya tam bi rezillik adam seçmeyi bilmiyo oyuncu ( terim )
bunları milli takıma çagıranda kabahat yaıklar olsun be milli takım bitmiş ya
TERİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
komedı terım ve saz arkadasları
ademdolgun
02.04.2009, 14:22
Bu kadarda vicdansızlık olmaz ya!!!
Aslanlar gibi mücadele ettik.Karşımızdaki takım dünya sıralamasının en tepesinde.Çıkanlar yok şunlar,girenler yok bunlar.Napacaktı yorulan takımı takviye etmicekmiydi?Maçın yıldızı arda adam tükendi ve çıktı.Maçı kaybetmemizin bir numaralı nedeni nihat formsuz maç eksiği var ve çıktı.Maçın bitmesine çok varken semihi çıkarıp hücumcu kanat oyuncusu oldı.Bence çok acımasızız.İspanyaya karşı ancak böle oynanabilirdi ama kırılma noktalarını değerlendiremedik.Volkanın kronik hatasıyla penaltı kazandılar.Son dakikadada baltanın hatası sonucu tayin etti.İşimiz çok zor ama imkansız deil.Bosnadan çok daha kaliteli bi kadroya sahibiz.Elimizde olmasada ben afrikaya gideceğimize sonuna kadar inanıyorum
Aynen katilmakla birlikte bazi arkadaslarida kiniyorum
Ne demek TÜRK MILLI TAKIMININ yenildigine sirf fatih terim gitsin diye seviniyorsunuz, tamam bende terimi bitim kadar sevmiyorum ama sirf sevmedim biri icinde milli takimin yenildigine sevinmedigim gibi, yenilmesinide istemem
Hepimiz cok kizginiz ama Kayseri gibi milliyetciligin had safada oldugu bir memleketin insanlarina butür söylemler yakismiyor aklimizi basimiza alalim
Maca gelince bazi arkadaslar emre asik ve gökhan gönülü begenmemisler ama arda´dan sonra macin eniyi adamlariydi
E,belezoglu ve i,üzülmeze gelince bunlarinda hic sucu yok adamlar ne yapsin kapasiteleri bu kadar, suc bunlari ulusal takimda oynatanlarda
Son olarakda artik isimiz cok zor ALLAH yardimcimiz olsun
Volkan Demırel
Gokhan Gonul - Alı Turan - Eren Gungor - Hakan Balta
Mehmet Topuz - Aurelıo - Ayhan Akman - Arda Turan
Tuncay Sanlı
Semıh Senturk
bu kadro en az 1 puan alırdı
Metrajzede
02.04.2009, 14:47
arkadaşlar kaptanımızı bende çok istiyorum ay yıldızlı formayla ama teknik adamlar kendilerine inandıkları kendileri için oynayan oyuncuları kadroya alırlar.Topuzu abi dedikleri yapmaması gereken şeyleri yaptırdı.Futbol sadece sahadaki performanstan ibaret deil.fatih terim olduğu sürecede isterse motor takıp uçsun o formayı giyemicek:(Burda suçlu topuz ve topuza yapmaması gerekn şeyleri yaptıran cahiliye zihniyettir.Burdaki milli maça sırtımda 66 numara topuz yazılı türkiye formasıyla gidicem.Bİmiorum topuz sinyordan özür diledi mi?Keşke birileri araya girsede kaptanımızı o şerefli forma altında izleyebilsek.
Milli takım kesinlikle ama kesinlikle bu iki ispanya maçında bu kadar acımasızca eleştirlimeyi hak etmedi.Estonya ve belçika maçlarındaki hatalar yüzünden biz bu durumdayız ama ne belçika nede bosna bizim kalitemizde deiller.Biz btün büyük tunuvalara hep itekaka gittik bu turnuvayada yine öle gidicez kimsenin şüphesi olmasın
Bİ parantezde milli takımın yenilmesiyle ilgili tınlamayanlara.Etmeyin arkadaşlar milli takımın performansı ne kadar yükselirse adaylığımızı açıklayacağımız avrupa şampiyonluğunda elimiz o kadar güçlü olur.Avrupa şampiyonası almamız demek kayserinin aday kentlerden birisi olmak demek.Bununda şehrimize haliylede tek tek bize neler kazandıracağını tahmin edersiniz.Ltfn biraz daha aklı selim şeyler yazalım
Freestyle
02.04.2009, 18:04
Haydi eller havaya!
Barnebau'da...
84. dakika...
Rakip İspanya...
1-0 mağlubuz...
Acil gol lazım...
Emre Belözoğlu çıkıyor;
Kurtarıcı giriyor!
Petersburg'daki Fatih Tekke mi?
Hayır!
Sivas'taki Mehmet Yıldız mı?
Hayır!
İzmit'teki Taner Gülleri mi?
Hayır!
Razıyım, golü unutan Ümit Karan mı?
Hayır!
Kimmiş o kurtarıcı?
Sabri!
Ali Sami Yen'de...
77. ve 81. dakika...
Rakip İspanya...
Durum 1-1...
Acil gol lazım...
77'de Nihat Kahveci,
81'de Semih Şentürk çıkıyor;
Kurtarıcılar giriyor!
Gelsenkirchen'deki Halil Altıntop mu?
Hayır!
Kazan'daki Gökdeniz Karadeniz mi?
Hayır!
Gönlüm razı değilya; Aurelio'nun vatandaşı Nobre mi?
Hayır!
Onu da geçtim, yanıbaşındaki Mevlüt Erdinç mi?
Hayır!
Kimmiş o kurtarıcılar?
Sabri ve Batuhan!
Allah kurtarsın o zaman!
Cem Kurel
Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni
cem.kurel@ligtv.com.tr
Muzaffer
02.04.2009, 18:25
Malesef bu takım TÜRK milli takımı değil.
Öyle bişey olsa,milli takımda anadoludan oyuncuda olurdu.
İstanbul Milli takımına başarılar
muptela_38
02.04.2009, 19:01
O adam ders almaz ders verir :):)
ben bunları yapıyor batıyorum siz yapmayın dersi :)
alayina38
02.04.2009, 23:27
kaptan topuz gurbettde bile dillerden düsmüyor yaziklar olsun be topuzu almayan zihniyete kaptan topuz benim icicn türkiyenin en iyiy oyuncusu varmi ötesi
gaziköylü38
02.04.2009, 23:41
bu oyunla ve kadro ile hiç bir yere varamayız.
Bu milli takım hakkında yorum yapanların fatih hocalarına laf edemeyenlerin bir Şenol Güneş Ersun Yanal Aragones Zico hakkında yaptıkları yorumlarına iyi bakın....
http://http://img14.imageshack.us/img14/5814/fotomaca.jpg (http://img14.imageshack.us/my.php?image=fotomaca.jpg)
http://http://img14.imageshack.us/img14/362/fanatikz.jpg (http://img14.imageshack.us/my.php?image=fanatikz.jpg)
http://http://img14.imageshack.us/img14/3489/fotospor.jpg (http://img14.imageshack.us/my.php?image=fotospor.jpg)
SivasLady
03.04.2009, 11:05
Fatih Terim 360 derece düsüncesini degitirmedikten sonra bizim Milli takim diyecegimiz takimimiz olmaz
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Önceki akşam İspanya ile oynadığımız maçı izledim ve bir kez daha gördümki,Türkiye’de kesinlikle hak eden değil, adamı ve Fatih hocanın prensi olanlar Milli takıma alınıyor.
Şimdi Fatih Terim’e sormak lazım, bu takımda Kayserispor’lu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Sivasspor’lu Abdurrahman, Sedat ve Mehmet Yıldız oynayamaz mı? Defansta ne hallere düştüğümüz ortada. Sedat ve İbrahim Toraman herhalde 5 tane Hakan Balta, 10 tanede Emre Aşık eder. Kayserili Mehmet Topuz ise 50 tane Emre Belezoğlu eder. Fatih Terim bu tavrıyla” Vatan, bayrak” diye yanıp tutuşan insanlarda bile Milli takım sevgisi bırakmıyor!
.....................
yazık gercekten yazık fatıf terım egosunun kurbanı oldu bu takımda emre oynuyorsa daha ne denırkı kadroda olmassa omaz ıkı futbolcu var bırı topuz bırı mehmet yıldızz
istanbul milli takımı yaptı adam resmenya.ayıp ayıp terim istifa git artık istemiyoz sen gibilerini.anadoludan 1 tane topçu yok be yazıkalr olsun
38Mussy38
03.04.2009, 19:44
Fatih Terim hangi akila hizmet ediyor anlamis degilim.
Hani cok farkli bir Turkiye izliyecektik? Nerde o hirsli milli takim?
Cok korkak oynadik!
Koskoca SuperLig'de Besiktasli Super Ibraam' a kalmisiz, vay halimize.
Arda' nin arkasindaki Ibraam Uzulmez bu kafayla nekadar faydali olabalirdiki?
Birakin 15'i,20'yi,25 ve 30' lu futbolculari. Akil yasta degil bastadir!
Bize gollere, taraftari costurmaya, galibiyete ac futbolcu lazim!
Bastakilerin baslari degismedikce daha cok basimiz agrir!
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.