Tam Sürümü Gör : Önemli! KRAMPON Halısaha
goldentooth
04.05.2009, 22:32
Krampon halısahada 2 haftadır maç yapıyoruz.
Diğer halısahalarda Abone olunca indirim yapılmasına rağmen hiçbir indirim yapmadılar ve bir maç Kapora vereceksiniz paranız içerde duracak o hafta oynamayacak olursanız pazartesi yada en geç salı haber verirsiniz iptal ederiz dediler
Bu gün bu hafta CUMA oynayacağımız maçı iptal etmek için sahaya uğradık içerdeki paramızı veremeyeceklerini söylediler. Daha cuma gününe 5 gün olmasına ve istedikleri takdirde bizim paramızı verip, sahayı başkasına rahatlıkla satabilecekleri halde parayı iade etmediler ve gelmezseniz paranız yanar yada gelir oynarsınız dediler.
BÖYLE ESNAFLIK, BÖYLE PARA KAZANMA, BÖYLE İŞLETMECİLİK OLMAZ.
Bu helal para kazanmaya girmez. KRAMPON halısahayı ve yöneticisilerini şiddetle kınıyorum. HALI SAHA maçı yapcaksanız en son düşüneceğiniz yer Talas krampon saha olsun. çünkü yöneticileri esnaf değil, işletmeci hiç değil....
Saygılar.
bizim 10 lira icerde kaldı vermediler daha once vermisiniz 56 vereceginiz yere 46 verdiniz dediler alakası yok gitti 10 lira.arkadas cıkarken lafı koyup cıktı ama,olsun hak gecsin bu daha iyi dedi,hemen yanında wembley var orda oynayın hem mac sonu adam limonatanızı da ücretsiz veriyor:)
Ben bu olayın bizzat şahidiyim. Telefon konuşmasına şahit oldum. Adamlar tutturmuşlar prensip diye.
Yemişim öyle prensibi. Resmen ne çarparsak kar hesabı güdüyorlar. :grrrrr:
Sanıyorlar ki kimden ne kopardık ihya oluruz, ama bu esanflık çok sürmez.
Ben de bu zihniyeti ve işletme sahibini şiddetle kınıyorum.
bu halısahadan müzdarip ne cok adam varmıs ben sadece bizi kazıkladılar sanıyodum:) zaten topları da 5 para etmez :D
kaka_leite
04.05.2009, 22:42
Kayserideyseniz normaldir...
Kayserideyseniz normaldir...
Yok kardeş, normal olamaz, başka halısahalar var hiç biri bu zihniyette değil. Allah var adamlar hakediyolar aldıkları parayı.
Onlarla bunu bir tutmak haksızlık olur.
goldentooth
04.05.2009, 22:50
Sahayı zaten sevmemiştik ama, bu zihniyeti bugün öğrendikten sonra sahadan iyice iğrendik, öğrenmeden önce de bakış açımız çok iyi değildi.
İki hafta oynadık ama saha gerçekten iyi değil. Halıçimler yıpranmış, araları KUM dolu. Sahanın fotbool topları eski ve çok ağır oynanacak gibi değil. Kendimize top almak zorunda kaldık.
Yani anlayacağınız içi de yakıyor buranın dışıda. Bizim ağzımız yandı sizde yanmayın Bu sahanın yakınından bile geçmeyin.
belsin halı saha mesela adamlara kac haftadır borcumuz var bizi de biliyolar allah razı olsun tamam diye geciyorlar ödeyecegimizi biliyorlar yetkili varsa belsin halı sahadan tesekkürlerimizi sunarız:)
krampondan o olaydan sonra da mac almadık kendiler kaybeder bizden cebellezi yaptıkları 10 lira da zehir zıkkım olsun!
Metrajzede
06.05.2009, 10:45
Belsin,final,nuri has,köy hizmetleri,has halıcılar:D bence kayserideki en güzel halı orda sahasıda çok şirin:)Bu saydığım yerlerden çok memnunuz
JACK SPARROW
06.05.2009, 17:31
Renkdaşlarımıza yanlış yapanlarla bir daha işimiz olmaz...
goldentooth
08.05.2009, 22:27
Geçen hafta kaporasını EKSİKSİZ verdiğimiz Krampon halı sahaya pazartesi günü oynamak istemiyoruz kaporamızı verin dedik. OLMAZ arkadaş ya gelip oynarsınız yada kaporanız yanar dediler.
Kapora yanmasın diye bir hafta daha oynayalım dedik maç saatinde gittik ki ne görelim? bizim saatimiz olan 7-8 başkalarına satılmış.
Adamlar tuturmuşlar siz gelmeyecez dediniz bizde sattık yapacak birşey yok kaporanız yandı diyorlar.
14 kişi 2 kişiye, kardeşim oynamıyorsak paramızı ver yoksa oynayalım dediksede, ikna edemedik. Tam gırtlak gırtlağa gelecektik ki, başka bir yetkili geldi paramızı verdi ayrıldık.
KAPORAsını TAM EKSİKSİZ aldığı sahayı adam başkasına satmış, ben gelincede utanıp parayı vermesi gerekeceği yerde pişkin pişkin kaporanız yandı diyor.
BU ADAMLAR KESİNLİKLE ESNAF DEĞİL. bırakın top oynamayı. sahanın önünden bile geçilmez. sakın bulaşmayın elini veren kolunu kaptıramıyor.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.