PDA

Tam Sürümü Gör : kayserispor'un geleceği

ozgur2015
05.10.2007, 23:33
Sn. arkadaşlar ben bir galatasaray taraftarı olarak şu anda ligimizde en çok beğendiğim ve taraftarı olduğum kayserispor un geleceği ile ilgili bir takım tedbirler almalıyız.madem kayserispor türkiyenin 4.cü büyüğü olmak için çalışıyor biz taraftarlar olarak bu kadromuza ve takıma sahip çıkmalıyız.bu konuyu uzun süredir düşünüyorum ve sizlerle paylaşmak istedim.bu konuda sizlerin düşüncelerinizi almak istiyorum..

securty
05.10.2007, 23:48
Arkadaşlar bu konuya katılıyorum güzel bir konu açmışsın bir an önce bu konuların konuşulması kayserinin bundan sonraki hedeflerinin büyük olduğunu türkiyeye kanıtlaması gerektiğini düşünüyorum.herkes bence düşüncesini yazsın......

demdemınho
06.10.2007, 00:02
abi KAYSERİSPOR artık tam değilde büyük takım
yalnız KAYSERİSPOR un bundan sonraki transferlerin kafasına doğrudan bir resim oluşacak KAYSERİSPOR büyük bir futbol klübü bu klübde benden çok şey bekliyor diyecek (tamamen piskolojık)yalnız biz bu sistemi 2 yada 3 yıl daha sürdüre bilir isek işte ozaman KAYSERİSPOR TR süper liginin son haftasına kadar hep ligde olacak (olay tamamen piskoloji ile ilgili usd liler müslüman tutukluların dinlerini değiştirebilmek için çok uğraştılar ama yapamadılar baktılar olmuyo en iyi müslüman ölü müslüman dediler bu insanlara rahip elbisesi giydirp günümüzde hakikisi bulunmadığı için sahte tevratlardan okutturdular erkek bunlar mahkumlara tecavüz bile ettiler delirsinler diye önce piskolojikmen yıktılar kaleyi içten feth ettiler)HERŞEY KAYSERİSPOR UN BÜYÜK BİR KULÜP OLDUĞUNU TÜRK LİGİNİ İYİ BİLENLERE OYNADIĞIMIZ FUTBOL VE BİRBİRİMİZE TUTUMLULUĞUMUZLA ÖZELLİKLE MEDYA İLE GÖSTERMEKLE OLUR
KAYSERİSPOR 3 YIL DAHA İLK 5 E OYNASIN
İŞTE HERŞEY PİSKOLOJİKMEN KENDİLİĞİNDEN OLUŞUR....
HERŞEY KAYSERCİYES İÇİN

mali38
06.10.2007, 00:04
çok bekleriz, ben inanmıyorum

şartlar oluşmadı. çok işler dönüyo türkiyede.

fırında ekmek sırasına girdiğinde bile fırıncı tanıdığınsa sıra beklemeden alıyosun ekmeği her yerde torpilllll

ali38_38
06.10.2007, 00:06
anlamadığım bişey var galatasaray taraftarımısın kayseri taraftarımısın ? gslisin ve kayserisporu güzel futbol oynadığı içinmi seviyorsun yoksa kayserilisin gsyimi tutuyorsun :offtp:

YAKAMOZ_38
06.10.2007, 00:15
Sn. arkadaşlar ben bir galatasaray taraftarı olarak bu ne demek oluyo ayıkamadım gs limisin ks limisin

mali38
06.10.2007, 00:19
takımımızı desteklemiliyiz dediğini göre büyük ihtimal kayseride yaşıyan bir gs li.

hem gs hem kayseri diyenlerden

mustang
06.10.2007, 00:21
Arkadaş provokotör olmasın ne alaka galatasaray anlamadım

VK38
06.10.2007, 00:22
gsli arkadas takimin gelecegi sanami düsdü sen gsnin geleceginle ugras

ali38_38
06.10.2007, 00:30
ayrıca kardeş ilginç forumdaki ilk msjını konu açarak buraya yazmışsın 2.msj yazan arkadaşda ilk msjını buraya yazmış ve birbirini destekleyen msjlar :confused1::confused1:

mustang
06.10.2007, 00:31
Büyük ihtimal aynı kişi

ibrahim_1966
06.10.2007, 00:51
Sn. arkadaşlar ben bir galatasaray taraftarı olarak bu ne demek oluyo ayıkamadım gs limisin ks limisinben söyleyeyim. bu arkadaş kayseride yaşıyor önce galatasaraylı sonra kayserisporlu. sadece tahmindir. kimse kızmasın.:frantic4yc::frantic4yc::frantic4yc::fran tic4yc::frantic4yc:

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 00:54
yaw oyle yada boyle biraz saygi gosterelim bence bi konu acmis..tesekkurler

develideportivo
06.10.2007, 02:16
ozgur2015

securty

Aynı ip numarası ile farklı iki üyelik alıp, karşılıklı konuşuyormuş havası verip al gülüm ver gülüm yapıp forumla dalga geçtiğini sanan zavallılar!...

Galatasaraylı olup Kayserispor'un geleceğini düşünmek size mi düştü?

Bizim geleceğimiz bugünkünden daha kötü olamaz sen kendi geleceğine bak...

Sahtekarlık yaptığınız için
Banlandınız

mustang
06.10.2007, 02:19
:gleam::fool: Nasıl bildim amaBüyük ihtimal aynı kişi

ali38_38
06.10.2007, 02:19
vay akıllılar kayserililerin forumlarına 2 üyelik alıp giriyorlar siz kayserilisinizde biz neyiz :D anladıydım zaten