PDA

Tam Sürümü Gör : Kayserispor Taraftar Projesi

Fatih Y.
25.05.2009, 15:10
Türkiye'de ilk kez oluyor

Turkcell Süper Lig'de gelecek sezon için önemli başarı elde etmek amacıyla çalışmalarına başlayan Kayserispor, sezon öncesinde de Türkiye'de bir ilke imza atmak istiyor.
http://medya.zaman.com.tr/2009/05/25/tribun.jpg

Taraftar profilini çıkartmayı amaçlayan kulüp, bir dernek aracılıyla takımına gönül veren taraftarların kayıtlarını alacak. Kulüp, taraftarına daha kolay ulaşmayı ve onlarla daha iyi diyaloglar kurmayı amaçladığı bu sistemle ilginç çalışmalar yapacak. Taraftarına evlilik yıldönümünde maç bileti gönderecek, doğum gününde takımın yıldız oyuncusunun imzası bulunan forma hediye edilecek, özel günlerinde kulüp başkanı ve yöneticilerle aynı tribünde birlikte maç izleme imkanı tanınacak. İngiltere ve Avrupa'daki bazı büyük kulüplerde uygulanan sistemin Türkiye'de de futbolseverlerin ilgisini çekeceği düşünülüyor.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, bu sezon yaşanan bazı sorunlar nedeniyle hedeflerine ulaşamadıklarını aktardı. Artık kulübün gelecek sezon için şimdiden ciddi anlamda çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Transfer konusunda önceden başladıkları çalışmalarında sonuçlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. Ortaköylüoğlu, gelecek sezon için sadece transfer noktasında değil taraftarla kulüp arasında sıkı bir bağı kurarak 12. adam faktörünü sahada yansıtmayı amaçladıklarını belirtti. Buna göre İngiltere ve Avrupa ülkelerindeki büyük kulüplerde uygulanan takımlarına gönül veren taraftarlar grubu oluşturacağını anlattı. Oğuz Ortaköylüoğlu, takımına gönül veren, futbolu seven herkesin komik denebilecek bir ücret ödeyerek bu derneği üye olacaklarını belirtti. Bu üyeliğin amacının ise, taraftarın profilini tamamen çıkartmak olduğunu ifade etti. Kulüp, taraftarın mezuniyeti, mesleği, hangi semtte oturduğu, doğum tarihi, evli ise evlilik yıldönümü, çocukları varsa kaç tane, isimleri ve doğum günleri gibi farklı bilgileri de almış olacak.

Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, taraftarın bu bilgilerini alma nedeni ise şöyle açıkladı. Profiller değerlendirilerek taraftarların doğum günü, evlilik yıldönümü, çocuklarının doğum günü gibi önemli günlerde kendilerine ulaşılacak. Evlilik yıldönümünde taraftarın eşi ile birlikte gelerek o haftaki maçı izlemesi için bilet hediye edilecek. Doğum günlerinde takımın yıldız oyuncularının imzaladığı forma, takıma ait kaşkol gibi hediyeler gönderilecek. Taraftarın özel gününde, kulübe ait yada kulübün anlaşacağı bir restorantta maç öncesinde akşam veya öğle yemeği ikram edilecek. Taraftarın özel günleri veya normal zamanlarda maçları kulüp başkanı, kulüp yöneticileri ile birlikte maçları birlikte izleme gibi fırsatlar sunulacak. Bu uygulama ile taraftarın takımına olan güveni, bağlılığı ve ilişkileri üst seviyede tutulacak. Böylece statta küfrün önüne geçilerek, herkesin ailesi ve çocukları maçı izleyebilecekleri ortam oluşturulacak.

Kayserispor, elde edilen profille bu derneğe üye olmayan seyirciye bilet satışını yapmamayı düşünüyor. Elde edilen verilerden hareket edecek olan kulüp, hangi taraftarın, hangi semtteki taraftarların maçı gelip gelmediğini takip edecek. Şehrin en uzak semtindeki taraftarlardan maça gelmeyenlerin sayısı çoğunlukta ise araştırma yapılacak. Taraftara ulaşılarak maça gelmeme sebebi sorulacak. Eğer ulaşım sorunu veya farklı bir sorunlar ortaya konulursa kulüp çözüm yoluna gidecek. Taraftarın maça gelmeme sebepleri ortadan kaldırılacak. (CİHAN)

H.KaanK.K
26.05.2009, 09:26
yalan:D böyle bişey olsa ohoo stad boşluk çekmez hatta okullara futbolcular getirtilip forma-imza dağıtılmalı(BİLET DEĞİL!)keza standlar kurulupda bu iş yapılmalı kayserispor taraftarı %10 bile değil şehrimizde maalesef:(

gunes20
26.05.2009, 11:36
iyide nasıl üye olcaz bence süpper uygulama hemen gitek uye olak artık stad yoklama olcaz desenizse niye bu hafta mac gelmedin.

ibrahim.onur38
26.05.2009, 13:03
ewt çok güzel bir uygulama. inş. taraftarı bölmeyi hedefleyen kitlelere karsı iyi bir grup oluşturulur.

Muzaffer
26.05.2009, 13:46
İnşallah böyle bir uygulama yapılır.

Fatih Y.
26.05.2009, 14:46
''Kayserispor, elde edilen profille bu derneğe üye olmayan seyirciye bilet satışını yapmamayı düşünüyor.''

İşin Burası biraz düşündürücü

Mustafa K.
26.05.2009, 14:54
Bu projenin bazı bölümleri çok hoş çok güzel düşünülmüş gerçekten
Ama maça gidecek adama şart koşamazsınız üyemiz olmanız gerekiyor diye.

NOFEAR38
26.05.2009, 18:00
Herkes alışmalı bu üyelik konusuna Fatih

kaka_leite
26.05.2009, 18:56
üye değilsen maça gelme :) zihniyete bak beeee

38ölümüne38
26.05.2009, 19:36
Yurt disindakileri dusunmedikleri belli!!!!

y_d_yazici
26.05.2009, 22:44
bence süper bi düşünce ama bu düzenin oturması zaman alacaktır. inşallah uygulanır ve o zaman gerçekten müthiş bi olay olur hadi hayırlısı

Zagorx
26.05.2009, 23:23
Muahah, bu yönetim gercekten amatör... Yöneticlere: Önce bir Store acsaniz nasil olur? Gülünc ya..

LEVENT ŞEKER
26.05.2009, 23:30
İnşallah böyle bir uygulama yapılır.
bekleyip görelim muzo:nicethread:

aLaYıNa gİdEr!!
27.05.2009, 09:54
ulan bi store cokmu ya yazıklar olsun size !

METİN
27.05.2009, 11:52
PUROCEYE BAH. ABOOOOO NUTGUM DUTULDU.

NOFEAR38
27.05.2009, 14:43
Proje gerçekleşse kaç kişi katılacak acaba çok merak ediyorum...
O kadar eleştiren taraftar var kendilerini görebilecekmiyiz acaba proje de.

maho-38
27.05.2009, 16:00
milleten bilgi topliycaklar taraftari kontroll etmek icin

arcebu
28.05.2009, 15:15
uygulamaya sokmak kesinlikle projeyi dusunmekten daha zor...ama boyle birsey basariyi tetikleyebilir buna da inaniyorum.. sadece kayserisporlu olan o kadar az ki; utaniyorum bazen gsliyim, fenerliyim diyenlerden...ah ah istanbulda kayserisporlu olmak cook zor..cook yalnizsin cunku..

Peşindeyiz
29.05.2009, 13:43
Hangi Dernek araciligiyla yapilacakmis bu proje ?

Salih38
29.05.2009, 15:59
Önce bi store acında gerisi kolay .. Ayranımz yok içmeye ..

Karabey
30.05.2009, 16:21
süper bi düsünce yönetim oyuncu transfer etmesini bilmiyor en azindan taraftarla birlikte hareket etmesini bilir insallah olumlu bi gelisme olur

m.emin38
31.05.2009, 12:08
Hangi Dernek araciligiyla yapilacakmis bu proje ?
bu proje icin dernek kurulacak,zaten bu hali hazırda olan dernekle yapacak olursa,halktan bir kişi bile bu projenin icinde bulunmaz...

alayina38
31.05.2009, 20:27
yazik ya vallah su sehrin süperligde sampiyon olmasi lazim ya vallah icicm yaniyor eziklere aciyorum Kayserili olupda baska takimi tutanlara yazik yüzüne tükürülecek insanlar

ibrahim_1966
02.06.2009, 12:53
görecekmiyiz o günleri hiç sanmıyorum ama inşallah...

aytach
18.06.2009, 15:37
eger gercekten uygulanırsa cok guzel olur

olus
18.06.2009, 20:16
en azından yönetim taraftarla ilgili bir karar almış .geçen seneler yönetim kaf dağında taraftarda kendi halindeydi ilk adım güzel

Peşindeyiz
18.06.2009, 20:34
Bir buçuk ay kaldı, bu işte store gibi yalan oldu sanırım..

ahmetg38
19.06.2009, 05:31
store taraftar sizde adamlar ne yapsa beğenmiyosunuz
konu ile store ne alaka

Peşindeyiz
19.06.2009, 13:21
store taraftar sizde adamlar ne yapsa beğenmiyosunuz
konu ile store ne alaka

Az düşünebilsen anlarsın alakasını, storeyi yapmadılar bunuda yapmayacaklar demek istedim.. Daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum. Seviye 1 bu.

EmslandX
20.06.2009, 02:31
Ben olsam bu dernege üye olmam. Sonucta insain özel bilgileri söz konusu. Ben tüm bilgilerimi sirf maca gitmek icin vermezdim. Alirim biletimi girerim ama yok üye olmayan maclarimizi seyremdemez diyeceklerse o zaman zaten oturur evimde bakarim acaba avrupanin hangi ülkesinde görülmüs bu üye olmayan stada giremez.

gezgins
24.06.2009, 18:00
Az düşünebilsen anlarsın alakasını, storeyi yapmadılar bunuda yapmayacaklar demek istedim.. Daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum. Seviye 1 bu.

Yönetim dogru yoldan gidiyor siz en son aşamanın şimdi olması derdindesiniz.. Kayserisporun gerçek taraftarı olmadığı müddetçe store açsa ne olur açmasa ne olur.. Öncelikle sağlam bir taraftar grubu oluşturmak gerekiyor.. Bunu bireylere bırakırlarsa ellerine yüzlerine bulaştırdıklarıda görülüyor.. O nedenle Kulübün buna el atması gerekiyor.. Umarım bu proje uygulanır...

Üniversite,lise düzeyinde taraftar grupları oluşturulmalıdır..

toledo3838
04.07.2009, 23:33
bence bu taraftara store cok gelir yeni stad yapildi turkiye hayran kaldi biz ise maclara gitmiyoruz bu

karizmatix
05.07.2009, 11:17
bence bu taraftara store cok gelir yeni stad yapildi turkiye hayran kaldi biz ise maclara gitmiyoruz bu

:wallbash: :crying: :wallbash: Ne Yazik ki doğru! :wallbash: :crying: :wallbash:

tiktak38
12.07.2009, 14:47
GERÇEKTEN GÜZEL FİKİR KUTLARIM.TARAFTAR PROFİLİMİZ HİÇ GÜZELDEĞİL .SADECE BİR KAÇ GRUPLA BU İŞ OLMAZ TÜM STADIN SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR OLMASI GEREKİR.HER MAÇI DOLAN BİR KAYSERİSPORUN OLMASINI DİLİYORUM...

TALAS38
12.07.2009, 14:56
Gruplar birleşip tek çatı altında toplanırsa bomba olur daha çok ses getirir ayrı ayrı bölünerek sadece zarar verilir başka işe yaramaz malesef:(

rafet
20.07.2009, 22:39
ne güzel kayseri beeeee