PDA

Tam Sürümü Gör : Şırnak'ta 13 Askerimiz Şehit Oldu

realk@yseri
07.10.2007, 23:46
Şırnak'ta teröristler, Gabar Dağı bölgesinde operasyona çıkan askeri birliğe saldırdı. Olayda 1 astsubay ile 12 er şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, bugün saat 14.30 sıralarında Gabar Dağı bölgesinde operasyona çıkan askeri birliğe, Geçit Boğazı civarında teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 1 astsubay ve 12 er şehit oldu. Şehitlerin cenazeleri, Şırnak Asker Hastanesi'ne getirildi. Şehitler için yarın 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda askeri tören yapılacağı öğrenildi.

Bölgede operasyonların sürdüğü ifade edildi.

Erdoğan: "Saldırılar kararlılığımızı artırıyor"

realk@yseri
07.10.2007, 23:48
yeter artık ulan yeter...içimden o kadar şey geçiyor ama kurallar yüzünden yazamıyorum...en büyük küfürleri ediyorum

ŞEHİTLERİMİZ KANI HİÇBİR ZAMAN YERDE KALMAYACAK
ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN MEKANLARI CENNET OLSUN

Zlatan38
07.10.2007, 23:49
şerefsiz pkk sözde yiğitçe kürtlüğü saviniolar ne zamandan beri arkadan vurmak yada mayın döşemek yiğitlik oldu şerefsizler ben askere gitceğim günü iple çekiyorum tek isteğim doğuya düşmek şerefsizlerle yiğitçe mücadele etmek istiyorum asla istedikleri olmicak kürdistan die bişyey sınırlarımız içinde olmicak şerefsizler bunu böle bilin

YAKAMOZ_38
08.10.2007, 00:08
allah rahmet eylesin soysuz şerefsizler bu vatan bütündür bölünemez

mustang
08.10.2007, 00:14
Aman allahım lanet olsun şerefsizler

LEVOBABA
08.10.2007, 00:17
serefsızler ıyıy bılırım odagları az gezmedim

LEVOBABA
08.10.2007, 00:18
hep soylerdık mardın mıdyat senobaya daglara cıkacagız daglara eskıya vuracagız eskıya 23 tumen jandarması ne marstı spylerken dıkendıken olurduk

megs38
08.10.2007, 00:22
helal olsun kardeşlerim bende içimdekileri dökecek biyer arıyodum...
Allah belalarını versin şerefsizlerin hepsini bir çukura gömecen üstünede kireç dökecen izi bile bulunmaz satılmışların...
Ah şimdi o şehitleimizin anaları babaları ne çekiyor vay anam benim vah babam benim
BUNUN HESABI SORULMALI...

realk@yseri
08.10.2007, 00:25
hepside sonunu biliyorlar gün gelip gebereceklerini,alayının ALLAH belasını versin gerisini söylemeye gerek yok sadece ...............................................

paramedik
08.10.2007, 00:40
Allah hepsinin belasını versin öncelikle milletimizin başı sağolsun.ölenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum Allah sabır versin

ibrahim1299
08.10.2007, 00:44
ULAN BU İTLERİ AYAGA KALDIRANI(Diyarnakırda kürt sorunu vardır diyan sahsiyetiii) BU İTLER İCİN DAGDAN İNME YASASINI CIKARANLARIN(Suanki iktidar) BİR BİR KELLESİNİ VURDURACAN...

sobek
08.10.2007, 01:00
hep kararlılık !! bir faaliyet yok sayın Erdoğan diyorum diyoruz ama duyanların olmadığınında farkındayız .....Rabbim yakınlarına sabır versin ..

Leo İglesias
08.10.2007, 01:15
Şehitler ölmez vatan bölünmez Allah belasını versin bu şerefsiz itlerin

F.K
08.10.2007, 01:47
Tüm Türk Milletinin Başı Sağolsun
Türkye üzerinde Çok Büyük Oyunlar Oynanıyor pkk Sadece Bu Oyunda Kukla Önemli Olan O Kukları Oynatanları Bilmek ve Ona Göre Tedbir Almamız Gerekiyor

Kahrolsun PKK

Erkan
08.10.2007, 02:02
BU VATANIN ASKERİ BİTMEZ...

Şehit olan askerlerimizin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

Volcanic Mount
08.10.2007, 02:58
Türk Milletimizin Başı Sağolsun .

Şehitler Ölmez VATAN bölünmez !

ÖzgüR
08.10.2007, 03:11
Allah rahmet eylesin demekle olmuyor sayın devlet büyükleri care bulun artık bu işe....??!!!!

Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez|||Allah Yakınlarına sabır versin

holigan_38
08.10.2007, 03:21
yeter artık serefsızler 13 aılenın ocagı sondu canları yandı cıgerlerı parcalandı o analar o babalar ne yapsınlar yeter artık buna kesın bı cozum bulmaları lazım kararlılıgımızın gostergesı basları sagalsun demeyle olmuyo cozum bulun kac aılenın ocagı sondu boyle devam ederse kac aılenınkıde sonmeye devam edecek kahrolsun pkk bu vatanın uzerınde degıl kurdıstan kurmak tek bı tasını bıle alamazsınız buna gucunuz yetmez 1 mehmet sehıt olur gıder 1000 mehmet gelır serefsızler yeter artık ya analar babaların dokdugu gozyasları evlatların yetım kalmaları yeter bıtırın artık TUM TURKIYENIN BASI SAGOLSUN SEHIT OLAN VATAN EVLATLARININ AILELERINE VE YAKINLARINA BASSAGLIGI DILIYORUM ALLAH RAHMET EYLESIN NUR ICINDE YATSINLAR

realk@yseri
08.10.2007, 03:44
artık somut bişeyler yapmalıyız,öyle kararlılık falan demekle olmaz kardeşim,pkk'ya en büyük destek veren itlerin başında da yunan köpekleri var

atakan38
08.10.2007, 06:58
Türk milletinin başı sağolsun.Talabani ve barzani itlerinin desteklediği bu ikdidar oldukça bunlar daha azacaklardır.İkdidar partisende zaten doğu kökenli pkk yanlısı 120 milletvekili var.Ancak bizim saf temiz insanları din sömürüsü yapın iyi kandırıyorlar .Kimsenin görmedi yada görmek istemediği türk kelimesi ağzına almayanlar ve zoraki alanlarla bu iş bitmez.Bu terör dış desteklidir.Başta abd ve avrupa birliği var.Bunlar tutmuş avrupa birliği sevdasındalar .

M_G
08.10.2007, 07:38
sehitler olmez. vatan bölünmez
söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

Esmer38
08.10.2007, 08:32
Serefsiz pkk, Allah sizin topunuzun belasini versin insallah tez geberirsin soysuz p**ler. Bizim siyasetciler uyuyor meclisimizde bile pkk li serefsizler dolasiyor, artik sinir ötesi operasyon kacinilmaz hale geldi, Iran nasil bombaliyor görün de biraz ders alin
Türk milletinin basi sagolsun sehitler ölmez vatan bölünmez..

ademdolgun
08.10.2007, 09:07
SEHITLERIMIZE cenabi ALLAH´dan rahmet, kederli ailelerinede sabir diliyoruz.
bazi arkadaslar hükümete yüklenmis hakli olabilirler ama bence silahli kuvvetlerimizin enüst kademedeki komutanlarimizda artik bu isin ciddiyetini anlasinlar bu ülkenin sadece Laiklik ile sorunu yok ama bizim pasalarimizin böyle pkk gibi serefsiz bir belamiz varken halen yok basörtüsü, yok laiklik elden gidiyor gibi siyasi islerden uzaklasarak kendi öz kimligine biran önce kavusmasi lazim kim ne derse desin TÜRK SILAHLI KUVVETLERIMIZ bu isin üstüne düserse bu pislikler enkisa zamanda temizlenecektir.
tekrardan basimiz sagolsun ve tüm sehitlerimiz icin ruhuna el fatiha

imparator38
08.10.2007, 09:47
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Bunu yapan şerefsizlerinde Allah belasını versin inş.

F.K
08.10.2007, 11:26
Bu İşin Kesin Çözümü Yok Pkk lılar Artık Her Yerde Sadece Dağlarda Değil
Pkk nın Taktiği ile onları ancak yok ederiz o gayriresmi harp sistemi ile bunlar yo olurlar öyle 100 kişilik gelen teröriste 10 bin kişiyle gidersen bu iş çözülmez dağlarda özel askerler yaşayacak aynı pkk lılar gibi Küçük Gruplar Halinde
Demokrasi İnsan Hakları Falan Filan Bunları Elinin Tersiyle İteceksin Pkk lının Leşini Dağdan indirip Yıkayan Def edenler Terörist işte bu açık alacaksın bu adamları içeri ömür boyu hapis yatıracaksın terör konusunda idam geri gelmesi lazım yakalındınmı teröristi anında asacaksın hemde tv ler canlı verecek bu işi ondan dağa çıkmaya cesaret edenler azalacaktır
ayrıca 1995 li yıllarda bir tim kurulmuştu pkk ya yardım eden ne kadar büyük zengin iş adamı varsa hepsini tek tek öldürmüşlerdi kaçırıp kaçırıp bunların yapılması lazım
Hükümetein Çok Yanlışları var Çok Taviz verdiler Bu Kürtlere Çok Eve Dönüş Yasası adı Altında Binlerce Pkk lıyı Hapisten çıkardılar ve hepsi dağa çıktı
Diyarbakırda Yaptığı Mitingde Oy İçin Bu Ülkede Kürt Sorunu Vardır Dedi Başbakan Kayserinin Göbeğinde Başbakan Türküm Demek Yerine Türkiyeliyim Diyerek Bu Ülkenin Gündemine Alt Kimlik Üst Kimlik Sorununu Getirmiştir.Türkler Alt Kimlik Olmuştur Bu Ülkede bu Yapılanlar gibi daha neler var neler Bu Ülkede orduyla milleti karşı karşıya getirmiştir inadı yüzünden hükümet bu yapılanlardan pkk lılar çok büyük yüz bulmuşlartır son aylarda kuzey ıraktan giren teröristler kaç tane insanımızı şehit etmiştir hükümet hala lafla işi götürüyor ortada bir icraat yok iran bile kuzey ırağı bombaladı ama bizim hükümet hala abisinden ( ABD) izin alamadığı için eli kolu bağlı bekliyor

Tek Kelime Kimse Türkiyeyi Ak parti Yönetiyor Zannetmesin Türkiyeyi Abd Yönetiyor

Fatih Y.
08.10.2007, 11:30
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun , Allah acılı ailesine sabır versin..Diyecek birşey bulamıyorum bu mübarek ayda bunu yapanların o tetiğe basanları Allah bildiği gibi yapsın.

serkan038
08.10.2007, 13:22
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun......

bunlar küfürü bile hakedmio küfürü bile adam olana anlayana edersin. bnlar adam mı ki ?

Allah belalarını verir inşallah...

Zlatan38
08.10.2007, 13:35
bugun bir şehit haberi daha geldi yeter artık allah rahmet eylesin demekten bıktık bu hükümet ne zamana kadar teslimiyetçi bir politika sürdürecek k.ırak denen o lahanet yer olduğu sürece çok deriz başsağlığı ama ateş düştüğü yeri yakıyor rahmet eylesin demekle olmio kanları yerde kalmamalı hepsinin mekanı cennet olsun artık bu hükümet gereğini yapsın kendi çocukları abdde yatlarda katlarda otirio askere gitmiolar görsünler bu olanları

ademdolgun
08.10.2007, 15:52
Bu gençlere nasıl kıydılar ?İşte Şırnak'ta PKK saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizin acı hayat hikayeleri...

08 Ekim 2007 13:57
--------------------------------------------------------------------------------

Şırnak'ta terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olan askerlerimizin haberleri ailelerine ulaşırken acı hayat hikayeleri de merkezlere ulaşmaya başladı.

Piyade Er Mehmet Coşkun

Şırnak'ta askerlik yapan Piyade Er Mehmet Coşkun'un tezkeresine 4 ay kala şehit olması, Gaziantep'teki ailesinin yüreğini dağladı. Acı haberi alan anne Gazal Coşkun, oğlunun ardından Kürtçe ağıtlar yaktı. Ziyaretçi akınına uğrayan Çıksorut Mahallesi'ndeki evde taziyeleri kabul eden acılı annenin Kürtçe olarak, "Küçük askerim, öksüzüm, küçük komandom" diye ağlaması yakınlarını da duygulandırdı.

Jandarma Er Caner Örengül

Diyarbakır'da, şehit olan Jandarma Er Caner Örengül, Afyonkarahisar'ı yasa boğdu. Olayın duyulmasının ardından Örengül ailesinin yakınları ve köylüler eve akın etti. Baba Resul Örengül metanetli davranmaya çalışırken, anne Türkan Örengül ise sinir krizleri geçirdi. Baba Örengül, Kurban Bayramı'nda izine gelecekti. Ne yapalım? Vatan borcunda öldü. Söyleyecek bir şeyimiz yok. Bu bir borçtur. Görev üzerine öldü, vatan sağolsun" dedi.

Piyade Çavuş Mehmet Uyar

Terhisine 90 gün kalan Piyade Çavuş Mehmet Uyar'ın Şanlıurfa'daki ailesi yasa boğuldu. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Mustafa Uyar, oğlunun resmine bakarken gözyaşlarını tutamadı. Şehit piyade çavuşun evine akın eden vatandaşlar taziye ziyaretinde bulunurken, Uyar ailesi, "Vatan sağolsun. Devletimiz için her can feda olsun" dedi.

Er Turgay Salgar

Şehit Er Turgay Salgar'ın Kars'ın Cumhuriyet köyündeki baba ocağına ateş düştü. Baba Tuncay Salgar, haberi alır almaz akın eden köylülere sarılarak gözyaşı döktü. Yeğeninin şehit haberi üzerine köye giden İl genel Sekreteri Ali Salgar da şehit babasının yanından hiç ayrılmadı. Anne Güler Salgar ise "Beni oğlumun yanına götürün" diyerek ağıtlar yaktı. "İçime taş düştü" diyerek elini göğsüne vuran şehit anası zaman zaman baygınlık geçirdi.

Piyade Onbaşı Kasım Aksoy

2.5 yaşında Güneş ve 1.5 yaşında Zeliha isimli 2 kızı bulunan şehit Piyade Onbaşı Kasım Aksoy'un, şehit olduğu haberi Şanlıurfa'nın Beşat köyünde yaşayan ailesini yasa boğdu. Acı haber aileye güvenlik güçleri tarafından bildirildi.Şehit onbaşının 4 gün önce annesini arayarak, "Son görevime gidiyorum. Bundan sonra bir daha göreve gitmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Er Murat Uçar

1.5 ay önce evlenen er Murat Uçar'ın ölüm haberini alan ailesi yasa boğuldu. Acı haberle yıkılan aileden terör örgütüne lanet yağdı. Murat Uçar'ın (20), Konya'nın Kulu ilçesi Canımana köyünde yaşayan ailesine acı haber,uykudan uyandırılarak verildi.
Çocuklarının şehit haberini alan aile feryatlar ederek gözyaşlarına boğuldu. Acı haberle birlikte sinir krizleri geçiren aile fertlerine sağlık görevlileri müdahale etti.

Piyade Komando Çavuş Bayram Güzel

Şırnak'ta teröristlerin Gabar Dağı bölgesinde operasyona çıkan askeri birliğe saldırması sonucu şehit olan Piyade Çavuş Bayram Güzel'in şehit olduğu haberi, Denizli'nin merkeze bağlı Kurtluca köyündeki ailesini yasa boğdu. Şubat ayında 1987-1 tertip olarak vatani görevini yapmaya başlayan Bayram Güzel, Bolu'da 28 gün kaldıktan sonra birliği ile birlikte Şırnak'a gitmişti. 1987 yılının Ramazan Bayramı'nda dünyaya gelen ve bu yüzden ailesinin Bayram ismini verdiği çocuklarının şehit olduğu haberi Kurtluca köyünü hem yasa hem gurura boğdu. Dün gece yarısı oğullarının şehit olduğu haberini alan anne Ayşe Güzel ve baba Nevzat Güzel gözyaşlarına boğuldu.

Er Mehmet Yıldırım

Şırnak'ta kurulan pusu sonucu şehit olan 21 yaşındaki Piyade Onbaşı Mehmet Yıldırım'ın evinde iki yas birden yaşanıyor. Dün sabah annesini kaybeden acılı baba Ali Yıldırım, aynı gün akşam saatlerinde de terhisine 22 gün kalan oğlunun şehit olduğu haberini alınca yıkıldı. Konya'nın Kadınhanı ilçesi Örnek köyünden vatani görevini yapmak için Bolu'ya oradan da terör örgütü PKK'nın son zamanlarda silahlı eylemlerini artırması üzerine birliği ile birlikte Şırnak'a giden Mehmet Yıldırım'ın babasi Ali Yıldırım, "Aynı gece oğlumu da kaybettim. Üç gün önce telefon açarak, 'Baba tezkere alıp geleceğim, biraz harçlık gönderirmisin. Ama içimde bir korku var, zannetmiyorum tezkeremi alacağımı' dedi. Benden sonra annesi ile görüştü ve tüm aile bireylerini aradı. 'Baba rüyalarımda ateşin içindeyim' dedi ve dün gece de şehit olduğu haberi geldi" diye konuştu.

Astsubay İbrahim Ahmet Sarıoğlu

Şehit Astsubay İbrahim Ahmet Sarıoğlu'nun acı haberinin duyulması üzerine Malatya'daki ailesi yasa boğuldu. Kara haberle sarsılan baba Mehmet Sarıoğlu, 1 yıllık asker olan oğlunun Bolu Komando Tugayı'nda görevli olduğunu ancak Şırnak'a görevli gönderildiğini belirterek, "Kendisi asker olmayı seviyordu, çok istekliydi. Asker olmak onun çok arzu ettiği bir şeydi" dedi. Oğluyla en son 6 gün önce cep telefonuyla görüştüğünü söyleyen baba Sarıoğlu, "40 gündür dağdaydı. En son ayın 2'sinde cep telefonu görüşmemiz oldu. 4 gündür haber alamıyorduk" dedi.

Quaresmaa
08.10.2007, 16:05
adi şerafsizler

sobek
08.10.2007, 16:12
bunu yapanların bilinçleri olmadığı gün gibi ortada ;
1)kimi savunuyorsun?
2)kime karşı ?
3)neyi savunuyorsun?

işte buna bir açıklama varmı ?? varsada baştan sona saçmalık silsilesi değilmi??

yazık .. hemde çok yazık .. hala çözümlenememiş bir kabus ..

megs38
08.10.2007, 16:58
destekçileride mecliste...
daha ne yapmalı acaba bu ülkede pkk nin söz sahibi olması için...
hepsi satılmış şerefsiz ve canidir...Ulu önderimizin kurduğu ve türk milletinin sahibi meclisimize işte bu teröristeri aldık daha neler yapıcaz acaba...

Muzaffer
08.10.2007, 17:02
Baldırıçıplak 3 Aşiret reisine Koca türkiye nin sözünü geçiremeyenlere yazıklar olsun.
Daha neyi bekliyorlar anlamıyorum..
İnşallah bu olayları umursamayanların çoluğundan çocuğundan çıkarda o zaman anlarlar evlat acısını..

ademdolgun
08.10.2007, 17:20
arkadaslar hepimiz hem cok acili hemde cok sinirliyiz ama ne olursa olsun kimseye beddua etmeyin ederkende dikkatli edin ama sunu unutmayinki bu pkk denen serefsizler bugünlere kadar basimiza bela olarak geldilerse bunda nekadar siyasetciler sucluysa bir okadarda bastaki bugüne kadar gelmis gecmis Pasalarimizda sucludur nasilki bu zamana kadar hicbir siyasetci evladi yada yakini sehit düsmemisse, hicbir pasa evladi yada yakininda sehit düstügünün haberi alinmamistir tabiki gönlümüz hicbir vatan evladinin sehit düsmesini istemez ama sizelrin beddua ettikleri siyasetcilere beddua ederken bunlarida düsünmeniz icin yazdim yanlis anlasilmamak dilegiyle bir birimize sahip cikalim bu zor günlerde

jackal_3806
08.10.2007, 17:35
serefsızler!!!

ademdolgun
08.10.2007, 17:36
Bursalılar'dan şehitlere !Bursaspor'lu taraftarlar, şehit edilen 15 asker için, ilk maçta kırmızı-beyaz giyinme çağrısı yaptı.

08 Ekim 2007 16:14
--------------------------------------------------------------------------------
Bursaspor'lu taraftarlar, Şırnak'ta şehit edilen 15 asker için, tüm takım taraftarlarına ilk maçta kırmızı-beyaz giyinme çağrısı yaptı.

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas tarafından yapılan çağrıda, tüm takım taraftarlarının ilk resmi maçta kendi formaları yerine kırmızı-beyaz forma giymelerini istendi.

Şırnak'ta terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 14 askerin tüm Türkiye'yi olduğu gibi kendilerini de derinden yaraladığını ifade eden Teksas Tribün Lideri Recep Kurtuluş, "Terör örgütü mensuplarının yaptığı hain saldırılar Türk askerinin ve milletinin bu davadan vazgeçmesine neden olmayacaktır. Biz herkesi bu acı olay karşısında birlik olmaya çağırıyoruz. Tüm takım taraftarlarının ilk Süper Lig maçında kırmızı-beyaz formalarla maça gelmelerini istiyoruz. Türk bayrakları ve milli takım formaları ile maça gelsinler. Biz de terör örgütüne gücümüzü gösterelim. Bir nesil bu bayrağa kanıyla renk verdi, bu nesil de bu vatana can vermeye hazırdır" dedi.

Bursaspor taraftarlarının ilk resmi maçta Milli Takım formaları ile maça gelecekleri ve olayı protesto edecekleri öğrenildi.

ademdolgun
08.10.2007, 17:38
Arkadaşlarına siper oldular !Şırnak'ta şehit düşen 13 asker operasyonda arkadaşlarının güvenliğini sağlıyordu..

08 Ekim 2007 15:57
Şırnak’ta terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 askerin, operasyonda arkadaşlarının güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirildiği bildirildi.

Bolu Dağ Komando Birliği’ne bağlı askerlerin dün öğle saatlerinde Küpeli Dağı yakınlarında bir grup teröristi tespit etmesi üzerine, operasyon hazırlıklarına başlandı.

Bu sırada biri astsubay 13 güvenlik görevlisinin, operasyona başlayan arkadaşlarının güvenliklerini sağlamakla görevlendirildi. Daha sonra arkadaşlarına katılmak isteyen 13 askere, ağaçlık bölgede uzun namlulu silahlarla teröristlerin saldırsına uğradı.

Bölgede teröristlere yönelik Bestler, Dereler, Beytüşşebap, Kato ve Gabar bölgesinde hava destekli operasyonların sürdürüldüğünü bildirdiler.

ahmetkaracaglar
08.10.2007, 18:37
Sehitlerimize Allah tan rahmet yakinlarina bol bol sabir diliyorum

realk@yseri
08.10.2007, 18:41
bugün Kütahya'da bir şehit cenazesindeydim...yaklaşık 30 bin kişi vardı...o 30 kişi o pkk denen köpeklere öyle bişey yaparki....geri kalan 69 milyon 970 kişiyi saymıyorum bile

gelde_icme38
08.10.2007, 19:02
orosbu cocukları anca pusu kurarlar piçler lan piçler sıkıyosa yüzlerine sıkın o mermileri götveren ler

mali38
08.10.2007, 19:05
dediklerin az gelir birader

onların anasını bacısını, yedi sülalesini, ölüsünü dirisini, her gün birisini, köy meydanında o ipnelerin gözü önünde 70 milyona s...mek lazım

mali38
08.10.2007, 19:06
biraz rahatladım isterseniz banlayın

Muzaffer
09.10.2007, 11:16
Olayı siyasete vurmayalım arkadaşlar...
Bu acı tüm türkiyenin acısıdır..

imuneks38
09.10.2007, 11:30
şehitlerimizin gideceği yer belli,allah onlara cennetin en güzel yerlerinden yer ayırmıştır.allah rahmet eylesin.o p.k.k denen kahpeler ne yapacak,ahirette yatacak yer bulamıyacaklar,bu pislikleri toprak bile kabul etmiyecek.allahın zulmünden nasıl kaçacaklar,allah onları cayır cayır yaksın inşallah

Muzaffer
09.10.2007, 12:21
Siyaset içerikli Mesajlar Silinmiştir.

gelde_icme38
09.10.2007, 13:15
tayybinde 99 yılında teke tek programında dediğinden destek alıyolar

diyarbakır abd nin büyük orta doğu projesinde başkent olacak demişti..

deliboran
09.10.2007, 14:41
Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra dansöz oynatan kanalları, hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa çıkıp 13 şehidimizde evde oturan umrusamayan gafilleri ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün şerefsizleri kınıyorum.

1- ATV ye bu maili yada buna benzer mailleri neden göndermiyoruz.
2- Bu konu neden ana sayfada yok. (Şimdi burası spor sitesi, o başka konu martavalları okumayın bana yöneticiler lütfen)

ademdolgun
09.10.2007, 15:32
Siyaset içerikli Mesajlar Silinmiştir.

EYVALLAH MUZO KUSURA BAKMASIN DIGER ARKADASLARDA

Cörekdere38
09.10.2007, 16:02
aci tüm türkiyeninmis neresi tüm türkiyenin tüm türkiyeninse neden birsey yapilmiyor? türkiyenin umrundaysa neden pkknin destekcileri TÜRKIYE CUMHURIYETININ MECLISinde oturuyor.

Erdoganin umrundami olanlar? zaten hep fakir fukarayi askere gönderirler sehidlerimiz hep fakir fukara. bu olay baska bir devlete olsa savas ilan edilirdi zaten göz yuma yuma bu hale geldik YETER ARTIK YETER!
HEP LAF LAF LAF YETER BEEE LAF ISTEMIYORUZ ARTIK BIRSEY YAPIN MEHMETCIKLER ÖLMESIN

PKKnin a.q

SivasLady
09.10.2007, 17:22
hepimizin basi sagolsun, sehitlerimize rahmet ailelerine sabir dilerim
mübarek günlerde onlari anip dualarimzi eksik etmeyelim

Olur ya bir çatışmada ölürsem
Arkamdan yas tutmayın
Bırakın, toprağımda rahat içinde yatayım
Bedenimden komandomu çıkarmayın
Onlar benim gururumdur
Botlarımı çıkarmayın
Onlar nice yollar aşacak
Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek
Elimden tüfeğimi almayın
O benim namusumdur
Ölünce mezarıma sembol olacak
Yara'mın kanını silmeyin
Ahirette hesabı sorulacak
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın
O benim madalyam olacak

onur38
09.10.2007, 17:35
kahrolsun pkk :evil:

LEVENT ŞEKER
09.10.2007, 19:56
allah rahmet eylesın aılelerıne sabır versın cok gezdım o daglarda sımdı dusunuyorum tuylerım dıken dıken oluyor ac susuz kar tıpı boran bızde tımdık bırgun pusuya dusmustuk ama sanslıydık onlar 5 kişi biz 18 kısıydık bunların koku kutulmal ama cephesız savas ne zaman nerden cıkacaklarını bılemezsın askere ates emrı yok bızdede yoktu sımdıde yoktur adalet yok

mali38
09.10.2007, 20:11
pkk demeyin terör diyin

adamların amacı zaten pkk ismini yaymak. pkk nedirki 3-5 çabulcunun kurduğu bi örgütün adını ağzınıza alıp ağzınızı kirletiyosunuz. köpekleri sevindirmeyin

kahrolsun terör

batıkan_develi
09.10.2007, 21:05
serefsiz pkk Allah belanızı verecek sizler asla Türk topraklarında barınamayacaksınız hepinizin soyu kuruyacak

VK38
10.10.2007, 01:27
allahsizlar

buraqh
10.10.2007, 01:29
Ankaragücü bu hafta siyah formayla maca cıkacak, Bursaspor taraftar grubu texas supporters taraftarlarının maca kırmızı-beyaz forma ve atkılarla gelmeleriiçin çağrıda bulundu umarım bizde gençlerbirliği maçına siyah formayla çıkarız.

Müh.Volkan
10.10.2007, 04:49
Olur ya bir çatışmada ölürsem
Arkamdan yas tutmayın
Bırakın, toprağımda rahat içinde yatayım
Bedenimden komandomu çıkarmayın
Onlar benim gururumdur
Botlarımı çıkarmayın
Onlar nice yollar aşacak
Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek
Elimden tüfeğimi almayın
O benim namusumdur
Ölünce mezarıma sembol olacak
Yara'mın kanını silmeyin
Ahirette hesabı sorulacak
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın
O benim madalyam olacak

YAN GELİP YATMADILAR!! VATANI SON NEFESTE SAVUNDU MEHMETÇİKLER..

ANALARIN,BABALARIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ......

TERÖRE LANET OLSUN!!!

Yücel Şahin
10.10.2007, 11:07
Hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra dansöz oynatan kanalları, hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa çıkıp 13 şehidimizde evde oturan umrusamayan gafilleri ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün şerefsizleri kınıyorum.

1- ATV ye bu maili yada buna benzer mailleri neden göndermiyoruz.
2- Bu konu neden ana sayfada yok. (Şimdi burası spor sitesi, o başka konu martavalları okumayın bana yöneticiler lütfen)

Canı gönülden katılıyorum.Hiç birşey olmamış gibi oyun havası çalan Star ve Atv televizyonunu kınıyorum.Bir bok yapar gibi jüri üyeliği adı altında şarlatanlık yapanlar ve tempo tuttan o şerefsizlerede yazıklar olsun.Yayını kesip taktir toplayacagına aynen devam ettiler.Hazmedemedim içime sindiremedim sabaha kadar çatladım.Telefon açtım ulaşamadım yazıklar olsun

Yücel Şahin
10.10.2007, 11:15
Tv kanallarında yılışarak,hala olayı kınayamayan içimizde başkentimizde yaşayan,ekmegimizi yiyen bizim verdiğimiz paralarla maaş alan ve onları o şerefsizlere gönderenler e devletimizin kayıtsız kalması olacak iş degil.neden korkuyoruz anlayamıyorum.13 aslan şehit oluyor ve olayı kınayamıyolar,bu o köpeklere destek anlamına gelmiyormu?Bu kadar açık destek ve herkes seyrediyor.Milli savunma komisyonumuzda bile yer alıyorlar.bu nasıl kanun nasıl anayasa.

Muzaffer
10.10.2007, 11:16
Bence en acı sahne dün yaşandı..
Dün Koskoca istanbulda Sadece Taksiciler Protesto etti Terörü.
Nerde peki hrant Dink denen şahsın ölüsüne gelen kalabalık..
Ama haklılar,bu ülkeyi Hrant Dİnkler kurtarıyor,dağda hrantlar ölüyor..
Alayınızın ermeni olduğu bu olayla daha net anlaşıldı..
Anti-İstanbul,Bizanslılar demiyeceğim,Ermeni memleketi diyeceğim bundan sonra..
Hepiniz ermeniyseniz Türkiyede ne işiniz var..
Neyse bu sinirle biraz daha konuşursam Kesin hakkımda soruşturma başlatırlar..

Yücel Şahin
10.10.2007, 11:27
Davar itini imralıda tereyağ reçelle besliyoruz,odasına klima koyuyoruz,kardeşleri avukatları gelip,görüşüyor,biz avrupa sevdasına daha çok yanarız çok.iran kadar olamadık.Yakala sallandır vincin ucunda bak bakalım yapıyorlarmı.Terörist arıyoruz.Terörist mecliste değilmi?33 askerimizi yolda indirip kurşunlayan,diyarbakır cezaevinde yiyip içip yatmıyormu?Kardeşi takım elbise ile komisyonlarımızda degilmi?Meclis idare amiri olmadımı?Yazık Millet cesur yürek ama başındaki boş.

sobek
10.10.2007, 11:55
"ben_keprinli" onların anayasası sadece başörtüsüne !!!

sadece avrupaya emir kulluğundan başka bir şey bilmezler yazıklar olsun ........ aslında yazılacak söylenecek o kadar çok cümle var kii ama yerinin burası olmaması bağlayan .........

teca
10.10.2007, 12:07
benim bi öz eleştirimde site için olacak neden çoğu takımların internet sitelerinde ana sayfanın nerdeyse yarısı terörü lanetleyen güzel resim ve marşlar varken bizim siyemizde buna benzer bir şey yok çünkü biliyorum bu siteyi bir çok kişi takip ediyor ve diğer takım taraftarlarının yaptığını biz neden yapamıyoruz lütfen bu konuya duyarlı olalım kim yapacaksa hazırlasın kolay gelsin

ademdolgun
10.10.2007, 17:15
Bayraklari Bayrak Yapan ÜstÜndeki Kandir
Toprak Eger Ugrunda Ölen Varsa Vatandir

Ne Mutlu Mehmedim Sana
Ne Mutlu Peygambere Komsu Oldun
Ne Mutluki En BÜyÜk Mertebeye Ulastin
Ruhun Sadolsun Mehmedim
Ruhlariniz Sadolsun Mehmetlerimiz

Ne Mutlu TÜrkÜm Diyene
Ne Mutlu Soyu Sopu Belli Olana
Ne Mutlu Vatani Topragi Olana
Ne Mutlu Sanli Bayragi Olana
Ne Mutlu Vatan Icin Sehit Olana
Ne Mutlu TÜrkÜm, Ne Mutlu TÜrkÜm, Ne Mutlu TÜrkÜm, Ne Mutlu TÜrkÜm

Cörekdere38
10.10.2007, 18:15
bence bu hafta hepsi siyah formalarla ciksin yada hic cikmasinlar

megs38
10.10.2007, 18:23
Bence en acı sahne dün yaşandı..
Dün Koskoca istanbulda Sadece Taksiciler Protesto etti Terörü.
Nerde peki hrant Dink denen şahsın ölüsüne gelen kalabalık..
Ama haklılar,bu ülkeyi Hrant Dİnkler kurtarıyor,dağda hrantlar ölüyor..
Alayınızın ermeni olduğu bu olayla daha net anlaşıldı..
Anti-İstanbul,Bizanslılar demiyeceğim,Ermeni memleketi diyeceğim bundan sonra..
Hepiniz ermeniyseniz Türkiyede ne işiniz var..
Neyse bu sinirle biraz daha konuşursam Kesin hakkımda soruşturma başlatırlar..
tamam kockoca istanbul ama yinede taksiciler bile protesto yapıyor ya biz şehir olarak uyuyoruz...
bence şehir olarak duygularımız alınmış birileri başta onlar deyince herşey oluyor diyer olaylarda görüldüğü gibi...
İLK ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM BU FORUM HARİÇ ŞEHİTLERİMİZE KİM ADAM GİBİ SAHİP ÇIKTI...

jackal_3806
11.10.2007, 15:09
TerÖre Lanet Olsun!!!

mali38
11.10.2007, 16:28
teröre en kalıcı çözüm yakalanan ve öldürülen teröristlerin yedi sülalesini kuzey ırağa süreceksin orda ne haltları varsa yesinler. hem nufus umuzda azalır 3-5 köpek gidince TÜRK gençlerine daha fazla iş olanağı kalır

realk@yseri
11.10.2007, 16:33
meclisten teskere geçerde kuzey ırak'a girersek kim tutar bizi

k@yserili_boy
11.10.2007, 17:14
meclisten teskere geçerde kuzey ırak'a girersek kim tutar bizi

kanka sana katılıyorum kımse bızı yıldıramaz durduramaz turk oglu turkuz ıkı tane capulcuya papuc bırakmayız NE MUTLU TURKUM DIYENE!!! VATAN SGL..

LEVENT ŞEKER
11.10.2007, 19:08
agladım yürek dayanmıyor urfadaki sehıdın bebelerını gorunce hele hıckıra hckıra agladım babalarda aglarmıs

mali38
11.10.2007, 19:51
sınırötesi operasyon terörü kesinlikle bitirmez ama büyük bir darbe vurur.

"siz bizim 13 askerimizi vurmakla bizi sakal tıraşı ettiniz, bizse kuzey ırağa girerek sizin kolunuzu kestik. kesilen kol geri gelmez ama kesilen sakal daha gür çıkar"
bu sözü söyleyebilmek istiyoz
(kıbrısı aldıktan sonra osmanlı donanmasının yakılmasına verilen cevap)

realk@yseri
11.10.2007, 22:51
bugün 5 tane pkk'lı öldürüldü,bakalım nereye kaçabilecekler,suriye de bir teröristi yakalamış Türkiye'ye iade etmiş yiyosa etmesin ulan alayına gideriz

maho-38
11.10.2007, 23:05
önce icimizdeki teröristleri yakalamamiz ve cezanlandirmamiz lazim ( DTP...)
sonra dagdakileri