PDA

Tam Sürümü Gör : Ankaradaki KAYSERİSPORLULAR

sahintoker
04.05.2009, 21:46
daha önceki maçlarda org. olmayan maçlarda ankaradaki kayserisporluların iyi işler çıkardığını gördüm.Ama bu son yıllarda pek ortada yok aramızda ankarada yaşayan okul sebebiyle ankarada olan arma sevdalıları tekrardan bi grup altında bi pankart altında birleşmeye çağırıyorum tıpkı kasist gibi
ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim.

muptela_38
04.05.2009, 22:30
öyle bir grup var zaten ANKS adı altında. o grup çatısı altında faaliyetleri işlevsel hale getirebilirsiniz..

sahintoker
04.05.2009, 22:32
öyle bir grup var zaten ANKS adı altında. o grup çatısı altında faaliyetleri işlevsel hale getirebilirsiniz..

varda grubu kuran adam ankaraspor tribünlerinde yüksek mertebede tamamen duygusal görevler yapıyo anks olsun gene ama icraat olsun istiyorum ben

Kapadokyalı
04.05.2009, 22:36
varda grubu kuran adam ankaraspor tribünlerinde yüksek mertebede tamamen duygusal görevler yapıyo anks olsun gene ama icraat olsun istiyorum ben

Bu grubu o kişi kurmadı.O grubun adı altında olmakta önemli değil.Zaten Ankarada maçlara gelip tezahürat yapan kişiler belli.

sahintoker
04.05.2009, 22:37
ben okurdu zannediyodum pankart v.s için dedim ben zaten bunları

Kapadokyalı
04.05.2009, 22:40
Maçlardan önce organizasyonları Anks başlığı üzerinden yaparız

sahintoker
04.05.2009, 22:42
tabiki isteğim zaten bu.en son ankaraspor maçında varmıydın.bu arada isim neydi senin.

Kapadokyalı
04.05.2009, 22:44
tabiki isteğim zaten bu.en son ankaraspor maçında varmıydın.bu arada isim neydi senin.
O maçta yoktum,çalışıyordum,hatta Ankaragücü maçına da gidememiştim.Son Hacettepe maçında vardım.İsmim Ali bu arada

çerkez
04.05.2009, 23:00
benim ankaraspor maçlarına gidiyorum diye kayseriyi desteklemediğim anlamına gelmez ankaradaki maçlara bakarsanız hepsinde varımdır hepsinde resimlerini çekip siteye eklemişimdir kayseri ankaraspor maçında pankarat ve bayrak getirdim büyük girdim astım ve protokol türübünde maçı izledim ama ankaradan gelen arkadaşlar sahip çıkmadı ve orda kayboldu her ikiside her zaman kayseri ilk sıradadır bana desinler org yapacaz her deplasmana gidecez gelirim anks kurucularındanım bir tek ben kaldım taner ve berk vardı biri boluda biride maça gelmiyor

sahintoker
04.05.2009, 23:05
benim ankaraspor maçlarına gidiyorum diye kayseriyi desteklemediğim anlamına gelmez ankaradaki maçlara bakarsanız hepsinde varımdır hepsinde resimlerini çekip siteye eklemişimdir kayseri ankaraspor maçında pankarat ve bayrak getirdim büyük girdim astım ve protokol türübünde maçı izledim ama ankaradan gelen arkadaşlar sahip çıkmadı ve orda kayboldu her ikiside her zaman kayseri ilk sıradadır bana desinler org yapacaz her deplasmana gidecez gelirim anks kurucularındanım bir tek ben kaldım taner ve berk vardı biri boluda biride maça gelmiyor

valla abi diyim ogün tanıştık senle sen ogün ankarasporlularla beraberdin bizim tribünümüzde değildin bize kayserisporlu oldunu söylemedin gençleoparlar grubunun davul tokmaklarını taşıyodun.hatta yoldan geçen bi adamla aramızda geçen husumette bizle konuşmaların filan bilmiyorum benim anladığım mevzu o resimlerimizi sen çekmiştin bide seni o gün orda gördüm bu olay çok zoruma gitti........

çerkez
04.05.2009, 23:09
bir o maç girdim ankaraspor maçına onada girmek zorunda oldugum için daha önceki maçta protokoldeydim benim o türübünde kayserispor tuttuğumu bilmeyen yoktur ankaraspor otobüs şöförü bile beni kayserili diye çagırır

sahintoker
04.05.2009, 23:11
bir o maç girdim ankaraspor maçına onada girmek zorunda oldugum için daha önceki maçta protokoldeydim

peki eğer yanlış düşünüyosam özürümü dilerim izlenimlerim bunu düşünmeme sebep oldu gençler maçında görüşürüz konuşuruz.eğer dediğin gibi tolunay istifa tişörtü konusuda benimde aklıma yattı.

çerkez
04.05.2009, 23:14
bursaya bile gençlerlilerin arasında gittim gençlerlilerin arasında geldim onu yaparsanız çok güzel olur

omr_ahmt
05.05.2009, 00:43
daha iyi organize olmamız lazım bence de.
bi organizasyon yapılacaksa ben de üzerime düşeni yaparım

38meteor38
06.05.2009, 21:02
Ankarada son senem.Artık Kayserisporun sadece Gençler maçı kaldı.Güzel bir organizasyon yapalım.

omr_ahmt
06.05.2009, 21:51
Ankarada son senem.Artık Kayserisporun sadece Gençler maçı kaldı.Güzel bir organizasyon yapalım.

gençler maçı son hafta. hava güzel olur.
ayrıca organizasyon için potansiyel var. daha önce yapılan organizasyonlar olmuştu zaten. gençlerbirliği taraftarıyla beraber. yine onlarla veya kendi başımıza maç öncesi bir organizasyon yapılabilir. ancak bizleri de yönlendirecek birisi lazım..

38meteor38
06.05.2009, 22:24
gençler maçı son hafta. hava güzel olur.
ayrıca organizasyon için potansiyel var. daha önce yapılan organizasyonlar olmuştu zaten. gençlerbirliği taraftarıyla beraber. yine onlarla veya kendi başımıza maç öncesi bir organizasyon yapılabilir. ancak bizleri de yönlendirecek birisi lazım..

Son hafta olduğunu biliyorum.O yüzden erkenden bişeyler düşünüp yapılır diye düşündüğüm için söyledim.Daha önce Anks ile birlikte maça gitmedim.O yüzden Ankaradaki diğer Kayserili arkadaşlara nasıl ulaşacaz orasını bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla onlarda Anks yazılı bi pankart da var el yazımı bez üstüne.Aslında maçın olduğu hafta veya daha erken bigün bir yere toplanıp hem tanışma hem Ankarada kaç kişiyiz bi öğrensek iyi olur.

omr_ahmt
07.05.2009, 00:05
Son hafta olduğunu biliyorum.O yüzden erkenden bişeyler düşünüp yapılır diye düşündüğüm için söyledim.Daha önce Anks ile birlikte maça gitmedim.O yüzden Ankaradaki diğer Kayserili arkadaşlara nasıl ulaşacaz orasını bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla onlarda Anks yazılı bi pankart da var el yazımı bez üstüne.Aslında maçın olduğu hafta veya daha erken bigün bir yere toplanıp hem tanışma hem Ankarada kaç kişiyiz bi öğrensek iyi olur.

kardes o zaman burdan forum alemine sesleniyorumm..
bizi organize edecek birisi lazımmmm:GOOL:

sahintoker
07.05.2009, 11:53
arkadaşalar daha doğrusu ankaradakiler şuan gördüğüm sitede 5 kişi var ankarada oturan(omr_ahmet-kapadokyalı-38meteor38-sahintoker-çerkez)ben telefon numaramı yazayım eğer bi pankart olsun yapacaksak takımı otelde karşılıycaksak beraber organizasyon yapalım aramızda en büyük kimse kim daha çok emeğini vermiş bu tribünlere söz sahibi o olur bi gün toplanalım derim.sahin toker 05459710237 sahin_toker@hotmail.com

omr_ahmt
07.05.2009, 21:18
arkadaşalar daha doğrusu ankaradakiler şuan gördüğüm sitede 5 kişi var ankarada oturan(omr_ahmet-kapadokyalı-38meteor38-sahintoker-çerkez)ben telefon numaramı yazayım eğer bi pankart olsun yapacaksak takımı otelde karşılıycaksak beraber organizasyon yapalım aramızda en büyük kimse kim daha çok emeğini vermiş bu tribünlere söz sahibi o olur bi gün toplanalım derim.sahin toker 05459710237 sahin_toker@hotmail.com

ömer ahmet
class_1600dpi@hotmail.com

batıkan_develi
07.05.2009, 21:30
bu sene güzel bir org. yapılamadı ankarada
inş. gençler maçında güzel bişeyler yaparız
hem sezonun son maçı hemde kafkasın son maçı olur inş.

ankarada her maç bende tribündeyim
unutmayın beni:)
byc_batikan@hotmail.com

sahintoker
07.05.2009, 21:38
ömer ahmet
class_1600dpi@hotmail.com (class_1600dpi@hotmail.com)
batıkan_develi
byc_batikan@hotmail.com (byc_batikan@hotmail.com)
sahintoker
sahin_toker@hotmail.com
38meteor38
çerkez
kapadokyalı artıyor sayımız..

omr_ahmt
07.05.2009, 21:43
abi aslında bizim maçlarda taraftar çok oluyor ankarada. ama hepsi çekirdekçi :)
mesela kayseriyle hiç alakası olmamasına rağmen her maç en az 7-8 arkadaşımı getiriyorum ben :)

sahintoker
07.05.2009, 22:07
ankaradaki ömrüm zaten gençler maçıyla doluyo güzel bi şekilde sezonu kapatalım istiyorum.zaten gençler tribünlerindekilerle geçmişten kalma bi şahsi husumetim var daha 4 hafta var yapıcaz inş. bişeyler

SauroN
07.05.2009, 22:09
Ankara'ya Büyük bir ihtimalle geliriz

sahintoker
07.05.2009, 22:10
Ankara'ya Büyük bir ihtimalle geliriz

bekliyoruz yusuf son maç iyi bir kapanış yapmak lazım.

sahintoker
08.05.2009, 13:57
dijital baskı bi pankart yaptıralım el yapımım olmasını isterdim ama çoğumuz ankarada ya çalışıyor yada okulu var.dijital bi pankart yaptıralım maliyeti 60 veya 70 lira olur herkez 10 ar lira verebilirse gençlerbirliği maçından önce yaptırırız bizler gittikten sonra yerimizde kalanlar pankartımızı taşırlar tribünlere asarlar.

METİN
08.05.2009, 15:00
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. ŞİMDİDEN EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİZ İYİKİ VARSINIZ.

Kapadokyalı
08.05.2009, 18:02
dijital baskı bi pankart yaptıralım el yapımım olmasını isterdim ama çoğumuz ankarada ya çalışıyor yada okulu var.dijital bi pankart yaptıralım maliyeti 60 veya 70 lira olur herkez 10 ar lira verebilirse gençlerbirliği maçından önce yaptırırız bizler gittikten sonra yerimizde kalanlar pankartımızı taşırlar tribünlere asarlar.

Dediğin gibi belki iş yüzünden maça bile gelemem ama maddi yapabileceğim herşeyi yaparım.Burda bir liste yapalım katılmak isteyenler arasında,para konusunu halledelim.7 8 kişi olsak sanırım yeterli olur.

dr38
09.05.2009, 15:15
ben de ankaradayım.organize olursak sınavlar engellemediği müddetçe ben de varım...

çerkez
30.05.2009, 19:21
birazdan maça çıkıyorum anks her zaman gibi kayserinin yanında bu gün tolunayı istifaya çağıracağız

Peşindeyiz
30.05.2009, 23:25
birazdan maça çıkıyorum anks her zaman gibi kayserinin yanında bu gün tolunayı istifaya çağıracağız

Umarım skor bu durmu değiştirmemiştir. Tebrikler ANKS , Tebrikler Bilinçli Kayserispor Taraftarı.

RooT
30.05.2009, 23:32
4-0 dan sonra kafkas istifa seslerini duydum .
Teşekkürler.

Peşindeyiz
30.05.2009, 23:35
4-0 dan sonra kafkas istifa seslerini duydum .
Teşekkürler.

Ben Cavcav istifa diye duydum ama inşallah yanlış duymuşumdur. Kafkas istifadır.

Kapadokyalı
30.05.2009, 23:53
Nrt bir şekilde istifa diye tepkimizi dile getirdik.Tolunay Kafkas mesajı çok güzel aldı.Malesef 10 15 kişilik bir gruptuk sesimiz çok çıkmadı ama mesaj beyefendiye ulaştı.İlk yarının sonlarına doğru Tolunay'ın ailesi burda istifa diye bağırmayın diye rica etmeye gelen kulüp görevlileri ve emniyet mensupları oldu.Emniyet mensupları tarafından tehdit edildik.Elimizden geleni yaptık.Attığımız gollerin hemen ardından Tolunay istifa diye yüklendik.Soyunma odasına giderken 2 3 kişi istifa diye bağırdık,bize kafa sallaya sallaya soyunma odasına gitti.

Peşindeyiz
31.05.2009, 00:00
Nrt bir şekilde istifa diye tepkimizi dile getirdik.Tolunay Kafkas mesajı çok güzel aldı.Malesef 10 15 kişilik bir gruptuk sesimiz çok çıkmadı ama mesaj beyefendiye ulaştı.İlk yarının sonlarına doğru Tolunay'ın ailesi burda istifa diye bağırmayın diye rica etmeye gelen kulüp görevlileri ve emniyet mensupları oldu.Emniyet mensupları tarafından tehdit edildik.Elimizden geleni yaptık.Attığımız gollerin hemen ardından Tolunay istifa diye yüklendik.Soyunma odasına giderken 2 3 kişi istifa diye bağırdık,bize kafa sallaya sallaya soyunma odasına gitti.

Sahsim adina cok tesekkur ederim arkadaslar. Yoneticilerin tehditleri, emniyetin tehditleri yildiramiyacak bizi.

Tolunay Kafkas terbiyesizligini yine yapti demek ki.

Tekrardan Tesekkur ederim, galibiyetten cok buna sevindim.

38meteor38
31.05.2009, 00:29
Ankara da son gecem Kayseri ye gitcem mezun oluyorum bu sene ve okulda kimse kalmamasına rağmen maç var diye gitmedim bazı arkadaşlarım gibi onu bilen bilir :) Bi de terbiyesiz utanmadan Kayseri den telefon ediyo napıyonuz nası gidiyo maç diye :D Arkadaşlar Anks inş daha iyi olacak bugün bağıran 10 - 15 kişiydik ama olsun.Aramızda 3 tane Konyasporlu arkadaşta vardı onlarda elinden geldiğince takıma destek oldular onlara da teşekür ediyorum...

TALAS38
31.05.2009, 00:33
Tebriklere bilinçli kayserispor tarafatrlarına skora göre istifas deniyorsa işte budur derim helal olsun sizlere..
Konyaspora çoook üzüldüm çook

38meteor38
31.05.2009, 00:35
Tebriklere bilinçli kayserispor tarafatrlarına skora göre istifas deniyorsa işte budur derim helal olsun sizlere..
Konyaspora çoook üzüldüm çook

Her golden sonra direk Tolunay istifa diye bağırdık zaten

Peşindeyiz
31.05.2009, 00:37
Ankara da son gecem Kayseri ye gitcem mezun oluyorum bu sene ve okulda kimse kalmamasına rağmen maç var diye gitmedim bazı arkadaşlarım gibi onu bilen bilir :) Bi de terbiyesiz utanmadan Kayseri den telefon ediyo napıyonuz nası gidiyo maç diye :D Arkadaşlar Anks inş daha iyi olacak bugün bağıran 10 - 15 kişiydik ama olsun.Aramızda 3 tane Konyasporlu arkadaşta vardı onlarda elinden geldiğince takıma destek oldular onlara da teşekür ediyorum...

O arkadaşla paslaştık bugün. Atkı takas şekli. Seviyorum Kendisini..
Numara içinde sağol Nafirus Yamandrea (:

sahintoker
31.05.2009, 00:39
arkadaşım gizliden nameler yollama bende kalmak isterdim ama olsun olmadı benim yerime sizde tolliye istifa demişsinizdir nasıf sende sivas deplasmanında satmıştın hatırlatırım

sahintoker
31.05.2009, 00:40
O arkadaşla paslaştık bugün. Atkı takas şekli. Seviyorum Kendisini..
Numara içinde sağol Nafirus Yamandrea (:
olay budur nafirus

38meteor38
31.05.2009, 00:41
arkadaşım gizliden nameler yollama bende kalmak isterdim ama olsun olmadı benim yerime sizde tolliye istifa demişsinizdir nasıf sende sivas deplasmanında satmıştın hatırlatırım

oğlum ben o zaman ölü gibiydim 1 hafta evde yattım ki biliyon da Sen neden gittin peki güzel kardeşim:)

sahintoker
31.05.2009, 00:43
oğlum ben o zaman ölü gibiydim 1 hafta evde yattım ki biliyon da Sen neden gittin peki güzel kardeşim:)
siteyi şahsi platformumuza çevirdik kapatalım konuyu:p

38meteor38
31.05.2009, 00:45

Tamam öyle olsun bakalım:D

çerkez
31.05.2009, 00:45
güzel maç oldu maçdan sonra her zaman gibi formamızıda aldık iyi oldu

Peşindeyiz
31.05.2009, 00:46

Kesin KAPALI KALE lisin. (:
Neyse, iyi geceler arkadaslar.

sahintoker
31.05.2009, 00:46
güzel maç oldu maçdan sonra her zaman gibi formamızıda aldık iyi oldu
boş geçmiyosun çerkez bi formada bize yollada kıyağın olsun

sahintoker
31.05.2009, 00:47
Kesin KAPALI KALE lisin. (:
Neyse, iyi geceler arkadaslar.
terbiyesiz grup çatışması yapma :flowers:

Peşindeyiz
31.05.2009, 00:54
terbiyesiz grup çatışması yapma :flowers:
Arkadaşım Kayserispor Menfaatleri için herşeyi yapacak bir gruba mensupsun. Ciddiyete Davet Ediyorum seni :flowers:

38meteor38
31.05.2009, 00:55
İsmail abi(çerkez) fotoları ne zaman atcan?

sahintoker
31.05.2009, 01:04
Arkadaşım Kayserispor Menfaatleri için herşeyi yapacak bir gruba mensupsun. Ciddiyete Davet Ediyorum seni :flowers:
tabiki ciddiyet resmiyet kAyserinin adının geçtiği her yerde önce kayseri sonra biz varız.

çerkez
31.05.2009, 01:16
ATTIM FOTOLARI

samet_38_1966
15.01.2010, 01:44
tabiki ciddiyet resmiyet kAyserinin adının geçtiği her yerde önce kayseri sonra biz varız.

tüm arkadaşlar ve abiler ben faceden grup kurdum tüm ankaradaki kayserisporluları bekliyorumm İnş organizasyonda yapacaz deplasman falan çerkez (İsmail abiylede konusup) herkezi bekliorum grubun adıı (ANKARADAKİ KAYSERİSPORLULAR )BÜYÜK HARF OLMAZSDS KÜÇÜKTE OLUR herkezi bekliyoruz

muptela_38
15.01.2010, 02:19
tüm arkadaşlar ve abiler ben faceden grup kurdum tüm ankaradaki kayserisporluları bekliyorumm İnş organizasyonda yapacaz deplasman falan çerkez (İsmail abiylede konusup) herkezi bekliorum grubun adıı (ANKARADAKİ KAYSERİSPORLULAR )BÜYÜK HARF OLMAZSDS KÜÇÜKTE OLUR herkezi bekliyoruz

http://www.facebook.com/pages/ANKS-GROUPS/155951859540?ref=sgm

bu linkte grup var bu grup altında olabilirsiniz isterseniz.

ama önce Galatasaray'mı Kayserispor'mu ona bir karar ver arkadaşım..

LiDeR
16.03.2010, 13:21
Haftaya Ankaragücü Maçı var..Bende Ankaradaki Kayserisporluların grubuna üye olmak isterim ve organisazyonlarda benimde bir payım olmasını isterim..

Kapadokyalı
16.03.2010, 13:34
üyelik diye bir şey yok kardeş.Maça geleceksin tezahürat yapan grubun içine gireceksin.orda zaten herkesle tanışırsın

LiDeR
16.03.2010, 16:53
üyelik diye bir şey yok kardeş.Maça geleceksin tezahürat yapan grubun içine gireceksin.orda zaten herkesle tanışırsın
Anladım kardeş ben zaten Kayseri'nin Ankara'daki bütün maçlarına gitmeye çalışırım..Yalnız tezahüratu o grupla yapmazdım..Ama önümüzdeki maç Artık ben de o grupla tezahürat yapacağım..

Peşindeyiz
16.03.2010, 18:34
Takımımızın zor gününde bizlere çok iş düşüyor. Destek şart.. Tekrardan ateşlememiz lazım :)

Başarılar ANKS.

LiDeR
19.03.2010, 12:37
Ankaragücü maçının seyircisiz olması kötü oldu ama hiç yoktan avantajlı oluruz

Berk
23.09.2010, 02:19

4 yediğimiz Hacettepe maçında vardım dostum.

Başlığı açan yanlış açmış. ANKS'ın açılımı Ankara'daki Kayserililerdir. Grup ayrımcı bir grup değildir.

Güzel günlerdi Zaferli,Tanselli, Fazıllı günler...