Tam Sürümü Gör : Macta kural hatasi var!! itiraz etmek lazim
Besiktas - Kayserispor macinda kural hatasi var.
Korner atisinda Cangele topa iki defa dokundu.
Kayserispor itiraz etmesi lazim
Kapadokyalı
04.04.2009, 22:53
Hocam dalga mı geçiyorsun??
yunusemre38
04.04.2009, 22:54
kafa bulmayı bırak be her seye sende tolunay gibi bi kılıf uydurma
Y_S_N.38
04.04.2009, 22:56
bjk dokunsaydı olurdu belkı ama
kabul edecekler sanki.
kabul etmezler ama kural hatasi var
maci berabere bitseydik bejeke nasil itiraz ederdi
Kapadokyalı
04.04.2009, 22:58
Yav bırakın hatayı matayı.Şu maç tekrarlansın valla ben üzülürüm şahsen.Maça etki eden birşey yok.Üstelik kuralı tam bilmiyorum ama Cangele'nin kart görmesi gerektiğini düşünüyorum.Adamlar dünya pozisyona girdi.Hak etti kazandı neyin tekrarı komik olmayın
kafa bulmayı bırak be her seye sende tolunay gibi bi kılıf uydurma
ne kilif uydurcam
kural hatasi var diyorum.
inanmazsan inanma
bejeke yenilseydi taraftarida yönetimide sokaklara dökülürdü kural hatasi diye
yunusemre38
04.04.2009, 23:03
tamam sen git itiraz et sankı maçı tekrarlattıracaklar
Yav bırakın hatayı matayı.Şu maç tekrarlansın valla ben üzülürüm şahsen.Maça etki eden birşey yok.Üstelik kuralı tam bilmiyorum ama Cangele'nin kart görmesi gerektiğini düşünüyorum.Adamlar dünya pozisyona girdi.Hak etti kazandı neyin tekrarı komik olmayın
kural söyle: duran topa ayni oyncu iki defa dokunamaz
korner atisinda cangele topa iki defa dokunuyor.
az önce maratonda sansal ve erman torogluda dedi kural hatasi diye
rimednacnac
04.04.2009, 23:04
ne alakası var beşiktaş itiraz etse neyse sen yenil ondan sonra biz hata yaptık hadi bi daha oynayalım de aklın mantığın alıyor mu? oyle olacaksa 2-0 geride olduğun maçta son dakikalarda bilerek hata yap sonra tekrar oynansın var mı öyle yağma!
tamam sen git itiraz et sankı maçı tekrarlattıracaklar
benim elimde olsa tabii itiraz ederim
cünkü ben kayserisporun haklarinin yenilmesini istemiyorum
iyigün taraftari degilim
ne alakası var beşiktaş itiraz etse neyse sen yenil ondan sonra biz hata yaptık hadi bi daha oynayalım de aklın mantığın alıyor mu? oyle olacaksa 2-0 geride olduğun maçta son dakikalarda bilerek hata yap sonra tekrar oynansın var mı öyle yağma!
bilerek hata yapamazsin bir oyuncu duran topa iki defa kendi vurursa hakem oyunu durdurup serbest vurus vermesi lazim.
kurallari bilmiyorsaniz yorum yazmayin
Kapadokyalı
04.04.2009, 23:08
Kayserispor'un hakkı yenmediki.Kuralı çigneyen zaten Kayserispor.Pozisyonda Cangele'nin kart görmesi gerekiyor mu?Kural ile ilgili böyle bir açkılama var mı?Yoksa kart değilde atış mı tekrarlanması lazım?
rimednacnac
04.04.2009, 23:10
bilerek hata yapamazsin bir oyuncu duran topa iki defa kendi vurursa hakem oyunu durdurup serbest vurus vermesi lazim.
kurallari bilmiyorsaniz yorum yazmayin
işte burada sana kuralı anlaymaya çalışıyoruz ama nafile... kural hatası bile olsa kayserispor yaptığı için maçın sonucuna etki etmediği için zaten maçı beşiktaş kazandığı için 3 puanı alan ekip bjk olduğu için maç sonunda sevinen taraftarlar beşiktaş seyircileri olduğu için itirazın beş para etmez hatta gülerler...
(bilerek boyle uzun uzun anlattım ki herkes anlasın diye)
Kayserispor'un hakkı yenmediki.Kuralı çigneyen zaten Kayserispor.Pozisyonda Cangele'nin kart görmesi gerekiyor mu?Kural ile ilgili böyle bir açkılama var mı?Yoksa kart değilde atış mı tekrarlanması lazım?
kurali cigneyenin kim oldugu önemli degil
önemli olan bir macin tekrari icin kural hatasi yapilmasi lazim.
ve kural hatasi yapildi
hayir kart görmesi gerekmiyor.
duran topa iki defa dokunmak kural hatasidir kart gerektirmez
hakem oyunu durdurup besiktasa serbest vurus vermesi gerekirdi
eger biz o kornerden gol atsaydik bejeke 1 dakika beklemez itiraz ederdi
rimednacnac
04.04.2009, 23:20
kurali cigneyenin kim oldugu önemli degil
önemli olan bir macin tekrari icin kural hatasi yapilmasi lazim.
ve kural hatasi yapildi
hayir kart görmesi gerekmiyor.
duran topa iki defa dokunmak kural hatasidir kart gerektirmez
hakem oyunu durdurup besiktasa serbest vurus vermesi gerekirdi
eger biz o kornerden gol atsaydik bejeke 1 dakika beklemez itiraz ederdi
evet işte senin de dediğin gibi benimde anlatmaya çalıştığım gibi o vuruş gol olsaydı hakem endirek serbest vuruş vermeseydi beşiktaş zarara uğrasaydı itiraz ederdi ama şimdi kayserispor ne diyecek "ee bizim kazma oyuncu topa 2 kere vurdu gol olmadı, maçın sonucunu etkilemedi ama biz yine de itiraz ediyoz" mu diyecekler? federasyonda "allah sizden razı olsun biz bi araştırıp sizi ararız" der :D
Muzaffer
04.04.2009, 23:22
Bu kadroyla ve hedefsizlikle, şampiyonluğa oynayan hırslı bjk ye karşı maç 10 kerede oynansa hepsini bjk alır belki bir kaçında berabere biter.
Oyuncularımız bu gün sanki tatildelermiş gibi top oynadılar. Maçı tekrarlayıpta adamları yormaya ne gerek var?
rimednacnac
04.04.2009, 23:26
buradan modaratörlere sesleniyorum silin bu başlığı!
Uni.İnfaz
04.04.2009, 23:38
ne kural hatası yhaaaaaaa tek hata war oda tolunay denen hocamı top toplayıcımı neyseeeeeeeeeeeeee ooo işyteeeeeeeeeee
Ayni pozisyonda rooney korneri kullanmis ronaldo gol atmis hakem golü vermemis kural hatasi var diye. 4-4-2 hakli bu konuda macta kural hatasi var. ister kayserili yapsin ister bejekeli yapsin sonucta o macta kural hatasi olmamasi icin bir görevli var oda hakem madem o kadar para aliyorsa ki 10 000 dolardan asagi degildir mac basi icin lütfen isini dogru yapsin ve maci kurallarina göre oynatsin ki kendisi de sanirim bilmiyor kural hatasi oldugunu. Bende macin tekrarinin hak oldugunu düsünüyorum fakat etik mi diye sorarsaniz hayir etik degil ama yine de söyle cesur bir yönetim olsa bunu yapmaya cailsirdi nasil ki istanbullular kendileri haksiz iken cogu kez medya isbirilgi ile hakli duruma gelmeye calistilarsa aslinda onlari kizdirmak icin bizde öyle bir sey yapabiliriz diye düsünüyorum
gaziköylü0038
05.04.2009, 12:18
bunun adı acizliktir hatayı yapan bizim oyuncu bu gibi şeyler bize yakışmaz
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.