PDA

Tam Sürümü Gör : Topuz ve Ünal GS'nin uçağına bindirilmedi

YAKAMOZ_38
08.10.2007, 22:56
http://img339.imageshack.us/img339/7271/52116801hf2.jpg (http://imageshack.us)

Kayserispor'un 2 yıldızı Galatasaray'ın uçağıyla İstanbul'a gitmeye kalkışınca işler karıştı...

Topuz ve Ünal'a G.Saray vetosu
Kayserispor'un iki yıldızı Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz dün akşam oynanan maçtan sonra Milli Takım kampına katılmak için Galatasaray'ın özel uçağıyla İstanbul'a geleceklerdi, ama Genel Menajer Süleyman Hurma'dan veto yediler. Galatasaray'ın daha önce talip olduğu Gökhan ile Mehmet'in sarı - kırmızılı yöneticilerle biraraya gelmesini istemeyen Genel Menajer Hurma, iki yıldızı Cim-Bom'un özel uçağına göndermedi.

Hurma'nın, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den izin aldığı ve Gökhan ile Mehmet'in bugün tarifeli uçakla İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Sezon başında özellikle Gökhan Ünal konusundaki ısrarı yüzünden Galatasaray ile arası açılan Kayserispor yönetiminin, yeni bir transfer dedikodusu çıkmaması için önlem aldığı vurgulandı.

kaynak : milliyet

mustang
08.10.2007, 22:59
En dogrusu yapmış hurma

anti_ist_38
08.10.2007, 23:10
lan bu hurma tammm bıze gore bı adam helal olsun hurmaaaa

holigan_38
08.10.2007, 23:52
suleyman hurma cok ıyı yapmıs gercekten artık ıkıncı transfer donemı yaklastıkca yıne yalan haberler baslar sımdıden hazırlıklı olmamız lazım bu yalan haberlere

ibrahim1299
09.10.2007, 00:22
cok dogru bir karar...Helal olsun hurma ......

VK38
09.10.2007, 00:25
baska ucakmi yok yaf :wallbash: ben böle bunlarin gibi futbolcu olsam özelucagi kapimin önüne yanastittirirdim :yahoo: hurma baba yakisani yapmissin

Halitus
09.10.2007, 00:27
Yerinde ve doğru bir karar. Nede olsa bizim ağir başkan :)

Freestyle
09.10.2007, 02:14
sana dil uzatanlar utansin hurma

ÖzgüR
09.10.2007, 02:45
Helal olsun sana Süleyman Hurma I Love You Hurma

Cilginlar_38
09.10.2007, 04:43
Süleyman Hurma`nin bu düsünceli davranisindan dolayi kutluyorum. Istanbullular bizim kim oldugumuzu biraz daha anlamistir.

realk@yseri
09.10.2007, 10:24
helal olsun hurma,sanki bize uçak mı yok

zirveci38
09.10.2007, 10:46
BIRAKIN BÖYLE SAÇMALIKLARI...
Süleyman Hurma ne yapmış ? Kayserispor ve A milli takımın gözde oyuncuları Gökhan ile Mehmet Topuz'u G.Saray'ın uçağıyla İstanbul'a yollamamış...Benim gerçekten SAF taraftarım da bu hareketi ayakta alkışlamış !!!
Bir insan istemediği şeyi yapmaz...Siz hangi yola başvurursanız başvurun, bu gerçekleşmez.Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe bu oyuncuların sözleşmeli olduklarını bilmiyorlar mı ? Ortaya çıkacak en küçük bir kokuda kendilerinin UEFA'ya hatta FİFA'ya şikâyet edileceğini bilmeyecek kadar MAL mı bunlar ?
Yapmayın...Etmeyin.Biz öyle ikircikli milletiz ki, her hareketten NEM kapıyoruz.Her şeyden şüpheleniyoruz...Hakemler futbolcu ile yemek yerse, suçlu.Futbolcu diğer kulüpten bir yönetici veya oyuncuyla aynı yerde görülürse, suçlu.Aynı otelde kalırsa, aynı uçakta olursa, aynı otobüste bulunursa,suç..suç.suç.. Böyle bir SAÇMALIK Afrika'da bile yok !
Süleyman hurma bunlarla uğraşacağına, ara transferde takıma hangi bombaları (!) ithal edecek onları düşünsün ! Bence,şu ana kadar elde patlayan bombaları hayli fazla oldu da...Taraftar arkadaşlarım bu olayı başka yöne saptırmak için düzenlenen bir senaryo...Kayserispor istemedikçe yani izin vermedikçe,kimse bir yere gidemez.Gönlünüzü FERAH tutun.Her söylenene de inanmayın !

fakilic
09.10.2007, 12:25
BUGÜNKÜ HÜRRİYETTE KORKUT GÖZE MEHMET TOPUZ İÇİN VE KAYSERİSPOR İÇİN BUNLARI YAZDI............
..............................

BOŞUNA nefes tüketmediler. Ve boşuna direnmediler. "Bizim evladımız" diyerek sahiplendikleri genci başka ellere kaptırmamak için her yolu denediler.

Mecidiyeköy’de, Beşiktaş’ta, Kadıköy’de gözün göreceği her kavşaktaki Bilboard’lara iri puntolarla yazdılar-çizdiler...

Mehmet Topuz’u satmıyoruuuz!

Ve her beyanatta, internet sitelerinde ve de her lafın başında bir kez daha tekrarladılar...

Dünyaları verseniz. Satmıyoruuuz!

Mehmet Topuz, temmuz ayının gülüydü. Spor sayfalarının ise, baş aktörü... Beşiktaş iştahlandı, Fener saldırdı, G.Saray günlerce dil döktü.

Hiçbiri onu Kayseri’den İstanbul’a taşıyamadı. Ve Kayseri yönetimi, insanı adeta dinden-imandan çıkartacak tekliflerin hiçbirine yüz vermedi.

Bu sıcak baskıya karşı koyarken, sadece bir ilke çevresinde birleştiler...

Kayserispor’u zirvede tutacağız. Yıldızlarımızı satmayız.

Satmadılar Mehmet Topuz’u... Ve geçen hafta G.Saray maçında ne doğru bir iş yaptıklarını da dosta düşmana gösterdiler.

Müthiş oynadı Topuz. Onu izlerken her kafadan bir ses çıktı. Kimine göre çok güçlüydü... Kimine göre vahşi...

Bazılarına göre, teknik ve gücün bir sembolüydü... Ve her takım için gerekliydi bir Mehmet Topuz...

Topuz’un performansından ben de etkilendim. Onu izlerken, aklıma Tuncay Şanlı geldi...

Onun enerjisini, onun ateşleyici karakterini ve onun farklı hırsını gördüm Topuz’da. Tabii, Tuncay’dan çok farklı tekniğini de!

Kayserisporlu genç, geçen haftanın yıldızıydı. Ben de gündeme taşıdım. Elbette başka duygular da beni ateşledi...

Hiç şüphem yok. Bu çocuk ocak ayının da yıldızı olacak!

Ve ara transferde yine spor sayfalarının manşetlerinde boy gösterecek. Üç büyüğün sıcak baskısından bunalacak.

Gerçekten merakla bekliyorum... Bu işin sonu ne olacak?

Kayseri yönetimi, gittikçe büyüyecek rakamların cazibesi ile bu ihaleden çekilecek mi... Yoksa, ilkeleri doğrultusunda mı yürüyecek?

Hiçbir Anadolu kulübü bir yıldız ihalesinde böyle bir direniş göstermedi. Kayserispor acaba ne kadar dayanacak?

Aldığım duyumlara göre, üç büyükler ocak ayı yoklamalarına şimdiden başlamışlar...

Freestyle
09.10.2007, 12:27
Tutupta bizim insanimiza saf demenin bir manasi yok zirveci. Belkide maçtan sonra konusmak istediler futbolcularla, belkide söylenmesi gereken seyler vardi.

En nihayetinde onlarin uçagina muhtaç degiliz. Çok önemli bir durum da yok ortada, sadece Hurma'nin güzel bir tavri. Böyle çok panik halinde neden bir açiklama yapmissin anlamadim. Osman Tanburaci abiniz kizmaz yav merak etmeyin.

zirveci38
09.10.2007, 14:46
Moderatör'e:
Sn. Osman Tamburacı'nın bize kızacağını sanan kardeşimiz, şunu bilin ki biz bugüne kadar değil Tamburacı'dan ;hiç ama hiç kimseden "azar işitmedik" ve de işitmeyiz inşallah...Buna tüm idari büyüklerimiz de dahildir.
Afrika'da bile uygulanmayan bu YASAKLARA sahip çıkmak ve bunu yapan Sn.Hurma'ya destek vermek asıl GERÇEKLERİ ÖRT BAS etmektir.Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal istemez ve Kayserispor da vermezse, kimse bir yere gidemeeezzz!!!
Bir de kalkıp "Bizde niye centilmence davranışlar olmuyor ? Biz neden birbirimizle boğuşuyoruz ?" diye sorularla zaman öldürüyoruz.Bir futbolcu herhangibir takımla İstanbul'a gitse ne olur, gitmese ne yazar ? Eğer gitmek isterse, kimse zaten durduramaz.Burası ESİR ÜLKESİ değil ki ?
Kayserispor Menajeri bence ŞOV yapıyor...Gündemde kalmak ve gündemi değiştirmek için.Zaten geçen sezon söylenen "bu şehre 2 takım fazla .Ben Erciyesspor'un Kupa'da kaybetmesini isterim" gibi yanlışların ana kaynağı da o ! Sonuçta olan Kayseri'mize ve Erciyesspor'a oldu.

YAKAMOZ_38
09.10.2007, 14:49
BIRAKIN BÖYLE SAÇMALIKLARI...
Süleyman Hurma ne yapmış ? Kayserispor ve A milli takımın gözde oyuncuları Gökhan ile Mehmet Topuz'u G.Saray'ın uçağıyla İstanbul'a yollamamış...Benim gerçekten SAF taraftarım da bu hareketi ayakta alkışlamış !!!
Bir insan istemediği şeyi yapmaz...Siz hangi yola başvurursanız başvurun, bu gerçekleşmez.Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe bu oyuncuların sözleşmeli olduklarını bilmiyorlar mı ? Ortaya çıkacak en küçük bir kokuda kendilerinin UEFA'ya hatta FİFA'ya şikâyet edileceğini bilmeyecek kadar MAL mı bunlar ?
Yapmayın...Etmeyin.Biz öyle ikircikli milletiz ki, her hareketten NEM kapıyoruz.Her şeyden şüpheleniyoruz...Hakemler futbolcu ile yemek yerse, suçlu.Futbolcu diğer kulüpten bir yönetici veya oyuncuyla aynı yerde görülürse, suçlu.Aynı otelde kalırsa, aynı uçakta olursa, aynı otobüste bulunursa,suç..suç.suç.. Böyle bir SAÇMALIK Afrika'da bile yok !
Süleyman hurma bunlarla uğraşacağına, ara transferde takıma hangi bombaları (!) ithal edecek onları düşünsün ! Bence,şu ana kadar elde patlayan bombaları hayli fazla oldu da...Taraftar arkadaşlarım bu olayı başka yöne saptırmak için düzenlenen bir senaryo...Kayserispor istemedikçe yani izin vermedikçe,kimse bir yere gidemez.Gönlünüzü FERAH tutun.Her söylenene de inanmayın !

ya bilader senin burada ya yönetimi ya üyeleri eleştirmekten başka işin yokmu her yazın ofsat eleştiri bi kere dogru söylemişin yada dogru yapmışın diye bi mesajını göreyim benim bildigim dogrudur diyosun başka şey demiyosun bırak bu işleri ya

Cörekdere38
09.10.2007, 15:05
iste budur helal olsun

13
09.10.2007, 15:16
la şu işe bak.......

Muzaffer
09.10.2007, 15:19
Bazı şeylerde gösterdiğiniz kararlılığı Transfer dönemindede gösterseydiniz şimdi sağ kanat eksiğimiz olmayacaktı.
Ama var bundada bir hayı diyelim..

onur38
09.10.2007, 16:37
çok iyi olmuş

Zlatan38
09.10.2007, 16:43
gökhan ünal mehmet topuz aydın toscalı iglussas ve süleyman hurma gibi 5-6 adamımız olsa şuan nerelerde olacağımızı tahmin edebiliyordum helal olsun hurmaya gerektiğinde yönetici böyle el koymalı doğru karar

mali38
09.10.2007, 17:00
saçma bi haber zaten ne işleri varki o uçakta???

LEVENT ŞEKER
09.10.2007, 18:17
dogru bır karar

Serdar ERBASI
09.10.2007, 22:12
Moderatör'e:
Sn. Osman Tamburacı'nın bize kızacağını sanan kardeşimiz, şunu bilin ki biz bugüne kadar değil Tamburacı'dan ;hiç ama hiç kimseden "azar işitmedik" ve de işitmeyiz inşallah...Buna tüm idari büyüklerimiz de dahildir.
Afrika'da bile uygulanmayan bu YASAKLARA sahip çıkmak ve bunu yapan Sn.Hurma'ya destek vermek asıl GERÇEKLERİ ÖRT BAS etmektir.Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal istemez ve Kayserispor da vermezse, kimse bir yere gidemeeezzz!!!
Bir de kalkıp "Bizde niye centilmence davranışlar olmuyor ? Biz neden birbirimizle boğuşuyoruz ?" diye sorularla zaman öldürüyoruz.Bir futbolcu herhangibir takımla İstanbul'a gitse ne olur, gitmese ne yazar ? Eğer gitmek isterse, kimse zaten durduramaz.Burası ESİR ÜLKESİ değil ki ?
Kayserispor Menajeri bence ŞOV yapıyor...Gündemde kalmak ve gündemi değiştirmek için.Zaten geçen sezon söylenen "bu şehre 2 takım fazla .Ben Erciyesspor'un Kupa'da kaybetmesini isterim" gibi yanlışların ana kaynağı da o ! Sonuçta olan Kayseri'mize ve Erciyesspor'a oldu.

Olayı herkes biraz abartmış...

Aslında o uçağa binmesi gibi bir konu hiç olmadı. Galatasaray Klubü böyle bir teklifte bulunmadı. Kayserispor Yönetimi böyle bir şeyi aklına bile getirmedi. Oyuncular böyle bir şey istemediler. Oyuncularımızın biletleri 4 gün önce alınmıştı zaten...

Bu haber tamamen uydurma! Hiç olmayan bir karar, eylem, engelleme... Hepsi Yalan... Ocağa daha aylar var ve şimdiden başladılar. Tepkiler de sıra ile başladı. Dışarıda ve kendi içimizde...

Sonuçta oyuncularımız tarifeli uçağa atlar ve gider. Yönetim münasip görürse Galatasaray Uçağı ile de gider. Fark etmez...

KAYSERİLİ_KİZ
09.10.2007, 22:15
Bencede çok doğru ve yerinde bir karar

jackal_3806
11.10.2007, 14:06
cok dogrusunu yapmıs helal olsun

batıkan_develi
11.10.2007, 14:59
sayın hurma en doğru kararı vermiş

k@yserili_boy
11.10.2007, 16:23
Bence En Dogru Karari Vermisler Ne Isleri Var Bizans Ucaklarinda Biz Anadolu Tarifesinde Ucalim Yeter