PDA

Tam Sürümü Gör : Arda ve Ümit'e Kayseri'de sevgi seli!

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 20:37
Arda ve Ümit'e Kayseri'de sevgi seli!

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'la karşılacak olan Galatasaray, uçakla Kayseri'ye gelirken, kafileyi bekleyen bir grup taraftar Arda ve Ümit Karan için yoğun tezahürat yaptı.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Erkilet Havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, bu maç için iyi hazırlandıklarını ve bütün amaçlarının 3 puan almak olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bu maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Kayserispor da güçlü bir takım. Bütün amacımız buradan mutlu bir şekilde dönüp liderliğimizi korumak. Bunu umuyoruz. İyi bir maç olmasını, seyircilerin ve televizyonda maç izleyenlerin zevk alacakları bir karşılaşma olmasını diliyorum.''

Sezgin, sakatlıkları süren Sabri ve Ayhan'ın Kayseri'ye gelmediğini de kaydetti.

Galatasaray kafilesini havaalanında bekleyen bir grup taraftar ise Arda ve Ümit Karan yoğun için tezahürat yaptı ve taraftarlar Arda'ya çiçek verdi.
Galatasaray kafilesi daha sonra otobüsle kalacağı otele hareket etti

Quaresmaa
06.10.2007, 20:40
yalakalarrrrrr b... var ist takımlarında yalakalar

AKINCILAR-38
06.10.2007, 20:46
yalakalık yok adam gibi kayseriyi ya destekleyın yada terkedin veya nufus kağıdınızı alın istbula gidin

anti_ist_38
06.10.2007, 20:46
kımlıksızz serefsız hasıyetsız ozentıı yapann kısılıksız ınsallah topluluguu kayserılı degılsınız sızz acıyorum sızlere.... ozentıden baska bısey degıl

onur38
06.10.2007, 20:47
şerefsizler :evil:

Zlatan38
06.10.2007, 21:04
bunların yüzüne tükürceksin adi bunlar gitsin bunlar kayseriden ya nasıl kayserili bunlar özenti hepsi afferim bravo

aliefe
06.10.2007, 21:21
yalakalar yarın suratlarına tukurmek gerek bunların

YAKAMOZ_38
06.10.2007, 21:34
boşverin arkadaşlar bunlara en güzel cevabı yarın stadda bizim takım verecek

Necati
06.10.2007, 21:48
Kayserispora kaç defa böyle bir organizasyon yapıldı? Aslında bizdede suç var

38ANADOLU38
06.10.2007, 22:03
Arkadaşlar ya kayseri yada hiçbiri ist yalakalığı yapmayın. gelirler bize ait olan 3 puanı teslim eder defolur giderler. bizim yıldızlarımız onlardan eksik mi? yapmayın :nono:

38ANADOLU38
06.10.2007, 22:05
arkadaşlar stadı doldurun lütfen. kayseri de olsam sesim kısılana kadar sonuna kadar desteklerim. hepinizin maça gitmesini istiyorum.

anti_ist_38
06.10.2007, 22:10
bunlar gıbı ınsalar var aramızda yazık ya utanmıyolarmıı havalaına gıdıp karsılamayaa ???

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 22:11
Bence tepkilerde haklisinizda...Bukadar soz soylemeyi kendimizde bulmamiz icin bizimde bazi seyleri yapmamiz gerekmiyomu....Biz kac sefer karsiladik takimimizi

Necati
06.10.2007, 22:12
Bence tepkilerde haklisinizda...Bukadar soz soylemeyi kendimizde bulmamiz icin bizimde bazi seyleri yapmamiz gerekmiyomu....Biz kac sefer karsiladik takimimizi

bende onu söylüyorum kardeş bu sadece onların değil hepimizin ayıbı kayserispor kayserispor olalı havaalanında kaç kere karşılandı acaba??

Kapadokyalı
06.10.2007, 22:15
bunlara en büyük ders galibiyet

mali38
06.10.2007, 22:20
böyle adamları toptan süreceksin. nankör herifler. kayserinin ekmeğini ye suyunu iç sonra git rakip takımı destekle. kayseride sadece kayserililer olmalı. biz yeteriz yabancılar defolsun.

ibo_38
06.10.2007, 22:39
yanlışşşş onlar kim oluyo ALEMİN KRALI BİR TEK SENSİN KAYSERİ NE BEŞİKTAŞ NE FENER NEDE CİMBOM

k@yserili_boy
06.10.2007, 22:56
İst Degİlİz Allaha Sukur (yuhhh Ezİklere)

Volcanic Mount
06.10.2007, 23:01
--- Olay gayet normal olarak görünüyor KAYSERİde

çünkü Kayseri Şehrinde

istanbul takımlarından en çok galatasaray destekleniyor olarak bilinir.

Keza benzer örnekler de diğer şehirler için geçerlidir.

Aslında fazla tepki göstermemek lazım
çünkü açıkca renklerini belli ediyorlar,
bazıları gibi KAYSERİ tribününde oturup
İSTANBUL takımlarını desteklemiyorlar.

- - - verilecek en güzel cevap
90 dakka destekle - gs yi puansız yollamak olacaktır.

ahmetkaracaglar
06.10.2007, 23:11
--- Olay gayet normal olarak görünüyor KAYSERİde

çünkü Kayseri Şehrinde

istanbul takımlarından en çok galatasaray destekleniyor olarak bilinir.

Keza benzer örnekler de diğer şehirler için geçerlidir.

Aslında fazla tepki göstermemek lazım
çünkü açıkca renklerini belli ediyorlar,
bazıları gibi KAYSERİ tribününde oturup
İSTANBUL takımlarını desteklemiyorlar.

- - - verilecek en güzel cevap
90 dakka destekle - gs yi puansız yollamak olacaktır.

:good::good::good::good:

VK38
06.10.2007, 23:52
memleketini satan anasinida satar

LEVOBABA
07.10.2007, 00:28
vatan haini

buraqh
07.10.2007, 00:41
Biz Kayseri'nin Çocuğuyuz Ya Siz?

realk@yseri
07.10.2007, 00:44
arkadaşlar buna yalakalık falan demeyin bu takımına olan sevgidir...tabii onları biz yapamıyoruz ondan sonrada yalaka diyoruz...ama şundan eminim yarın bu saatlerde onları KAYSERİSPORUM yollar

VK38
07.10.2007, 00:46
Biz Kayseri'nin Çocuğuyuz Ya Siz? varol burak abi :clap2:

ÖzgüR
07.10.2007, 00:59
Gs sempazitanları ne olacak Kayseride yasayıp memlekitinin takımını satan kendini düzgün zanneden karaktersiz kisiler

Karabey
07.10.2007, 01:46
bugün görecegiz pis cinconlulari.... kayseride terk etsinler.............

Cilginlar_38
07.10.2007, 01:47
hehehe, o destek verenler Kayseri`li degildir, onlarin topu Istanbul çocugu. hehe, anlayanlar anladi, yaaaaani herkes

mustafaozkanks
07.10.2007, 01:57
diyecek birşey bulamıyorum

holigan_38
07.10.2007, 07:57
bugun aksam onlara gereken cevabı verecez kuskuları olmasın bızde 90 dakıka hıc susmadan takımımıza destek verecegız bugun aksam show zamanı kayserısporumuz sahada bızde cılgınlar trubunde show umuzu yapacagız ımzamdada yazıyo ama yıneleyım NASIL GELDIYSEK OYLE GIDECEGIZ KAYSERILI DOGDUK KAYSERILIVE KAYSERISPORLU OLECEGIZ

mali38
07.10.2007, 11:31
böyle bişey yapabileceğimi hayal bile edemiyorum. çok şükür allah bizi doğru yoldan saptırmıyor

anti_ist_38
07.10.2007, 11:43
aksam sızı gomelım de sahaya alın 3 un 1 ını gerzek cınconlar...

Esmer38
07.10.2007, 12:22
Cimbomun son macta sampiyon oldugu sene Kayseride arabayla turlar atilmiyormuydu? Bunu birde Bursa ve Eskisehir gibi sehirlerde dene..

METİN
07.10.2007, 12:32
Hata Bİzİm GÜnah Bİzİm SuÇ Bİzİm ArkadaŞlar. Tavİz Tavİzİ Getİrİr. Burasi Kayserİ Yok Öyle.

F.K
07.10.2007, 13:07
arkadaşlar bu Tür Olayalar .kayseride Her Sene Oluyor Açıkçası Ben Şaşırmadım Geçmiş Dönemlerde İstanbul Takımlarını Havaalanında Çiceklerle Karşılayanlarıda gördük Galatasaray Kayserispor Maçında Paf Takımının Futbolcularının Gs Gol atınca Sevindiğinide Canlı Olarak Gözümle Gördüm Hatta Aynı Maçta Kayserisporun Kaptanı Bülentin Maç Esnasında Oyunu Bırakım Gs li Futbolculara Sarılıp Gs nin Şampiyonluğunu Kutladığınıda Gördük
Recep Mamurun Ben Galatasaraylıyım açıklamasınıda Duyduk Geçmiş Başkanlardan Ahmet Demircinin Kayseri Fenerbahçeliler Derneğinin Başkanı Olduğunuda Biliyorduk Başkanlık Yaptığı Dönemlerde
İstikbal Grubunun Koyu Fenerbahçeli Olduğunu Hatta Hacılar Erciyesin Rengini Sarı Lacivert Yaptığınıda Biliyoruz
onun için biz bu tür insanları geçmişte gördük şimdide görüyoruz gelecektede göreceğiz
Bizler Sadece Kayserisporluyuz Allah HerkeseBu Bilinci Versinde Kayserisporu Desteklesinler Kayserispor anca O zaman Büyük Takım Olur

demdemınho
07.10.2007, 13:23
zavallı insanlar

burak
07.10.2007, 21:23
zengin özenti zübbeler acıyorum bunlara

ademdolgun
08.10.2007, 08:25
vay millet yine döktürmüssünüz yav adam Kayserili ise ve gs´yi destekliyorsa size sonuna kadar katiliyorum ama bu ettiginiz küfürleri ve beddua´lari görünce size bu konuda katilmayacagim cocuk cocuk düsünmeyin belki bui insanlar Kayseri disindan Kayseriye yakin illerden gs´yi desteklemeye gelen insanlardir. veya Kayseride yasaan ama Kayserili olmayanlardir ve böyle olanlarada ne kizmaya hakkiniz vardir nede küfür edip, beddua etmeye kimse Kayseride yasayip, geciniyor diye Kayserispor´u tutmak zorunda degil. HANI biz Kayseriliyizde ne oluyor aksam macin 2. yarisina baktim ama bir avuc gs´li taraftarlarin tüm Türkiye´ye ( gs bizim icin Kayseri´ye koy) DEMELERINI BILE BASTIRAMAYAN ORDAKI 10-15,bin Kayserili taraftar olsan ne yazar
biz Kayserililer olarak Kayserispor taraftari olamadikki elin yozgatlisini, sivaslisini,nevsehirlisini, nigdelisini veya vs vs vs´lisin Kayserispor taraftari yapsak ne yazar
herkes sapkasini öne egip düsünsün önce biz taraftar olalim sonra baskalarini kendi kentimizin kendi takimlarimizin taraftari yapmaya calisalim
öyle bos iskembeden sallamakla bu isler olmaz

38efe38
08.10.2007, 11:44
Helal Olsun Adem dolgun..

Onlarca CEVAP içerisindeki en oturaklı ve en gerçekçi yorumu sen yazmışsın. Tebrik ediyorum..

Kendilerini koyu Kayserisporlu gören, oturdukları sandalye üzerinde dünyayı yakıp yıkanları Pazar günü akşam gördük.. 200 Galatasaray taraftarı stadı susturdu.. bizimkiler ise, stadın karşısından aldıkları çekirdekleri çatır çutur yemekten öteye gitmedi.. Allah'tan sahadaki futbolcularımız mağlup olmadı..
Sonra da ortaya çıkıp Kayseri değiller,vay şöyle vay böyle..

Ayıp, günah..
Mübarek gün..
Tanımadığınız kişiler hakkında nasıl da küfürlü konuşuyorsunuz..
Nasıl da beddualar ediyorsunuz..

Ana avrat kelimelerini neden bu sütunlara taşıyorsunuz..

buradaki bir çoğu , daha Futbol sitesi'nde bir foruma nasıl yorum yapılacağını bilmiyor ki, tribünde nasıl taraftar olacağını bilsin..
Acıyorum
Üzülüyorum

Bu kafayla, bizim tribünlerimiz daha çooook boynu bükük kalır...

Y@lçıN'Ks
08.10.2007, 12:49
Helal Olsun Adem dolgun..

Onlarca CEVAP içerisindeki en oturaklı ve en gerçekçi yorumu sen yazmışsın. Tebrik ediyorum..

Kendilerini koyu Kayserisporlu gören, oturdukları sandalye üzerinde dünyayı yakıp yıkanları Pazar günü akşam gördük.. 200 Galatasaray taraftarı stadı susturdu.. bizimkiler ise, stadın karşısından aldıkları çekirdekleri çatır çutur yemekten öteye gitmedi.. Allah'tan sahadaki futbolcularımız mağlup olmadı..
Sonra da ortaya çıkıp Kayseri değiller,vay şöyle vay böyle..

Ayıp, günah..
Mübarek gün..
Tanımadığınız kişiler hakkında nasıl da küfürlü konuşuyorsunuz..
Nasıl da beddualar ediyorsunuz..

Ana avrat kelimelerini neden bu sütunlara taşıyorsunuz..

buradaki bir çoğu , daha Futbol sitesi'nde bir foruma nasıl yorum yapılacağını bilmiyor ki, tribünde nasıl taraftar olacağını bilsin..
Acıyorum
Üzülüyorum

Bu kafayla, bizim tribünlerimiz daha çooook boynu bükük kalır...

:clap2::clap2::clap2:

Yanlız dün akşam taraftarın hemem hemen çogu galatasaraylıydı millet diğer maçlarda bu kadar oturmuyor be ama galatasaray olunca işin rengi değişiyor gerçektende çok yazık inşallah HASS ARENADA hayaller gerçek olur..

ANT!bizans
08.10.2007, 12:54
ne seli ulan öle bişiy yok

LEVENT ŞEKER
09.10.2007, 18:42
memleketı satanlar nelerını satmazki gururları sereflerını daha nelerı satarlar

mali38
09.10.2007, 18:46
bu ikisini toplayıp karesinin 10 katını alsan anca bi topuz eder:D

KAYSERİLİ_KİZ
09.10.2007, 19:15
uğur neysede ümit anlamadım neyse belki hayranlıkları vardır ama bide şöyle düşünmek lazım misafir perverlik dersidir belkide malum ist takımları birbirlerini yiyip bitiriyorlar bizden centilmenlik dersi olsun bu günkü gazetede (posta) özhan canaydın çok duygulanmış bizim pankartla sahay çıkmamıza hemen tel açmış klub yöneticilerine yani herkeze ibret ders veriyoruz büyütülcek bişi değil bizim doğamızda var bunlar

batıkan_develi
09.10.2007, 20:47
inşallah bunlarda sona erecek istanbula biz gittiğimizde bizim topçulara sevgi seli olacak

Necati
11.10.2007, 15:34
uğur neysede ümit anlamadım neyse belki hayranlıkları vardır ama bide şöyle düşünmek lazım misafir perverlik dersidir belkide malum ist takımları birbirlerini yiyip bitiriyorlar bizden centilmenlik dersi olsun bu günkü gazetede (posta) özhan canaydın çok duygulanmış bizim pankartla sahay çıkmamıza hemen tel açmış klub yöneticilerine yani herkeze ibret ders veriyoruz büyütülcek bişi değil bizim doğamızda var bunlar

bBraya maç yapmaya sadece gs-fb-bjk gelmiyor madem misafirperverlik diğer takımların günahı ne? Bu tamamen bizim acizliğimizdir onlara taviz verdiğimiz için.

realk@yseri
11.10.2007, 15:39
@adem dolgun
adem abi helal olsun valla en güzel en tarafsız ve en kral yorumu sen yaptın

k@yserili_boy
11.10.2007, 16:26
vay millet yine döktürmüssünüz yav adam Kayserili ise ve gs´yi destekliyorsa size sonuna kadar katiliyorum ama bu ettiginiz küfürleri ve beddua´lari görünce size bu konuda katilmayacagim cocuk cocuk düsünmeyin belki bui insanlar Kayseri disindan Kayseriye yakin illerden gs´yi desteklemeye gelen insanlardir. veya Kayseride yasaan ama Kayserili olmayanlardir ve böyle olanlarada ne kizmaya hakkiniz vardir nede küfür edip, beddua etmeye kimse Kayseride yasayip, geciniyor diye Kayserispor´u tutmak zorunda degil. HANI biz Kayseriliyizde ne oluyor aksam macin 2. yarisina baktim ama bir avuc gs´li taraftarlarin tüm Türkiye´ye ( gs bizim icin Kayseri´ye koy) DEMELERINI BILE BASTIRAMAYAN ORDAKI 10-15,bin Kayserili taraftar olsan ne yazar
biz Kayserililer olarak Kayserispor taraftari olamadikki elin yozgatlisini, sivaslisini,nevsehirlisini, nigdelisini veya vs vs vs´lisin Kayserispor taraftari yapsak ne yazar
herkes sapkasini öne egip düsünsün önce biz taraftar olalim sonra baskalarini kendi kentimizin kendi takimlarimizin taraftari yapmaya calisalim

ADEM ABI SANA KATILIYORUM GUZEL YORUM GETIRDIN BUNUN USTUNE KIMSE KONUSMASIN

holigan_38
11.10.2007, 18:05
adem dolgun bırader bseyler yazmıssın sana katılanlarda var kendı dusuncelerın saygım var bos ıskembeden sallamakla olmaz demıssın oda dogru macın ıkıncı yarısında baktım gs taraftarı soyle bagırıyo bızden kımse bagırmıyo falan demıssın bırader ozaman burda klavyenın basına oturup boyle yazı yazmayla taraftarlık olmuyo demı ozaman geleceksın stda gelıyosanda eger bagıracaksın 90 dakıka ozaman o ezıklerın sesı cıkmayacak sen gelıyosan ve gercek taraftarsan takımını desteklıyceksın arkadasım bu ısler boyle bos ıskembeden sallamakla olmaz kardes

LEVENT ŞEKER
11.10.2007, 18:05
adem dolguna katılıyorum delıkanlıca

ademdolgun
13.10.2007, 10:29
[QUOTE=holigan_38;20508]adem dolgun bırader bseyler yazmıssın sana katılanlarda var kendı dusuncelerın saygım var bos ıskembeden sallamakla olmaz demıssın oda dogru macın ıkıncı yarısında baktım gs taraftarı soyle bagırıyo bızden kımse bagırmıyo falan demıssın bırader ozaman burda klavyenın basına oturup boyle yazı yazmayla taraftarlık olmuyo demı ozaman geleceksın stda gelıyosanda eger bagıracaksın 90 dakıka ozaman o ezıklerın sesı cıkmayacak sen gelıyosan ve gercek taraftarsan takımını desteklıyceksın arkadasım bu ısler boyle bos ıskembeden sallamakla olmaz kardes[/QUOTE

bak kardes kimsin, necisin yasin basin kactir bilmiyorum ama sunu söyleyim sen beni tanimadigin icin ISKEMBEDEN sen sallamissin ben zaten sizler gibi KAYSERI´de yasasaydim ve maca gitmis olsaydim inan tepkim cok daha sert olurdu yani ben KAYSERI´de yasamiyorum malesef. ha yazimi ve elestirilerimi begenmemis olabilirsin ama bence benim elestirilerim YIKICI degil YAPICI oldugu kanaatindeyim bunada ya gülüp gecersin yada böyle mesaj yazmazsin Benim gibi yurtdisinda veya sehir disindakilere KLAVYE taraftari diyebilirsin (ADIMIZ HIDIR ELIMIZDEN GELEN BUDUR) ama sunu unutmaki icimizdeki KAYSERI ve KAYSERCIYES sevgisi enaz seninki kadardir Neyse mübarek günü daha fazla ugrasmiyalim hadi kal saglicakla

oktay38
13.10.2007, 10:53
İyi güzel söylüyorsunuzda o 1300 kişinin 15000 kişiyi bastırmasının nedeni tribünlerin büyük çoğunluğunun GS'li olmasıydı. Hadi tezahurat yapalım diyorum çıt yok adamlardan.Sonra Kayseri gol attı.Ne oldu Cimbomlular bu gol size dedim içimizdeki İrlandalılar dedim hepsi ayağa kalktı.Etrafım hep Gs'li doluydu.Bazıları Gs formalıydı.Bazıları da verdikleri Ks formalarını giymedi.Biyerleri üşümesin diye üstüne oturdu.Evet mal mal oturan taraftar vardı buna katılıyorum ama bunun nedeni %70'inin Gsli olmasıydı.

Kayseri Fener maçında göreceksiniz o cimbomluları biz Kayseriliyiz diye nasıl yırtınacaklar.Ben yine gideceğim bu seferde Fenerlileri rahat bırakmayacağım karşı takımı tutuyorsa girmesin bizim tribüne gitsin karşıda otursun.Bursa'da GS formasıyla Bursa tribününe girselerdi.Muhtemelen son gittikleri maç olurdu.Ya da hastaneyi ziyaret etmek zorunda kalırlardı.Umarım anlaşılmıştır.

Tekrar söylüyorum.Taraftar sayısı 18000.
GS'lı sayısı:1300
Sahte Ks'li asıl Gs'li olan 13000.Bunların bir kısmı İstikbal'in beleş kombinecileri.
Geriye kalan sadece Ks'li olanlar diyecektim ama buda doğru olmaz onların içindede Fbli Bjkli olup KS'yi tutanlar var.
Ben sonuna kadar destek oldum ama azınlık olarak sesimiz çıkmadı.

oktay38
13.10.2007, 11:01
Bizim futbolculara da yazık. Bizim futbolcular dururken bazı dangalaklar Kayseri tribününde GSli futbolcuların resimlerini çekiyor.

Türkiye'nin en iyi sağ kanatı Topuz bizde değil mi?
En iyi forvet Gökhan bizde, en iyi sol kanat Toledo bizde değilmi?

Bizim stoperlerimiz onların Terim'den torpilli stoperinden daha iyi değilmi?
Gökhan Ümit'e de Hakan'a da 5 basmaz mı?

Onların kalecisi daha geçen yılki Erciyes'in kalecisi değilmi?
Sol kanat düşen Antalya'nın sol beki değil mi?
Diğer maçları boş bırakıp 20 ytl olduğu halde bu maça geliyorsanız ve Gs'li futbolcuları çekiyorsanız.Kayseriyi tutuyorum demeyin.