Tam Sürümü Gör : Kayseri'de İmza Kampanyası
m.emin38
20.04.2009, 12:48
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td bgcolor="#ffffff">
</td> <td bgcolor="#ffffff"> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> http://www.holigan.com.tr/images/News/8722848.jpg
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td>
</td> <td valign="middle">
</td> </tr> <tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td colspan="2"> http://www.holigan.com.tr/images/spacer.gif </td> </tr> </tbody></table>
TÜRKİYE- Ermenistan maçı tartışma yarattı
Ermenistan ile Türkiye arasında 14 Ekim'de Türkiye'de oynanacak maç için Kayseri Belediyesi Kadir Has Stadı için evsahipliği talebinde bululurken, Kayserililer imza kampanyası başlattı.
</td> </tr> <tr> <td>
'KARDEŞİMİN KATİLİNİ ŞEHRİMDE GÖRMEK İSTEMİYORUM' KAMPANYASI
TÜRK Eğitim-Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi, Ermenistan sınır kapısının açılmaması ve Ekim ayında Ermenistan ile Türkiye futbol takımları arasındaki rövanş maçının Kayseri'de oynanmaması için imza kampanyası başlattı.
Eğitim-Sen 2 Nolu Şubesi Cumhuriyet Meydanı'nda 'Kardeşimin Katilini Şehrimde Görmek İstemiyorum. Ermenistan Sınır Kapısı Açılmasın' isimli kampanya için imza toplamaya başladı. Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, 15 gün boyunca topladıkları imzaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) göndereceklerini söyledi. Türkiye'yi idare edenlerin duyarsızlığını Türk Milleti ile paylaşmak için toplandıklarını belirten Öztürk, "Bugün burada Ermeni soysuzlarının Karabağ'ı işgal ettiği andan itibaren dünyanın kör ve sağır kaldığını anlatmak ve bu konuya parmak basmak için toplandık. Aziz Türk Milleti bugün Ermeniler, Azerbaycanlı kardeşlerimizin topraklarının yüzde 20'sini işgal etmiş durumdadır. 1 milyon insan mülteci durumunda yaşarken ve Ermeniler Türkiye Cumhuriyeti sınırlarını tanımazken Karabağ'da katledilen kardeşlerimizin kanında eli olan sözde Cumhurbaşkanı'nın Kayseri'ye maçı seyretmek için gelmemesi için bugün buradayız. Ermenistan sınırı açılsın ama bir defaya mahsus açılsın. Türkiye'deki soysuzlar o tarafa gitsinler ve sınır kapansın" dedi. Kayseri'de sivil toplum örgütlerine seslenen Öztürk, "Dün insan hakları savunuculuğu adı altında dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan olaylara isyan edenler neredesiniz?
Dün Müslüman dünyasına yapılan saldırılarda ayağa kalkanlar bugün neredesiniz? Yoksa Karabağ'dakiler insan mı değil? Yaşayanlar Müslüman mı değil, Türk mü değil?" diye konuştu.
Türk Ocağı Şube Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı ise, Türkiye'nin bir yol ayrımında olduğunu vurgulayarak, "Yolun bir tarafından can Azerbaycan, diğer tarafında Türklerin atası Osmanlı'yı tarihin her döneminde soykırım ile suçlayan Ermenistan var. Kayseri'deki bazı gönüllü kuruluşlara ve kalem oynatanlara soruyorum neredesiniz? Sizler AB ve ABD'nin ev ödevini yerine getirilmesi için yalakalık yapan gönüllü kuruluşlar mısınız?" şeklinde Kayseri'deki bazı sivil toplum kuruluşlarına tepki gösterdi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki vatandaşlar kağıtlara imza attı. Karabağ'da katledilen Azerilerin fotoğraflarının bulunduğu sergi ise dikkat çekti. İmza kampanyasına Yurt-Sav ve Erzurumlular Derneği de destek verdi.
Kayserili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ermenistan ile Türkiye futbol takımları arasındaki maçı izlemek için Ermenistan'a gitmişti. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'deki rövanş maçına da Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan'ı davet etmişti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise maçın Kayseri'de yapılması için Futbol Federasyonu'na başvurmuştu.
Haber-Kamera:Ahmet Oğuz GÜNDÜZ, KAYSERİ - DHA
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
chefchemiker
20.04.2009, 12:55
Futbolda siyasetin isi yok, bazi seyleri birbirine karistirmamak lazim
Muzaffer
20.04.2009, 13:00
Ermenistan maçının kayseride oynanmaması gerektiğini maçta olay çıkabileceğini yazdığımda bazı arkadaşlarımız bana kızarcasına " ne olayı olacakki,alt tarafı maç" diyordu.
tebrik ederim egitim sen yetkililerini sonuna kadar haklılar
imza kampanyasını destekliyorum
bula bula ermenistan maçını mı bulmuşlar KAYSERİ HAS STADINA
estonya maçı oynansın ona razıyım
kesinlikle destekliyorum
adamlarla oynadigimiz ilk macta bir goruntu niyetlerini acikliyordu
stadyumda bir odada abdullah gul ve ermeni baskanin oturdugu masanin ustundeki haritada erzuruma kadar ermenistan haritasinda gorunuyordu
kameralar ozellikle onu cekmislerdi
ayrica agri dagini halen amblemlerinde kullaniyolar
karabag topraklari isagl edilerek,azerbaycanla olan bagimiz koparilirken
kardeslerimizin topraklari isgal altindayken bizde tavrimizi koylim
en azindan safimizi belli edelim
Ali İhsan Öztürk hocamın sonuna kadar arkasındayım.
Kesinlikle haklılar.Ve Türkiye'de kimsenin cesaret edemediği şeyi yapıyorlar.
Kayseri'li olduğum için bir kez daha gurur duydum.
Umarım hatrı sayılır bir rakama ulaşılır.
Ayrıca şu sitedende kampanyaya katılabilirsiniz ;
http://www.turkiye-ermenistan-kapilar-acilmasin.org/
Azerilerden büyük suçlama
Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) toplantısı için Ermenistan'ın başkenti Erivan'a giden Türkiye Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mahmud Memmedguliyev'e karşı Ermeni yetkililerin önünde kaba davrandığı iddia edildi.
Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndaki kaynaklara dayanarak yayınladığı habere, Azeri "Yeni Müsavat" Gazetesi bugünkü sayısında bu iddiaya geniş yer verdi. İddia Ermeni, "Panarama" adlı internet sitesinde yer aldı.
Ermeni ve Azeri basınında yer alan skandal olay, iddialara göre şöyle gelişti:
Bakan Babacan ve Azeri bürokrat Mahmud Memmedguliyev gergin görünüyor.
"KEİ toplantısından sonra Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan tarafından kabul edilen konuk dışişleri bakanları görüşmeden sonra dışarı çıktılar. Bakanlar ayrılırken, Türkiye Dışişleri Bakanı Babacan, Ermeni Cumhurbaşkanı'nın makam odası önünde Sarkisyan ile ikili görüşme için beklemeye devam etti.
ERMENİ GÖREVLİLER DEVREYE GİRDİ
Bu sırada Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mahmud Memmedguliyev, Babacan'a yaklaşarak kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı. Bunun üzerine Ermeni protokol görevlileri iki bakandan ayrılmaları isteminde bulundular.
BABACAN KAPIYI GÖSTERDİ
Ancak Azeri bakan yardımcısı, ikazlara aldırmadan konuşmaya devam edince Ali Babacan, kendisine sert bir şekilde hitap ederek dışarı çıkması için kapıyı gösterdi.
AZERİ BÜROKRAT SİNİRDEN KAPILARI ŞAŞIRDI
Beklemediği karşılık üzerine şaşıran ve morali bozulan Azerbaycanlı Bakan Yardımcısı sinirli bir şekilde oradan ayrılarak çıkış kapısı yerine tuvalet kapısından içeri girdi.
İddiaya göre Azeri bakan yardımcısının komik duruma düşmesi karşısında, Ali Babacan olayı seyreden Ermeni yetkililerle birlikte gülüştü. Ermenistan Cumhurbaşkanı'nın koruma görevlileri daha sonra Memmedguliyev'e yakınlaşarak çıkış kapısını gösterdiler."
AZERİ GAZETESİ OLAYI "REZALET" OLARAK VERDİ
Müsavat Gazetesi, "rezalet" diye nitelendirdiği olayda aslında Azeri bakan yardımcısına kabalık yaparak kapıyı göstermesiyle Babacan'ın zor duruma düştüğünü belirterek bunun Türkiye iktidarının hangi yaklaşım içinde olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu öne sürdü.
Gazete, diplomatik skandalı ziyareti izleyen Türk gazeteciye de doğrulattıklarını ve Türk Dışişleri'nin olayın yazılmaması için gazetecilerden ricada bulunduğunu ileri sürdü.
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: "BAKAN BABACAN 'BAKÜ BENİ İLGİLENDİRMEZ' DEMEDİ"
Öte yandan, Dışişleri Bakanlığı, Bakan Ali Babacan'ın "Bakü'nün tepkisi beni ilgilendirmez" dediği yönünde Rus basınında yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü, "Bir gazetede, Rusya'da çıkan bir gazeteye atfen yayımlanan ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın 'Ankara ile Erivan arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasına Bakü'nün tepkisinin kendisini fazla ilgilendirmediğini' ifade ettiğini öne süren bir haber çıktı. Bu konuda bilgi verebilir misiniz" şeklindeki sorusunu yanıtladı. Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü, Ali Babacan'ın bu yönde herhangi bir açıklaması bulunmadığını, haberdeki unsurların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
JACK SPARROW
20.04.2009, 18:58
Günlük gelişen siyasi olaylar yüzünden bazı kişilerin bazı olaylara dikkat çekmesi için yapılmış olan güzel bir reklam!
Sporla siyaseti birbirine karıştırmayın, Ermenistan ile sorununuz olabilir, kavganız da olabilir, biz nasıl oraya gittiysek onlar da buraya gelecekler ve normal bir maç oynanacak!
Siz zaten Ermenistan'ı protesto ediyorsunuz, Kadir Has size reklam oldu, hayırlı olsun.
kaka_leite
20.04.2009, 20:06
Arkadaşım o adamalr bu ülkeye gelecek A şehri olmaz B şehri olur,B olmaz C şehri olur ama mutlaka biryer olur,yanı başınızdaki ülkelerden milyar dolarlık ticaret trafiği geçsin sizler ermeniler düşman yunanlar düşman ruslar düşman ıraklılar düşman deyin,bunlar hikaye dünyada ne siyaset ne spor...herşeyin ama herşeyin kapısı paradan geçiyor malesef...
+Bir olay olacaksa stadyumda bunun bedelini tutup Kayserispor yada Kayseri belediye başkanı ödemez,TFF ve siyasi liderler öder,o yüzden bizim stadda olmuş yada başka stadda olmuş,mutlaka bi kıvılcım oalcaksada İstanbul'da olsa da Kayseri'de olsada bunun bedelini Türkiye öder...Kayseri değil!...
haylas-38
20.04.2009, 20:55
Arkadaşım o adamalr bu ülkeye gelecek A şehri olmaz B şehri olur,B olmaz C şehri olur ama mutlaka biryer olur,yanı başınızdaki ülkelerden milyar dolarlık ticaret trafiği geçsin sizler ermeniler düşman yunanlar düşman ruslar düşman ıraklılar düşman deyin,bunlar hikaye dünyada ne siyaset ne spor...herşeyin ama herşeyin kapısı paradan geçiyor malesef...
+Bir olay olacaksa stadyumda bunun bedelini tutup Kayserispor yada Kayseri belediye başkanı ödemez,TFF ve siyasi liderler öder,o yüzden bizim stadda olmuş yada başka stadda olmuş,mutlaka bi kıvılcım oalcaksada İstanbul'da olsa da Kayseri'de olsada bunun bedelini Türkiye öder...Kayseri değil!...
bi olay cıksa
kayseri ödemez belkı ama ınan herkezın kayserıye bakıs acısı degısır turkıyede
kaka_leite
20.04.2009, 21:11
bi olay cıksa
kayseri ödemez belkı ama ınan herkezın kayserıye bakıs acısı degısır turkıyede
peki bu bakış açısı + yönde mi olur yoksa - yönde mi? bunu merak ettim?
Peşindeyiz
20.04.2009, 21:28
Bırakın gelsinler, İstiklal marşımızı yuhalayan Ermeniler'e günlerini gösterelim !
Cörekdere38
20.04.2009, 22:18
Siyasi içerikli mesaj...
H.KaanK.K
20.04.2009, 23:04
haklısın...:nicethread:
:tes:
ne siyaseti kardesim bu olay siyaset ustu
BÖRTECINE 38
21.04.2009, 01:08
Türkiye yine sokaga dökülecek anlasilan hepimiz ermenistaniz diye , Imza kapmanyasini destekliyorum.
KayseriLee
21.04.2009, 04:31
:oha: diyorum başka birşey demiyorum..
Şehrimizin.. Stadımızın.. Takımımızın.. Halkımızın reklamını Dünyaya yapma fırsatı geçmiş elimize.. Türkiye değil. DÜNYA..
Ve benim çok zeki arkadaşlarım bu maçı istemiyor.
Vay bee..
Gelirler. Ağırlarız. Tribünleri Kırmızı beyaza boyarız. 5 atar. Göndeririz.
Bize yakışanı budur..
Ayrıca ver o futbolculara parayı, gelir Kayserispor için oynar. Profesyonel futbolcu bunlar. Görende gelenleri Ermenistan 15. taburu sanacak.
Büyük şehrimize yakışanı yapmalıyız.:good:
Ahmet Ak.
21.04.2009, 09:37
saçma insanların kendi reklamlarını yapmak için yaptığı saçma bir kampanya...
hitlerin ruhuna helva dağıtan adamdan ne beklenir ki.:biggrin:
bir de eğitimci olacak...
kaka_leite
21.04.2009, 10:33
ya saçma sapan düşünceler işte,kendilernin reklamını yapmaya çalışıyorlar ama 5-10 verip kayseri de yerel kanallarda verseler daha etkili olurdu,ya ermenistan a gidin sorun çoğu insan SÖZDE ermeni soykırmını bilmiyor bile,bu SÖZDE ermeni soykırımını çıkaranlar ABD'deki ermeni lobisi...
ATAMIZIN BİR SÖZÜNÜ YAZACAĞIM,O ZAMAN DA ATAMIZ VE ASKERLERİMİ KORKMAMIŞ CESURCA SAVAŞMIŞLAR...
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER....
Sınır kapısı tamam ama maç için aynı fikiri paylaşmıyoruz. Buyursunlar gelsinler. "GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER"
Mustafa K.
21.04.2009, 11:08
Gündemdeki bir konuya taraf olmak,açıklama yapmak için Milli Maçı kendilerine fırsat görmüşler...
Yoksa Eğitim-Sen sınırın açılmasını istemiyor haberi yerel bir gazetede küçük bir pragrafın ötesine geçemezdi.
Milli Maç Şehrimizde oynanmasın haberi ile birleşince Ulusal Basına yansıdı.
Tepkimizi stadda Azerbaycan ve Türk hatta Kuzey Kıbrıs Bayrakları sallayarakta gayet güzel gösterebiliriz.
Şehrimize gelmeyin lafı abesle iştigaldir.Ziraa o maç Türkiye hudutları içinde herhangi bir yerde oynanacak...
Engüzel protesto biçimini statda göstermeliyiz ..
Incesu`lu
21.04.2009, 14:44
Özhaseki Baskan ne yapiyorsun!! Bizim Kayseri'ye Ispanya Macini vermeyen TFF ve Terim'i agirlayacagiz!!! Yaziklar olsun. Hele birde Ermenistan. Özhaseki Baskan lütfen iyi düsün. Ben birde Terimi Kayseride Milli Takim basinda görmek istemiyorum.
kesinlikle yanlis bi tepki.... bedava reklam.. kayseri olmasa baska bi yere gelirler.. birakin gelsinler 5 yiyip gitsinler kadir has arena ismi de milletin kulagina yerlesmeye baslasin....
m.emin38
21.04.2009, 15:42
sonuna kadar DESTEKLEMİYORUM....
100000000000 imzam olsa birini atmam,futbol ayrı bu tür olaylar ayrı burda milliyetcilik yapan arkadaşlar,ictikleri sigaraya baksınlar,evdeki eşyaların markalarına baksınlar,yedikleri cipsi kim imal ediyo ona baksınlar,ictikleri kola nerden geliyo ona baksınlar,kullandıkları şampuan dahil onada baksınlar nerden geliyo ve kime para kazandırıyolar varmı bunları irdeliyebilecek kadar cesaretli arkadaşım....
ASLA ve ASLA futbolda din,ırk,mezhep millet yoktur ve Futbol bu tür konulara malzeme olamaz,bizde buna alet olamayız...
Tepki yerinde bir tepki fakat FUTBOLA baglanamaz...
m.emin38
21.04.2009, 15:43
Gündemdeki bir konuya taraf olmak,açıklama yapmak için Milli Maçı kendilerine fırsat görmüşler...
Yoksa Eğitim-Sen sınırın açılmasını istemiyor haberi yerel bir gazetede küçük bir pragrafın ötesine geçemezdi.
Tepkimizi stadda Azerbaycan ve Türk hatta Kuzey Kıbrıs Bayrakları sallayarakta gayet güzel gösterebiliriz.
Şehrimize gelmeyin lafı abesle iştigaldir.Ziraa o maç Türkiye hudutları içinde herhangi bir yerde oynanacak...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:
azerbaycan bayraklari dagitilma fikri cok guzel bir fikir
ama haseki baskan gerilim olmasin diye onada karsi cikar
stada kendi kayserispor pankartini sokturmayan adamlar
ama o bayrak haseki degil padisahi gelse karisamaz
seve seve sokarlar iceri
stadi komple azerbaycan ve turk bayraklariyla sallayarak mesaj
hem ermenilere
hem bizim yanlis adim atama icerisindeki yetkililerimize cevap olur
sonuna kadar DESTEKLEMİYORUM....
100000000000 imzam olsa birini atmam,futbol ayrı bu tür olaylar ayrı burda milliyetcilik yapan arkadaşlar,ictikleri sigaraya baksınlar,evdeki eşyaların markalarına baksınlar,yedikleri cipsi kim imal ediyo ona baksınlar,ictikleri kola nerden geliyo ona baksınlar,kullandıkları şampuan dahil onada baksınlar nerden geliyo ve kime para kazandırıyolar varmı bunları irdeliyebilecek kadar cesaretli arkadaşım....
ASLA ve ASLA futbolda din,ırk,mezhep millet yoktur ve Futbol bu tür konulara malzeme olamaz,bizde buna alet olamayız...
Tepki yerinde bir tepki fakat FUTBOLA baglanamaz...
:clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
Özhaseki Baskan ne yapiyorsun!! Bizim Kayseri'ye Ispanya Macini vermeyen TFF ve Terim'i agirlayacagiz!!! Yaziklar olsun. Hele birde Ermenistan. Özhaseki Baskan lütfen iyi düsün. Ben birde Terimi Kayseride Milli Takim basinda görmek istemiyorum.
Bence yanlış bir düşünceye kapılmışsınız. Bırakın gelsinler, gelsinler ve görsünler tepki nasıl olur. Elimize böyle bir fırsat geçmiş ve biz bunu değerlendiremeyecekmiyiz ?. Bizde onların Marş'larını ıslıklayalım demiyorum.
Aksine ıslıklamamalıyız ki Türkiye'nin ne kadar şerefli ve onurlu bir milleti olduğunu gösterelim. Bir milletin Kutsal değerlerine değer verdiğimizi göstermeli ve bunun gururunu yaşamalıyız.
Ayrıca Spor'a siyasetin karışmasını da desteklemiyorum.Geldikleri gibi giderler. Bu maçta Ermenilere Tepkimizi gösteririz ve göndeririz.
Fatih Y.
21.04.2009, 21:09
Haseki Başkanda olaya aynı senin gibi yaklaştı :)
sahintoker
22.04.2009, 12:55
Gelsinler hatta deplasmanda yapsınlar az eğlenelim stres atalım
m.emin38
22.04.2009, 16:59
Madem bu kadar kin ve nefret dolu arkadaşlarımız var bırakın gelsinler en büyük tepkiyi gelin stadda hep beraber gösterelim herkesin gözü önünde,ama yooook sırf bazı kuruluşların reklamını yapıp ona alet olmak isteyen varsa buyursun gitsin imzasını atsın,bunu yapan kişiler sözde egitimciymişşş gülerim ben öyle egitimciyeee,bu hareket Kayseri'ye zarardan başka bir şey degil kör olmayın gözlerinizi acın,bu mac Türkiyede oynancak biz kapılarımızı bugun Turkiye-Ermenistan macına acamıyosak daha cok dövünürüz neden İspanya macı burda oynanmadı diye!!!
kaka_leite
22.04.2009, 17:35
bak bu protesto edenlerin hiçbirinin futbolla ilgisi bile yoktur yazık ya...sırf şekil olsun başka bişey değil...
''İmza kampanyasına 2 gün boyunca 36 bin kişinin destek verdiği belirtildi''
ve bakın nediyorum bence bu 36 bin kişi korkuyor,eğer delikanlı olsa o maça gider ve sesinin son anına kadar bağırır,millet gidiyor aya biz gidelim yaya aynen devammm...
BÖRTECINE 38
23.04.2009, 01:50
<TABLE style="WIDTH: 630px" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top>AZERİ ÖĞRENCİLERDEN İMZA KAMPANYASINA DESTEK
http://kayserigundem.com/haberres/22042009m8.jpg
Türk-Eğitim-Sen Kayseri Şubesi tarafından başlatılan "Ermeni Sınır Kapısı Açılmasın" konulu imza kampanyasına Kayseri´de öğrenim gören Azerbaycanlı öğrencilerden destek geldi. Cumhuriyet Meydanı´ndaki Azerbaycan Türkleri Soykırım Anıtı önünde dün başlatılan imza kampanyasına bugün de Kayseri´de öğrenim gören 70 Azeri öğrenci destek verdi.
</TD></TR><TR><TD vAlign=top align=left>
Alana ellerinde Azerbaycan bayraklarıyla gelen öğrenciler adına bir açıklama yapan Hakverdi Bediyev, Azerbaycan´dan Kayseri´ye gelen bir vatandaş olarak son günlerde Ermenistan sınır kapısının açılacak olmasından oldukça rahatsızlık duyduklarını söyledi. Türkiye´nin şanlı bir tarihi olduğunu ifade eden Bediyev, "Ermenilerin geçmişte bizlere yaptıklarını unutmadık. 1915 olaylarını, toplu mezarları, işlenen cinayetler ortada. Çok uzaklara da gitmeye gerek yok aslında. 15 yıl öncesine kadar Karabağ´ın Hocalı mevkiinde yaşanan olaylar beynimizin bir köşesinde duruyor. İnsanlıktan nasibini almamış Ermeniler kadın, çocuk, yaşlı demeden 10 binlerce insanı katletmişlerdir. Biz 70 arkadaş olarak Türkiye´den geçmişine, tarihine, kültürüne uygun olarak davranmasını istiyoruz. Elleri kanlı Ermenilerin şüheda fışkıran bu topraklarda ellerini sallayarak dolaşmalarını istemiyoruz. Ermenileri Türkiye´de istemiyoruz" dedi.
Türk Eğitim-Sen Kayseri 2 No´lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk ise, bugün Azeri öğrencilerin imza kampanyasına destek verdiğini belirterek, "Burada tek millet, iki devlet olduğumuzu gösterdik. Azerbaycan Türkü, Türkiye Türkü geçmişte olduğu gibi bugün de omuz omuza, el eledir. Bu Azeri gençlerin gösterdiği hassasiyeti tüm gençlerden bekliyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Azeri gençler ellerindeki ve omuzlarına bağladıkları Azerbaycan bayraklarıyla imza attı.
İmza kampanyasına 2 gün boyunca 36 bin kişinin destek verdiği belirtildi.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
sacma bi kampanya bu mac kesinlikle türkiyede oynanacak,neresi oldugu önemli degil.bunu secme lüksüne hicbir sehir halkı sahip degildir...milli macın burda oynanması kötü birsey olsa bile bu kötülüge türkiye adına gögsümüzü gere gere katlanırız.kaldı ki bu sey kötü birsey degil,milli takımımızı destekleyecegiz bu açıdan düsünelim.imza toplayanlar heralde istanbulludur macın samiyende falan oynanmasını istiyolardır:D
Carretta38
24.04.2009, 21:51
Sendika başkanı Ali İhsan Öztürk'ün dün itibari ile Tv'de açıkladığı; imza kampanyasına katılanların sayısının 150 000 olduğunu ifade etti.Kampanyaya 150 000 kişiden hariç sadece 3 kişi olumsuz yanıt vermiş.Onların görüşünede saygılıyız dediler.Aramızda bu kampanyaya destek vermeyecek arkadaşlar varsa standa gider bende desteklemiyorum der 3 tane karşı çıkanların sayısı 6-7 kişiye çıkar.Yüzde hesabına vurduğumuz zaman karşı çıkanların sayısı %100'den fazla artmış olur.
Bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar.Sendika başkanı biz maçın Kayseri'de oynanmasına karşı değiliz,sadece geçmişte bizi arkamızdan vuran eli kanlı insanları desteklediği,onlara arka çıktığı için Ermenistan cumhurbaşkanının Kayseri'ye yani bu ülke topraklarına girmesini istemiyoruz dedi.Bunun yanlış nesi var.
Sendika başkanı Ali İhsan Öztürk'ün dün itibari ile Tv'de açıkladığı; imza kampanyasına katılanların sayısının 150 000 olduğunu ifade etti.Kampanyaya 150 000 kişiden hariç sadece 3 kişi olumsuz yanıt vermiş.Onların görüşünede saygılıyız dediler.Aramızda bu kampanyaya destek vermeyecek arkadaşlar varsa standa gider bende desteklemiyorum der 3 tane karşı çıkanların sayısı 6-7 kişiye çıkar.Yüzde hesabına vurduğumuz zaman karşı çıkanların sayısı %100'den fazla artmış olur.
Bilip bilmeden yorum yapmayın arkadaşlar.Sendika başkanı biz maçın Kayseri'de oynanmasına karşı değiliz,sadece geçmişte bizi arkamızdan vuran eli kanlı insanları desteklediği,onlara arka çıktığı için Ermenistan cumhurbaşkanının Kayseri'ye yani bu ülke topraklarına girmesini istemiyoruz dedi.Bunun yanlış nesi var.
peki ermenilerin bi sehrin topraklarına girmesi hoş birsey degilse neden bu ayrıcalık kayseriye tanınıyor,istanbula da giremez karsa da. öyle sacmasapan anlayıs mı olur mac o zaman türkiyede oynanmasın
imzayı toplayanlar millietcilik yaptıgını sanıyorlar sacmaladıklarının farkında degiller
hanimalik
24.04.2009, 22:21
Maça ermeni başkanıda geldi ne olacak türkiyede yapılmasın mı bu maç ? Böyle gereksiz konulara biz Türk milleti bayılırız..
Turan ÖZTÜRK
25.04.2009, 01:20
bazı arkadaşlar rеklam falan оlur dеmiş yahu nе rеklamı ? еrmеnistan takımı dünyada tanınmış оlsa tamam dеrim ama iki tanе çapulcuyla rеklam filan оlmaz bоşuna hayallеrе dalmayın kardеşlеrimizin katillеri şеhrimizi sadеcе kirlеtir !!!
bu resimlere yorum yaparsam süresiz banlarınırım o yüzden''. . . . .. .. .. . .. . . ..''
muptela_38
25.04.2009, 02:41
İmza kampanyası yapılsa bile maçın Kayseri'de oynanmaması için bir etkisi olacağını zannetmiyorum..
biz nasıl gidip Ermenistan'da Erivan'da oynadıysak.. Ermenistan'da ülkemizin bir şehrinde Milli takımımızla karşılaşacak.. maalesef çözüm değil imza.
yukardaki resimler gerçekten iğrenç ötesi..insan olmayan mahlukatlar..
Ermenistan'a cevap daha önceki yorumlardada yazıldığı gibi maç esnasında stadımızda fazlasıyla verilecektir kanımca. taraftarlarımız ve milli takımımız tarafından..
BAYRAĞIMIZIN Hali ne öyle YA !
Haseki LÜTFEN maçı buraya al ... Lütfen ...
Ermeni p*çlere, KAYSERİ'DE SOYKIRIM !
Gelinde görelim bakalım .
karizmatix
25.04.2009, 10:59
Özetlemek gerekirse;
SAÇMA.
kaka_leite
25.04.2009, 11:03
HEPİMİZ BİR GEMİNİN İÇİNDEYİZ,EĞER GEMİ OLURDA BİR FIRTINA DA BATACAK OLURSA HA MAÇ İSTANBUL DA OLMUŞ HA KAYSERİ'DE FARKI YOK!...
Carretta38
25.04.2009, 11:04
Maça ermeni başkanıda geldi ne olacak türkiyede yapılmasın mı bu maç ? Böyle gereksiz konulara biz Türk milleti bayılırız.. Ne dediğimi anlamamışınız herhalde.İmza kampanyasını başlatanlar maçın burda oynanmasına karşı değilller.Maç burada oynansın diyorlar.Onlar sadece (sözde)soykırımda soykırım diye ağzından salyalar akıtan Sarkisyan'ın bu topralara ayak basmasını istemiyorlar.
Sarkisyan'ın bu ülkeye gelmesini bende istemiyorum Şu alıntıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ermenistan'ın başkenti Erivan'da sözde “Ermeni soykırımı"nı anmak amacıyla tören düzenlendi.Ermenistan Cumhurbaşkanı
Serj Sarkisyan ve çok sayıda bakan ile milletvekilinin katıldığı törende, Erivan'daki sözde “Soykırım Anıtı" ziyaret edildi.
Göstericiler,
Türk bayrağını yaktı; binlerce Ermeni "soykırım anıtı"na koştu. Sarkisyan ülkenmin bayrağını yakan soysuzlara arka çıksın sonra ülkeme ayak bassın.Yok öyle yağma.
Sen orada Sözde/lafta soykırım anıtını ziyaret edersen,bu ülkenin toprağını tanımazsan,bu ülkenin şanlı bayrağını:bayrak: yakanlara destek olursan bu ülkenin eğitimcisi,tarahçisi,dernek başkanlarıda çıkar 5 günde 150 000 imzayı toplar tepkisini gösterir.
yine bayrak yaktı piçler.gelin gelin de görün bir soykırım yapacan ki bunlara tarihten yok edeceksin.olmayan bir soykırımın hayaline düşmüş şerefsiz bir millet bunlar
hanimalik
25.04.2009, 13:16
Ne dediğimi anlamamışınız herhalde.İmza kampanyasını başlatanlar maçın burda oynanmasına karşı değilller.Maç burada oynansın diyorlar.Onlar sadece (sözde)soykırımda soykırım diye ağzından salyalar akıtan Sarkisyan'ın bu topralara ayak basmasını istemiyorlar.
Sarkisyan'ın bu ülkeye gelmesini bende istemiyorum Şu alıntıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Sarkisyan ülkenmin bayrağını yakan soysuzlara arka çıksın sonra ülkeme ayak bassın.Yok öyle yağma.
Sen orada Sözde/lafta soykırım anıtını ziyaret edersen,bu ülkenin toprağını tanımazsan,bu ülkenin şanlı bayrağını:bayrak: yakanlara destek olursan bu ülkenin eğitimcisi,tarahçisi,dernek başkanlarıda çıkar 5 günde 150 000 imzayı toplar tepkisini gösterir.
Kardeşim beni anlamaktan hala direniyorsun. Hadi ermeni başbakanda geldi maç burda degilde başka bir ilde yapıldı ordakilerde senin gibi düşünürlerse maçı biz nerde yapalım yurt dışında mı ??? Beni anladınmı şimdi maç Türkiyede yapılcak ve bu maç Kadir Has Stadyumunda oynasın burda onları ezelim iyi bir küfür edelim türk bayraklarımızla onları ezelim hatta ermeni bayragıda yakalım
haylas-38
25.04.2009, 13:18
Kardeşim beni anlamaktan hala direniyorsun. Hadi ermeni başbakanda geldi maç burda degilde başka bir ilde yapıldı ordakilerde senin gibi düşünürlerse maçı biz nerde yapalım yurt dışında mı ??? Beni anladınmı şimdi maç Türkiyede yapılcak ve bu maç Kadir Has Stadyumunda oynasın burda onları ezelim iyi bir küfür edelim türk bayraklarımızla onları ezelim hatta ermeni bayragıda yakalım
sen o bayragı yak gor sonrasını
ayrıca bu emnıyet turk bayragıda sallamayı yasak eder nasıl olsa hersey yasak
Carretta38
25.04.2009, 13:54
Kardeşim beni anlamaktan hala direniyorsun. Hadi ermeni başbakanda geldi maç burda degilde başka bir ilde yapıldı ordakilerde senin gibi düşünürlerse maçı biz nerde yapalım yurt dışında mı ??? Beni anladınmı şimdi maç Türkiyede yapılcak ve bu maç Kadir Has Stadyumunda oynasın burda onları ezelim iyi bir küfür edelim türk bayraklarımızla onları ezelim hatta ermeni bayragıda yakalım''Hadi ermeni başbakanda
geldi maç burda degilde başka bir ilde yapıldı ordakilerde senin gibi
düşünürlerse maçı biz nerde yapalım yurt dışında mı ???''
Kardeşim adamlar imza kampanyasını maç burda oynanmasın diye başlatmadı.
Sadece bize (sözde)soykırım yalanını atan ve ona arka çıkan Ermenistan cumhurbaşkanı ''Sarkisyan'' 'ı bu topraklarda istemedikleri için,sınır kapılarının açılmasını istemedikleri için bu imza kampanyasını başlattılar.
Yok daha senin dediğine inanmam diyorsan Cumhuriyet meydanında Azeri Soykırım anıtının yanında bu standı açanlar var git onlara sor.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.