PDA

Tam Sürümü Gör : TSL 27.Hafta| Kayserisporumuz 2-0 Denizlispor

Sayfa : [1] 2

Fatih Y.
06.04.2009, 00:40
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/KulupLogolari/000071_120x120.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/OrganizasyonLogolari/superlig.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/TSLKulupLogolari/denizli.jpg

Yer: Kadir Has Stadı
Tarih: 12.04.2009 Pazar
Saat: 13.30

Tim
06.04.2009, 01:06
ilk mesaj benden goller turgaydan

bu macı alalım küme düsme sıkıntısı falan yasamayalım!

haso
06.04.2009, 03:12
zaten bu macida alamazsak,adam gibi oynayamazsak yaziklar olsun

mehmet topuz atarsa atar

turgay ancak ruyasinda yada play station da atar
yada halisahada atar
oda olmazsa belki carpar girer,o amatorden topcu falan olmaz

denizlispor a gelince taraftar arkadaslardan ricam centilmen olunmasi

cunku hikmet hoca doneminde ligde kaldigimiz sene denizlispor iyi durumdaydi,aynen bizim simdiki durumumuz gibilerdi

kayseri de oynadigimiz maca paf takimi gibi bir takimla ciktilar ve maci biz 2-0 aldik,ligin sonlarina yakindi,diger takimlar denizlispora tepki koymuslardi
nasil genclerle maca cikarsiniz diye
ama derin isler oldu denizlispor resmen bize yatmisti
bizim ligde kalmamizda o 3 puan bizi kurtarmisti
o yuzden denizlispora karsi lutfen denizli kumeye falan diye bagirilmasin
nankorluk yapmayalim
denizli gibi takim dusecegine ankaragucu dussun,
gerci bu maci almazsak bizim icinde zora dusmesekte soru isareti olur,heleki basimizda tolunay varken
oyuzden mutlaka kazanmaliyiz ama denizlisporada centilmence davranalim

Tim
06.04.2009, 03:37
icimden bi his turgay diyor cok cabalıyor gol atmayı hakediyor maclarda kendni parcalıyor aslanım turgay biraz sans olsa biraz da gol vurusunu gelistirse cok iyi bi forvetimiz olacak inasllah...turgaydan patlama bekliyorum

haso
06.04.2009, 03:45
icimden bi his turgay diyor cok cabalıyor gol atmayı hakediyor maclarda kendni parcalıyor aslanım turgay biraz sans olsa biraz da gol vurusunu gelistirse cok iyi bi forvetimiz olacak inasllah...turgaydan patlama bekliyorum
kardesim sen tolunay kafkasla turgayin bir akrabasimisin yoksa tolunaymisin

arkadas goz var nizam var amator turgayi basimiza messi yaptin

tolunayida capello yapacan,gorende sivasin yerinde lider biz,turgayda gol krali sanir

bunlarin ikisini topla 10 ile carp 1000 ekle bir adam etmez
bunlar bizden gitsin,biri hicbir takimda oynayamaz
digeri her takimin basindan kovulur
iyi takimin icinde kayniyorlar
ben turgay topa vururken eyvah abuk subuk vuracak taca atip turkiyeye alay konusu olacaz diyom
adam messi gibi anlatiyor

heralde GS de sari-kirmizi ya sen ordaki arda ile turgayi karistirdin heralde
turgay varya bizde oynar tanitiyim,topa vururken gucu falan yetmez,iska gecer,saban gibi dolasir sahada
ya kafan iyi karistirdin,yada sen tolunaysin

EaZy38
06.04.2009, 03:57

sakamisin nesin kardesim
bir durmusu unutmusum
üclü kardo tamam olurdu :)

haso
06.04.2009, 04:00
sakamisin nesin kardesim
bir durmusu unutmusum
üclü kardo tamam olurdu :)
hay gozunu seveyim kardesim durmusu unutmustum
o da unutmus:D

Muzaffer
06.04.2009, 09:03
Arkadaşlar, takımımızın en iyilerindendir Turgay.
Belki gol atamıyor yada pozisyona giremiyor ama ilerde top tutuyor, vucudunu kullanıyor.
Lütfen ilk önce çıplak gözle bi seyredin son zmanlardaki Turgay'ı sonra eleştirin..

Seneye kiralık verilirse süperlig de ki bir takıma bence daha iyi olur.
Sürekli kendini geliştiren ve gün geçtikce iyiye giden bir oyuncumuz.
Sağ kanattan bozma forvet şimdilik bu kadar olur.
şahsen ben ümitliyim turgay'dan.

Muzaffer
06.04.2009, 09:04
Bu arada maça gelirsek, formalite maçlarımızdan birisi daha.
Formda bir denizli ile muhtemelen berabere kalırız.

Y_S_N.38
06.04.2009, 11:52
geçen senede böle son haftalar hep formalıte maçlarına cıkıoduk bole olmaz kı ya yazık valla :(:(:(:(

KS 1966
06.04.2009, 12:25
denizli maçını alacagız kimse dert yanmasın denizliyi kümeye dogru itecegiz
denizliye karşı şansımız yaver gitmiyo hem denizli de hem KAYSERİ DE
ama bu sefer şeytanın bacagını kıracagız denizliyi KAYSERİ DE tuş edecegiz
BAŞARILAR KAYSERİSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Tim
06.04.2009, 12:27

tolunayida capello yapacan,gorende sivasin yerinde lider biz,turgayda gol krali sanir

ben turgay topa vururken eyvah abuk subuk vuracak taca atip turkiyeye alay konusu olacaz diyom

turgay varya bizde oynar tanitiyim,topa vururken gucu falan yetmez,iska gecer,saban gibi dolasir sahada
tmm birader paran varsa git messiyi al,turgay bize 30 bin avro ya gelmis bi oyuncu ve cogu milyon avroluk oyuncudan iyi,sanki bizim takım barcelona gibi zengin klup turgay bizi haketmiyor izlenimi verme,gol atmasa bile kendini parcalaması bana yeter denizli macında da gol bekliyorum

ali38_38
06.04.2009, 13:21
1-1 berabere biter yada 2-1 alırız denizli bence kesin gol atar

3838
06.04.2009, 13:24
kaybederiz Angelov ve Bangura tehlikeli,denizlispor ters bi takım zaten.kalecide ordan gelme hata yapabilir her an

Salih38
06.04.2009, 13:25
O gineli eleman atar bitane .. Bizimkilerde bakkar .

Fatih Y.
06.04.2009, 13:25
Kadir Hasta o zeminde Denizliye puan vermeyiz

tekin
06.04.2009, 13:36
Ha sizin gibi taraftarlara.....utanmasaniz Denizlisporu tutuyorum diyeceksiniz.........

ali38_38
06.04.2009, 14:10
Taraftarlık yeneriz demekle oluyor demi ? iyi yeneriz o zaman 5 çekeriz

gunes20
06.04.2009, 14:16
5 cekeriz diyecez dami denizlide kim oluyooo kadir arenanın cimlerine gömeceyiz denizliyiiiii

baha38
06.04.2009, 14:47
bu maçı alıp,ligde kalmayı garantileyelim..geriye kalan tüm maçları kaybedelimm,,olur ya kazara tolunay kafkas istifa eder

uniks
06.04.2009, 14:49
En fazla berbaere kalırız.

life_is_over
06.04.2009, 14:50
Bu maç için pek bi umudum yok zaten. Gazozuna olduğu için gitmeyeceğimde. Erciyesin maçları daha güzel geçiyor lig bitene kadar artık Erciyesin maçlarına gideceğim

aliefe
06.04.2009, 14:51
bu macı alalımda skor ne olursa olsun ımajımız zedenelenıyo futbolcularında kendını gostermesi lazımm artık

Tim
06.04.2009, 15:06
kadir hasta yenilmeyiz hava yakalarız turgay gol atar rahat cıkacagımız macı 3 1 kananırız benim tahminim

yunusemre38
06.04.2009, 16:14
Kayserispor0-Denizlispor2 tahmınım.Denizlispor bizi yener.Tolunay varken ne gol nede maç kazanırız
goller bangoura angelov

cangele21
06.04.2009, 16:42
yol yediğimiz an biteriz bizim takım düşme potasındaki denizliye bi daha gol atamaz

volkan
06.04.2009, 18:38
Arkadaşlar eleştirelim ama hakaret etmeyelim lütfen Turgay ortasaha oyuncusu olmasına rağmen mecburiyetten forvette oynuyor, Milli takıma da seçildi, gol vuruşlarında beceriksiz olması biraz ağır kalmasından, vede ortasaha oyuncusu olmasından kaynaklanıyor... Sonuçta eğer daha iyisini yapabilir de yapmıyorsa o zaman kızmak lazım, Bende kendini geliştirdiğini düşünüyorum. Birde sanırım 25 yaşında kiralık vermek pişmesini beklemek için biraz geç bir yaş değil mi?

Metrajzede
06.04.2009, 18:45
Ben 3 puan falan istemiorum.Yeter artık anladık seneyede bizimlesin tolunay hoca.O yüzden yeni bişeyler geliştirmeni bekliıorum.Puan istemiorum.Bu kalan haftalarda bi duran top organizasyonu bi hücum varyasyonu görüyüm yeterli benim için.Zaten ligde en rahat ekibiz ilk 10 dan aşağı düşmek bu şartlarda büyük maharet gerektirir heralde o kadar becerikli deildir sevgili hocamız:D:D:DBu sene olan oldu ya kurban oluyum pozitif futbol adına bişeyler görelim bunu yapmaya çalışsınlar bence bu bizim puanlar toplamamızdan dahada önemli.Bi parantezde turgaycılara:D ya etmeyin kimseninde hakkını yemeyin şu takımda kendini yırtan bikaç ismin başında turgay gelio.O olmadğında topu ileriye bile taşıyamıoruz bunu ii analiz edin.

Peşindeyiz
06.04.2009, 18:52
Aghahowa'dan iyidir Turgay, kendinide geliştiriyor..

Fatih Y.
06.04.2009, 19:17
KARTAL’I BIRAK HOROZ’A BAK

KAFKAS: DENİZLİ’Yİ DÜŞÜNÜYORUZ

Ligin 26. haftasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Kayserispor ara vermeden Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Beşiktaş maçını unutan Kayserispor ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Denizlispor’u yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Hafta sonu İstanbul’da şampiyon adaylarından Beşiktaş ile karşılaşan ve 10 kişi kaldığı maçtan 1-0 mağlubiyetle ayrılan Kayserispor bu maçı unutarak Denizlispor karşılaşmasına yöneldi.

Hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kayserispor 12 Nisan Pazar günü saat 13:30’da Kadir Has Stadyumunda oynayacağı maç için galibiyet hedefiyle hazırlık yapacak. Kayserispor ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kaybetmişti. Sarı-Kırmızılılar bu kez rakibinden rövanşı almak istiyor.

İnönü Stadyumunda oynanan maçın iki takım içinde zor geçtiğini ve 10 kişi kaldıktan sonra tüm olumsuzluklara rağmen Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas artık maçı unutmaları gerektiğini söyledi.

Bu saatten sonra tüm enerjilerini Denizlispor maçına vereceklerini belirten Kafkas “Toledo kart cezasını tamamladı ve büyük ihtimalle Denizlispor maçında forma giyecek. Ancak bu hafta Ali Turan cezalı, Mehmet Eren’in de sakatlığı var. Biz tüm olumsuzluklara rağmen Denizlispor’u Kayseri’de yeneceğimize inanıyoruz. Bu hafta bizim için yeni bir çıkış olacak” dedi.

Erciyes TV

ali38_38
06.04.2009, 19:20
Kartalı bırak horoza bak sanki hayvanat bahçesinde hayvan beğeniyo ya:D

Metrajzede
06.04.2009, 19:26
bundan seneler öncesinde kanalın birinde iner misin çıkarmısın yarışması vardı.Hatırlayanlar mutlaka olacaktır şafak sezer,hakan yılmaz (avrupa yakasının osmanı) hep o yarışmada sivrilmişlerdi.Tekrar çıkışa geçecez dio hala yav:D:D:Dİstikrar yakalayacağın günü iple çekiom hocam.Midemiz bulandı bi çık bi in beya:D

KaraKan
06.04.2009, 20:16
kayseri yenilir ... maca giden taraftarda zaten belliydi böle olacagı der ceker gider kimse 5 dk daha bekleyelim de hocayı istifaya davet edelim demez

karizmatix
06.04.2009, 20:43
Bu maçı alırız.

yunusemre38
06.04.2009, 20:46
tolunay erciyes tvde tel baglantısında rob friendle görusuyomus
26 hafta boyunca kafasındakı 11 le çıkamamıs
merter gökhan ile anlasılmıs.suanda türkıye liginde oynayan sag bekle anlasılmıs ısım vermıyo suan oyuncu ve klubune zarar vermemek ıcın
acaba sivasdakı abdurrahmanmı?

EaZy38
06.04.2009, 20:52
tolunay erciyes tvde tel baglantısında rob friendle görusuyomus
26 hafta boyunca kafasındakı 11 le çıkamamıs
merter gökhan ile anlasılmıs.suanda türkıye liginde oynayan sag bekle anlasılmıs ısım vermıyo suan oyuncu ve klubune zarar vermemek ıcın
acaba sivasdakı abdurrahmanmı?

görün bakin dedigim gibi abdurraham gelcek buna eminim
sivas bo0suna böyle bir futbolcuyu yedek kulübesinde oturtmaz

yunusemre38
06.04.2009, 20:53
Bencede Abdurahman gibi sağ bek 2 haftadır oynamıyo

gaziköylü0038
06.04.2009, 20:57

futboldan bir tek siz anlıyorsunuz başka kimse anlamıyor değil mi ?

hasta ksli
06.04.2009, 21:10
bu maci alamazsak pota gireriz haqberiniz olsun asagidaki takimlar yendikce baraj yükseliyor

y_d_yazici
06.04.2009, 21:38
beyler kötü olabiliriz beklediğimizin çok altında olabiliriz ama lütfen bira gerçekçi olalım 7 maçın 2 tanesini alamıyacakmıyız bu kadarda abartmayalım. hiç bişey olmadı en az 5 beraberliğimiz var. bu maçıda rahat alırız en az 3 fark maçtan sonra görüşelim.inönüye o seyirci baskısına 3 forvetle çıkıyorsak bu maçada o şekilde çıkarız ve rahat alırız hatta bol gollü bi maç olur

Valentino
06.04.2009, 21:38
alırız

bati
06.04.2009, 21:59
cok ayip, bu forumu bayadir takip ediyorum ve herkezin gözüne kestirdigi futbolcu var!!!
kayserispor 1 futbolcu degil tüm takim. birak arkadisimiz turgayi veya aliyi veya mehmedi favorisi olarak görsün. hem böyle yazacaginiza azcik da genc futbolcularimizi mutive edelim. neymis bu futbolcu söyle su futbolcu tolunayin akrabasi, az da olumlu bisey yazin. yazik ediyorsunuz futbolcularimiza. baska forumlari takip edin ve örnek alin: baska taraftarlar takimlarini nasil destekliyor. siz bir futbolcunun bu noktaya kadar gelmesi icin ne kadar azim ve caba harcadiginin bilincinde degilsiniz. onlar bir hata yaptiginda sizden daha cok kahir oluyorlar.

yunusemre38
06.04.2009, 22:00
Turgay bence iyi bir futbolcu.

bati
06.04.2009, 22:06
Turgay bence iyi bir futbolcu.

bencede, gencler oynaya oynaya pisecek. hic bir futbolcu birden gökten düsmedi.

hasta ksli
06.04.2009, 23:32
Bencede Abdurahman gibi sağ bek 2 haftadır oynamıyo
valla ben inanmama siz inandinizmi abdurrahman olabilecegine bi yanda büyük ihtimalle sampiyonlar ligine katilacak takim öteki yaqnda büysük ihtimalle kümeye oynicak bi takim siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ben olsam bedava bile olsa sivasi tercih ederim

yunusemre38
06.04.2009, 23:36
valla ben inanmama siz inandinizmi abdurrahman olabilecegine bi yanda büyük ihtimalle sampiyonlar ligine katilacak takim öteki yaqnda büysük ihtimalle kümeye oynicak bi takim siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ben olsam bedava bile olsa sivasi tercih ederim

sivas şamp lıgıne katılır maçlarını bızım stadda oynarsa kahrolurum:uzgunum:

hasta ksli
07.04.2009, 00:52
ya neden böyle cekememezlik yapiyoruzki adamlari tebrik edip örnek alacaimiz yere neden kin besliyoruz benim bi cok sivasli arkadasim var kayserispru benim kadar destekliyorlar ama bakiyorum bizlere kinden nefretten baska birsey bilmiyoruz adamlar basarili bizden bizde örnek alip onlari gecmeye calismiyoruz onlarinda basarisiz olmasini istiyoruz o yüzdende basarili olamiyoruz

Tim
07.04.2009, 00:54
ya neden böyle cekememezlik yapiyoruzki adamlari tebrik edip örnek alacaimiz yere neden kin besliyoruz benim bi cok sivasli arkadasim var kayserispru benim kadar destekliyorlar ama bakiyorum bizlere kinden nefretten baska birsey bilmiyoruz adamlar basarili bizden bizde örnek alip onlari gecmeye calismiyoruz onlarinda basarisiz olmasini istiyoruz o yüzdende basarili olamiyoruz
haklısın sonuna kadar:nicethread:

yunusemre38
07.04.2009, 16:38
sivaslıdan dost olmaz

38KYS38
07.04.2009, 16:45
Bu müsabakanın sonucunu tahmin etmek elbette zor..amma inşallah Şanlı Kayserisporumuz un galiibiyeti ile neticelenir...Ama diyeceğim şuki eğer bu müsabakayı alamaz isek,korkarimki ulusal basında aslında hiçte gerçekle alakası olmayan(..çünki Kayserisporumuz hiçbir zaman ,hiçbir ayak oyununun içinde olmamıştır) Kayseri Denizliye yattımı..gibiden yazılar yazılabilirki..ben bu iftiralardan ve karalamalardan korkarım....

yunusemre38
07.04.2009, 16:47
Düşmemeye oynayan takımlar bile bizden daha ofansif oynuyor.Denizlideki bangoura berberovic angelov roberts e dikkat

38KYS38
07.04.2009, 16:50
MEKANSIZ38´isimli üyeden Alıntı http://forum.kayserispor.org/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.kayserispor.org/showthread.php?p=163858#post163858)

Eğer Sivasspor Şampiyonlar ligine katılır ve müsabakalarınız Kadir Has'ta oynarsa elbette gider,Sivası sonuna kadar kendi takımımız giibi destekleriz....Biz UEFA da oynarken Sivaslılar Forum sayfalarında bizlere sonuna kadar destek vermedilermi????

yunusemre38
07.04.2009, 16:56
Kendi sitelerindeki yazıklarına bak bizim hakkımızda.Ben desteklemem açıkcası.:)..
Gider yabancı takımı tutar sivassporu tutmam.Sadece Kayserispor ve erciyesspor

haso
07.04.2009, 17:28
Kendi sitelerindeki yazıklarına bak bizim hakkımızda.Ben desteklemem açıkcası.:)..
Gider yabancı takımı tutar sivassporu tutmam.Sadece Kayserispor ve erciyesspor
aynen bendende okadar daha duen kadar 38 plakali arabalari sivasa sokmazlardi
bunlara guven olmaz

aLaYıNa gİdEr!!
07.04.2009, 18:01
KONU nerden nereye anti klavye !

Zagorx
07.04.2009, 18:42
yaw, biz kendimize bakalim.. hatiralarla avunmayalim, baskalarina imrenmeyelim.. 2006 yazi istanbuldayim, kayseri-sopran macina bakiyorum...muhtesem bir atmosfer icindeyim.. abi,o günleri yine yasamak icin.. hep destek tam destek verecegim.. oley... olumlu bakalim gelecege... biraz konu disi oldu, kusura bakmayin..

Tim
07.04.2009, 18:55
Düşmemeye oynayan takımlar bile bizden daha ofansif oynuyor.Denizlideki bangoura berberovic angelov roberts e dikkat
bu kadar dikkat edilecek adamları varsa denizlinin ne işi var küme hattında:)

yunusemre38
07.04.2009, 19:00
6 haftadır muhtesem oynuyolar sivas maçında 100 de 100 golleri verilmedi zaten o golden sonra 2 yi yediler

Wampir_Rash
07.04.2009, 19:43
13 : 30 da maç mı olur ya !

yunusemre38
07.04.2009, 19:48
-------------Süleymanu---------------

Durmuş----------------Eren-----------------Aydın------------Toledo--
--------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
M.Topuz---------------Saidou------------Abdullah----------Bilal----
-------------------------------------------------------------------
--------------------------Cangele---Puro(Tevfik)

Hoca artık puroviçe sans ver aghahowa falan oynarsa artık bıle bıle kayserispora zarar verdıgını dusunecez ya puro ya tevfik 11 de baslamalı.

koray iyileştimi?bilgisi olan varmı

yunusemre38
07.04.2009, 20:05
puroviç mutlaka oynamalı sportingde oynayan adam kötü futbolcu olurmu hoca?yada tevfik köse mutlaka oynamalı.adam süper oyuncu son 8 hafta kala oynamalı.tolunay tevfik köse ile furkana sans verecez dıyodu furkana sans verdi tevfik köseye de sans vermesi gerek

KyS_ToTTi
07.04.2009, 20:49
Kim ne derse desin Kayserispor bu maçtan 3 puan çıkaracak eminim.Hemde show yapacak.

haso
07.04.2009, 20:53
valla bi zahmet cikarsin yenilirsek dusme potasina yaklasiriz

denizliyi de yenemezsek kayseride kimi yenecez

hasta ksli
07.04.2009, 21:13
sivaslıdan dost olmaz
ben senin kayserisporlu oldugundan bile süpheliyim adamlar bize zeytin daliynan yaklasirken sizin gibilerin kin nefret dolu olmalarini anliyamiyorum dedimya benim en yakin dostlarim sivaslidir hepside adam gibi adamdir benim görüsümce kayserlilerde adam gibi admlardir bu yüzden senin gibilernin kayserli olöduguna inanmiyorum

yunusemre38
07.04.2009, 21:20
ben senin kayserisporlu oldugundan bile süpheliyim adamlar bize zeytin daliynan yaklasirken sizin gibilerin kin nefret dolu olmalarini anliyamiyorum dedimya benim en yakin dostlarim sivaslidir hepside adam gibi adamdir benim görüsümce kayserlilerde adam gibi admlardir bu yüzden senin gibilernin kayserli olöduguna inanmiyorum
nickindende belli oluyor sen galiba hastasın

H.KaanK.K
07.04.2009, 21:33
PRO ligdeki en iyi pivot ama tolunay oynatmıyor nedenini bilmiyorum:(

y_d_yazici
07.04.2009, 23:15

işte seninde kayserisporluluğun bu kadar. bende bi tarafta sivas şampiyonlar ligine diğer tarafta kayseri 2. lig yap tercihini deseler hiç düşünmeden KAYSERİSPOR derim. çünkü biz takımımızı para pul şan şöhret için satmayız.
alayına isyan ŞAMPİYON KAYSERİSPOR

y_d_yazici
07.04.2009, 23:16
Kim ne derse desin Kayserispor bu maçtan 3 puan çıkaracak eminim.Hemde show yapacak.

kesinlikle katılıyorum hatta ben en az 3 fark diyorum

hasta ksli
07.04.2009, 23:20
nickindende belli oluyor sen galiba hastasın
kimin hasta oldugu belli tolunaya avatarinda defol kayseriden dedigin gibi kimse kimseyi bir yerden kovamaz tolunay istifa diyebilirsin ama defol git deme hakkini kimsede görmiyorum ama sizin entellektüelliginiz bu kadar sizin gibilerini bu forumlara bile koymamalari lazim sizler oldukca hic mesafe katledemeyiz hatta gerileriz

hasta ksli
07.04.2009, 23:23
işte seninde kayserisporluluğun bu kadar. bende bi tarafta sivas şampiyonlar ligine diğer tarafta kayseri 2. lig yap tercihini deseler hiç düşünmeden KAYSERİSPOR derim. çünkü biz takımımızı para pul şan şöhret için satmayız.
alayına isyan ŞAMPİYON KAYSERİSPOR
tabi kayserispor derim banane sivastan benim demek istedigim bu kin nefret niye su üc günlük dünyada dost olmak varken diyorum cünki ben onlardan böyle seyler duymiyorum ama bizim siteye girdimi herkes kin kusuyo istisnalar haric

13
07.04.2009, 23:37
Daha fazla dagıtacakmısınız maç konusunu?

4-4-2
07.04.2009, 23:44
küme derdi kalmadi
ilk 5 iddasi kalmadi
bu hoca ne zaman purovic, olembe, teyfik e sans verecek

chefchemiker
07.04.2009, 23:47
küme derdi kalmadi
ilk 5 iddasi kalmadi
bu hoca ne zaman purovic, olembe, teyfik e sans verecek

balik kavaga cikinca, belki

bence mac berabere biter

koylu
08.04.2009, 00:21
Bu maç çok zor geçecek büyük ihtimalle beraberlik le sonuçlanır. malesef.

EaZy38
08.04.2009, 00:31
maca muhtemelen böyle cikacagiz...
Souleymanou
Durmus Eren Aydin Toledo
Mehmet T. Saidou Abdullah Bilal
Turgay Cangele

Yedekler:
Yusuf,Bayram,Tayfun,Olembe,Umut,Tevfik,Purovic.Fur kan.Aghahowa

Sakatlar,Cezalilar
Mehmet E.,Koray,Ali

koramaz38
08.04.2009, 03:48
takimin konuma göre zevksiz amacsiz bir mücadele olucagi belli..ha arkadaslar arasinda mahalledeki mücadele ha kayserisporun denizlispora karsi olan mücadelesi arada göze carpan fark göremiyorum.. bu takimi bu hale getirenler daha neyi beklerler kendi kendime sorup dururum..

mehmet_efe
08.04.2009, 11:44
arkadaslar bırakın topcuları biz taraftara bakalım yeni stad dedik oda oldu ama taraftar hep aynı bu hafta inşallah meydanda bi takım organizasyonlar yapacagız hepinizi bekleriz pazar saat 10,30 da dernekte bulusalım

tekin
08.04.2009, 11:52
Bu maçta Saidou ve Ali Turan cezali.
Orta sahanin yükü Abdullah ve Furkan'in sirtinda olacak. Insallah bu yükün altindan kalkar ikiside

Mustafa K.
08.04.2009, 12:25
Denizlispor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Eren, Aghahowa, Eren Güngör, Abdullah Durak ve Aydın Toscalı, Denizlispor maçında sarı kart gördüğü takdirde Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek

Batuhan
08.04.2009, 12:41
Artık Purovic sahne almalı.Elimizde böyle bir adam varken ve büyük bir potansiyeli varken en azından performansını bir görelim

KayseriLee
08.04.2009, 13:19
alacağız.. banko

kaka_leite
08.04.2009, 13:27
bu maçta da tribündeyim,sizleri de bekleriz...

haso
08.04.2009, 14:45
Denizlispor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Eren, Aghahowa, Eren Güngör, Abdullah Durak ve Aydın Toscalı, Denizlispor maçında sarı kart gördüğü takdirde Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek

saka maka derken iyiden iyiye bu maci alamazsak isimiz sakata giriyor

haftaya antalya maci daha zor,cezali olanlari falan dusunursek
ilk yariki maclarda denizliye 2-0 yenildik
antalya ile sahamizda 0-0 kaldik,oyuzden zor maclar olacak
potanin icine girmeyiz ama yaklasiriz asagi

buda hem takimin korkulan kayserispor imaji zaten bitmek uzere onu bitirir

futbolcular kendine guvenlerini kaybeder,bundan sonraki yillarda maclara siradan anadolu futbolcusu zihniyetiyle cikrlar artik
tolunayi kovsak bile acmis oldugu enkazi,psikolojik enkazi temizlemek zaman alir
ne yapip edip futbolcular bu maci almali
gerekirse tolunayi falan sallamamali,kendi bildiklerince oynamalilar
ama kardesim adam izin vermiyorki,1 fark one gecsin tum forvetleri cikariyor
bakiyosun sahanin en iyi oyuncusunu cikariyor
bir sey yapmadigi gibi yuruyen tekerede tas koyuyo
her ne olursa olsun bu mac cok onemli,takimin kimligini korumasi acisindan cok onemli

yunusemre38
08.04.2009, 15:36
bence yenemezsek bızde potadayız zaten tolunay varken rahata kavusamıyacaz
denizli burdan puan alır.

Mustafa K.
08.04.2009, 16:50
Maçın Hakemi ; Özgüç Türkalp

haso
08.04.2009, 16:52
Maçın Hakemi ; Özgüç Türkalp
bu gecen haftaki dingil degilmi?

Mustafa K.
08.04.2009, 16:55
Geçen Hafta Tolga Özkalfa idi.
Özgüç Türkalp bu sezon Kocaelispor'u deplasmanda 1-2 yendiğimiz maçın hakemi idi.

Salih38
08.04.2009, 18:09
Kazanırız inşallah ..

Metrajzede
08.04.2009, 18:30
artık bu şartlarda yapılacak en akılcı şey gelecek sene için bişeyleri kazanmak olmalıdır.Tolunay efendi ne kadar zorlarsa zorlasın bu takım asla ilk 10 un dışında kalmaz.ilk 10un dışında kalmak bu şartlarda büyük maharet gerektirir.Gerçi çok becerikli bi teknik adamımız var beni yanıltadabilir:DKimse düşme tehlikesi hakkında konuşmasın altımızda 11 takım var.6-10 arası bi yerde oluruz.Önemli olan bi hucüm varyasyonunu,bi duran top organizasyonunu gelecek sene için bu seneden gerçekleştirmeye çalışmak alacağımız puanlardan dahada önemli.Gelecek senenin takım kimyasını şimdiden bu işi bilenler tarafından yapılmalı.

haso
08.04.2009, 19:48
artık bu şartlarda yapılacak en akılcı şey gelecek sene için bişeyleri kazanmak olmalıdır.Tolunay efendi ne kadar zorlarsa zorlasın bu takım asla ilk 10 un dışında kalmaz.ilk 10un dışında kalmak bu şartlarda büyük maharet gerektirir.Gerçi çok becerikli bi teknik adamımız var beni yanıltadabilir:DKimse düşme tehlikesi hakkında konuşmasın altımızda 11 takım var.6-10 arası bi yerde oluruz.Önemli olan bi hucüm varyasyonunu,bi duran top organizasyonunu gelecek sene için bu seneden gerçekleştirmeye çalışmak alacağımız puanlardan dahada önemli.Gelecek senenin takım kimyasını şimdiden bu işi bilenler tarafından yapılmalı.
en azindan 6.olmamiz lazim cunku 6. ile 7.arasinda
gelir farki yaklasik 2 trilyon 6. lik odulu en az okadar farke ediyor
en azindan 1 transfer parasi

arkadas tolunay denen adam nerden nereye getirdi
ik 4 hesap ederken 6. olmak icin cabalicaz onuda olabilirsek

m.emin38
09.04.2009, 13:24
anasayfada mac saati 14:30 diye yazılmış degiştirilirse iyi olur,tereddüte düşenler olmuş...

haso
09.04.2009, 13:38
simdi mac kacta 13:30 mu 14:30 mu teredute dustum:D

harbiden saatler ileri alindi ya kacta tam olarak

aliefe
09.04.2009, 13:42
bu maclar artık kalıtemızı koymamız gereken maclar bursanın koydugu hedefı bızde koymalıyız bıze yakısan futbolu oynamalıyız

m.emin38
09.04.2009, 13:43
<center> tff.org Alıntıdır
turlcell süperlig 27.hafta
</center>
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr> <td style="text-align: center;" nowrap="nowrap"> Tarih-Saat </td> <td style="text-align: center;"> Stat </td> <td style="text-align: center;"> Ev Sahibi Takım </td> <td style="text-align: center;"> Skor </td> <td style="text-align: center;"> Misafir Takım </td> <td style="width: 155px; text-align: center;"> Hakemler </td> </tr> <tr> <td style="text-align: center;"> 10.04.2009
20:00 </td> <td style="text-align: center;"> İSMETPAŞA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=126) </td> <td style="text-align: center;"> KOCAELİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=132) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73305) </td> <td style="text-align: center;"> BEŞİKTAŞ A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3590) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) BÜLENT YILDIRIM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18699)
(Y) ERDİNÇ SEZERTAM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19633)
(Y) HÜSEYİN FİDAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20152)
(D) HAKAN ÖZKAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=17913)
</td> </tr> <tr> <td style="text-align: center;"> 11.04.2009
13:30 </td> <td style="text-align: center;"> BURSA ATATÜRK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=44) </td> <td style="text-align: center;"> BURSASPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3601) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73307) </td> <td style="text-align: center;"> MKE ANKARAGÜCÜ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3595) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) SUAT ARSLANBOĞA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19445)
(Y) MURAT ŞAHİN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18607)
(Y) SERKAN AKARCA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18667)
(D) HAKAN CEYLAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18656)
13:30 </td> <td style="text-align: center;"> ATATÜRK OLİMPİYAT (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=110) </td> <td style="text-align: center;"> BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3665) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73310) </td> <td style="text-align: center;"> GAZİANTEPSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=116) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) BÜNYAMİN GEZER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=17871)
(Y) SERHAN MALKOÇ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18848)
(Y) MUSTAFA SÖNMEZ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20144)
(D) MUSTAFA İLKER COŞKUN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19047)
15:15 </td> <td style="text-align: center;"> SİVAS 4 EYLÜL (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=169) </td> <td style="text-align: center;"> SİVASSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=74) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73312) </td> <td style="text-align: center;"> ANTALYASPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=52) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) HÜSEYİN GÖÇEK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19493)
(Y) KEMAL YILMAZ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19402)
(Y) SERKAN OK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19740)
(D) HÜSEYİN SABANCI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19769)
19:00 </td> <td style="text-align: center;"> ANKARA 19 MAYIS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11) </td> <td style="text-align: center;"> HACETTEPE SPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=1211) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73311) </td> <td style="text-align: center;"> TRABZONSPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3596) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) TOLGA ÖZKALFA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19089)
(Y) ÖZGÜR ÇETİNER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=17902)
(Y) ALİ ZAĞLI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20074)
(D) MÜRVET SEZER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18330)
</td> </tr> <tr> <td style="text-align: center;"> 12.04.2009
13:30 </td> <td style="text-align: center;"> ANKARA 19 MAYIS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11) </td> <td style="text-align: center;"> GENÇLERBİRLİĞİ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3606) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73304) </td> <td style="text-align: center;"> KONYASPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3600) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) YUNUS YILDIRIM (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18287)
(Y) SELÇUK KAYA (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18358)
(Y) MUHİTTİN GÜRSES (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19272)
(D) ÇAĞATAY ŞAHAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19240)
13:30 </td> <td style="text-align: center;"> ESKİŞEHİR ATATÜRK (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=66) </td> <td style="text-align: center;"> ESKİŞEHİRSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73308) </td> <td style="text-align: center;"> ANKARASPOR A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=4355) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) KORAY GENÇERLER (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18913)
(Y) GÖKHAN MEMİŞOĞLU (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18850)
(Y) MEHMET KISAL (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20094)
(D) MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19372)
13:30 </td> <td style="text-align: center;"> BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADİR HAS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=3765) </td> <td style="text-align: center;"> KAYSERİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=72) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73306) </td> <td style="text-align: center;"> DENİZLİSPOR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=81) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) ÖZGÜÇ TÜRKALP (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19048)
(Y) ÖMER FARUK YEŞİL (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19963)
(Y) ÖZGÜR FATİH KALAYCI (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20148)
(D) ZAFER DEMİR (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18292)
19:00 </td> <td style="text-align: center;"> ALİ SAMİ YEN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=87) </td> <td style="text-align: center;"> GALATASARAY A.Ş. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3604) </td> <td style="text-align: center;"> - (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=73309) </td> <td style="text-align: center;"> FENERBAHÇE (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=395&kulupID=3592) </td> <td style="text-align: left;" nowrap="nowrap"> (O) FIRAT AYDINUS (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18620)
(Y) BAHATTİN DURAN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18630)
(Y) TARIK ONGUN (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20274)
(D) ABDULLAH YILMAZ (http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19585) </td></tr></tbody></table>

haso
09.04.2009, 13:51
eyvallah detayli bilgi bu iste

macin hakemi dikatimi cekti,bizim kocaeli macinin hakemi
o macta acik konusmak lazimsa 90 dk bize calmisti,resmen bizi tutmustu,bu tarihte zor gorunur bir durum
cunku soyle soylenir kayseride gecmis yillardan bu yana denirki hakem hatalarinda
dunyada turkiye yi turkiye de kayseriyi sevmezler
gerceklik payi vardi,ama kocaeli macindada bizim ihtiyacimiz yoktu heralde kocaeliye birsey yapildi diye dusunuyorum
bu mactada iki altarnatif var
ya yine bize iyi gelen bir hakemi verip bize kazandirip denizliyi yakacaklar
yada kocaeli macindaki tepkiler uzerine kayserispor lehine yaptigi hatalarin karsiligini bu macta alacak
bakalim gorecez hakemlik birsey olacakmi
insallah olmaz,yenersek ben yaptim diyo bizimkiler
yenilirlerse ya hakeme ,ya taraftara,ya sakatlara,ya adanaya suc atiyolar
yada genc edebiyati

haso
09.04.2009, 14:22
Denizlispor'da Burak kaza yaptı

Denizlisporlu futbolcu Burak Akyıldız, otomobiliyle trafik kazası yaptı.
Alınan bilgiye göre, antrenman için Haluk Ulusoy Tesisleri'ne giden Burak Akyıldız'ın kullandığı 20 ZK 761 plakalı otomobil, tren istasyonu kavşağında, iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu kaldırıma çıktı.
Kazada yaralanan olmazken araçta maddi hasar hasar meydana geldi. Otomobilde Burak'ın takım arkadaşı Çağlar Birinci'nin de bulunduğu, iki futbolcunun da durumlarının iyi olduğu bildirildi.

fakilic
09.04.2009, 18:30
HEDEFSİZ TAKIMIZ VESSELAM
Süper Lig'de yer alan tüm takımların bir hedefi var. Sivas,Beşiktaş,Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon şampiyonluk peşinde. Bursaspor Avrupa kupalarından herhangi birisine katılmak için inanılmaz bir performans gösteriyor.Ligin 10. sırasındaki Antalyaspor'dan itibaren tüm takımlar düşmemek için oynuyor.Kayseri, G.Antep ve Ankaraspor ise rotasız bir gemi gibi yalpalayıp duruyor. Hedef olmayınca motivasyon da olmuyor; başarısızlık kaçınılmaz son oluyor. Kayserispor 3-4 puan geride olsa küme düşme endişesi taşıyan takımlardan biri olacaktı. Nereden nereye...

Freestyle
09.04.2009, 21:29
Ligin gidisaati belirsiz, takimlar birbirine çok yakin. Bu dogrultuda malesef maçlar sadece sahada oynanmiyor, her kimin katkisiyla olursa olsun. Bekleyip görmekten baska çaremiz yok.

maho-38
10.04.2009, 00:18
lütfen tolunayi istifaya cagirin
böyle giderse herhalde ligi 11. falan bitiriz

haso
10.04.2009, 00:31
http://www.kayserigunes.com/images/menu/sayfa12yyy.jpg

BJK maci zormu olduki adamlar elini kolunu sallaya sallaya yendiler
adam evinde oynadigi denizliden bile korkuyor
biz kim yeneceksek,gungoren belediyesporla oynaskak rahat kazanirimiyiz bir sorsak:wallbash:

KayseriLee
10.04.2009, 02:35
Sezon başından beri en banko maçımız :yahoo:

Fatih Y.
10.04.2009, 08:09
Kafkas 12. adama seslendi
Geçen hafta Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Kayserispor, sahasında Denizlispor’u devirip kendini affettirmek istiyor. Ligi üst sıralarda bitirmeyi amaçladıklarını ifade eden Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Tolunay Kafkas, 12. adama mesaj gönderdi. Kafkas, “Kayserispor’un amacı daima en yukarısı olmalıdır. Bu doğrultuda seyircimizin tribünleri tıklım tıklım doldurmasını istiyorum” dedi

aliefe
10.04.2009, 09:19
haydı bakalım bu macı alalımda su gerılımlı ortamlardan cıkalım

Ahmet Ak.
10.04.2009, 09:37
Kafkas 12. adama seslendi
Geçen hafta Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Kayserispor, sahasında Denizlispor’u devirip kendini affettirmek istiyor. Ligi üst sıralarda bitirmeyi amaçladıklarını ifade eden Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Tolunay Kafkas, 12. adama mesaj gönderdi. Kafkas, “Kayserispor’un amacı daima en yukarısı olmalıdır. Bu doğrultuda seyircimizin tribünleri tıklım tıklım doldurmasını istiyorum” dedi

senin neyine tribünler tıklım tıklım olacak,
ne vaat ediyorsun şehre,
avrupa mı, şampiyonluk mu ilk beş mi altı mı hepsinden önemlisi güzel futbol mu?
zaten gerçek kayserisporlular gelecek maça ama şehri çekebilmek için birşeyler sunmalısın insanlara. zaten biz sen olsanda olmasanda, iyi oynasakda oynamasakda takımımız için geliyoruz.
benim tek istediğim artık bu saatten sonra, hazır rahat iken bir sıkıntımız korkumuz yok iken sadece güzel futbol, galip gelmemiz bile önemli değil, sadece güzel futbol, geçen hafta erciyesin oynadığı kadar oynayın yeter...

gunes20
10.04.2009, 12:21
BİLETLERDE O BİCİM GENE SANKİ SAMPİYONLUA OYNU DOGRU 20LİRA VERİRSEK BELKİ OLEMBE PROVIC LE YAN YAN OTURACAZYA BİZ O ADAMLARI TRUNBUNE ALDIK AMIGOMUZDA YOKYAA YAZIK COKK YAZIK NE HALERDİYİZ DAHA KİMSE HABERİ YOK ÖZHASEKİDE RİCA ETMEZ BİLET DÜŞÜR DİYE SECİM BİTTİ PAHALIM DİYEN ARKADAŞLAR OLCAK ERCİYESİ BİLET FİYATINA BAK KALİTESİNE BAK BELKİ AGAHOWA TAKLA SHOW YOK YADA NE BİLEM NE ZAMAN GOL ATCAK YADA GENEMİ 0-0 DYEMİYOZ AMA MAC İZLİYOZ HOP OTORUM HOP KALKIYOZZ DESTEK VE RİYOZ YA KAYSERİM NAPIYOM CANIM ÇOK SEVDİĞİM

METİN
10.04.2009, 12:23
ZEVKLİ BİR MAÇ OLACAĞI KESİN. İNŞALLAH KAZANAN BİZ OLURUZ.

yunusemre38
10.04.2009, 12:58
Bu maçdan hiç umudum yok.Kazanamazsak bizde düşmemeye oynarız artık.Denizlispor iyi oynuyor.İyi yabancıları var.Tolunay Kafkas yine Aghahowada ısrar ederse Tevfik yada Puroviçi yedek tutarsa yazıklar olsun.

haylas-38
10.04.2009, 13:21
yensekte.... fazla bişey olmucagı için yenılelım bari tolunay gıder .... bu sefer

tepkıler yukselır

hasta ksli
10.04.2009, 13:52
dikkatinizi cekerim fotomactan sonra artik fanatikte sivasa tam sayfa yer verdi bizde bu günleri görecekmiyiz acaba arti eskisehir ve bursayada sayfa ayirdi bunun nedeni ne acaba sivasi anladikta eskisehir ve bursanin bizden üstünlügü ney sormak lazim acaba bizim yönetim ve teknik heyet hakkimizi arayamiyorlarmi galiba artik gercerkten siradan takim olduk daha dün cikan eskisehir bile bizden fazla ilgi görüyor medyada hep bir olalim sesimizi duyuralim bu yönetim uyuyo

m.emin38
10.04.2009, 13:56
dikkatinizi cekerim fotomactan sonra artik fanatikte sivasa tam sayfa yer verdi bizde bu günleri görecekmiyiz acaba arti eskisehir ve bursayada sayfa ayirdi bunun nedeni ne acaba sivasi anladikta eskisehir ve bursanin bizden üstünlügü ney sormak lazim acaba bizim yönetim ve teknik heyet hakkimizi arayamiyorlarmi galiba artik gercerkten siradan takim olduk daha dün cikan eskisehir bile bizden fazla ilgi görüyor medyada hep bir olalim sesimizi duyuralim bu yönetim uyuyo
niye bu kadar kafana taktın bunu anlamadım cvp cok basit aslında utanarak söylüyorum o iki kulupte hem taraftar var hemde yönetim!!!
Ama bizim taraftar sayımız seyirci sayısına göre cok düşük,stada gelenlerin %80'i seyirci %20'si taraftar bu yüzden bu tür sonuclar doguruyo.

haylas-38
10.04.2009, 14:58
es-es ve bursanın muthıs bı taraftar kıtlesı var ondan bole on planda kalıyorlar...

bursa macı bıtımınde başlık " yok böle taraftar" diye attılar fener macında....
3-1 yenılmıslerdı hatta...

hasta ksli
10.04.2009, 16:37
niye bu kadar kafana taktın bunu anlamadım cvp cok basit aslında utanarak söylüyorum o iki kulupte hem taraftar var hemde yönetim!!!
Ama bizim taraftar sayımız seyirci sayısına göre cok düşük,stada gelenlerin %80'i seyirci %20'si taraftar bu yüzden bu tür sonuclar doguruyo.
maalesef haklisin burasini düsünemedim

Baki
10.04.2009, 20:19
İnş alırız maçı

yunusemre38
10.04.2009, 20:23
-----yusuf-------
durmus-eren-aydın-toledo
topuz-furkan-apo-bilal
puroviç-cangele
Yedekler:Sülu,bayram,tevfik,olembe,turgay,aghahowa

sakat ve cezalı:koray,saidou,mehmet eren

Samil38
10.04.2009, 20:37
zor kazanırız pek umıdım yok

aLaYıNa gİdEr!!
10.04.2009, 22:40
su denizlıyı yenmemız lazım gecen senekı 0-0 biten mac hala gozumun onunde..

BÖRTECINE 38
11.04.2009, 00:57
BU MAC HERZAMANKI KAYSERISPOR MACLARININ AKSINE GOLLÜ BIR MAC OLUR KAZANAN TARAFTA BIZ OLURUZ

H.KaanK.K
11.04.2009, 10:01
bu maçta cangele-puro oynamazsa tolunayın hocalığından şüphe ederim...

H.KaanK.K
11.04.2009, 10:03
-----yusuf-------
durmus-eren-aydın-toledo
topuz-furkan-apo-bilal
puroviç-cangele
Yedekler:Sülu,bayram,tevfik,olembe,turgay,aghahowa

sakat ve cezalı:koray,saidou,mehmet eren

o kafa bizimkinde yok kardeş maalesef:(

H.KaanK.K
11.04.2009, 11:44
maç 2:30 mu 1:30 mu arkadaşlar?anasayfaya 2:30 yazılmış bazı arkadaşlar 1:30 diyor:thinking:

Ahmet Ak.
11.04.2009, 11:55
maç 13:30 da anasayfadaki yanlış. arkadaşlar onu düzeltirlerse iyi olur buradan saate bakıp yanlış gelenler olabilir.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=198

38fatih38
11.04.2009, 11:58

Aynen katılyom allah vergisi war adamda yetenek yok

TALAS38
11.04.2009, 12:05
eğer bu maçı alamazsak 10 a kadar düşeriz ankara ve antepin yenmesi durumunda.mutlaka kazanmamız gereken bir maç denizl iters takım bize.inşallah yeneriz

Samil38
11.04.2009, 13:27
bılet satıslarından haberı olan var mı ?

gunes20
11.04.2009, 15:00
var 10-20 lira takımız sampıyonluga oynuda bizim haberimiz yok ondan fiyatlar senefe aghowanın parasını cıkarmamız lazım idare ettin artık

Salih38
11.04.2009, 15:11
:):) Agahowa artık top toplayıcı fellan olsun yol+yemek+sigorta

Freestyle
11.04.2009, 15:22
Bursaspor'da kazandi, bu maçi kazanamazsak tamamen heryerde kopmus olacagiz. Gerçi zaten 6. olma sansimiz az ama, rakamsal olarak da bayagi hayal olur.

uniks
11.04.2009, 15:34
Bursa bizim kac puan arkamızdaydı simdi kac puan fark oldu bu gidişlede 10-15 puan fark atıp bize uefa ya giderler.

Sergio_Aguero
11.04.2009, 16:13
Bursaspora bakın ta nerden geldiler bizi geçtiler trabzona iyice yetiştiler adamlar helal olsun bizim takım ise onlardan daha iyi bir yerde iken ligi bitirdi kafalarında ah ah

TALAS38
11.04.2009, 16:16
bizim kadro onlardan daha iyi ama bılunduğumuz konuma bakın yazık ettiler kayserisporumuza biz bunları hak etmedik.yarın da yenemezsek ilk 10 da bitiririz ligi

Sergio_Aguero
11.04.2009, 17:12
ertuğrul sağlama bakın ya adamın 2 lafından biri uefa bizimkine bakın adam seneyi anlatıyo 2 lafından birinde

Muzaffer
11.04.2009, 17:27
Ankaragücü kaybetti, yarınki maötan ümidim kalmadı.
Denizli kazanmak için herşeyini sahaya koyacak.

haso
11.04.2009, 17:29
dusme hatti karisti,yarin isimiz zor
buyuk ihtimalle berabere kaliriz,kalabilirsek
mac biter herkes bir yuh ceker evlere dagilir
tolunayda cikar,sakatlar gencler seneye ust siralara oynayacaz der
bir hafta daha kapanmis olur

Muzaffer
11.04.2009, 17:34
Haftayada antalyaya gidiyoruz.
Antalya da küme düşme hattına yaklaştı bu günki yenilgiden sonra.

Hayılrısı bakalım seneyi bekleyene kadar kaner olacak gibiyiz.

aliefe
11.04.2009, 17:37
helal olsun bursaya takır takır top oynadı bızde bu macı ne sartda olursa olsun almamız lazımm haydı hayırlısı umarım guzel bı mac seyrederızz

haylas-38
11.04.2009, 18:18
puan durumuna baktıkca içim acıyo bu takım halıne baksanıza :( denızlı haftayada antalya yense nerelere gıdıcez

bu adam istifa edecek ettırmemız şart oldu ya bursa bıle fark attı bize yazıklar olsun adam ufea ufea dedı bu gıdısle gıdeceklerde ama bızımkı taaa kaç hafta kala seneye seneye yazık yazık :(:(:(

m.emin38
11.04.2009, 18:34
bu maçta cangele-puro oynamazsa tolunayın hocalığından şüphe ederim...
bende tam tersini düşünüyorum eger ikisi oynarsa bende o zaman şüphe ederim!

akyol38
11.04.2009, 18:37
dusme hatti karisti,yarin isimiz zor
buyuk ihtimalle berabere kaliriz,kalabilirsek
mac biter herkes bir yuh ceker evlere dagilir
tolunayda cikar,sakatlar gencler seneye ust siralara oynayacaz der
bir hafta daha kapanmis olur

:nicethread:

herzamanki tabloyu yine görecez ihtiyarlar lan bu nası takım diyecek istifa diyen olmayacak ve herkes eve dağılacak sonra bi sonraki maç sezon bşıymış gibi herkes yine bi heyecan gelecek yine bi fos olacak
millet turkcell süper lig hiç bitmesin diyo bizse artık bitsin diye dua ediyoruz gelin gorun halimizi:thinking:

akyol38
11.04.2009, 18:40
:offtp: ama bişey soracam kadir hasın 33000 oldugu kesinmi yani ben bi tribünü hesapladım 240 civarı bişey çıkıyo o stad nası 33000 kişilik anlayamadım açıklayacak birisi varmı?

F.K
11.04.2009, 20:29

Onlarla Bizim Aramızdaki Tek Fark
Taraftar

qkhn
11.04.2009, 22:12
<TABLE class=table-1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=628 border=0><TBODY><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>1</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Galatasaray (http://javascript<b></b>:Tc('1','1','Galatasaray'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>26</TD><TD align=middle>5</TD><TD align=middle>3</TD><TD align=middle>82</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>83</TD><TD align=middle>+48</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>2</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Fenerbahçe (http://javascript<b></b>:Tc('2','1','Fenerbahçe'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>25</TD><TD align=middle>6</TD><TD align=middle>3</TD><TD align=middle>90</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>81</TD><TD align=middle>+56</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>3</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Beşiktaş (http://javascript<b></b>:Tc('3','1','Beşiktaş'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>9</TD><TD align=middle>10</TD><TD align=middle>52</TD><TD align=middle>39</TD><TD align=middle>54</TD><TD align=middle>+13</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>4</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Trabzonspor (http://javascript<b></b>:Tc('4','1','Trabzonspor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>12</TD><TD align=middle>51</TD><TD align=middle>42</TD><TD align=middle>52</TD><TD align=middle>+9</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) style="BACKGROUND-COLOR: #ffe57e" bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>5</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Kayserispor (http://javascript<b></b>:Tc('570','1','Kayserispor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>6</TD><TD align=middle>13</TD><TD align=middle>59</TD><TD align=middle>42</TD><TD align=middle>51</TD><TD align=middle>+17</TD><TD align=middle>

</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE class=table-1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=628 border=0><TBODY><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>
1

</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Fenerbahçe (http://javascript<b></b>:Tc('2','1','Fenerbahçe'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>20</TD><TD align=middle>10</TD><TD align=middle>4</TD><TD align=middle>65</TD><TD align=middle>31</TD><TD align=middle>70</TD><TD align=middle>+34</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>2</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Beşiktaş (http://javascript<b></b>:Tc('3','1','Beşiktaş'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>18</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>9</TD><TD align=middle>43</TD><TD align=middle>32</TD><TD align=middle>61</TD><TD align=middle>+11</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>3</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Galatasaray (http://javascript<b></b>:Tc('1','1','Galatasaray'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>11</TD><TD align=middle>8</TD><TD align=middle>58</TD><TD align=middle>37</TD><TD align=middle>56</TD><TD align=middle>+21</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>4</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Trabzonspor (http://javascript<b></b>:Tc('4','1','Trabzonspor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>12</TD><TD align=middle>54</TD><TD align=middle>44</TD><TD align=middle>52</TD><TD align=middle>+10</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) style="BACKGROUND-COLOR: #ffe57e" bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>5</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Kayserispor (http://javascript<b></b>:Tc('570','1','Kayserispor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>13</TD><TD align=middle>12</TD><TD align=middle>9</TD><TD align=middle>54</TD><TD align=middle>43</TD><TD align=middle>51</TD><TD align=middle>+11</TD><TD align=middle></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE class=table-1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=628 border=0><TBODY><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>1</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Galatasaray (http://javascript<b></b>:Tc('1','1','Galatasaray'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>24</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>3</TD><TD align=middle>64</TD><TD align=middle>23</TD><TD align=middle>79</TD><TD align=middle>+41</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>2</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Fenerbahçe (http://javascript<b></b>:Tc('2','1','Fenerbahçe'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>22</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>5</TD><TD align=middle>72</TD><TD align=middle>37</TD><TD align=middle>73</TD><TD align=middle>+35</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>3</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Beşiktaş (http://javascript<b></b>:Tc('3','1','Beşiktaş'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>23</TD><TD align=middle>4</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>58</TD><TD align=middle>32</TD><TD align=middle>73</TD><TD align=middle>+26</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) bgColor=#ffffff><TD class=table_header align=middle>4</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Sivasspor (http://javascript<b></b>:Tc('446','1','Sivasspor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>23</TD><TD align=middle>4</TD><TD align=middle>7</TD><TD align=middle>57</TD><TD align=middle>29</TD><TD align=middle>73</TD><TD align=middle>+28</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header onmouseover=HLon(this) style="BACKGROUND-COLOR: #ffe57e" bgColor=#f6f6f6><TD class=table_header align=middle>5</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Kayserispor (http://javascript<b></b>:Tc('570','1','Kayserispor'))</TD><TD align=middle>34</TD><TD align=middle>15</TD><TD align=middle>10</TD><TD align=middle>9</TD><TD align=middle>50</TD><TD align=middle>31</TD><TD align=middle>55</TD><TD align=middle>+19

</TD><TD align=middle></TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE class=table-1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=628 border=0><TBODY><TR class=table_header id=T446 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #f6f6f6" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#f6f6f6'"><TD align=middle>1</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Sivasspor (http://javascript<b></b>:Tc('446','1','Sivasspor'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>27</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>16</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>8</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>3</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>43</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>19</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>56</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+24</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T3 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#ffffff'"><TD align=middle>2</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Beşiktaş (http://javascript<b></b>:Tc('3','1','Beşiktaş'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>27</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>16</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>7</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>4</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>46</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>24</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>55</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+22</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T4 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #f6f6f6" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#f6f6f6'"><TD align=middle>3</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Trabzonspor (http://javascript<b></b>:Tc('4','1','Trabzonspor'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>27</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>14</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>8</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>5</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>38</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>25</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>50</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+13</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T2 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#ffffff'"><TD align=middle>4</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Fenerbahçe (http://javascript<b></b>:Tc('2','1','Fenerbahçe'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>26</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>14</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>5</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>7</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>49</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>28</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>47</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+21</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T1 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #f6f6f6" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#f6f6f6'"><TD align=middle>5</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Galatasaray (http://javascript<b></b>:Tc('1','1','Galatasaray'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>26</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>14</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>5</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>7</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>49</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>32</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>47</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+17</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T13 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#ffffff'"><TD align=middle>6</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Bursaspor (http://javascript<b></b>:Tc('13','1','Bursaspor'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>27</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>12</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>8</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>7</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>36</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>31</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>44</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+5</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T6 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #f6f6f6" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#f6f6f6'"><TD align=middle>7</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Gaziantepspor (http://javascript<b></b>:Tc('6','1','Gaziantepspor'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>27</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>10</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>8</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>9</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>36</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>38</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>38</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>-2</TD><TD align=middle></TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR><TR class=table_header id=T570 onmouseover="this.style.backgroundColor = '#FFE57E'" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff" onmouseout="this.style.backgroundColor = '#ffffff'"><TD align=middle>8</TD><TD class=linked_cell style="PADDING-LEFT: 4px">Kayserispor (http://javascript<b></b>:Tc('570','1','Kayserispor'))</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>26</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>9</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>10</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>7</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>25</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>18</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px" align=right>37</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 6px; COLOR: red" align=right></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 4px" align=right>+7</TD><TD align=middle>

</TD><TD style="BORDER-RIGHT-WIDTH: 1px" align=middle></TD></TR></TBODY></TABLE>

herkes ilerliyor biz geriliyoruz kalan 8 mactan 18 puan alabılırmıyız?? Allah Sonumuzu Hayır Etsin .... Arkadaslar6.takım busene ıntertotya gidecek çünkü kupadan uefaya geden olmayacak 5.uefa 6. intertoto

Kapadokyalı
11.04.2009, 22:23
herkes ilerliyor biz geriliyoruz kalan 8 mactan 18 puan alabılırmıyız?? Allah Sonumuzu Hayır Etsin .... Arkadaslar6.takım busene ıntertotya gidecek çünkü kupadan uefaya geden olmayacak 5.uefa 6. intertoto
İntertoto diye bir turnuva artık yok.1.2.Şampiyonlar ligine gidecek.3.4 Uefaya gidecek.Kupayı alan takım ligdeki sıralamada Avrupaya gidecek puana ulaşabilen bir takım olursa 5.takım Uefaya gidecek

yunusemre38
11.04.2009, 22:39
Ertugrul ucuruyo bursasporu tolunayda tık yok

tutkumsun38
11.04.2009, 22:41
Aynı kadro, aynı taktik.
Keyifsiz, zevksiz bir maç.
Skor bile tahmin etmek çok zor olmasa gerek.

Maç sonunda kazanırsak;

"İyi mücadele oldu, kazandık mutluyuz bundan sonra kalan maçları kazanıp ligi iyi sırada bitireceğiz."

Berabere biterse;

" İyi mücadele oldu. Bu sene artık böyle geçecek. Taraftarlarımız sabır göstersin. Denizlispor'a başarılar."

Kaybedersek;

" Denizlispor'a başarılar. Bu sene bir skınıt var takımımızda. Artık önümüzdeki sezona bakıyoruz."

gibi açıklamalar gelecektir.

Umarım yanılırım, bu dediklerimin hiç biri olmaz. Herkesi şaşırtacak bir futbol,skor ve basın toplantısı olur inş. Yok olmazsa ben futboldan soğumaya devam edeceğim.
Bıktırdın bizi hoca, önümüzdeki sezonu da kaybetmeden güzelce ayrılma kararı alsan. Ahh ahh.

Yarın tribunler nasıl olur?
Stat dolmaz. En fazla 15 bin kişi olur. Güzel bir pazar günü insanlar ailesiyle pikniğe gider, eşiyle dostuyla bağa gider, spor salonunda basketbol keyfi var oraya gider. 20 lira verip hiç bir iddanın olmadığı, keyifsiz, gol poz. olmadığı bir maça ilginin olacağını düşünmüyorum.

Ben ve benim gibi düşünenler yarın yine takımını yalnız bırakmayacaktır. Nasıl ki eski stadyumda -20 derecede ayaklarımız karların altında kaldığı, kombinemiz olmasına rağmen ezilerek girdiğimiz yeni stadyumdaki maçlarda yalnız bırakmadığımız gibi yine bu maçta orada olacağız.
Eğer oraya gelen binlerce taraftara saygınız varsa sadece oynadığınız futbol ile bize keyif verin yeter.

yunusemre38
11.04.2009, 22:47
denizli yener tolunay kafkas oynatamıyo

toledo3838
11.04.2009, 23:12
bende tam tersini düşünüyorum eger ikisi oynarsa bende o zaman şüphe ederim!
ne hocasindan bahsediyorsunuz hoca nerde sezon basindan beri hep bahane gol sorununu hala cozemedi supheye gerek yok ZATEN HOCA YOK ALAYINA ISYAN TOLUNAY ISTIFAAAAAAAAAAA

H.KaanK.K
12.04.2009, 08:23
MAÇ SAAT 13:30 YANİ 1:30 DA:D BEN MİLLETİ ARAYIP TEKER TEKER SÖYLEDİM SAKIN OLA YANLIŞ GİDEN OLMASIN...

ordaolmayanadam
12.04.2009, 11:50
zaten bu macida alamazsak,adam gibi oynayamazsak yaziklar olsun

mehmet topuz atarsa atar

turgay ancak ruyasinda yada play station da atar
yada halisahada atar
oda olmazsa belki carpar girer,o amatorden topcu falan olmaz

denizlispor a gelince taraftar arkadaslardan ricam centilmen olunmasi

cunku hikmet hoca doneminde ligde kaldigimiz sene denizlispor iyi durumdaydi,aynen bizim simdiki durumumuz gibilerdi

kayseri de oynadigimiz maca paf takimi gibi bir takimla ciktilar ve maci biz 2-0 aldik,ligin sonlarina yakindi,diger takimlar denizlispora tepki koymuslardi
nasil genclerle maca cikarsiniz diye
ama derin isler oldu denizlispor resmen bize yatmisti
bizim ligde kalmamizda o 3 puan bizi kurtarmisti
o yuzden denizlispora karsi lutfen denizli kumeye falan diye bagirilmasin
nankorluk yapmayalim
denizli gibi takim dusecegine ankaragucu dussun,
gerci bu maci almazsak bizim icinde zora dusmesekte soru isareti olur,heleki basimizda tolunay varken
oyuzden mutlaka kazanmaliyiz ama denizlisporada centilmence davranalim

erciyes bülent korkmaz ile ligde kalma mücadelesi verirken de kayseri rahat pozisyondaydı ve denizli'ye yenilmişti.

Freestyle
12.04.2009, 11:51
Mesut Bakkal'in oynattigi oyun genelde bize ters geliyor. Çok umutluyum diyemem bu maçtan malesef..

KyS_ToTTi
12.04.2009, 11:54
Renklerinin aşığıyız
Her zaman yanındayız
Yarım saate kalmaz KAdir Hastayız :D

Haydi gerçek Kayserisporlular Stada

Samil38
12.04.2009, 11:59
soyle adam akıllı bı mac kazansak haftalar sonra ahh

Fatih Y.
12.04.2009, 12:01
Hava ve Zemin şartları Horoz yemeye müsait :)

gaziköylü0038
12.04.2009, 12:44
çok zor maça olacak eğer denizli bu maçı alamazsa çok büyük yara alır ayrıca denizlispor 4 hafta üst üstte galip gelmişti ondan sonra sivasa yenilmişti

Freestyle
12.04.2009, 12:47
Hadi bakalim biz de bi 11 yapalim:

Souleymanou

Abdullah - Aydin Toscali - Eren Gúngör - Cesar Toledo

Mehmet Topuz - Bilal Aziz - Furkan Özçal - Umut Koçin

Cangele - Puroviç[/SIZE]

Freestyle
12.04.2009, 13:06
Yok tutturamadim :)

Mustafa K'dan gelen bilgilere göre bu maçta ilk 11'imiz:

Souleymanou

Koray - Aydin - Eren - Toledo

Topuz - Furkan - Abdullah - Bilal

Cangele - Turgay

Kapadokyalı
12.04.2009, 13:14
Koray hani sezonu kapatmıştı?Yine Purovic yok öylemi?

HOSKMAN
12.04.2009, 13:22
radyo linki var mı arkadaşlar?

Kapadokyalı
12.04.2009, 13:28
radyo linki var mı arkadaşlar?

http://www.radyolig.com/mac.php?id=88

4-4-2
12.04.2009, 13:33
purovic yine yok
ah tolunay ah

Kapadokyalı
12.04.2009, 13:34
Tribünlerde kaç kişi var bilgisi olan var mı?

mehmetgazi
12.04.2009, 13:36
7 Bin Kişi Civarında Dedi Spiker

38_volkan_38
12.04.2009, 13:37
bu spiker ne ya?:(

xKayseri38x
12.04.2009, 13:41
golllllllllllllllllllllll

mehmetgazi
GGOOOOOOOOOLLl FURKAN

4-4-2
gooooooooooooooool
furkannnnnnnnnnnn

Turan ÖZTÜRK
gol :)

Kapadokyalı
12.04.2009, 13:42
Çok güzel aferin Furkan

aliper
12.04.2009, 13:42
helall furkannn aferin sana...

xKayseri38x
12.04.2009, 13:43
direk ....

38_volkan_38
12.04.2009, 13:44
yapma turgay:(

aliper
12.04.2009, 13:44
fark olacak inşallahh.....

aliper
12.04.2009, 13:45
ne diyor bu spiker yav.. taraftar coşkuyu yansıtamıyor falan?????

mehmetgazi
12.04.2009, 13:49
Geçen hafta bjk den 3 yemişiz. 1-0 resmi skor geri kalan 2 golse spiker ekledi :D Neden bize adam akıllı spikerler düşmezki :D

38_volkan_38
12.04.2009, 13:50
Bugün önde cok etkiliyiz insALLAH böyle devam eder

maho-38
12.04.2009, 13:53
vay furkan kocummm
ama cok az kisi var yazik

playboy
12.04.2009, 13:53
aslanim furkan bu oglanda baya bir is var ins seneye daha iyi olup sampiyon olacaz ins

Turan ÖZTÜRK
12.04.2009, 13:54
еrciyеs maçını izlеmеk istеyеnlеr aşağıdaki linkе tıklayın

http://www.justin.tv/spоrturks

gaziköylü0038
12.04.2009, 13:55
bu spiker stajer mi ? acaba bu ne anlatım böyle

Sniper38
12.04.2009, 13:55
Furkan insallah Kayserisporun vazgecilmez ismi olur.
Mevki tam Kaysersporun aradigi mevk: Oyun Kurucu!

4-4-2
12.04.2009, 13:57
spikere bakin yav sanki at yarisi anlatiyor :)

38_volkan_38
bune ya bi gol attik geri yazlandik:(

aliper

açılmadı bende ama???

mehmetgazi
12.04.2009, 13:59
TR de yasaklı site :D

Turan ÖZTÜRK
12.04.2009, 13:59
açılmadı bende ama???
azcık bеklе açılmazsa sayfayı yеnilе
not: vtunnеl sitеsindеn ulaşmak mümkün

EaZy38
12.04.2009, 14:01

maci vermiyor ama ?

gaziköylü0038
12.04.2009, 14:01
gelecek parlak ama bazıları görmüyor bunları olnlar ragıpta kalmaya devam ediyor

batuhandan
12.04.2009, 14:02
Ben bile bu adamdan daha iyi spikerlik yaparım, bu ne yaa 3 yemişiz :)

miralay
12.04.2009, 14:02
http://de.justin.tv/sporturks

böyle yazilinca aciliyo

Turan ÖZTÜRK
12.04.2009, 14:03
birdе şu linkе tıklayın

http://www.justin.tv/directory/sports?kind=live&order=hot&lang=tr

gaziköylü0038
12.04.2009, 14:05
bir golde bilal atar

gaziköylü0038
12.04.2009, 14:06
birdе şu linkе tıklayın

http://www.justin.tv/directory/sports?kind=live&order=hot&lang=tr

teşekürler gayet net gösteriyor

Zagorx
12.04.2009, 14:07
oho denizli 20dk belli bastiriyor....

mehmetgazi
12.04.2009, 14:10
Erciyes kaçırdı bikoko ile

gezgins
12.04.2009, 14:12
Kayserispor Kocaelinin santraforu tanerle ön anlasma imzalamıs.. :)

TALAS38
12.04.2009, 14:14
Kayserispor Kocaelinin santraforu tanerle ön anlasma imzalamıs.. :)
kaynak?

mehmetgazi
Aga Girdi Cangele Çıktı

miralay
yuh be aghahowayi aldi

gezgins
12.04.2009, 14:19
kaynak?

Kaynak Ligtv..Kayserispor-Denizlispor macını takip eden muhabir söyledi..2 futbolcuyla ön anlasma imzalanmıs biri kocaeli santraforu taner.

xKayseri38x
12.04.2009, 14:21
eger dogruysa güzel transfer

playboy
12.04.2009, 14:23
ilk yari bitti ins ikinci yarida horuzu gollere bogacaz

mmd
12.04.2009, 14:23
Abi adam emekli olacak ama...

Salih38
12.04.2009, 14:25
Hayırlısı olsun ..

miralay
12.04.2009, 14:26
tolunay efendi kayseriyi genclestirmeye calisiyo. taner 32 yasinda yalan haberdir herhalde

TALAS38
12.04.2009, 14:27
inşallah doğrudur çok iyi olur 1 sene oynasın yeter emekli olur bizden zaten

Muratt
12.04.2009, 14:28
erciyes yedi lanet olsun :(

Muzaffer
12.04.2009, 14:30
Erciyes yemiş :(

gaziköylü0038
12.04.2009, 14:30
taner gelmesin derim daha isabetli forvetler gerekli

KayseriLee
12.04.2009, 14:31
puroviç yok mu

xKayseri38x
12.04.2009, 14:36
furkan 2 atti

Muzaffer
12.04.2009, 14:37
Kazma spiker taraftarı anlatmaktan maçı anlatamıyor.

miralay
golllllllllllllllllllllllllllll

Muratt
gooooooooooooooolllllllllllllllllllll

furkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Muzaffer
Furkan coştu....
Helal Furkan..

miralay
12.04.2009, 14:39
sanki burada cok taraftar var stadta 6 bin kisi bizdede 32 kisi nerde bu millet?

Salih38
12.04.2009, 14:40
İiii koray oynuyo :)

Muratt
12.04.2009, 14:40
spiker dinlemiyor mu sagır mı anlamadım ki.. sarı kırmızı diye gelen sesler neci...

playboy
12.04.2009, 14:41
aslanim furkan hadi 3 atta hatrick yaptini gorelim

mehmetgazi
12.04.2009, 14:41
Erciyes yine kaçırdı

Salih38
12.04.2009, 14:42
:D Alnından öpelim furkanı

Muratt
bu adam denizlili iddiaya girerim :)

mehmetgazi
Bir Kez Daha Kaçırdı

Ramco38
12.04.2009, 14:43
Kayserispor yeni hizmete giren Kadir Has Stadı'nda gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak için harekete geçti ve Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri ile Yunan futbolcu Christos Patsatzoglou'nu renklerine bağladı. Olympiakos'ta oynayan Patsatzoglu 30 yaşında ve orta sahanın sağı ile sağ bek mevkiilerinde görev yapabiliyor. 1.88 boyundaki futbolcu 36 kez Yunan Milli Takımı'nın formasını giyip, 1 gol kaydetti.

Salih38
12.04.2009, 14:44
kaynak ne kardeş ?

miralay
12.04.2009, 14:44
Kayserispor yeni hizmete giren Kadir Has Stadı'nda gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak için harekete geçti ve Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri ile Yunan futbolcu Christos Patsatzoglou'nu renklerine bağladı. Olympiakos'ta oynayan Patsatzoglu 30 yaşında ve orta sahanın sağı ile sağ bek mevkiilerinde görev yapabiliyor. 1.88 boyundaki futbolcu 36 kez Yunan Milli Takımı'nın formasını giyip, 1 gol kaydetti.

KAYNAK?????

Muratt
12.04.2009, 14:45
Ramço38. KAYNAK!!!

38_volkan_38
12.04.2009, 14:47
Taner Gülleri 27 macta 16 ve 10 assist

SiMaRiQ_38
Erciyesimiz de gol atsa keske

38_volkan_38
Taner Gülleri 27 macta 16 gol ve 10 assist

Cörekdere38
kaynak yok kafadan atti

Muratt
12.04.2009, 14:48
Bun bu spikere söverim biraz daha konusursa. Deli oldum yemin ederim. herşeye bahane buluyor :(

38_volkan_38
12.04.2009, 14:48
kaynak fotomac ve Ligtv'deki muhabir

Salih38
12.04.2009, 14:49
Arkadaşlar '' Resmi sitemizde yazmadan inanmayın '' :D:D

mehmetgazi
12.04.2009, 14:52
Bu Spiker Kesinlikle Denizlili

Muzaffer
12.04.2009, 14:52
Kaynak: fotomaç sa inanmamak lazım :)

4-4-2
12.04.2009, 14:55
stadyumda kimse yok ama site dolu :(
hepiniz gurbettemisiniz yoksa :)

Muzaffer
12.04.2009, 14:55
Biri gitti biri geldi :(
iki furkanla iki farklı öne geçmişiz. İki tanemi furkan var sahada ?

ibrahim.onur38
12.04.2009, 14:56

ee işte o kadar yorum yaparlar ama maçlara kimse gitmezz :)

38_volkan_38
12.04.2009, 14:56
hocam soksana Umut Kocin'i

Muratt
12.04.2009, 14:58
ee işte o kadar yorum yaparlar ama maçlara kimse gitmezz :)

Ben gurbetteyimde sizleri bilmem...

kayahan
12.04.2009, 14:58

malesef ben almanyadayim

orda olsam hicbir maci kacirmam

kayseride yasiyan hemserilerimin cogu bunun kiymetini bilmiyor

:ksjpeg:

Salih38
12.04.2009, 14:59
Ben gurbetteyimde sizleri bilmem...

:) aynen ..
pazar günü 6.000 kişi ne demek ya :(

Muratt
12.04.2009, 15:00
Purooo girdi :)

miralay
12.04.2009, 15:03
biz gurbettekiler kayserinin kiymetini biliyoz. pazar günü 6 bin kisi.
1 milyon luk sehirden anca bu kadar cikiyo maalesef

SiMaRiQ_38
12.04.2009, 15:03
sadece 6 bin kisi mi gelmis??

miralay
12.04.2009, 15:04
sadece 6 bin kisi mi gelmis??

spiker öyle diyo

mehmetgazi
12.04.2009, 15:06
Yeni stada iki yıldız
Kayserispor yeni hizmete giren Kadir Has Stadı'nda gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak için harekete geçti ve Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri ile Yunan futbolcu Christos Patsatzoglou'nu renklerine bağladı. Olympiakos'ta oynayan Patsatzoglu 30 yaşında ve orta sahanın sağı ile sağ bek mevkiilerinde görev yapabiliyor. 1.88 boyundaki futbolcu 36 kez Yunan Milli Takım (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Milli%20Tak%C4%B1m)ı'nın formasını giyip, 1 gol kaydetti.
Kaynak: Sabah.com

gaziköylü0038
12.04.2009, 15:07
bu stada yazık bu kadar taraftar mı ? gelir

Muratt
12.04.2009, 15:07
başabaş ama kayseri üstündü:)

kadir has'ın çimlerine gömdü Kayseri' yi :(

İsterseniz cezalandırın beni ama bu spiker adam değil. taraflı maç anlatıyor dangalak. özür diilerim arkadaşlar ama...:(

ibrahim.onur38
12.04.2009, 15:08
bune ya 4 forvetle oynuyoruz 3. golü bulamadık

mehmetgazi
12.04.2009, 15:09
Süleymanu Kayserispor Taraftarlarının Tezahüratsızlığı altında aut kullanıyor. Çekirdek satışları hat safhadadır Kayseride.