Tam Sürümü Gör : Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneği İstişare Toplantısı
Fatih Y.
08.04.2009, 14:37
11.04.2009 Cumartesi günü
Saat 16:30 da
Kayserispor ve Erciyesspor Taraftarlar Derneğinde İştişare toplantısı yapılacaktır.
Tüm Kayseri Halkı davetlidir.
Sadece Kayserispor taraftarları mı davetliymiş?Toplantıya katılamam ama bu siteden gidecek arkadaşlar olursa gündeme getirilmesini ve bu konu üzerinde durulmasını talep ediyorum.Taraftar derneği sadece Kayserispor'a mı hitap ediyor.
KyS_ToTTi
08.04.2009, 15:25
Sadece Kayserispor taraftarları mı davetliymiş?Toplantıya katılamam ama bu siteden gidecek arkadaşlar olursa gündeme getirilmesini ve bu konu üzerinde durulmasını talep ediyorum.Taraftar derneği sadece Kayserispor'a mı hitap ediyor.
Hoca sende öküz altında buzağı mı arıyon ne?
Sen hiç duydun mu derneğe sadece Kayserispor taraftarları alınıyor diye :)
İnşallah katılım fazla olur.
dernegin ismi ne bir baksan kardes
Fatih Y.
08.04.2009, 16:07
Tüm Kayseri Halkı olarak değiştirdim Bazı art niyetlileri hesaba katmamıştım. :sorry:
Tüm Kayseri Halkı olarak değiştirdim Bazı art niyetlileri hesaba katmamıştım. :sorry:
Kusura bakma da yazıyı düzeltmenden önce Kayserisporlular olarak geçiyordu da insan ister istemez düşünüyor böyle şeyleri art niyetle alakası yok.:sorry::tes:.Tersten düşünelim Erciyesspolular davetlidir diye yazılsaydı ne olurdu.Kaç kişi itiraz ederdi.Art niyet değil kusura bakmayınız bunlar bu forum'un gerçekleri
Fatih Y.
08.04.2009, 16:26
Kusura bakma da yazıyı düzeltmenden önce Kayserisporlular olarak geçiyordu da insan ister istemez düşünüyor böyle şeyleri art niyetle alakası yok.:sorry::tes:.Tersten düşünelim Erciyesspolular davetlidir diye yazılsaydı ne olurdu.Kaç kişi itiraz ederdi.Art niyet değil kusura bakmayınız bunlar bu forum'un gerçekleri
Hata benim Abicim kusura bakmayın.Ben herkesi kendim gibi bildiğim için öyle ayrı ayrı yazmamıştım.Doğru olan sizler gibi ayrı ayrı belirtmekmiş.Kusura kalmayın
Genç Meterislileride bekleriz :)
@Fatih Y.
İnşallah bir gün geliriz kardeş.
Amacım tartışma yaratmak değildi ama diyecek birşeyim yok kusura bakmayın.Demekki ben yılardır Erciyesspor'u yanlış değerlendirmişim.
@Fatih Y.
İnşallah bir gün geliriz kardeş.
zaten senin icin degil genel olarak belirttim
kayseride bu isi suistimal eden cevreler var,ikicilik cikarmak isteyenler var
erciyesspor amtor gruplarda sampiyon olup 3.lig profosyonellik cikmayi elde ettiginde ismi emniyetspor du.
takimin kuruculari ve idarecileri kayseri emniyet mudurlugundendi
takim basrili olup profosyonellige cikinca,bir ara lige katilmama karari alinacakken,cunku emniyet olara profosyonel bir takimi idare edemeyeceklerini bildirmislerdir,katilmama karari alinacakken
o zaman ki yerel yoneticiler kayserili genclere firsat olur kendini gosterir diye ayni zamanda kayserispora alt yapi olur dusuncesiyle belediyelr bunyesinde ismi erciyesspor olarak degistirilip profosyonelligi adim atmistir.
zaman icinde eciyeste yonetici olarak gelen hazimsiz,kapasitesiz kayserispor kompleksli birkac zubuk tipli yoneticilik oynama isteyen serefsiz yuzunden ikicilik cikarilmak istenmistir
bunun izleri gectigimiz yillardada gorulmustur
hatta suan bile erciyes ustunden kullanilarak kayserispora zarar vermek istenmektedir
bunlarin kimi rantci,cikarci kimi hesapci kimi intikamci tipli kislerdir
ama gercek taraftar birini abi digerini kardes oldugunu bilir
ikiside bu sehrin degeridir
ama ayni katogoride degildirler
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.