PDA

Tam Sürümü Gör : Teşekkürler Mehmet TOPUZ

scaen
13.06.2009, 23:38
Evet kızdık şunu yaptı şu takımla anlaştı şöyle böyle yaptı dedik sonunda Topuz gitti.
Kayserispor un Ertuğrul Sağlam sonrası yönetimini gören hiçbir futbolcunun bu takımda kalmak istemeyeceği aşikar.Takımın ve futbolcunun önüne hedefler koyarsın ondan sonra Futbolcu giderse kızarsın.Hedef yok Kayserispor da tek hedef Türk Futboluna genç futbolcular kazandırmak.Teknik Direktörümüz senenin ortasında havlu atıyor gelecek sene şöyle yapacağız böyle yapacağız diyor.Dediği anda takım 4 maç alsa ilk 4 e gireceğiz halbuki.Fatih CEYLAN sakat değilken sakat deniyor oynatılmıyor ve sonra gönderiliyor.Ragıp Sene ortasında paket edilip takımdan koparılıyor.Sebebini kimse bilmiyor.Bir sürü lüzumsuz transfer yapılmış ve hepsi geri gönderilmiş.
Oynanan maçlarda takım eski havasından çokdan uzaklaşmış ve takım sadece 4 büyüklere oynadğı maçlarda iyi.(Bu da zaten futbolcunun içindeki düşünceyi ortaya koyuyor.)
Şimdi soruyorum Teknik Direktörünüz Takımda Staj yaparken ve fırsat bulmuşken bu takımda futbol oynamaya devam edermisiniz.Hiçbir hedefi olmayan takımda kalmak istermisiniz?
Bütün bunlardan sonra Mehmet TOPUZ a KAYSERİSPOR umuza verdiği hizmetlerden döktüğü terlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum Bundan sonra oynayacağı klüplerde kendisine başarılar diliyorum..

gaziköylü0038
13.06.2009, 23:49
gidiş şekli ne kadar bizi üzsede insan yinede içten gelerek kızamıyor.ayrıca külübümüze para kazandırarak gitmesi ve daha fazla zorluk çıkarmadığı içn teşekür etmek gerekli.
teşekürler mehmet başarılar..

EmslandX
14.06.2009, 03:22
Tesekkürler Mehmet Topuz. Biz sana Tesekkür borcluyuz 7,5 milyon + Emreciksin icin. Sende senede 2,3 Milyon Euro kazanabildigin icin Kayserispora ve taraftara tesekkür borclusun diye düsünüyorum.

arcebu
14.06.2009, 12:02
kesin bonservis; 7.5 + emreciksin ....Mi?????

ozn38
14.06.2009, 15:30
mehmet topuza canı gonulden tesekkur edıyorum onu buralara getıren takıma vefasız olmadıgını gosterdı.Yerıne gelen Gokhan da yerını doldurur ınsallah.

Sergio_Aguero
14.06.2009, 18:02
başarılar mehmet topuz

HASER_38
14.06.2009, 18:49
kaptan 38 giydin azda olsa gönlümüzü aldın

CIHANGIR38
06.07.2009, 01:33
Buyuk kaptan kayserinin medari iftari gidis seklin sorunlu olsada yaptigin hizmetler dolasiyla sana tesekkur ediyorum.hedefi olmayan bir takimda durmamakla ben ce en iyi secimi yaptin.kayseri spora hem para kazandirdin hemde sana odenen o astronomik paradan kurtardin .senin gidisinle takim icindeki dengelerde yerine oturdu,bunun icin sana birkez daha tesekkurler...

Cörekdere38
06.07.2009, 08:46
hangi numarayi giyecek fenerde?? birde ön liberoda oynatmak istiyormus daum topuzu

aLaYıNa gİdEr!!
06.07.2009, 09:07
ben topuza hic tesekkkur etmıyorum onun cıkıp tesekkur etmesı lazımda bedavayamı oynadı bızdeee

kaka_leite
06.07.2009, 09:18
başarılar büyük kaptan,bu taraftar seni unutmayacak...

H.KaanK.K
06.07.2009, 11:31
dangalaklık edipte kendisini yetiştiren 13 yıl aş veren ekmek veren porsche veren ferrari veren gönüllerde taht veren organizede arsa veren kayserispora çok değil 1 teşekkür etmeyen adamın bu forumda bile yer alması gereksiz...

batıkan_develi
06.07.2009, 12:04
ne kadar giderken bizi kızdırsada üzsede
yaptıklarını unutmadık unutmayız herşey için sana teşekürler Kaptan
yolun her daim açık olsun

aLaYıNa gİdEr!!
06.07.2009, 12:12
dangalaklık edipte kendisini yetiştiren 13 yıl aş veren ekmek veren porsche veren ferrari veren gönüllerde taht veren organizede arsa veren kayserispora çok değil 1 teşekkür etmeyen adamın bu forumda bile yer alması gereksiz...

her harfine katılıyorum !

ali38_38
06.07.2009, 12:47
noktasına bile katılıyorum :uzgunum:

Peşindeyiz
06.07.2009, 13:23

Başka N söylenebilir ki ...
İnşallah 2. Lig takımlarının kapısında sürünürsünde , anlarsın Kayserispor'un değerini..

METİN
06.07.2009, 13:32
noktasına bile katılıyorum :uzgunum:

al benden de o kadar.
bu sözün üstüne söz söylenmez artık.

Ahmet Ak.
06.07.2009, 13:42
ben de teşekkür etmeye gerek olmadığını düşünenlerdenim. topuz benim için bitmiştir. inşallah başarısız olur.

Zlatan38
06.07.2009, 15:13

Nokta .