Tam Sürümü Gör : Euro2008 Türkiye Moldava
MOLDAVA TÜRKİYE
Saat:21,00
Zİmbru Stadi
umudum yok hiç ama hadi bakalım
umudumuz olsun ki geleceğe umutla bakalım.milli takım akşam yenecek.ben buna inanıyorum..
futbol denen meretde çok oyunlar dönüyo abi. bi bakmışın fark atacaz dediğin maçta yenilmişiz. moldovayı rahat geçmemiz lazım ama işte malum son durumlar, kadrolar...
batıkan_develi
13.10.2007, 13:14
bu maçı rahat almalıyız alamazsak yazık olur
inşallah utandırırlar beni. zaten utandırcak güçteler. ama birileri hayınlık yapmazsa....
Zlatan38
13.10.2007, 14:17
malta maçındaki gibi gurursuzca oynamasalar iyi olur bu sefer iş ciddi şehitlerimiz için bari az da olsa bizi sewindircekler hıı yunanıstan maçında takımımızı yanlız birakmicak KASİST biz ordayız alacaz maçı
ali38_38
13.10.2007, 14:24
forvette gökhan - ümit ikilisi bence türkiyedeki en iyi 2 forvet doğru seçim yapmış fatih hoca , ayrıca hakanı almamaklada iyi bi seçim yapmış inş kazanacaz
your_azrail38
13.10.2007, 15:42
Allah'tan Sabri sakat yoksa hiç umudum olmazdı...Bu maçta yapmamız gereken Mehmet Topuz,Hamit Altıntop,Emre Belözoğlu gibi uzaktan şut atan oyuncularla kaleyi zorlamalıyız...Çünkü Moldova kapanacak...Eğer Terim Malta maçındaki gibi bi 11 sürerse işimiz çok zor...
ali38_38
13.10.2007, 21:14
İşte 11'imiz:
Hakan Arıkan
Mehmet Topuz
Gökhan Zan
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Selçuk İnan
Emre Belözoğlu
Aurelio
Tuncay
Gökhan Ünal
en sonunda ikisini birlikte milli takımda izleyecegiz
batıkan_develi
13.10.2007, 21:41
dakika 18
mehmet topuz nefis pas
gökhan aldı önüne
gökhan gökhan gökhan veee nefisss bir gollllll
GÖKHAN ÜNAL GÖKHAN ÜNAL GÖKHAN ÜNAL
Vesteldeki Selçukta iyi topçu. Kim alırsa onu. Gerrard gibi oğlan. Abarttıma niyse.:frantic4yc:
anti_ist_38
13.10.2007, 22:11
alırız bu maci...
Volcanic Mount
13.10.2007, 22:34
Gidişat kötü..
Zaten İTALYAN TERİMO Maltada işi zora sokmuştu...
Şimdide MOLDOVAda kahrediyor TÜRKİYEMİZİ...
ALLAH TA onu kahr.... :rtfm:
batıkan_develi
13.10.2007, 22:51
takım çok kötü inşallah 2. yarı bir çare bulunur
gökhan ilerde çok yanlız kaldı
biz bu futbola devam edersek norveç bizi deplesmanda ezer
ali38_38
13.10.2007, 22:53
ümit karan niye oynamıyo allahın belası hoca selçuk niye oynuyor tsdeki gökdenizi oynat yada nihatı oynat nası hocasın ne düşünüp bu adamları oynatıyon hayret ediyom :evil::evil:
batıkan_develi
13.10.2007, 23:23
topuzz orta ümit ve nefis bir gollll hadi hayırlısı bari biraz daha iyi top oynuyak
batıkan_develi
13.10.2007, 23:55
geçmiş olsun
son 3 maçta 9 puan alırsak belki 1.lik
en aşşa 7 puan almamız lazım
işin garibi biz bu oyunla hiçbişey yapamayız bırak 7 puan almayı
umudum yok hiç ama hadi bakalım
hiç şaşmam:clap2: geri kafalı bi hoca, 11 tane ruhsuz oyuncu...ne bekliyodun daha fazla??????????
ali38_38
13.10.2007, 23:57
git ya bu hocayla zorrr adam 2.yarı alıyo ümiti illa benmi söylüyüm alman için o adam türkiyenin en iyi forveti milli takımda ilk 11 oynaması gerek ayrıca arda çok kötüydü bunu bile bile 2.yarı onuda oynattı geç bi değişiklik oldu yunanistanı zor yeneriz hatta yenilmemiz büyük ihtimal
macın en iyisi mehmet topuz du. cok güzel oynadı. milli takım bugun pozisyon bulmakta bayagı zorlandı. isimiz biraz zor gibi artık
fatih terimin kel kafasına, güvercinler sı...ar inşallah:(
Volcanic Mount
14.10.2007, 00:04
macın en iyisi mehmet topuz du. cok güzel oynadı. milli takım bugun pozisyon bulmakta bayagı zorlandı. isimiz biraz zor gibi artık
ben söyleyecektim sen önce davranmışsın:evil:
Ki BU MEHMET kendi mevkisinde değildi
Kİ bu MEHMET tUncay gibi her hafta yedek değildir
Ki bu MEHMET SOL TARAFTAKİ üzüLmez kazmasına nasıl kanat akını yapılacağını gösterdi
Ki ki kiiii:w00t2:
ben bide gökhan zanı beğendim. açıkçası çok hırslıydı bugün.
maçın geneline bakarsak bizim okuldaki sınıf maçlarında bundan daha kaliteli bir maç izlersiniz, garanti verebilirim.
batıkan_develi
14.10.2007, 00:07
emrenin tuncayın kondisyonu yetmedi kesildiler
hele tuncay sahada yoktu doğru düzgün
gökhan özellikle ilk yarı çok yanlız kaldı top geliyo indiriyo kimse yok
ibrahim üzülmez dicek bişeyim yok adam 6-7 tane orta açtı biri isabetli olmadı
şu adamı oynatıyoya hala dicek bişeyim yok
gökdenizi oynatsaydıya tuncayın yerine
ardayı çıkardı tümeri aldı tümer kaç maç oynadı fb de
grubumuzdaki diger maclar
yunanistan:3 bosna hersek:2
macaristan:2 malta 0
ali38_38
14.10.2007, 00:22
yunanistanda yendiii artık çarşamba yunanları yenmek şart oldu ya tamam ya devam maçı
your_azrail38
14.10.2007, 00:29
Geçmiş olsun euro2008 ide dışardan izleyeceğiz....Terim ikinci yarıda Ümit'i sokmakla doğru yaptı fakat M.Topuz'u forvetin arkasına çekmemek büyük hataydı...Sahanın en iyisi kesinlikle Topuzdu ama geriden top getirirken çok yoruldu..Forvet arkasında olsa o eforu kaleye gitmek için kullanırdı...Arda değişikliği çok büyük hataydı yerine Tümerin girmesi daha büyük hataydı...Hakan Arıkan'ın yediği golü Pancu yemezdi başka topta gelmedi kaleye...Bir sözüm de sol kanada bu İbrahim bizim elimizdeki en iyi sol kanatsa Wedersonu türk yapalım...Bir adam orta açmayı, bindirme yapmayı, kademeye girmeyi bu kadar mı bilmez...
Bu maçı şehitlerimiz için kazanmalıydık olmadı..Umudum hiç yok ama inşallah Yunanistan'ı yeneriz...(Bu arada Hamit'in cezası bitiyor sahanın en iyisi Mehmet Topuz'u keserse Sinyor Terim hiç şaşırmam)
your_azrail38
14.10.2007, 00:30
:D:D:D:D:D:D:D:D:)Sporx'in başlığı "Terimden bayram hediyesi"....:):):D
your_azrail38
14.10.2007, 00:38
Grup C O P
YUN 9 22
Puan durumu
TAKIMLAR O G B M A Y P
1 Yunanistan 9 7 1 1 17 9 22
2 Türkiye 9 5 3 1 22 9 18
3 Norveç 9 5 2 2 20 8 17
4 Bosna Hersek 10 4 1 5 16 19 13
5 Macaristan 10 4 0 6 10 17 12
6 Moldova 10 1 3 6 6 17 6
7 Malta 9 1 2 6 7 19 5
Kalan maçlar:
Malta 00:00 Moldova
Bosna Hersek 00:00 Norveç
Türkiye 00:00 Yunanistan
Norveç 00:00 Türkiye
Yunanistan 00:00 Malta
Moldova 00:00 Macaristan
Macaristan 00:00 Yunanistan
Malta 00:00 Norveç
Türkiye 00:00 Bosna Hersek
ali38_38
14.10.2007, 00:42
yunanistanı yenersek büyük ihtimal norveçten puan alırız zaten bosnayı evimizde yeneriz çok zor ama imkansız değil inş çıkarız :clapping:
mithat_38
14.10.2007, 01:11
ilk onbirimiz hakan gokhan servet ibrahim mehmet selcuk arda tuncay emre gokhan aurelio.bu kadroda hiç tartısılmasız olmayacak oyuncular hakan servet ve ibrahim uzulmez.otekilerden ise tuncayı oynayatamayabilirdi.adam fenerden ayrıldı.ingilterede 2.sınıf bir takıma gitti.eski tuncaydan eser kalmamıs.mehmet topuzun onunde hamit olsaydı daha guzel bir mac olurdu.ama mehmet topuz yınede super oynadı.gokhan unalda cok kostu.sol bek sorunu cozmemiz gerekir onuda vederson ile cozebiliriz.insallah yunanistan ve norvec maclarından 6 puan toplarız.yada 4 puanda olabilir norveci yenmemiz sartıyla.milli takımımıza basarılar.
rakibi küçümsedik bu maçta bence. maça tek forvetle çıkmak çok saçma. moldovanın kalabalık bir defansı olacağını hepimiz biliyoduk. gökhan ilerde tek başına bu savunmayı nasıl delebilirdiki?
hakan arikan: :thumbdown:
servet : :search:
gökhan zan : :search:
mehemt topuz : :thumbup:
ibrahim üzülmez: :thumbdown::(
emre : :lac:
arda : :thinking:
selcuk : :thinking:
tuncay : :thumbdown::thumbdown:
aurelio : :good:
gökhan : :lac:
bilmiyom anlatabildimmi
topuz ve Aurellio gzel oynadılar ama genelde pek bi iyi oyunumuz yoktu iyi savunma yaptılar cok basit gol yedik Yunanistanı yenip yolumuza dvm ederiz yunanistan maçına topuz ve gökhan yine ilk 11 de olur inş
ali38_38
14.10.2007, 01:25
ilk onbirimiz hakan gokhan servet ibrahim mehmet selcuk arda tuncay emre gokhan aurelio.bu kadroda hiç tartısılmasız olmayacak oyuncular hakan servet ve ibrahim uzulmez.otekilerden ise tuncayı oynayatamayabilirdi.adam fenerden ayrıldı.ingilterede 2.sınıf bir takıma gitti.eski tuncaydan eser kalmamıs.mehmet topuzun onunde hamit olsaydı daha guzel bir mac olurdu.ama mehmet topuz yınede super oynadı.gokhan unalda cok kostu.sol bek sorunu cozmemiz gerekir onuda vederson ile cozebiliriz.insallah yunanistan ve norvec maclarından 6 puan toplarız.yada 4 puanda olabilir norveci yenmemiz sartıyla.milli takımımıza basarılar.
hamit cezalıydı galiba kardeş ya sakat yada cezalı olması lazım yoksa merak etme hamit yedek kalmaz topuzu oynatmaz genede hamidi oynatır fatih hoca :(
hakan arikan: :thumbdown:
servet : :search:
gökhan zan : :search:
mehemt topuz : :thumbup:
ibrahim üzülmez: :thumbdown::(
emre : :lac:
arda : :thinking:
selcuk : :thinking:
tuncay : :thumbdown::thumbdown:
aurelio : :good:
gökhan : :lac:
bilmiyom anlatabildimmi
doğru söze yorum gerekmez.
bide topluca TÜrKİYE:help:biri bize yardım etsin
hakan::nono:
volkan:thumbup:
mehmet topuz::worshippy::shhh:
gökhan zan::yes:
servet : :(:search::wallbash:
ibrahim üzülmez: :good:
arda::search:
tuncay::mega_shok:
aurelio: :thinking:
emre: :thumbdown:
selçuk::search:
ümit: :frantic4yc::doh:
gökhan: :offtp::uzgunum::mega_shok:
realk@yseri
14.10.2007, 01:48
bu takım bu kadro bu hocayla bu gruptan çıksak bile bişey yapamayız...hiç mücadele yok isabetli pas yok sen maltayla berabere kal moldovoyla berabere kal bosnaya yenil eeee kim kaldı :wallbash:
LEVENT ŞEKER
14.10.2007, 01:52
bu hoca bu kadroyla olmaz
topuz superdı aureloyla helal olsun
doğru söze yorum gerekmez.
bide topluca TÜrKİYE:help:biri bize yardım etsin
cok dogru demıssın
realk@yseri
14.10.2007, 01:55
topuz aurelio güzeldi tuncay yanlış yerde oynatıldı o adam sağ kanatta oynayamaz sol kanat verilecekti
mithat_38
14.10.2007, 01:56
hamit cezalıydı galiba kardeş ya sakat yada cezalı olması lazım yoksa merak etme hamit yedek kalmaz topuzu oynatmaz genede hamidi oynatır fatih hoca :(
hamitin cezalı oldugunu biliyordum.ama o olsaydı daha farklı mac olabilirdi.mehmet topuz ve hamit ikilisi super olur sag kanatta.ayrıca dediklerine katılıyorum.yunanistan macında mehmet topuzu yedek bırakacak.insallah bırakmaz.
LEVENT ŞEKER
14.10.2007, 01:56
real dogru soyluyorsun bu hocayla olmaz olmz olmaz mıllıtakımmı adamın takımımı ne kadar gs var takımda kazması kuregı
Cörekdere38
14.10.2007, 02:45
Malta-Moldova-Bosna
R-E-Z-I-L-L-I-K
yunanlari sansla yendi diye havalara girdi takim iste böyle olur carsamba günü türkiye yunanlari yenemez yunanlar maci alir görürüz :uzgunum:
MALTA MOLDOVA BUNLAR NE YA MAHALLE TAKIMI CIKSA YENER BE
ssaydamm
14.10.2007, 03:10
m.topuz harikasın umarım kayserispor bu futbolcumuzu kacırmaz.g.ünal ise daha iyi olacaktır umarım..acemice hareketler yapıyor.o formanın agırlıgını elbette kaldırmak zordur ama daha cok calışmalısın diyorum..herşeye ragmen 2 futbolcumuzun milli takımda oynaması ayrıca bir gurur diyorum.tşkler..
Volcanic Mount
14.10.2007, 03:23
bu hoca bu kadroyla olmaz
topuz superdı aureloyla helal olsun
cok dogru demıssın
real dogru soyluyorsun bu hocayla olmaz olmz olmaz mıllıtakımmı adamın takımımı ne kadar gs var takımda kazması kuregı
Kusura bakılmasın konu ile alakasız olacak ama görüntü kirliliği hoşuma gitmedi.
@Levo sayın LEvo bu sizin yaptığınıza FLOOD denir
1 mesajla kısa veya uzun olur farketmez ama görüşünüzü belirtebilirdiniz.
Bu neya 1,2,3... Forum kuralları diye birşey var :good:
LÜTFEN özen gösterilsin biraz, ve yine dikkatimi çekti
"TOLUN... İSTİFA" şeklinde imzalar görmekteyim, böylesine içten bir saldırıyı yapsa yapsa rakip takım taraftarları yapabilir diye düşünebiliyorum.
Leo İglesias
14.10.2007, 04:32
fatih terim hala gs yi yönettiğini sanıor galiba çıktık diyelim ingiltere italya fransa ile yaptığımız maçları düşünmek bile istemiyorum sonuçta çıksak veya çıkamazsak bile terim le bu iş olmaz capello lippi mourinho federasyon fatih terime trilyonlar vericeğine bu kaliteli adamları almaya çalışsın unutmayın eskiden milli takımı bu günlere getiren piontekdi yabancı hoca fayda var hep aynı kişilerle olmuyor değişmek lazım hangi milli takımda 37 lik forvet var
Muzaffer
14.10.2007, 13:49
-Gökhan Gibi klas bir golcünün dünki maçta yakaladığı fırsatları değerlendirememesini kendisine yakıştıramadım açıkcası.
-Mehmet topuz Sağ bek oynamasına karşın yinede oyuna etki edebildi. Selçuk yerine Mehmet oyasa bence daha etkili olabilirdi.
-Hakan Arıkan Kardeşimizin Bu takımda yeri yok bence. Orkun neden çağırılmıyor anlamadım.
-Fatih Hocanın neden oynamayan oyunculara şans verdiğini anlamış değilim.
Son ve en önemlisi artık Milli takımda oynayan oyunculara galibiyet primi veriliyor. Halbuki bu formayı gönülden giyebilecek o kadar oyuncu arki.
Birde Almanyada yaşayıpta Alman milli takımının formasını giyen TÜRK gençlerine kızıyorsunuz.
3 Aydır oynamayan tümer sahaya giriyorsa,Topuz zoraki oynuyorsa o gençlerin Alman milli takımına gitmesini hiç yadırgamam. Bilakis sevinirim Alman Milli Takımı Türklerden oluşuyor diye..
böyle bir oyunla biz avrupayi hak etmiyoruz, üzgünüm bir iki maci almakla havalara giriyoruz ve sonuc ortada, hadi Bosna, Malta maci kazaydi diyelim ama son oynanan Moldova maci neydi olmaz böyle birsey Hakan Arikan maci verdikten sonra sakatlik bahanesiyle oyunu ve maci terketmek zorunda kaldi.
biz böyle takimlari cantada keklik olarak gördük ve kuralar cekilince ve oynamadan bu takimlarin sonucunlarini 3 puan cepte olarak görüyorduk ama demekki oynamadan olmuyormus.
simdi ne olacak Yunanistani ve Bosnayi muhakkak yenmeliyiz ve Norvecden en azindan beraberlik almaliyizki Avrupaya gidelim ama böyle oyunla avrupaya gitsek ne olur? Fatih hoca.........
dün futbol adına hiç bişey yoktu sahada. biz golü attıktan sonra 15-20 dk biraz kaliteli futbol izledik. diğer zamanlar amatör bir takımın kısa pas antremanı gibiydi
Arkadaslar belki bana öyle geliyordur ama Gökhan Ünal'ın oynadıgı milli maclarda sanki istedigi orta ve pasları alamıyor gibi geliyor bana sanki orta sahada oynayan oyuncular Gökhan'a pas vermek yerine birbirleriye oynamayı tercih ediyorlarmıs gibi geliyor belki de bana öyle geliyor her neyse ama ortada bir sorun var oda büyük degisim icin basa gelen Fatih Terim'in icraatlarının hic birsey olmaması Fatih Hoca önce kendini degistirmeli ve yanında kukla olarak tuttugu 3 yardımcısını gönderip adam gibi 3 yardımcı alması lazım Avrupanın futbol yoksulu 5 takımın 2 siyle berabere kalmak ancak onları kücümsemekle olabilir ve bunu yapan tek takım Türk Milli Takımı... Önce takımda oynayan tüm futbolcuların kardeslik duygularıyla birbirine baglanması ve ayrım yapmaması lasım teknik bi yere kadar ama taktik daima gider bizi her zaman hamit - tümer - arda kurtaracak degil teknikle 2-3 mac gelir ama taktigimiz olsa emre hamit tümere arda yerine hasan - ali - kemal'i de koysan oynar bunu Fatih Terim anladıgı zaman Türk Milli Takımı gercek bir takım olacak insallah gec farkına varmaz ..
ali38_38
14.10.2007, 18:25
ümit karan banko oynaması gereken futbolcuu hoca hiç bir gs li oynatma ama şu adamı oynat :nono::nono:
ademdolgun
14.10.2007, 20:57
bu skor ve oyuna bakarak konusursak alinan 1,puan hic yoktan iyidizimkiler demekten baska bir sansimiz yok bizimkiler dogru düzgün oynamadilar ama bunuda biraz Moldavýanin 10,kisi ile hem defans hemde hücüm yapmasida etkili oldu diye düsünüyorum
evet adem abi doğru söylemisin. oynadığımız oyuna göre 1 puana sevinmeliyiz.
eğer yunanlara karşıda böyle oynarsak sonuç 0-2 felan olur
anti_ist_38
14.10.2007, 21:28
yunan macında duzeltırız ınsallah
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.